Új privát üzeneted érkezett!

Eltünt az írományom,igy elkezdem még egyszer,hátha most sikerül.
Zsókuci!
Nem ment könnyen,hosszú idő volt,sajna olyan fajta vagyok,hogy minden grammért meg kellet kinlódnom,legjobban a Norbi vált be és tényleg nagyon jó.Nagyon arik vagytok a képen!

Tüssike!
Nálunk nem hiszem,hogy lesz kistesó,örülök ha egyszer lesz egy egészséges kisbabánk.De ki tudja mit hoz az élet?A mi rajtszámunk 8193 még kezdök vagyunk legalábbis a BMC-be.
ria75

A mi számunk 73-mal kezdődik, akkor mi még dobogósak vagyunk!Kép

Én is elköszönök mára! Jóccakát mindenkinek és szép babás álmokat!!!!

Pusszancs!!!

manda

Én is tettem fel képet, azt hiszen ezt sikerült a másik topikba is. Azóta visszaszőkültem Csoki nyomására és szemüveges vagyok, időnként kontaktlencsét hordok, úgyhogy ez alapján nem nagyon ismernétek fel a BMC folyosóin, de csinálok majd rendeset is. Ja, és van egy macsekunk, most még ő a gyerek, teszek fel róla is.Zizinek hívják 2 éve van velünk és örökbefogadtuk, miután az előzőt félrekezelte az állatorvos...Csoki bánatos volt az elvesztése miatt, kellett egy másik. Azóta ő a papi pici lánya.

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó,

csak Zizi van fent, nagyon helyes, de nem hiszem, hogy ez alapján felismerünk KépKépKép

Kép

Kép
zsókuci

Hát úgy látszik a profilba csak 1 képet lehet tenni, de akkor ide felteszem a szörnyet.
Kép

Kép
Kép
zuzmó

Zsókuci
A Csoki is supervisior!!!Te kinél nyomulsz, és nálatok ez mit jelent? Nekünk néha kétségeink vannak azzal kapcsolatban, hogy ez tényleg az a kifejezés-e ami erre a munkakörre illik.

Kép
Kép
zuzmó

Nagyon szépek vagytok Zuzmó! Kép

Én az ept-nél dolgozom, ez egy bér-call center - itt többféle telefonos munka van, és én 2 ügyfélszolgálatnak vagyok a csoportvezetője.
Csokinál mit jelent az SV-munkakör?

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Ria, az én házidokim meg azt kérdezte, hogy autóval megyünk-e. Ezek olyan hülyék, szerintem egyik sem tudja hogy mit lehet és mit nem. Mi is általában kocsival megyünk és simán lebélyegzik a papírt. Annyi volt, hogy a háziorvosnak be kell mutatnod egy papírt a BMC-ből, hogy oda jársz ilyen kezelésre, és akkor ezután adják az útiköltség-térítéses papíruszt. Egy papíron 4 bélyegzés van, amit mindig a BMC-ben a vizsgálat után kell lebélyegeztetni. Sőt, rá kell iratni a háziorvossal, hogy + 1 kísérő, így a férjed részét is kifizetik. Ha betelt a papír be kell vinni a TB-hez, és 3-4 hét múlva hozza a postás a lóvét. (12.000-.) Szerintem megéri, és ez jár neked is, igenis kérdezd meg mégegyszer, ne hagyd annyiban a dolgot. :-)
Az én számom 7504, és ez pont a születési dátumom képzeljétek. :-))
esperanza

Sziasztok!

Mostmár egyre jobban izgat a kérdés, hogy mi is ez a z utazási költség-térítés?
Kinek jár, mikor, és mennyi?

Köszi, előre is! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zuzmó
Nagyon édes a cicátok!Nekem kutyám van,francia bulldog,és nagyon "anyás".Nekem is olyan gyerek potló,nem helyettesiti,de legalább leköti,eltereli a gondolataimat.Sokat segit nekem a "nehéz"napokon.Nem tudom a képet felrakni róla,azt írja ki kicsinyítsem le,hát ahhoz nem értek,a mester meg dolgozik.

