Új privát üzeneted érkezett!

Mancs:
Látom mindenki irt valamit az anyakönyvivel kapcsolatban.Ha 1 hónap,akkor el kell menni abba a hivatalba ahol az esküvőt kötöttétek és 5 perc alatt készitenek egy új kivonatot ami a kórházba kell.

A tornára én is emlékszem amit Gabi ir!Nekem is csinálni kellett Fannival!

Kép

Kép
novum

Czuli,
a 300 napot én is olvastam az istvános tájékoztatóban, de a dokim mondta, hogy az nem 300, hanem 30.

Ilba,
hát ez az, hogy csak elöl!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus!
Bár nem kérted azért leirom a céklafőzi receptetKép:

A nagy egész céklát alufóliába becsomagolom és 2 órán keresztül sütöm a sütőbe.Azután meghámozom/gumikesztyűben/és összepaszirozom.Állitólag igy megmarad az édeskés ize!
Ma vettem Milupa pépet,ez lesz az uzsi,majd meglátomhogy izlik.

Kép

Kép
novum

Gabuska! Köszi , hogy mondod! Én csak ezt tudtam! Tök ciki lenne ha nem azt a nevet kapná!

Mancs! Akkor bocsi....:-)

Ilba!Köszi az információt! Akkor azt is csomagolom a táskámba! :-)
czuli

Timi,
köszi, angyal vagy! A Milupa pép nálunk nyerő! Az lesz nálunk is az uzsi! Ha ez az első alkalom, még ne adj egész adagot szerintem. Melyiket vetted? Én a vaníliásat.
Voltam ma a CBA-ban, annyi féle bébikaja van, mint álllllllat! El is csábultam, bár inkább én kotyvasztok itthon hamit.

Czuli,
az sem lett volna a világ vége, utólag is lehet változtatni, bár kinek van arra ideje egy újszülött baba mellett?

Nagy bajban vagyok! Lívi alszik, a babakocsit a folyosón hagytam a vécéajtó előtt és ha megmozdítom, felébred a nyikorgó kerekektől. Nem tudok vécére menni másfél órája! Úgy kell nekem!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Megmutatom milyen fárasztó ám a nagy buksi megtartása és a kinyomás KépKépKép
Kép

Timi,
látod, tudtuk mi, hogy Fanni makk egészséges! Kép
Céklafőzi receptje elmentve nekem is későbbre. Kép

Gabi,
szereted a Bonanzát is? Most megy a Slágeren és tök jó!!!
Csurr-csurr-csurr KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska, nagyon tetszett a pisi-rovat, jöhet rendszeresen! Kép
Csajok, ez a sok tündéri gyerek teljesen elérzékenyít. Kép Amúgy is keringenek a hormonok, de ilyen kis tappancsok láttára még jobban.
Natasa, te mikor voltál CTG-n? Csak nem ma?
Mi ma reggel korán, kicsit csúsztunk, mert éppen akkor született egy baba a szülésznőmnél, párommal csak néztünk egymásra, amikor meghallottuk a sírást. Hú, nagyon izgi volt....Kép
Legközelebb jövő hétfőn megyünk. Valaki esetleg jön akkor?

Amúgy találkoztunk Bumpyval is. Bumpy, légyszi legközelebb tegezd a páromat, azóta ki van bukva, hogy ennyire öregnek néz ki???? (most lesz 34)

Czuli, tök durva, én nem gondoltam, hogy a megfordítás az ilyen. Ezt én sem vállalnám be.

Én is úgy tudom, hogy 30 napnál nem régebbi kell.

Ilba, gratulálok a mininek! Kép
Vendég

Gabi:
Jöhetsz hozzánk wc-re!KépKép
Nálunk is a babakocsiban volt ma az alvás,csak a konyhában,12-től aludt mostanáig,de ilyenkor senkise legyen éhes,mert tilos zajongani!!Kép

Akkor látom egyszer a CBA-ba is ellátogatunk.
Mi banános pépet eszünk!

Eszti:
És minden rendben volt?

