Új privát üzeneted érkezett!

Borsókás!
Amikor eltelt az 1 év (+3hónap) gyógyszermentes időszak úgy döntöttünk, hogy elmegyünk spermavizsgálatra. Először ide mentünk a városi kórházba, ott ért bennünket a megdöbbenés. 2 hét múlva elmentünk egy Budai andrológus magánrendelésére és Õ kezelte tovább.
Hát akkor mi még hozzátok képest szerencsésebbek vagyunk. De hátha a műtét!

Zsebi!
Nem lehetett jó karácsony után dolgozni Kép mi szerencsére előre ledolgozzuk az azt időszakot. A 2006 évi két ünnep közét pl. már idén le is dolgoztuk. Ma volt a 3. szombat idén hogy benn voltam Kép
Nálatok végül mennyit segített, hoyg elmúlt a gyuladás (úgy értem millióban látszott?). Nem tért vissza?
Adatok: a szegedi Kaáliba megyünk, első konzultáció febr.21, tehát még csak vizsgálódunk. Még nem tudom, hogy lombik lesz-e, vagy inszem.

Kép
Kép
beuka

ZsebiKép
Akkor program akad bőven, látom.
Azért irígylem a 25 napodat, mert az en 35-38 napommal sokkal kevesebb a ciklusom, így a beérő petikém is. Ezzel kevesebb a teherbeesés lehetősége is.
Persze gyakrabban kopogtat nálad a mikulás, amitől néha depis tud lenni az ember, ez is igaz. (Te biztos jobb kislány vagy, mint én!!!)

LimbiKép
Jó lenne hallani rólatok! Ugye nem hagytál itt minket?

BOrsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Nekem is az volt a legnagyobb gondom a hoszú ciklussam, amit leírtál. Bár nekem azért nem olyan hosszú mint Neked. Ez már tényleg sok.

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Hát az az igazság, hogy nálunk ez 2004. januárjában derült ki hogy bajok annak a katonákkal meg hogy még gyulladás is van. A párom akkor szokott le ( avizsgálat előtt egy héttel kb. a cigiről) aztán a doki első körben a gyulladásra fogta a dolgot. Majd kapott gyógyszereket nem egyszerűen, de sikerült a gyulladástól kb. májusra megszabadulni, de a spermaképt nem javult, ami annak is köszönhető, hogy telinyomták antibiotikummal (januártól szinte folyamatosan szedett valamit májusig) majd akkor monddta a doki tartsunk szünetet a gyógyszerben és mindenféle kezelésben meglátjuk mi lesz majd még kétszer visszamentünk az eremdény vagy nem változott vagy rosszabb volt előállt újabb gyógyszeres kezeléssel (antibioval pedig akkor gyulladás már nem volt és ugye attól a szám se fog nőni). Ekkor augusztusban visszamenetünk, úgy hogy lesz ami lesz mondjon amit akar, de küldjön minket inszemre. és akkor jött a hidegzuhany nem inszem lombik azon belül is ICSI ugye ami akkor van ha annyira gáz a spermakép, hogy még a sima IVF sem elég. Hát így kerültünk ide. Az első lombiknál épp hogy meg tudták csinálni, mert hiába volt 10 petesejtem nem volt elég kiskatona ami jól mozgott volna. Kép Aztán lekeztük keresni a neten mik használhatnak és a patikában ajánlották a homeos cuccot szedte, majd a tavaszi lombiknál a kiskatonák száma 12 millió volt amiből 6 millió szépen mozgó, mi a fellegekben jártunk, hogy ezt el bírtuk érni. Aztán hogy ez mindek köszönhető annak hogy akkor már háromnegyed éve nem volt gyulladás a szervezetében, vagy annak hogy akkor már több mint egy éve nem dohányzott, vagy annak, hogy szedte a bogyókat azt már soha nem tudjuk meg.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
akkor ezek szerint Ti már marha rég óta próbálkoztok Kép. Szegény párod, azzal a sok antibiotikummal, ráadásul még lehet, hogy nem is az segített. jó lenne tudni, hoyg vajon mindek volt köszönhető a növelés. a bab miatt szokott le?
Akkor végül az első próbálkozás lombik volt? Nem sikerült a 10-ből félretenni fagyasztásra. Bár gondolom, ha a beültetendőre alig sikerült spermiumot összszedni.
A következőknél is ilyen szép számú petesejtet produkáltál?

