Sziasztok!
Benéztem én is, átfutottam, amiket írtatok.
Nagyon édik a gyerkőcök. Tappancsos képünk nekünk is van, mindjárt előkeresem.
És a buksiját is szeretem nézegetni hátulról.
Mancs,
300 napnál nem régebbi akvi kivonat kell, ez tuti, nekünk szeptemberben volt az esküvőnk, következő év áprilisában szültem, és nem kellett újat kérni. Na meg az anyakönyvvezető ismerősöm is ezt mondta.
Egyébként azért van ez a 300 nap, mert a tv. szerint az a gyerek apja, aki fogantatáskor az anya férje volt, függetlenül attól, tényleg ő-e az apa, és a terhességet 300 napnak számolják, így aki születés előtt 300 nappal a férj volt, automatikusan ő lesz az apa.
Általános tapasztalatom az, hogy első gyerekes kezdő anyukának kell vagy 3-4 hónap, mire nagyjából kiismeri, miért sír a baba.
Addig megy a találgatás.
Nekünk volt egy listánk, és azon néztünk végig minden pontot.
Tücsökmami,
Ákos meg nyikorgott éjjelente, mint az ólajtó.
Egy idő után hozzászoksz majd, hogy mi az a zaj, amire kelni kell, és mi az, amire nem.
Kb. 40-45 percenként van nekik egy éberebben alvó periódusuk, úgy tudom, és Ákos is akkor zajongott így.
Ilba,
Gratula Beninek a mutatványhoz. Szopira tényleg ez a legjobb, ha elfoglalja magát az ember valami mással, és nem parázik. Szorítok a holnapi mérlegeléshez. A mérőszalagos ötleted is sztem szuper. Én az első hetekben voltam annyira kibukva, hogy már meg is beszéltem a párommal, hogy csak Ákos hat hetes koráig szoptatok, utána átteszem tápira. Na de hat hét után ez már szóba se került.
(Ja, akkor ezt már nem írom meg neked odaát privát üziben is.
).
Bubek,
köszi a dícséretet.
("Nem azért mert te vagy Connie" - ez aranyos volt.
).
Novum,
örülök, hogy Fannival minden oké.
Képzeljétek, Ákos ma ráesett a szék keresztfájára nyitott szájjal, majdnem elájultam, dőlt a vér a szájából, és úgy ordított, hogy nem kapott levegőt. Amíg meg nem érezte a fura ízt a szájában, akkor abbahagyta az ordítást, és ízlelgette, hogy mi ez, és tök hülyének nézett, hgy én meg mit sápadozok és mosom ki a száját.
Úgy tűnik, nem lett semmi baja, az előbb is majdnem szétrágta a tv-asztalt.