Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi!

Maradtatok még taliképes mennyiségben?
Nekem jó a 29-e, de csak 3 óra után.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Most végső soron hogy áll a tali-kérdés? Lesz holnap valaki? Kép

Zita
parazita

Zita

Holnap 4 n leszunk, Te, en, Halacska es Kataa.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Beszti

Maradtunk.Kép

AKkor elvileg 29.-ere eddig jeleztek:
Beszti,Judy,Gumicukor,Kataa,Zsuzsa?, Magdi,Ilke?

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi,

Köszi, ott leszek! Remélem, 29-én is tudok menni.

Zita
parazita

Halihó!
Én is élek, de a héten anyukémnál voltunk, mert a férjem 30-án államvizsgázik, és hagytuk tanulni Kép. Söt a jövö héten is ott leszünk.
A melóhelyen pangás van, pénteken csak 1 szál gyerek volt oviban, meg a másik csoprtból 2, szóval nem volt túl intenzív a meló.

Ma megírtuk a spanyol tesztet, de nem volt semmi tétje. Igaz, csak akkor kapom meg az igazolást, hogy elvégeztem a tanfolyamot, ha 50%-ot teljesítek, de az tuti meglesz. Az a veszély sajnos nem fenyeget, hogy én írtam a legjobb tesztet, pedig akkor féláron iratkozhatnék be a következö tanfolyamra (már beiratkoztam...).

Tali
Nekem sajna semmiképpen nem jó, mert a tesóm kisfiának pénteken lesz a szülinapja, és bulizunk.

Ilke!
A jogsim már több mint 1 éve megvan, de sajnos nem vezetek Kép. Pedig tényleg jó lenne. Majd tavasszal bekeményítek, és talán jövöre már tényleg autóval fogok járni dolgozni.

Betegek
Jobbulást!!! Zsuzsa, olyan igazi gyerek füles sapiban voltál Kép?

Ennyi volt a kikapcsolódás, további jó hétvégét,

Panda

panda
Halásztelek

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea,

Gyors voltál, "comme toujours"... Kép

Zita
parazita

Sziasztok

Mi sem vesztünk el, csak Levi két hete itthon van apával, én pedig melózok.
Levi két héttel ezelőtt köhögni kezdett, nem vészesen csak egy kicsit. Gondoltam leviszem a dokihoz hogy azért nézzen rá, erre közli a doki hogy tüdőgyulladása van! Semmi tünet, se láz se se, csak pici köhögés. 2 hét szobafogság, hétfőn már mehet oviba, alig várja már.
Mondjuk egy szavam nem lehet, mert szeptember óta talán 1x hiányzott, azóta folyamatosan járt. Nem úgy mint tavaly!!!
Az érdekes az egészben hogy tavaly pont ugyan ekkor volt tüdőgyuszija! Kép

Ilke
Képzeld megcsináltam a kukoricás köretet, de valamit lehet hogy elcsesztem, mert olyan se íze lett. Segííííts mit rontottam el? A fiúk csak húzták rá az orrukat én hősiesen ettem. Kép Kép

Sasha
Drukk a műtéthez.

Fentebb olvastam hogy írtátok a fogakat. Nem hiszem hogy az hogy valakinek elfeketedik a foga csak mosás kérdése (Kataa).
A kolléganőm uncsijának is sajna ilyen a fogsora (elöl szó szerint szép lassal elkoptak a fogai az ínyig), az anyjával mosták rendesen, pici korától, sőt vitték több fogorvoshoz is, hol ilyen, hol olyan választ kaptak.
Most már nem tudom hányadik doki (aki normális) mondta hogy van egy szer, amivel ecsetelni kell a gyerek fogsorát, így valószínű hogy nem fog tovább romlani, és a rendes fogak már erősen fognak kibújni.
Szóval nem mindíg a szülő hibája ha a gyerek foga nem úgy néz ki ahogy szeretnénk.

Forti

Kép
Kép
forti

Hali
Látom jó volt a tali, se a nagy boros polc után nevettem a narancslevet Kép
Olyan kipihent és felszabadulta arcokat látok a képen! KépKép

Hát nekem tali ügyben mégsem jó a 29-e, uis a férjem bécsi nagynénje jön pár napra, és pont akkor jön meglátogatni és megnézni az új lakást. úgyhogy sorry, majd legközelebb.

mi még tartjuk a frontot, bár Dani ma a nagyinál van, mert délután viszem egészséges rendelésre (nyár végén voltunk Kép), és innen közelebb, mint visszamenni az oviba, aztán megint beautózni a belvárosba. most a kis haverjaival játszanak, anyósom elhívta őket, úgyis farkasordító hodeg van odakint. szerencsére se köhögés, se orrtrutyi (kopp-kopp).

fog - hát alkat kérdése, meg étrend is, mert ugye nem csak kívülről, hanem belülről is romolhatnak a fogak.

cupp
g sok melóm van, sajna ritkán tudok jönni, de igyekszem.

KépKép
KépKép
gumicukor

Beteg gyerekeknek gyors gyógyulást!

Tegnap voltunk a Normafánál szánkózni, szuper volt... Nem is tudom, mikor szánkóztam ilyen jót utoljára. Még ingyen meleg italt is adtak - valami utazási iroda nyomult ezzel a jó ötlettel Kép

Zita
parazita

Zita

Látod, ezért zavartál meg annó, mert úgy is írod alá, hogy Zita. Nah mindegy, jó hogy jössz. KépLátom ám, hogy betartod az ígéretedet!Kép

bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Tegnap mi is szánkóztunk a Börzsönyben Törökmezőn. Nagyon jó volt, Márkot egyszerűen nem lehetett lerobbantani a szánkóról, annyira tetszett neki. Mi Nórival "lightosabb" pályákon csúszkáltunk, a meredekebb szánkópályán nem akart lecsúszni. Jól elfáradtunk, megéheztünk, szuper volt.

Én még mindig nem vagyok teljesen egészséges, de a család többi tagja szerencsére jól van.
Talis képeket megnéztem, jónak tűnik a hely.
29-én tali;)? Addigra már csak kikúrálom magamKép

Képzeljétek idén még csak 2 napot hiányzott Nóri, akkor is csak nátha miatt. Márk meg még nem volt beteg. Kép Kép (KOPP-KOPP) Remélem nem most kiabálom el, de ANNYIRA ÖRÜLÖK ennek!!!!! Ez a tavalyi állapotokhoz képest hatalmas dolog nekemKép

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Hali!

