Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok, csak gyorsan beköszönök! Kép

Monyó, Tontica,
az aviva torna dióhéjban: erősíti a női szerveket, optimalizálja a hormonszinteket, ciklusrendező hatása is van, és sok nőcinek segített már teherbeesni...
egy gyakorlatsorozatot kell rendszeresen elvégezni, és relatíve gyorsan hoz is eredményt...
na majd meglátjuk... ártani nem árthat!
Ha más nem, megvan a rendszeres mozgásom! Kép

Beszti,
tudom, sajnos, hogy nálam van a gond, de persze, meglesz a pasi-viszgálat, tervben van!

Tontica,
21. napon vagyok! Kép

angel37

Junko,
drukk a dokihoz! Kép
mit fog nézni?

angel37

Angyal: Kép
Bocsi, atjavitottam, holnap mar a jo adattal lesz benne.
Ilyenrol meg nem hallottam hogy egy torna ilyen eredmenyt hozhat de remelem Neked sikerul!

Borzalmas, hogy milyen depis hangulatom van megint. Kép
Fiam beteg, sz@r az ido, a festo erre a hetre igerte hogy kifesti a lakast es meg sehol senki, unalom, unalom, unalom! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Angel!

Mondjuk úgy, hogy nálad VAN gond (remélve, hogy hamar megoldódikKépKép). De ez sajnos nem zárja ki, hogy nála is legyen... Szintén remélve, hogy neKép.
Nálunk, mikor a baba nem akart megfoganni, senki nem mondta, hogy ne vizsgálják ki őt is, sőt pont azt mondta az andrológus is, hogy igenis jó megvizsgálni, mert akár még változhat is (pl.egy rejtett herevisszér miatt).

Tontica!

Majd meglátjuk!Kép Ugye még 6 nap van a ciklusból, mielőtt meg kellene jönnie. De én többszörösen is örülök. Mert ez a ciklusban előre anov.-nak számítottam, és még egész jó hőim is vannak.
Pedig tényleg jó ám egyszerre "letudni" a tesókat, ha egyébként szeretne. Sokkal nehezebb megint mindent újrakezdeni (pelus, szopi, éjszakai kelés,túl kicsi valamelyik, hogy jó helyekre menjünk), legalábbis szerintem.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Tontica!
Most latom csak,hogy engem is betettel a tablaba!Aranyos vagy,koszonom!Kép
En csak ilyen neha belatogato vagyok,nem is homerozok!De ha ez nem kizaro ok,akkor en is megadom az adataimat!

Kép
Kép
ancsa81

Csá csajok!

Vittem 23. napi hormon leletet, az oké, viszont úgy tűnik a hónapban nincs!nem lesz peteérésem. Kicsit el vagyok kámpicsorodva.
Bár ellentmondások azok vannak.

j.
Vendég

Sziasztok!
Rossz hír: érzem, hogy 1-2 napon belül meg fog jönni. Kép Megint nem sikerült...
Vészesen fogy az idő. Benedek (nagy fiam) márciusban lesz három, addigra kellene egy terhességet produkálni. Nem veszik fel őt az oviba csak szeptembertől, a bölcsiben meg teltház van, a nagyik a szabadságot szeretik, nem lehet rájuk bízni H-P-ig a kicsit. Így az sem jó megoldás, ha visszamegyek dolgozni, de az sem jó, ha nem... Félek megszünik a munkaviszonyom, ha nem tudok visszamenni. De annak sem sok értelme, ha visszamegyek 1-2 hónapra, majd veszélyeztetett terhesség miatt elmegyek táppénzre + mit csináljak addig a kicsivel? Nem vihetem be magammal dolgozni???
Bocsának az agonizálás miatt. De jó mérleghez hően nem tudok dönteni. Szerintetek mit csináljak???

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Junko, az hogy lehet, hogy nincs peteérésed egy hónapban?

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Tontica!
Küldtem fényképet!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Tontica,
köszi! Kép
az én kedvem se túl virágos, de azért még épp tűrhető - a környezetem számára is! Kép Kép

Eszti,
OK, persze, tudom, és lesz is vizsgálat. Párom egyébként két éve volt urológusnál és OK volt, mondjuk anyagot nem néztek...

