Új privát üzeneted érkezett!

Wolves!

Na olyant én sem. Kép

Nekem azt mondták 1-t nem fagyasztanak. Nektek hogy hogy fagyasztottak? Olyan szépen osztódott?

Tiko

tiko

Tiko Kép
A lényeg, hogy most már megvagy! Kép
Nem csoda, hogy felhúztad magad! Sajnos a nagytöbbség még mindig ilyen. Kép Szóval inkább ez a jellemző a Magyar társadalomra. Kép Lögdösődnek, tolakodnak, eltiporják egymást. Kismamiknak nem adják át a helyet stb... Valami borzalom!! Kép

Viki és Wolves Kép
Nagyon nagy drukk megy nektek!! Kép Mikor lesz a beültetés?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko:
Szerintem aBMC-ben trükköznek.
Kiscsillag:
12.00-kor beszéltem vele,akkor már ágyban volt
és várja,hogy szólitsák!Szerintem-ismerve a BMC-t,plussz Viki is mondta,hogy sokan vannak-jó ha
14.00-ig sorra kerül!
wolves

Zsebi

Persze, berakhatsz a táblicskuba! 2005 dec. 19.-től vagyunk a listán, ha jól tudom, Latimiék után kettővel. Négy lombikon vagyunk túl, és egy fagyibabáson. Igen erősen gondolkodom, hogy talán az ősszel belevágok az 5. és egyben utolsó lombikba. Hátha...

Petyaanya

Kép
petyaanya

VKOrsi
E-mail ment reggel.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Petyaanya Kép
Ne haragudj, de ha jól tudom neked már van gyermeked. Remélem jól tudom, hisz a neved is erre utal. A testvérkéért lombikoztatok? Az első baba spontán sikerült vagy ő is lombik (már ha van)? Drukkolok nektek is, hogy így, vagy úgy, de sikerüljön! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Nos!
13.20-kor ment be 35-kor jött ki!
Jól van,nem fájt nagyon neki.
az eszkimó 6-s volt az mnyh 1.2!
jó hétvégét
wolves

Mindenkinek további szép Kép-ocskát és nagyon kellemes hétvégét kívánok!!!! Kép
Drukkoljatok nagyon, hogy hétvégén megjöjjön!!! Akkor mehetek szúratni magam.

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko
hétfőn délután leírom, hogy mi volt a tapasztalat...
monyo

Kép
monyo

Viki + WolvesKép
Nagyon ügyes volt Szergej!
Csak így tovább!!

BorsókásKép
Örülök, hogy párod hazamehet!

ZsebiKép
Én tudom miért barnázol: kirúgtam a mikidet, ezért a felmondási idő alatt csak félgőzzel dolgozik Kép!
De most komolyan: hány napja tart a barna? Nekem már elég soknak tünik. Kicsit gyanus is, (de ezt csak nagyon halkan súgom). Főleg azért, mert a 24-ik napon kezdte.
De nem akarok lepkéket kergetni, csak reménykedem.

LányokKép
Azt hiszem bevallhatom, hogy én is közgazdi vagyok Kép!

MkaKép
Szurkolok a mielőbbi kezdéshez!

OrsiKép
Hogy döntöttél a suliddal kapcsolatban? Harcoltál a hallgatói jogaidért, vagy hagytad annyiban az egészet?

Stella

Kép
stella9

Kagyló!
Ti hol tartotok??????

Petyaanya!
Betettelek a táblába. Így igaz meg kell próbálni veszetni nem vesztesz semmit legfeljebb csak nyersz. Kép

Viki!
De örülök, hogy szépen felébredt és már biztos be is költözött a kis eszkimó. Drukk hegyek mennek!!!!!!!!!

Stella!
Igazából hivatalosan csak ma kellett volna megjönnie, szóval szerintem nincs itt semmi baba dolgog, valami más van, de mostmár eldönthetné mit akar, mert ezt utálom a legjobban. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Zsebi!
Nem jó hallani, hogy nem indultak meg benned a bébik Kép Hát nem csodálom, hogy nincs lelki erőd!
Borzasztó lehet átélni, ráadásul többször is Kép
Picit azért drukkolok Neked, hogy ne jöjjön meg , és azért, mert szórakozik!

*
Milyen ivzsgálatokra jártok most? Te is és a párod is? Amikor először voltatok a Kaáliban akkor derült ki a kiskatonaszám? Febr. 14-e már nincs messze!
Ha muszáj, akkor drukkolok, hogy hétvégén megjöjjön!

