Új privát üzeneted érkezett!

Gabó!

Nagyon jó lett a profil!!!Kép
Miért gondoltam hogy idősebb vagy nálam?
Igaz én 17nek érzem magyam.
Veronak igaza van, tök jó lesz, ha itthon leszel, és tudunk találkozni.Kép

katus78

Gabó! 24 éves leszek júniusban! Még tényleg nagyon fiatal vagyok! A pocim viszont már szerintem nem fog sokat nőni! Hetente 1cm-t növöget! Most inkább a kilók száma gyarapodik csak! Kép Amúgy néha már vannak erőteljesebb méhösszehúzódásaim, de ez még nagyon ritkán fordul elő és alig jár fájdalommal!
Remélem most szerencsétek lesz a lottóval! Anyukád 5-ösei nem semmik! Én is tuti szívinfarktust kaptam volna! Kép

Ági! Nagyon jók a képek! Kép

Taliban majd én is benne leszek ha már picit megnőtt a babám! Kép

KépKép
nicika

Nicika!

Megkaptad az e-mailt?

katus78

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 10:46-kor.

katus78

Hát ez elég vacak minőségű lett.
Inkább többet nem is rakok fel.

katus78

Hová tüntetek ma?

katus78

Én dolgoztam KépKép
Ma még lesz egy órám, utána jövök. 6 után vmikor.
Szépek vagytok a képen, kár hogy nem látszik annyira.

Ági!
Májusban szülök 23 körül.
Vendég

Hello! itt vagyok.

Úgy értettem hogy nem látszik, hogy nem olyan éles. Néha olyan nehéz írásban fogalmazni. Nem az jön ki amit mondani akar az ember.
Vendég

Úgy értem,kár hogy nem olyan éles, nem az hogy nem látszik.
Vendég

Sziasztok!!

Én azért nem voltam, mert Apa ma szabadnapos volt (ilyen ritkán van! Kép) és ilyenkor nem akarok gép előtt ülni, úgyis minden nap itt csücsülök. Ilyenkor lelkifurim lenne, hogy nem vele foglalkozok. Õ nem igényli, vagyis nem tenné szóvá, hogy netezek, mert már mondta, hogy üljek már le nyugodtan, de én nem akarok. Fél napot dolgozik, akkor nincs itthon, most meg elkezdődnek az edzések, arra is eljárogat, így amikor itthon van, inkább vele foglalkozok. Erre szoktam mondani, hogy "dödörgünk"! Kép Ez semmi "olyan" Kép, csak összebújás, semmittevés, pihizés, stb. Most edzésen van, ideültem gyorsan. Jövő héten megint éjjeles lesz szegényke. Remélem ilyen nem lesz sokszor. Eddig egyszer fordult elő egy hétig, akkor nagyon meg volt zavarodva alvásügyileg. Kb. szerdára jött bele, akkor jött rá, hogy mikor érdemes aludni, mennyit, stb. Amúgy két műszakban vannak, de azért éjjel más. És ilyenkor egész délelőtt durmol, mikor hazaér. Én meg lábujjhegyen mászkálok itthon, had aludjon nyugodtan.

Ági,
jók az új képek az albumban, szépek a fiúk! Kép

Gabi,
tényleg butaság, amit gondolsz az "ismeretségről"! Kép Hisz ahogy Vero is mondta, itt sem mindenki ismeri egymást. És hát tudjuk, hogy te a távolság miatt nem vagy itt. Az igaz, hogy én már találkoztam Erikával, Veroval, Nicivel, de majdnem mindig csak külön-külön, amikor bejöttek hozzám a kórházba. Egyszer volt egy hármas "randi" Kép, amikor Nicivel voltunk bent Erikánál. És majd ha kitavaszodik, vagy nyáron vagy mittomén mikor tényleg lesz egy találka, amit akár hozzád is igazíthatunk, hisz te nem jössz minden héten. Mivel a többiek soproniak, Nici meg én pedig be tudunk jönni, nem olyan iszonyat nagy távolság. Reni sajnos kimarad, mert ő még messzebb van, hacsak... Kép Bár szerintem ők nem jönnek mostanában a picivel, mert az hosszú lenne, inkább az ő családja megy majd. Ha jól emlékszem... És Ági is hasonló okokból marad ki. Hacsak! Õk viszont tuti jönnek valamikor! Sőt, ők hosszabb ideig maradnak, így téged igazítunk valahova! Kép Megoldjuk, higyjétek el! Kép

