Borsókás!
Nem egyetelen egy napot voltam közvetlen karácsony után itthon, de az se volt pihi mert utazás főzés mosás volt. De nem sajnáltatom magam most így jött ki ami akkor nagyon bántot, de mostmár örülök,hogy most itthon leszek.
Nem csinálok semmi intéznivalót, csak a gázosokat akarom kihívni, mert az egyik égő nem ég.
Illetve a kis keresztlányomnak veszünk ajándékot kisasztalt kissékekkel a testvéremmel, ki néztük már de mégis meg kell nézni közelebbről, meg hátaha valahol van jobb is.
Na meg pótolom a családdal töltött időt, mert mostanában nem igen volt a szüleimre se időm.
Beuka!
A páromnál is mondták, hogy van valamennyi viszér, de műtétről szó se volt, szóval szerientem ez attól is függ, hogy milyen mértékű.
persze, hogy bekerülhetsz a táblába.
Ír meg a táblában lévő adatokat és a köv. firssítésnél már ott is leszel.
Ja nálunk is azzal indult a sperma kevéssége hogy gyulladás van, aztán azt sikerült kikezelni és végülis nőt a spermaszám, szóval lehet attól volt, de azért a jótól még messze vagyunk.
Kavicska!
Te szertnél bekerülni? Akkor írd meg te is az adataidat. Akkor még nem tudni hány tüszike nő, na sebaj a kedd minjárt itt van és addig is drukkolok hogy minél többen legyenek. Neked ezzel nem szokott gond lenni ügye?
Borsókás!
Megmondom őszinén lombik szempontjából jól jön a 25 nap, de amikor az ember nem akar gyereket és ilyen sűrűn jön meg az az ért nem olyan jó.
Kagyló, Borsókás!
Nekem a szuriktól és utána is olyan mindig a hasam mint egy kis gumilabda feszül rajta a bőr és gömbölyödik a párommal csak így hívjuk ilyenkor.
Zsebi