Új privát üzeneted érkezett!

Keditke!
Bocsanat, nem tudtam, ha harom teszt eros ket csikos lett es csak egy napig barnaztal akkor nincs semmi baj, nem akartalak megijeszteni raadasul foloslegesen.
Akkor tenyleg raer a doki hetfoig! Kép

Gigi: Kép
Miert nem akarsz homerozni, akkor legalabb tudnad hogy minden rendben van.

Holnap jon a festo!!! Kép
Kifestjuk az egesz lakast! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok lányok midnenkinek köszönöm az érdeklődést,

Gyorsan leírom (bemásolom mi volt a dokinál)
Tehát csak egy 23. napi leletet vittem el, hogy nézze meg. Arra azt mondta, hogy nagyon jó minden értékem. A prog. szintem meg aztán tényleg csúcsszuper, mert jó magas és akkor tuti volt peteérés. Ezután kértem a dokinőt, mivel 13. cn-en vagyok nézzük már meg mi a történés odabent.
Hát jobb oldalon talált sok kis apró tüszőt (ha jól emlékszem 6 miliseket) balon semmi. Azt mondta nincs peteérésem. Már legalább is ebbe a ciklusban (erre értettem, hogy ebben a hónapban) Mnyh ha jól tudom 11 vastag volt. Kérdeztem az nem lehet, hogy már volt, erre annyit mondott, hogy tuti, hogy az elmúlt 24 órában nem volt, ha meg volt is elöbb akkor meg még vszínű a mnyh-m nem volt elég vaskos. Mondtam neki, hogy de hát multkor volt, meg régebben is nézték és akkor is, de azt mondta hogy ez kiragadott érték. És egyébként is azért 1,5 év alatt ha nincs gubanc, már össze kellett volna jönnie...
Tehát clotis-t kell szednem.
Ennek én előitéletek miatt egyáltalán nem örülök. Főleg, hogy én eddig nyugodt voltam, hogy van pém. Sajnos a hőmet mostanában elég össze-vissza mértem így azzal nem tudok semmi alátámasztani.

Mindegy én most abban bízom hogy már volt pé-m, vagy még hátha beérik később. Most erre gyúrok.
Szerintetek ez lehetséges? Hogy a kicsik közül még valamelyik megnő és megreped? Hogy most nem 28 cn-nek készül a ciklusom, hanem többnek?

Hátha-hátha, mert nem akarok gyogyit. Ám ha mégsem lesz semmi, akkor mégis csak beveszem, lesz egy szuperovulációs ciklusom vagy mi,és ha akkor sem jön össze, akkor jön a kórházba befekvős átjárhatósági, aztán meg a összeférhetetlenségi, aztán meg.... ki tudja.
El vagyok kámpicsorodva, mert nem erre számítottam.
És egyáltalán kicsit kezdem elveszteni a bizalmamat a dokinő iránt...

Kriszti!
Kép

Keditke!
Nagyon-nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen hétfőn. Tényleg ygere gyakrabban.
Anyapoc!
Szia, végre itt vagy. Remélem, most már jól alszik a gyermek.

Gigi!
Szia, neked is, az hiszem fő szakértőnk már mindent leírt amit kellett. Sok sikert.

Beszti!
37 fok, az nagyon ígéretes...

Timocska!
Szia újra itt, kitartás ehhez a nehéz időszakhoz. Elég fura a görbéd, most én meggondolatlanul azt mondanám, hogy nem biztos, hogy volt pé-d a ciklusban.

Ildi!

Én lehet ha újra kezdeném, már rögtön az Egyetem után ráhajtanék a baba projektre. Nekem teljesen a munka rovására megy ez az idegeskedés, már ami a gyerekakarással jár. Semmi nem érdekel csak ez, nem vagyok most jó munkaerő, és ez a főnökömmel is kitolás. Sosem voltam olyan gondtalan mint az egyetemen, (kivéve félévente egy hónap). Talán akkor hamarabb sikerült volna a bébi.

Tontica!
Majd kinézek magamnak valami képet, valami békásat.
Cseles, amit a bébi akarásról írtál, és részben igazad is van. Remélem én nem kerülök majd ilyen helyzetbe, és férjemmel egyszerre akarjuk majd a gyerkőcöket.

