Új privát üzeneted érkezett!

Ilba,
csak lassan a testtel!!!Kép Lívi is elvolt benne először 5 percig, de aztán olyan cirkuszt csinált, hogy csak na! Szóval ne menjetek messzire először!

Natasa, megint csak köszi!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,
Egyedül megy, lehet, hogy odaadjuk neki a kocsit, hogy vezessen isKép

Ilba,
Az éjszaka jól telt. Bár 4kor felkelt Beni, de sikerült visszaaltatni. Aztán csak negyed 6-kor ébredt. A járókát a mgrendeléstől számítva 2-2,5 hét múlva szállítják. Hétfőn rendeltem, úgyhogy még nem jött meg. Nem olyan könnyű összecsukni, mint egy utazóágyat.

Natasa,
Én is az Anikóhoz jártam jógázni. Nagyon szerettem és nekem is sok tanácsot adott. Nálad lesz dúla?
OKép

Kép

Kép
szorsi

Szivesen Gabuska.
Szorsi, nem lesz dúlám. Én eleve nem akartam, de mikor Anikónál voltunk apával akkor ő nagyon belelkesedett. Mondjuk ha faros marad a csajom akokr szülésznőm se lesz fogadott pedig szimpi, csak akkor felesleges.
Lányok, hordozókendőt használ valaki??? Én egy lányt ismerek, akinek a fia nagyon szereti. Én is vettem egy szépet Kép Remélem nálunk is menő lesz. A játékmacit már a nagy hasam ellenére is profin bele tudom csomózni Kép
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa,
nagyon tetszik a keresztneved! Mármint az eredeti. Nagyon illik hozzád a fotó alapján, ami a profilodban van, jól eltalálták a szüleid!

Mi csak kenguruzunk néha.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
köszi gondoltam én is, hogy ki kéne először próbálni rövidebb távon. Pedig már micsoda csámborgásokat terveztem ... Kép
Holnap bemegyünk Papával dolgozni és ebédelünk szerintem egy uccsót az étteremben. (Mert ugye februártól már nem dolgozik ott) Ez úgy 5 perc gyalog, már csak valami kabátot kell találnom, mert amit hordok, az elég szűk, az alá tuti nem rakom be a kengurut.

Nézi valaki a fiúkat? Bubek? Gabi? Láttam Te tegnap nagyon szurkolósan voltál felöltözve! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
aha, nézem, de a mez nem (csak) azért volt és van is rajtam, véletlen egybeesés.

És Benike befér overállostól is a kengibe?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nem abban akartam. Szerinted nem elég ha harisnya, kordgatya, cipő, fentre meg kardigán, kabát és a kabátomba behúzom?

Kép
Kép
Kép
ilba

Na itt tényleg a lábammal csikizem!Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Milyen rucikat adsz mostanában Livire? Ezek újak? Tök jók!!! Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Aha, újak. Áttértünk rugiról a nadrág+póló kombinációra, mert már nagy kislányok vagyunk ám!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Csajok, a babák irtó szépek! Nagyon szeretnék én iiiiiiiiiiiiiiiiiiis!

Urak!

Üdv köztünk!

Eszti!

Jaj, szegény férjed!
Én igazán nem akartam megbántani. Kép
Nem mertem letegezni, mert Õ az idősebb. Igaz, hogy én meg nő vagyok. Kép
Most ilyenkor mi is van? Mi számít, hogy Õ idősebb, vagy hogy én nő vagyok?

Ki tudja ezt már?

Puszi!
Ági
bumpy

Sziasztok Kép

Kicsit le vagyok maradva, de remélem mostmár naprakész leszek.
Sikerült az UV-m. Kép

Jucus, kis Boginak jobbulást kívánok.
Milyen nagy már ő is. Hihetetlen, hogy szalad az idő. Már lassan 4 hónaposak lesznek.