Nem-nem, most még nem műtik, csak, ha végre jobban lesz! És csak az orrmanduláját veszik ki... egyelőre. Ha nem javul és ugyanúgy beteg a füle akkor vágják neki.
Egyébként pénteken befeküdtünk a kórházba és ment intravénásan az antibiotikum, így szobatra végre se láza, se hőemelkedése nem volt a Daninak és azóta se. A dokinénik szerette volna, ha maradunk legalább 5 napot, hogy menjen vénásan az ab, de erre meg a főorvos szombaton hazaküldött, hogy jobb a füle a gyereknek. Ma visszamentünk a dokinéninkhez. Csodálkozott, hogy nem vagyunk bent és teljesen le van döbbenve, hogy hazaküldtek minket, mert nem az volt a cél, hogy a gyerek kicsit jobban legyen, hanem az hogy ne is essen vissza. Ezért kellett volna kapnia vénásan az ab-ot legalább 5 napig, mert a szájon át hiába szedett be 4 kúrányit.
Ja és fő a változatosság, igaz, hogy a füle kicsit rendbe jött, de most átvándorolt az arcüregébe. Tehát arcüreggyulladása lett a Daninak. Na ezért kellett volna még maradnunk, hogy hátha meg lehetett volna előzni ezt vénás gyógyszerezéssel.Kép
Persze én meg hiába mondtam a fődokinak, hogy a dokinénink így meg úgy mondta, hazaküldött.

Gabi meg rettentően rosszul viselte azt az 1 éjszakát is nélkülem. Péntek este 8- hajnal 1-ig aludt, utána virrasztott. Apja fél-4-kor kidőlt, mert ágyban tv-ztek és bealudt. 6-kor apa arra kelt, hogy a gyerek veri a fejét az egyik általam elrejtett mikulás csomaggal, hogy nem tudja kibontani. A látvány ami fogadta: Az én összes pipere cuccom, krémem, testápolóm, parfüm, de minden a földön szanaszét, kibontogatva, szétszedegetve-kenegetve. A szemceruzával nagyon szépen lehet rajzolni az ablakra, de szerencsére nagyon könnyen lejönKép Mondanom se kell a mikicsomag is az én ruháim közé volt elrejtve, tehát totál szétrámolta anya cuccait. Biztos nem hiányoztam neki nagyon...

Szóval az élet az zajlik, nem épp csendesen, ráadásul mostmár mindannyian betegek vagyunk. Gabi már gyógyuló félben van, szerdán megy oviba. De én azóta is fújom az orrom, csak most visszaestem. Megint nem kapok levegőt az orromon és kezd fájni az arcom...

Ilyen szörnyű telünk még sosem volt és remélem ez volt az első és utolsó ilyen beteges télKép

puszi mindenkinek és egészséget!

sasha

Kép
sasha

Sasha

Huha, micsoda esemenyek. Az biztos, hogy az orvosok is szeretik kritizalni, felulbiralni egymast.A szerencsetlen laikus meg dontse el, hogy mit csinaljon, kire hallgasson.
Szegeny Gabcsi! Biztos nagyon hianyoztal neki.Kép
Szornyu, hogy mennyit vagytok betegek.Jobbulast mindenkinek! Pocaklako jol van?????
A parom meselte, hogy neki volt ilyen orrjarat nagyobbito mutetje, mikor kicsi volt.Remelem Dannynek nem kell majd, bar neha o is szuszog. Nem taknyos, csak eldugul valami cucctol az orra. Meg jo, hogy orrcseppre kijon a dugo.Kép

Magdi

Nem semmi hogy Nori ilyen kis egeszseges, Emike meg a mult heten volt eloszor gyakorlatilag. Meglatjuk, hogy megint osszeszed-e valamit. Ma mar! 12-en voltak a csoportban.

Az ovibamenes mar amugy megyeget, de sehogy se akar ott ebedelni. Nem tudom miert, pedig elmagyaraztam neki, hogy ha nem tetszik, nem eszik es kesz.

Gumicukor

Gondoltam, hogy el lehetsz munkaval havazva, mert maskor 10x ennyit irsz.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sasha,
Remélem, minél előbb meggyógyultok, ez szörnyű lehet, főleg még pocakosan is...

Magdi,
Gyógyulj meg!!! Én is hónapokig nyűglődtem.

Bea,
Bizony, bizony, én vagyok a Zita!

Zita
parazita

Sziasztok!

Mi van lányok? Megfagytatok a nagy hidegben?Kép

Sasha! Még olvasni is szörnyű,hogy mennyi rossz dolog történik veletek. Ismétlem önmagam: Remélem minél előbb kilábaltok a betegségekből. Te is vigyázz nagyon magadra, május pikk-pakk itt lesz és akkor aztán triplán szükség lesz az energiáidra. Szedsz valami vitamint? Pocaklakó hogy viseli anyuci betegségeit?

Orvosok-kórházak: Mi csak 1 napot voltunk anno kórházban, találkoztunk ezidő alatt 3 dokival és MINDEGYIK mást mondott. Ilyenkor lenne jó egy ismerős, aki tényleg odafigyel a kis beteg és a szülők érdekeireKép Ej... magyar egészségügy.. ki lehetne vesézni oldalakon keresztül a problémákat.

Nyuszi! Szerintem most érett be az Aloe Vera+C-vitamin-kúra a gyerekeimnél. Lehet, hogy mostanra kezdte el kifejteni a hatását (immunerősítés). Jó lenne, ha már kibírnánk tavaszig komoly betegség nélkülKép
Emike csak az ebédet nem akarja megenni az oviban? Tízóraizni szokott?

