Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta!
Köszönöm. Kép
HOgy vagy? Már csak pár nap és nem kell menni dolgozni. Király!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
Nekem sem igazán tetszik most megint a tábla!Olyan nagy a narancssárga rész,és mintha nem nagyon lehetne feljebb jutni a citromsárgába. De hátha a már stimuzok bebizonyítják, hogy nem így van.
Köszönöm a te drukkjaidat is.NAgy szükség van erre is, meg az energiákra is. Most, hogy egy ideje már egyedül vagyok itthon, még inkább beindult a parázásom.

BorsókásKép

Borsi
borsókás

KrisztaKép
HA még ez lenne..., tudnám hogy van értelme! Nekünk most varicokele és cisztaműtét lesz.
CSak abban reménykedhetünk, hogy talán egy kis idő elteltével több lesz a kiskatona. De valahogy bennem van a kisördög, hogy mi van ha mégsem? Mi van, ha ezzel a bepiszkálással még annyi sem lesz, mint eddig volt?KépKépKép
Ezt a páromnak nem is mertem mondani.Így is eléggé utálja a helyzetet.

B

Borsi
borsókás

Borsókás!
Ilyen dolokra ne is gondoljál! Sikerülni fog és meglátod pár hónap és a katonák száma is nőni fog. Én tényleg nagyon drukkolok és tessék nem parázni hiszen most a párodnak nagyon nagy szüksége van rád. Ezt a nehéz utat együtt kezdtétek együtt csináljtok végig és sajnos mindig vannak akadályok amik megájt parancsolnak és ott kell nagyon erősnek lenni és együtt kéz a kézbe menni tovább.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi
Ezért mesélem nektek ezeket a hülye gondolatokat! Neki nem mondom. Õt azzal bíztatom folyamatosan, hogy mi benne leszünk abban az 50%-ban, akiknél nő a halacskák száma a műtét után. Így kell lennie.
Tudom, hogy nekem kell benne a lelket tartani, ahogy ő tette a transzfer, és a negatív eredmény után. Egyszerűen fantasztikusan csinálta.Nagyon drága pasi.Kép
Kép
Viszont így, mivel ennek is ki kell jönnie valamikor, ide a fórumra jut a para-Borsókás.KépDe most már igyekszem összeszedni magamat!Ígérem!Kép

Egyébként egy ideje már úgy gondolom, hogy akiknek gond nélkül összejön a baba, és nem kell együtt ezeket átélniük, azoknak nem is ennyire erős a kapcsolata. Persze jöhetnek más bajok is, de ez valahogy mégis más jelentőségű és más hatású. De az is lehet, hogy nagyon egyoldalúan látom a dolgokat. Ez sem lenne csoda.

Borsi
borsókás

Borsókás!
Természetesen nem azt akartam kihozni a fentiekből, hogy nekeünk ne parázz, hanem hogy vele szemben légy erős, mert most erre van szüksége. Nekünk arra van szükségünk hogy őszintén írd meg az érzéseidet, sajnos itt sokszor szorul össze a gyomrunk és akkor ki kell engedni valahol a feszültséget. Erre is nagyszerű ez a hely és az emberek.

Szerintem is így van ahogy írtad ez egy olyan kapocs férfi és nő között amit semmi nem tud utolérni. Itt derül ki hogy mit is teszünk meg a másikért úgy hogy adott esetben nekünk semmi bajunk vagy fordítva. Ehhez rettentő sok erő és kitartás kell amit sok kapcsolat sajnos nem bír ki. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Látom javítottad a táblázatot, nagyon friss vagy. Kép

Nagyon jól összefoglaltad a dolog lényegét. Valószínüleg azért nem akadtam most ki annyira, mert már én is meglepődnék, ha sikerülne. Igaz, ez most egy kicsit más volt, mert ugyebár a teszt 4 napig pozitív volt. Legalább elmondhatom, hogy már ilyenem is volt. Na jó, ez nem olyan vicces. Kép

Mennyire vannak kevesen a párod kiskatonái?

Amúgy nem vészelném át ilyen könnyen, ha nem találok rátok és nem fogadtok be.
Kép

Borsókás!

