Új privát üzeneted érkezett!

Ági Kép
az anyagcsere PKU szűrés kötelező, mindig csinálják, akkor is, ha nem hívják fel rá külön a figyelmet. és tényleg csak akkor értesítenek, ha gond van.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!

Hétfőn megyünk ugye el Schömpfibe és a Heim Pálba is. -10 Fok körül mondják kint a hideget. Mennyire kell beöltöztetni???

Itt egy mai kép Kép

Kép

Kép

Kép
pkagi

ÁgiKép
Én mindig eggyel több réteget adtam rájuk mint rajtam volt, ilyen kis korukban. Adjál rá overállt, és vigyél egy kis plédet plusszba. Egy kis pamut sapit adjál a téli alá még, mert a legtöbb hőt a fejükön vesztik.

Nagyon szép kisfiú!

Cat
Kép
cateye

ÁgiKép
Nagyon édes a babó!!!
Manda megint megjött-ből

manda

Ági Kép csodaszép ez a kisfiú! Egyre szebb! Kép

Virág Kép tényleg hozod a formád, nagyon büszke lehet rátok a kispapa Kép

Stella Kép Már 29. hét? Nagyon szalad az idő, nemsokára együtt lehetsz a két bolygó hollandival Kép. Remélem szépen befordulnak majd. Neked nem automatikus császár lesz?

Képzeljétek, elkezdtem megint hányni. Fasza Kép. Mindegy, biztosan azért, mert ami nem jó a babának, azt már nem engedi tovább a gyomrom, és - mint mindig - éjszaka mindig kijön. Remélem most már nem tart sokáig. Egyelőre -0,5 kg-nál tartok. Már felszedtem fél kilót a fogyás óta Kép. Tehát semmi Kép.
A babócánk már 6 cm ülve, apa is benn volt velünk az UH-n, majd elolvadtunk a gyönyörűségtől. Még a szívdobogását is hallottuk. Ez tényleg egy csoda. Ráadásul már csak a kismami nadrágba férek bele, a párom nagyon imádja Kép. Alig hiszem még mindig el, hogy van ott valaki. Hülyeség, mi?

Na, muszáj most mennem, nagyon mar a torkom, jobb ha iszom még valamit, a mai adagom is sajna megvolt már.

Jó éjt minden babának és mamának Kép

Puszi
Noémi
12+1
Vendég

Sziasztok!Kép
Egy kis helyzetkép rólunk.
Miközben én azt hittem békésen alszanak, gyermekeim békésen popsikrémeztek:

Kép
Kép
Kép

Edi
edi

Edi: díjnyertes fotók, annyira édesek rajtuk!KépKép Így kivülállóként roppant mulatságos, de azt hiszem a helyedben elsírtam volna magam...
Jó, hogy néha hallunk felőletek!
Puszi,
Virág

KépKép
virág33

Edi Kép
helyzeted átérzem Kép az enyémek a minap ugyanezt játszották Kép bár szerencsére ennyire nem sikerült neki jól Kép

örülök, hogy írtál magatokról.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

EdiKép
Nem mondod, hogy ez vár még ránk ? Már így is ki vagyunk.A lakásunk egy csatatér az idegeink megtépázva.Kép Azt hiszem én is elbőgtem volna magam.
A Soma-Sára Bt festés mázolást is vállal ?KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Edi: Kép
Ezt meg sem mutatom Apának, mert még a végén visszadugja a gyereket, ha látja mi vár rá(nk).Kép
És tényleg jó felőletek hallani néhaKép
Apropó, Krissi merre van???

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

EdiKép
NEm semmi, amit ezek a kölykök müveltek!
Nekem tuti eszembe sem jutott volna fényképezni Kép!
Köszi, hogy megosztottad velünk, kívülről nézva tényleg muris a szitu!

NoémiKép
Te szegény! az a fránya róka koma igazán odébbállhatna már! Azért próbálkozz az evéssel kitartóan, mert kell az utánpótlás a babóna és neked is!
Nagyon megnéznélek a kismaminadrágodban!!