Monyó!
Mivel neked hosszúak a ciklusaid, én még várnék egy kicsit. Még bőven mehet följebb.
Egyébként ma én is majd fél órát szunnyadtam egy kis rúddal az "ölemben". Kép

Na sziasztok:

Bocsánat, hogy nem szóltam hozzá mindenkihez, de most ennyire futotta.

Junko
Vendég

Editke!
Annnyira orulok hogy jelentkeztel vegre!!!!Kép
Ne aggodj,biztos minden rendben van!!!

Akkor en is megadom az adataimat:
miota:2003.10.
cn:8
Ch:31-56
lakhely:Kistarcsa
kor:25
Gyerek:Marci-2002.10.18
kepet kuldok
KoszonomKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Junko!

Ne idegesíts már!!! Komolyan mondod, hogy ennél már csak rosszabb lesz. Így is ki vagyok idegileg.(főleg most). Én azt hittem, hogy a melóban inkább majd lenyugszom, mert nincs az, hogy hazajövök és még tanulni kell, meg ilyenek. Jó persze a szorgalmi időszak nem vészes. De azt gonoltam, hogy a melóban beállok egy ritmusra és nem lesznek ilyen kilengések az idegeskedésben, hanem kiegyensúlyozott leszek. Szóval azt mondod nem. Persze már most gyúrunk a bébire, de most azzal nyugtatom magam, hogy van még időm.

Nálad! Én nem hiszem, hogy az a petécske beérne már rendesen. Bár ki tudja. Kriszti, ha itt lenne most biztos mondaná Adát, aki állítólag a 40 cn.-en fogant. Úgyhogy ki tudja, de nekem az a véleményem huszonegynehány cn. fölött már valami gubanc van(mármint ha akkor van pé.) Előbb szerintem nem volt pé-d. Akkor te is clostizni fogsz. Ha nem jön össze!!?? Szupi én is a köv. ciklusban kezdem. Ez most elhatározás. Nekem már felírták régebben. Csak nem mertem még bevenni. De köv. ciklusban beveszem. Jó lesz, hidd el. Remélem

Jó éjt.
Vendég

Ildi!

Azért én reménykedem és pozitív energiákkal növelem ezeket a kis bénákat.

Ám ha nem igy lesz (tudom kicsinyke az esély) jólvanhát babásodjunk együtt a clotissal. Kép Akkor együtt kezdjük a köv. ciklustól.
Lassan szembe kell néznem azzal, hogy valami nem stimmel.
Ildi, én nem vettem tulzottan komyolan a sulit, viszont a munkát az első évben annál inkább. Aztán mióta ráálltunk a bébire, meg átestem a másik végletbe és egyáltalán nem köt le, mégis ideges vagyok tőle. Főleg ha befutnak határidős melók. Mint pl. most is péntekre. Kép

Azért ez nem jelenti azt, hogy nálad is így lesz, nehogy elkeseredj itt nekem! Kép
Én extrán ideggörcs tudok lenni sajnos.

Jó'ccakát.

junko
Vendég

Ildi!

Még azért, annyit, hogy csak akkor szedd be a bogyókat, ha tuti biztos vagy benne. Én sajnos 1,5 év után már sokat nem gondolkozhatok rajta...

j.
Vendég

Sziasztok! Sehol senki???

Na, akkor indításnak:
tegnap megkezdődőtt a csöpögés Kép a maradék 1% kételyemet kizártam egy bazi negatív teszttel. nagyon kezd elegem lenni... Kép Kép Kép

Junko, Tlidi,
drukkolok nektek, hogy a clostyval összejöjjön!

Timocska,
kitartást neked! és gyere néha! Kép

angel37

Tontica,
sajna nem tudom mivel lefotózni Benit, mivel nincs digitális csodagépünk és csodamobilunk. De azért egy őszi képet felrakok róla. (Nincs frissebb egyenlőre.) KépKép

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Bocsi, most csak gyorsan felrakom a tablat mert festes van nalunk. Kép

Angyal: Mi ez a csepeges?