Esperanza

Majd megint megprobálok utiköltséges papirt kérni,mert igy nem jó.Ha nem ad meg probálok a nőgyogyászomtól kérni,hátha Õ ad,ugy is megyek hozzá hétfön délután.
ria75

Köszi Ria! Kép
Neked így bejött a Norbi-féle módszer? És tök szigorúan be is tartod?? Ügyi vagy, hogy ilyen sokat lefogytál vele!!! Én most (meg már régebben is ezt csináltam) azzal a módszerrel fogyizok, hogy napi 5-600 kalóriát eszek csak.
Egy hónap alatt 5 kg-t fogytam, de mire beültetés lesz, szeretnék még legalább 10-et leadni..., remélem sikerül. Én is olyan vagyok sajna, hogy minden grammért meg kell kűzdenem, és ha normálisan eszem (tehát nem zabálok, meg nem nasizok egész nap), akkor hízok - míg más ilyen étrenddel tartja a súlyát Kép Dehát ez van.
Szeretnék még járni úszni is, de jelenleg élni sincs időm, nemhogy sportolni (annyi, hogy hetente 1x járok röplabdázni, de az irtó kevés...)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Nekem tényleg bejött,de elötte sok mindent kiprobáltam.Hát te is ügyi vagy,egy hónap alatt 5kg az nagyon jó.Én is jártam uszni,de utánna mindig a nőgyógyászaton kötöttem ki,mert rendszerint össze szedtem valami bacikat,így inkább abba hagytam,inkább tornázok itthon,mikor van rá idöm meg energiám.
ria75

Az én papamacim egy marketing cégnél dolgozik, akik különféle promóciókat csinálnak Coca-cola, Nestlé, MilkyWay, Knorr, Bertolli, Algida, HerbalEssence stb. kaliberű cégeknek. Kóstóltatás, konyha-show, minta osztogatás ezeket kell levezényelnie egy-egy helyszínen, álltalában hypermarketekben országszerte.Õ az ember aki kiviszi a motyót, elindítja a munkát, néha ellenőrzi, hogy mindenki dolgozik-e...Amikor nem kell ottlenni, akkor csak kiviszi a cuccot a promóhoz és egész nap járja a várost, itt kirak, ott beszed.
Csajok, bocs a munka téma miatt. Egyébként azt hiszem mégis mennem kell dolgozni. Ha a 21. napon kell kezdeni a szúrást, akkor az még másfél hónap. Annyi szabim azért nincs.

Kép
Kép
zuzmó

Kép

Õ pedig a mi "kislányunk": Mimi - egy tündéri tacsi-keverék, és imádjuk!!! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Kép

Õ meg a mi szemünk fénye!
ria75

Csajok most jönnek a "babapótló" képek? Kép
Akko rén is megmutatom ő most a szememfénye már 10 éve KépKép

chesti

Kép

chesti

Hát ugy látom mindenkinek van egy kis kedvence.
Chesti
tied is nagyon drága.Én imádom az állatokat!
ria75

Sziasztok!

Tündériek a baba-pótlóitok Kép De remélem jövő ilyenkor már a babáink képét pakolgatjuk fel ide Kép

Zuzmó,
akkor tényleg más-más jelentése van Csoki illetve én esetemben a supervisor-ságnak, de ha jól vettem ki a szavaidból, akkor Csoki is csoportvezető, és felelősségteljes munkája van.

Ja, már megszerettelek volna kérdezni, hogy te W.-nak szoktál-e adni pénzt a vizsgálatoknál, és ha igen, akkor mennyit? Nagyon nem vagyok tisztában, hogy pontosan mikor és mennyit szokás adni, kérlek, segíts nekem ebben.

