Új privát üzeneted érkezett!

Bubek,
Marcipán ennivaló! Kép

Ilba,
Benedeknek is van valami az egyik szemével. kicsit csípás, majd kamillázom. Bobcs, de csak átfutni volt időm a hsz-okat.

Mamacka,
Az Iparművészetire járt tesóm is. Ipari formatervező szakra. Tavaly végzett. Idén végez a B szakján (design manager). Te mikor végeztél?

OKép

Kép

Kép
szorsi

Bubek,
édes Marci a vízilabdás sapiban!
Lívi már kinőtte az övét, kár.

Csináltam izibe pá képet NEKED:

Szia Bubek néni, itt vagyok!
Kép

Gyakoroljuk az ülést Anyával
Kép

Ne hagyjuk abba, különben ordítok!!!
Kép

Így behúzom a nyakam, mikor Anya csikiz
Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!!!
Jucus:
Majd ha nagyobbak lesznek a csajok te is megismered ezeket az együteseket!KépKép

Bubek:
Tündéri marci babusKép

Gabi:
Livi látom szeret fényképezkedni!! Egyre édibb lesz ez a leányzóKépKépKép

Apukák rajta írjatok ti is!!!!KépKépKépKép

Kép
Timi

Kép

Kép
novum

Kép
Köszi mindenkinek a gyógypuszikat, már sokkal szebb is neki! Kép

Most ment el dokinéni, hát a borítékot simán eltette Kép, írt fel szemcseppet, de már beutalót is a Heim Pálba, mert már harmadszor van gond ezzel a szemével (könnycsatorna). Úgyhogy utolsó esélyt kapott a szeme, én nagyon nem szeretném vinni átmosásra. Kép
Lehet, hogy azért gyulladt be, mert a Nap besüt délelőttönként és amikor a játéka alatt van, akkor süti a Nap az arcát. Én ennek még örültem is, de állítólag olyan vékony a szemhártya, hogy be tud ettől is gyulladni. Mostmár ezt is tudjuk.

Zene: minden régit leírtatok már, mindegyiket szeretem, viszont az Első Emelet kimaradt! Imádtam! Húgomnak meg is tanítottam egy pár számot és az oviban nem értették, hogy ez a gyerek mit énekel. Kép (8év van köztünk)

Bubek,
Marcus tündéri, neki is milyen kis kerek fejecskéje van! Kép
Már neki se sokáig lesz jó ez a sapi, látszik az első képen.

Orsi,
másik Beninek is gyógypuszi!
Megjött már a járóka? Azt nem írtad, összecsukható? Mert nekem mindenképp olyan kéne.

Gabi,
csak nem a lábaddal csikized Livit?? Kép
Nagyon csini ez a csíkos gatyó, tetszik Beninek is! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
KÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!
Tündéri!!! Imádom! Hát meg lehet zabálni azokat a bazi nagy gyönyörű szemeket!!! KépKépKép

Jól láttam, hogy a lábaddal csikizted???KépKép

Ja akartam még kérdezni véleményeket a cumiról. Én eléggé ellenzem egyenlőre, de Marci sokszor eszi a kezét akkor is, ha nem éhes, hanem a pocija fáj, és rettentő ideges emiatt. Csak nem találja meg még a kezét mindig, így marad az ordítás. Néha én is beledugom a behajlított kíujjamat a szájába, az is szokott segíteni, de ha fordítgatja a fejét, akkor már az is kijön, és megint visszatérünk az ordításhoz.
Volt valaki köztetek, aki szoptatás alatt is használt cumit? Tényleg nem fogja a cicit rendesen szívni, ha adok neki cumit?
Ötletek, javaslatok?
(Van vagy 4 db cumink, original csomagolásban, még kaptuk őket valamikor, )

Köszi szépen.

Kép
----------------
B&M
bubek

Ennyire hasonlítana a lábam a kezemre?! Brühühü.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tényleg a kezed????!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek nagyon aranyos Marci baba. Én is most pakolgattam az ilyen kis sapikat, főleg rózsaszínben. Naponta megnézegetem a cuccait, annyira édesek és olyan pindurkák. Gabuska Livi viszont már szép nagy csajszi. A hajától és a szemeitől szóhoz sem jutok, egyszerűen elbűvöl. Egyébként bocsi, én is a lábadnak néztem a kezed.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Különben köszi a bókokat a férjuramra!De hát mit is várhatnánk mást egy olyan fickótól akivel az interneten ismerkedtem meg!Kép

Gabi:
Tehát elmondhatod magadról,hogy a kezed, lábad egyformán szépKép

Bubek:

cumi: nem vagyok ellenére,de Szilvinek nem kellett,folyton kiköpdöste,úgyhogy ez a probláma fel sem merült nálunk.