Manyo! Szorítok hétfőre! Először mentek?

Mka!
MI még nem "ismerjük" egymást. megkérdezhetem, hogy nálatok mi a helyzet? Hol tartotok most?

Viki és Wolwes!
NAGYON DRUKKOLOK!!!

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Sajnos a lombikok azon részében ahol nem sikerül a terhesség a nagy részénél nem indul el a fejlődése az embrióknak. De úgy vagyok ezzel hogy az még mindig jobb hogy már az elején azt mondják nincs semmi, mint mikor "elhúzzák a mézesmadzagot" és mégis kiderül nem maradtak meg az embriók. Kép
Nehéz ezeket az időket túlélni és elfogadni a helyzetet, de muszáj nincs más választásunk és muszáj felállni és menni tovább.

Borsókás!
Remélem már otthon vagytok együtt és megy az ápolás kényeztetés. Mit mondott a doki mikor lehet házas életet is élni?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Igazad van! Kép

Kép
Kép
beuka

Zseboroszlán
Még megy a szúri.Nálad van valami hír?

kagyló

Kagyló!
De kb. mikorra várható a punkció vagy mikor mész uh-ra amikr látni lehet, hogy hányan nőnek odabent?

Velem semmi hír. Talán már kezd megjönni, momentán ennek is örülök. Kép Kép

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 15:00-kor.
seszi

Sziasztok
Adott már be valaki magának choragont repesztésre?
És hová?

kagyló

Kagyló!
Nekem amikor choragon volt akkor azt fenékbe az izomba kellett beadni, szerintem magadnak azt nem igazán tudod.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kagyló!

A choragont a szigorúan izomba kell adni. Szerintem sem tudod magadnak beadni, nem is nagyon ajánlják.

Zsebi!

Pirivel ma mi a helyzet?
Kicsit nálam is jelentkezett, nem tudom mit akar, 2 napja múlt el.

Tiko

tiko

Tiko!
Köszi tegnap késő éjjel már szépen beindult. Szóval ismét jó kislány voltam mert eljött hozzám a mikulás. Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Hát én küldtem. Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Köszi. Kép

Wish!
Akkor tegnap elkezdtétek a szurikat? Nagyon angyon drukkolok!!!!!!

Megyek befejezem a takarítást. Kép, bár nem sok kedvem van. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

KagylóKép
Legutóbb nekem is choragon volt a repesztő, de én nem fenékbe adattam be, hanem felkarba!
Izom az is, sőt!
De magadnak ezt tényleg nem tudod megcsinálni!

ZsebiKép
Legközelebb ne legyél ilyen jókislány!
Stella

Kép
stella9

Beuka

Én Orosházán lakom. És Te?
Neked miért kell csinálni átjárhatóságit? A párodnál kiderült, hogy alacsony a spemaszám, s ez önmagában nem elég ahhoz, hogy jogosult legyél a lombikra? Amennyiben nálad minden rendben van, akkor is lesz lombik a párod miatt, nem igaz? Ha pedig így van, akkor egyáltalán miért kell rajtad ezt megcsinálni?
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!
Most avn egy kis időm leülni a géphez.
Kicsit kiestem az események menetéből, de most majd megint többet tudok jönni,és írni.

Viki, Wolves!
NAgyon drukkolok nektek, hogy a kis jegesmackó jól bevackolja magát!KépKépKép

ZsebiKép
Ott a MIki? Átzavarhatnád hozzám is, mert nekem is csak barnázgatásra futja napok óta! Én is jó kislány voltam!!!Kép

BeukaKép
Szerintem az én szakmám sem jobban tiszteletre méltó, mint bárki másé. Jól kell csinálni, és akkor bármely munka tiszteletre méltó. Én ezt szeretem csinálni, mást el sem tudok képzelni pillanatnyilag magamnak.Kép

Mi most már itthon pihengetünk, és fogadjuk a látogatókat. Most mentek el a szüleim.
Tegnap vizit után tényleg hazajöhetett a párom. Még egész nap fekszik szinte csak akkor kel fel, ha Kép, vagyKép. Bár elég nehéz benntartanom az ágyban.

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Szerencsére olyan sokat írtok, hogy sajnos nem tudok vissza olvasni!
Csak bele-bele kkkantottam az irományokba.

