Marci ma egész jól alszik, szóval tudok jönni!
Ja és nagyon köszöni a dícséreteket. Mondtam neki most altatás közben, szóval lehet, hogy az elégedettségtől alszik ilyen jól!!!
Jucus,
Bogi is egy tündér!!!!
Milyen nagyok neki is a szemei!!! Már ő is nemsokára 4 hónapos, ugye jól emlékszem októberben született? (nem néztem most meg a táblázatunkat)
Szóval azt mondjátok, próbáljam ki a cumit? Majd ha már nagyon el leszek keseredve, és nem tudom megvígasztalni az uraságot pocifájásnál, akkor lehet, hogy kipróbálom. Nem tudom.
Emlékszem Wolga (de jó most nekik!!!
) mondta még a dokinál a teát is, de én azt sem akarom adni Marcinak, mert tartani szertném azt, hogy ameddig csak lehet, addig csak tejcit kap. Ki lehet ezt tényleg húzni 6 hónapig. Majdnem mindenhol azt olvasom, hogy 6 hónapig kellene a babáknak csak anyatejet adni. 6 hónaposan egyszerre már legalább 200g-okat szopiznak (ezt most csak úgy saccolom, különben gőzöm sincs mennyit esznek akkor). Hát van annyi tejci egy nap, hogy elég legyen nekik? Nem tudom. Most ez foglalkoztat, hogy adjak neki teát vagy ne adjak -kibírjuk mostmár ezt a pár hetet (3 hónapos koráig), meg a cumi. Nem tudok egyikben sem dönteni, bár egyenlőre csak halogatom ezeket a dolgokat. Anyuék, meg anyósomék is mindig kérdezik, hogy nem kéne...? Én meg mindig mondom, hogy egyenlőre biztos nem.
Szia Viki, szia Fanni, Istenhozott benneteket is a csapatban!
Vuka köszi.
De nem írtad, hogy mi van, nem mentek szülni? Megdumáltad Petrával már a szombatot? Már mindjááá itt van!!!
Ja és a vizsilabdás sapi:
Apa is ezt mondta rá...
Ilba,
igazad van, tényleg kicsi már a fejére. Ráadásul 3 db is van belőle, de azért fürcsi után még ráadom, bár már szopinál is kijön a füle is alóla, ahogy egy kicsit elcsúszik a sapi. Na nem baj, van egy csíkos is, majd mutizok képet holnap róla, ha nagyon kinövi ezeket, akkor majd az jön...
Ugye milyen jó kis golyófejű? Olyan mint az apukája meg az anyukája. Mindkettőnk jó kis golyófejű, szóval volt kitől ösrökölnie...
Füge,
sajnos nem tudok a kérdéshez hozzászólni.