Új privát üzeneted érkezett!

Borsókás!

Örülök, hogy túl vagytok a műtéten. bízzunk benne, hogy nő a kiskatonák száma.

tegnap telcsiztünk a Gólyahírhez, és megtudtuk, hogy már 300-an vannak a listán. ha most jelentkeztünk volna be, én biztos, hogy hátast dobtam volna, ha bemondják, mi vagyunk a 300-ikak a listán.
Szerencsére mindenki sorra kerül a "babaosztásban".
Elkeseredtem, hogy ennyi embernek kell sorba állni, és ez csak az egyik egyesület. A többi alapítványnál is biztosan ilyen sokan vannak.

Timi
latimi

Tiko

Ez a prolaktin szint szuper.
De mostmár végképp nem értem, hogy miért nem esel teherbe.

Zsebi

léci javíts már át a táblában, mert nekem kitolódik márciusra a punkció időpontja.

Lányok,
voltam ma a kaáliban, és azt mondta a doki, hogy szépen beindult a petefészkem, van is egy nagy tüszőm, és szednem kell fogigátlót, (kb 2 hét múlva kezdem, ha megjön a menszi) mert vissza kell fogni a petefészek működését, mielőtt elkezdjük a szurikat. Azt nem értem, hogy az első lombiknál akkor miért nem kellett fogigátlót szednem? Aki jártas ebben a témában, kérem írjon! Köszi Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Beuka

megkérdeztem az átjárhatóságit és azt mondta az asszisztens, hogy nemigen csinálnak, a dokival kell megbeszélni, de én addigra a dokitól kijöttem, szóval tőle már nem tudtam megkérdezni. Annyian voltak, hogy alig bírtam bemenni az ajtón, mindenhol párocskák ültek, álltak. 2 órahosszát vártam, úgy, hogy be voltam jelentkezve.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

"De mostmár végképp nem értem, hogy miért nem esel teherbe. "
ennek azért nem mindig van meg az oka... nem feket-fehér ez a téma.

előző ciklusban nem lehet, hogy long protokollod volt, és szurival állították le a petefészkeid?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
Az előző ciklusban suprefact-gonal-menopur volt.
A suprefact leállítja a petefészket? Ha igen, akkor most szerinted ezt nem fogom kapni?
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
suprefactot 5 napig kaptad, vagy 20-2X napig?
a suprefact állítja le a petefészkeket igen.

fogigátló után nekem úgy volt, hogy 2. naptól 5 napig suprefact, majd 4. naptól gonal.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Latimi!

Írnál néhány szót, hogy mi kell az örökbefogadáshoz? Egyszer egy elkeseredett pillanatomban felhívtam a Bölcső Alapítványt, hogy hogy mennek ezek a dolgok. Ott azt mondta a nő, hogy több évet kell várni, meg még egy csomó mindennel riogatott. Amúgy tök utálatos volt.
Pillanatnyilag még nem aktuális, de szeretnék tisztán látni.

Zsuzsi!

Hát szó szerint nekem is ez jutott az eszembe, ill. az, hogy most már aztán tényleg semmi bajunk. Elég idegesítő ez így. Kép

* Kép

Irhatsz, gépközelben vagyok. Kép

Tiko

tiko

LatimiKép
Most olvasom, hogy már 300. sorszámnál tartanak a Gólyahírnél! Mit mondjak, én is majdnem hátast dobtam! Szerencsére mi már kb. 180-nál járunk. (vagy lehet, hogy már előrébb) Ez tényleg egy katasztrófa, hogy egyre több embernek nem jön össze a baba.

Tiko
A Bölcső Alapítványnál állítólag "pofára" megy a dolog. Ha szimpi vagy a nőnek hamar gyerekhez jutsz, de ha nem, akkor simán elhajt csak úgy telefonon keresztül is. Mondom, állítólag! Nekem személyes tapasztalatom még nincs vele, egyelőre gyűjtöm hozzá az erőt...