Katus,
a kép valóban nem a legélesebb, de azért így is látni, hogy szépek vagytok együtt. Ha meg Nici felteszi a kicsinyített képeket, azokon majd mindent látunk! Kép

nadine81

Hihetetlen ez a babanet ma.
Először eltűnt amit írtam,erre megírtam mégegyszer most meg újra itt van!! ?
Vendég

Vero,
én ma öt körül fent voltam picit, akkor be sem jött maga az oldal sem... És most hogy írtam, és utána benéztem egy másik topikba, és utána visszanéztem ide, még kint, ahol a városokat sorolja fel és a soproni szó is van, a te nevedet láttam. Gondoltam basszus ha most nincs meg a kisregényem, hülyét kapok. reménykedtem, hogy azért van ott a te neved, mert már írtál azóta. Viszont a neved mellett nem volt ott, hogy: "New".
De ezek szerint OK, csak valamiért tetű lassú... Kép

nadine81

Én sem voltam itthon ma! Anyunál voltam, varrtam! Meg kellett varrnom egy kis függönyt a pelenkázó szekrény elejére, meg csináltam a kiságyra egy zsebes tárolót! Mindjárt meg is mutatom!

Katus mindjárt nézem a mailomat is! Kép
Kép

Ja meg ma olyan szuperül nézett ki anyósék szobája! Piros sötétítő függöny van és átsütött rajta a nap és így az egész szoba piros volt! Muszály volt egy fotót csinálnunk! Nem lett túl éles, de azért nekem tetszik! Majd legközelebb megpróbáljuk állvánnyal!
Kép
Nicika 36+4

KépKép
nicika

Na és akkor már rakom is Katus képeit!
Az első kép a szülés után pár órával készült!
2005.08.17
Kép

2005.09.02
Kép

2005.10.30
Kép

2005.11.06
Kép

Nagyon jók a képek! Nagyon édes a kisfiad! Kép

KépKép
nicika

Katus,
csatlakozom Nicihez, naaagyon szépek vagytok, aranyos a kislegény! Kép

nadine81

Sziasztok, holnap jövök!

Nadine és Dorka 28+1 Kép

nadine81

Sziasztok!
Bocs lányok, már nem tudtam szólni, hogy nem leszek netközelbenKép
Ahogy tudok visszaolvasok és válaszolok, minden ok velünkKép!

Kép
Kép
Kép
amica

Nicika!

Tök jó a függöny/kiságy zsebes tároló!
Én is szeretnék varrni, de csak kézzel tudok.
Áronnak az ovis tornazsákját, meg a babzsákját még megvarrtam, de ilyet nem tudok. Brüüüüüü Kép

Katus!
Tündéri, tök jók a képek!
A férjed pólója is!! Kép Kép
Vendég

Mi újság főzelékileg?
Vendég

Jó reggelt!
Nagyo aranyos amit írtatok már sokkal jobban érzem magam.Én is nagyon várom már,hogy jöjjön a tavasz és tudjunk végre talizni.Ha kijön a jó idő úgyis rendszeresen haza fogok menni.