A dokimmal még nem beszéltünk a szülésről. Úgyis az lesz, ami a babóknak a legjobb. Ha nem fordulnak be, vagy a legkisebb esély is megvan arra, hogy valamelyiknek baja lehet a természetes szülésnél, akkor császár lesz.
Ahogy a lányok is megmondták, ebbe nekem nem sok beleszólásom lesz.
MAjd meglátjuk. Egyenlőre az a fontos, hogy a fiúk fejlődnek, a méhszáj zárt és semmi oka sincs annak, hogy be kelljen feküdni!
Valahogy nincs kedvem megint hetekig kórházban lenni!
Stella

Kép
stella9

Pkagi-Ági: Boldog névnapot!Kép
(Van még Ágink? Neki is!Kép)

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

EdiKép

Én jót mulattam a képeken, persze a falról nem nekem kellett leszednem a krémet. Ki a felbújtó kettőjük közül?

Edit, Cat, AlenaKép
Sajnos az automatikus vércsoportmeghatározás már a múlté, nekünk még a sárgaság sem volt indok arra, hogy a bilirubinszint mérés mellett megnézzék, azt mondták, hogy drága, csak indokolt esetben nézik. Koponya és hasi uh-ra+ortopédiára a házi gyerekorvos ad beutalót, ebben az esetben lehet menni a Schöpfbe, de ortopédia ott nincs.

NoémiKép
Lassan csak elmúlik már. Elevittel nem enyhül valamennyire? (nekem ez hatott egy kicsit, bár nem mindig).

StellaKép
Még van pár hetük, hogy visszaforduljanak. Édesek lehetnek, ahogy ott egymás hegyén hátán fészkelődnek. Mekkorák már?

CatKép
Peg Peregot vettünk, még nem ül teljesen, ezért olyat akartunk, aminek lehet állítani a háttámláját. Végülis ma kapott már kora délután sárgarépapürét, és viszonylag jól fogadta, olyan grimaszokat vágott, hogy majd megpukkantunk a nevetéstől, de legalább nem köpte ki az egészet.

Bea

Bea
regibeus

Sziasztok!

Virag: tenyleg irigylesre melton nezel kiKép a 3 perces smink engem is erdekelne, bar sosem sminkeltem magam, de lassan abba a korba erek, hogy tan keneKép Adam pedig gyonyoruKép

Agi: a te fiad is zabalnivalo (basszus, ujra kedvet erzek szulni, pedig nem kene megKép)

Edi: hihiKép en biztos infarktust kaptam volnaKép

Edirol jut eszembe: nem akarunk egy talit a kozeljovoben? reg talalkoztunkKép

orsoly
orsoly

Edi Kép Azt a mindenit! És milyen ártatlan képet vágnak a dologhoz! Én biztos elbőgtem volna magam a látványtól.

PkagiKép Boldog névnapot!

Pkagi Kép Beus Kép Na, most csalódtam. Azt hittem, a kórház fejlődik. Úgy örültem pl., hogy a nyaki redő mérést már megcsinálták ott. Olyan jó volt, hogy úgy jöttünk ki anno a kórházból, hogy minden lelet megvolt, nem kellett visszamenni. Ha én szeretném tudni, hogy milyen a gyerekem vércsoportja, hol tudom akkor megnézetni?

Alena

Kép
Kép
alena9

OrsolyKép
Ez a tali dolog szuper ötlet, csak szegény Edi mit szól hozzá???? Mire kivakarja a szobát a popsikrémből kezdheti előről ?KépKépKép

BeusKép
Nekünk is PP-nk van, nagyon szeretjük.Kép A mieinknek az alma nem jött be, de a sárgarépát zabálták. Az igazi favorit a sütőtök volt, és a mai napig imádják.Kép

PkagiKép
Boldog névnapot!!!Kép

StellaKép
Nagyon ügyes vagy a pasikkal! Nem lesz semmi gond. Szerintem csaszi lesz, de ezen ne izgasd magad, ikrekkel jobb is.

Cat

Cat
Kép
cateye

BeaKép
Hát, én is szívesen megnézném egyszer, amint egymás hegyén-hátán lobickolnak odebent. Néha elkpzelni sem tudom, mit müvelhetnek.
Most kb. 1,1 kg-osak fejenként.

CatKép
Köszi. Nem izgatom magam a szülésen, inkább próbálom minél tovább húzni egyben.
Nálatok hány hetesen jöttek a fiúk? Már nem emlékszem...
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Én 38+3-n szültem. Gondolom Te is kiegyeznél vele!Kép Megszavazom Neked.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
A javaslat ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag elfogadva Kép!!