Kép

Kép
novum

Bubek,
Lívi is kiköpdöste hetekig, aztán ecccer csak a szájában maradt.

Na ne csináljátok már! Az akkor is a kezem, punktum!KépKépKép

Olyan szépeket írtok Líviről, teljesen elérzékenyülök! Õ meg jó beképzelt lesz!Kép

Ilba,
az a csíkos gatyó 56-os!

Majd szólokazuramnakZoli, hogy pötyögjön nektek pár sort, de vigyázzatok, ha belelendül, lepipálja a Háború és békét is!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek,
Nálunk Viki cumizott, Zsófi ujjszopós (sajnos nem csak múltidőben, pedig már 9 lesz!!!), Boginak is a szájába nyomkodtam a cumit az első hetek valamelyikén félájultan a kimerültségtől ámde iszonyú lelkiismeretfurdalások közepette. Köszönte szépen, azóta is nagy barátja. A szopiba egyik leányzónál sem zavart be, viszont a cumóról könnyebb volt leszoknia Vikinek. Úgyhogy én cumipárti vagyok, persze ha elfogadják. Gyerkőce válogatja.

Mindjárt teszek fel képeket.

Jucus
jucus73

Ilba,
mikor A Heimpaliban voltunk Lívivel, beszélgettem egy anyukával, akit az újszülött osztályról (az Istiből) egyenesen ide küldtek az 5 napos babájával könnycsatorna tisztításra. Azt mondta, nem volt vészes, csak a kötés volt ijesztő a szemén utána a kisfiúnak.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Szia Fanni!
Engem Vikinek hívnak és 12 éves vagyok.A Greendayt ismerem de a másik együttest nem.
Szereted Avril Lavinge-t vagy Ashlee Simpsont?

Nagyon aranyos a tesód, láttam a képeken.
Kép Viki

Jucus
jucus73

Sziasztok! Ne haragudjatok, de én csak infoszerzés- és adás (ha tudok, bár még nincs sok tapasztalatom) céljaira használom ezt a fórumot, a mindennapi csevejben már nincs kapacitásom részt venni, bár a babákat is mindig megcsodálom.
Most is a segítségeteket szeretném kérni: már elhatároztam, hogy szeretnék dúlát, de nem igazán ismerek senkit. Esetleg volt köztetek valaki, aki dúlával szült, vagy fog, és ajánlaná nekem az övét? Vagy van vmi ötletetek, hogy hogy lehetne hatékonyan többel is megismerkedni? Ismerem az Arany J. 10-beli ügyeletet, de ott egyszerre csak egyvalaki van és sokszor el kellene menni, hogy több dúlával megismerkedjek. Főleg olyat szeretnék, aki otthon van a homeopátiás kérdésekben.
Előre is nagyon köszönök minden választ!
füge

Jujj, de jó, már tesók is írnak!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,
Livi naggggyon tüncsi! Kép És azok a szempillák... Ugye spirálozza?Kép

Bubek,
Marcusnak milyen kis zongorista ujjai vannak. Ennivaló bébi!Kép

Aszta, milyen erős az Apu!
Kép

és már én is ilyen szépen ülök
Kép

Anya még a hálózsákomra is képes volt ráhúzni ezt a szerkót. Hát nem szörnyű?!
Kép

Jucus
jucus73

Marci ma egész jól alszik, szóval tudok jönni! Kép

Ja és nagyon köszöni a dícséreteket. Mondtam neki most altatás közben, szóval lehet, hogy az elégedettségtől alszik ilyen jól!!!KépKép

Jucus,
Bogi is egy tündér!!!! KépKép
Milyen nagyok neki is a szemei!!! Már ő is nemsokára 4 hónapos, ugye jól emlékszem októberben született? (nem néztem most meg a táblázatunkat)