Kép

Kép
novum

Timi, nem a kocsiban aludt, a szőnyegen, de behallatszik.Kép

Ilba,
aha a Bonanzát is szeressem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok, szóval akkor az eredeti házassági akvi kivonat nem lehet 30 napnál régebbi? Vagy a hiteles másolat? Gondolom, mindkettő... Ez jó, akkor ha legközelebb hazamegyünk a szüleimhez Ózdra, akkor megyünk az anyakönyvvezetőhöz Kép Ugyanis nekünk ott volt az esküvőnk.

Czuli,
ez elég durvának tűnik... Főleg a köldökzsinór-dolog miatt Kép Nem csodálom, hogy nem vállaltad be. Egyik régebbi Kismamában voltak házi trükkök, hogy hogy lehet próbálkozni a megfordítással: Övtáskába csörgő golyókat tenni, és lentre a pocid alá fölrakni, és a baba odafordul Kép Vagy zseblámpával alulról világítani Kép Volt még egy pár ha jól emlékszem, ha lesz egy kis időm, megkeresem Neked. Bár nem tudom, hogy mennyire hatásosak, vagy ha vkinek megfordult, akkor valóban ettől fordult-e meg a baba.

Gabuska,
mi időben elindulunk majd, ígérem Kép De annyira kiszámíthatatlan a forgalom! És túl sok lehetőség sincs a bejutásra, mármint ott az Üllői, az Ady Endre út, és a Nagykőrösi. A múltkor majdnem 1 óra alatt értünk be, mindegyik be volt állva Kép Ti merre mentetek anno?
Bár még egy picit odébb van, megbeszéltem a Babucival is, hogy még várjon egy picit Kép Ja, és az épület bejáratánál mintha vmi horrort forgattak volna, tele volt csöpögtetve a járda vérrel. Dehát ez ezzel jár. Egy vadiúj autóval voltak, a kárpitnak szerintem annyi Kép

A Bonanzát én is szeretem! Ifjú leánykorom emlékei KépKépKépKép

Kép
mancs

Gabuska!Hát tuti kiborultam volna ha még névátírással is kell küszködni!

Eszti: és jövő héten csütörtökön megyek 10-re CTG-re.
czuli

Gabi, Timi
most esik le! Ti ma voltatok sétálni???

Ha a Halász Jutkákat nem számítjuk bele, akkor életem első koncertjei a Bonanzák voltak!!! És a Neoton! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Benéztem én is, átfutottam, amiket írtatok.Kép

Nagyon édik a gyerkőcök. Tappancsos képünk nekünk is van, mindjárt előkeresem.Kép És a buksiját is szeretem nézegetni hátulról.Kép

Mancs,
300 napnál nem régebbi akvi kivonat kell, ez tuti, nekünk szeptemberben volt az esküvőnk, következő év áprilisában szültem, és nem kellett újat kérni. Na meg az anyakönyvvezető ismerősöm is ezt mondta.KépEgyébként azért van ez a 300 nap, mert a tv. szerint az a gyerek apja, aki fogantatáskor az anya férje volt, függetlenül attól, tényleg ő-e az apa, és a terhességet 300 napnak számolják, így aki születés előtt 300 nappal a férj volt, automatikusan ő lesz az apa.

Általános tapasztalatom az, hogy első gyerekes kezdő anyukának kell vagy 3-4 hónap, mire nagyjából kiismeri, miért sír a baba.Kép Addig megy a találgatás.Kép Nekünk volt egy listánk, és azon néztünk végig minden pontot.Kép

Tücsökmami,
Ákos meg nyikorgott éjjelente, mint az ólajtó.Kép Egy idő után hozzászoksz majd, hogy mi az a zaj, amire kelni kell, és mi az, amire nem.Kép Kb. 40-45 percenként van nekik egy éberebben alvó periódusuk, úgy tudom, és Ákos is akkor zajongott így.

Ilba,
Gratula Beninek a mutatványhoz. Szopira tényleg ez a legjobb, ha elfoglalja magát az ember valami mással, és nem parázik. Szorítok a holnapi mérlegeléshez. A mérőszalagos ötleted is sztem szuper. Én az első hetekben voltam annyira kibukva, hogy már meg is beszéltem a párommal, hogy csak Ákos hat hetes koráig szoptatok, utána átteszem tápira. Na de hat hét után ez már szóba se került.Kép (Ja, akkor ezt már nem írom meg neked odaát privát üziben is.Kép).