Kép
stella9

StellaKép
Különben is az Olivérek akkor jönnek, Botondnak meg nincs választása, jön vele.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Edi Kép ismerős a látvány Kép eddig nem fotóztam de legközelebb fogok, szuper képek.

Megjöttünk!!! Szuper volt kiszabadulni. Ugyan csak 4 nap volt de az igazi felüdülés. Megállapítottam, hogy gyatra a fizikumom, de akkor is jó volt síelni. Szaunáztunk egy csomót, beszélgettünk a fürjemmel (nem is gondoltam volna hogy ennyire hiányzott a beszélgetés -megszakítás és gügyögés nélkül, nem gyerektémákról) olyan szabadok voltunk. Aztán jött egy szintén másfél éves kisgyerek a hotelba...na az fájt kicsit...de ez csak ilyen pillanatnyi torokszorítás volt. Ki nem pihentük magunkat és nem is alukáltunk sokat, nem értünk rá, mert annyi mindent szerettünk volna csinálni. Ahhoz sűrűbben kéne elszabadulni, hogy semmit is tudjunk ilyenkor csinálni. JA nem volt semmi cirkusz, Balázs kicsit sem volt oda a hiányunktól, nem volt anya anya sem, mikor telefopnáltunk se volt semmi, mikor hazajöttünk is, jó kicsit örült aztán mintha el se mentünk volna semmi nem volt. Ami tök jó, hisz nem viselte meg, csak mikor én már úgy ki voltam éhezve a puszilgatására, ő meg ment játszani, mentem utána, hogy itt az anyád megjött adjál nekem puszikákat -tudjátok mint somfordáló kiskutya. Elviseltem volna egy 20 perces ölbebújós örömködős ölelgetőzést. Kép
erika
hurki

Sziasztok!

Stella Kép nagyon ügyes vagy a fiúkkal, biztos nem kell kórházba menned, nagyon drukkolok, hogy ne kelljen. Épp elég volt neked az elején az a sok idő. Kép Különben hogy bírod? Engem Edi képei megnevettettek, rád is ez vár? KépKépKépKépKépKép

Edi Kép írtó helyesek a képek, gondolom azt se tudtad sírj vagy nevess, mikor rájuk találtál. Emlékezni biztosan jó lesz rá Kép.

Regibeus Kép szedek vitamint, nem is keveset, de mindig is szedtem, biztosan ezért csak ennyit hánytam, mert én különben is hányós vagyok sajnos, migrénes hányós. Szerencsére fejfájásom nem volt mióta babát várunk.

Viszont hónapok óta először ettem húst. Nem sokat, de egy jókora hagyományos hamburgert lenyomtam ma Kép.

Ha lehet, én is szívesen csatlakoznék egy talihoz, végre személyesen is megismernélek titeket.

Hurki Kép klassz lehetett a síelés, rátok fért egy kis egyedüllét a pároddal, az mindig jót tesz Kép.

Orsi Kép hogy vagy? Remélem minden ok.

Sok puszi
Noémi
12+4 KépKépKépKépKépKép
Vendég

Noémi Kép
velünk végülis minden OK. rendesen megjött, febr. 20án megyünk kozultációra, utána kb. 1.5. hónappal várható a punkció és a transzfer.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Schöpfis csajok: ma beszéltem Arnival, képzeljétek szegény eltörte a lábát síelés közben! Egy ideig nem rendel.Kép

Virág

KépKép
virág33

Stella Kép
Mot vagyok a másik topicból! Gratulálok az porontyokhoz!
Mi még csak febr 1-én megyünk a BMC-be első beszélgetésre. Páromnak a kiskatonái nem mozognak (csak 5%).
Mesélj kérlek! Ti milyen utat jártatok be? Erőt ad!!!!
mot

Virág Kép
Nem mondta meddig nem rendel?

Edi Kép
Olyan jót nevettem a képeken, meg persze elképzeltem az egészet. Kép Nagyon aranyosak a gyerkőcök!!!

Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat!

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Lányok!

igen már ezer éve, de totál bekrepált a számítógépem, olyannyira, hogy új gépet kellett venni, majd a billentyűzetet nem tudtam csatlakoztatni a géphez, más a csatlakozó. Még most is csak a bizományban lévőt használom.