Kép
Kép
beuka

ZSebiKép
Tudom, hogy már többször volt szó róla, de őszintén szólva most lusta vagyok visszakeresni. Mit szedett pontosan a férjed? Lehet, hogy az enyémnek is kéne most már valamit szednie.
Nálunk a jan. 17-i lelet szerint megvan a 12 millió, de csak 10%-a ép szerkezetű és jól mozgó.Kép
NApok óta rágódom rajta, hogy kivárjuk-e a 3 hónap múlva következő kontroll-számlálást, vagy már most kezdje-e el szedni a homeós cuccokat. Lehet, hogy a dokinkat is meg kéne kérdezni róla, nem?!
Köszi az infót!!!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Én is gondolkodom az Aloe Verás gyógyszereken, bár a párom nem tudom még mit szólna hozzá.
No meg igen, szerintem se ártana az orvost is megkérdezni.

Kép
Kép
beuka

Az a baj, hogy a legtöbb doki gondolkodás nélkül elutasítja az ilyen homeós szereket. De azt hiszem, meg fogom kérdezni kedden tőle, hogy mit gondol róluk, ajánlja-e valamelyiket.
Na, most már eldugulok, megyek aludni!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Ez igaz!
Jó éjt!!!
Én is megyek.
Kép

Kép
Kép
beuka

Borsókás!
Szívesen, bár azt azért tudnod kell ha a lombikos dokit kérdezitek meg azt fogja mondani nem hiszi hogy segít, de ha akarja szedje be. Én annak idején megkérdeztem a mi dokinkat a Maca vibéről, és azt mondta ha akarja szedje, de csodát ne várjunk a homeost meg se kérdeztem, csak a dícséreteket gyűjtöttük be a számok után. Kép

De valóban most hogy megvolt a műtét talán tényleg célszerű lenne várnotok és akkor tényleg a spontán javulást tunátok leszűrni.

Megyek főzöm az ebédet. Marha húsleves sült csirek e és egybe sült fasírt tojással. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Beuka Kép
Igen, nálunk az első alkalommal derült ki a kiskatonák száma. 25 millió amiből 10 %-ék él, tehát 2,5 millió és annak a fele kb. ami jó. Kép De azt mondták elkeseredésre nincs ok, mert lombikra nagyon is elég! Kép Én meg már a lombikot várom, nem szeretnék inszemeket (feleslegesen)! Most én a hormonvizsgálatra várok, de ahoz meg kéne jönnie, ezért kértem a drukkokat, de még nem jött meg. Kép A párom meg 3-án megy genetikára. Ja, meg nekem még a terheléses cukor. És így megyünk vissza 14-én amikor ismét "népszámlálást" Kép tartanak.
Ti miért olyan soká kaptatok időpontot???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsebi Kép
Jó főzicskét! Kép Azt hiszem én is megyek!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jó reggelt!
Én már fölraktam az ebédet főni. KAptunk szarvashusit, életem első szarvasraguja lesz ma az ebéd.Ráadásul jön a sógornőm is ebédre. Hát, lehet hogy éhen maradnak.....Kép(Még jó, hogy nekem ma zöldségnapom van!KépKép)
Kép

ZsebiKép
Az az igazság, hogy szerintem abszolút mindegy hogy a műtéttől, vagy a bogyóktól javul-e a helyzet, csal javuljon. Ezért gondoltam, hogy a következő számlálásig ezt is ki kéne próbálni. KEdden ha megyünk kötözésre, majd megkérdezem a dokitól mit javasol.

KiscsillagKép
Titeket nem küldött a doki andrológushoz kivizsgálásra? Szerintem azt meg kellene csináltatni, mielőtt beleugrotok a lombikba.
Lehet, hogy sokan nem értenek egyet ezzel, de én jobban örülnék neki, ha alkalmasak lennénk inszemre. Abból mégiscsak van 6 lehetőség, és aztán az 5 lombik. Annyira kevés ez az 5 fizetett lehetőség.