Nagyon okosan tetted, hogy nem mondtad a párodnak a félelmeidet, elég ideges lehet, így is.
Mikor tudsz hozzá bemenni?

Azon kevesek közé tartozom, akik otthon dolgoznak, vállalkozóknak könyvelek.

Lányok!

Ti mivel foglalkoztok, ha nem titok?

Tiko

tiko

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 15:06-kor.
seszi

ZsebiKép
Nem értettem félre.KépAzért parázom itt, mert tudom, hogy ti összekapartok ha kell és pontosan értitek min megyek keresztül. Ez annyira jó!
Eygetértek!A társ választásakor nem is gondolja az ember, hogy mi minden lakik a másikban. Pedig azt hisszük, jól ismerjük.
Az én páromnak is olyan vonásai jöttek elő, mióta tart a baba-projekt, hogy csak ámulok. Soha nem gondoltam volna. CSak aláhúzza, hogy milyen jól választottam!
Amit a meddő párok így átélnek együtt, egymásért, a babáért azt szerintem a nem érintettek el sem tudják gondolni. Még a közeli rokonok, barátok sem!

B.

Borsi
borsókás

TikoKép
Holnap én reggel 7-től 11-ig dolgozom, utánna repülök hozzá. Tehát szerintem 12 körül leszek benn nála.
Én ugyanazt éreztem, amit most te. A fórum annyit segített lombik előtt, alatt, után, hogy nem is tudom hogy vészeltem volna át az egészet nélküle. Kezdek függő lenni?????!Kép
Egyébként én konduktor vagyok, mozgássérült gyermekek mozgásfejlesztésével és tanításával foglalkozom.

SesziKép
Holnap 10-kor van a műtét. Igen, tavaly nov.-ben kértem a Szakértő Stáb tapasztalatait, most meg már a műtétnél tarunk. Rábeszéltük egymást. Főként azért, mert később valszeg úgyis meg kellene ezt csináltatni, mert az évek múltával fájdalmat fog okozni a visszér-tágulat.Sajnos nem tudom, mikorra várhatjuk az esetleges kiskatona-gyarapodást, de már izgatottan várom.

B.

Borsi
borsókás

Tiko!
Látómezőbe egy-két spermánk volt, de az utóbbi évben feltornáztzk 5 millió jól mozgoróra. A párom homeos cuccott szed (kisebb szünetekkel), de hogy ettől vagy nem ettől nem tudom, de javult ez a lényeg. Kép

Én elmondtam a munkahelyemen hogy lombikozunk hozzám maximálisan támogatva áll a főnököm. Szerencsére. Kép Azért ez egy nagy könnyebbség.

Seszi!
Ez látod egy nagyon jó kérdés, valahogy azért mert hogy most kezdenek nem jutott az agyamig hogy odategyem. De beleteszem őt is. Õ itt is ott is lesz. Kép De akkor Kavicska is mert őnáluk is folyamatban van. Kép

Borsókás!
Az én páromból is olyan oldalt hozott elő amit nem is gondoltam kész ápolónő tud lenni egy egy lombik idején. Ilyenkor mindig azt mondom már ezért megérte, hogy szembesülök vele hogy számíthatok rá a bajban is, persze jó lenne már egy kis siker is a végére. Kép

Zsebi
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Meglesz a siker is előbb, vagy utóbb. Bár már az előbbről szerintem mind kezdünk lekésni. De az eredmény akkor sem maradhat el!!!Kép
Nekünk is látóterenként 1-2 halacska van. Ezt próbáljuk most növelni. Lehet, hogy a műtét után kifaggatlak, hogy mit nyomat a férjed, amitől így javult az eredménye.

Én most már elhallgatok, mert holnap 5 körül kelnem kell.
Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
Mennek ám innen is a drukkok nektek ezerrel!!!! Nagyon, nagyon drukkolok és gondolok rátok!!!! Minden rendben lesz meglátod!!! Kép Gyarapodni fognak azok a kiskatonák!!! És persze ti is!!!! Kép

Zsebi Kép
Igen onnan elhajtottak, mondtam, hogy genetika vizsgálat és azt mondták, hogy csak terhes nőket vizsgálnak! Kép Én is nagyon csodálkozom és a mai napig nem értem!!!! De mindegy, alakul a dolog és 3-án megyünk egy márik helyre. Ott majd megmondják hogyan tovább!!