VirágKép
végre sikerült (hát elég nehéz úgy gépelni, hogy Zsozso az ölemben és csapkodja a billentyűzetet) , szóval végre sikerült megnéznem a fotókat. Ádi gyönyörű szép kisfiú. Tök szöszke, kár, hogy fiatal a csajaimhozKép

EdiKép
Hát ezek haláli fotók. Szétröhögtem magam. Végre nem csak nálunk történnek hasonló esetekKép

CatKép
és igen a fiaid mostani pakolásai csak mozzanatképek a 2 éves mivoltjukból. Valamilyen szempontból könnyebb velük, ha már nagyobbak, másrészt meg nem. Tudod ne felejtsd az állatkertes szitutKép
Eszter pl már annyit dumál, hogy néha azt kívánom tőle, hogy csak 1 percig maradjon csöndben (valszeg még ez is nagy kérés, mert nem teszi).

AndiKép
Remélem a kivizsgálás végét nem kell megvárnotok és bábozódsz!
Vmiről lemaradtam? Költöztök? Mi ez a Győr? Vagy csak arról beszéltek, ahol most laktok? Vagy most miiiiiii vaaaaaaaan?

CsajokKép
Most egyedül vagyok itthon Zsófival (aki most épp a telefont rángatta le a helyéről), de ég és föld, hogy 1 vagy 2. Eszter a nagyiéknál. Hóvirággal mosolygunk mindig, hogy milyen könnyű volt eggyel, persze akkor még nem is gondoltuk. Tudom a háromhoz képest meg a kettő lenne az idilli. Na jó kis eszmefuttatást csacsoltam itt össze nektek. Csak arról jutott eszembe, hogy mennyien szeretnétek másodikat. Persze én sem csinálnám másképpen.

HurkiKép
Nektek is szurkolok. És értékeld, hogy nem hiányoztál Bazsinak, később még jól fog jönni a szabadság. Eszter, ha a nagyiéknál van, megesik, hogy nem akar beszélni velem telefonon. Elfoglalt, mert játszik. Majd közli velem, ha esetleg odajön, hogy anyuci itt vagyok a mamáéknél, jó itt, és nem megyek haza. Na persze, hogy jó, a seggét is ki...Kép

Arni szegénykém, ha tudná, hogy itt állandóan róla beszélünkKép Síelni már én is szívesen elmennék, ezért irigylem is azokat, akik elmehettek (HurkiKép, AndiKép)

OrsolyKép
taliban én is benne lennék. ezek a kölkicek úgy nőnek!

AlenaKép
lehet tudni, hogy a pocakodban ki rejtőzik? Jól vagytok?

JoviKép
Ti is jól vagytok. Kispicur jól viselkedik?

PkagiKép
Neked is gyönyörű babád van.

Na eldugulok, mert már a kisebbik nem bírja az anyahiányt.

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Stella!
Itt is köszönöm, hogy erőt adtál a történedettel!!!! Párodnál mit jelentett a "kevés"?
Melyik kórházba jártatok?
Egy stimuval sikerült a sok petesejtet leszívni?
Az anyagiakról is mesélj? Gyógyszerárak?
Átjárhatóságit nem is csináltak nálad? (mert ugye párodnál volt a gond.)

Köszi az infókat Kép
mot

Bogár! Dehogy költözünk megint! Kép Másfél éve költüztünk ugye, és ezért irtam Catnek, hogy Győrbe megyünk Tapolca helyett, mert ez most jóval közelebb van. Kép Egyébként örülök, hogy olvastam rólatok. Kép Képeket mikor láthatunk? Néha nekem is eszembe jut, hogyha esetleg lesz még egy gyerekem, akkor hányszor fogom visszasírni az "egy gyerekes anyuka" létet. Mert az biztos, hogy nem lesz még egy ilyen nyugodt babám, mint Péter. Kép
Edi! Jók a képek! Kép

Andi
andi28

BogárKép
Hát ez az! Zoli mindig arra hivatkozik, hogy milyen jó lesz nekünk amikor már elmúlnak 1,5 évesek, láthattuk Eszter példáját az állatkertben, hogy milyen jól viselkedett.KépKépKép

Tényleg képek?