Kriszi: Nagyon edes a kisfiad, rakjam fel ezt a kepet neked a tablaba?

Kép
Kép
Kép
Ha valami nem stimm akkor szoljatok.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
köszi.. Kép
Igen, felrakhatod a manót mellém.
Egyébként van egy kis bibi a táblázatban:
Ciklusnap: 18.
Ciklushossz: 29-35.

Köszi előre is! Kép

Kellemes festést!!

Ancsa81! Látom Mérleg a kisfiad. Aranyos, mosolygós kisfiú lehet. :o

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Sziasztok!

Gyermek alvás terén még mindig nem 100%,de én már jobban tűrtem a mai éjszakát,mint ApaKép!sajna nem tudom eldönteni,hogy éhes-e éjjel,vagy csak megszokásból kel fel...
Huh,de azért kitartokKép!

TonticaKép

Recept:szóval mi 2 naponta "értekeztünk" Apával,kb a 8. naptól egészen a peteérés utánig,meg azért még rá is tettünk pár lapáttalKép biztos,ami biztos alapon...Közben hőmérőztem,így a PÉ pont úgy esett,hogy előtte voltunk együtt 2 nappal,meg közvetlen utána 1-gyel,szóval midenképpen jól jött kiKép...Nos???KépKép
Korom nem titkos,29 múltam Kép
Villő szopikzáik,de ahogy Te is írtad,adok neki tápot is,mert nem tudom eldönteni,hogy elége-e neki.Most újabban elég jól fogyaszt tejet,így max 50 milli tápokat eszik utána.Eddig ugye az volt a gond,hogy hiszti volt szopi közben és ha nem dőlt a tej,akkor nem akart enni.Most javult a helyzet,de éjszaka nem tudom,mit tegyek...Evett este 11-kor ,aztán hajnal fél 4-kor,de akkor csak nyammogott és reggel 9-ig nem volt hajlandó...Akkor mot kell neki éjjel vagy sem???KépKépSzóval egy kicsit bonyolult a leány...Persze hajnalban többször kel,1 perc sírás,újra alvás...JajjKépAzért én már jobban vagyok,most APa akadt kiKép...

Eszterke

Szt ez a görbe szuper,van is miért idegeskedni,persze csak módjávalKépKépKép!

Monyoka

Szt sem gáz,ha elalszol,pláne ha közben azért felébredsz és a hőmérő sem veszett elKép!
Egyébként ezek szt ilyen alacsony a hőd...Van ilyen is,gáz csak akkor van,ha a ciklus második felében nem megy feljebb...

Tildi

Én teljesen egyet értek veled,hogy nem szabad nagyon begubózni..Én pl a fiammal nem bírtam otthon maradni 3 évet,1 éves korában visszamentem dolgozni(kellett is),így anyósom volt vele 1 évet Gyesen,utána jött a bölcsi.Imádom a gyerekimet,de egyszerűen nem tudok otthon ülni,szeretek dolgozni!!4Vagy legalább is vmit csinálni még mellette...most jól fog jönni a tanulás...KépKép

Junko

Szia:9.
hát,nem szép dolgokat írsz itten,de azért ne ebből a hónaból induljunk ki...Nem néztem meg ugyan a táblát az életkorodra vonatkozólag,de sajnos,ahogy idősödik az ember lánya,annál nagyobb a valószínűsége,hogy nincs minden hónapban PÉ-sÉs ez nem jelenti azt,hogy nem jól műkszik a szervezeted,csak ez az élet rendeje.A lényeg,hogy AMIKOR VAN,akkor el legyen kapvaKépKépKépNem?

Angel

Sajnálom...KépOlvastam a másik topikban,hogy mentek tovább!Szóval hajrá!!!KépKép

Editke

Nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen ám!!!:KépA hétfőt meg már váromKép!