Petyaanya

Kép
petyaanya

Sziasztok!
Orsi!
Köszönöm a felvilágosítást! Most picit tapogatózok, megkérdezhetem, hogy nálatok mi a helyzet? Mármint Nálad és a párodnál. Biztos írtad már sokszor, de én most próbálok képbe kerülni.

Tiko!
Gratu a prolaktinodhoz. Nagy hirtelen én is megnéztem az enyémet, az 15,3 akkor az soknak számít Kép
Megpróbálok én is felhajtani ilyen aloe verás készítményt.

Kis*!
Nálam a szabi azért gáz, mert ösz-visz 21-et kapok, abból tavaly már elhsználtam 3-at, suliba járok, meg vizsgák, és már el is fogy Kép
Ti mikor mentek? És hogy álltok? Ki hogy van?

Zsuzsi!
Köszönöm, hogy megkérdezted az átjárhatóságit. Szomorú leszek, ha nem csinálják, akkor hova tudnék elmenni?
márciusban lesz punkciód? Eredetileg hamarabb lett volna? Nem volt peteérésed?
Ez komoly, hogy annak ellenére, hogy időpontod volt 2 órát vártál? Nem tudják beosztani az időt, vagy mi? Megkérdezhetem, hogy neked melyik irányból másfél óra az út, mert nekünk is annyi Kép

Kép
Kép
beuka

Timi!
Ez a 300 várakozó nagyon elkeserítő Kép
Nálatok mi a probléma?

Kép
Kép
beuka

Borsókás!
Hogy van a párod?

Kép
Kép
beuka

Beuka Kép
mi alacsony spermiumszám miatt kerültünk lombikra, nálam semmi gond.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beuka!

Nekem eddig 25-29 volt a prolaktin szintem, állítólag sem sem olyan magas. A 15 az teljesen jó. Ezen felesleges aggódni. Kép
Nem elég, hgy az embernek ilyen bajai vannak, még a munkahelyével is meg kell kűzdenie. Nem irigyellek, elég nehéz lehet megoldani.

Ha jól emlékszem te nem a Pesti Kaáliba jársz. Én eddig egyetlen egyszer vártam sokat, akkor kb. 1,5 órát. Amúgy max. negyed óra szerencsére.

Borsókás!

??????????

Tiko

tiko

Sziasztok lányokKép
Most jöttem meg a kórházból. Visszaolvastam, nem volt kis munka. Jó sokat írtatok.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki szorított értünk! NAgyon jól esik!
Kép
Szerencsére a tegnap délutáni 37,2 fok után lement a párom láza, így holnap vizit után hazajöhet!KépKépKépKépOlyan boldog vagyok, nagyon üres nélküle a lakás!!
Picit húzódik, fáj még a sebe, de nagyon hősiesen, panaszkodás nélkül tűri. De itthon most már biztos gyorsabban fog gyógyulni. Lesz rá bőven ideje. A doki szerint 6 hétig itthon is kell maradnia.

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!

Hurrá, hurrá! Örülök, hogy jól van és holnap már jöhet is haza! Mielőbbi gyógyulást neki!
Ilyen műtét után mi van a szexel? Mikor lehet? Ezt mondták? Kép Kép Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Rátapintottál a lényegre. KépEz ma este nekem is eszembe jutott.De sajnos a dokit már nem tudtam erről megkérdezni.Kép MAjd holnap reggel. De gyanítom, hogy hetek telnek majd el, mire újra űzhetjük a sportot.KépKépKépBe kell gyógyulnia a sebnek.
De holnap este már összebújva alhatunk.Nekem már ez is nagy öröm.Kép(Úr isten!Öregszem???!)

BorsókásKép

Borsi
borsókás

Borsókás!
Azért ezek nem olyan rossz hírek. Annak nagyon örülök,hogy már mehet haza pénteken. Jobbulást és mielőbbi katona növekedést kívánok!!!! Kép
Fú de hogy hogy holnap már mehet is haza!!!!!!
Kép

Beuka!
Ez természetes, hogy az ember tájékoztatlan én is rengeteg dolgot itt tanultam meg az akkor éppen régi topiklakóktól. Kérdezz bátran, ha tudunk segítünk.