Szóval azt mondjátok, próbáljam ki a cumit? Majd ha már nagyon el leszek keseredve, és nem tudom megvígasztalni az uraságot pocifájásnál, akkor lehet, hogy kipróbálom. Nem tudom.
Emlékszem Wolga (de jó most nekik!!!KépKép) mondta még a dokinál a teát is, de én azt sem akarom adni Marcinak, mert tartani szertném azt, hogy ameddig csak lehet, addig csak tejcit kap. Ki lehet ezt tényleg húzni 6 hónapig. Majdnem mindenhol azt olvasom, hogy 6 hónapig kellene a babáknak csak anyatejet adni. 6 hónaposan egyszerre már legalább 200g-okat szopiznak (ezt most csak úgy saccolom, különben gőzöm sincs mennyit esznek akkor). Hát van annyi tejci egy nap, hogy elég legyen nekik? Nem tudom. Most ez foglalkoztat, hogy adjak neki teát vagy ne adjak -kibírjuk mostmár ezt a pár hetet (3 hónapos koráig), meg a cumi. Nem tudok egyikben sem dönteni, bár egyenlőre csak halogatom ezeket a dolgokat. Anyuék, meg anyósomék is mindig kérdezik, hogy nem kéne...? Én meg mindig mondom, hogy egyenlőre biztos nem.

Szia Viki, szia Fanni, Istenhozott benneteket is a csapatban! KépKépKép

Vuka köszi.
De nem írtad, hogy mi van, nem mentek szülni? Megdumáltad Petrával már a szombatot? Már mindjááá itt van!!!Kép

Ja és a vizsilabdás sapi:
Apa is ezt mondta rá...

Ilba,
igazad van, tényleg kicsi már a fejére. Ráadásul 3 db is van belőle, de azért fürcsi után még ráadom, bár már szopinál is kijön a füle is alóla, ahogy egy kicsit elcsúszik a sapi. Na nem baj, van egy csíkos is, majd mutizok képet holnap róla, ha nagyon kinövi ezeket, akkor majd az jön...
Ugye milyen jó kis golyófejű? Olyan mint az apukája meg az anyukája. Mindkettőnk jó kis golyófejű, szóval volt kitől ösrökölnie...KépKép

Füge,
sajnos nem tudok a kérdéshez hozzászólni.Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Mivel Livibabu és Gabianyu éppen egymás ölébe gabalyodva hancúroznak, így most én ragadok egy pillanatra billentyűzetet... mármint, igen, igen, Livi apu debütálásának lehettek szemtanúi. (mármint Livi Baba apukájának debütálásának..., csak ezt így hosszú lett volna leírni, ezért írtam röviden "Livi aput", bár így a magyarázattal együtt mintha mégse lenne rövidebb az iromány, no, sebaj, majd legközelebbKép)
Persze Gabika által beígért Háború és béke újrafordítással pillanatnyilag nem szolgálhatok, de azért egy lesifotóval megleplek Titeket, amit apa-paparezzó minőségemben kaptam végre lencsevégre, hát lám:
Kép
Persze, mivel ez nem hangoskép, az nem derül ki belőle, hogy éppen Benikét tárcsázzák a lányok, vagy pedig a rejtett XXX-XXXX-es szerencseszámot a beígért jutalombabázás reményében. De ez maradjon is az Õ titkuk Kép.

Én viszont a távozás mezejére lépek (kis képzavarral élve), úgyhogy üdvözlöm a Babák és Mamák népes táborát, persze az Apukákról sem megfeledkezve.

Üdvözlettel: Az Úr Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek mďż˝g nem megyďż˝nk szďż˝lni, bďż˝r az ďż˝jszakďż˝k mďż˝r nem olyan nyugisak, gďż˝rcsďż˝lgetek. Holnap dďż˝lben megyek a dokinďż˝nihez, ďż˝ majd megvizsgďż˝l. Ha azt mondja, hogy mďż˝r puhulok vagy tďż˝gulgatok, akkor aztďż˝n otthon apďż˝val bevetďż˝nk egy-kďż˝t trďż˝kkďż˝t. De lehet, hogy mďż˝g mindig az lesz a vďż˝lasz, hogy rettentďż˝ zďż˝rt vagyok, de erre gondolni se akarok. Szďż˝val addig is Petrďż˝val beszďż˝lgetďż˝nk, remďż˝lem jďż˝l ďż˝rtette, hogy ďż˝n most szombatra gondoltam Kép. Megnyugtatďż˝sul a barďż˝tnďż˝m simďż˝n tudott szoptatni 6 hďż˝napig, nem kellett mellďż˝ semmi mďż˝s. Utďż˝na mďż˝r adott a babďż˝cďż˝nak mďż˝st is, de 1 ďż˝ves korďż˝ig tudott mďż˝g szoptatni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Úgy érzem valami nem jó a babaneten, igencsak akadozik. Most leírom még egyszer az üzenetemet, remélem most jók lesznek az ékezetek.