Köszönöm,
mindenkinek szép álmokat, holnap jövök újra! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Üdv. mindenkinek:
Útiköltség-térítés ismét:
Én úgy tudom, hogy ilyen papírt csak a háziorvos állít ki, más nem. Elvileg akkor jár ha kocsival megy valaki. És indokolt esetben, ami nálunk az.
Csak egy igazolás kell a kórház részéről, hogy odajártok. Én így tudom.
Tehát ha valaki igénybe szeretné venni, feltétlenül beszélje meg háziorvosával. Szerintem itt mindenki igénybe veheti aki vidéki és Pestre jár. Ha én kaptam, akkor ti is. :-)
Nem beszélve arról, hogy volt olyan amikor vonattal mentem+diákkal, és így is kifizették a TB-nél. Õk azt úgysem tudják, hogy mivel utazik az ember. Így pedig még keresel is rajta. :-))

Nekünk nincs semmilyen háziállatkánk, mi csak ketten vagyunk a férjemmel. :-(

Sziasztok
esperanza

Jó reggelt!
Tegnap este 22:30kor megkaptam a tüszőrepesztőmet KépValaki azt mondta nagyon fájdalmas szuri lesz, én meg annyira felturbóztam magam,hogy nem is fájt Kép
..tudom hogy butaság, de tisztára úgy érzem magam mintha terhes lennék Kép perpill leszakad a derekam,kemény a poci falam, és az a 12 kis "gyöngy" már feszülget bent Kép

chesti

Zsókuci
Csoki nem igazán csoportvezető, a cégen belül 7-8 ember csinálja ezt a munkát, alattuk már csak a hostok és hostessek vannak akik magát a promót végzik, illetve konyhashownál a szakácsok és a speakerek(invitáló hangos ember).Bár a lényegi munkát ők végzik, mégis kb. 30 ember van aki kitalálja, leszervezi stb. Nem nagy cég, kb 4-5 éve működik, de hihetetlenül beindult nekik.

W.-nak én nem szoktam adni pénzt a vizsgálatoknál, szerintem nem várja el, legalább is még soha nem volt olyan érzésem. Amikor a 2. lombik sikerült,- ami ugye nem maradt meg,de nem ő teht róla - az első ultrahangkor adtunk neki 10.000. Ft-ot. Szerintem ezt mindenki maga dönti el, de így is elég megterhelő anyagilag az egész és még élni is kell valamiből.
Mert mire milliomos vállalkozó leszek, már nem akarok a BMC-be járni.Kép
Chesti
elhiszem, hogy feszül.Nekem 8 tüszőm volt és emlékszem nőnap alkalmából - punkció előtt 2 nappal- elvittek minket a fiúk vacsorázni, és 5 percenként jártam pisilni, ami persze nem segített, de egyfolytában azt éreztem, hogy szétdurran a hólyagom.
Holnap akkor punkció. Tök jó lesz, majd meglátod. Lehet, hogy perverz dolog, de én szeretem az altatást. Utána "megiszol" egy csomó infúziót és már kész is. Nagyon szorítok nektek, ez a le izgalmasabb része az egésznek. Már én is úgy várom.
Ja,mindenkinek tündér a kutyája. Úgy látszik csak nekünk van macskánk. Én is inkább kutyapárti vagyok, de a papamaci meg macskás és mivel én költöztem őhozzá a szitu adott volt. De ha majd lesz kertes házunk lesz kutya is.

Kép
Kép
zuzmó

SziasztokKép
Szép napot mindenkinek!
Utazással kapcsolatban, mi vonattal járunk autó hiányában, minden alkalom előtt elmegyek Fehérváron a Nővédelmibe és kapok hitelezett utazási utalványt, ami két pl. és az egyiket elveszik a pénztárban, oda adják a jegyet és nem kell fizetni érte.
Nekünk nincsenek házi állataink, de van két számítógépünk!HIHIHIKépKépKép

manda

Sziasztok!Kép

Zuzmó!
20 percenként járok pisilni de csak azért mert valahogy próbálom visszatartani Kép amúgy 10 percenként simán kellene...vagy hmmmm beköltözök a wc-be Kép Viccet félretéve szinte folyamatosan iszom, tegnap elmentünk egy kicsit, és mit mondjak mindenhol a mosdót-t kerestem Kép
Nagyon várom már a holnapot Kép
Nekünk is volt cicánk akit nem rég vesztettünk el több évnyi rákkal való küzdés után. 15 éves volt, és mintha a múltam egy kis része halt volna meg vele. Õ 1 hetesen került hozzám, még ki sem nyílt a szeme, elütötte egy autó az anyukáját.A doki azt mondta nem sok esélye van a túlélésre, én meg azt mondtam ez a cica már pedig élni fog. Velem aludt,2 óránként etetés ( mint egy babánál Kép ) , és most már nincs velem ... Kép
Bocsánat, hogy hosszúra sikerültem, csak a gondolataim csapongtak, ahogy irtad, csak nektek van cicátok, sok emlék jött fel bennem. Kép

