Sziasztok
Kedvesek vagytok hogy hanyoltok, de szerencsere semmi kulonos nincs, csak eppen itt bent van extra sok munkam. Egy perc megallasom nem volt hetfo reggel ota.Elvezem en ezt nagyon ,persze csak egy ideig amig porget az adrenalin. Holnaptol vegre visszaall a regi rend, osszes kollega visszajon kulfoldrol es megint lehet kicsit lazulni
Nagyon jo volt a tali,sokat tudtunk beszelgetni
Ugyhogy en partolom a havi osszejovetelt is
Alex egesz este sorolta hogy kik jottek ki anyaval az etterembol ugyhogy lanyok meg vagytok jegyezve
Sajons most vasarnap nekem nem jo,mert 4-tol megyunk a kis baratja szulinapi bulijaba.
A bolcsibe is alig vannak,ma reggel Alex volt a 4. fel 9-kor reggel,ughogy sokan kidoltek.
Alex sem volt hetfon mert ejjel lazas volt,apavolt voltak otthon,de olyan eleven volt hogy semmi baja azota sem
Kedden mar O is ment nagy boldogan.
Talan azert is volt ez,mert a mama hazajott egy honap utan a noveremektol es mikor meglatta percekig olelte ,majdnem sirt a meghatottsagtol.Olyan kis sensitive pasi,imadom ezt benne
Vagy sokat motorozott a jo kis hidegben meg aznap delutan naluk.
Forti
Levinek jobbulast,nem semmi hogy semmi tunet es tudogyulladasa volt.
Foggal tudom hogy nem minden torvenyszeru,es egy betegseg is okozhat rohamos fogromlast.Sajnos inkabb azt latom hogy mar a bolcsibe is esesseggel es szines lottyel jonnek az anyukak hogy legyen mit enni/inni az uton.
Gumicukor
Jol lattad ,mindenki nagyon felszabadult volt,sokat nevettunk
Sok turelmet a nagynenihez,ugye ez a kotozkodos ??
Sasha
Hat ezek nem semmik,szegeny Dani,meg szegeny Te hogy igy birod meg pocakosan is.
Magdi
Igazad lehet az immunerosites is ido kerdese,mi anno augusztusban kezduk el vele pedig csak oktobertol kezdte a bolcsit.
Rit
Szegeny Dodi,
Alex is tavaly nyaron hanyt eloszor a Balcsin a medence vizebol ivastol.O is furcsallotta,azt mondta : anya csukottam egy nagyot.
Tejes cuccot most egy hetig ne adj neki,meg muzlit se.
Nyuszi
Hat kdevem lett volna csak idom nem volt
Hajra homeopatia Eminel
Kutyusnak is jobbulast.
Conti
Kemeny csaj vagy,orulok hogy nem viselt meg
Rossz lehet hogy nem elsz a baratnod a kozeledben
Judy
Gergo vicces lehetett amikor huzatta magat
Kipihented magad a hetven remelem, radfert egy kis kikapcsolodas.
Jo sielest kivanok,bizti izgi lesz
Na pusza mindenkinek.
Kata