Új privát üzeneted érkezett!

Fanni

Ma mindenképpen. Valahol azt olvastam, hogy a "fiú" hímivarsejtek nagyon rövid ideig élnek, a "lány" hímivarsejtek viszont kb 48 óráig. Tehát peteérés előtt 1-2 nappal is meg lehet kezdeni a próbálkozást, mert peteérés idején még élni fog a "lány" hímivarsejt. Sajnos mi, akik itt vagyunk a fórumon, nem vagyunk sima esetek, de azok, akik azonnal teherbe tudnak esni, ezzel a módszerrel a baba nemét is tudják szabályozni.

Borsókás

Azért írtam, hogy vigyázz a gyümölcsnappal, mert pár éve én is fogyókúráztam ilyen módszerrel és többet ártottam magamnak, mint használtam. Igaz, én valamit nagyon rosszul csináltam, mert én teljesen kiszáradtam, annyi folyadékot ittam, mint máskor, de utólag kiderült, hogy sokkal többet kellett volna. Én 29 éves koromig mindig 64 kg voltam (168 cm.) De nagyon zavart a felesleg. Na, és akkor elhatároztam, hogy most lefogyok. Pontosan egy év alatt sikerült 9 kg-ot leadnom, szándékosan lassan fogytam le, s mostmár lassan 3 éve beállt az 55 kg. Hízékony típus vagyok, oda kell arra figyelnem, hogy mit eszek, meg hetente 4X sportolok, az is segít tartani a súlyomat.
Én amúgy holnap megyek UH-ra, és egyúttal kiderül, hogy a másodiknak hogyan kezdünk neki, mert végre eljött az ideje.

Beuka

Én a múltkor is írtam neked. Én is Szegedre járok. Kihez jelentkeztél be?

Kép
zsuzsi73

Kiscsillag Kép
a kaáliban másnapra meg van az eredmény, és tudtommal most nem is kell érte fizetni.
jah, van, ahol ennyi, hallottam már én is ilyen rémszámokat Kép
bpen én az istván kórházról és a sote ii-ről tudok írni. Ott kb. 1 hét.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kiscsillag

nem igaz, nekem aznap meg volt.

Kép
zsuzsi73

Köszi Timi Kép Zsuzsi Kép
Akkor intézkedem Kép
Megyek is haza, hétfőn jövök!
Remélem, csupa jó hírt olvasok majd Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Stella!

Hát remélem nekünk is sikerülni fog a második. Kép
Remélem jól vagytok!!!

Kiscsillag!

Jaj tényleg! Pedig nagyon teetszett ahogyan közölted a foglalkozásodat, mégis kiment a fejemből elég hamar. A könyvelők már csak ilyenek, hihi.

Nekem a hormonvizsgálat másnapra megvolt, még az sztk-ban is.

Nviki!

Nagyon drukkolok a fagyibabákhoz! Ez hogy működik? Erről nem tudok semmit. Mármint arról, hogy ehhez nem kell semmi gyógyszerezés? És honnan tudják mikor kell visszahelyezni? Mert azt gondolom nem mindegy. Lécci világosítsatok fel.

Tiko

tiko

StellaKép
Ez az éhgyomri dolog nálam is így volt. Annyi különbséggel, hogy nem kellett +1/2 órát várni az első eredményre. De a 2 órát sajna ki kellett dekkolni éhgyomorra, a lötyivel. Le is feküdtem, mert már az ájulás kerülgetett Kép Tényleg szadi Kép
Nem valami jó módszer, de másképp tényleg nem tudják megállapítani, mennyi is az annyi. Miért kell rögtön fél óra múlva megtudni az éhgyomrit? Ha az nem jó, nem is mennek tovább?

Puszi

Unique
30+6

KépKép
unique

UniqueKép
Igen, itt Pécsen ez a módi. ha magas az éhgyomri cuki, akkor nem is terhelnek a lötyivel.