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Zsebike!
Mivel rossz a számgépünk,kicsit kiestem az olvasásból.28-án este kérdezted ,hogy szeretnék-e bekerülni a táblába.Van valamilyen új tábla?mert a régiben benne vagyok,és minden adatom jól van benne.
Most nem járunk kezelésre,mert nem lesz inszemináció,hanem lombikozni fogunk.2-án megyek a Kaáliba,de csak beszélgetésre,és gyógyszert iratni.tüszőérésem......háááááát az lórugásra is csak minimális.De spontán szinte soha.Most is 86.napnál tartok.Terhes 26-án még nem voltam......szóval ennyit a tüszőimrőlKép
Sebaj!Hétfő kedd,szerda Ágacskás tanfolyásra megyünk.Már várom!
Most viszont megyek aludni!Mert hosszú volt az éjszaka.
Most egy kölcsöngépről írok,remélem elküldi!
Puszi mindenkinek!
kavicska

Beuka,
Mit is irjak röviden. Nálunk kb. egy éve derült ki, hogy csak lombikkal lehetnek utódok, mert a páromnak nincsenek ondovezetoi, így csak mutettel lehet tole spermiumokat nyerni. Velem elvileg minden rendben, volt már egy rakás vizsgálatom. Az elso lombik augusztusban volt, de nem maradt velünk a margaréta (egyetlen beuletetheto margarétánk volt). Igy utolag visszagondolva nem is csodálom, hogy nem sikerült. Ugyan biológiailag minden rendben ment, de a lelkem tiltakozott az anyaság ellen. Egész osszel-télen lélekbúvárhoz jártam, helyére kellett tenni a dolgokat. Most lelkileg-testileg felkészulve fogtunk bele a proceduraba, jobban bizom a sikerben, mint valaha.
Hétfon kiderül mikor kezdodik a stimulacio, remélem kb. két hét múlva punckció.
Mka
Vendég

Borsókás!
Ja a lényeg lemaradt. Aurum metalicum 15 Ch-sból szedett reggel és este 4-4 golyócskát. Azt tudod, hogy a homeos cuccokkal mit lehet és mit nem lehet csinálni (gondolok itt arra hogy mentol nem kerülhet a szájba, előtte utána fél óráig nem lehet enni....)
Ebben igazad van mindegy mitől csak nőjön a számuk. Kép Sok sikert. Kép

Kavicska!
Ja akkor nem tudom mit akartam...ja de eszembe jutott, az új részbe betegyelek-e az öribabásba? Abba is beírtalak, csak az adatokat nem tudom még hozzá. Kép

Mka!
Drukkok mennek neked is ezerrel. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
ÉN nem igazán tudom ezeket a homeos szabályokat!Sok ilyen van még a leírtakon kívül? Érdemes lenne utánnanéznem a neten?
Köszönöm az infókat, szerintem valamit el fogunk kezdeni szedni!Kép

Borsókás
Kép

Borsi
borsókás

Borsókás!
Hát olyanok vannak még, hogy ha lehet egyáltalán semmilyen mentolos ne kerüljön a szájába a párom átszokott a homeos fogkrémre (Elmex-nek van), aztán ha lehet ne tegyétek közvetlenül tv, rádió számítógép mellé. Kézbe csak a párod (aki szedi) fogja meg, bár az aurum metalicum olyan csomagolásban van hogy csak ki kell tekergetni és hop beönti a szájába. Kép Nagyjából ennyi.Kép Kép

Elvileg bármelyik gyógyszertárban be tudják szerezni egy két napon belül. Kép

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszönöm!
Akkor a mentolos fogkrémről le kell szoknia? Az nem fog túl könnyen menni.Különben más, vagy kisebb lesz a hatása?

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Megtréfált a rendszer.Úgy emlékeztem hogy a legutolsó archiválás mindig legalul volt......de nem biztos.Most pedig rákattintgattam a legalsóra,és nem találtam az új táblázatot.Kép
Szóval amit eddig beírtál annyi van,mert most megyünk a tf-ra.ha meglesza többi adat,mindenképpen tudni fogtok róla!
Köszike hogy gondolsz ránk mindig!
Puszi mindenkinek!
kavicska

Mka
És mit csinál egy lélek búvár? Megéri kidobni azt a rengeteg pénzt? Tudod nekem is mondták, de én nem tartottam valami jó dolognak. De azért érdekelne, hogy érdemes-e járni?!