Viki+Wolves
Nagyon szorítok nektek, hogy minden úgy alakuljon ahogyan kell!!!!!!!Kép

Lelkileg már mi is készülünk, hogy a fagyikáinkat magunkhoz vegyük. De még egyszer meg jön.Aztán mégegyszer és abban a ciklusban a 11, vagy12. cn-on megyünk uh-ra.

Több lánynál is olvastam, hogy a sikertelen lombik után, sok késéssel jött meg a mensi.Nekem szerencsére megjött teljesen pontosan, viszont a peteérést megérzem, amit eddig egyáltalán nem éreztem.Remélem ez nem jelent semmi problémát?

Mindenkinek drukk akinek csak szüksége van rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edina
dedina

Borsókás!
Igazán jó hír, hogy otthon vagytok és minden rendben. A párod meg csak pihengessen. Kép Használja ki mert hamarosan annyira megnő a családi létszám,hogy neki már nem marad ideje pihenni hisz a pocaknővelő Brosókást kell kiszolgálnia. Kép Kép
Hát ha ennyire vágysz rá, küldök a Mikimből egy kicsit, de csak egy kicsit.

Edina!
De jó hallani felőled is. Kép
Szeritnem ez nem gond. Én is jobban érzem hoy mikor van pé-m amióta lombikozunk. Kép

Ja persze nem takarítottam hanem szundítottam egy hatalmasat, de olyan jó esett, hát most kell pótolni a takarítást. Mondjuk csak a nagyszobában kell port törülni wc- fürdő takarítás és felmosni. Aztán jöhet megint a pihi. Én teljesen kiütöttem magam. De el is felejtettem a jó hírt mondani végre csütörtöktől eljöhetetk másfél hét szabira, ez számomra igazán nagy öröm hisz december eleje óta erre várok. Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsuzsi!
Én Kalocsai vagyok. Nem tudom, hogy kell-e nekem átjárhatóságit csinálni. megmondom őszintén én azt hittem, hogy ha akár az derül is ki, hogy a párommal van a baj, attól még nem hagyják annyiban a dolgot, és engem is kivizgálnak. Arra nem is mertem gondolni, hogy "pusztán" az a tény, hoyg a páromnak nincs elég tölténye, jogosultságot ad a lombikra. Én még nagyon tapasztalatlan vagyok e téren. Mi még ugye nem is voltunk konzultáción.

Borsókás!
Csak az a különbség, hogy szerintem azt amit én csinálok bárki megcsinálná, de a Te munkádat nem sokat tudnák végezni, nem sokan lennének képesek és alkalmasak rá.
Tényleg jó, hogy otthon lehettek! Mielőbbi felépülést a párodnak!

Zsebi! Ilyen régóta nem engedtek el Kép
De most végre! Tök jó lesz egy kis pihi nem?
Nekem is kellet volna ma takarítaom, de délelőt dolgoztam, délután meg kimentünk korizni, utána meg lefeküldetm, mert marhára fájt a fejem. Na nem mintha elmúlt volna.
Akkor most nálad jó, hogy megjött ugye?

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Hát azért annyira nem jó, hogy megjött, jobb lett volna ha nem. Csak most azért örülök neki mert már kedd óta barnáztam és azt viszont utálom akkor jöjjön meg és kész, kezdjük bizakodva a következő hónapot. Kép
Hát sajnos ilyen régóta nem tudtam eljönni,mert volt hogy szabin voltak volt hogy betegek voltak a kolleganőim, de mostmár nem bánom, most nagyon jól fog jönni a pinenés. Kép

Ja és most még attól is fel vagyok dobva, hogy látom a neten megjelenik február elején az új Harry Potter könyv. Egyszerűen imádom ezt a könyvet már alig várom hogy a polcomon legyen és olvashassam. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kiscsillag

Tényleg volt gyerekem, lombikból, sajnos fejlődési rendellenességgel született, több komoly műtét után 22 hónaposan meghalt. Ezért próbálkozunk párhuzamosan az örökbefogadással, és a lombikkal.

Kagyló
Én anno Profasit kaptam tüszőrepesztőnek, azt is izomba kell adni, én beadtam magamnak. Na jó, nekem ez a szakmám..
Mint a kisgyerekeknél: a comb külső, középső harmadába kell szúrni, mélyen az izomba.