Timocska

Üdv újraKép.Azért sajnálom,hogy így kell megtapasztalnotok az ÉLET-et...KépKép
A görbéd tényleg elég gáz,de ezt írd most inkább az idegi hatások rovására!Teljesen nomrális,hogy stressz alatt nincs pl PÉ,ezt a természet nagyon ügyesen kitalálta,hiszen egy stresszes anya hogy tudná kihordani vagy akár felnevelni a gyermekét???(persze ne egyszerű stresszekre gondolj,de ez most neked amúgy is elég volt...)Nagyon gyakori volt pl.,hogy háború alatt a nők nem menstruáltak.Egyrészt az élelemhiány miatt,másrészt mert a csodás természet okosan döntött...Na,remélem,érted a párhuzamot,amit írtam...Kép
Fel a fejjel,lesz ez még jobb is!:9Én bízok...Kép!

Kriszti

Gyönyörű ez a gyermek!!!!KépKépKép

Ancsa

látom,jó régóta próbálkoztok....Nem olvastam vissza,ne haragudj,de voltatok vmi vizsgálaton,vagy egyenlőre vártok?Kép

Na megyek,mert felkelt az aprónépKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Kriszti: en ezt nem ertem, Ezt tegnap irtad, nem? :
"Sajnos jó éreztem, az imént megjött. Sosem volt még ilyen rövid ciklusom. 29 nap!! Eddig mindig 32-35 között volt."
Ezert gondoltam hogy ma vagy a 2. napon.

Kepzeljetek valasztottam egy szep babackszint a haloszobaba es most ugy tunik mintha rozsaszin lenne. Kép

Anyapoc: majd este irok. Kép

KépKép
KépKép
tontica

anyapoc.meg mindenki koszi hogy reagaltatok a kerdesemre.Lehet ilyen alacsony az alaphom.Amugy is szinte mindig olyan vagyok mint a jegcspKépha bebujok a parom melle mar szokik hogy ne nyuljak hozza meg fel nem melegszek.

Kép
monyoka

Tontica!
Koszonom szepen!!!!Annyit kerhetek hogy 3 es fel eves Marci!!KépKijavitanad????

Anyapoc!
Megprobalom roviden osszefoglalni!Ide meg nem irtam elozmenyeket!
8evig sajnos rosz orvoshoz jartam,akit egyaltalan nem erdekelt hogy nem tudok teherbe esni!Azt mondta mindig hogy fogyjak le!Tudom ez igaz is!!Fel evenkent irt fel nekem csak Clostyt!!!Aztan amikor nem tortent semmi masfel ev utan(nem csoda)akkor azt mondta hogy csinal atjarhatosagit!Mire odakerultem azt mondta hogy meg varjunk inkabb tavaszig!Ekkor mar begurultam es kerestem masik orvost!Csinaltatott hormon vizsgalatot,ami rendben van!Viszont nincs PE-m es ezert kimaradt a mensim!Kaptam ra Duphastont amitol megis jott!Most tartok a 2.Clostys honapomnal!Hetfon megyek tuszo nezobe!
Igy is kicsit hosszu lettem,BOCSI!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jaj, Ancsa, bocsi, hat en mindjart elsullyedek! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
bocsi, igazad van. A ciklusnapot összekevertem a peteérés napjával. Bocsánat, bocsánat...

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Kriszti: Kép

KépKép
KépKép
tontica

Monyoka,
az én végtagjaim is mindig nagyon hidegek voltak. Aztán megismertem a férjem és felmelegedtem. Kép Furcsán hangzik, de igaz. Azóta mindig meleg a kezem, a lábam... Kép Kép Kép

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

A nappali narancssarga! Kép

Anyapoc: Kép
Egyutt alszotok a kislannyal vagy kulon alszik? Mi 5 honapos koraban atraktuk a sajat szobajaba mert gyonyoruen ataludta az ejszakakat.