VirágKép
Arninak jobbulást, ha beszélsz vele!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi Kép akkorra nagyon drukkolok Kép

Cat Kép ha jól emlékszem te nyugtattál meg, hogy a 16. hétig émelyegtél. Én most megint elkezdtem hányni, és megint nagyon keveset eszem. Normális ez? Egész nap eszem annyit, mint más reggelire. És a főtt kaja abszolut kijön belőlem. Csak nyugtassatok meg, hogy minden ok így, mert már kezdtem örülni, hogy tudok enni, de mégsem tudok. Most is elég vészes a gyomrom. A pocakom viszont úgy megnőtt, csak kapkodom a fejem. Jövő héten szerdán megyünk UH-ra.

Puszi
Noémi
12+6
Vendég

Noémi Kép
Szerintem mindenkinél egyéni, hogy mikor múlik el a hányinger, de sajnos a 12. héttel nem biztos, hogy varázsütésre megszűnik. Nekem már sokkal jobb, de a múlt héten még egyik nap visszaköszönt a reggeli teám. Most már csak reggel van egy kis émelygés, este és napközben már szerencsére ritkán. Kitartás, és drukkolok az UH-hoz.

Alena
14+3

Kép
Kép
alena9

Mindenki
Jó reggelt Mindenkinek Kép
Mot vagyok a másik fórumról!

Meséljetek, hogy a stimuláció alatt a hízás milyen mértékű lehet?

Munkahelyén, ki, hogy oldotta meg a távolléteket? Szabi, táppénz? Főnök mindent tudott?
Ki,mikor, hogy sportolt?

Köszönöm!
mot

NoémiKép
Én a szerencsétlenebbek közé tartoztam mint Te, mert tényleg a 16. hétig tartott az émelygás/hányinger.Kép
Remélem azért neked elmúlik!

MotKép
Mivel nem mozogtam a stimu és az egész cécó alatt rám 3 kg ugrott fel. Ez nem a gyógyszerektől volt, hanem a mozgásszegény életmódtól, meg a rendszeres kajálástól. Mondjuk én a levegőtől is hízomKép

Táppénzen voltam a beavatkozások alatt, de a stimu alatt nem.

Cat

Cat
Kép
cateye

VirágKép
Nagyon csini vagy/voltál a Kismama magazinban Kép.
AlenaKép
Húúúú, de halad az idő!!!
NoémiKép
Fel a fejjel. Én is a 16. hétig émelyegtem és hánytam. Volt, hogy napi 6X Kép.Én délig tudtam enni, da ha már 1/2 1-kor ebédeltem az tuti visszaköszönt. Még a tejbegríz is, pedig azt hittem az olyan kis könnyű kajácska, az biztos bennt marad, de nem.Kekszet és babapiskótát eszegettem, de csak egyesével, lassacskán.
MotKép
Rám az 5 inszem és 4 lombik alatt 5kg ugrott fel,de nekem sem a gyógyszerektől, hanem mert én sem mozogtam annyit.A beavatkozások alatt táppénzen voltam én is, de a stimuk idején dolgoztam. A közvetlen főnököm (aki mellesleg az igazgatónk volt) tudott a beavatkozásokról és férfi létére nagyon pozitívan állt a dolgokhoz, minden támogatást megadott. Bármikor, még munkaidőben is kiszaladhattam, ha szurira, vagy UH-ra kellett mennem.
Lujza
lujza

VirágKép
Tényleg csuda csinos vagy a kismama újságban! És megint micsoda rend volt a lakásban. Odaviszem már a két fiút, hogy pakoljon egy kicsit!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

MotKép
Rám csak a fagyis transzferek előtt jöttek fel kilók, két hónap alatt +3.

A stimuk alatt én is dolgoztam, transzfer után hol táppénzen voltam, hol szabin.
a fönököm tudta, hogy lombikozunk és abszolut megértő volt, simán el tudtam járni dokihoz.

Sport??? Csak ha a hosszú séta annak számít...Kép

Stella
29+0 KépKép

Kép
stella9

a februári kismamáról beszéltek???