Injekciózásnál előfordul a barnázás?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!
Érdemes. Nem pénzkidobás egy fillér sem, feltéve, hogy jó szakemberhez mész.
De csak annak való, aki bírja a tükröt.

Norka (20+1)
s_norka

Kagyló,
A lélekbúvár visszapillantó tükröt tart eléd. Segít szembenézni önmagaddal, a gondjaiddal ez ugyan nehéz dolog, de nagyon is megérte. Én ezt nem tartom pénzkidobásnak egyáltalán. Én a saját problémámat egyedül nem tudtam volna megoldani, abban biztos vagyok. Nagyon sokat segített, bár én is szkeptikus voltam, de főként azért mert elég nehéz volt megnyílni. De egy percet sem bántam meg és egy kiadott forintot sem. Persze mindehhez az is kell, hogy Te magad belásd szükséged van segítségre a megoldáshoz, hogy Te magad is akard megoldani a problémákat. Én csak javasolni tudom bárkinek, aki egy kicsit is ugy erzi nincs valami rendben és nem tudja megoldani, érdemes elmennie egy lélekbúvárhoz.

Mka
Vendég

huhh csajok Kép ennyit írni. Péntek óta nem voltam netközelbe, de nincs most erőm visszaolvasni.

pszichomókus... én most jutottam el oda, hogy nekem megint kell, így a lombik előtt megyek... kicsit szét vagyok csúszva, és ez elég rémes.

puszi nektek,
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Snorka és Mka
Én nem rossz indulatból írtam ezeket, nekem is ajánlották, mert én is voltam magam alatt. Lehet, hogy nekem is jót tett volna. Csak én nem igazán bizom az ilyesmiben. Álltalában magam oldom meg a próblémáimat, mégha jó lenne néha tanácsot is kapni hozzá. Lehet, hogy nektek ez most fúra lesz, de engem az nyugtat meg ha elmegyek a templomba egy misére. Nem vagyok egy nagy vallásos, ne értsetek félre, de ha voltam máris jobb volt a közérzetem is.
Elég rosszakat hallottam én a lélek búvárokról, talán ezért nem is próbáltam ki soha sem. Lehet ha elmentem volna, talán én is másképpen látnám a dolgokat.
Viszont azt is olvastam valahol, hogy volt olyan aki elment, és fél év után spontál teherbe is esett. Ott biztos pszihés próbléma lehetet.

kagyló

Sziasztok!

Zsebi, Borsókás!
Hogy sikerült az ebéd?
Zsebi, azt elfelejtettem írni még a táblába, hogy 25 éves vagyok Kép

Kis*
Az mitől van, hogy olyan sok "halott" spermium volt? Mit jelent a genetika, és miért kell menned terheléses cukormérésre?
Miért kaptunk olyan későre időpontot? nos én sem tudom, és először én is jól megijedtem. De azóta már beláttam, hogy nem is tudtuk volna hamarabbra elintézni azt a sok vizsgálatot, amit Kaáli kért. No meg lehet, hoogy a természet ad nekünk még egy sprontán lehetőséget Kép

Mka!
Ezek szerint holnap mész vizsgálatra?
Drukkolok, hogy minél előbb kezdődjön a stimu, majd a punkció!
Örülök, hoyg sikerült talpra állni!

Manyo!
MEséld ám el holnap, hogy mi volt!!!

Ma voltun kaz Operettben megnézni a Rómeó és Jűliát.
Még mindig a hatása alatt vagyok, annyira jó volt!!!

JÓ ÉJT, holnapra pedig JÓ MUNKÁT mindenkinek!!!

Kép
Kép
beuka

Orsi!
Sajnálom, hogy szét vagy csúszva Kép remélem mihamarabb rendbejössz!!!

Kép
Kép
beuka

Beuka Kép
Rómeo és Júliára én is készülök Kép nagyon érdekel Kép csak a párom nem egy musical-fan... de még puhítom.

próbálom rendezni a soraimat Kép még a lombik előtt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kagyló, nálam fél év sem kellett... 2 hónap...