Amikor mar csak egyszer kelt ejszaka kivancsi voltam hogy azert kel-e mert ehes vagy csak megszokasbol, egyszer kiprobaltam hogy teat adtam tapszer helyett egy kicsit sirt aztan elaludt, masodik ejszaka detto es harmadik ejszaka mar fel sem kelt csak reggel. Kép
Ilyen egyperces sirasok nalunk is vannak tobbszor de ezek mar nem is izgatnak, szinte alvajarva kelek fel es adom a szajaba a cumit. Kép

En azt hittem hogy Villo csak ugy besikerult (bocsi) szoval akkor akartatok es rajtavoltatok a teman?
En a 9. napon vagyok es pe meg se kozel se tavol. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Itt vagyok,ragyogok!
KépVasárnap várlatlan ötlettől vezérelve összekaptuk magunkat,és elmentünk Apával.KépA hetemről nem írok ,majd máskor.
[color=#119911][b]
Így hiába olvasgatok,egy csomó minden kimaradt.Légyszi'nagyvonalakban írjátok már meg,mi történt vasárnaptól-máig veletek!!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Neked is írom, mint Tonticának egy másik topikban, hogy szerintem megvan minden hsz, csak fordítva, legfölül van a legújabb archív!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Most teszteltem totál negatív. Fáj a hasam . Akkor miért 37.0 a hőm????(most is ) Már megint megtréfált a természet......ilyenkor utálom magam, mert megint biztos voltam benne.

KépKép
eszterke80

Szia Kriszti!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Isten hozott!!!
Kép
Kettesben tuntetek el? De jo Neked! Miert nem meselsz?
Hianyoltunk am!!! Kép
Olvass vissza!

KépKép
KépKép
tontica

Eszterke: Kép
Nem volt egy kicsit korai a teszt? Kép
Varj meg par napot es probalj megnyugodni!!! Kép

Mesi: Kép
Megint ugyanugy jott at a keped, vagy a freemail nem kuldte jol at vagy a keppel van valami gubanc.
Kuld el erre a cimre: tontica@citromail.hu

KépKép
KépKép
tontica

Vegeztunk a festessel, eleg meresz lett!!! Kép
Majd rakok kepet ha keszen leszunk. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Na,végigolvastam! Pfúúú,nem semmi mennyisség!Bravó!
Nagyon meghatott,hogy hiányoltatok!Köszönöm!Kép

Kriszti
KépSajnálom!
Én jelenleg hatalmas bölcsi gonddal küszködöm.Decembertől elköltözünk,de már augusztustól dolgoznom kell.Így két helyen kellene bölcsis férőhely,és hát egyik helyen sincs egyenlőre.Ma is ez után járkáltunkKép

Gigi
Kép

Anyapoc
Részvétem az álmatlan éjszakák miatt!Mint már megbeszéltük többször,az augusztusi gyermekek ilyenek(főként ha lányok)
Voltam az OKÉV-nál ,emelt szinten fogok éretségizni,egy cirka 6000 Ft-os csekkecske ellenében.Kép
Az anatomiat már elő is vettemKép

Tontica
Én is azért megyek most suliba,mert megőrülök itthon.Ráadásul a férjemnek be vab csípődve,hogy diplomám legyen!
Hajrá extra p.é.!!!!!!!

Ildi
Igen jót mosolyogtam,a 42cn-s p.é. dolgon.Eszméletlen mennyire ismersz márKépKép
Volt már p.é.-d?Nekem ferty szerint igen,de a hőm csak 36.5CJa,a férjem is pont akkora rakta a p.é.-m,mint a ferty idézem:
"Amilyen bolond vagy,tuti ma van p.é-d"KépÕ is ismer már hi-hi-hiKép
Körbelőttük,majd meglátjuk mi lesz.
Sztem a köv.ciklusban vedd be az a clostyt!!Agnus Castus még mindig nincs.Debrecenben sem találtam,bár igaz,két gyógyszertárnál többre nem futotta az időnkből.Nem lehet,hogy hiánycikk?

Eszterke
Üdv!A negatív teszted ellenére én jónak látom a görbédet!

Monyoka
Majd meglátjuk úgy 10 nap múlva mi sül ki belőle.Olyan kevés érték van még beírva,hogy nem lehet következtetéseket levonni sztem.