TikoKép
A fagyibabás transzfert nálunk úgy csinálják, hogy ciklus elején elkezdenek szedetni egy ösztrogén tartalmú bogyót, amitől szép vastag lesz a méhnyálka.
Ezt uh-val figyelik és ha megfelelő, akkor lehet kezdeni szedni az utrot és 2-3 nap múlva jöhetnek a babók.
Nekem a két fagyis transzfer idején pont nem volt tüszőm (a doki szerint a bogyótól, amit szedni kellett), de ha van, akkor azt repesztik egy szurival, utána jön az utro, majd a babók.

A Kaális módszerekről Orsi tud nyilatkozni.

Ja, és ha fizeted a beültetést, akkor nem számít bele a TB által támogatott 5 próbálkozásba!

VikiKép
Szórítok! A babó ébredéséhez külön megadrukkkkkk!
Stella

Kép
stella9

Unigue Kép
ha magas az éhgyomrid, akkor nem adhatnak neked 75 gr szénhirátot, mert felmehet a vércukor szinted, és akár be is kómálhatsz!
tehát ha itt derül ki pl. hogy cukorbeteg vagy, akkor életveszélyes állapot is előállhat. Én nagyon-nagyon egyetértek ezzel a protokollal, csak nem értem, máshol miért nem így csinálják.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tiko Kép
az, hogy hogyan alakul a fagyis akció attól függ, hogy milyenek az alap hormonértékeid. Ha azok jók, és van spontán peteérésed, akkor semmilyen gyógyi nem kell. UH van a 12-13. napon és megállapítják, mikor repesszék meg a tüszőt, majd a tüszőrepedést ismerve, meghatározzák, mikor lesz a transzfer.
Transzfer előtti naptól adnak utrogestant/duphastont, egy kis progeszterontámogatást.... majd várakozás Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Stella, Icsilya!

Köszi a fagyi babás infókat, csak érdeklődtem, rám sajna nem vonatkozik, mert nincs fagyibabánk. Kép

De most legalább tisztában vagyok vele, hogy hogy mennek ezek a dolgok.

Tiko

tiko

Mka!
Hát konkrétan nem mondták hogy ugyanabba az időbe kell szúrni, de én kb. plusz minusz egy óra különbséggel akkor szurtam. Ebéd után szépen elsétáltam az ügyeletre (szerencsére nincs messze) majd bedugtam az utrot szindítottam egy jót. Kép

Tiko!
Na ná hogy érdekel a neve annak az aloás valaminek. Kép

Kiscsillag!
Én is utazom minden nap igaz csak háromenegyd óra oda és vissza is, de ki lehet bírni. Kép

Zsuzsi!
Már nem írom le hogy mennyi kiskatona a jó, mert mások megtették. Kép Kép Kép

Timi!
Gratulálok hogy mostmár hivatalosan is kismama és kispapa vagytok!!!!!

Kép Már hívna is titeket, de még nem éri el a telefont. Kép

Stella!
Ne is vedd fel ezt hogy most nem csinálsz semmit, jó tudom könnyen mondom, de hidd el lesz még idő amikor visszasírod ezt az édes semmittevést. Kép
Azt meg én is nagyon sajnálom hogy most nincs napközben netem és egyszerűen este már oly nehéz visszaolvasni és bekapcsolódni a beszélgetsébe.

Borsókás!
REmélem minden rendben ment a műtét közben és hamar jössz a jó hírrel!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Fanni,
Jó síelést, bár úgy látom holnap már nem fogod olvasni. Remélem éppen most gyakorlatoztok a spontán babóra. Meg holnap és azután is KépKépKép

Orsi,Kiscsillag, Stella,

A terheléses cukrot a Jánosban is úgy csinálják mint a Sotén, nem kell megvárni az első vérvétel eredményét. De szerintem a korábbi vérvételeken is megnézik a cukrot, tehát ha alapban magasabb lenne, akkor az már korábban kiderült volna, nem ?