Katus!Anyu már ma megy haza az esti vonattal sajnos.De mit lehet tenni ez van.Az öcsém holnap egyedül lenne otthon meg hétfőn megy síelni és össze kell neki rámolni.De talán jövő hónapban megint jön.Vannak kismama ismerőseim csak ugye így,hogy mi itt kint lakunk nem igen találkozok velük.Más lenne ha városba laknánk.Akkor ők is feltudnának jönni hozzánk,de ki az a hülye aki dombotmászik gyerekkel.Na mindegy ez van.Hát anyósod talán hétvégénél tovább nem marad.Ilyenkor mit szokott nálatok csinálni?Tényleg nagyon szépek vagytok a képen kár,hogy nem látni tisztán.Legkorábban húsvétkor megyünk haza,de gondolom akkor mindenki családozik úgyhogy az kiesett.Majd találunk valami időpontot már alig várom.Majd mindíg megírom mikor megyek haza.Nagyon szép a kisfiad meg persze ti is.

Nadine!Apa milyen edzésre jár?Focizik?Hol dolgozik,hogy éjszaka is kell mennie?
Nicika!Nagyon szép lett amit varrtál!Én is júniusban születtem 16-án.Te hányadikán?Megmondták,hogy kb.milyen súlyú lesz a gyerkőc?
Talán este még jövök amikor a Balázs kiviszi anyut az állomásra.Most megyek főzőcskézni finom babgulyás lesz meg valami finom édesség.

Sziasztok!
Vendég

Szép Napot Anyukák és Kismamák! Kép

Itt süt a nap, igaz hideg is van hozzá, de legalább süt! Kép

Gabi,
párom focizik, kapus. Kép És naaagyon szereti. Egy másik falu csapatában van, megyei II.o. Pár éve kerültek fel a III.o-ból bajnokként úgy, hogy végig veretlenek voltak. De ezek már a régi szép idők... Edzők jöttek-mentek, a játékosok is cserélődtek, már nem ugyanaz a csapat, mint régen. Most ugyan megint az az edző van, akivel bajnokok lettek, de csodát ő sem tud tenni. Én is kijárogatok meccsekre, de komolyan elkeserítő. Sokat nem értek a focihoz (azért többet, mint amikor még nem ismertük egymást.. Kép), de sokszor én is elszörnyűlködök, hogy mit művelnek. Tök szép helyzeteket csinálnak egymásnak, olyanokat, amiket edzéseken gyakorolnak, végigviszik a labdát és akkora luftokat rúgnak 2-3 méterről, hogy el se hiszem! És így mindig az ellenfél a jobb. Szerencsétlen Gáborom hiába áll ott a kapuban, ha ketten mennek rá (mert a mi védőink lemaradtak valahol félpályán..), nem nagyon tud mit kezdeni velük. Csak az ellenfél be is tudja rúgni! Még ő az egyik azon kevés játékosok közül, akiket nem szidnak a saját szurkolóik.. Sőt, sokszor azt mondják (mert fülelek ám! Kép), hogy ha ő nincs, több is bemehetett volna. Na, ilyenkor azért dagadok ám a büszkeségtől! Õ olyan, aki nem vitatkozik a bíróval, nem kötekedik az ellenfél játékosával, nyugtatja a csapattársát is, nagyon tud örülni a győzelemnek, és bár azt mondja nem gáz, én látom, hogy nagyon le tudja törni a vereség. Mert van, akit nem. Ott szoktunk maradni meccsek után a többiekkel, de van, aki nem is foglalkozik vele, hogy esetleg jobban is megerőltethette volna magát, stb. Az fontosabb, hogy előtte nap mennyire teli volt egy buliban, és hogy hajnali 5-kor ért haza. Szóval csak páran vannak a csapatban, akik tényleg a foci és a játék szeretete miatt vannak ott. Viszont ennek ellenére összességében elég jó a hangulat, én is kedvelem őket. Párom legénybúcsúján el is jöttek hozzám szerenádozni... Kép Egy másik csapattársának is aznap volt az esküvője, amikor a miénk, így a legénybúcsút is egy nap tartották... Mire odaértek hozzánk, már elég jól álltak Kép, de ahhoz képest elég jól énekeltek! Egy csapat félrészeg focista próbálta elénekelni a Füredi Anna-bálon-t, illetve két másik nótácskát.. Kép Én kint álltam a teraszon, vettem őket kamerával, anyám meg bent bőgött a nappaliban.. Kép Azt mondja akárhogy is énekeltek, ő azért megkönnyezte a dolgot. Kép Szóval ők ilyenek. Nem tudom meddig akar még focizni, de szerintem nem is lenne meg anélkül. Persze törött már el ujja, bokája, volt hogy rosszul esett és ráesett a hátára, ráugrottak a térdére, de ezek őt nem igazán tántorítják el. Szereti. Én nem bánom, hogy csinálja, csak van, hogy az a labda fontosabb , mint az, hogy pl mekkorát repül utána, hogy elérje, és nem fontos, hogy mekkorát és hogyan esik le.. A lényeg, hogy ne menjen be.
Na, erről most jó hosszan elmeséltem! Kép