Petyaanya

Kép
petyaanya

Petyaanya
Köszönöm. Én nem vagyok annyira bátor. De gondoltam, hogy azt is hasba beszúrom. De ezek szerint jobb ügyeletre mennyi.

kagyló

Lányok
Még nincsen pisilhetnékem, de a rengetek szúrítól, már állandóan melegem van. Volt már valaki így?

kagyló

Petyaanya!
Biztos sokan mondták már, de borzasztó, ami Veletek történt Kép annyira sajnálom.
Nagyon nagy lelki erő kelhetett, hoyg talpra álljatok.
Nagyon drukkolok, hogy megcsörrenjen a telefon, vagy összjöjjön a lombik!

Zsebi!
Értem! A barnázást én is utálom! Milyen hosszú a cilklusod?
Az ilyen dolgok mindig jók, mert van mit várni, ami kicsit elvonatkoztat a "babatémától" Kép

Kép
Kép
beuka

KAgyló!
Mi még nem ismerjük egymást, csatlakoztam hozzátok, és most kicsit ismerkedem.
Nálatok mi a helyzet? mondasz nekem pár dolgot magatokról? (nem akarok nagyon tolakodó lenni, ha nem akarsz, nem kell)

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Nekem 25. napra mindig óramű pontossággal szokott megjönni az utóbbi időben (2004 őszétől) vannak kisebb zökkenők, de mostmár betudom a lombiknak jó lenne mostmár egy kilenc hónapos kimaradás. Kép

Mostanában a sok munka és egyéb elfoglalások miatt el tudtam magamtól engedni ezt a görcsösen gyereket akarok témát. Most úgy elvagyok a párommal iszonyatosan nagy most az összhang közöttünk, de még nem szeretnénk egy újabb lombikba belevágni, jó most egy kicsit csak úgy ellenni. Kép

Kagyló!
Nem tudom nekem a haspuffadásonkívül semmilyen "mellékhatása" nem szokott lenni a gyogyiknak.
Mikor lesz a punkció? Hány petike nő? Drukkok mennek neked is. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

DedikeKép
Akkor ez még kb. két hónapot jelent a transzferig ugye?Mennyi kis eszkimócskátok vár a sorára?Mennyit szeretnétek most visszakapni?

ZsebiKép
Egy kicsi mikike is elég lenne.Kép NEkem egy pár hónapja már nem volt barnázásom, erre most tessék! Jó lenne, ha végre elkezdődne, és túl is lennék rajta.
A párom azt mondja, hogy tényleg szívesebben ugrálná már körül a pocimat, minthogy őrzi az ágyat.
NEked karácsony és újév között sem volt szabid? Te szegényke!Kép Akkor most nagyon megérdemled már a szabit!Másfél hét már elég a pihenésre, csak ne takarítással, ügyintézéssel töltsd! CSak relax, olvasás, zenehallgatás, barátok végiglátogatása!!!
Kép

BeukaKép
Nem kell azért úgy csodálni azokat, akik sérültekkel foglalkoznak. HA az ember kellő optimizmussal, humorral és kreativitással van ellátva, és észreveszi a legapróbb eredményeket is, akkor már alkalmas erre a pályára.
NAgyon változatos, érdekes munka ez. Arról nem is beszélve, mennyi szeretetet kapok naponta a kölköktől. Szerintem sokkal tööbet, mintha épek lennének. Tehát nem csak ad az ember, hanem nagyon sokat kap is.
Itt sokan vagytok pl. közgazdászok. Azt meg én nem tudnám csinálni. Azt hiszem, túl száraz lenne nekem. Dehát ez így van jól.Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

KAgylóKép
Nekem sem volt a szuriktól sem ilyen hőhullámom, sem más tünetem. CSak a tüszőnövekedéstől felpuffadt a hasam a vége felé! Nem is hallottam még senkitől ilyesmit!

Borsókás

Borsi
borsókás

Zsebi!
25 nap az jó! Legalább hamar következik az új ciklus! A következő reméljük már 9 hónapos lesz Kép
Akkor most kell elmennetek a pároddal valahová! Még talán utoljára kettesben Kép

Borsókás!
Hát igen, a mi szakmánk eléggé száraz. Ráadásul én valószínűleg soha nem kapok olyan szeretetet és hálát, mint Te a gyerekektől.

Kép
Kép
beuka

Borsókás!
Nálatok, vagyis a párodnál, a varicokele-re "fogták" a kevés spr. számot? Jelentős elváltozást állapítottak meg nála? Azért kérdem, mert a párom vizsgálati papírján szerepel, hogy "minimális varicokele mko tapintható", de a doki nem mondta, hogy műteni kellene.
Hogy van egyébként szegény?