Latimi,
Gratula az öriszülői papírhoz KépKépKépKép Idén biztos megérkezik hozzá a baba is KépKépKép

Zsebi,
Mindig elcsodálkozom micsoda képeket szerválsz folyton KépKépKép
Igen, már csak 5 nap van hátra KépKépKép A mai nap elég sz..r volt, de túl vagyok rajta és ez a lényeg KépKép

Borsókás,
Remélem minden rendben volt a műtéttel, bocs, azt hittem a mintát veszik le már most....de akkor bízzunk abban, hogy segített, amin kell, és több ficánka lesz hamarosan Kép

Nviki,
Drukk megy az ébredéshez és a sikeres transzferhez Kép

Kriszta
28+4

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebi és aki még érintett az ügyben!

Az aloe verás készítmények, amiket a párom szedett vizsgálat előtt és igencsak megnőttek a kiskatonáinak a száma:
A-Beta-Care (A,E vitamin és szelén van benne)
Royal Jelly (méhpempő rágótabletta).
Szóval ő ezeket szedte. Nem olcsó mulatság, de érdemes megpróbálni szerintem.
Remélem tudtam segíteni és rohamosan növekedni fog a kiskatonák száma. Kép

Tiko

tiko

Kriszta!
A képek között van amit már tök rég szereztem be csak még nem volt alkalom feltenni. Kép

KépMostmár eltelik az a pár nap és tényleg tiétek a pihenés. Hogy álltok amúgy a babaszobával???

Borsókás!
Kép Türelmetlenül várlak!!!!!!!

Kép Holnap jön a hó, hát talán azzal együtt enyhül is egy kicsit. Remélem!!!!!!

Lara!
Ma mit evett a kissrác???????

Kép Megyek kenek egy vajas kenyeret mert úgy megéheztem. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko!
És ezekből mennyit szedett napi egyet-egyet??

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Csak beugrottam olvasni pár sort,és látom a terheléses cukorvizsgálat a téma.
Kiscsillag!
Amennyiben szereted alimonádét,nem kell félni a vizsgálattól,mert egy kicsavart citrom leve beleönthető a 75 g cukros vízbe.Kizárólag csak gyümölcs citrom leve,mert a natur citromlében van cukor is.Igaz nem olyan a limcsi mintha te otthon készítenéd.....annál jóval édesebb,de citrommal iható!
És persze ha alapjáraton nincs hányingered,nem biztos hogy leszKép
Nagylevegő,és hajrá!KépEngem anno megszivttak a kolléganőmék,mert felhigították nekem 4 dl-re,na ezt idd meg egy szuszra.Kép
Tiko!
Örülök hogy jobban vagy!
Latimi!
Gratula a határozathoz!

Most megyek!

de vagy két hétig nem leszek,mert javítják a gépünket

Puszi mindenkinek!
kavicska

Zsebi!

A-Beta-Care: 2 naponta 1 tabletta
Royal Jelly: napi 2x1 van ráírva,de ezt nem tartotta be annyira, ez amúgy rágó tabletta.

Ezeket amúgy egy olyan ismerős ajánlotta, akik már több, mint fél éve próbálkoztak,de nem esett a lány teherbe. AZtán elkezdték ezt szedni és hipp-hopp terhes lett. Na aztán lehet, hogy nem ettől, de ártani tuti nem árt.

Üdv

Tiko

tiko

Stella, Orsi Kép
Hát, érdekes dolgokat tud meg az ember lánya Kép Nem tudtam ezeket a cukros dolgokat Kép Köszi Kép

KavicskaKép
Vigyázz magadra addig is, amíg javítják a netet! Kép Gondolj néha ránk! Kép

Puszi mindenkinek

Unique
30+6

KépKép
unique

Sziasztok!
Jó sokáig eltart, mire visszaolvaslak benneteket.
Köszönöm szépen, hogy befogadtok.