Orsi
KépKépKép
icsilya

Igen, a februáriban van.
lujza

Bogár, CatKép

Mi volt ott az állatkertben? Meséljetek már, kíváncsiak vagyunk, mi vár még ránkKépKép

NoémiKép
Megnyugtatlak, én kb a 17. hétig hánytam, minden nap, minden reggel, és sokszor este is. De még a 30. héten is előfordult, amikor sokat mászkáltam, és estére elfáradtam.Nekem anyukám is ilyen volt, meg a tesóm is, szóval nálunk is családi. Én is be voltam tojva, hogy nehogy baja legyen a babának, de őt egyáltalán nem zavartaKépKép

MotKép
Nálunk is hasonló gondok voltak, baromi magas sejtszám, nagyon rossz motilitás. A 3. lombik jött össze végül.Amikor sikerült végre, már eléggé ki voltam akadva, így a transzfer után 3 nappal dolgoztam, mégis sikerült. (előtte volt, hogy 2 hétig otthon dekkoltam, mégse jött össze).
Ja, és nekem mindig is tök kevés petesejtem volt, akkor is csak 3-at tudtak leszívni, amiből kettőt lehetett visszaültetni, egy maradt meg, most ő a mi kis 5,5 hónapos szemünk fénye.
Stimu alatt 2 kg plusz-nekem a szuriktól, mert én akkor elég hektikus életet éltem-, ami ott is maradt, meg még plusz 4 a szoptatás alatt.Kép (bár ide inkább egy sírós fejet kellene tenni).

Bea

Bea
regibeus

Ja, VirágKép még nem láttam az újságot, hétvégén kapom megKép

Bea

Bea
regibeus

HalihóKép

Mot: elvileg ugyanolyan munkahelyi védettség illeti a meddőségi kezelésben résztvevő nőket, mint a kismamákat. Szóval, ha a mh-eden tudott a dolog, akkor nézess utána (2005 szept.-ben hozták a tv.módosítást, ill. akkor lépett érvénybe) és nyugodtan vedd igénybe a fiz. nélküli napot is. Ha nem? Akkor passz...szabadnap, szabi, es. táppénz.

ViráG. rohanok Kismamát venniKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Pkagi: legalább két hétig nem rendel.Akkor kell hívjam a kontroll miatt, majd megírom mikortól lesz megint.

Lujza: Köszi!Kép De most lebuktattál, pedig gondoltam elsunnyogom ezt a Kismama dolgot.Kép

Cat: köszönöm - a fiúkat meg hozhatod!Kép De előtte jössz még egy látogatással!Kép

Beus: még én sem láttam, valamelyik családtagom majd csak megveszi. Hétvégén jön anyósom vendégségbe, biztos fogok Rátok gondolni!Kép

Alena: a katuszod még mindig virágzik!Kép Ez az első ilyen fajta, ami nem adta meg magát nálam nyomban... Babátok neme még nem derült ki??

Jovi: mivel a kis vasgyúrónk étvágya az egekbe hág (napi 900 gramm a penzum), doktornénink felírt tápszert éjszakai pótlásnak a szopizás mellé.
Nekem is több a tejem, de ennyit azért mégsem győzök produkálni. Köszönjük szépen a tejecskét még egyszer Ádám nevében! Jelentkezz, ha át tudtok ugrani!

Virág

KépKép
virág33

Virag bocs hogy belekotyogok, de ne adj neki tapszert szerintem. ezaltal csokkenni fog a tejtermelesed is, amiert majd tobb tapszert adsz, es ez ordogi kor sajnos, szep lassan elfogy a tejKép hidd el, hogy arra lettel kitalalva hogy taplald a babat, es tudsz annyi tejet termelni ami eleg nekiKép leci-leciKép
orsoly

én is Orsollyal értek egyet, különösen az éjszakai szopi ami fontos a tejtermelés szempontjából. Biztosan menni fog!!! Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok Kép nagyon köszönöm a sok bátorító tapasztalatot a hányingerről, megnyugodtam ám! Köszönöm szépen. Biztos a végén majd úgyis össze-vissza eszem mindent, nem baj ha nem most kezdem el még az elején, illetve már a közepén KépKépKépKépKépKép

Virág Kép holnap én is megleslek ám Kép hogy kerültél be az újságba?

Alena Kép ti tudjátok már a baba nemét? És érzel már mozgásokat? Én már úgy várom! Még biztos türelemmel kell lennem, de azért kíváncsi vagyok Kép.

