Sziasztok!
Gyermek alvás terén még mindig nem 100%,de én már jobban tűrtem a mai éjszakát,mint Apa
!sajna nem tudom eldönteni,hogy éhes-e éjjel,vagy csak megszokásból kel fel...
Huh,de azért kitartok
!
Tontica
Recept:szóval mi 2 naponta "értekeztünk" Apával,kb a 8. naptól egészen a peteérés utánig,meg azért még rá is tettünk pár lapáttal
biztos,ami biztos alapon...Közben hőmérőztem,így a PÉ pont úgy esett,hogy előtte voltunk együtt 2 nappal,meg közvetlen utána 1-gyel,szóval midenképpen jól jött ki
...Nos???
Korom nem titkos,29 múltam
Villő szopikzáik,de ahogy Te is írtad,adok neki tápot is,mert nem tudom eldönteni,hogy elége-e neki.Most újabban elég jól fogyaszt tejet,így max 50 milli tápokat eszik utána.Eddig ugye az volt a gond,hogy hiszti volt szopi közben és ha nem dőlt a tej,akkor nem akart enni.Most javult a helyzet,de éjszaka nem tudom,mit tegyek...Evett este 11-kor ,aztán hajnal fél 4-kor,de akkor csak nyammogott és reggel 9-ig nem volt hajlandó...Akkor mot kell neki éjjel vagy sem???
Szóval egy kicsit bonyolult a leány...Persze hajnalban többször kel,1 perc sírás,újra alvás...Jajj
Azért én már jobban vagyok,most APa akadt ki
...
Eszterke
Szt ez a görbe szuper,van is miért idegeskedni,persze csak módjával
!
Monyoka
Szt sem gáz,ha elalszol,pláne ha közben azért felébredsz és a hőmérő sem veszett el
!
Egyébként ezek szt ilyen alacsony a hőd...Van ilyen is,gáz csak akkor van,ha a ciklus második felében nem megy feljebb...
Tildi
Én teljesen egyet értek veled,hogy nem szabad nagyon begubózni..Én pl a fiammal nem bírtam otthon maradni 3 évet,1 éves korában visszamentem dolgozni(kellett is),így anyósom volt vele 1 évet Gyesen,utána jött a bölcsi.Imádom a gyerekimet,de egyszerűen nem tudok otthon ülni,szeretek dolgozni!!4Vagy legalább is vmit csinálni még mellette...most jól fog jönni a tanulás...
Junko
Szia:9.
hát,nem szép dolgokat írsz itten,de azért ne ebből a hónaból induljunk ki...Nem néztem meg ugyan a táblát az életkorodra vonatkozólag,de sajnos,ahogy idősödik az ember lánya,annál nagyobb a valószínűsége,hogy nincs minden hónapban PÉ-sÉs ez nem jelenti azt,hogy nem jól műkszik a szervezeted,csak ez az élet rendeje.A lényeg,hogy AMIKOR VAN,akkor el legyen kapva
Nem?
Angel
Sajnálom...
Olvastam a másik topikban,hogy mentek tovább!Szóval hajrá!!!
Editke
Nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen ám!!!:
A hétfőt meg már várom
!
Timocska
Üdv újra
.Azért sajnálom,hogy így kell megtapasztalnotok az ÉLET-et...
A görbéd tényleg elég gáz,de ezt írd most inkább az idegi hatások rovására!Teljesen nomrális,hogy stressz alatt nincs pl PÉ,ezt a természet nagyon ügyesen kitalálta,hiszen egy stresszes anya hogy tudná kihordani vagy akár felnevelni a gyermekét???(persze ne egyszerű stresszekre gondolj,de ez most neked amúgy is elég volt...)Nagyon gyakori volt pl.,hogy háború alatt a nők nem menstruáltak.Egyrészt az élelemhiány miatt,másrészt mert a csodás természet okosan döntött...Na,remélem,érted a párhuzamot,amit írtam...
Fel a fejjel,lesz ez még jobb is!:9Én bízok...
!
Kriszti
Gyönyörű ez a gyermek!!!!
Ancsa
látom,jó régóta próbálkoztok....Nem olvastam vissza,ne haragudj,de voltatok vmi vizsgálaton,vagy egyenlőre vártok?
Na megyek,mert felkelt az aprónép
!
Pusz,Anyapoc