Angyal
Tudod,mindig nagyon drukkolok neked!Remélem,ha meg is jön,(ne adj' Isten)az átjárhatóságira menj el!Sokaknak meghozta már a babát,ez az egyszerű beavatkozás!
Kép

Pitypalatty
Örülök,hogy kevesebbet dolgozol!Kép
NyelvKép

Beszti
Köszi az infot!KépKép
Sztem itt senkit sem zavar,kinek mennyi gyereke van,mert attól még uúgy akarhat babát!
Nyugodtan iratkozz fel,ha van kedved!Kép

Ancsa
Akkor most már ovis Marci?
Closty,tüsző???

Zsóka
Tüsző?Doki?Mesélj!!!!!

Junko
Azt,hogy megrept-e a tüsző onnan látják,hogy nincs domináns tüsző(helyette sárgatest van),és douglas üregben,folyadék látható.Lehet még p.é.-d,de ha nincs nagyobbacska tüsző a láthatáron,nem valószínű.Azért ne csüggedj,mert vannak extra p.é.-k is a világon!!!!!!!!KépKép
Drukk a vizsgálatokhoz+++++++++++++++++++++++++

Moni
Tényleg,mitől romlott le ennyire a férjed eredménye?Cigarettázik?Vagy betegsége volt?

Editke
Én is barnáztam Adával hetekig,de volt hüvelyi UH,amivel ellenőrizgettek.Én neked is ajálnám ezt!
Egyébként végig 2 helyen dolgoztam,és rutascorbint,E-vitamint,és Elevitet szedtem.Ez volt a therápia!

Timocska
Biztosan a stressztől van ez a fura ciklusod!Ne izgulj,rendeződnek a körülmények,és jön a baba is!Kép

Kamilla
Légyszi'egy görbét!Amit felraktál nem tudom megnyitniKép

Tücsök,Manka
Kép

Rólam még annyit,holnap labor.Plussz egy görbe ideKépKépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Na akkor a ciklus most elég esélyes nálatok. Szorítok nagyon. Jó hogy megjöttél végre.

Én azért reménykedem ebben a ciklusban hogy hátha elöbb volt, vagy hátha később lesz. Így most egy kicsit aktívkodunk a 2. szakaszban. Nem akarok gyogyót.

Egyébként a hőm most reggel a 15. napon 36,9 ...

j.
Vendég

Junko
A hőd jóóóó!Ha van görbéd,lássuk!!!!!!KépKépKépKépKép

Vérvétel megvolt,eredmény du.Itt a görbém:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti jóóó a görbe. Reméljük sikeres lesz, ha így körbelöttétek. És ahogy látom pont a Jónás utolsó napján. Kíváncsi vagyok a vérvétel eredményére. Reméljük jó magas lesz a progi a baba miatt.

Junkó jó a hőd! Csak azt nem értem hogy, hogy lehet ez ha nem volt tüsződ!! Látjátok ezért mondtam én, hogy a hő akkor is felmegy, ha nem volt pé. Erre a dokim azt mondta, hogy ha felmegy a hő akkor 95%, h volt pé. Hát sztm ennél azért kevesebb. Vagy lehet, h nem fogunk együtt Clostizni.??

Rólam: hát lehet, h nem fogunk együtt clostizni, mert nekem sztm egy darabig nem fog megjönni. Megint 36,1-en vagyok. Magyarán úgy néz ki a görbém mintha gyógyszert szednék és azalatt mérném. K.O. Azt gondolom, hogy az a két pé. amióta itt vagyok csak a cickának meg a folliculinumnak köszönhető volt. Ez bizonyítja, h most, hogy semmit nem szedek, iszok így aztán semmi nincs. El kell mennem dokihoz, hogy adjon v.mi Norculun félét, mert különben megint nem fog megjönni egy darabig.CSak a baj, hogy ha most bejelentkezek akkor is min jövő hétre kapok időt. Addig meg nyugton kell maradnom. Hát nehéz lesz.
Vendég

Kriszti: Kép
Tok jo hogy volt pe-d! Kép Nagyon drukkolok hogy ne kelledjen elkezdened a fogamzasgatlot!!!
Nem is arulod el milyen volt a kiruccanas? Kép

Junko: Kép
Tenyleg tok jo a hod!!! Kép Drukk, drukk!!!

Tlidi: Kép
Kép Sajnalom, remelem nemsokara megjon!!!

