Borsókás!
Azért ezek nem olyan rossz hírek. Annak nagyon örülök,hogy már mehet haza pénteken. Jobbulást és mielőbbi katona növekedést kívánok!!!!
Fú de hogy hogy holnap már mehet is haza!!!!!!
Beuka!
Ez természetes, hogy az ember tájékoztatlan én is rengeteg dolgot itt tanultam meg az akkor éppen régi topiklakóktól. Kérdezz bátran, ha tudunk segítünk.
Seszi!
Szerintem annyira nem gáz ki lehetett bírni. Annyiból rosszabb és kell odafigyelni hogy ez olajos injekció ami azt jelenti hogy göbök alakulhatnak ki. Ami még nem is lenne baj, de mivel minden nap kapcs ezért ok. a váltogatod az oldatlt, de valóban a 2. hét végére már éreztem a szúrást és utána is feszífett, de erre jó a borogatás és az enyhe elmaszírozás.
(nővérke mondta.). Na meg ha megmarad a terhesség azért 12. hétig a fenekedbe egy izomszuri gondolhatod hogy igénybe veszi a dolgokat. De én még ezt is mosolyogva kibírnám egy babáért.
Megmondom őszintén én a 2. lombiknál kaptam amikor is a 9. naptól barnáztam addig semmi bajom nem volt a szurival akkor éreztem hogy ez a vonat elment hiába bíztattak hogy ez nem jelent még semmit, na onnan sírni tudtam volna minden szuri után, ez szerintem pszichésen van.
Wish!
Pont akartam kérdezni, hogy még szoktatok varratni? Hát ezek szerint igen. Ti aztán igazánbevállalosok vagytok.
Tiko!
És hol lehet beszerezni ilyet csak terjesztőknél???
Lányok!
Én is közgázos vagyok! Ez hihetetlen mennyi midenben egyformák vagyunk.
Petyaanya!
Betehetlek téged is az örökbefogadós táblába????
Azért tényleg jó, hogy ez a nagy hullám előtt sikerült az itten i értintetteknek felíratkozni.
Zsebi