Sziasztok Lányok!
igen már ezer éve, de totál bekrepált a számítógépem, olyannyira, hogy új gépet kellett venni, majd a billentyűzetet nem tudtam csatlakoztatni a géphez, más a csatlakozó. Még most is csak a bizományban lévőt használom.
Virág
végre sikerült (hát elég nehéz úgy gépelni, hogy Zsozso az ölemben és csapkodja a billentyűzetet) , szóval végre sikerült megnéznem a fotókat. Ádi gyönyörű szép kisfiú. Tök szöszke, kár, hogy fiatal a csajaimhoz
Edi
Hát ezek haláli fotók. Szétröhögtem magam. Végre nem csak nálunk történnek hasonló esetek
Cat
és igen a fiaid mostani pakolásai csak mozzanatképek a 2 éves mivoltjukból. Valamilyen szempontból könnyebb velük, ha már nagyobbak, másrészt meg nem. Tudod ne felejtsd az állatkertes szitut
Eszter pl már annyit dumál, hogy néha azt kívánom tőle, hogy csak 1 percig maradjon csöndben (valszeg még ez is nagy kérés, mert nem teszi).
Andi
Remélem a kivizsgálás végét nem kell megvárnotok és bábozódsz!
Vmiről lemaradtam? Költöztök? Mi ez a Győr? Vagy csak arról beszéltek, ahol most laktok? Vagy most miiiiiii vaaaaaaaan?
Csajok
Most egyedül vagyok itthon Zsófival (aki most épp a telefont rángatta le a helyéről), de ég és föld, hogy 1 vagy 2. Eszter a nagyiéknál. Hóvirággal mosolygunk mindig, hogy milyen könnyű volt eggyel, persze akkor még nem is gondoltuk. Tudom a háromhoz képest meg a kettő lenne az idilli. Na jó kis eszmefuttatást csacsoltam itt össze nektek. Csak arról jutott eszembe, hogy mennyien szeretnétek másodikat. Persze én sem csinálnám másképpen.
Hurki
Nektek is szurkolok. És értékeld, hogy nem hiányoztál Bazsinak, később még jól fog jönni a szabadság. Eszter, ha a nagyiéknál van, megesik, hogy nem akar beszélni velem telefonon. Elfoglalt, mert játszik. Majd közli velem, ha esetleg odajön, hogy anyuci itt vagyok a mamáéknél, jó itt, és nem megyek haza. Na persze, hogy jó, a seggét is ki...
Arni szegénykém, ha tudná, hogy itt állandóan róla beszélünk
Síelni már én is szívesen elmennék, ezért irigylem is azokat, akik elmehettek (Hurki
, Andi
)
Orsoly
taliban én is benne lennék. ezek a kölkicek úgy nőnek!
Alena
lehet tudni, hogy a pocakodban ki rejtőzik? Jól vagytok?
Jovi
Ti is jól vagytok. Kispicur jól viselkedik?
Pkagi
Neked is gyönyörű babád van.
Na eldugulok, mert már a kisebbik nem bírja az anyahiányt.
pusza
Bogár