Bubek még nem megyünk szülni, bár az éjszakák már nem olyan nyugisak, görcsölgetek. Holnap délben megyek a dokinénihez, ő majd megvizsgál. Ha azt mondja, hogy már puhulok vagy tágulok, akkor aztán otthon apával bevetünk 1-2 trükköt. De lehet, hogy még mindig az lesz a válasz, hogy zárt vagyok, erre gondolni se akarok. Szóval addig is Petrával beszélgetünk, remélem jól értette, hogy én most szombatra gondoltam Kép.
Megnyugtatásul a barátnőm simán tudott szoptatni 6 hónapig, nem kellett mellé semmi más. Utána már adott a babócának mást is, de 1 éves koráig tudott még szoptatni.

Üdvözlök minden apukát, olyan jó őket is olvasni, új színt visznek a levelezéseinkbe. Majd megnézem én mit tehetek.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kép
Hihetetlen ez a topik! Kép Tök jó!!!
Üdvözöljük a büszke Apukákat és a büszke Nővérkéket!!! Kép

Jelentem, 1 heti hízásunk 26deka!!! Kép

És azt is, hogy a szeme estére megint elég csúfika lett Kép, sebaj, remélem holnapra már meggyógyul.

Bubek,
én adtam neki cumit iszonyú lelkifurik ellenére, aztán el is tettem és azóta sem vettem elő. Mivel rájöttem, hogy ő legtöbbször kiköpte, és én tuszkoltam csak a szájába, hogy nekem könnyebb legyen. Ennyire nem lehetek önző, nem kell. De azzal sincsen problémám, ha a baba cumizik. Csak szerintem Beninek nincsen rá szüksége. Na jó, nem kell túlragozni. Kép
Szerintem ne adj Marcusnak teát! Az anyatejnél nincsen jobb! És miért ne lenne elég tejed???? Ha nem lesz 200 akkor eszik 2,5 óránként 150et. Ennyire egyszerű. Kép

Gabi,
kötést kapnak utána??? Na sikerült még jobban beparáztatnod. Kép
Látom Livi is kezd nagylányosan öltözködni! Jól áll (ez) is neki. Kép

Füge,
sajna nem tudok segíteni.

Jucus,
Mekkora Bogi! És ezek a szemek! Hát a fürdőköpenyes képen megzabálom!!! Kép

Zoli Kép
nem Benit hívták. Kép Pedig nagyon vártuk ám, hogy csörizzen a telefon. Kép Kép

Vuka,
Kép

No, elrakom magam holnapra.
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
mi hívtuk Benit, de foglaltat jelzett, csak nem valami másik babalánnyal trécselt?!

Jaj, én pont azért írtam, hogy ne ijedj meg tőle. Szóval az eljárás nem gáz, a kötés meg csak látványra. Lehet, hogy az előbb hülyén fogalmaztam.

Megyek, felébredt az őrmesterasszony.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Jucus:
Bogi nagyon tüncéri,különösen a fürdőköpenyes kép tetszik!Kép

Szia Viki!
Fanni tegnap nem került a gép elé,de ma biztos válaszol neked!Kép

Gabus:
Jój néztek ki a képen ketten,amit a párod/az ÚrKép/ csinált!

Bubek:
A páromról nincs külön kép,de felrakom azt amit karácsonykor csináltunk,egy családit és megtekintheted azonKép

Ilba:
Remélem jól aludt Beni és a szeme is rendbejött!
Küldök neki egy Micimackós képet,úgy emlékszem azt az anyukája is szeretiKép

Kép

Kép
novum

Kép
Hát Bubek,talán ez egy kicsit világosabb kép!