Elhiszem, hogy megnyugtató a templom, mindenki maga érzi, mi neki a jó. Én mostanában mindennap rendszeresen jóga-féle légzéseket csinálok, befelé figyelek, relaxálok, sokat segít.
De szóval... a lélekbúvár nem megoldást mutat (nem is ez a dolga), nem simán beszélget veled, ez azért annál sokkal több. Olyan dolgokat hozhat ki a felszínre, amiket magadnak sem szeretsz bevallani. Kikotorja és segít szétbogozni a csomót. Nem tudom, hogy ezt képes-e nyújtani akár egy pap, akár egy bensőséges relaxácós állapot. Szerintem nem, de ezt csak a magam esetére merem állítani.
s_norka

VKOrsi
Szia, örülök, hogy haza értetek. Milyen volt?

kagyló

Snorka
Most szedtem le éppen az egyik fórumoról 3 pszichológus telefonszámát. Hátha lesz bátorságom felhívni őket.
Amúgy milyen érzés? El mered neki mondani azt is, amit inkább örökre magadban tartanál? Van amit nem mondasz el?

kagyló

Kagyló Kép
rémes, mint mindig Kép de hát bele kell törődnöm, hogy minden túránk ilyen.
mind1 Kép már itthon vagyunk, és ez a lényeg Kép

pszichológus: ha van, olyan, amit nem mondanál el neki, akkor még nem vagy kész elmenni hozzá. Az a lényeg, hogy _őszinte_ legyél, mert csak úgy tud segíteni.
a másik.... pszichológust inkább ajánlás útján találj, mert úgy tuti nem fogsz mellé!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

VKOrsi
Ezt a fórumon ajánlották. Na ha úgy döntök akkor úgyis tudod, hogy csak hozzád fordulok, meg bizok benned.
Miért volt rémes a túra? Már hiányoltalak. Gyerekek, hogy vannak?
Képzeld el, én meg barnázók injekciózás közben. Ma jelentkezett nálam, remélem holnapra már nem lesz.

kagyló

Kagyló Kép
miért rémes... mert iszonyúan nem bírom anyós-apóst... tele vannak jobbnál jobb megjegyzésekkel, utálom, hogy állandóan összehasonlítják a két gyereket - ha valamire, akkor erre ugrom.
Pasik köszi jól vannak Kép Levi hazafelé nem aludt az autóban (2.5 órás út), 1 óra üvöltés után, közénk kötöttük be előre az ülését, és totál jó fejen nézegetett Kép és nem aludt el, míg hazaértünk (pedig mindig alvásidőben utazunk). Máté meg ahogy elindul az autó bealszik.

Barnázás: elvileg normális, de azért beszélj a dokiddal.

pszichomókus: én azt mondom, hogy tényleg csak akkor menj el, és akkor nem fogod te sem pénzkidobásnak érezni, ha _mindent_ képes vagy neki elmondani, olyat is, amit még senkinek sem mondtál, vagy magadnak sem mersz bevallani.

én még nem tudom, kihez megyek... filózok, hogy menjek a kapcsolatanalízises csajhoz, hogy aztán majd a sikeres lombik után vele folytassuk, csak egy másikhoz Kép most elmegyek síelni (febr.1-4) és utána döntök.

jah, megkaptam a mailed Kép írok... de röviden... vannak igaz fa**fejek... ne foglalkozz vele!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás!
Igazából nem kell, csak mivel előtte nem lehet meg utána mentol a szájában és reggel oldotta meg a bevételet így ő leszokott róla. Azt hitte nehéz lesz, de teljesen megszerette és ugyan most nem szed homeot mégis azzal mos fogat. Kép
Bár akihez most járunk az azt mondat a bogyók bevétele után és előtte teljen el öt óra hogy nincs mentol a szájába, az meg elég nehéz lenne. De ő a fél órát tartotta be és akkor emelkedett a szám szóval szereitnem olyan nagy baj nem lehet belőle. Kép