Tiko Kép
Én Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok Kép

Vissza akartam olvasni, de nálam nem látható 19-étől egészen tegnap este f8-ig semmi Kép

Borsókás Kép
Nagyon drukkolok Nektek!

Szerintem is igaz, hogy jobban kinyílnak a párok egymás felé a "bajban", s akkor eldől, hogy tényleg szeretik-e egymást, van-e egymáshoz elég türelmük. Én is úgy vagyok vele, ahogy Zsebi Kép, az én párom is meg tudott lepni néhány új oldalával, amiért mégsokkal jobban szeretem!

Én holnap szabin leszek, péntek hajnalban pedig elutazunk síelni! Így igazoltan leszek távol hétfőig Kép

Wish Kép
Mikor kezded a Suprefactot?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok Kép
Hollottatok már ilyet? Nem akarják levenni a terheléses cukrot, amíg nincs meg a reggeli éhgyomri cukorértékem. Kép Ezt most tudtam meg, de nem igazán értem, hogy miért így működik! Remélem azért még leveszik a terhelésest ha jó lesz a reggeli akkor is.
Amúgy drukkoljatok, hogy megjöjjön. Szombaton kéne neki.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsebi,
A progiszuriktól azért tartok egy kicsit, dokibacsi felve mondta, hogy ez bizony most kelleni fog. Persze nyilván ki fogom bírni, köszi a tanácsot. Sima vizes borogatást rakjak rá?
Nem kérdeztem még a dokit, de ez is olyan, hogy kb. ugyanabban az időben kell beadni, mint a többi szurit?

Mka
Vendég

Kiscsillag Kép
ha nincs meg az éhgyomri érték, akkor nincs igazán értelme nézni a terhelésest, hiszen nincs viszonyítási alap.
Ha magas lenne, nem lehetne tudni, hogy a terheléstől magas, vagy alapból is az lenne.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tiko

Nálad csináltak átjárhatóságit, lapart, vagy valamit? Nem akarom elhinni, hogy csupán egy 29-es prolaktin szint miatt nem esel teherbe.
Amikor a laparom volt, előtte a prof. megnézte az egyéb eredményeimet (ui. nálunk a lapar kifejezetten az én kérésemre volt), és amikor mondtam neki a 34 prolaktin szintet, csak legyintett rá, hogy nem emiatt nem estem én eddig teherbe.
Amúgy én is könyvelő vagyok, itthon dolgozom Kép

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
azért nem csak a progiszint okozhat problémát Kép ugye mint tudjuk a párok 20%nál nem ismert a meddőség oka. Lehet, hogy Tikoék is ebbe a kategóriába tartoznak.

foglalkozás: közgazdász vagyok, számvitel szakiránnyal, itthon dolgozom, van egy cégünk a párommal.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

FanniKép
Nálunk nincs suprefact. Majd pénteken kezdem nyomni a gonalt.

wish

Orsi

Nekem is az jutott épp eszembe Tikoékkal kapcsolatban, hogy ők abba a kategóriába tartoznak, ahol a meddőség oka ismeretlen.
Te is könyvelsz Orsi?

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
könyvelni igazán nem könyvelek, inkább a gazdasági ügyeket irányítom. van egy könyvelőcégünk is, ott meg a szakmai felügyeletet csinálom ill. a könyvvizsgálókkal tartom a kapcsolatot.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya Kép
De hisz a terhelésesnél is van egy alap. Az amit először vesznek le éhgyomorra, szerintem az a normál. Azt abból is lehet látni. Vagy nem? Na, mindegy. Azért egy kicsit ideges lettem!!
De jó nektek, hogy mind otthon dolgoztok!! Kép A francba csak én utazok napi 3 órát??? Kép Mert ilyen marha vagyok!!! Ezért is lenne már jó otthon lenni egy "kicsit" (min. 3 év) Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jah, persze... akkor most Neked külön kellett volna menned +1 vérvételre, hogy megnézzék még 1szer az éhgyomrit???
ez tényleg agyrém!!!
az a 3 óra utazás nagyon sok Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish Kép
Tényleg? A lényeg, hogy kezdhetsz végre!
Nagyon drukkolok!
Puszi

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Orsi
Hát az tök jó, hogy Te is otthonról tudod rendezni a dolgaidat. Én pl. biztos vagyok abban, hogy ha olyan munkahelyem lenne, ahol munkaidő van és minden nap be kellene járnom, engem már rég kirúgtak volna, a távollétek miatt. Vagy rá menne az egész évi szabi+táppénz. Így akkor dolgozok, amikor akarok, az a lényeg, hogy határidőre minden kész legyen.