Kép

Kép
novum

Íme, mire jó, ha a papák is olvassák a babanetet:

Zozókám!
Hozzál már lécci hazafelé jövet 2 almát meg valami felvágottat a boltból!
Köszike!

Timi,
tök jól áll Fanninak a smink! (Ha jól látom, hogy ki van sminkelve.) Párocskádra is fekete-piros szerkót kellett volna adni (bár biztos egyedül öltözködik márKép)!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus:

Ez jó ötlet,igy megsporóljuk a telefonszámlátKép

Hát igen,Fanni ki van festve,alig várja a különleges alkalmakat amikor ezt megteheti.Hát nem olyan könnyű egy kamaszokkal!De majd Ti is megtudjátok!Kép

Jövő héten egy tali?Mondjuk most nálunk?

Kép

Kép
novum

Kép
Bár most látom, hogy már 10:12 van. Kép

Timi,
köszi a micimacit, éjjel nagyon ijesztő volt a szeme, mikor evett, ki sem bírta nyitni Kép, de ma reggel viszont már sokkal jobb. Még piros neki, meg könnyezik, de csöpögtettem, reménykedek.
És azt se tudom hová rakjam a gyereket, mert hozzánk ilyenkor besüt a Nap. És tényleg, lehet, hogy ez a baj. Ahol szoptatok, odasüt. Elfordítottam a fotelt, erre büfiztetek és látom, hogy telibe süti. Most a földön van a játszója alatt, de egész a küszöbhöz húzva, mert különben ott is sütné. Nem baj, legalább elvagyunk. Keressünk árnyékot játszunk. Kép
Ja és ez azért is sz@r, mert azt hinné az ember, hogy kb. 20 fok van kint, de mikor lementem zsömléért, majd be fagytam.

Képzeljétek, tegnap kaptam Litschit! Imádom! Kint állandóan ezt ettem, de itthon elég drága. Anyósék hoztak most, síelni voltak.
És jövő januárban mi is megyünk, már van szállás foglalva!!! Kép

Újabb tali??? ÍRIGYNEK LENNI!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Timi,
oké, köszi!Kép

Addig is egy séta ma olyan 1 óra körül?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
mi az a Litschi?
Húzd be a sötétítő függönyt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nincsen.

A fiam és a Litschi:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Halihó!

Ma reggelre az én bal szemem is begyulladt, úgyhogy mászhatok el a patikába valami műkönnyért (szemcseppet Petra miatt nem lehet). Biztos valami van a napsütésben.

Mindjárt ebédelek, aztán irány a doki néni, már nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani, tűkön ülök. Nálunk a 28.-a egy jó dátum (évfordulók), úgyhogy igazán tetszene szülés szempontjából. A férjem jó fűszeres kaját főzött nekem tegnap este, hát meglátjuk.

Ilba honnét szedted azt a diddl egeres képet? Mi nagyon szeretjük ezt a figurát, valószínűleg ilyen képekkel fogom a gyerekszobát dekorálni. Már találtam a neten 1-2-t, de ebből soha nem elég.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabi:
Aranyos vagy,de ma nem fog menni.Mi már voltunk lent,cudar hideg van,Szilvi hazafelé végig orditotta az utat.És ma végre eljutok a fodrászhoz is délután,addig lerendezem a családot,hogy kibirják nélkülem.
De a jövő héten bármikorKép

Ilba:
Nyáron mivel sötétitetek?

Vuka:
Ird meg mi volt a vizsgálaton!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Képzeljétek: tegnap voltunk a 3 hós oltáson és Benedek nem sírt! HHHÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕS!
Suttogtam a fülébe közben és puszilgattam, aztán csak nézett rám, hogy anyu most sírjak vagy ne? Végül nem sírt! Ezt már az új doktornéni adta be. Ha másért nem ezért megérte váltani.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Ilba,
Beni nagyon édi, de még mindig nemtom mi az a licsi!Kép

Timi,
oksi, a jövő héten.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Képzeljétek: tegnap voltunk a 3 hós oltáson és Benedek nem sírt! HHHÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕS!
Suttogtam a fülébe közben és puszilgattam, aztán csak nézett rám, hogy anyu most sírjak vagy ne? Végül nem sírt! Ezt már az új doktornéni adta be. Ha másért nem ezért megérte váltani.
OKép

Kép

Kép
szorsi

bocsKép
Kép

Kép

Kép
szorsi

Szia Viki!