Velem valami gubanc lehet mert nem mozog a hom, ez jo vagy rossz? Kép
Mar gondoltam ra hogy elromlott a homero de szerintem egy higanyos homero nem tud elromlani, vagy igen?

Kép

Tucsok: Kép
Tudom hogy mar az agyadra megyek de ugy latszik nem jo a kep amit kuldesz, csak a teteje latszik, a masik fele barna. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Hu, lanyok ugy folhuztam magam!!!
Most volt itt egy pali, csengetett es megkerdezte hogy itt lakik-e az XY aki nagydarab, kover ember es kezdem el mondani neki hogy itt a szomszedsagban nem lakik egy kover ember sem de vegig sem halgatott amikor azt mondja: Ah, kulfoldi! es elment.
A Ku..a anyjat! Azert mert kulfoldi vagyok mar azt sem tudom milyenek a szomszedaim?! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok lányok!
Bocsika hogy így eltüntem miután ti segítettetek, de a fertility írását akkor feladtam mert nem boldogultam vele, eddig, de tegnap este a párom segített és sikerült megcsinálni a ti leírásotok alapján. Úgyhogy köszönöm szépen nektek.
Puszi
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Tontica! Írtam neked egy hosszút és elszállt. A fene egye meg. Szóval az a lényeg, h gyanús vagy te nekem!!! Eléggé fent van a hőd! Az meg hogy megvolt még semmit nem jelent. Másnak is volt már meg terhesen! Az meg jó jel, ha kicsit kevésbé volt meg mint szokott. Nem akarsz véletlenül egy tesztet csinálni!!!?? Cickók nem feszülnek?

Gyöngyi! Gyere hozzánk ám. Görbét nem tusz rakni?
Vendég

Tontica
Vannak még bunkó emberek,sajnos!KépKépKép
Jó lesz a görbéd.Leesik majd az a hő,p.é.-kor,az biztos!Kép
Nem volt semmi különös,anyóséknál voltunk.Fáztam,unatkoztam,és ettem.Ennyi!Sex is csak hétfőn,a baba miatt volt,egyébként az sem.Kép

Ildi
Te most csak néha-néha méregetsz,vagy görbéd is van?Mert ha igen,kérjük ide feltenni!

Gyöngyi
Akkor,ha már kész agörbe,nem nézhetnénk meg?

KépKép

KépKép
okr

Szeretettel küldöm mindenkinek!!!
Jó hétvégét!
Kép

KépKép
eszterke80

hahó,
hát röviden azért nem fogok mégsem hőmérőzni mert
-az a helyzet hogy a 20 hónapos fiam mellett nem tudok 10 percet az ágyban feküdni de még egy helyben maradni semKépreggel az az első hogy jön hozzám a nagyágybaKépnem lesz túl toleráns ha azt mondom neki várjon 10 percetKépKépKép
-így is magammal vagyok elfoglalava és ha ezt csinálnám attól tartok tényleg minden nap és még a felett is a görbémen kattognékKépés szvsz nem jó ha semmi másra nem gondol az ember lánya csak erre....
-és utoljára úgyis tudom a menetét már most hogy hogy lesz ha nekiállunk kettecskének,csak kíváncsiságból akartam kipróbálni de rossz hatással lenne rámKép

és végül azért maradnék köztetek ha így is szabadKépmajd halkan tanulok mert itt ti mind nálam okosabbak vagytokKép

okr,
szijjjjjjjjjjjjjjaKépprolactinKép???????????????

cupp mindenkinek
gigi
Vendég

Eszter
Cuki a baba!!!KépKépKép

Gigi
Ma volt labor,és már én is roppant kíváncsi vagyok az eredményre!
A kiscsajom már megszokta a reggeli méréseket.Egész toleráns!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kép

Mondtam, hogy nevetséges. Semmi mozgás. Gááz
Vendég

Ildi!
Azért 3 értékből nem lehet ezt így megállapítani.Mérj egy pár napig egymás után,úgy azért jobban látszik majd,mi a helyzet veled!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Aranyosak vagytok hogy így érdeklődtök. Szívesen felrakom a görbémet, ha megmondjátok hogy kell. Másolással próbáltam, de nem tudom beilleszteni.