Kagyló!
Bár nem tőlem kérdezted, de kotyognék. Én kb. háromnegyed évvel ezelőtt azt mondatm (harmadik lombik előtt) nem hiszem hogy nekem kéne lélekbúvár hülyeség....., aztán jött a harmadik sikertelen lombik. Valahogy belülről éreztem én ebből a fájadalomból önsajnálatból nem tudok egyedül, ill. párom segítségével felállni külső segítség kell. Akkor kerültem a nénihez akihez azóta ragaszkodom és hálás vagyok az égnek hogy összehozott vele. Rengeteg dolgot máshogy látok rengeteg dolgot tanított nekem és hiszem és tudom lesz saját babám, csak lehet hogy belül kellett az agyamat formálni. Szóval ha jó helyre mész jó kezekbe kerülsz szeritnem mindenképp van értelem. De erre élő példa Nóri járt és láss csodát babavan a pociban. Kép

Csak Orsit tudnám ismételni, csak akkor menjél el ha mindenről tusz vele beszélni. Én amikor ott vagyok olyan mintha már ezer meg egy éve ismerném és sokszor érdekes mikor rátapintunk egy fájó emlékre pontra, de ugyanakkor jó.

Én is azt gondoltam mindent meg tudok egyedül oldani, de most hogy már járok rájöttem mennyivel másképpen is lehet nézni az életet nemcsak abból a szemszögből amiből én akartam eddig mindenáron. Kép

Beuka!
Nekem finire sikerült az ebéd. Kora estére vendégeket is vártunk nagyon jól elbeszélgettünk most mentek el. Így beírom a táblába, de ma már nem dogok újat mert fárdat vagyok, de holnap jön a friss tábla. Kép

Orsi!
Nem hangzik túl jól ez az anyós após doldog, de ahogy kiveszem az írásodból kellő távolságra vagytok, hogy ne kelljen sokszor átélni. Õk is szoktak jönni hozzátok, vagy inkább csak ti és milyen időközönként?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
ált. úgy van, hogy havonta 1szer találkozunk, egyik hónapan mi megyünk, a másikban ők jönnek. Ha jönnek kevésbé fárasztó Kép szóval 2 havonta van műsor Kép de nem vészes, azért kibírható Kép

ez a mindent magunk megoldani dolog: anyukám szokta mondani, hogy ez is egy pszichés kórkép, és kezelendő, mert segítséget kérni tudni kell!!!
én is ilyen vagyok, hogy sosem kérek, mert én erős vagyok, és megoldom... de azt is tudom, hogy ez így nem jó, mert _nem_ kell mindent magunknak megoldani, mert nem leszünk kevesebbek, ha segítséget kérünk, ha belátjuk, hogy segítség kell. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt! Gyönyörűséges hetet kívánok mindenkinek! Kép
Kép

Nekem már rosszul kezdődik. Kép Voltunk reggel korán vérvételen a terheléseshez levették a cukrot, de az még haggyán, hogy ma levették, de holnap meg kell ismételni. Kép Ááááááá! Kép Ugyanis kiderült, hogy két negatív lelet kell a terhelés elött. Kép
A miku sajnos nem látogatott meg. Kép Így a hormonvizsgálat tolódik. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kagyló Kép,

most itt részletesen nem fogom elmesélni, mi mindent csinált velem a pszichodoki, mert nem topiktéma, de egy látványos példát leírnék. Az ember nem úgy megy oda, hogy ez meg ez a baja, mint a háziorvosnál, kér rá gyógyit. Van megismerkedő beszélgetés, kb. 2-3 ülés, amikor feltérképez, és rátapint arra, ha van megoldatlan problémád, belső feszültséged, és arra megy tovább. Sokszor nem is oda lyukadtok ki, mint amit eredetileg gondoltál. Nálam ilyen volt az anyám, nem gondoltam, hogy ő akkora világfájdalmat okoz, de tény, hogy a mindennapjaimban jelentős frusztrációt okozott, mert az utóbbi 5 évben teljesen mást nyújtott, mit amit vártam volna tőle, hasztalan. A pszichodoki kb. 40 perc alatt lerendezte ezt a problémát, ún. "átkeretezés" technikával. Úgy kellett beszélnem anyámról, mintha nem anyám, hanem régi osztálytársam lenne, jellemeznem kellett. Először nagyon zavart, mert úgy éreztem, erre képtelen vagyok. Aztán rájöttem, miért. Mert így rá kellett világítanom a gyenge pontjaira, arra, hogy ő egy határozatlan, sokszor szerencsétlen, segítségre szoruló ember, aki ráadásul elvesztette a férjét (aput). Így döbbentem rá arra is, hogy azt az anya szerepet, amit így felnőttként ráerőltettem, úgyse fogja betölteni. Mondom, 40 perc volt, és azóta anyuval egy vitám nem volt, ezt ki is pipáltuk.