Amúgy Fertődön dolgozik a Veluxnál, két műszakban. Ez az éjjeles dolog elvileg ritka alkalom, mióta ott van (kb. 5 éve) ez a 2., hogy egy hétig így kell menni. Valahogy bírjuk. Nekem mondjuk mindegy, mert én alszom ahogy eddig is, csak hát őt sajnálom. De ez is letelik hamar.

Nekem ma megint nem kell ebédet főznöm, mert tegnapról maradt még gulyásleves. Anyu ehhez csinál valamit. Vacsit viszont én csinálom. Tegnap reggel még ágyból Kép néztük a TV-t és az egyesen volt aegy főzőműsor, ahol harcsapaprikást csináltak. Hát Gáborom erre nagyon rákívánt, így ma vacsira azt készítek neki. És mivel harcsát nem tudok elővarázsolni a hűtőből, így hekkből lesz. Hal, hal. Oly mindegy. Kép Igaz ott kapros túrógombóc volt hozzá köretként.. Na ez az, amit én nem tudok elképzelni. Nekema a túrógombóc az édes, és porcukorral szórom meg. Ott meg sós volt és még kaporral is.. Jujj.. Ma inkább galuskával lesz, azért is nagyon odavannak itthon a pasik! Kép

Szóval Gabi hajrá a babgulyás és az édesség!

Biztos finom lesz, jó étvágyat hozzá! Kép

Sziasztok: Nadine és Dorka 28+2 Kép

Kép

nadine81

Nadine!
Honnan valók a kisképek?
v
Vendég

Az jó,hogyha valaki sportol valamit és azt szereti is csinálni és nem azért,hogy csak ott legyen.Akkor ez a kis csapat nem lehet valami elszánt ahogy írtad.De a lényeg,hogy Gábor szereti csinálni és örömére van ez az egész.Én nem igen szeretem a focit bár van,hogy egy-két meccset megnézek.Hülyét tudok kapni amikor mutatják a szurkolókat ahogy örjöngenek,verekednek egymással mindtha csak az életük múlna rajta.Én sokáig kosaraztam,de egy térdműtét után abba kényszerültem hagyni.Máig is fáj a szívem,hogy anno megműttettem a térdem,mert ha nem akkor talán még ma is csinálnám.Elég jól is ment és nagyon bánom,hogy így alakult.Te sportoltál valamit?És ti lányok?Jó,hogy keveset kell főznöd néha már nagyon unom főleg amikor minden napra ki kell találni valamit nahát attól a falra tudok mászni főleg amikor megkérdezem mi legyen?válasz nem tudom találj ki valamit.Hát ez a halálom.A halacska nagyon finom főleg a Hekk.Nagyon szeretem.Mi már megkajáltunk finom lett a leves most várjuk anyuékat mindjárt megy le értük a Balázs a buszmegállóhoz aztán csinálok egy kis finit fagyasztott málnából.Majd még benézek.

