Norka
Jól látom, hogy átléptetek a második "félidőbe"? MOst már tényleg visszafelé lehet számolni! MIndjárt itt a babó!!
Beuka
Az én első szarvasragum nagyon fincsi lett. Megkóstoltam annak ellenére, hogy zöldségnapom volt. Most már ilyet is tudok főzni!
Mka
Ugye ma derül ki, mikor kezdődik a stimu?! Drukkolok, hogy minél előbb indulhassatok!
Orsi
Szörnyű, hogy ennyire nem jöttök ki a párod őseivel. A férjed is így szenved mikor ott vagytok? Mi is 3 órát utazunk hozzájuk, azt is csak ritkán, így megvagyunk egymással. HA a szomszédban laknának nem lenne ilyen békés a viszony nálunk sem!
KIscsillag
HA hozzád sem ért el, akkor már tuti, hogy a Zsebinél tett látogatás után szabira ment a mikulás.
Hozzám sem akar valahogy ideérni, pedig napok óta barnázgatok.
Sikerült jól levenni a vért? Ugye neked rossz a vénád ehhez? Sajnálom, hogy újra kell menned holnap. De gondolj arra, miért csináljátok!!!
Az én férjemet rögtön az első rossz eredmény után küldte a dokink az andrológushoz, és a második(és sokadik) spermatogrammot már ő csinálta. HA csak egy kicsi gyulladás okozza is, ki kell kezelni, úgyhogy szerintem mindenképpen el kell menni szakdokihoz.
Inszem:először én is örültem, hogy lombikkal kezdünk. De így, hogy már egy nem sikerült, most azt gondolom, hogy minél több a lehetőség, annál jobb. HA inszemre lehet menni, az azt is jelenti, hogy több a kiskatona, és nagyobb az esély a spontán babócára is. Nem akarlak a véleményemről meggyőzni, csak magyarázatnak szántam.
jogi dolgok:én nem vagyok ebben jártas, de szerintem csak a nőkre érvényes a védettség.
ZSebi
Akkor ha korán reggel beveszi, egy fél óra múlva már moshat fogat. Ez így elfogadható.Délután megkérdezem a gyógyszertárban van-e nekik ilyen.
Borsókás