Írjatok lányokKép
Pusza:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok, képzeljétek Dodi ma reggel hányt. Először marhára megijedt, hiszen életében először fordult elő, azt sem tudta, mi az. Szegény úgy zokogott közben. Utána viszont azt mondta jól van, tök jó kedve volt és menni akart oviba. Reggelizett kis gabonagolyókat, aztán alig, hogy kiléptem az ajtón (épp fogorvoshoz rohantam) hányt megint. A fogdokit gyorsan lerendeztem, semmi baja a fogaimnak szerencsére, úgyhogy egyből telcsi apának helyzetjelentésnél. Ekkorra már a harmadik hányásnál tartottak, gondoltuk ez nem tréfa, irány a dokihoz. Sajna én nem tudtam megvárni, mert robognom kellett be a melóba, de azért még beugrottam az oviba szólni. Állítólag rajta kívül még egy kislánynál jelezték a szülők, hogy este gond volt, de most ott volt bent, vígan rajzolgatott. Dokinéni szerint van most valami vírusos trutyi, elképzelhatő, hogy azt kapta el, kapott kúpot rá és itatni kell ezerrel. Holnap meg vissza kell menni a saját dokibácsinkhoz, majd ő megnézi.

Sasha
Hát nem semmi ami veletek történik, remélem mostmár rendeződik a dolog, elég idegörlő, hogy gyakorlatilag három hónapja folyamatosan beteg szegény. Reméljük hamarosan itt a jó idő és mindenki meggyógyul. Neked meg extrán jobbulást, hiszen te vagy az ápolónő is egy személyben + még pocilakó is.... kíméld magad!

Kataa
Mi van veled, enm szoktál eltűnni csak úgy még pár napra sem!!???????

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Szia Rit! Kép Jobbulást Dodinak.
Nóri sem egy hányos típus. Egyszer egy almahéj meghánytatta, nagyon megijedt, ő is sírva fakadt. Még utána napokig emlegette, és látszott rajta, hogy teljesen maga alatt van az eset miatt.

Ma reggel 6-an voltak az oviban, múlt héten 10 fő volt az átlag. Nóri még mindig nem beteg. Kép Kép Na, nem mintha várnám, hogy az legyen, csak olyan fura. Múlt héten még a Gusztika is lebetegedett, pedig ő még soha nem hiányzott.Kép

Lesz valami hétvégén? Hogy vagytok lányok?
Nekem még fáj egy picit a torkom, de hétvégére tuti jól leszek.(remélem)

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Hali

Kataa

Neked sincs kedved irni, ha senki mas nem ir, ugye?Kép

Rit

Jobbulast Dodinak, emlexem Emi is sirva fakadt az elso hanyasnal, mert mar joval elmult 2 eves es nem tudta mi tortenik vele. Szerencsere azota sem hanyt.kop kop

Ma itthon tartottam Emit, mert folyik az orra ezerrel. Most nem varom meg, amig eldurvul, igy is fel ejszakat fent voltunk.

Magdi

En most ezt a homeopatias immunerositot probalom ki EMinel, bar nagyon nem vagyok hive a "beleszolasnak" ,csak a legtermeszetesebb modon (zoldseg-gyumolcs, hus),de mar nagyon elegem lett a sok betegsegbol. Meglatjuk. Az orra megint folyik, remelm ezt megusszuk egy sima nathaval.

Kepzeljetek beteg a vizslank, mar napok ota alig eszik, reszket, mert fazik, meg lazas es hany. Most a garazsban lakik ebben a farkasordito hidegben, onnan engedjuk ki neha wc-re. Meg jo, hogy a tetoteret csinalo szakik a garazson keresztul jarnak fel, igy ok is patyolgatjak kicsit.Kép Mar ketszer voltunk dokinal, kapott szurit, meg ab-t, meg meg mas bogyot.Most mar mintha javulna szegeny.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Én is csak ritkán jövök, annyi a meló, itthon meg már hulla vagyok.
Ma megvolt az első tárgyalás, fél 12-kor. Persze az exem még fél10-kor felhívott, hogy hova is kell menni és hányra, mert otthon hagyta az idézést. Na ennyire érdekli. Nekem nagyon jó kedvem volt, végig vigyorogtam az egészet. Még egy tárgyalás lesz és szabad leszek.
Munkahelyemen meg kilép a legjobb kolleganőm aki egyben a legjobb barátnőm is, nem bírta már ezt a gyűrődést a két cég fúziója miatt. Nagyon magam alatt vagyok miatta, tegnap tudtam meg.

Ilke, marhára irigykedem a jó evő Lilire. Képzeld Bettinek a bölcsiben külön félreraknak üres kenyeret, mert nem eszi meg a vajas vagy bármilyet ha valami van rajta. Külön megeszi a sonkát, sajtot, paprikát, de a kenyéren ne legyen vaj, májkrém, halkrém vagy akármi. Elég ciki. Itthon is ilyen!

Sasha jobbulást nektek! Már jöhetne a tavasz, alig várom.

Dodinak is jobbulást, szegénykém!

Magdi, hát majdnem szó szerint megfagytunk, ma reggel -15 volt, szerencsére jól indul a kocsim, pedig lassan öt éves az aksi (kocsival együtt).
Én sajnos nem tudok talira menni a hétvégén, de nagyon várom, hogy februárban legyen egy jó kis farsangi buliKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hali csajokKép

én is jó régen írtam. most a Kisgé topikjába írtam, meg az érdibe. de azért benézek ide isKép talis képekKép teccKép
hétvégénk jó volt, végre kimozdultunk. bálban voltunk, meg korcsolyáztunk. én nagyon szeretk korizni. Gergő is kipróbálta, béreltem neki 26-os korit. hááát, nekem kellett vonszolni végig, meg sem próbált megállni a kis kényelmesKépKép
és képzeljétek, a férjem befizettet minket síelni. ő régen szokott járni, de én még sosem voltam.
Ausztriába megyünk, visszük a kölköket is, apartman, pályaszállás, fépanzió. és van élményfürdő is. na, kíváncsi leszek. már megvettük a síruhákat az egész családnak, jó is most a -15 fokbanKépKép

most mi is homeopátiával próbálkozunk, immunerősítő cseppek. meg a betegségekkel is homeos dokinénihez viszem, mert az itteni, mindenre antibiotikumot ír fel. ma ment először Gergő oviba, már alig várta.

Gumicukor
Majd írd meg légyszi mivel szoktál párologtatni az aromalámpába, tudom, hogy már írtad, csak elfelejtettem. még mindig beválik?

Magdi
irigy a betegségmentességértKép
akkor jó lehet a Te módszered isKép

Nyuszi
jobbulást NektekKép a kutynak isKép

Conti
Jó, hogy ilyen pozitívan fogod felKép csak így továbbKép

puszi
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Rit!