Tiko!
nagyon borzasztó lehetett amin átmentetek Kép Akkor ezek szerint pénteken már elkezdtetek bizakodni.Mennyi a normál HCG szint? Ezt is vérvétellel nézték? Tök jó, hogy visszahívott a dokid!
Én még nem voltam átjárhatóságin, remélem, hogy a Kaáliban megcsinálják egyből és nem küldenek el máshova.
Voltunk a párommal kontrollon a gyügyszeres kezelés után nemrég, d eközölte a doki, hogy a kiskatonákat majd 3 hónap múlva nézi meg, most csak kapott gyógyszert megint, mert az egyik hormonja alacsony.
Úgyhogy sajna nem tudtuk meg, hogy változott-e a spermaszám.

Orsi!
Köszi a felvilágosítást! Akkor ezek szerint a hüv.vál.tenyésztés megmutaja, hogy megfelelő-e a hüvely állapota.
A párom spermaszáma 7 mill volt, de mondhatni csak a fele mozgott célirányosan.
Nos azért szedtem clostyt, mert egy kisvárosba voltam kényszerült elmenni nőgyógyászhoz, aki pár hónap sikertelen próbálkozás után látatlanban felírta. Én persze beszedtem, mint a kisanygyal.
A norcolutot később alacsony progeszteronra szedtem.

Borsókás!
DURKKOLTAM ám ma Nektek!!!! Mi újság?
Teljesen egyetértek Veled abban, hogy aki nem éli át ezt, sőt még a családtagok sem tudják, hogy egy ilyen dolog mennyire összehozhat két embert Kép

Zsebi!
Köszönöm az üdvözlést! Ügyesek voltatok, hogy "így" feltornáztátok a kiskatonákat!

Kiscsillag!
A 3 óra tényleg rengeteg! Kép hogy bírod? mióta kell így ingáznod? (reméljük már nem sokáig!)

Timi!
Gratulálok!!! SZORÍTOK, hogy minél előbb megcsörrenjen a telefon.

Zsuzsi!
Igen emlékszem, hoyg Te válaszoltál nekem a múltkor, köszönöm!!
A doktornőhöz jelentkeztünk be, mert a nőgyógyászom Õt ajánlotta (évfolyamtársak voltak).
Tudom, hogy a doktorúr jobb, de bízom benne, hogy így is jó lesz.

Kép
Kép
beuka

Bocsi!
Jó hosszú lettem Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka!
A Kaáliban megcsinálják az átjárhatóságit, de fizetni kell érte, attól függ, hogy melyik fajtát válaszod, de már nem emlékszem az árra rég volt már 2004. A HCG-t vérből nézik, de ha akarod akkor csinálhatsz tesztet, vagy mehetsz vérvételre. Én az utóbbira szavazok az a biztos.

Zsebi (még benézek Borsókás miatt!!!!)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi! köszi az infót!

Kép
Kép
beuka

Lányok!
Aki munkahelyen dolgozik, Ti hogy oldjátok meg azt amikor el kell menni vizsgálatra, vérvételre, inszem, lombik stb?.
Rendes szabival lehet csak megoldani?
Nincs valmi táppénzes megoldás?

Tiko!
Asszem Te kérdezted. Én közgazdász vagyok, és értékesítési és marketing területen dolgozom.

Kép
Kép
beuka

Noculot alacsony progeszteronra? én vagyok tájékozatlan? a norculot nem az, ami meghozza a mensit, ha kitolódik a ciklus?

nézek, mint rozi a moziban Kép Kép

azért a 3 hónap a katonáknál, mert annyi az újratermelődési ciklusuk... vagyis 72 nap kb. tehát, amit most bevesz gyógyszert, annak kb. ennyi idő múlva lesz látható hatása, ha tényleg hormonális eredet miatt alacsony a spermaszám.

HCGnél Kép attól függ a transzfer utáni hanyadik napon nézik. tehát így egyértelműen nincs szint.

