Hát sziasztok!
Nem tudom behozni a lemaradásokat!!!!!
Sajtine, le a kalappal, gratuálok és is! (Meg Marci is!!)
Tök jó hogy ilyen okos, ügyes anyósa lesz!!!
Gabus,
Liviről egyszerűen nem lehet rossz képet csinálni. Annyira szép kislány, hogy szebb, és édibb már nem is lehetne!!!
Na akkor most segítséget kérek:
Connie!!! Szoktál még ide is jönni???!!! Segíts! Írtam mailt!
Két napja fáj a cicim. De nem igazán egyfolytában, hanem csak egyszer-egyszer belenyilall mind a kettőbe egy jó erős szúró fájdalom. Egyfolytában is van bennük egy tompa kis fájdalom, de ez egyáltalán nem olyan erős.
Amikor meg nyilall, akkor az egész cicmben, és mind a kettőben. Olyan mintha az erek, vagy a mirigyek fájnának egyszerre bennük. A bal cicim eddig sokkal keményebb volt mint a jobb, de két napja az is plötty lett. Még van annyi tejci, hogy Marci két ciciből leszopizza a 90 - 100g-ot, de most megint rámjött a para, hogy el fog apadni. 3-4 napja Marci egy cicből is kiszippantott 100-120 g-ot. Már nem is nagyon kellett fejnem. Viszont most, mintha nem is akarna annyit szopizni. Valahogy nem szívja olyan erősen, ahogy eddig. Mi a túró van ilyenkor? Ha fejek, akkor 20g-nál többet nem tudok szopi után kifejni (ezt legutóbb csináltam, két napja még vagy 100-at fejtem le, mert Marci nem szopizta ki, és akkor nagyon feszült).
Nem tudom mit csináljak.
Ilba, most már tudom mit érezhettél....
Amíg Connie-t megtalálom, valakinek valami ötlete van? Köszi!
Más:
Megcsináltam a mezítlábas, és fej hátulról képeket, íme:
A tappancs:
A buksi:
És ez az a kép, amitől anyának könnybelábad a szeme....
(Apa csinálta tegnap reggel.Mik történnek???Apa fényképez, és akkor is ilyen képet csinál!!!!)
Ja, és ahogy ígértem, itt a csíkos "vadállat" sapink!
Anya, most mit nyúkálsz??!! Nehogymár levedd a sapimat!!!