Seszi!
Szerintem annyira nem gáz ki lehetett bírni. Annyiból rosszabb és kell odafigyelni hogy ez olajos injekció ami azt jelenti hogy göbök alakulhatnak ki. Ami még nem is lenne baj, de mivel minden nap kapcs ezért ok. a váltogatod az oldatlt, de valóban a 2. hét végére már éreztem a szúrást és utána is feszífett, de erre jó a borogatás és az enyhe elmaszírozás. Kép (nővérke mondta.). Na meg ha megmarad a terhesség azért 12. hétig a fenekedbe egy izomszuri gondolhatod hogy igénybe veszi a dolgokat. De én még ezt is mosolyogva kibírnám egy babáért.
Megmondom őszintén én a 2. lombiknál kaptam amikor is a 9. naptól barnáztam addig semmi bajom nem volt a szurival akkor éreztem hogy ez a vonat elment hiába bíztattak hogy ez nem jelent még semmit, na onnan sírni tudtam volna minden szuri után, ez szerintem pszichésen van.

Wish!
Pont akartam kérdezni, hogy még szoktatok varratni? Hát ezek szerint igen. Ti aztán igazánbevállalosok vagytok. Kép

Tiko!
És hol lehet beszerezni ilyet csak terjesztőknél???

Lányok!
Én is közgázos vagyok! Ez hihetetlen mennyi midenben egyformák vagyunk. Kép

Petyaanya!
Betehetlek téged is az örökbefogadós táblába????
Azért tényleg jó, hogy ez a nagy hullám előtt sikerült az itten i értintetteknek felíratkozni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jelentem a mikulás nem váratott magára Kép
Ma van a 29. ciklus nap, és déluán megjött a mikulás Kép
Az utóbbi 6 hónapban a legrövidebb ciklusom 30 napos volt, ezért úgy szomoltuk, hogy kb. szombaton fog érkezni, de nem várt addig.
Holnap reggel felhivom a dokibácsit mikor menjek vérvételre...remélem sikerült a saját hormonokat visszafogni, és hamarosan indulhat majd a stimu.

Mka
Vendég

Mka!
Na ebben az esetben kivételesen örülünk a mikinek!!!!
Holnap jelentkezz mit mondott!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem meg még mindig vacakol ma már meg kellett volna jönnie, de csak barnázgat. Tényleg már legalább jönne meg rendsen aztán kalap kabát jöhet a köv. hónap, de ez a vacakolás idegtépő.

Megróbálok táblát firssíteni, bár az előbb az üzimet is alig bírtam elküldeni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Én úgy tudom, hogy igen!

Tényleg milyen fura, hogy a foglalkozásunk is ennyire hasonló. Kép
Meglepő.

A puregon szuri elég ijesztő,nekem eddig szerencsére nem kellett, de ha legközelebb kell, nem bánom, csak már legyen eredménye.

Kép

Tiko

tiko

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Táblában lévő lányok!!!!!!!!
Akik nem írtatok már régen tessék jelentkezni mert jönnek a csúnya kérdőjeleim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,

Már csak 3 nap KépKépKép Babaszobával nem nagyon jutottunk még előre, egyelőre egy komódot vettünk, és kinéztük az ágyat...de nem is merem itt részletezni, kukkants át a babás oldalra Kép
Remélem nem kínoz már sokáig a barnázás Kép

Csajok,
A pesti kaáliban nekem 2004 nyarán 25 ezerért csinálták az átjárhatóságit-ultrahangosat, nem a röntgenest. Az egész csak 10 perc volt, egy kicsit kellemetlen, de kibírható. Sajnos a kórházakban végzett röntgenes vizsgálatokról csak rémtörténeteket hallottam Kép

Wish,
Hihetetlen hogy megint rászántad magad a varratásra. Remélem nem fog fájniKépKép

Borsókás,
Örülök hogy a nehezén túlvagytok. Bízzunk benne hogy nem visszafordíthatatlan a gyerekkori gyulladás eredménye és hamarosan beindulnak a kiskatonák KépKép Jobbulást a párodnak !