Livi baba nagyon cuki vagy!
gyönyörű nagy szemeid vannak, és azok a pillák Kép
anyukád majd nem győzi elhessegetni a fiúkatKép

Ilba, mi is itt rostokolunk a lakásban egész nap.
Ma voltam kint ( a vizsga miatt ). Azt hittem megfagyok. Nem is tudtam, hogy ilyen hideg van.

Jó pofa, hogy a férjek is írogatnakKép
tényleg jó lesz ha jön a jó időKép

Bumpy sikerült a vizsgád?
Hova jársz suliba?

Még később benézek

Kép

Kép
sajtine

Sajtiné!

Köszi a kérdésedet.
Az anatómia vizsgám 2-án lesz. Még nem tudom,de tanulok 1000-el.

A Szentágothaiba járok, ami a Kőbányai út, Könyves Kálmán Krt. sarkán van.

Puszi!
bumpy

Hali mindenkinek!

Sajtine,
óóóóóriási gratula! Kép
Le a kalappal előtted, Zsófi mellett egy vizsgaidőszak .... ügyi vagy! Kép
És Te milyen sulit is csinálsz?

Bumpy,
én arra dolgoztam! Az Orczy téren, azok közül az új irodaházak egyikében.
Neked is küldjük a drukkot ++++++++++++++++++++
Te egészségügyi szakközépbe jártál egyébként?
Mert a Tesóm a SOTE-ra jár és mivel ő gimis volt, ezért nem is jelentkezhetett valamiért szülésznőnek, mert eü-s érettségi kell hozzá. Ez tényleg igaz?

Kép Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Én Gimis érettségivel mentem! Nem tudom, de az osztályban többen is vagyunk, akik gimiben végeztek, és felvettek minket! Kép

Mikor jöttök Kecskemétre?
Gyertek leeee! Oké?

Kép
bumpy

Sajtine GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!

Most csak ennyi, délután jövök!

Pusssssz!
G.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csajok!

Ki is használt közületek Nutriton tápszert előetetésre? Kérdésem, minden egyes etetés előtt adtatok, még éjszaka is? És senkinek nem zavart be az anyatejes táplálásban?

köszi

Tünde
Vendég

Tücsimami!

Én és Jucus használunk. Szopi előtt én csak nappal adtam, mert éjjel rögtön elaludt utána és nem bukott, most a tápinál (éjjel nem kel fel Lívi) minden adagba teszek neki. Nálunk nem zavarta a szopit.

Ezek szerint Ti is használjátok?

Hogy van a csemete/csemeték?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Röviden írok pár sort mert Szilvia nem hagyja hogy itt üljek sokáig a gép előtt!!Kép

Jucus:
Remélem Bogi már jobban van!

Sajtiné:
Gratula, a vizsgádhoz, ögyi vagy!Kép

Ilba:
Beni szeme hogy van???
A kengurozáshoz ha messze mentek , öltöztesd fel jól!Kép

Gabi:
Livinek jól állnak ezek a nőcis cucmók!Kép
A fodrász nem csinált nagy változást,inkább vágással igazitott egy kicsit.Most nem lóg a szemembe!

Kép

Kép
novum

sziasztok!

Gabuska:
volt egy durva bukás-hányásunk, kb 20 g maradt benne (a mérés alapján) a többi egyszerre jött, az orrán, meg a száján. nagyon megijedtem. azt hittem megfulladKép gondoltam, ennek fele se tréfa. kiváltottuk a receptet. csak nem értem minek kell 60ml vízzel csinálni, ha utána nem használhatom fel. csak egy kávéskanállal kell adnom evés előtt. nagyon utálja szegény. én most gyakrabban és rövidebb ideig etetem, és csak akkor adok amikor nagyon tele van a cicim, mert akkor szabályosan fuldoklik. Nem tudtam, hogy már tápszert kap Livi. Teljesen abbahagyta a bukást? Rögtön, vagy kellett kis idő? Én még próbálom azt is, hogy 6-8 kiskanállal lefejek, és úgy etetem, de még így is nyel levegőt
Kép a kis tejvámpír.
Jucus73:
ti is használtátok ezt a sűrítőt ha jól tudom. tapasztalat?
Vendég

Halihó!