Hát ilyeneket tudnak.

Igen, rákényszeríthet az őszinteségre, de amit nem akarsz neki elmondani, azt úgysem fogod elmondani, legfeljebb érzi, hogy nem vagy teljesen együttműködő, és titkolsz előle vmit. Erre hamar rájönnek. Így viszont nem ér annyit az egész, mert így nem tud segíteni.

Petyaanya! Kép Mi volt tegnap? Felhívtad végül Zitát?

Norka (20+2)
s_norka

Borsókás Kép
Nem, még nem küldött, de persze attól még küldhet. Csak tudod eddig nekünk még egyszer nézték és ezt többszőr kell. Így most megnézi majd másodjára és biztos utána beszéljük meg a teendőket. Kép Én amúgy nem bánnám ha nem lenne inszem. Úgy látszik ebben különbözünk, de az nem baj! Kép Bár én nem sokat tudok az róla, de azt hallottam, hogy kisebb az esélye, stb.. Én meg türelmetlen vagyok! Kép

Beuka Kép
Nem tudom sajnos, hogy miért lett ennyire rossz a kiskatonák száma. Kép De persze ez még emelkedhet is! Kép A lényeg, hogy lombikra elég! Kép A genetika azért kell, hogy kizárjon örölketes betegségeket. Terheléses vércukor azt nem tudom, de több lánynak is mennie kellett. Kép Talán ők okosabbak. Kép
A vizsgálatok ténlyeg szörnyen hosszadalmasak. Kép De honnan tudjátok akkor, hogy nektek milyen vizsgálatok kellenek? Nektek még nem néztek kiskatona számot semmit?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jaj Petyaanyát majdnem kifelejtetem. Kép
Petyaanya Kép
Szörnyen sajnálom ami veletek történt az tényleg egy rémálom! Sok-sok sikert kívánok a következő lombikhoz!!!

Kép
*

Kép
Kép
kiscsillag

Jogi ügyekben jártas lányok! Kép
A lombik alatt a leendő kispapáknak ugyanúgy jár a védelem, mint a nőknek???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Monyo Kép
Várlak én is, hogy gyere és mesélj milyen volt? Hogy tetszet?? Kép Várlak nagyon!

*

Ma egyedül leszek?? Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Megkaptad a leveleimet? Mert másik gépről írtam és lehet, hogy rossz címre küldtem Kép

Tiko

tiko

NorkaKép
Jól látom, hogy átléptetek a második "félidőbe"? MOst már tényleg visszafelé lehet számolni! MIndjárt itt a babó!!Kép

BeukaKép
Az én első szarvasragum nagyon fincsi lett. Megkóstoltam annak ellenére, hogy zöldségnapom volt. Most már ilyet is tudok főzni!Kép

MkaKép
Ugye ma derül ki, mikor kezdődik a stimu?! Drukkolok, hogy minél előbb indulhassatok!

OrsiKép
Szörnyű, hogy ennyire nem jöttök ki a párod őseivel. A férjed is így szenved mikor ott vagytok? Mi is 3 órát utazunk hozzájuk, azt is csak ritkán, így megvagyunk egymással. HA a szomszédban laknának nem lenne ilyen békés a viszony nálunk sem!Kép

KIscsillagKép
HA hozzád sem ért el, akkor már tuti, hogy a Zsebinél tett látogatás után szabira ment a mikulás.
Kép
Hozzám sem akar valahogy ideérni, pedig napok óta barnázgatok.
Sikerült jól levenni a vért? Ugye neked rossz a vénád ehhez? Sajnálom, hogy újra kell menned holnap. De gondolj arra, miért csináljátok!!!Kép
Az én férjemet rögtön az első rossz eredmény után küldte a dokink az andrológushoz, és a második(és sokadik) spermatogrammot már ő csinálta. HA csak egy kicsi gyulladás okozza is, ki kell kezelni, úgyhogy szerintem mindenképpen el kell menni szakdokihoz.
Inszem:először én is örültem, hogy lombikkal kezdünk. De így, hogy már egy nem sikerült, most azt gondolom, hogy minél több a lehetőség, annál jobb. HA inszemre lehet menni, az azt is jelenti, hogy több a kiskatona, és nagyobb az esély a spontán babócára is. Nem akarlak a véleményemről meggyőzni, csak magyarázatnak szántam.
jogi dolgok:én nem vagyok ebben jártas, de szerintem csak a nőkre érvényes a védettség.