Farkasok Juditja,
Elhatároztad hogy a műtétig felénk sem nézel ? Nem szép dolog !!! Mi van veled ??

Timi,
Szerencse hogy ti még 'időben' jelentkeztetek Kép

Kriszta
28+5

Kép

KépKép
kriszta71

ZsebiKép
Az az igazság, hogy ha nem hétvége következne, nem engedné a doki haza. Hétvégén a fű sem nő odabenn, ezt ő is belátta. Feküdni meg itthon is tud.(És ha én ápolhatom, biztos jobban is gyógyul!Kép)
Közölte, hogy nem azért mehet haza mert gyógyult, hanem hogy gyógyuljon. Kedden kell visszamennie kontrollra, aztán heti rendszerességgel.

MKa, ZSebiKépKép
Hozzám is befutott ma a mikulás, teljesen váratlanul. Nekem eddig min 30, de inkább 35-38 napos ciklusaim voltak.
A transzfer után jan. 2-án ugrott be hozzám, és ha ma 26-a van, akkor ez testvérek közt is csak a 24. nap. KI érti ezt?Kép
Ti tapasztaltatok ilyet, hogy a lombik utáni első spontán miku korábban jött? Én pont az ellenkezőjére számítottam!

Borsókás

Borsi
borsókás

Orsi!
HA jól tudom Nálatok már vannak gyerkőcök, és úgy látom Õk is lombikkal sikerültek. Már akkor is ez volt a probléma? (Nem haragudj, ha túl sokat kérdezek, állíts le nyugodtan)

Tiko!
Jól van nem aggódok a ptol.om miatt Kép Igen én a Bp.i Kaáliba járok.

Borsókás!
Örülök, hogy holnap már otthon lehet Veled a párod! Mielőbbi jobbulást!!!!
Szerintem ez nem öregedés! Én is sokszor várom, hogy csak összebújva aludhassunk el Kép
Vagy én is öregszem Kép

Zsebi!
Akkor Te sem uszod meg Kép
Nálatok mi a helyzet?
Ezek szerint TE is barnázol. Mondtak Neked erre valamit a Kaáliban?

Kép
Kép
beuka

Borsókás!
Otthon tudsz lenni ápolni?

Kép
Kép
beuka

Csatlakozom Krisztához, nekem is 2004-ben csinálták az uh-s átjárhatóságit kontrasztanyaggal, a pesti Kaáliban, szintén azt mondom kibírható volt, bár akinek el van záródva annak állítólag kellemetlenebb.

Borsókás!
Nekem is be szokott kavarni a lombik az első ciklusban ami utána jön. Krizsa azt monta ilyenkor ez normális, van akinek késik van akinek korábban jön van akinek meg semmi.

Beuka!
Nekem amúgy mióta az eszemet tudom úgy jön meg hogy barnázok egy napig megjön reggel rendesen és három nap után szépen lemúlik.
Nekem most biztos nem a lombik kavar be mert szeptemberben voltam utoljára. Kép
Nálunk is a párommal van a baj a kiskatonák nincsenek elegen és lomhán mozognak, velem elvileg minden rendben (már az összes vizsgálat megvolt ami létezik), de valamiért a szépen fejlődő embriók mégsem akartak eddig velünk maradni, de majd mostantól. Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Viki!
Holnapra nagyon drukkolok! Remélem felébred szépen és kapaszkodni is fog!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

BeukaKép
Üdv itt!Még nem beszéltünk, ugye!?
Mi azért másra is vágynánk, mint az összebújásra!(Hál'istennek még nem vált kötelező gyerekgyártássá a szex) De hát mit tehetünk, a cél érdekében most egy kicsit ez háttérbe szorul, és marad az összebújócska. Ezt én is imádom!
Kép
Egyébként egész nap nem tudok itthon lenni vele. De mivel a gyógypedagógia nagy kalapja alá tartozik a szakmám, csak heti 19 óra a munkaidőm + 4-5 túlóra. Tehát délelőtt, vagy délután otthon tudok vele lenni minden nap.

KrisztaKép
Köszönöm neked is. Én is nagyon remélem, hogy most picit javul majd a helyzetünk!

