Sziasztok!
Kriszta!
Gyógypuszik mennek Ákosnak, remélem már nincs is szükség rájuk.
Krumplit az enyémek sem nagyon szeretik magában. Egyszer ették meg anyatejjel és egy kis margarinnal kikeverve, de akkor sem egy teljes adagot. Én nem is forszíroztam
Oxitocin: ma már szinte mindenki kap, legalábbis nagyon sokan, nem hiszem, hogy az bármin változtatna a gyerek természetében. Én erre mindig azt szoktam mndani, hogy az én gyerekeimet gyakorlatilag ugyanazok az ingerek érték, mégis teljesen más a természetük. Pedig horoszkópilag is minden azonos, az aszcendensük is ugyanaz.
Viszont az anya hangulata biztosan kihat rájuk is. Ragad rendesen rájuk, ha ideges vagyok. Viszont, mintha éreznék, amikor nagyobb baj van, vagy ha nagyon sok a dolgom, egész rendesen tudnak viselkedni, olyankor egész jól elvannak.
Fog: az enyémeknek 8,5 hónaposan bújt kis az első, mindkettőnek ugyanazon a napon. Azóta Ádámnak 6, Gergőnek csak 2 foga van. Viszont nem harapják többet a cicimet azóta, csak ha harapnak jobban fáj. Illetve harapják néha az ujjamat is.
Csucsu!
Mi is voltunk gasztroenterológusnál, igaz nem laktózintolerancia miatt. Semmi vészes nem történt. Mi a reflux miatt voltunk. Én azt hallottam, vért vesznek, székletmintát néznek, hogy megállapítsák a tejcukorérzékenységet. Viszont hülyeséget nem akarok mondani, ezt csak úgy hallottam.
Kata!
Ültetéses dolgot visszaszívom, ha a húgod mondta
Amúgy szerintem is lehet picit ültetni, ha ott vagy vele, de én nem ültetnék pici babát sokáig.
Mi is kék szeműek és világos bőrűek vagyunk, ráadásul koraszülöttek, és ennek okán fogékonyabbak a betegségekre is. Ennek ellenére a fiúk kétszer voltak náthásak a 10 hónap alatt, akkor szívtuk az orrukat. Én jól el is raktam a szívókájukat, remélem, nem lesz r szükség, annyira utálom csinálni.
Szóval csak egy ellenpéldával jöttem.
Csucsu!
Írtam neked odaát is. Ha allergiagyanús a gyerkőd, én nem erőltetném a hozzátápit. Szerintem hagyatkozz a dokidra, elvégre ő tudja, mit miért javasol. Én adnám a Sinlacot táp helyett változatlanul. Esetleg kipróbálhatod, hogy ha már mindenképpen adsz neki gyümölcsöt, akkor azt a Sinlacba tedd bele. Én is a Sinlacban adom a gyümölcsöt, úgy imádják. Viszont nem adnék a helyedben sokfélét. Szerintem, ha tudod, hogy van valami, amire nem érzékeny, akkor következetesen azt tedd a pépbe. Persze ez csak javaslat, nem kell megtartani.
És a fertőzésekről is írtam odaát, hogy a mi dokink is mondta, hogy nem minden esetben mutatható ki.
Crp rendben volt?
Minyu!
Akartam írni a múltkor is, hogy rendkívül csodálom benned, hogy meg tudtad állni, hogy inkább te sem adtad oda az ajándékot, hogy ne hozd zavarba a férjed. Igazán nagyon szép gesztus. Én biztosan a lelkemre vettem volna, hogy elfelejtette. Szóval, azt hiszem, itt látszik igazán a szeretet, amikor az ember ilyesmikre képes.
Puszi mindenkinek:
Annamari