Jó délutánt mindenkinek.
Vendég

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 10:49-kor.

katus78

Viol!
(bocsi a kis betüért)

Kép

Kép

katus78

Anyu sajnos 4-kor ment el,mert még be akart ugrani a Tescoba az öcsémnek síoverált venni,mert le van árazva.Nem sokat volt itt,de megígérte,hogy húsvét előtt még jön.Most mennem kell,mert megjöttek a fiúk.Ha sikerül remélem családiházba tudunk menni.Ha nem amit nagyon sajnálnánk akkor marad a panel.De itt olcsók a házak,telkek.Remélem találunk valamit.Húsvétkor ti is mentek látogatóba?
Vendég

Basszus!! Kép Kép Kép Elszállt egy legalább olyan hosszú, sőt hosszabb irományom, mint az előző, a délelőtti... ha nem haragszotok, most nem írom be még egyszer, mert dühöngök. Ha lecsillapodtam, akkor pár szóban, pár sorban. Volt benne sport, kosár, úszás, strand, nyár... Kép Kép Kép Francba... Bocsi, később jövök.

nadine81

Szóval... Kép
Gabi,
sajnálom, hogy abba kellet hagynod a sportot, nincs annál rosszabb, amikor egy vagy két komolyabb sérülés utáni műtét megszakítja ezt! Kép
Én is kosaraztam egy ideig (Kép az én magasságommal), de csak általánosban. Nem is voltak akkora ambícióim, hogy folytassam. A vendéglátóban meg nem is volt csapat, szóval vége is lett.
sajnos mostanában nem mozgok, sőt talán azóta sem... Tudom, hogy kéne valami, de...
Úszni szeretek, de vagy lusta vagyok bemenni Sopronba, vagy nincs hozzá partner. Gáborom csak annyira tud úszni, hogy akkora vízbe megy bele, amiben még leér a lába. Amúgy el úszogat, láttam már, csak tényleg nem érzi magát biztiben.
Itt Hegykőn szerencsére felújították az úszómedencét, fincsi tiszta vízzel, vízforgatóval. És mivel ez csak egy köpésre van, nyáron már ki tudok szaladni akár csak egy fél órát is úszkálni.
Kb ezekről írtam, csak úgy négyszer hosszabbat.. Kép

nadine81

Vero, most volt időm bekukkantani a "nyáriba"...Kép
kedvem sem volt írni.

Kép
Kép
Kép
amica

Az úszás az jó ilyenkor szokták is ajánlani.Nekem is kellett volna mennem a derekam miatt,de nem volt hozzá leki erőm pedig szeretk úszni.Jó lehet,hogy olyan közel van hozzátok a strand.Nyáron csak felkapod a Dorkát aztán mentek.Tényleg!Te kapsz valami kedvezményt?Nálunk itt a kinti nagyon hideg nem is szoktunk ide járni.Vagy Fenyvesre megyünk vagy Gyékényesre.Most idén nyáron tervezem,hogy elmegyek a Fertőre,mert évek óta nem voltam és állítólag szépen megcsinálták.Úgy várom már a nyarat szeretem a meleget nemhiába nyári gyerek vagyok nem kell 600-ruhadarabot felcibálni se rám se a gyerekre.Ja meg addig mág vissza kell fogynom a nike gatyámba amit még terhesség előtt vettem és nem tudom összehúzni a cibzárját.Ez szörnyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!
Úgyhogy már bele is kezdtem a fogyóba.Mivel Levi már csak este meg reggel szopizik így már lehet.Tornászni is elkezdtem itthon,de most bajos vagyok úgyhogy pár nap ki is marad.De hát ez az itthoni nem az igazi.El kéne menni valahova,de a picurt nem vihetem magammal.Anyósom meg 4-ig dolgozik 2/3 5-mire hazaér akkor meg már nekem nincs kedvem elmenni.A futás lenne a legjobb,mert az minden izmot megmozgat,de hát ugye azt is mikor.A gyereket nem köthetem magamra.Szóval reménytelen dolog ez.Na jó nem ömlengek tovább megyek apa mellé bújni ráveszem,hogy simizze a kezem.Talán kötélnek áll.