Kép
Kép
beuka

Petyaanya!

Most csak miattad írnék ide, mert nagyon szeretnék mondani neked valamit.

Volt itt szó a különféle örökbeadó szervezetekről. Nem tudom, ti már tudjátok, hova álltok be, vagy meg is tettétek? Mi Gólyahíresek vagyunk, és elég konkrét okok miatt döntöttünk így. DE! Ugye van ez a Bölcső, amit Budavári Zita vezet. Én nem tudom, Timi mondta tán, hogy nekik nincs engedélyük, de rosszul tudja, mert van. Õk a másik szervezet, akiknek van még Mo-n. De hogy miért tartozik vegyes megítélés alá... mert Zita fanatikus módjára vezeti azt a szervezetet, és nem szigorú sorbanállás van, hanem abszolút szubjektív alapon megy az örökbeadás (nem is ezzel foglalkozik elsődlegesen, csakúgy, mint a Gólyahír, de ezt Zita erősen érzékelteti is). Szóval amit tudok, az az, hogy ő erősen preferálja a lehetőleg diplomás, értelmiségi, és már legalább 30 éves, jól szituált házaspárokat, azoknak van esélyük. És még amit tudok, hogy szigorúan úgy kell "megkörnyékezni", hogy nem telefonon kell elkezdeni beszélgetni vele, hanem felhívni, és nagyon határozottan azonnal időpontot kérni tőle személyes beszélgetésre. Ott szimpátia alapján dől el minden, és akár pár hónap alatt lehet nála babához jutni így. Nem teljesen korrekt, de ez így van, és azért írtam le, mert valahogy úgy gondolom, hogy nektek, az előtörténet ismeretében, jó esélyetek lenne nála! Kép
Bocs, ha esetleg ezeket már tudjátok, vagy próbáltátok, csak gondoltam leírom amit tudok.

Norka
s_norka

Zseboroszlán
Nekem érdekes módon most nincsen haspuffadásom. Nem tudom mikor lesz leszívás, mivel még kaptam injekciókat, és majd kedden lesz UH.
Borsókás
Nekem is volt puffadásom a többinél, de most semmi.Érdekes, de nem zavar. Mert akkor még a nadrágok is nyomtak.
Beuka
Lombikolok.

kagyló

BeukaKép
Nálunk több ok is szóba került, de nem tudjuk melyik váltotta ki ezt a dolgot. KIskorában volt a páromnak egy herelehozó műtéte. A doki szerint ha ez gyulladással járt, akkor roncsolhatta a heréket. Az UH-os vizsgálat aztán kimutatta, hogy cisztája, valamint varicokeléje is van.
Ezek is okozhatják a spermaszám csökkenését.
A doki azt javasolta, műttessük meg az utóbbi kettőt(ciszta, varicokele), és hátha javul a helyzet. A műtét alatt és után viszont mondta, hogy korábbi gyulladás jeleit látja. Tehát lehet, hogy a gyerekkori gyuszi a hibás. Ez viszont semmi jót nem jelent a jövőre nézve. Mivel túl régen volt, valószínű, hogy maradandó károsodást okozott. De nem biztos, a doki szerint még bizakodhatunk. 3 hónap múlva lesz megint kiskatona-számlálás. Akkor minden kiderül!Kép

Egyébként egészen jól van. Néha húzódik neki még a seb és a környéke, de ilyenkor jegeljük, és elmúlik. Élvezi, hogy most én szolgálom ki őt.Kép(ilyenek a pasik!Kép)
Szerintem ha csak minimális a varicokele, akkor lehet, hogy a doki nem látja még értelmét a műtétnek. Uh-n volt már a párod?
Én nem igazán tudok rólatok semmit. Nálatok mi a helyzet a varicokelén kívül? Hol tartotok?

ZsebiKép
Ezért a 25 napért igazán nagyon irígyellek!!!Kép

KAgylóKép
Én a leszívás előtt és után pár nappal úgy néztem ki, mint egy 3-4 hónapos kismama. NAgyon kényelmetlen volt minden nadrágom, alig tudtam mit felvenni.

B.