Borsókás

Borsi
borsókás

VikiKép
Mi lesz holnap? FAgyibabás akció? Én ebből az infóból teljesen kimaradtam, de szerencsére nem késtem le!!!!
Küldöm erősen a drukkokat neked!!!!!

Ja, ha már szóbakerült az átjárhatósági. Nekem a Kútvölgyi kórházban csinálták a röntgenes variációt. Hát mit mondjak!Az ellenségemnek sem kívánnám!!!Kép

B:

Borsi
borsókás

Zsebi!
Akkor ezek szerint elkezdtek fejlődni a picik, és nem tudtak benned megmaradni? Szptemberben volt az utolsó? Mikor lesz legközelebb? MIért kell ennyit várni?

Borsókás!
Igen mi még úgy konkrétan nem "beszélgettünk".
Na igen, most nálatok, egy jó darabig eltart a "csak" összebújás Kép .
Nagyon szép szakmád van! Nagyon becsületre méltó!
LEgalább akkor kicsit többet tudsz otthon lenni a párodal.

Viki!
Akkor én is nagyon DRUKKOLOK!!!!

Most aztán jól megijesztettetek ezzel az átjárhatóságival.

Kép
Kép
beuka

BeukaKép
Azért nem beparázni! Túléltük mindannyian, csak nem ez lesz nyugdíjas éveinkre a kedvenc fiatalkori storynk!KépSzerintem nekem azért volt olyan rossz, mert nem készültem fel rá. Akkor még nem tudtam a fórumról, nem volt kitől megkérdeznem mi vár rám.Kép
Csak az nagyon kellemetlen, mikor feltöltik a kontrasztanyaggal a méhet. Meg utánna egy pár órát fájt a hasam, meg persze erősen véreztem.
De az egész vizsgálat nem tart tovább 2-3 percnél, legalábbis ha átjárható vagy. Én az vagyok, a másik variációról nincs infóm.
Tehát nem kell előre aggódni miatta. Egyébként a babócákért ez egy nagyon pinduri áldozat csak. Erre kell gondolni!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Most már megyek fürödni, mert majd leragad a szemem!
Kép
Szép álmokat mindenkinek!Vikinek pedig mennek holnapra a drukkok ezerrel, hogy felébredjenek a manócskák!!!Kép

B.

Borsi
borsókás

Borsókás!
Igazad van, és köszi! Kép
Jó ÉJT!

Kép
Kép
beuka

Beuka Kép
igen, 2 kispasink van, ők 15 hónaposak. Lombik babák, már akkor is ez volt a gond. most a tesóre gyúrunk.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Gratula a pasikhoz!!
Hogy bírod, és bírtad, hogy a 2 csöppséget egyszerre?

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Bennem sajnos nem indultak el a kicsik egyáltalán. Kép Nem kell kötelezően csak három hónapot várni, de nekem még nincs lelki erőm a negyedikbe belevágni. Majd ha belülről már teljesen késznek érzem magam akkor megpróbáljuk. A doki már most februárban szerette volna, de én nem. Kép

Viki!
Ma hatalmas durkkok mennek a kis jegyesmacinak!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

VikiKép
Én is nagyon-nagyon drukkolok a jegesmackódnak!Délután jövök, és várom a jóhíreket!!!
Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Tiko Kép
Mail ment! Kép

Beuka Kép
Nálunk is a férjemmel van a gond, legalábbis eddig az derült ki. Kevés a kiskatona. Folyamatosan járunk a vizsgálatokra. Én örülnék ha már most lombikozhatnánk!!! Nagyon türelmetlen vagyok!!! Kép

Borsókás Kép
Hurrrá!! Kép Akkor már ma együtt alszotok!! Kép Vigyázz apuskádra, gyógyítgasd, biztos hamar felépűl ilyen anyuska mellett. Kép
Pihenjetek sokat, rátok fér!!!!
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok
hétfőn jön valaki a kaáliba délután 1 és 2 körül?
monyo

Monyo Kép
Mindjárt itt a nagy Kép, drukkolok nektek, hogy minden simán menjen! Kép Nagyon izgulsz?? Huuu emlékszem én hogy bevoltam tojva! Kép Sajnos mi még nem megyünk, majd csak 14-én. Kép Addig megint lázban vagyok, mert mennék már lombikra!!! Ti kihez is mentek???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Szép jó reggelt!
Beszéltem dokibácsival, hétfőn megyek vérvételre, addig továbbra is suprefact. Hétfőn eldől mikor kezdődik a stimu Kép (Remélem kedden Kép)
Egyre izgatottabb vagyok.