chesti

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Esperanza,
köszi az utazási-költséges választ, sajnos akkor nekem nem jár, mert én Pesti vagyok, bár az oda-vissza utam közel 60 km, és ez sem olcsó benzinből, de érthető, hogy a vidékről feljárókat kell támogatni, - persze jó lenne, ha nekem is járna, mert a XVIII.kerület is elég messza van a BMC-től...

Chesti,
kitartás, de jó, hogy leírtad, hogy majd ha erre kerül sor, mire számítsak... Nem csoda, ha várod a holnapot. Kép
Tényleg, ilyenkor meddig kell bent lenned? Délután már jöhetsz haza, nem? És akkor legközelebb már a beültetésre kell menned?

Zuzmó,
Nagyon megkönnyebbültem, amit írtál a W.-ról... én is így érzem, - mármint, hogy nem várja el a pénzt, meg anno is ilyen volt, és ez rettentően szimpatikus a mai, anyagias világban. Igen, így is rettentően megterhelő, még azt sem tudom, hogy azt a rengeteg gyógyszert miként fogjuk tudni kifizetni, mert - ha jól vettem ki a szavaitokból - szinte egyszerre kell kifizetni az összeset!? (kb. 2-3 héten belül, nem?)

Na megyek mosogatni, meg főzni, mert sose lesz kész Kép, de majd később jövök újra.

UI: Örülök, hogy rátok találtam itt a fórumon, sokkal másképp látom ezt az egész folyamatot, mint előtte, rettentően jó, hogy "sorstársakkal" tudok beszélni, és megosztjátok velünk a tapasztalataitokat. Köszi, hogy vagytok! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci:
Azért kérdezd meg a háziorvost, hátha te is igénybe veheted. :-)
esperanza

Manda
Asszem hozzád fordulhatok a kérdéssel, mikor fog nekem megjönni? W. azt mondta, majd lesz egy vérzésem és ha elmúlt akkor menjek. Pénteken már nem kaptam progit. Neked kb. mikor jött meg? Én olyan 5 nap körülre számítok.

Szeretném megosztani veletek frissen felfedezett olvasmányélményemet. Egy barátnőmtől kaptam a könyvet, akinek most 3 hónapos a kisfia, mikor legutóbb meglátogattam akkor nyomta a kezembe, de eddig bele sem kukkantottam. Tegnap kezdtem olvasgatni és elég érdekes.Az a címe, hogy: Egészséges táplálkozással a gyermekáldásért.A szerző Fern Reiss és 1250.-Ft-ba kerül.Alapvatően arról szól, hogy bizonyos ételek milyen hatással vannak a hormonháztartásra és a fogamzóképességre, spermaszámra stb.Kiegészitő terápiaként szerintem hasznos lehet alaklmazni akár a lombik, akár az imszen stimu mellet, hiszen -írja a szerző- a "legrosszabb" ami történhet, hogy egészségesen táplálkozunk. Érdekes például, hogy a dió, mandula, tökmag és a c-vitamin növeli a spermaszámot és a jól mozgók %-át, de emellet még sok hasznos információt tartalmaz. Ajánlom mindenkinek, én bitos ki fogom próbálni.