Végre visszakaptam a laptopot (férjem elvitte munkaügyben). Már teljesen tűkön ültem, másfél napig nem tudtalak olvasni titeket Kép.

Szóval visszaolvasgatva, Gabuska azt hiszem láttam az ismerősödet tegnap a dokinéninél. Bár inkább az asszisztenssel voltam elfoglalva, ugyanis Barbi nem volt ott. Ez a néni meg elég nehezen rakta rám a ctg gép érzékelőit és mindenképpen mozgást várt Petrától, pedig délben ő mindig alszik, nem lehet felrázni.
Holnaptól már a kórházba kell mennem ctg-re, kétnaponta (vasárnap, kedd, csüt., szombat), szerdán és pénteken pedig tornára megyek. Vagyis jó hetem lesz, hétfő kivételével minden nap mehetek a kórházba.
Tényleg valaki közületek túlhordta a babócáját. Milyen praktikákat tudtok, hogy végre személyesen is megismerhessem Petrát???

Üdv Mindenkinek
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Timi,
nem úszod meg! Fényképet!!!!!!!!

Tücsimami,
nálunk is orrán-száján jött sokszor a kaja kábé 1 hónappal ezelőttig. Nutritonnal is sokat bukott, most a tápszerből is, képzelem mi lenne, ha nem sűríteném... Tegnap adtam neki teát, hát az egész kijött belőle.
Azért kell 60 ml, mert akkor lesz megfelelő arányban benne a por meg a víz. Gyógyszertáros nénit kérdeztem meg, nem csinálhatnám-e 30 miliből 1 kanállal. Hát ezt válaszolta. Sajna mi is sokszor hittük már, hogy na most tutira megfullad a gyerek, de "csak" néhány másodpercig tart.
Ja, és ha nehezen fogadja el a gyerkőcke, add be egy kis lefejt anyatejjel vagy simán, az ujjadról nyalogassa le. Lívi így "szerette".
Én hamar áttértem a 2 kiskanálra, mert az 1 az lósz..t se ért, hát a kettő se sokkal többet. Összességében sokkal nem lett jobb tőle, viszont Jucus írta, hogy nekik sokat segít, úgyhogy próba cseresznye.

Vuka,
ez már nagyon izgi!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali!
Na végülis nem kenguruztunk, nem találtam kabátot, amibe bele tudnám tenni. Kép
Végül kocsival mentünk le, de csak a tömböt mertem megkerülni, nagyon hideg volt, pedig a hőmérő szerint 0 fok volt.

Bumpy,
tervezés alatt, szólok, ha van konkrétum, ok? Kép

Timi,
köszi, javulgat, de még közel sincs a tökéleteshez.

Tücsökmami,
jobbulást Nektek!!!

Vuka,
te szívesen kibújnál a 37 fokból a mínuszokba? Kép
Épp elég mozgalmasnak tűnik a jövő heted, hátha ez hatásos lesz. Kép
Azért pihizz is, hogy "frissen és üdén" tudjál szülni menni!

Gabi,
én is olvasom őket már jó rég, tök jó dumájuk van, nem? De én még nem mertem írni nekik. Kép

Beni már nagyon profi a hasamon:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Hát én egyre hülyébb leszek!Kép Ilba, kik azok akiket Te is olvasol? Visszanéztem pár hsz-emet, de nem találtam rá utaló jelenséget.Kép
Bocsibocsibocsi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Gabuska!
Megtaláltalak.KépMi a széchenyi utcában lakunk.Megnéztem Ti 3 megállóra laktok tőlünk az 50-es vill-sal.KépPuszi.Dia
Jaaa!Email címem:ldicsi@freemail.hu

Kép
Kép
lldicsi

Gabi,
nem is itt árultad el magad, hanem mint mondtam én is olvasom őket. Kép
DÉVAI Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Megnyugodtam, hogy akkor még van remény, hogy nem hülyültem meg teljesen!Kép