Igen ismerem mind a kettőt,de Ashlee Simpsont jobban kedvelem.
Szoktad nézni Csacska angyalt?Kép
Neked is aranyos kistesód van!Te szoktad fotózni?Mert én elég sűrűn csinálok róla képeket.

Fanni

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Szegény Bogi úgy köhög, voltunk dokinéninél szerdán, kapott köhögéscsilllapítót, azóta szerintem még jobban.Kép

Szorsi,
Beni nagyon ügyes fiú, gratulálunk neki. Kép
Nekünk is dokinénit kéne váltani, de minden oltásnál. Esküszöm, megismeri Bogi. A múltkor csak föléhajolt és már bömbölt.

Bubek,
A nagylányaim is csak szopiztak 6 hónapig, inni sem adtam nekik külön semmit. Most viszont a Bogesznél már egy hónapja sürgetik a gyümiket. Mi még inkább várnánk vele.

Ilba,
mi bambuszrolókat vettünk, mikor beköltöztünk, intimszféra megóvása érdekében. Felszereltük, majd elégedetten nyugovóra tértünk. Reggelre kelvén mit látunk? A kertet csíkosban. Nesze neked bambuszroló... A szomszédok azóta is naprakészek lehetnek belőlünk.Kép

A licsit mi is imádjuk.Kép Konzervben szoktunk néha venni.

Timi,
én már kezdem kapisgálni, mire gondolsz a kamaszodással kapcsolatban...Kép Vikinél is elkezdődött már és bizony sokszor fel kell kötnöm a gatyót, ha kezelni szeretném.

Sziasztok Zoli apu és Tibi apu! Örülünk nektek, gyertek, amikor csak lehet!Kép

Szerintem a nyári tali is lehetne papás-tesós.Kép

Kép

Jucus
jucus73

Sziasztok!
A licsi (Litchi chinensis) a kínaiak kedvenc gyümölcse. Dél-Kínából származik, először a közeli szigetvilágon telepedett meg, majd a Föld trópusi és szubtrópusi területein is gyökeret eresztett. Mára Indiától kezdve Afrikán, Ausztrálián és Hawaii-on keresztül Kaliforniáig termesztik.Magas a C- és B1-vitamintartalma, ezenkívül tartalmaz foszfort, kalciumot és vasat is.

Füge, a Padma Jógastúdióban van egy Anikó nevű csajszi (keresztnevet sajnos nem tudok). Csütörtökön és szombaton tuti tart órákat. Õ dúla és természetgyógyász és én az összes homeopátiás kérdésemre választ kaptam tőle. Sajno ő márciustól nem lesz az országban, de tuti tud neked ajánlani más dúlát, aki foglalkozik homeopátiával. Szerintem keresd!

Szorsi, Beni tényleg kész hős!És persze a mamája se semmi, lehet a suttogás és az új dokinéni bevált? Szuri utáni történések? Láz, nyúgösség voltak?

Kép Kép
natasa1975

Szorsi:

Nagy gratula a pici fiadnak!Úgy lázszik ezek a Benik már csak ilyenekKépKépKép

Jucus:
Mi egy kicsit elöbb járunk a kamaszodással,de szivesen tapasztalatot cserélnék veled időnként!Kép
A papás-mamás tali jó ötlet!Valami jó nagy helyen kellene rendezni,mert biztos jó sokan leszünk!Kép

Natasa:
És milyen izű ez a licsi?

Kép

Kép
novum

Szorsi!
A 4 hós oltásra már egyedül megy Benedek?Kép

Timi!
Most jöttünk meg a sétából, szerintem tök jó idő van. Biztos, hogy egy kerületben lakunk?KépKépKép
Miért sírt Szilvi?
Lívi is sírt ma, már az egész lakás tele volt spenóttal, hangosan rászóltam, ő meg elsírta magát. Ilyenkor úgy fejbe tudnám vágni magam!

Jucus,
jó a bambuszrolós sztori!
Jobbulást Bogikának! Este nézze a Dr Bubót, hátha az segít!

Natasa,
köszi a kimerítő választ!Kép
Mi a különbség a szülésznő és a dúla között?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó!