Jó éjt mindenkinek!!!
Szép álmokat!!!
Vendég

Tettem fel pár képet a profilba,de a Kis husi a jó,mert kettő van.
Vendég

Sziasztok!Most léptem be az oldalra és remélem működik a regisztrációm.

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Egyszeruen nincs idom visszaolvasni! Kép Ma estere a Balintnak lett hoemelkedese, remelem nem maszik jobban bele valami betegsegbe. A Bence is antibiotikumot szed, mert arcureg gyulladasa van.
A kepeket megnezegettem, minden baba nagyon edes!
Leirnatok nekem egy mondatban, hogy kinek mekkora babaja van, vagy mikorra varja, ha eppen terhes? Csak hogy kepben legyek vegre, mert ossze-vissza keverem a profilokban latott adatokat meg kepeket meg neveket.

Gabocacica!
Ahogy kiveszem az irasaidbol soproni vagy, csak nem ott laksz jelenleg ugye? Miota nem elsz ott? A Gerencser Tamas dekorator nem rokonod valahogyan?

Regen en is usztam, 8 evig versenyszeruen. Ez heti 11 edzessel jart, hetfotol pentekig minden reggel es delutan, es meg szombaton is egy. Igy aztan nekem annyira elegem lett az uszasbol, hogy most mar nagyon ritkan megyek el uszni. Pedig szeretek, csak el kene indulni.

Nicika!
Nagyon ugyi vagy, hogy ilyen szepeket tudsz varrni! En is varrok neha, de nem sok idom van ilyesmire jelenleg.

Ossze-vissza ugralok a temakban, de probalok legalabb ezen az oldalon visszaolvasni.
Szoval a fozessel en is igy vagyok, hogy en tulajdonkeppen szeretek fozni, megnyugtat, de attol hulyet kapok, hogy senki nem segit kitalalni, hogy mi legyen a kaja. Ugyhogy gyors, hetkoznapi kaja otleteket szivesen veszek barkitol!

Vero!
Mennyi idos a fiad? Ugy nezem mar iskolas lehet ugye? Melyik suliba jar?

Eszti!
Melyik fogaszaton dolgozol? Anyukam is fogorvos mellett dolgozik.

Igerem, hogy mostantol kovetem a beirasokat, mert igy tok hulyenek erzem magam, hogy fogalmam sincs semmirol amirol beszelgettek.
Remelem nem voltam egeszen zavart! Kép

Agi

Kép
Kép
agi

Üdv Eszti!

Ági!
Jobbulást a fiúknak!
Én 24 hetes vagyok most, a fiam pedig 9 éves és harmadikas a Hunyadiban.

Többiekre is reagálok, de most edébet kell porcióznom!

Üdv:
Vero
Vendég

Visszaolvasni még nem volt időm, mert még mindíg a gyerekszobán dolgozunk!
De feldobom Katus esküvős képeit! Nagyon szép pár! Kép

Kép

Kép

Nem sikerült olyan túl jó minőségűen, nem értem hogy miért!

KépKép
nicika

Sziasztok kedves soproni Kismamák!
Nagy nehézségek árán végre eljutottam odáig hogy elkezdjem ezt az üzenetet. Így első alkalommal csak azt szeretném kérdezni hogy van-e valaki aki Karazma doktornál szült és ha igen milyen volt? Második babánkat várjuk (pár nap múlva ha minden igaz) kislányom Angliában született így nem nagyon tudom mit várhatok egy hazai (úgy adódott hogy éppen a soproni) szülészettől. És emiatt néha nagyon izgulok!
Remélem lesz aki tud pár bátorító sort küldeni, köszönöm, Éva
hawkins_Éva

De jó!!Egyre többen leszünk.Üdv Évi és Eszti!
Ha van időtök írnátok magatokról többet?
Éva ha jól értem mindjárt szülsz?