Kép
Kép
zuzmó

Szia Zuzmó,

köszi, ennek utánanézek, hátha... Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zuzmó!
Az én férjemnek c és e vitamint kell szednie ami nőveli és javitja a spermaszámot. A biologus is mondta szépek és van elég mozgó, szóval segitett valamennyit.

chesti

Hát itt vagytok, csak senki nem írogat.Sajna nekem is lassan abba kell hagynom, mert megyünk moziba, megnézzük a Narnia krónikáit a Mom-ban.
Azért, hogy nektek legyen min vigyorogni felteszek egy képet, én könnyesre röhögtem magam, miután leesett, miről is van szó. Hogy e fentebbi témához hű legyek, macskáról van szó, nyáridőben, légkondi bekapcsolás előtt és közben.
Szegényke jól megijedt.Kép
Pusszzz
Majd mozi után jövökKép

Kép
Kép
zuzmó

ZuzmóKép
Nekem a sikertelen lombik után mindig megjött rendesen, de mérvadó nem vagyok, mert hosszú a ciklusom!
Narniát nézitek és jó? Érdemes megnézni? Én is szeretném már régóta, nem tom játszák-e még nálunk a Plázában.
Jó szórakozást!

manda

Szegény macsi! Jól megijedhetett, mikor beindult a légkondi!

Erről jut eszembe, én meg légkondis cégnél dolgozom! Kép Mármint légkondi nagykernél!

manda

Sziasztok

Chesti: sok sikert holnapra, ++++++++ szorítok
valaki írta, hogy 73 az első 2 száma, nekem is Kép
7377. Kép

üdv. minyuu
minyuu

nekem sem akart a háziorvosom utiköltséges papírt írni, pedig én Győrből járok. azt mondta, hogy nem utaltak oda, csak én mentem magamtól.

üdv. minyuu
minyuu

MinyuuKép
Az én számom kezdődik 73-mal, de valamivel kevesebb a tiédnél!Kép
Mi van veled?

manda

nem akarok zavarni, csak gondoltam, hogy én is felteszem a babapótlómat. a neve minyuu és 4 évesKép

üdv. minyuu
minyuu

Szió Manda
Áprilisban kezdjük a remélem utolsó 3. lombikot. Nekem donoros lombikom van ugye. Mivel nincs petefészkem.
Most lakást veszünk aztán beköltözés után egyből kezdjük, már alig várom, de félek is, bár 2 fiút jósoltakKép
a múlt héten
elötte tavaly 2 vetélést, na az már bejött már Kép
nagyon várom a fiúkatKép

üdv. minyuu
minyuu

MinyuuKép
Biztos szerencsével jártok!
Ki jósolt nektek?
Jó lakásvásárlást!!!

manda

Köszi, már ránk fér. Kép
Csak egy idősebb munkatársam, de bizok benne, mert az első lombik elött jósolta a 2 vetélést és bejöttKép sajna.
köszi, már benne vagyunk a közepében, de lesz gyerekszoba Kép
veled mi a helyzet?

üdv. minyuu
minyuu

Sziasztok
A bmc-be járunk, és most mindent rendben találtak (túlvagyunk az első körön), az egyik petevezetékem volt elzáródva. Most azt mondta az orvos, hogy az inszemet ajánlja. Miért van ez? Most akkor mégsincs minden rendben? Miért nem mondta azt, hogy most minden ok, menjünk haza és hajrá?
A másik kérdésem, ha már inszemináció, akkor az mivel jár? Mennyi hormon és mikor, illetve hányszor kell bemenni a bmc-be? Mert most azt mondta, hogy döntsük el, és jelentkezzünk az 1-3 nap, ha megjön. Ha tudtok, segitsetek. Köszi előre is.
kalmanka

Zuzmó!

Nekem az októberi transzefernél a HCG előtt megjött, tavaly tavasszal pedig 2 nap múlva a HCG után. Biztosan a napokban Neked is jelentkezik.

Szegény cica biztosan nem ismerte még a modern technikát!

Holnap transzfer! Kicsit izgulok, remélem felébrednek az "apróságok".
tüssike

MinyuuKép
Én holnap megyek, mert a fagyis transzfer előtt kell egy kis hormon a méhnyálkah.vastagításához ill. legyen pé-m, mert a mnyh.vastagodás együtt jár vele. Sz.ügynökhöz megyek Puregont fog (legalábbis azt mondta jan.elején) felírni, meg UH-ám lesz. És ha minden rendben lesz, akkor talán két hét múlva transzfer.