Szia Dia!
De jó!!!! Látod, nem csak én vagyok dévais zugolvasó itt!Kép
Nagyon érdekes és tanulságos amiket ott olvasok, és nagyon átérzem a történéseket, mert sokáig éltünk mi is abban a tudatban, hogy ...
Ha van kedved, levelezhetünk itt is, de ha úgy jobb neked, akkor a saját címeken. Kispesti lévén Te nem az Istiben szültél véletlenségesdiből?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Tanulásból kicsit itt! Kép

Ilba!

Szupi! GYERTEK!!!!!!!!!!!

CUPP-CUPP!
bumpy

Na látod, normális vagy, nyugi!!! KépKépKép
Én tudom a Diának feltett kérdésedre a választ, bibibibibiiiii! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

köszönöm a gratulációkatKép
Amúgy az EÜ. főiskolára járok.
És már csak egy fél évem vanKépKépKépKép

Gabuska Te miket szoktál csinálni Livivel, hogy fejlődjön?
Forgás meg ilyenekre gondolok. Illetve miket csináltál?
Hason jól kinyomja magát. Fogdossa a játékait, meg mindent állandóan a szájába vesz.
De forogni még nem akar. Mondjuk még nem is nagyon kell neki. Csak úgy izgulok már, várom már, hogy csináljaKép

Beni fiú nagyon cuki vagyKép

Tücsökmami, elvitted orvoshoz? lehet, hogy írtál erről csak most képtelenség, hogy visszaolvassam.

később még benézek

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
milyen szakra?

Kép
Kép
Kép
ilba

Asssssssssssssssssssssssssszta Ilba!
El--------------ájulok!!!!!!!

Már így élvezzük a fürdést! (Utána viszont....)
Kép

Erre nem tudok mit írni...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba , diplomás ápoló

Gabuska, nagyon jó ez a képKép

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
különösebben nem gyakoroltattam vele semmit (főleg a hülye reflux miatt), mikor észrevettem, hogy meg akarja fogni a játékokat, akkor addig tartottam a kezéhez, amíg véletlenül sikerült neki az ujjacskáit úgy tartani, hogy meg tudja markolni. Persze 2 másodperc múlva elejtette, de aztán belejött. A forgásokat meg teljesen magától csinálta, kisebb korában a hason fekvés közbeni fejtartást gyakoroltuk, de semmit nem csináltam vele, csak hasra tettem sokat.
Connie írta valamikor, hogy Ákos már rég tudott állni, mikor még nem fordult hasra. Gyereke válogatja.
Van, hogy 1-2 dolog kimarad a gyereknél, pl. előbb tanul meg állni, mint ülni meg ilyenek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, megkérdezhetem, hogy miért kellet megküzdeni Liviért?
Nekünk se volt egy egyszerű menet csak ezért kérdezem.

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
Tesóm is oda jár. Kép

Gabi,
KépKépKép
Cuki Livi!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Köszi az infót Gabuska.
Most megnyugodtamKép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok,
Csak egy gyors bekukk. Pusszancs mindenkinek!

Tücsökmami,
Én kb. 1 hós kora óta adom Boginak a Nutritont. A 60 ml-in én is fennakadtam, 30 ml csinálok 2 mérőkanállal (sztem ez ua. az arány, mint a 60ml 4 mérőkanállal, a gyógyszertáros néni szerint nem?) és ebből adok két kávéskanállal. Ez a max. adag. Van úgy, hogy napokig alig bukik, aztán meg gél ide vagy oda rengeteg visszajön. De ha nem adnám sokkal rosszabb lenne a helyzet. A szopiba nem zavart be és éjszaka nem adom, akkor rögtön visszaalszik és nem bukik. Remélem nektek is használ majd.

Jó éjt!

Jucus
jucus73

Ilba, hanyad éves?

Kép

Kép
sajtine

nappalis vagy levelező?