ZSebiKép
Akkor ha korán reggel beveszi, egy fél óra múlva már moshat fogat. Ez így elfogadható.Délután megkérdezem a gyógyszertárban van-e nekik ilyen.Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Tiko Kép
Megkaptam a mailokat. Kép Már válaszoltam is rájuk!! Kép Mi újság? Kipihented magad? Kép

Borsókás Kép
Köszi szépen! Igen, sajnos nekem nincs vénám. Kép De képzeld sikerült elsőre! Kép Egy nagyon, nagyon aranyos, kedves nővért fogtam ki! Kép Annyira kedves volt, eü-ben ritka az ilyen, sajnos. Kép Remélem holnap is ő lesz és akkor simán megy majd minden! Kép Hát a spermiogramm majd elválik milyen lesz. Nem tudom miért nem küldött a doki tovább, de lehet, hogy a genetika miatt! Pénteken megyünk a genetikár akkor előrébb leszünk! Legalábbis nagyon remélem!!! Kép Ejnye ez a miku, hogy pont most ment szabira! Nálam még barna sincs, bár az előjelek már jelentkeztek. Most már csak csak megjön!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok !

Szombaton érkeztem haza, nagyon jó volt kint, jó sokat babáztam KépKép
Ez az egyetlen jó dolog, ami velem történt mostanában, ui. már jó 5 napja barnázom és görcsöl a hasam. Ez azért furcsa, mert a tüszőrepi után pár nappal kezdődött és nekem nem szokott lenni középidős vérzésem.

Ma felhívtam K-t azt mondta, hogy kezdjek el szedni progit és hívjam 2 nap múlva. elvileg a mensi a hétvégén esedékes, ezért is furcsa, hogy miért kezdődött a barnázás ilyen hamar. Meg mitől.

Lányok, most kicsit elegem van, bevallom őszíntén. Nem értem mi miért történik és már nem bízom semmiben.

No, akkor elkezdek visszaolvasni Kép
Puszi

mniki

Borsókás Kép
annyira azért nem szönyű a helyzet, csak abban a pillanatban kapok mindig épp ideggörcsöt Kép de ma már nem érdekel Kép

nekem meg olyan hányingerem van 4 napja, hogy ha komolyan nem tudám, hogy nem lehetek terhes még tesztet is csinálnék... de betudom a megfázásomnak, biztosan attól van. (no, meg a ciklus kb. 14. napján vagyok ma, így meg aztán végképp nem a spontán gyerektől lehet...)
de rémes ez a hányinger, sosem volt nekem még ilyen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
A barátnőm pici lánya teljesen biztos, hogy a ciklus elején fogant, nem a 14. nap környékén. A babócák szerintem időnként tojnak a nagykönyvben leírtakra. Tuti, hogy nem lehetsz terhes? Kép

NikiKép
Szerintem ez akármi/valamiKép is lehet, nem?!!KépKépÉn azért nagyon bizakodom, és drukkolok, hogy az legyen.
Miért kell progit szedned?

KiscsillagKép
Most már lehet, hogy lejár a szabija, és ideér. HA hozzám megérkezne, átzavarom hozzád is. Máskor olyan fürge, mikor nem kéne, most meg....KépKépKép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
tuti Kép a ciklusom elég rendszeres, ma a 15. napon vagyok, szóval szerintem nem...

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Én is így vagyok éppen, most megy a stimu, azaz terhesség kizárva és mégis napok óta fejfájással kombinált hányingerem van.
Előterhességi hányinger lehet Kép

Van 10 tüszőm. Kicsit vegyesek, mert 5-10-ig minden van, de majd beszélek a fejükkel. A fura az, hogy pont a baloldalon nagyobbak, ahol az eddigi lombikok alatt alig akartak megnőni, és mindig le voltak maradva. De hátha ez hozza meg a sikert Kép

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?