Kép
zsuzsi73

Borsókás!

Nagyon várjuk a híreket a férjeddel kapcsolatban.

Nagyon szép és nehéz a munkád, becsüllek érte. Jó sok türelem kell hozzá, gondolom. Én biztos nem tudnám csinálni.

Amúgy van egy aloe verás készítmény is, ami jó hatással van a sperma számra. Mielőtt elmentünk a Kaáliba a párom szedte kb. 1 hónapig. Azt mondták, átlagon felüli a kiskatonák száma, 80 milló. Azután már nem szedte, akkor sem volt kevés, de ennek max. a fele. Ha valakit érdekel megkeresem és leírom a nevét.

Zsebi!

Olvasd el,amit a Borsókásnak írtam, lehet, hogy érdkel.

Fanni!

Kép -t!!!

Zsuzsi!

Igen, csináltak átjárhatóságit, mindkét petevezeték átjárható, semmi elváltozás nincs. Csak az a 29-s prolaktin.Ma voltam vérvételen, azt is nézettem, kb. 1 óra múlva kell telefonálnom az eredményért. Más is mondta már, hogy ez nem is magas, neki magasabb volt és nem kellett szenie semmit, ezzel szemben velem naipi 1,5 bomocriptint szedetnek.

Juj de jó, hogy te is könyvelsz! Kép Így legalább ha valamit nem tudunk akkor kérdezhetünk egymástól.

Icsilya!

Akkor neked is hasonló a szakmád. Milyen érdekes, lehet, hogy a meddőség könyvelő betegség? Kép
Amúgy sokat gondolkoztam/zom ezen a meddőségen és szerintem az a legrosszabb, ha nincs semmi bajunk és mégsem esem teherbe. Mert pl. ha nem átjárható a petevezeték, vagy a kiskatonákkal van gond, akkor legalább tudják mi van és próbálják megoldani. De nálunk nincs mit megoldani Kép

Kiscsillag!

Az a 3 óra utazás nagyon-nagyon sok! Kép

Tiko

tiko

Fanni!

Jó sízést. Vigyázzatok magatokra!

Timi
latimi

Tiko

Kíváncsi vagyok, mennyi lesz most a prolaktin szinted, írd meg azonnal, ha megtudod.
Te még nem bolondultál meg az évvégi adatszolgáltatásokkal kapcsolatban? Könyvelő-fórumokra szoktál felmenni?

Lányok,

ha valaki tudja, megírná nekem, hogy a spermák számánál mi számít jónak, átlagosnak, rossznak, stb? nekem erről fogalmam sincs, csak annyit tudok, hogy a páromnak 120 millio volt, és erre azt mondták, hogy rendben van. Most viszont azért érdekel, mert egy barátnőm érintett, ő még annyit se tud erről az egész témáról mint én és szeretnék neki segíteni. Hány millio alatt szoktak tuti lombikot javasolni?
Köszi Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

ZsuzsI!

Persze megírom, úgyis sokan kíváncsiak a HCg szintemre is.
Én idén nagyon ügyes voltam Kép , miután tudtam,hogy januárban lesz a lombik előre dolgoztam amennyire csak tudtam. Kész vannak a jan. 31-s adatszolgáltatások, a NYENYI, a 0503-s, most kezdem az éves áfákat és a szja bevallásokat.
Könyvelői fórumon még nem voltam, ill. ez életem első fóruma.
Te szoktál felmenni? Tudsz ajánlani?

Nem tudok pontos spermaszámokat, de azt tudom, hogy a 120 millió az nagyon-nagyon jó. Asszem átlagosnak a 20-25-30 milliót mondják. Az is tuti, hogy 5 milliónál már ICSI-t csinálnak, de pontos határokat sajna nem tudok.