Kép

Kép
sajtine

Másod. És elég feltünő a csaj, nagyon hosszú, természetes göndör haja van. Na??? Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Nappalis. Ja, Te meg levelező, mi?

Kép
Kép
Kép
ilba

nem ismerem.
én levelezős vagyok

Kép

Kép
sajtine

Connie!

Tetszik az oldalad!
Reisztrálhatok?
Puszi: Ági
bumpy

Gabuska!Kép
Nekem mindegy itt is levelezhetünk ha a többiek is megengedik.KépCsajok befogadtok?KépIgen, én is ebben a kórházban szültem Bínó dokinál.Nagyon édi a picurid.KépMennyi idős?Én is teszek fel egy képet a királyfimról,bár mint kiderült Te már ismered őt.Kép
Kép
Kicsit fura,hogy a Dévaisokat olvassátok ennyi topik közül,ami persze nem baj.Csak hát azt hinné az ember,igazán az értheti meg őket aki maga is átélte azt az egész tortúrát.Aztán kiderül,hogy ez nem így van.KépNa,puszi!Holnap jövök.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Hát sziasztok!

Nem tudom behozni a lemaradásokat!!!!! Kép
Sajtine, le a kalappal, gratuálok és is! (Meg Marci is!!)
Tök jó hogy ilyen okos, ügyes anyósa lesz!!!KépKép

Gabus,
Liviről egyszerűen nem lehet rossz képet csinálni. Annyira szép kislány, hogy szebb, és édibb már nem is lehetne!!!

Na akkor most segítséget kérek:
Connie!!! Szoktál még ide is jönni???!!! Segíts! Írtam mailt!

Két napja fáj a cicim. De nem igazán egyfolytában, hanem csak egyszer-egyszer belenyilall mind a kettőbe egy jó erős szúró fájdalom. Egyfolytában is van bennük egy tompa kis fájdalom, de ez egyáltalán nem olyan erős.
Amikor meg nyilall, akkor az egész cicmben, és mind a kettőben. Olyan mintha az erek, vagy a mirigyek fájnának egyszerre bennük. A bal cicim eddig sokkal keményebb volt mint a jobb, de két napja az is plötty lett. Még van annyi tejci, hogy Marci két ciciből leszopizza a 90 - 100g-ot, de most megint rámjött a para, hogy el fog apadni. 3-4 napja Marci egy cicből is kiszippantott 100-120 g-ot. Már nem is nagyon kellett fejnem. Viszont most, mintha nem is akarna annyit szopizni. Valahogy nem szívja olyan erősen, ahogy eddig. Mi a túró van ilyenkor? Ha fejek, akkor 20g-nál többet nem tudok szopi után kifejni (ezt legutóbb csináltam, két napja még vagy 100-at fejtem le, mert Marci nem szopizta ki, és akkor nagyon feszült).
Nem tudom mit csináljak.

Ilba, most már tudom mit érezhettél....

Amíg Connie-t megtalálom, valakinek valami ötlete van? Köszi!

Más:
Megcsináltam a mezítlábas, és fej hátulról képeket, íme:
A tappancs:
KépKép

A buksi:
Kép

És ez az a kép, amitől anyának könnybelábad a szeme....KépKép (Apa csinálta tegnap reggel.Mik történnek???Apa fényképez, és akkor is ilyen képet csinál!!!!)
Kép

Ja, és ahogy ígértem, itt a csíkos "vadállat" sapink!