Bubek,
köszi a dícséretet.Kép ("Nem azért mert te vagy Connie" - ez aranyos volt.Kép).

Novum,
örülök, hogy Fannival minden oké.

Képzeljétek, Ákos ma ráesett a szék keresztfájára nyitott szájjal, majdnem elájultam, dőlt a vér a szájából, és úgy ordított, hogy nem kapott levegőt. Amíg meg nem érezte a fura ízt a szájában, akkor abbahagyta az ordítást, és ízlelgette, hogy mi ez, és tök hülyének nézett, hgy én meg mit sápadozok és mosom ki a száját.Kép Úgy tűnik, nem lett semmi baja, az előbb is majdnem szétrágta a tv-asztalt.

KépKép
connie

Sziasztok!
Czuli, a tornamutatványok tényleg hatásosak, olvasam a statisztikát. Jógán is tanítják csak eddig nem figyeltem annyira, mert nekem nem volt faros a csajom. A lámpás dolgot kipróbáltam és szerintem látta, mert elkezdett nagyon púposodni a hasam. A fejétől indulok és hosszan világítom a hasam alját, hogy tudja, hová kellene menni. Állítólag kíváncsiak. Zenével is meg lehet csinálni ezt a trükköt. A lényeg, akkor csináld ezeket a dolgokat, amikor a baba aktív, ébren van. És a gyakszikat üres gyomorral, mert különben elég kényelmetlen.

Gabuska, ezentúl hozzátok jövök időjárásjelentést olvasni Kép

Esztipeszti, mi hétfőn voltunk CTG-n és majd csak szerdán megyünk ismét. Akkor lesz doki vizit is. Kiderül milyen a vérképem, tenyészet és persze egy kukk a csajszi fekvéséreKép
N

Kép Kép
natasa1975

Na és a tappancsok:

ill. találtam egy combikásat is öt hónapos korábólKép
Kép

Na, a tappancsost meg nem találom, és mennem kell szoptatni. Majd később megpróbálom feltenni.

KépKép
connie

Czuli,
Kismama magazin, 2005-ös különszám Kép Ebben az előbb leírtakon kívül még ugyanazt írják, amit Gabuska írt a fekvésről, négykézlábazásról stb. Plusz talpmasszázst is említenek, de ezt csak hozzáértő emberke végezheti.

Connie,
hogy van Ákos? Szegény, mekkora a seb a száján?

Kép
mancs

ÚÚÚÚ, Connie, ez a combi nagyon nem gyenge! Kép
Vendég

Connie, nem csodálom, hogy lesápadtál, de úgy látom Ákost annyira nem viselte meg a dolog. Ezek a combik! Kész szumóharcos volt Kép

Kép Kép
natasa1975

Mancs,
én mentővel mentem, nincs autónk és elfolyt a magzatvíz, ilyenkor nem célszerű metrózni.Kép

Connie,
Ákos combjához hozzá sem tudok szólni. Keresem a szót, keresem a hangot...Kép

Timi,
pisilni kell, mehetek? Gyorsan válaszolj, nem tudom már sokáig tartani...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
jöhetsz!!!Kép
Még mindig alszik Livi?

Connie:
Ezek a combok!!!Harapnivalóak!Kép
elhiszem,hogy megijedtél,mert a száj nagyon tud vérezni!Sajna ovodai tapasztalat.

Mancs:
Én taxival mentem egy vasárnapi nap,tehát nem volt nagy forgalom.

Kép

Kép
novum

Ilba még egyben vagyunk, minden tök nyugis. Petra mozog még bent ezerrel, hétfő óta nem is görcsölök. Délelőtt látogatóm volt, délután pedig előadáson voltam és tornán, ezért nem jelentkeztem. A mai előadás (a szülés történései) tök jó volt, megérte elmenni, utána pedig jólesett a torna.
Annyit írtatok ma, hogy nem győztem visszaolvasni.
Egyébként tudok olyan esetről is, hogy valakinek 39 hetesen jól feküdt a babája, majd a 41. héten amikor szült, addigra faros lett. Előző nap sokat hajolgatott az illető. Szóval bíztatásként szántam ezt csajok, még bármikor befordulhat a baba.
Na most megyek élménybeszámolót tartok apának is.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Timi,
ááááááááááááááááá dehogy alszik! Magyaráz ezerrel, a dobhártyám már kész van! Kiabál vagy nem is tudom hogy jellemezzem a hangot, ami kijön belőle.
Ja és a tejbepapi nem köllllött neki, csak a fele.Kép