Mot Kép nekem inszemek voltak, az inszem napján mindig szabin voltam, utána dolgoztam. Az utolsónál nálunk kicsit kacifántosabb volt a helyzet, én akkor már táppénzen voltam, a stimu alatt is és utána is végig, sőt, azóta is. Nekünk végül is ez jött be. Sok sikert!

Puszi
Noémi
12+7
Vendég

Bogár Kép Noémi Kép Virág Kép
Köszi az érdeklődést pocaklakóról. Két hete láttam UH-n, nagyon édes volt.Kép Remélem, most is jól van. Nemét még nem tudjuk, de szerintem két hét múlva megyek a Praxisba, akkor már biztos meg tudják mondani.

Noémi Kép Mozgást még nem érzek, de szerintem még korai is. Az elsőnél csak a 20. hét környékén kezdtem érezni. Azt mondják, most már korábban fogom talán. Én is várom.Kép

Virág Kép De jó, hogy a kaktusz még virágzik! Remélem, az új lakásban nekem is jobban bírják majd a virágok. Itt semmi nem marad meg. Lehet, hogy néha locsolni kéne őket? KépKép

Bogár Kép Mindig eszembe jut Zsozso, annyira édes az a kislány!

Lujza Kép De jó, hogy gyakrabban írsz! Mesélj egy kicsit Botiról.

Beus Kép Jól vagytok?

Puszi, Alena
14+4

Kép
Kép
alena9

Jó reggelt!

Cateye Kép
Stella Kép
Regibeus Kép
JovikaKép
Noemi Kép

Nagyon köszönöm az infókat!

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!!
mot

sziasztok Lányok!

Andi28Kép
Lehet, hogy a második is angyalka lesz. Na most képzeld el nálunk a hétördög mellé még egy. Képek, ha hazajön a kisasszony megpróbálok készíteni néhányat, mert azt sem tudom van-e aktuális.

CatKép
Megértem 'zuradat, vmivel csak nyugtatni kell az asszonyt, no meg saját magát.

OrsiKép
Sajnálom, hogy most nem sikerült, de én is vallom, hogy ami egyszer sikerült, az másodszorra is fog.

NoémiKép
A pocak méret a lényeg. Nálam is előfordult néha még a 12. hét után is, hogy legszívesebben taccsot dobtam volna. Majd kb. a terhesség feléig ez is megszűnik.

MotKép
Mindenkinél egyéni. Igaz, hogy nekem nem volt lombikos stimum, de inszemes igen, akkor 3 hónap alatt 5 kg. Ez sztem arra is fogható, hogy az ember olyankor mindennel még óvatosabb. Jaj nehogy mozogjak, mert árt a babának, jaj most ennem kell, mert bizti most vagyok terhes és szegény babó nem tud fejlődni. Oszt egy csomónknak ez be sem jött, pont akkor sikerült, mikor épp elengedtük magunkat. Szal nem kell ennyire görcsösen.
Az inszemek nálunk titokban folytak. Támogatást nem hiszem, hogy kaptam volna a boss-tól, mert terhesség alatt is csak a szájhúzás volt.

VirágKép
Már megint a kismamában vagy. Én még csak most jutottam el a cellulit (nem cellulitisz, ezt megtanultam) cikkeshez. Fél év késéssel talán majd az előbbit is meglesemKép ezek azok a fehérneműs fotók? Mert azokról tudok, hogy tutik.
Én is híres voltam, igaz csak néhány pillanatra vmelyik tévében. A kolléganőm látott, mikor is épp az Ázsia centerben vásároltunk. Na ezt kapd kiKép
Sztem is mellőzd a tápszert. Ügyi vagy te. Orsoly jól megírta.

BeusKép
Eszterrel az állatkerti bejárótól csak a vécéig jutottunk, ugyanis már át kellett öltöztetni… elképzelted?

AlenaKép
Kihagytad a baba nemét a hírújságból, vagy titkos?

Pusza
bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Beus Kép
Gratulálok a picurhoz!!!Kép Kép

Hány petesejt leszívás volt? A 3 lombik alatt mennyit költöttetek gyógyszerre?
Milyen vizsgálatok voltak?
Ti hova jártatok?
mot

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?