Jobbulást nektek! Biztos gyorsan átvészeli.

Nyuszi!

Eminek is jobbulást. Én rájöttem hogy nem is látom mennyien vannak az oviban, mert reggel enm én viszem, délután meg már mindenképp csak Emma meg Bence barátja van, úgyhogy azt sem tudom mikor betegek sokan.

Vizslának is jobbulást, mi baja van, nem mondták?Remélem tudja és nem csak valami általános antibiotikumot ad nekiKép
Az én kutyámnak egyszer volt torok gyulladása, de csak köhögött kicsit és fájt a torka, d enem volt rosszul meg lázas. Az apósoméknál lévő kutyánk meg nem is volt beteg soha, pedig kint lakik és már 9 éves. Ja, egyszer volt Borinak gyomorhurutja is, na akkor hányt sokat, meg remegett, az idegességtől, de lázas nem volt. Szerencsére az első injekció után már helyre is jött. Azért a kutyusok nem nagyon szoktak úgy betegek lenni mint az emebrek, remélem nem komoly és gyorsan helyrejön. Nálunk a kutyák most alig mennek ki a lakásból, főleg a kicsi, kimegy, elvégzi a dolgát és már kotor is vissza a melegbe. Az öregebb kutyánk az még kint is maradt vagy fél órát, mert buli volt akuytáknál (a környék összese nagy ugatásban volt), és azt ugye nem hagyta ki, de utána ő is kotort befelé.

Érdekes, mert apósom pl soha nem engedi be a kutyát még ilyen hidegbe sem, max a nyári konyhába ahol nioncs fűtés, de vályog és legalább nem fagy, mert azt mondja hogy ha bejön megmelegedni a lakásba egy időre és utána megy ki a minuszba az sokkal veszélyesebb, mint ha mindíg kint van, pl tüdőgyulladást lehet úgy kapni. Hát nem tudom, én azért kénytelen vagyok kiengedni őket néha.
Bocs az offért.

Conti!

Remélem most már hamar túl lesztek rajta. Szörnyű lehetKép

Hányás: Emma profi, ,kimegy és belehány a wc-be vagy a kádba teljesen egyedül, majd közli hánytam és vidáman teszi a dolgát tovább. Sajnos ő annyit hányt kicsi korától kezdve, hogy szinte természetesnek veszi. Mondjuk most már hisztiből nem fordul elő, de ha pl náthás akkor tuti hány a váladéktól szegény. Mondjuk egy hányós vírus az biztos keményebb.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Mano

Nem nagyon tudta a doki, hogy mi a baja, pedig jol megvizsgalta. Megfazhatott, de attol miert hanyna? Inkabb a gyomorhurut. A tieteknek az mitol volt?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Kedvesek vagytok hogy hanyoltok, de szerencsere semmi kulonos nincs, csak eppen itt bent van extra sok munkam. Egy perc megallasom nem volt hetfo reggel ota.Elvezem en ezt nagyon ,persze csak egy ideig amig porget az adrenalin. Holnaptol vegre visszaall a regi rend, osszes kollega visszajon kulfoldrol es megint lehet kicsit lazulniKép

Nagyon jo volt a tali,sokat tudtunk beszelgetniKépUgyhogy en partolom a havi osszejovetelt isKépAlex egesz este sorolta hogy kik jottek ki anyaval az etterembol ugyhogy lanyok meg vagytok jegyezveKépKépKép
Sajons most vasarnap nekem nem jo,mert 4-tol megyunk a kis baratja szulinapi bulijaba.

A bolcsibe is alig vannak,ma reggel Alex volt a 4. fel 9-kor reggel,ughogy sokan kidoltek.
Alex sem volt hetfon mert ejjel lazas volt,apavolt voltak otthon,de olyan eleven volt hogy semmi baja azota semKépKépKedden mar O is ment nagy boldogan.
Talan azert is volt ez,mert a mama hazajott egy honap utan a noveremektol es mikor meglatta percekig olelte ,majdnem sirt a meghatottsagtol.Olyan kis sensitive pasi,imadom ezt benneKépVagy sokat motorozott a jo kis hidegben meg aznap delutan naluk.

Forti
Levinek jobbulast,nem semmi hogy semmi tunet es tudogyulladasa volt.
Foggal tudom hogy nem minden torvenyszeru,es egy betegseg is okozhat rohamos fogromlast.Sajnos inkabb azt latom hogy mar a bolcsibe is esesseggel es szines lottyel jonnek az anyukak hogy legyen mit enni/inni az uton.

Gumicukor
Jol lattad ,mindenki nagyon felszabadult volt,sokat nevettunkKépSok turelmet a nagynenihez,ugye ez a kotozkodos ??Kép

Sasha
Hat ezek nem semmik,szegeny Dani,meg szegeny Te hogy igy birod meg pocakosan is.

Magdi
Igazad lehet az immunerosites is ido kerdese,mi anno augusztusban kezduk el vele pedig csak oktobertol kezdte a bolcsit.

Rit
Szegeny Dodi,
Alex is tavaly nyaron hanyt eloszor a Balcsin a medence vizebol ivastol.O is furcsallotta,azt mondta : anya csukottam egy nagyot.
Tejes cuccot most egy hetig ne adj neki,meg muzlit se.

Nyuszi
Hat kdevem lett volna csak idom nem voltKép
Hajra homeopatia EminelKépKutyusnak is jobbulast.

Conti
Kemeny csaj vagy,orulok hogy nem viselt megKépKép
Rossz lehet hogy nem elsz a baratnod a kozeledbenKép

Judy
Gergo vicces lehetett amikor huzatta magatKépKipihented magad a hetven remelem, radfert egy kis kikapcsolodas.
Jo sielest kivanok,bizti izgi leszKép

Na pusza mindenkinek.
Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa

Aztan csak lassan azzal a sok dogozassal!!!Kép

Magdi

Emike a tizorait sem eszi meg, neha hajlando egy kis teat inni, de ennyi, ugyhogy reggelizunk mielott oviba megyunk. Viszont ha visznek be valamit a gyerekek, vagy mi (keksz, gyumolcs) abbol eszik.