Ilba,
de ari vagy!Kép Nem voltunk sétálni, csak kizártam magam a vécéből, és Timi felajánlotta,hogy menjek át hozzájuk.
Nekem a 100 Folk Celsius volt életem első koncertje, meg nem sokkal később valami country fesztivál, ahova szüleinkkel mentünk kicsi koromban. Tiszta Woodstock volt, ültünk a fűben egész nap. Mint manapság a Sziget (hmmm, imádom!)

Szereti valaki közületek a régi magyar együtteseket, pl. Illés, Fonográf, Bojtorján, Generál stb.?
Ha igen, akkor KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

és valaki a good charlottet vagy a greenday-t?????
FANNIKépKépKépKépKép

Kép

Kép
novum

Fanni,
és Tankcsapda, Hooligans, Zanzibár, Nox esetleg?
Biztos olvastad korábban, de nagyon örülünk, hogy nincs baj a kicsi szíveddel!KépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, Fanni, mire kismama leszel, annyira kiokosodsz itt köztünk, hogy orvoshoz sem kell majd járnod és levezeted magadnak a szülést!!!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
IGEN KépKépKépKépKépKép

Fanni,
KICSIT KépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja, még valami!
Hülye kérdés, lehet, hogy Fanni is tudja már a választ. Kép
Mikor van hasmenése egy babának? Beninek ma minden pelusa kakis. És mikor hétfőn beszéltem a szopis tanácsadóval, kérdezte a kakit, mondtam napi kettő van, erre ő: "Ilyen sok????" Ha a kettő sok, akkor a mindegyikben már hasmenés???

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi ismerem mindegyiket!Kép de a noxot csak az anya szereti.
Köszi mindenkinek hogy agodtatok értem, én is örülök hogy nincs semmi bajom!!
Szerintem hasmenés, és anyu szerint is!

Kép

Kép
novum

Ilba,
amíg Lívi anyatejes volt, minden pelusa kakis volt. De szerintem az anyatejes babáknál annyira sokféle a kaki. Az is előfordul, hogy napokig semmi, meg az is, hogy minden pelusban van. Min2 normális úgy tudom, de ha Connie erre jár, ő biztosabbat tud írni erről.

Fanni,
a Noxot azért nem szereted, mert nem lehet rá fejet rázni?Kép
Kérdezd már meg az édes anyukád, hogy az előbb általam írt magyar zenekarokat szereti-e! Aztán írd meg, mit válaszolt.Kép Köszi!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nnnnnna, csak nem bírtam ki Kép
Igaz holnap kell meztelen súlyt mérni, de megmértem ma is: 14 dekát hízott 6 nap alatt. Az elég, ugye?
Fürcsi előtt:
Kép
És szopi után, amibe igencsak bealudtunk Kép :
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi:
Igen szeretem őket,kivéve Tankcsapda,az a párom kedvencei közé tartozik.És ő szereti a régebbi együtteseket is amiket irtál.Én is meghallgatom őket,de ha nem muszály....Kép

Bocsi,hogy Fanni is irogatott,de néha ő szokta olvasni nekem hangosan az irományokat amig Szilvit öltöztetem pelenkázón és ellenállhatatlan vágyat érez,hogy ő válaszolhasson.

Kép

Kép
novum

Jó reggelt!

Figyuzzatok, SOS, mennyi pénzt illik adni a gyerekdokinak, ha kihívom?

Kép
Kép
Kép
ilba

Timi,
egyáltalán nem baj, hogy Fanni ír, sőt!

Ilba,
nemtom, miénk nem fogad el. Még mindig a hasmenés?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba:
2000-et szoktam adni.