Megjöttem a dokinénitől, hát úgy látszik Petra félreértette a dátumot, ő nem erre a szombatra gondolt. A feje már jó helyen van, de a méhszájam rettentő zárt és kemény (ennyit a málnalevél teáról). Szóval még várnunk kell. A dokinéni szerint most egy baba se akar kijönni ebbe a hidegbe. Kicsit csalódott lettem, már annyira szeretném látni. Na most megyek a tornára, hátha segít valamit.

Üdv Mindenkinek
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Timi,
most esik le, hogy ti korábban voltatok lent, akkor biztos hidegebb volt.
Kérünk fodrász utáni fotót!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka!
Megértelek, én a szülés előtti két hetet végig nyávogtam, hogy mennnnnnyünk má' szülni!
Azért azt a teát iszogasd, hátha még használ, bár én nem értek hozzá.
Volt a dokinéninél egy magas barna vállig érő hullámos hajú lány (poci nélkül)? Õ a barátnőm, ma ment ő is, idén babaprojektbe kezdenek az élettársával. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy szeretném, ha pár hónap múlva már ő is írogatna ide, hogy mikor van a kismamtorna meg ilyenek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Na, először is, mielőtt még megsajnálnátok minket, reluxánk van, csak én utálom és azt is, ha ilyen csodás napsütésben sötét van bent és a növények sem kapnak semmi fényt.
Mostmár úgysem süt be a Nap. Kép

Vuka,
mi volt dokinéninknél??? Vagy már haza se engedett? Kép Kép
Az egeret még régebben találtam egy másik topikban. Kép

Timi,
kérünk képet a fodrászod munkájáról!!! Kép
A licsi íze: FINOM!!! Egyébként édeskés, sok leve van és ragad utána a kezed. Kép

Orsi,
gratula a druszának, naggggyon ügyi, tényleg egy hős! Kép
Milyen volt az éjszakátok?
Járóka?

Jucus,
Boginak jobbulást! Kép

Natasa,
köszi KépKépKép

Hiper-szuper, országra szóló, családos talit csapunk, ha jön a jobb idő az tuti, ugye??? Kép

És nálunk megint jártak az álommanók, akiknek megtetszett Beni tiszta zoknija. Az előzőt a peluscsere közben szép nagy ívben lepisilte Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
ez nem igazság! Hogy Beninek ilyen szabályos, formás lábacskái vannak! IRIGYVAGYOK!

Viszont a Lívi-szem rajongói klubnak íme egy mai fotó:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ezt figyuzzátok! Kép Lehet, hogy holnap ki is próbáljuk utcára, mert mi nem voltunk ám olyan bátrak, mint egyesek Kép, itt kukulunk hétfő óta a lakásban. Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Én még nem akarok szülni (bár mától papíron is e világra érett a csajom 37+0), de ha továbbra is ilyen aranyos képekkel bombázzátok a topikot akkor meggondolom magam Kép
Gabuska, én nem vagyok ebben szaki, de ha jól tudom akkor a dúla születéssegítő és valójában némileg közelebb áll hozzád mint a szülésznő. Lelkiekben mert szülés előtt is beszélget a félelmeidről meg az elvárásaidról. A szülés alatt meg egyfolytában veled van ha igényled és segít. Talán jobban él az alternatív dolgokkal mint mondjuk egy szülésznő, bár ezt gondolom kórháza is válogatja. Ma már sok helyre engednek dúlát (az Istvánba biztos) és más országokban pl Németo. nagyon elterjedtek.
A www.nandu.hu-n lehet erről bővebbet olvasni ha érdekel. Én nem szülök dúlával, de pl a férjemnek nagyon tetszett a jógás dúla és ő szívesen vette volna,.... Majd talán a tesónálKép
Novum a málnalevél tea a tágulást segíti (bár megoszlanakk a vélemények) viszont ha még nem jött el az idő akkor nem tágulsz tőle. Szerintem is csak iszogasd. Én is azt teszem, hátha a rekedt torkomnak is jót tesz Kép
N

Kép Kép
natasa1975

Timi,
lemaradtunk valamiről???? KépKépKépKépKépKépKép

Natasa,
Vuka fog szülni, nem Novum. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bocsi Vuka, Bocsi Novum! Köszi Ilba. Így jár az ember lánya ha sok topikon nyomul és még levelet is ír,... Sorry Kép
N

Kép Kép
natasa1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?