Sziasztok Lányok!
Csoda történt, hosszas hónapok után végre új faxmodem került a ketyerénkbe, ennek következményeként most újra el tudok jutni (végre valahára!!!) Hozzátok.
Bubu, kérdezted, hol van a kõbányai uszoda. Elõd u. 1. szám alatt található, egyébként pedig a volt Kõbánya mozi mögött találod meg, nem nagyon téveszthetõ el. Ha van még kérdésed az uszival kapcs., én is szívesen válaszolok, ugyanis mi is oda járunk Bálinttal, Zafiékat is mi "csábítottuk" el, bár nem nagyon kellett Õket csábítani
Virág, szija! Naná, hajvágás nálam is téma, mert iszonyatosan hullik a hajam, a fodrászom azt tanácsolta, hogy legyen minél rövidebb, így a kisebb súly miatt kevesebb esik le a fejemrõl. No majd meglátjuk, csak még azt nem tom, hogy mennyire is legyen rövid. De ha akarod, szolidáris vagyok én is Veled
Vár, vasárnap? Zafi, Rebi, Heni, Virág, meg aki még MÁV-os, tervezitek, hogy mentek? Mert ha igen, szívesen elmennénk mi is!
Voltunk ma az 5 hónapos oltáson, de nem is igazán ez a lényeg, mert elég hõsies volt a bébink (és egyelõre még semmi baja), hanem inkább a dokinõtõl meg a védõnénitõl volt már megint herótom, merthogy most kitalálták, hogy az nem jó, ahogy én táplálom a gyerekem. Elmondom, mit és hogyan eszünk, aztán mondjátok már meg lécci, hogy télleg idióta vagyok?
Szal Bálint (5 hónpos) késõn kelõ, fél 9 körül ébred, ekkor 2 deci tápszert kap (merthogy Õ tápszeres baba). Ezután kb. 12 - negyed 1-kor van az ebéd, ez általában egy egész üveg bébiétel. Ezután kb. 4 - fél5-kor van az uzsonna, ami általában tejpépben valamilyen gyümi (banán, alma). Ezután már csak a vacsora van kb. fél9 - háromnegyed9-kor. Ez összesen 4 darab étkezés. Még ha akarnám sem tudnék többet tenni a gyerekbe, mert egyrészt sosem kéri a kaját, hanem én nézem az idõt, hogy már kaja van, másrészt elõfordult már, hogy amikor még 5X evett egy nap, a reggeli, tízórai, ebéd és uzsonna után egy akkorát hányt, hogy csuda, és egyáltalán nem volt beteg, még a közérzete sem volt rossz, sõt, agyba-fõbe vigyorgott, csupán tele volt folyton a gyomra. Hozzáteszem, a hányás alkalmával semmi újat nem kapott, tehát még erre sem volt fogható. Ekkor tértem át egyébként a 4X-i kajára.
Most ez tényleg kevés??? A gyerek egyébként 7.65 kiló és 69 centi, csupa husi, nem egy etióp tipus, ergo nem éhezik. Higgyek a könyveknek, amik aszongyák, hogy egy 6. hónapban lévõ gyerek elvileg már csak négyszer eszik? Vagy rettenjek meg és tegyek úgy, ahogy az okosok mondjanak, és etessem megint 5X? Ja, meg aszonta a védõnõ, hogy keltsem elõbb, ne hagyjam fél 9-ig aludni, és így belefér az 5 kaja... Asszem ekkor akadtam ki igazán.
Hüjnye, hosszas lettem, bocsánat.
Legyetek jók, cuppantás mindenkinek:
Beja és Bálint
UI: tettem egy képet a profilomba Bácusról, aki szeretné, nézze meg