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beuka!
Én elmondtam a munkahelyemen hogy mi a helytez a főnököm maximálisan támogat. De elvileg kötelesek elengedni törvény is védi a jogainakat. Bár ahogy azt itt már többször kivesézték többen azért ez a főnöktől is függ. De elvileg nem rúghatnak ki lombik alatt.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Orsi!
Nos nekem arra adták.
Úgy vettem észre az "új" (egy sokkal jobb) dokim sem csodálkozott, csak annyit mondott, hogy attól vannak már jobbak is arra a célra.
De hallottam már én is hogy mensit hozattak meg vele.
Azt értem, hogy miért 3 hónap. Anno nélunk megmondta a doki, hogy egy gyuladás miatt lehetett a baj (persze ez nem biztos) amit akkor úgy néz ki ki is kezelt. Utána már csak clostyt szedett a párom a növelésre. Csak kíváncsiak lettünk volna, hogy látszik-e már valami.

Zsebi!
Nem attól félek, hogy kirúgnak, csak minden évben küzdök a szabijaimmal, mert suliba is járok, sosem elég. Ha még ez is bejön, akkor már nyár elejére elfogy szabim.
Úgy tudom fizetetlent nem érdemes kérni, mert az bekavarhat a gyesnél. Szóval nem tudom, hoyg mi lesz.
Tök jó, hogy a fönököd így áll hozzá!

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Hát ha bevallod őszintén szeritem biztos el fognak engedni, azért igazából ha már beindul a dolog nem kell annyira sokat menni. Kb. négyszer és az ominózus két hét azt már te döntöd el hogy otthon maradsz-e beteg ácsiba vagy mész dolgozni, természetesen javsolják az otthon létet. Legalábbi nekem a dokim azt mondta hogy ha megtehetem maradjak otthon. A punkció előtti napig szoktam dolgozni aztán viszi láti. Kép

Borsókás!
Sajnálom, de én már rettentő álmos vagyok nem tudtalak kivárni, de remélem minden rendben van. Holnap bízom benne, hogy már többet megtudunk rólad, reggel benézek munka előtt.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

LányokKép
Most jöttem haza a kórházból. CSak a híreket mondom, nincs már erőm visszaolvasni. Ígérem, holnap pótolom!
Megvolt az 1 órás műtét, kivettek két cisztát, meg lezárták a visszereket.
Kép
A párom viszonylag jól van, mármint a körülményekhez képest.KépMA egész nap feküdni kelllett(kacsa, etetés..stb.),holnap már sétálhat kicsit,és ha nem megy fel a láza, akkor talán már pénteken hazajöhet.
A doki szerint nagyok voltaka ciszták (kb. 2 cm), tehát ezek biztos rontottak a képen. Viszont talált régebbi, talán gyerekkori gyulladásra utaló jeleket is, aminek nagyon nem örült. Azt mondta, ha akkor károsodott a "rendszer", akkor nem várható a spermaszám-növekedés. De azért még bízik benne.
Hát mi is! Azt mondta, 3 hónapot kap a párom a regenerálódásra, azután kontroll. TAlán addig nő egy kicsit a létszám!

Köszönjük a drukkokat! Jó éjt mindenkinek!

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Örülök, hogy túlvagytok rajta! SZORÍTOK, hogy hazamehessen pénteken! és hogy ne kárododjon a "rendszer"!!!!
Jó nagy ciszták voltak!
Jó éjt!

Zsebi!
Annyira szégyellem magam, de még egy csomó mindent nem tudok, és sajna meg van rá az esély, hogy rákérdezek.
Igazából még azt sem tudom, hogy mi az a puknkció Kép
Nézzétek el nekem a tudatlanságot, de valahol mindenki elkezdi nem?!?
Neked is jó éjt!