Kép

Kép
novum

ja, nem, reggelre "eltűnt" a jobb szeme, gennyes, piros, dagadt. Kép
Mert mindig ezerrel az arcában van a kis keze szerintem. Kép
Amúgy kutya baja Kép most itt veszekszik a kukackával. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

A Nox-ot én is szeretem!Kép
Meg a Tankcsapdát is,meg a Fonográfot,Illést is.Kép
Timiférj(Tibi)
Csakhogy az egész család hozzászóljon a rovathoz!
Legközelebb Szilvike fog!Kép

Kép

Kép
novum

Timi, Tibi, Fanni,
KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

szegény Benike!Gyógypuszit küldünk nekiKép

Kép

Kép
novum

Úgy látom az egész családom a babanetet szereti olvasgatniKép
Még munkaidőben is!Kép
És még a kódomat is tudják!Semmi titkom előttük!Kép

Kép

Kép
novum

Benike,
nem ijesztgetni itt Anyát meg minket! Tessék meggyógyulni!Kép

Tibi,
nahát, de buli! Te titokban figyelsz minket? Kép

Szilvike,
írsz nekünk pár sort Te is? Mondjuk arról, hogy élfnkohljhsylákhjéxdnjxőáglmys.

Tényleg Ilba,
tiéd férj csak egyszer írt, ezzel be is fejeződött a babanetes pályafutása? Vagy a babafalvára ír az Ökörkörbe?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nna, az Úr kidőlt, írok gyorsan, aztán neki kell, hogy essek a lakásnak, mégiscsak jön a doktornéni.

Timi,
köszi, a 2ezer már itt figyel a borítékban.

Gabi,
András mindig nézeget, de ő nem tudja a jelszavam Kép írni akkor írt csak egyszer. Általában képeket szeret nézegetni (kis menyét alaposan mindig szemügyre veszi KépKépKép), de azért már egyszer-kétszer rajtakaptam, hogy olvasgat is.
Lehet, hogy több ideje lesz, mert még nem is írtam, de felmondott és kedden megy utoljára dolgozni. És, hogy mi lesz utána? Még semmi. Legfeljebb az, hogy éhenhalunk.
Viszont 1-2 hetet (vagy hónapot?) most itthon lesz, tuti, hogy halálra fogjuk egymást szekálni, de sokat tud majd Benivel lenni és ez jó, Beni odavan érte. Kép

No, majd még benézek, eltakarítok ott, ahol látszik. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
én férjem még nem mondott fel, de közel áll hozzá...Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hódolatom a hölgyeknek!
Igen,egy ideje már figyelemmel kisérem a fórum életét.Mert itt egy KÖZÖSSÉG kezd kialakulni és jó olvasgatni benneteket!Semmiféle férji ellenőrzésről nincs szó,hanem egyszerűen érdekes témákról irtok érdekesen.Kép
Amúgy nem minden hozzázólást olvasok el,ennyire azért nem érek rá.Mondjuk úgy,hogy mazsolázok..Kép
Timi kódját pedig ő maga árulta el,csak lehet,hogy elcsodálkozik,hogy én sok mindent megjegyzek.Kép
Tehát irjatok nyugodtan mindenféléket,tündériek vagytok!Kép
Tibi

Kép

Kép
novum

Szia Tibi!

Gondolom az én örökös szopi, tej, kaki témáimért nagyon odavagy, szóval ígérhetem, hogy a jövőben is olvashatsz ezekről (is)! KépKépKép

Gratula a kis családodhoz, gyere sűrűn! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:
Ugyan,semmi gond.Kép
Ezek természetes velejárói az anyaságnak és mivel ezt én nem élhetem(egyenlőreKép) át,igy nem probléma,ha legalább olvasgatok róla.Nagyon sűrűn azért nem fogok írogatni,mert akkor még úgy érzitek,hogy vége a meghitt hangulatnak,ha már a kontár férfiak is babafórumoznak.Kép
A gratulációt köszönöm a család nevében is,mindenkinek további jó babázást illetve a pocakos kismamáknak problémamentes szülést és sok örömet kivánok a leendő picihez!
Gabuska:
frheghgjgrtkghkjujlul?
Ez egy kérdés lehetne Szilvikétől,remélem tudod a választ!Jutalomként egy hetes ajándék babázás nyerhető,ha felhivod az infovonalat,melynek száma:XXX-XXXX(szabadon választottKép)
Tibi

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Köszönöm a jótanácsokat!
Már csak egy kérdésem maradt megválaszolatlanul:Hol tart most a kórházi előadás sorozat?