Borsi
borsókás

NorkaKép
Köszi!! Én is gondoltam rá, hátha ilyen előzményekkel kicsit több eséllyel indulunk nála!
Harminc évesek már elmúltunk, majdnem értelmiségiek vagyunk, anyagi körülmények jók, na és hát az előzmények, ugye...
Azt hiszem, holnap fel is hívom! Ebből következik, hogy a másik alapítványhoz már jelentkeztünk...

Kagyló
Én alapból nagyon fázós vagyok, képes vagyok 23 fokban is vacogni, de a hormonoktól állandóan melegem volt, a férjem pedig örült, mert utálja a meleget.Kép

Petyaanya

Kép
petyaanya

Borsókás! Kép
Az a gyulladás nem hangzik túl jól! Kép reméljük, hogy nem az volt a fő ok. No de 3 hónap múlva kiderül (vagy addig Kép)
A jegelés nem lehet túl kellemes szegénynek. Gondolom mennyire élvezi a kiszolgálást.
De gondolom egy-egy lombik után fordítva van.
MI még csak vizsgálódás szakaszában vagyunk. Február 21-re kaptunk időpontot a Kaáliba. októberen a páromnál kevés spermaszámot állapítottak meg (7mil, csak kb a efle mozog jól). akkor volt egy gyulladása, amit a doki kikezelt, és kapott clostyt a szám növelésére. Most hormongyógyzsert szed, mert az egyik hormonja alacsony. Per pillanat nem tudjuk mennyi a sp. szám, majd a Kaáliban kiderül. Vlem nem tudom mi van. A 21. napi hormontükör szerint a hormonjaim jók, hőmérő szerint peteérésem van, citológia kiváló, a többit még nem tudom.
Nos nagyjából ennyi. Kép

Kép
Kép
beuka

Tényleg Zsebi!
Nem kerülhetnék be a táblába?

Kép
Kép
beuka

BEukaKép
Azért ez a te párodnál jobban hangzik, mint nálunk. Lehet, hogy csak az a gyulladás volt a kiváltó ok. Miért, és hol csináltattátok meg októberben a spermatogrammot? Mióta próbálkoztok a babásodással?
Nálunk a KAáliban volt az első számlálás szeptemberben:derült égből villámcsapás. Én mindvégig azt hittem, hogy nálam van a baj, ami miatt nem jön össze a baba. Pedig úgy néz ki, én rendben vagyok.
Hát, a jegelés nem túl kellemes szegénykémnek. De ez csökkenti a műtét utáni duzzanatot, és fájdalmat is. Hogy miket meg nem tesz az ember a sikerért.....!Kép

B.

Borsi
borsókás

Borsókás!
Nem egyetelen egy napot voltam közvetlen karácsony után itthon, de az se volt pihi mert utazás főzés mosás volt. De nem sajnáltatom magam most így jött ki ami akkor nagyon bántot, de mostmár örülök,hogy most itthon leszek.
Nem csinálok semmi intéznivalót, csak a gázosokat akarom kihívni, mert az egyik égő nem ég. Kép
Illetve a kis keresztlányomnak veszünk ajándékot kisasztalt kissékekkel a testvéremmel, ki néztük már de mégis meg kell nézni közelebbről, meg hátaha valahol van jobb is. Kép

Na meg pótolom a családdal töltött időt, mert mostanában nem igen volt a szüleimre se időm.

Beuka!
A páromnál is mondták, hogy van valamennyi viszér, de műtétről szó se volt, szóval szerientem ez attól is függ, hogy milyen mértékű.
persze, hogy bekerülhetsz a táblába. KépÍr meg a táblában lévő adatokat és a köv. firssítésnél már ott is leszel. Kép
Ja nálunk is azzal indult a sperma kevéssége hogy gyulladás van, aztán azt sikerült kikezelni és végülis nőt a spermaszám, szóval lehet attól volt, de azért a jótól még messze vagyunk. Kép

Kavicska!
Te szertnél bekerülni? Akkor írd meg te is az adataidat. Akkor még nem tudni hány tüszike nő, na sebaj a kedd minjárt itt van és addig is drukkolok hogy minél többen legyenek. Neked ezzel nem szokott gond lenni ügye?

Borsókás!
Megmondom őszinén lombik szempontjából jól jön a 25 nap, de amikor az ember nem akar gyereket és ilyen sűrűn jön meg az az ért nem olyan jó. Kép

Kagyló, Borsókás!
Nekem a szuriktól és utána is olyan mindig a hasam mint egy kis gumilabda feszül rajta a bőr és gömbölyödik a párommal csak így hívjuk ilyenkor. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?