Tiko

tiko

Zsuzsi Kép
az eü. határérték 20 mió/ml... de ez még édekevés. A mai átlag az 50-60 mió/ml. A párod 120 miója az nagyon szuper eredmény.
10 mió-20 mióig csinálnak inszemet. 10 mió alatt lombik azonnal.
5 mió alatt ált. a pasit meg sem próbálják kezelni.

egyébként 50 éve 120 mió volt az átlag, és 50 mió volt az eü. határérték.

könyvelő fórumon én sem jártam még sosem. hol van ilyen?
mostanában az adozo.hu-z szoktam ált. átfutni naponta, meg az apeh hírlevelet.
Ti mit ézegettek még?

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Halihó!

Az előbb hozta a postás a határozatot. Most már hivatalosan is öriszülők lettünk. Úgy feldobódtam, hogy csuda.

Fénymásoljuk, és küldjük is a Gólyahírnek.

Timi
latimi

Tiko, Orsi

A www.mkoe.hu (magyar könyvelők országos egyesülete) a legjobb, ott nagy az élet és hamar választ lehet kapni a kérdésekre. a másik, ami még jó szerintem a www.aktaforum.hu Én mindkét helyen már egy éve regisztráltattam magam és rengeteget tanulunk egymástól, meg jól el lehet beszélgetni, vitatkozni, hogy ki mit hogyan csinál. Most a K-s adatszolgáltatás a sláger téma.
Bocsi a többiektől, hogy más témáról írtam most.

A párom amúgy soha életében nem ivott, nem dohányzott, és aktív sportoló. Ennek lehet köze az ő jó eredményéhez, vagy ez hülyeség szerintetek?

Kép
zsuzsi73

Tiko Kép
Köszönöm!

Timikém Kép
Köszönöm!
Nagy gratula! Mostmár Neked is mindjárt itt a babó! De jó! Puszillak

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzs73 Kép
120 millió??? Azta!!!! AAAA!!! Nem semmi!! Kép Az nagyon, de nagyon szép!!!
A februári Wellnessben (és ezt mindenkinek mondom) van egy 12 oldalas cikk a meddőségről. Aki teheti vegye meg! 530 Ft és zoknit is kaptok ajándékba. Kép Menj fel az oldalamra oda kimásoltam a spermaszámmal kapcsolatos dolgokat!

Icsilya Kép Tiko Kép
Igen, tényleg rettenet a napi 3 óra utazás!! Kép Sokszor már majdnem feladtam. Most úgy elvagyok vele, de remélem már nem tényleg nem kell sokáig csinálni, mert Kép!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Latimi Kép
Ez szenzációs hír!!! Kép Ránkfért már valami jó hír is!!! Kép Akkor már nem sokat kell várnotok és megjön az a babóca!!!

Kép
*

Kép
Kép
kiscsillag

Lányok!

többször is hívtam a drnőt, vagy voltak nála, vagy a műtőben volt. Képzeljétek, visszahívott. Nagyon meglepődtem.
A HCG szintem 54 volt, ami ugye ilyenkor nagyon alacsony. Azt mondta, ezt biokémiai terhességnek hívják, elindul vmi, de nem tud fejlődni. Ezt nem is nevezik vetélésnek, csak ha már a petezsákok láthatóak. Megoldódik magától, nincs semmi tennivaló.
A prolaktint meg elfelejtették megnézni, megnézeti a drnő és holnap érdeklődhetek. Nagyon kíváncsi vagyok rá, most még ideges sem voltam.

Latimi!

Gratula!!! Kép Kép Kép

Zsuzsi!

Köszi az infót, fel is nézek asszem.

Kiscsillag!

Te mivel foglalkozol? Asszem még nem írtad, ha igen, bocsi.
Drukkolok, hogy már ne sokáig kelljen utazni. Kép

Tiko

tiko

Kiscsillag!

Nagyon köszi a képet. Most már izgulhatunk, hogy mikor szólal meg a telcsi, hogy hamarosan megszületik a mi babánk, és mehetünk érte v. értük.

