Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Esperanza,
köszi az utazási-költséges választ, sajnos akkor nekem nem jár, mert én Pesti vagyok, bár az oda-vissza utam közel 60 km, és ez sem olcsó benzinből, de érthető, hogy a vidékről feljárókat kell támogatni, - persze jó lenne, ha nekem is járna, mert a XVIII.kerület is elég messza van a BMC-től...
Chesti,
kitartás, de jó, hogy leírtad, hogy majd ha erre kerül sor, mire számítsak... Nem csoda, ha várod a holnapot.
Tényleg, ilyenkor meddig kell bent lenned? Délután már jöhetsz haza, nem? És akkor legközelebb már a beültetésre kell menned?
Zuzmó,
Nagyon megkönnyebbültem, amit írtál a W.-ról... én is így érzem, - mármint, hogy nem várja el a pénzt, meg anno is ilyen volt, és ez rettentően szimpatikus a mai, anyagias világban. Igen, így is rettentően megterhelő, még azt sem tudom, hogy azt a rengeteg gyógyszert miként fogjuk tudni kifizetni, mert - ha jól vettem ki a szavaitokból - szinte egyszerre kell kifizetni az összeset!? (kb. 2-3 héten belül, nem?)
Na megyek mosogatni, meg főzni, mert sose lesz kész
, de majd később jövök újra.
UI: Örülök, hogy rátok találtam itt a fórumon, sokkal másképp látom ezt az egész folyamatot, mint előtte, rettentően jó, hogy "sorstársakkal" tudok beszélni, és megosztjátok velünk a tapasztalataitokat. Köszi, hogy vagytok!