Lanyok, szerintem eltunk egy vagy tobb oldal mert nem talalom a cicaimat.
De ha jol gondolom akkor ez lehet az amit Eszterke akar:
Szolj ha nem ez az! Sajnalom!
Eddig szupi a gorbed, drukkolok!!!
Gigi:
Isten hozott, szerintem ne aggodj, vagyunk egy paran ujak.
Ha segitseg kell csak szolj, bar Anyapoc es Beszti tok jol elmagyaraztak mindent. Szolj ha benne szeretnel lenni a tablazatban.
Miert csak nyaron akarjatok kezdeni a babagyartast?
Anyapoc:
Elarulod nekem hogy hogyan jott ossze Villo homerozes mellett? Hatha lopok egy-ket otletet.
Szopizik mar rendesen es alszik este?
Megjott a keped, az adataid benne vannak a profilodban csak a korod nem, titkos?
Sok csokit eszem csak sugar free-t.
Az ugyeskedesem annyibol all hogy remenykedem hogy elobb lesz pe-m.
Kriszti:
Sajnalom hogy megjott de majd legkozelebb!
Isten ments hogy megmond a munkahelyeden mire keszultok, ok is ott szurnak ki Veled ahol tudnak, legalabbis nekem ez a tapasztalatom a munkaadokkal.
Tok edi lehet a kisfiad ahogy hajkurassza a muslincakat, rakjal fel rola kepet.
Szobatisztasagrol meg halvany lila fingom sincs de ezen a nyaron szeretnem elkezdeni. Tenyleg ilyen nehez?
Tlidi:
Szeptember meg igen, igen messze van!
Addig remeljuk a legjobbakat!!!
En vagyok az elo pelda, beguboztam es majd beleorulok az itthon ulesbe! /de azert masodikat akarok, de hulye vagyok!/
A kulonbseg koztem es minden normalis no kozott hogy nekem eszem agaban sincs dolgozni menni, en csak tanulni akarok. Tul kenyelmes volnek?
Monyoka:
Mint a vizihullak?
Majd meglatjuk mi sul ki ebbol a ciklus vegere.
Addig ne aggodj!!!
Keditke:
De jo hogy jelentkeztel, tenyleg aggodtunk erted!!!
De nem igazan ertem a dolgot, a verzessel nem mentel dokihoz? Elmult? Annak a 2. csiknak ennyi ido utan nem erosnek kellene lennie? Hogy birod ki hogy nem mesz dokihoz rogton?!
Mesi:
Legyszives kuld el megegyszer a fotot mert valami hiba miatt nem nyitja meg. Koszike!