Conti

Szuper, hogy jol veszed az akadalyokat. Drukkolok, hogy minden ugy alakuljon, ahogy szeretned.
Emike is borzaszto valogatos. Retteg az ott ebedelestol, de volt mar ra pelda, hogy megkostolt uj dolgokat. De nem tul gyakran.Kép A vajas kenyeret o megeszi, de pl. a kiflit zsemlet nem....Kép
Szerintem az ovonenik hozza vannak szokva, hogy minden csoportban van egy-ket ilyen valogatos gyerek.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Gumicukor
kezd javulni a hátam gyógymasszázs csodákra képes pedig idáig csak 3x voltam de igy is csodát tett fél napig nem fáj a hátam egyátalán .Kép

Lányok
fiuk újra betegek petike megint tüdögyuladása van iminek meg tüszös mandulája Kép hétfö délutánra lett rosszul az oviba és a dokinénink rögtönmondta hogy tüdögyuladása van mert 40fokos láza volt és köhögött ugyhogy azt hiszem most jött el az ideje hogy egy immonologusal beszéjek csak gyógyujon meg petike.ráadásul én is elkaptam valamit érzem kezdek megint csunyán köhögni mehetek megint a tüdögondozoba Kép .

Szerintetek miért olyan furcsa hogyha a gyerekednek te szeretnél jelmezt csinálni ? és miért természetes hogy a boldba ved meg ahelyet hogy te csinálnád meg ? valahol a neten olvastam egy cikket arol hogy a gyerekek jobban örülnek ha mi csináljuk a jelmezüket mint egy boltinak .petike dokibácsi lesz ugy is szeret néha üres fecskendövel szaladgálni a lakásba .

pusz csics
csics

Sziasztok!

Nyuszi!

Én a helyetekben ha nem javul a kutya 1-2 napon belül elvinném más orvoshoz. Nem véletlen kérdeztem hogy tudja e mi baja, mert ha nem csak általános antibiotikumot ad az meg...ki tudja ér e valamit. Nem kutyás, tmalacos esetem volt, egyik helyen azt mondták hasmenés , általános antibiotikum, másnapra jobban lesz. Nem lett, elvittem másik állatorvoshoz , méhgyulladás volt, amit ő fél perc alatt felismert. Oldalakat tudnék erről a témáról írni, de nem kutyás oldalKépKépKép Az enyémnek gyomorhurutja a depressziól volt, mikor otthagytuk a szomszédra mi meg elutaztunk. Szomorkodott egy napot. De azt simán diagnosztizálta a doki, megtapogatta a hasát és már mondta is hogy gyomorhurut. De millió dolog okozhat hányást, pl kullancs (bár az ebben a hidegben nem túl valószínű), tüdőgyulladás stb. Mennyire lázas?

Csics!

Szerintem nem furcsa a házi jelmez, csak Emma minndíg valami mesehős akar lenni, én meg ügyetlen vagyok megcsinálni. De ügyesebb anyuka azt is simán megcsinálhatja, csak tudni kell varrni hozzá picit.
Jobbulást a fiúknak, tényleg jó lenne kivizsgálni mitől ennyire betegesek. Pedig már nem is az első évük a közösségben.

Nyuszi!

Emma sem szeret az oviban enni, reggelit pl egyáltalán nem eszik bent, az ebédet néha állítólag, de mindíg farkaséhesen jön ki délután, szóval vannak kétségeim hog ymennyit eszik. Mondjuk nála az az ok, hogy utál egy helbyen ülni szépen és fegyelmezetten, eszik pár falatot hogy éhen ne haljon és már megy is a dolgára. Sajnos örökmozgó típus. A bölcsiben is mindíg mondták hogy alig evett, de mindíg hozzátette az Éva néni hogy "de mivel nincs összeesve nem aggódunk".

Manó

KépKép
manó

Sziasztok, a tegnap reggeli dolog óta - a dokitól kapott dedalon kúpot - nem volt semmi. Mondjuk tegnap majdnem egész nap aludt, de ettől mintha még jobban lett volna, ma reggelre már ismét a régi. Reggelizett egy jóízűt is Kép szóval kopp-kopp, de szerintem talán ennyi volt.

Nyusz
Szegény vizsla, ők amúgy is nagyon fázósak, pátyolgassátok rendesen!

Conti
Örülök, hogy válás ügyben így megerősödtél, minden jót az új élet kezdetéhez!! Reméljük idővel egy nagyon normális pasi is befigyel majd Kép

Judy
Ez az osztrák dolog nagyon jól hangzik, mi is beszélgettünk róla, hogy milyen jó lenne, de sajna nem engedhetjük meg most magunknak Kép

Csics
Szerintem nem furcsa, én nem is tudok olyat, aki boltban veszi meg a jelmezt az ismerősök közül. Mindenki otthon mesterkedik Kép - ja de, most olvasom, hogy Manó Kép

Rit

rit

anemona7

Rit!

De én extra béna vagyokKép És nem boltban vettem hanem úgy varrták neki, csak más, nem énKép

MaNÓ

KépKép
manó

Sziasztok!

Én is vagyok.

Jelmez: sajna én is a vásárlósok táborát erősítem, igaz nem boltban veszem, hanem a babaszobán. Van teletubbis jelmezünk és egy angyalkás is szárnyakkal, glórával. Vmelyik csaj jó lesz. A kényszer visz rá a vásárlásra, nagyon kétbalkezes nőci vagyok ilyen szempontból. Akkummulátárot azért tudok cserélni az autóban.Kép

Jobbulást a betegeskedőknek! Ez a hideg talán leállítja a vírusok burjánzását.

kutya: én kb. 2 évig inzulinoztam annó az angol szetterünket. Még akkoriban nem tudták belőni a napi adagot, aszerint kellett adagolni, hogy jobban vagy rosszabul érezte magát Jety. Nagyon szomorú volt az egész.Kép

Annát folyton dicsérik az oviban, hogy mindent szépen megeszik. (Azért nem főzök olyan carul, hogy neki bármi jó legyenKép, igaz ritkán teszem) Remélem nem csak mondják, hanem tényleg eszik is rendesen.

Csics
Nagyon rosszul hangzanak a betegségek. Sztem is lépned kellene és vmi megoldást találni, de látom, meg is teszed!