Ági!Én Nagykanizsán élek lassan már 6-éve.A párom idevalósi és 2000-ben úgy döntöttünk,hogy vissza költözünk és én jövök vele.A dekorarőr nem a rokonom.
Anyu volt itt és mondta,hogy influenza járvány van otthon.A picik is ezt kapták el?Jobbulást nekik.Hát az úszáshoz nagy kitartó erőkell ennyi edzés mellett.A kosárba is minden nap van edzés plussz nekünk akkor még hétvégi futás is volt.De ez közel sem olyan kemény mint az úszás.Ha a picur is úgy akarja majd akkor szeretnénk ha úszni járni ha pedig nem akkor én szeretném ha valami önvédelmi sportot tanulna.Tudja majd megvédeni magát ebben a mocskos világban.
A kérdésedre válaszolva nekem van egy 8-hónapos csöppségem Levenet.A profilban vannak képek róla.
Vendég

Katus!Még mindíg nagyon szépek vagytok a képeken,de én sem éretm miért ilyen rossz a képe.Az előbb rosszul írtam a kicsim nevét.Levente!!!!!!!
Vendég

Üdv Éva!
Kép
Örülök, hogy írtál! Mi újság babailag? Elvileg csak pár nap van hátra, igaz?
Nicika a Karazma dokihoz jár, de hogy szült-e valaki nála, nem tudom. De talán jelentkezik!!
Viszont a kórházban most minden doki rendes (bár némelyik mogorva) és az én tapasztalatom szerint a nővérkék is nagyon kedvesek.
A terhesgondozás és egyéb szervezkedésben nem állnak a csúcson, viszont a szülőszobák nagyon modernek, van labda, szülőszék, és nagyon kedves szülésznők! Remélem csupa jó élményed lesz itthon is!Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!
Végre van egy kis időm és energiám írni. Jól vagyunk, Alíz baba jó kislány, éjszaka alszik, jól szopizik, egy szavam nem lehet. Szépen fejlődik, szinte napról- napra változik. Kép

Nem volt sok időm visszaolvasni, de láttam többen betegeskedtek, jobbulást kívánok mindenkinek!!! Talán már lesz egy kis jó idő is. Kép

Üdv. az újaknak! Nagyon jó, hogy így gyarapszunk, és nem csak babailag. Kép

Éva! Én 18.-án szültem, és az itteni szülészetről, csak jót tudok mondani. A dokikról is, a szülésznőkről is, és az ápolókról is csak jó tapasztalataim vannak. Úgyhogy ne izgulj, jó kezekben leszel. A Karazmánál szültek szobatársaim, ők nagyon dicsérték. Bejött hozzájuk, érdeklődött felőlük... szerintem jól választottál. Kép

Katus, szépek voltatok az esküvőn. Persze biztos most is azok vagytok.. Kép Kép Mikor volt?

Gabó, édes a kép Husiról. Én is a húsvétot várom, talán akkor haza tudunk menni újra egy kicsit. Alíz pont akkor lesz 3 hónapos.

Nici, nagyon jók a babaholmik. Úgy szeretek ilyeneket nézegetni. Kép Bizti a babaszoba is klassz lesz. Már jó ha elkészül, hiszen lassan megérkezik a kis lakó. Kép

Én most anyóst, meg a férjemet várom, már úton vannak Győrből. A ti párjaitok is buliztak a baba "tiszteletére"???? Az enyém tegnap este. Pedig szerintem nekem lenne okom kirúgni a hámból. De én nem tehetem, megteszi helyettem Õ.

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!Ági!A Várkerületen a Korona fogszaton dolgozom már 8.éve.Anyukád hol? Vero!Helló!Mizujs a pociban?

KépKép
eszti76

Bővebben rólam:idén májusban töltöm be a 30.életévemet,Kópházára mentem férjhez 2002 szeptemberében(Sopronban laktam addig)azóta itt is lakom.2003 áprilisában megszületett a kislányunk Szonja.Sopronban dolgozom egy fogászati klinikán mint asszisztens és nagyon szeretem a szakmámat.Van egy öcsém aki 2 éve nősült és májusra várják az első közös babájukat.Remélem a szülinapomon fog születni!Õ lesz a kislányom első unokatesója és már rettenetesen várjuk!