TüssikeKép
Te is holnap mész transzferre, akkor biztos találkozol a Chestivel, neki holnap lesz a punkciója. Én is ott leszek valszeg már fél 8 felé, de én sorban állok a recepciórajutásért.
Ne izgulj, biztos felébrednek!
Én is izgulok, majd két hét múlva, hogy nekem is ébredjenek a fagyibébieim!Kép
Elköszönök jó éjt mindenkinek, reggel korán kelek fél öt felé, hogy elérjem a vonatomat!

Szép és nyugodt álmot mindenkinek! De tényleg nyugodtat!!!

manda

csajok sok sikert a holnapi akciózoknak !!!!!
jó éjt

üdv. minyuu
minyuu

Sziasztok!

Zuzmó,
nagyon jó a cicás-kép! KépKépKép
Remélem nektek is tetszett a Narnia krónikái, mert nekem nagyon-nagyon. Érdekes, mert csak nem rég óta tetszenek az ilyen tipusu filmek. Úgyhogy én mindenkinek ajánlom! Kép

Tüssike!

Sok sikert a holnapi transzferhez!!!! Biztos felébrednek a picik!!

Minyuu,
ari a cicád! Kép

Jó éjt mindenkinek, aki megy aludni, én még egy darabig gépközelben leszek, ha van még valakinek kedve írni!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
köszi

nálatok mi újság? bocsi de nem vagyok képben Kép

üdv. minyuu
minyuu

Szia Minnyu!

Hát velünk az a gond, hogy nekem nincs peteérésem, minden hormonszintem a padlón, a páromnak pedig kevés (1-2 mill.) a spermókája... ezért lombikosok leszünk. Egyelőre még csak az 1. vérvételen, meg a férjem vizsgálatán vagyunk túl, febr.8.-án megyek megint vérvételre, UH-ra, HSG-re, meg minden más "fincsi" vizsgálatra...

Olvastam, hogy te donoros vagy... Nem egyszerű akkor, amin már keresztül mentetek Kép De mostmár biztos összejönnek a fiúk! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Hali csajok!
Megjöttem. Tettszett a film, de azért még mindíg A Gyűrűk ura a favorit nálam, azt még semmi sem tudta űberelni. Nem nagyon tudok sokáig maradni, mert így is harc ment a gépért.
Tüssike, Chesti
holnapra egy kalappal nektek, minden rendben lesz, én tudom. Gondolok majd rátok.
Kalmanka!
Szerintem azért mondta az inszemet, mert hatékonyabbnak ítéli, mint a spontán próbálkozást. Sajnos a menetével kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, mivel mi kapcsiból lombikkal kezdtünk, de Esperanza biztos tud neked segíteni.
Mensi ügyben kösz az infót, majdcsak megérkezik egyszer. Legalább addig is szerelmezhetünk a papamacival.

Manda, szerinted tudnánk mi is olyan "táblát" szerezni, mint a "megint megjött"-ös csajoknak van? Tök jó lenne nyomon követni az eseményeket.Te tudsz esetleg ilyet csinálni?Én is megpróbálom majd, gondolom excellben kell.Írjátok meg az adatokat és talán össze tudom hozni ha gondoljátok. A másik topikban - fogamzás, várandósság, szülés -- fogamzás -- ma megint megjött- meg tudjátok nézni milyen adatok kellenek. Mandát egyszerűen átmásoljukKép
Most megyek,és illatosra fürdöm magam, jó éjt mindenkinek!!!
Csóka

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó,

a tábla nagyon jó ötlet, már én is nagyon szemezgettem vele Kép

Jó éjt!

UI: örülök, hogy tetszett a film Kép

Kép

Kép
zsókuci

Kalmanka:
Ha kicsit visszaolvasod az írásaimat találsz az inszemről pár infót. :-)
esperanza

Szasztok!
Úgy látom ma én vagyok az első.
Chesti és Tüssike meg már nagyban készül az akcióra!!
Minent bele lányok!
Remélem délután jöttök és meséltek!
Manda, te is.

Kép
Kép
zuzmó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?