Sziasztok!
Jó sokáig eltart, mire visszaolvaslak benneteket.
Köszönöm szépen, hogy befogadtok.
Tiko!
nagyon borzasztó lehetett amin átmentetek
Akkor ezek szerint pénteken már elkezdtetek bizakodni.Mennyi a normál HCG szint? Ezt is vérvétellel nézték? Tök jó, hogy visszahívott a dokid!
Én még nem voltam átjárhatóságin, remélem, hogy a Kaáliban megcsinálják egyből és nem küldenek el máshova.
Voltunk a párommal kontrollon a gyügyszeres kezelés után nemrég, d eközölte a doki, hogy a kiskatonákat majd 3 hónap múlva nézi meg, most csak kapott gyógyszert megint, mert az egyik hormonja alacsony.
Úgyhogy sajna nem tudtuk meg, hogy változott-e a spermaszám.
Orsi!
Köszi a felvilágosítást! Akkor ezek szerint a hüv.vál.tenyésztés megmutaja, hogy megfelelő-e a hüvely állapota.
A párom spermaszáma 7 mill volt, de mondhatni csak a fele mozgott célirányosan.
Nos azért szedtem clostyt, mert egy kisvárosba voltam kényszerült elmenni nőgyógyászhoz, aki pár hónap sikertelen próbálkozás után látatlanban felírta. Én persze beszedtem, mint a kisanygyal.
A norcolutot később alacsony progeszteronra szedtem.
Borsókás!
DURKKOLTAM ám ma Nektek!!!! Mi újság?
Teljesen egyetértek Veled abban, hogy aki nem éli át ezt, sőt még a családtagok sem tudják, hogy egy ilyen dolog mennyire összehozhat két embert
Zsebi!
Köszönöm az üdvözlést! Ügyesek voltatok, hogy "így" feltornáztátok a kiskatonákat!
Kiscsillag!
A 3 óra tényleg rengeteg!
hogy bírod? mióta kell így ingáznod? (reméljük már nem sokáig!)
Timi!
Gratulálok!!! SZORÍTOK, hogy minél előbb megcsörrenjen a telefon.
Zsuzsi!
Igen emlékszem, hoyg Te válaszoltál nekem a múltkor, köszönöm!!
A doktornőhöz jelentkeztünk be, mert a nőgyógyászom Õt ajánlotta (évfolyamtársak voltak).
Tudom, hogy a doktorúr jobb, de bízom benne, hogy így is jó lesz.