Judy
Nagy bálózók vagytok, az már tuti. Én max. a tollasbálba járok rendszeresen.Kép
Korizni én is imádtam. Annát is vinni akartuk de az elhatározásnál megálltunk. Egyikőnknek sincs korija, be kellene ruházni. Hol vettétek? Ausztiráért kicsit én is "irgy".Kép

Ti is szeretitek a Született feleségeket? Nekem bejön a film, örülök, hogy előbbre hozták a kezdést, nem alszok el. No meg a keddi, új, kórházas sorozatot is bírom.

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hali

CSics
Végül odamentél, amit ajánlottam? egyébként a mézmasszázs is nagyon jó, persze csak szakemberrel az is.

Nyuszi
Vizsla Kép Jobbulást neki, olyan elesettek ilyenkor a kis kedvencek is.
A mi kutyánk is jól van már, szegényke pár hete már attól összeesett, ha megrázkódott, úgy volt, elaltatják, uis már 15 éves, de most kapott új gyógyszert és minden ok.

Manó
WC-be hányós Emma Kép, tudom, nem nagy öröm ez neked, de annyira nevettem, ahogy leírtad Kép

Született feleségek, én nagyon csípem Kép csak tegnap dolgoztam és csak fél füllel hallottam, mert a lapitopira görnyedtem Kép
Meg a Lost és a Grace klinika. mást nem is nézek.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

na nálam megy a BK, a Lost és a Grace, más nem. Amúgy is hulla álmos vagyok esténként

rit

anemona7

Sziasztok!

Csics! Fiúknak jobbulást!

Nyuszika! Szegény kutty.Kép Tök jó, hogy ennyien pátyolgatják. Betegség idején a törődés a legjobb orvosság.

Manó! WC-be hányó Emmát én is megmosolyogtam. Persze azért nagyon szomorú, hogy ilyen pici gyerkőcnek ez egy természetes állapot. Nem is hallottam még ilyetKép

Jelmez: Nóri FARKAS akar lenni. Többször visszakérdeztem, hátha elfelejti ezt az ötletet. De sajnos nem.... már 1 hete ez a sláger. Jól feladta a leckét, egyenlőre azt sem tudom, hogyan fogjak hozzá. ÖTLET?????

Született feleségek: Én is nagyon csípem, pedig az első részét direkt nem néztem meg, nehogy hozzászokjak. Aztán annyian dícsérték, hogy kíváncsi lettemKép És tényleg jó.
Sorozatok közül még a Lost-ot és Barátok közt-öt nézem. Kép

Nóri nagyon haspók lett mostanában. Otthon szépen reggelizik: Fél zsömi felvágottal, vagy lekvárral. Aztán 9-kor az oviban tízóraizik, délelőtt kapnak gyümit, plusz 12-kor ebéd. Állítólag szépen eszik. Otthon, ha hazaértünk szoktam neki nasit adni (túrórudi, joghurt, puding), aztán délután gyümi, szendvics. 6-kor vacsizik, majd még néha elalvás előtt tejet is iszik. Szerintem ez a nagy étvágy az Aloe Vera kúrának köszönhető. Látszatja különösebben nincs, max. 14 kg lehet a Nóri, de az arcának nagyon szép színe van.

Judy! Síút biztos nagyon szép lesz. Én is úúúgy mennék, nekem gyengéim a hegyek. talán jövőre lesz rá keretKép

Ja, körkérdés: Gyerekszemészt tud nekem valaki ajánlani? Az is jó, ha magánrendelés. Tarifák is érdekelnének! magdolnamate@freemail.hu Köszönöm!!!

Tegnap 4-kor még világos voltKép Jön a tavasz!!!!
Pusza:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Született feleségek szupi szerintem isKép

Magdi!

nem olyan vészes ám ez a hányás mint ahogy hangzik. Eygszerűen arról van szó, hogy ő bármitől képes, pl megakad a fogán a hús és már öklendezik is. És ezért csinálja ha náthás is mert zavarja a torkára csurgó trutty. De ez nem olyan vészes dolog, mint amikro valaki rosszul van és azért történik. ő nincs rosszul se előtte se utána. Uh-ozták a gyomrát, semmi baja, két gyerekdoki is azt mondta hogy ez nem gáz, majd kinövi. Szemésznél mi a Szabolcs utcában voltunk, de konkrét orvost sajna nem tudok. Több is nézte már ott Emmát, nekem anyósom huga ott dolgozik.

Manó

KépKép
manó

Magdi

Mél ment.

Lostot néztem az axn-en, de bevallom vhogy nem jött be nekem annyira. grace klinika tetszik, és az is, hogy a főszereplő nem egy cica baba, a pasi viszont bejön.Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
Nyuszi
Hat ma mar lazulas volt ugyhogy most kipihenem magam rendesenKép
Alex is valogatos azert de a bolcsibe eszik mindig,kivetel a spenot...de azt en sem eroltetem otthonKép14 kg o is de nem sovanyka azert.Duplan reggelizik,ebedel ,uzsizik bent ,delutan csomo gyumit+joghurtot eszikes aztan meg jot is vacsizik.

Csics
Orulok hogy keresel immunologust,nagyon fontos ha ennyiszer betegek a fiuk.
En sem vagyok valami kezugyessegi anyuka,de egyszerubb jelmezt bevallalnekKépPersze venni nem vennek,de nekunk lesz a tesomektol ha kelleneKép

Rit
Na ezen latszik hogy jo az immunrendszere,gyorsan tulveszeli a betegsegeketKépMas ezzel napokat kuzdene.
Ferjed van vele otthon?

Halacska
Akkumlator csere,nem semmiKépEn is nezem a felesegeketKépKépBar nalam a Szex es New York verhetetlenKépKépKépA Grace Klinikat is ,de csak mert nincs VeszhelyzetKép BK neha bejatszik,de csak nagy ritkan.

Gumicukor
Te szegeny,otthon is dolgoztal?Kép

Mano
Emma talpraesett csaj,megoldja a dolgokatKépHat igen a hanyas nem lehet egyszeru,de biztos ki fogja noni,plane ha mar most kezelni is tudjaKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Lányok, én ezt komolyna nem értem, ahhoz képest amiket itt írtok Emma alig eszik valamit, mégis 20 kg. Igaz 104 cm is mellé.