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!
Bocs, hogy csak ilyen gyéren tudok jönni! Ma volt a papa temetése, nagyon felkavart! Főleg az, hogy utána fel kellett menni a lakására (megörököltük a papagáját és el kellett hozni)! Minden olyan volt, mintha csak leszaladt volna a boltba... felbontott chips az asztalon, ruhák a kanapén stb... borzasztó! Kép De azt hiszem napról napra könnyebb lesz!
Természetesn nekem most sem jött meg rendesen, azt hiszem a 31. cn-n vagyok... nem is vártam mondjuk! De remélem előbb-utóbb rendeződik!
Igyekszem visszaolvasni, ne haragudjatok, na nem írok mindenkinek!
Tontica!
Adatok a táblicskuba:
Nick: Timocska Kép
Mióta: 2005.nov.
Cn: 31 Kép
C.hossz: változó kb.40
Lakhely: Bp
Életkor: 26
Köszi, hogy beírsz!
Jó hétvégét mindenkinek! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Gyöngyi
Először is ide leginkább jpg formátumú képet lehet feltölteni.A nagysága max. 600X600 ,és talán 20 megabite.(ez utóbbit nem tudom pontosan)

Először egér jobb gombbal katt a görbére:kép mentése másként pl. jan.27.jpg.
Aztán társítás-paint-nyújtás/döntéssel lekicsinyíted,és elmented másként alul jpg formátumot kiválasztva.

KépKép

KépKép
okr

Gyöngyi!
Először is a képet át kell konvertálni jpg-be. Én az ACDsee-ben szoktam ott rákatt. a képre és konvert aztán a Resize-vel lecsökkentem a képet és save-el elmentem utána itt a b.neten rákatt a feltöltésre, majd a tallózás és ott előkeresem és ok. De a többiek a Paintben is meg szokták oldani. Gondolom ott is hasonló a művelet.

Kriszti! Inkább nem mérek mert csak felidegesít.
Vendég

Kép

Kép
Kép
bgyöngyi

Gyöngyi! Ez fantasztikus ez a görbe! Holnap lesz a vízválasztó! Ha nem jön a piroska nagyon nyerő vagy. Mondjuk már ez a 37 is nagyon biztató. Érzel valamit? Hanyadik baba lesz?
Vendég

Ildi!
Na,most már sírjunk együtt!A laborom egy kalap ....PCO ezerrel!Ebből baba nem lesz,legfeljebb pár év múlva.Teljesen magam alá zuhantam!KépKépKépKépKép

Gyöngyi
Ildinek igaza van,drukk++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

okr,
KépKépKépáááááááááááááááááááááááááááááááááá
úgy sajnálomKépde hogyhogy eddig nem derült ki a laborodból???????????már voltál párszor....volt ez már neked?egyeske hogy jött össze?simán?jaj,most úgy lehangolódtamKépannyira átérzem mit érzel.....vagy nem is tudom mit mondjak...legjobb ha már semmit ha egyszer nem tudlak felvidítaniKép
Vendég

Gigi
Már látszott októberben is,de jan.elején jó lett az eredmény.Most pedig ismét rossz,bár az októberihez viszonyítva tűrhető.Arra gondoltam,hogy most kevesebb bromot szedek,és talán azért romlott le,de ez csak az én tippem.

KépKép

KépKép
okr

Ja,Ada egy mega hosszú ciklus,spontán terméseKépLeginkább csoda,hogy van.

KépKép

KépKép
okr

Na-na! Ne tessék már elkeseredni! Nézd meg milyen szép a görbéd! Nagyon jól felment a hőd! A laborodat te elemezted vagy orvos? Nyugi van!!!
Bejelentkeztem orvoshoz. Jövő hét csüt.-re volt időpont. (Ez most másik doki, nem mintha az előzővel nem lennék megelégedve, csak a páromnak messze lenne Győrbe menni andragógushoz) Ja meg ez a doki, homopata is. Bár ilyen ciklussal tuti, h a clostit fogja ő is egyből adni, és nem próbálkozik a kuruzslással.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?