Kép
Kép
beuka

Beuka Kép
kérdezz Kép az a lényeg.
a punkció: amikor a tüszőket leszívják a petefészkekből. ezt általában altatásban végzik, a méhen keresztül szúrják meg a petefészkeket. Az altatás nem mélyaltatás, hanem intravénás kb. 15 percig tart, utána csekély vérzés normális.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 15:05-kor.
seszi

Beuka!

Igen, a legrosszabb az volt, hogy elkezdtünk bizakodni. De azt most már megtanultam, hogy tesztet tényleg nincs értelme csinálni, mert nem mutat valós helyzetet. Ugyanis ha most csinálnék egy tesztet, akkor is poitív lenne, miután a HCG lassan ürül a szervezetből.
Szerintem nem csinálnak a Kaáliban petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, engem legalábbis elküldtek máshová. Lehet, hogy csak költség kímélés miatt, de nekem nem is mondták, hogy ott is lehetne.
Írtam a zsebinek is egy aloe verás készítményről, ami jó hatással lehet a kiskatonák számára, nem tudom olvastad-e. reméljük a köv. vizsgálatig nőni fog a számuk.

Borsókás!

Örülök, hogy túl vagytok a műtéten és a férjed is egész jól van. Biztos kellemetlen neki, de napról napra jobban lesz és péntek az már mindjárt itt van. Kép
A ciszták tényleg elég nagyok voltak.

Tiko

tiko

Lányok Kép
Köszi szépen a válaszokat, huuu, úgy látom akkor ez mindenhol tényleg nagyon változatos. Kép Legjobb ha lesz ott megkérdezem és ha sokáig tart akkor levetetem a Kaáliban. Kép

Beuka Kép
Én nem tudom, de szerintem a vizsgálatokra csak szabit kell kivenni. Nekem is sajnos elég nehezen megoldható. Neked is?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko Kép
Tényleg írál az aloe verásról, de ha jól emlékszem a nevét még nem írtad meg, hogy mi is az valójában. Elárulod?

Borsókás Kép
Örülök, hogy sikerült a műtét és hogy túlvagytok rajta! Kép További drukkok mennek a gyors gyógyulásért és a holnapi hazamenetelhez!!! Minden rendben lesz meglásd! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Az aloe verás készítmények, amiket a párom szedett vizsgálat előtt és igencsak megnőttek a kiskatonáinak a száma:
A-Beta-Care (A,E vitamin és szelén van benne)
Royal Jelly (méhpempő rágótabletta).
Szóval ő ezeket szedte. Nem olcsó mulatság, de érdemes megpróbálni szerintem.
Remélem tudtam segíteni és rohamosan növekedni fog a kiskatonák száma.

A-Beta-Care: 2 naponta 1 tabletta
Royal Jelly: napi 2x1 van ráírva,de ezt nem tartotta be annyira, ez amúgy rágó tabletta.

Leírtam tegnap, de leírom neked is Kép Kép Kép

Tiko

tiko

Tiko Kép
Köszi szépen, akkor simán én voltam figyelmetlen. Kép És ezeket hol lehet beszerezni? Patika vagy simán herbária?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Semmi baj, leírom én ahányszor csak valaki kérdezi Kép
Én már elég sokszor voltam figyelmetlen, de olyan sokat irogatunk mindannyian, hogy nehéz követni.
Hát ezt nem olyan egyszerű beszerezni, ezt ügynökök árulják. Nem ismersz senkit, aki aloe varával foglalkozik?
Merre laksz? (most lehet, hogy én voltam figyelmetlen, hihi)

Lányok!

Hívtak a Kaáliból, megvan a prolaktin szintem eredménye. Hát nem fogjátok elhinni mennyi lett. 5,57! Hát ez hihetetlen. Mondta a lány, hogy látszik, hogy nem voltam ideges. A bromo-t szednem kell tovább, de csak napi 1-t. Azt mondták ártani nem ártok vele, csak nehogy felmenjen, ha abbahagyom. Kép

Tiko

tiko

Tiko Kép
Hát ez szuper! Kép Bár nem tudom mi az a prolaktin és mire jó. Kép De biztos jó! Kép
Egy kisvárosban lakom, nem messze Bp-től. És te?