Köszke
Icu
czuli

Sziasztok! Kép

Ilba,
Beni valami észbontóan drága a képeken!Kép
A 14 dkg sztem épp elég, nincs miért aggódnod. Remélem a szemecskéje is rendbejön hamar. Puszit küldünk rá! Kép

Gabuska,
Régi magyar együttesek KépKépKép
Kislány korom nagy szerelme Bródy volt. Kilenc évesen meglátni a Fonográf lemezborítón és megszeretni, egyetlen pillanat műve volt.Kép

Fannika,
én nem nagyon ismerem így névről, akiket írtál, de majd megkérdezem Vikit, ő biztos képben lesz.Kép
Kép

Jucus
jucus73

Czuli tegnap volt a 2. előadás a sorozatban, vagyis a szülés történései. Nagyon jó volt, ezt ajánlom. Következő szerdán megint filmvetítés lesz, szóval semmi érdekes, arra nem érdemes elmenni.

Beninek javulást kívánunk!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Tök jó fej vagy Tibi!KépKépKép
Tényleg büszke lehetsz a családodra! Ja és a válasz Szilvikének: éesroizundmépz54761ö98247ü6bn éaílkáícv. Úgysem áruljuk el, mit jelent, ez a kettőnk titka marad!

Jucus,
Bródy-dettó!
Hogy vannak a kislányok? Puszi nekik!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok lányok és most már fiú(k) is!!! KépKép

Tibi, tök jó, hogy apukák is olvasnak bennünket, és írnak nekünk. Ez nagyon jó érzés ám, és egyetértve a többiekkel az egész család TÖK JÓ FEJ!!!! KépKép

Ilba,
14 dkg teljesen rendben van!!! És még mindig nagyon örülök hogy visszajött a tejci. Azóta is Marcival mindig megdumálom a dolgot szopi közben.
Amíg meg Beni így kinyúlik szopi után, addig aztán tényleg semmi gond nem lehet. Ez tuti!!! KépKép
És Beninek akkor most már küldünk puszikat mi is a szemére!!! Gyógyuljon meg hamar-hamar!

A zenékhez: Én mindenfajta zenét szeretek, és a Tankcsapdát is, csak a nagyon kemény heavyt azt nem annyira. Még az Iron Maiden-t is meghallgatom, de nem minden számot. De a nagy kedvenc 13 éves korom óta, akinek minden cd-je itt figyel a polconKépKép - az Bruce Springsteen. De a magyar zenéket is imádom, LGT, Bródy, meg az István a király. Meg egy csomó más is.

Még nem csináltam mezítlábas fotót, mert tegnap lemerült az elem a gépben, mára töltöttem fel, szóval majd a mai fürcsinél megcsinálom.

Holnap jön a védőnénink, megnézi Marcibabát.
Nekem is rendet kéne csinálni????!!! KépKép

Jucus, én is csatlakozom Gabihoz, puszi a szép lányaidnak! Mikor látunk megint képet?? Kép

Vuka, ti még egyben? Mi újság? Izgulsz egyébként?

Gabi, akarok még képeket Liviről. Már régen láttam azokat a szép hosszú szempillákat. Meg ti olyan jó képeket csináltok mindig róla. KépKép

Nekem az a bajom, hogy a férjem nem szeret fényképezni, nem tudom miért, így ez legtöbbször rám hárul, viszont azt sem szereti, ha akkor fotózom amikor vele van Marci (azt is utálja ha fényképezik - tiszta dili), szóval általában Marcit egyedül tudom csak fényképezni. Majd egyszer csinálok egy közelit amikor mind a ketten rajta vagyunk Marcival. Azt már nem is merem remélni, hogy egyszer lesz egy polyan kép, amin hárman is rajta leszünk...

Timi, Tibi,
kérünk még képet Fanniról is, Szilviről is. És ha már itt tartunk, Tibiről is. Hadd tudjuk, ki az a pasi, aki csatlakozott hozzánk.KépKépKép

Na pussz mindenkinek, mert Marci ébredezik...

Fürcsi után szopi előtt:
Kép

És egy nyugisabb pillanatban kisírt szemekkel Kép
Kép

Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X