Manó

KépKép
manó

Manó

Lehet, hogy éjjelente zugevő és a spejzbe jár! Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

HAliho

Ugy latom megjott a kedv az irashoz...Kép

Mano

Kezd javulni Benji kutyus...mar folyton enne. De azert szeret a melegebb garazsban is hepazni, fazik ebben a farkasordito hidegben kint.Kép Olyan edesek, mikor kiengedem neha pisilni, szalad hatra a kertkapuhoz, a colliehoz, biztos nagyon hianyoznak egymasnak. Csak utana visszajon a melegebb garazshoz...Kép
Nem semmi ez a gyomorhurut.
Emmanak jo kis sulya van, de jo magas is. Emi csoportjaban van egy kislany, o a legnagyobb, meg a legidosebb is Emi allitja, hogy a baratnoje, Kép ma volt 4 eves. Na o log ki egy fejjel a csoportbol. Meg nagyon ertelmes is.Tegnap direkt megneztem, az en lanyom a legutolso a sulytablazatban, a doki is elcsodalkozott, hogy nincs 13 kg es kb 96 cm. kismadarka.Kép

Bea

Emi csoportjanak leegyszerusitettek a farsangot, mindenki pottyoslabda lesz es az ovonenik csinaljak a jelmezt. Hogy miert, nem tudom, majd megkerdezem. En elszomorodtam, mikor mondtak, hogy nem lehet akarminek oltozni.
En a Grace klinikat szoktam nezni, alt. videora felveszem, mert pont akkor meselek.Kép Doktor bacsi nekem is bejon.Kép

Gumicukor

Es az oreg kutyi most a Ti kutyatok, nem anyoseknal van?Vajon meddig elhet meg? Mit mond a doki? Olyan nehez lehet igy elvesziteni egy csaladtagot, en mar most nem tudom elkepzelni a ket kutya nelkul az eletunket.Kép
Kepzeld vegre befejeztem egy nagy gobelint, amit mar 1 eve varrtam... azert ilyen regota, mert nagyon untam es kozben kivarrtam 3 kis kepet is.Kép Te nem szoktad megunni a tul nagy kepet varras kozben?
Teszek fel kepet rola.

Kép

Kataa

Veszhelyzet nalam is nyero volt, nagyon tud ez a M. Crichton irni.Jol irtam a nevet?

Magdi

Enyim jany is ilyen madarcsontu.Kép Allitolag en is 18kg voltam elsos koromban...Kép
Tenyleg kesobb sotetedik, mar en is nagyon varom a tavaszt. Most jo lenne ha lehetne ugrani vagy 2 honapot.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszika

Lehet, hogy azért ne legyen belőle vita, irigység?
Biztos ennek az egyenlősdinek is megvan a szépsége.Kép sok kis pöttyöslaba.Kép

Annának is kb. ilyen paraméterei vannak mint Eminek.Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

ja még lemaradt, hogy nagyon szép a kép! elhiszem, hogy beleuntál de csak készen lett!
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
Rit
a jelmezes kérdést onan jutot eszembe hogy egy anyuka a farsangot emlegete hogy ö már megvete a kisfiának a jelmezt mire én meg mondtam hogy csinálom a jelmezt ö meg csodálkozott azon hogy hogy ere van energiám és kedvem egyrészt ez a fiam elsö farsangja és ez személyesebb lesz és egyedi mivel mi magunk csináljuk .

Mano
ki csinálta a jelmezt neki ? ha nem titok ?

Gumicukor
nem itt a helyi rendeloben is van és akihez járok az nagyon jó nem fáj utána gerincem hátam,csigolyám mert sajna a probléma oka az hogy elvan ferdülve egyirányba a gerincem + csigolyák kopása ugyhogy nem kezelve nagyon tud fájni .Kép de igy a gyógymaszázs nagyon sokat segitet .

Magdi
én csak akor tudok tv nézni ha ök korán lefekszenek ez meg ha nem betegek nem lehetséges akor inkább velük foglalkozom most hogy betegek tudok tvni akor meszoktuk a páromal nézni a születet feleségeket és sokszor jot nevetünk rajta .de inkább hétvégi tv nézök vagyunk .

Kataa
szex és new york nálam is bejön viszhejzetet is nézem a VIASATON most ott megy a vészhelyet fél7-fél8 este .

KIlok
petike 13kg az oviba regelizik csak,ebédel, uzsizik és még itthon is eszik még mindenfélét és 104 ruhákat hord lasan .

Nyuszi
a farsangnak pont az a lényege hogy bármi lehetsz ez nem farsang lesz hanem egyenruhás buli probáld meg tényleg kideriteni miért csinálnak a farsangbol egyenruhásbulit .

pusza csics
csics

De irigylem azt, akinek van alkalma este TV-t nézni... Anno még én is tudtam követni a Szex és New York-ot, de amióta Solymi ilyen későn fekszik le (és velünk), azóta este no TV. Maximum napközben nézek egy kis főzést vagy lakberendezést vagy babázást, na meg Solymival mesét Kép

Nálunk még nem volt szó az oviban farsangról... Én szívesen készítek jelmezt, de mivel varrni egyáltalán nem tudok, inkább kreatív papírjelmezekben gondolkodhatom.

Ma voltunk bent Csongival a melóhelyen: nagyon jó érzés volt, hogy így várnak vissza. Persze van, aki csak jópofiból kérdezi, hogy mikor megyek már vissza, de pl. a kis- és nagyfőnököm tényleg komolyan gondolja, és azt is mondták, hogy mindegy, mikor, csak hozzájuk menjek vissza. Plusz hozzámvágtak mindenféle hasznos kütyüt (pen-drive, USB-elosztó, mutipálca infraporttal, Viagrás póló, toll, mifene Kép ), plusz ebédeltem egy jót a kollégákkal. Szóval jó volt, még ha fárasztó is. Csongi is édes volt, mindenki meg volt vadulva érte.

Solymi is jó tömör gyerek: 100 cm és kb. 17 kg.

Zita
parazita

Zita

Viagras polo???Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Nyuszi!

Hurrá, akkor reméljük tényleg csak valami gyomorhurut szerű volt. cska nagyon ki tudok akadni az néha az állatorvosokra, nem tudom elfogadni ha nincs diagnózis. Most hohy elköltöztünk, a 3. állatorvosnál sikerült megállopodnom, az első kettő akinél jártunk nem nyeret meg a tetszésem, a férjem már teljesen bolondnak gondolt szerintem, mert mindne hónapban más dokihoz vittema kutyát (van egy bűzmirigy gondja emiatt minden hónapban megyünk ), hogy kipróbáljam ki felel meg legjobban a környékenKép

Halacska!