Fanni!

Ha lesz tali, ugye jössz?
Jó volt múltkor dumcsizni.

Timi
latimi

Timi Kép
Nagyon szeretnék, így ha tudok, feltétlen megyek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok Lányok!
Egy kis időre felszívódtam, mert munkám mint a szemét, de...

Pénteken megyek 11-re 1db-os fagyibabás transzferre, úgyhogy holnaptól szabin leszek.

Zsebi, ÍRJ BE LÉGYSZI A TÁBLÁBA.

Drukkolok mindenkinek, aki most van benne nyakig meg azoknak is akik még előtte állnak!

Puszi

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Tiko Kép
Elküldve 2006 Január 25 szerda - 07h 45:

Timi Kép
Nagyon szívesen! Drukkolok, hogy mielöbb sikerüljön Nektek!!!! Kép

Nviki Kép
Neked is megy a drukk meg a pozitív energiák +++++++! Ügyes legyél, aztán gyere ám, hogy mi sikerült!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Hajrá Viki Kép

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY (kérdés)
Ha ma van a pé-m, akkor ma kell magamra húzni az embert, vagy holnap... esetleg holnap után?
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

IS Kép Kép Kép
biztos, ami biztos alapon

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Orsi Kép Megpróbáljuk Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

KiscsillagKép
Azért nem terhelnek addig, amig nincs meg az éhgyomri eredménye, mert ha az eleve magas, akkor nem adhatnak + cukrot a szervezetnek.
Vagyis, akinek éhgyomorra magas a cukra za nem terhelhető. Ezért kell megvárni az eredményt.

TimiKép
Gratulálok!!! Postás megvolt, most már csak a telefont kell várni!

TikoKép
Sajnálom, hogy így alakult.
Első alkalommal mi is így jártunk. Legközelebb sikerülni fog. Ez tuti!

BorsókásKép
Remélem eredményes lesz a mütét!
A létóteremkénti 2-3 katonából is lehet babó!
Nekünk is csak annyink volt!

ZsebiKép
Már írom is a felmondólevelet a mikidnek!
Hogy milyen itthon? Még szoknom kell, mert egyenlőre totál feleslegesnek érzem magam, mert nem csinálok szinte semmit.
Ma a párom főzött helyettem és kishíjján elsírtam magam, hogy legalább ezt had csináljam én!
Az viszont jó, hogy több időm van rátok és normálisan végig tudom olvasni a hozzászólásokat!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
ez tök jó indok, de eszerint akkor minden kismamának is kellene először egy éhgyomri, nem? nekem sosem mértek terhelés előtt pluszban egyet.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni!
Szerintem Ma is , holnap is. nem tudhatod, mikor indul el a kis sejtecske.

Timi
latimi

OrsiKép
Akkor ez is kórházfüggő lehet?

Nálunk leveszik az éhgyomrit, majd meg kell várni az eredményt (1/2 óra) és utána kapjuk a cukros lötyit. És ez alól senki sem kivétel, a kismamik sem.
Nekem az egész módszer tiszta szadinak tünik attól kezdve, hogy berendelik a kismamikat éhgyomorra! Aztán várhatnak éhesen a labor folyósóján, utána meg is kell inniuk azt a löttyöt és +2 óraán keresztül nem ehetnek!!!

Ahány kórház, annyi szokás??!!
De azért érdekes, hogy ez sem ugyanúgy megy országszerte, nem?

Kép
stella9

Stella Kép
Köszi!

Icsilya Kép
A laboros nő egyből azt kérdezte, hogy terhes vagyok -e? Úgyhogy én ebből arra következtettem, hogy kismamiknak nem kell elötte vérvétel. Hogy miért?? Azt nem tudom! Kép Mindenesetre azt mondta, hogy első az éhgyomri aztán lehet csak terhelni.

Csajok! Kép
Az igaz, hogy a hormon vizsgálat (vérvétel) eredményére 5-6 hetet várni kell???? Ez szörnyű lenne!!! Mondjátok, hogy nem igaz!!!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Stella Kép
sote ii. szúrnak, igyál, +2 óra szúrnak. Nem várnak semmivel.
de tényleg sokkal tisztább ez így!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?