*

Kép
Kép
kiscsillag

UUUU, megint mennyit írtatok, nem győzöm olvasni...
Csak nehogy azt gondoljátok mindenki közgázos, vagy könyvelő, én informatikus vagyok, rendszermérnökként dolgozom az egyik hazai nagyobbacska cégnél. MS softverek bevezetésével foglalkozom, meg projektvezetéssel mellette.

Seszi,
Én még nem tapasztaltam, de mindneki azt mondta, hogy az izomba adós, olajos injekció igen kellemetlen. És a progiszuri ilyen.

Borsókás,
Remélem a párod hamar felépül, és sikerül növelni az ebihalak mennyiségét is.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Beuka

Én nem vagyok benne biztos, hogy Szegeden a Kaáliban megcsinálják az átjárhatóságit.
a dokinővel sincs semmi baj, nála is voltam mát, amikor a doki nem volt ott. De a doki nyugodtabb, nekem szimpibb. Amugy én most ebben a pillanatban indulok oda, 11-re kell mennem, kb másfél óra alatt érek oda autóval.

Kép
zsuzsi73

Kiscsillag!

A prolaktin egy olyan hormonszint, ami akkor termelődik, amikor szoptat az ember. Ez a hormon gátolja meg a teherbeesést a szoptatás alatt. Persze kivételek mindig vannak.
Azért rossz ha ez a hormon ilyenkor magas, mert a szervezet azt hiszi, hogy szültél és ezért nehezebb a teherbe esés. Nem tudom érthető voltam-e.

Én Budán lakom. Csak azért kérdeztem, mert esetleg tudnék segíteni a beszerzésben, ha nem tudod megoldani.

Tiko

tiko

MkaKép
Így is van én is informatikus vagyok Kép.

StellaKép
Fogsz még annak örülni, ha valaki megfőzi helyetted az ebédet, amikor a két gyerek mjad háromfelé szaladKép
Pihizzél csak lelkiismeret furdalás nélkül, most ez a dolgod.

BorsókásKép
Jó, hogy a műtét mellett döntöttete. Elég nagyok voltak a ciszták. A párodnak jobbulást.

TikoKép
Az aloénak van egy Multi maca nevű készítménye is. Abban is maca növény kivonat van, mint a maca vibében, az is jó a fiúknak (is). Mi mind a ketten rágjuk a méhpempőt is.

Még akartam írni, de indulnom kell. Megyünk Yamamotoékhoz még egy utoló cérnézásra.

wish

Tiko Kép
Jaj persze, hisz írtad, hogy kb. 10 percre laksz a Kaálitól, na én meg kb. 10 percre dolgozom tőle. Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

*!

Na ez jó, ha nem tudod megoldani, akkor én szerzek neked és össze tudunk futni.
Merre van az a 10 percre tőle? Kép

Kép

Wish!

Azt a terméket én nem ismerem, mi nem szedtük, de biztos jó. Kép

Stella!

Kép

Kitartás!!!

Tiko

tiko

Tiko Kép
Kicsit lejjebb a déli irányába. Kép Dobjál meg egy maillal lécci, mert a te címed én nem látom. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

*!

Nem tudom miért nem látni, megadom. Kép

kofu@chello.hu

Várom a leveled! Most elmegyek, 6 körül leszek.

Puszka

Tiko

tiko

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 15:03-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 15:02-kor.
seszi

Seszi!

Köszi, én is nagyon örülök. 1 évbe telt, mire ilyen jól lement. Kép
Hát én szeretek könyvelni, tényleg szeretam amit csinálok, csak az apeh felé a kiszolgáltatottságot utálom, de nagyon.

Puszi

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?