Borsókás!
Nagyon várjuk a híreket a férjeddel kapcsolatban.
Nagyon szép és nehéz a munkád, becsüllek érte. Jó sok türelem kell hozzá, gondolom. Én biztos nem tudnám csinálni.
Amúgy van egy aloe verás készítmény is, ami jó hatással van a sperma számra. Mielőtt elmentünk a Kaáliba a párom szedte kb. 1 hónapig. Azt mondták, átlagon felüli a kiskatonák száma, 80 milló. Azután már nem szedte, akkor sem volt kevés, de ennek max. a fele. Ha valakit érdekel megkeresem és leírom a nevét.
Zsebi!
Olvasd el,amit a Borsókásnak írtam, lehet, hogy érdkel.
Fanni!
Jó
-t!!!
Zsuzsi!
Igen, csináltak átjárhatóságit, mindkét petevezeték átjárható, semmi elváltozás nincs. Csak az a 29-s prolaktin.Ma voltam vérvételen, azt is nézettem, kb. 1 óra múlva kell telefonálnom az eredményért. Más is mondta már, hogy ez nem is magas, neki magasabb volt és nem kellett szenie semmit, ezzel szemben velem naipi 1,5 bomocriptint szedetnek.
Juj de jó, hogy te is könyvelsz!
Így legalább ha valamit nem tudunk akkor kérdezhetünk egymástól.
Icsilya!
Akkor neked is hasonló a szakmád. Milyen érdekes, lehet, hogy a meddőség könyvelő betegség?
Amúgy sokat gondolkoztam/zom ezen a meddőségen és szerintem az a legrosszabb, ha nincs semmi bajunk és mégsem esem teherbe. Mert pl. ha nem átjárható a petevezeték, vagy a kiskatonákkal van gond, akkor legalább tudják mi van és próbálják megoldani. De nálunk nincs mit megoldani
Kiscsillag!
Az a 3 óra utazás nagyon-nagyon sok!
Tiko