Mka
Vendég

Kiscsillag
Kováts doktornőhöz megyünk 1-re.
monyo

Sziasztok!

Zsebi! Jelentkezem!
Néha benézek, igyekszem követni az eseményeket.
Mi még nem döntöttünk, mikor megyünk a következő lombikra. Hezitálok folyamatosan a lapar-hiszteron, próbálom rászánni magam. Sajnos, most a munkám sem engedi, hogy "elvonuljak", így minden csúszik kicsit.
Nem is tudom, mit kéne írni mellém a táblába...

Látom, izgalmas lesz az év eleje! Kép
Lányok! Mindenkinek szorítok!!! Kép

Borsókás, párodnak mielőbbi gyógyulást!
leona

Monyo Kép
Láttam a doktornőt a múltkor. Nagyon szimpatikus, mosolygós. Szerintem jól jártok vele! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!
A legújabb infok szerint a kis Szergej felébredt,
tehát a beültetés kezdetét veszi!
Üdv:Wolves
/újaknak:Nviki férje volnék/
wolves

*!

Tegnap megint sikerült félreértenem, amit írtál. Úgy látszik ez már rendszeressé vált. Reggel akartam neked mailt küldeni, de megelőztél. Kép

Monyó!

Én is a Kováts drnőhöz járok, nagyon kedves, aranyos. Majd számolj be,mi a véleményed róla!

MKa!

Drukkolok nagyon, hogy a vérvétel eredménye jó legyen és kedden kezdődjön a stimu.

Wolves!

Köszi az infót, nagyon örülönk és drukkolunk, hogy a továbbiakban is minden rendben menjen. És mi van, ha Tamara? Kép

Lányok!

El kell mesélnem, hogy mi történt ma reggel velem a közértben. Vettem 4 zsemlét. Utánam szól egy pasi, hogy jó lenne, ha zacskót húznék a kezemre, mert így a fikás! (szó szerint ezt mondta) kezemmel összefogdosom a többi zsemlét és ő meg azt eszi. Na ne tudjátok meg mit kapott tőlem! Úgy felidegesített. Hogy milyen emberek vannak, még most sem tudom elhinni.Amúgy 30-35 év körüli,normális kinézetű pasi volt. Tuti agglegény. Kép

Bocsi,hogy így kifakadtam, de nem tudom megemészteni a történteket, hátha igy könnyebb lesz

Tiko

tiko

Viki

Ez jó hír, hogy felébredt az eszkimó, megy a drukk nektek!!! 1 eszkimó van?

Orsi,

nekem is a második naptól volt suprefact és a negyedik naptól gonal, de úgy, hogy ezt nem előzte meg a fogigátló. a menszi másnapján kellett akkor mennem vérvételre, s már indult is a szuprefact. Tulajdonképpen azért lovagolok ezen a témán, mert így, hogy még 1 hónapig lesz fogigátló, ez kitolja egy ciklussal az egészet. Szóval én úgy számoltam, hogy február közepe fele lesz a punkció, de így kitolódik március közepére.

zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
akkor nem tudom. Nálam ugyanez a protokoll volt, de volt előtte fogigátló, én most így is készülök majd a következőre.

Wolves és Viki Kép
drukkolunk Nektek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi a szurkolást mindenkinek!
Igen egy eszkimónk volt,van,lesz!
És a legfontosabb:mindenképpen Szergej mert olyat
nem ismerek hogy "Tamara f...a gyerek nem fázik!"Kép
wolves

Vissza: Szülészetek, kórházak