KépKép
eszti76

Készen van a gyerekszoba kifestése! Ha a parkettázás is megvan, akkor csinálok fotókat és megmutatom nektek!

Gabó! Én június 5-én születtem! Utoljára 24 hetesen mondták meg a baba súlyát, akkor is csak azért mert 4D-n voltunk! Majd azért a 38 hetes UH-on azért megpróbálok rákérdezni!

Katus! Szerintem is szuper a Viki szobája, bár a mienk talán még jobb lett! Kép Már kész van! Holnap valószínűleg le is lesz parkettázva, aztán majd fényképezek és megmutatom hogy milyen lett Szinti birodalma! Katus! Majd szólj ha aktuális a festés! Kép

Szia Eszti! Üdv itt! Tök jó hogy egyre többen leszünk! Kép

Szia Éva! De megsokasodtak az újak! Kép Nagyon örülök neki! Én Karazma doktor betege vagyok, de még én is szülés előtt állok! Az első babámat várom! Holnap leszek kereken 37 hetes terhes!

Nercsi! Örülök hogy minden rendben Alízzal! Tök jó hogy ilyen jó kislány és hogy szépen fejlődik! Kép

KépKép
nicika

Szia Nicika!Első babátokat várjátok?Mindíg Lövőn laktál vagy oda mentél esetleg férjhez?Az én kislányom 2éves9hónapos.Te mire várod a picit?Nemét,nevét tudjátok már?

KépKép
eszti76

Szia Eszti! Igen, Õ lesz az első gyermekünk! Kislány (legalábbis eddig úgy néz ki) és Szintiának fogjuk hívni! Már nagyon várjuk Õt! Február 24-re vagyok kiírva! Nagyon szép kislányod van, megkukkantottam a képeiteket! Kép
Egyébként Sopronhorpácsi vagyok, csak a párom Lövői. Én meg ideköltöztem hozzá! Még nem vagyunk házasok, az esküvőt 2007-re tervezzük! Már több mint 7 éve vagyunk együtt, ebből pedig több mint 3 éve élünk együtt!

KépKép
nicika

Valaki nem akar csinálni egy átfogó táblázatot hogy kinek mekkora babája van, vagy ki mennyi idős terhes? Én ugyan meg tudnám csinálni, de egy másik topicban már gyártok egy táblát és nem hiszem hogy kettőt bírnék! Egyébként csak azért gondoltam erre mert már nagyon sokan vagyunk! Kép Na van vállalkozó?

KépKép
nicika

Szia Nicika!Most már én is többet tudok rólad,rólatok mert én is meglestelek titeket.Sajnos én a bénák táborát népesítem a szerkesztés terén így,bár szeretnék de nem tudok segíteni.Majd csak belejövök a gépezésbe.A férjem birtokolja a gépet és mivel csak 2 hónapja van meg még nem igazán jöttem bele.Igaz a munkahelyemen van sz.gép de ott nem érek rá azzal foklalkozni.Kinél fogsz szülni?Én a Dr Nagy Bálintnál szültem és meg voltam és vagyok vele elégedve.Apás szülés lesz?Velem anyukám jött be mert a férjem gyáva volt hozzá.Jó ha van veled valaki.

KépKép
eszti76

Na rittyentettem egy táblát! A kérdőjelek helyére kérek adatokat! Kép

Kép

KépKép
nicika

Eszti! Egyenlőre úgy néz ki, hogy még nem eldöntött hogy apás szülés lesz-e! Párom még vacilál! Remélem hogy a végén azért bejön! Ha mégis úgy döntene hogy kint várja meg, akkor anyu fog bejönni! De tényleg remélem hogy erre nem kerül sor! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?