ZugevőKépKépKép Hát ki tudja, bár most egy szobában alszunk, nem vettem észre hogy kijár, de jó mélyen alszomKép

Egyébként szerintem ő ilyen alkat. Vastag csontú, magas, zömök, szoktuk neki mondani hogy tenyeres talpas parasztlánykaKépKépKép Egyébként anyósom ilyen, amíg nem volt beteg iszinyú erő volt benne, mesélik hogy egy nagy zsák morzsolt kukoricával a vállán képes volt negyed órát az utcán beszélgetni lazán, de a huga is veret pl szkanderben az összes fiút az osztályból. Szóval az ő típusuk. Ez van, a talin csak néztem a kis légies lánykákat, olyan tündérek, pl Conti Bettije, de hátuk kb fele akkora mint Emmának szélességre. Szerintem ő 13 kg-osan csont és bőr lenne.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok, képzeljétek el, tegnap este elmentünk a mi dokibácsinkhoz. (6tól rendelt) Kezdte ott, hogy jól letolt, mert nem hívtam a mobilján, direkt ilyen esetekre adta meg - helyette ugye tegnap előtt egy másik doki rendelésére csöppentünk be, mert az volt a reggeles. Pedig mi csak nem akartuk reggel 8kor zavarni, de tök rendi volt, mondta, hogy legközelebb akár éjjel is hívjam.
A második kérdése meg az volt, hogy miért is jöttünk most, mert Dodesz tök egészséges KépKép - el sem hiszem, már megint egy nap alatt végigment rajta az egész cucc Kép Kapott is egészséges igazolást, meg ugye a matricáját és a szájvizsgálós fapálcikákat - ezek miatt megy mindíg nagy lelkesen Kép Van, hogy be kell ugrani meglátogatni a dokibácsit csak ezekért KépKép
Egyúttal megbeszéltem vele, hogy Zsebibabát is bevállalja majd, sőt kapok egy igazolást, miszerint ő lelkesen várja itthon az újszülöttet és hazaengedhetnek szülés után pár órával, ha minden okesz. Hát remélem bejön, semmi kedvem kórházban lenni, nekem az a 2 nap is sok volt, amit anno Dodi születésekor bent voltunk.

Kataa
Nálunk meg pont a spenót a nagy sláger, hétvégén voltunk nagyiéknál, előtte kérdezte, hogy hát mégis barlangászat után leszünk, éhesen meg minden, mit főzzön. Csirkusz azonnal rávágta: spenótot! Nayi is nézett nagyon, nem egy szokványos gyerek-rendelés az biztos Kép
Aha, papa volt a táppénzes, az ő fizuja az alacsonyabb, és most a kicsi is sokat számít.

Manó
20kg?? nem semmi, Dodi még nincs egészen 15. De centire "csak" 100.

Zit
Hát már én sem nagyon tv-zek, egyszerűen elalszom. Tegnap is meg akatram nézni legalább a design centert a Fábriban, de 3x is arra ébredtem, hogy lebukott a fejem a fotelben - szóval feladtam. Hihetetlen milyen fáradt tudok lenni, de korán kelés - aztán reggeli készítés mindenkinek, utána itt 8 óra, és még délutánra is mindíg marad valami laki csinálnivaló, minimum felmosás - ez mindennnapos, mivel apa asztmás, és sajna így is elég poros a kéró, míg ez a felújítás megy.

Manó
Akkor úgy jártatok, mint Béni KépKép Legalább lesz aki a nehéz építőanyagokat cipelje felújításkor Kép KépKép

rit

rit

anemona7

ja, kis visszavágás a fasziknak:

Mi a különbség a férfiak és a felhők között?
Semmi. Ha elhúznak, akkor szép nap ígérkezik.

Miért van a férfiaknak a lovaknál több agytekervényük?
Hogy a szombati autómosásnál ne a vödörből igyanak.

Miért szeretik a férfiak a "szőke nős" vicceket?
Mert a humornak ezt a színvonalát még nagy nehezen megértik.

Mikor ér egy férfi 100 forintot?
Amikor a szupermarketben a bevásárlókocsit tolja.

Mi a különbség a száraz kutyaeledel és a férfi között?
Az előbbiben több az agyvelő.

Miért adnak nevet a férfiak a micsodájuknak?
Hogy meg tudják nevezni azt, aki az életüket irányítja.

Miért nem kapják el a férfiak a kergemarhakórt?
Mert ők disznók.

Miért kell a nőnek inkább szépnek, mint okosnak lennie?
Mert a férfiak inkább látnak, mint gondolkoznak.

Mi a különbség a joghurt és a férfiak között?
A joghurt alapját kultúrában tenyésztik.

Hogyan nevezik azt a férfit, aki agyi teljesítménye 90%-át elveszítette?
Özvegy.

Mi a közös a férfiban és a padlócsempében?
Először le kell fektetni, hogy utána egy életen át ugrálhass rajta.

rit

anemona7

Rit!

Talált, imád cipelniKép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok,

Mano
Emma ilyen lakat,a ferjed is ilyen,legalabb a fiuk tuti nem fogjak bantaniKépKépEgyebkent nagyon cuki hogy ilyen nagylanyosKép

Nyuszi
Nagyon szepet varrtalKép
Grace Klinas doki bacsi tenyleg nem semmiKép
En is ilyen madar vaoltam,4-es koromban meg csak 25 kg voltam....Na de most a duplajaKépKép

Parazita
He aggodj nem maradsz le semmirol,mert csak par uj resz adtak belol megint ismetli a Viasat a regi reszeket.Megboldogult lanykorom jeleneteit idezi,ugyhogy meg kulon vicces isKép

Rit
Na latod bejott amit mondtam,1 nap betegseg es mar jol is vanKép
Meresz vagy hogy azonnal hazajossz szules utan,de gondolom ha nem fogod magad jol erezni csak maradsz 2 napot.Gondolom nem hagynad egydeul Dodit.Viszont az elso par napban jol jon majd a pihenes meg kettesben a babavalKép

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?