Anya, most mit nyúkálsz??!! Nehogymár levedd a sapimat!!!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Szeretnélek titeket megkérdezni, hogy tudtok-e valami hatásos nem gyógyszert megfázásra,mert az orvos nem ír fel semmit, mivel 3 hónapos vagyok és szerinte ez a legveszélyesebb időszak, viszont nyelni sem tudok annyira fáj a torkom és már 3 napja nem alszok.
Renggeteg teát ittam már és fekszek is, de csak egyre rosszabb és annyira félek, hogy a babának is baja lesz.
Remélem nem haragszik meg senki, hogy mindig faggatózok, de ilyenről a könyvek nem írnak és ti már tök tapasztalatak vagytok én meg nem nagyon tudok még semmit a babákról, majd 6 hónap múlva már én is tapasztaltabb leszek, remélem!
Holnap megyünk Uh-ra az Istvánba most elöszőr remélem nem elsz gond, hogy ennyire beteg vagyok4
Illik adni pénzt, vagy kell adni annak aki az Uh-ot csinálja?
zsooka

Zsooka,
mi adtunk pénzt, de nem a dokinak, hanem a fotóért. Nem kért konkrét összeget, hanem amennyit gondoltunk, és a kórház részére, nem személy szerint neki. Az összegre már nem emlékszem. Sima uh-ért nem adtunk volna, ez olyan, mint a vérvétel, azért sem ad senki szerintem.
Torkodra ecsetelőt sem szabad? Glycosept?

Sajtine,
prolaktin szintem az egekben van, 1 évig szedtem ló adag hormont, mire Lívi tanyát vert a pocakomban. De mielőtt ez kiderült évekig próbálkoztunk már. Az utolsó esély volt 2004 decemberben, aztán mentünk volna Dévaihoz. De végülis a Mikulás meghozta Lívit.Kép

Bubek,
mennyi haja van ennek a fiúcskának! Nagyon szép! És a csíkos sapi!!!!

Dia,
erről a dokiról még nem is hallottam. Lívi 5 hónapos múlt.
Igen Domit már "ismerem",Kép tényleg mi újság a járással? Megy neki már egyedül több lépés? Tök ari azokon a képeken, amit csináltál az első lépéseknél!Kép
Lesz/lehet kistesója?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Helló mindenki!

Dia,
szia itt, persze, hogy jöhetsz (jöhettek), örülünk mindenkinek! Kép Főleg így jó, hogy titokban, de mindent tudok én is rólatok!!! Kép
Domi édi! Kép

Bubek,
nyugi!!! Lehet, hogy most áll be a kereslet-kínálat. Tedd sűrűn cicire Marcust és nem fog elapadni a tejed.
Tudom biztosan ez pont tőlem hangzik furán, mert én is állandóan paráztatom magam és ijesztgetlek Benneteket, de lassan-lassan kezdem belátni, hogy ez így van. Kép
Emlékszel? Nem mentem Kecskemétre, mert a bal cicim tök üres volt. Na, elkezdtem fejni (a semmit!), Beni mindig a bal cicin kezdett és most éjjel eláztattam a hálóinget, most reggel meg már csomós volt!!! És amit szerintem Kari környéke óta nem tudtam kivitelezni: itt figyel 100ml tejcsi!!! Kép
Nekem ami nagyon bejött az a pihi. Ez most tök komoly. Hagyd a fenébe a vasárnapi ebédet, a pakolást, meg mindent (majd Apa megcsinálja Kép)
és feküdj le, ha Marci alszik.
Aztán pedig írd meg mi van!!! Kép
Ilyen csíkos sapink nekünk is volt, már kicsi. Kép
A hátulról fej versenybe ennyi hajjal benevezni! Kép Csalás!!! KépKépKép
Hát mondd meg Apának, ha ilyen képeket tud, akkor kattintgasson ám rendesen!!! Kép Cukor falat! Kép

Zsooka,
én is voltam beteg, nyugi a babának nem lesz baja, védi az immunrendszered! Nekem nagyon bejött a forró sós vizes öblögetés. Elég szar, de hatásos. (Fél literbe egy evőkanál talán) Szereted a hagymát? Nos adj két puszit a párodnak, aztán kezdj el nyers hagymát enni.
UH: én a kórházban nem adtam soha pénzt.

Kép
Kép
Kép
ilba

Csajok,
dobok egy táblát. Eltűntek, mi van veletek????

Dia,
van kedved adatokat küldeni hozzá?
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?