Megéztelek, szép termés! Kép Kép

Junko,
sajnálom Kép

Kriszti,
biztos jól érzed? (tudom, hülye kérdés)
Sajnos fogalmam sincs mit tennék a helyedben...Kép Nem könnyű döntés. Talán majd az élet elrendezi! Kép
De van egy olyan érzésem, hogy így "időre akarni teherbeesni", az nem biztos, hogy segíti a dolgot... bocs, nem akarlak megbántani. Kép

angel37

Kriszti: Kép
Szerintem ezt igy nem lehet megerezni, bizzal amig meg nem jon. En a helyedben (hogyha most nem vagy babas) akkor visszamennek dolgozni meg arra az egy honapra is akar amig teherbeesel, mert egy: igy nem veszted el az allasod es ez a legfontosabb, ketto nugodtabb leszel.

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok,
kicsit megpróbáltam visszolvasni de nem jártam túl nagy sikerrelKépúgy tűnik ti ittmár egy jól összeszokott csapat vagytok és kicsit én is szeretnék csatlakozni ha nem bajKép
RÓLAM röviden:van egy 20 hónapos fiam és tervezgetjük lassan kettecskét,olyan július augusztus környékén állnánk neki.....
a fiam clostys baba mert a magas tesztoszteron miatt nincs pém.ez volt a fiam elött.most már a prolactinom is magasKépszóval úgy tűnik nagyon nincs pémKépKépKépa hőmérőzést nem próbáltam még mert ......(ezt ha vki kíváncsi rá mert egy másik hosszú történet)tudom hogy ti már itt profik vagytok és ezredszer kérdezik tőletek és nagyon unhatjátok,de nekem is összefoglalnátok röviden hogy mit hogy kell mi a "jó" és a "nem jó" görbe???????????????????plíííííííííííííííízKép
fiam mellett elég esélytelennek tűnik a visszaolvasásKép

tudatlanésamatőrahőmérőzésbengigi
Vendég

Sziasztok!

Tontica

SzupperKépKép!Én már nem hőmérőzök,akkor csináltam,amikor a lánykát hoztuk össze...Szóval én vele lehetnék felülKép...
Egyéb paraméterek,hogy Bulcsú 3 év 5 hós,Villő,aki első hőmérős próbálkozásra sikerült,5 hónaposKép....képet majd küldök!
De hogy én fő tanácsadó...vannak itt olyanok ,akik sokkal többet tudnakKép!
Tényleg nagyon jó,hogy Hugod pasija ilyen jó irányba kezdett változni,még jó,hogy a férfiakra is lehet hatniKép...
Szóval Te most ügyeskedsz,hátha besikerül vmi?KépHajrá!!!
Depi miatt ne aggódj,ilyen a tél!Tessék sok csokikát enni,abban van a sok boldogság!
Na,majd küldök én is képetKép!

Kriszti

SziaKép!Fel a fejjelKép!
Egyrészt egyáltalán nem bizti,h megjön!!!Képsokaknak hasonlóan kezdődik a babásodás,mint egy mensi(pl. én is...)...
Ha mégsem:azért anak utána kéne járni,h ilyen esetben visszautasíthatják-e az oviba való felvételt..Mert ha megfelel a követelményeknek és neked MENNED KELL dolgozni,szt nem tehetik meg,h nem veszik fel...Vagy milyen indokkal?KépKép

Junko

Sajnálom..KépEz tuti?Milyen homronokat néztek?Szokásos?

Monyoka

Leírod nekem,hogy pontosan hogyan méred a hőt,lehet,hogy már írtad,csak én lemaradtam róla...Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Sajnos jó éreztem, az imént megjött. Sosem volt még ilyen rövid ciklusom. 29 nap!! Eddig mindig 32-35 között volt.
Tontica, igen, azt hiszem igazad lehet. Valószínűleg visszamegyek, csak azt nem tudom, hogy mondjam-e nekik, hogy ezerrel dolgozunk a következő babán és ne számítsanak rám túl sokáig.

Szorítok mindenkinek a babagyártáshoz!

Képzeljétek a fiamnak új szokása van: nyomkodja a melleimet és közben nyüszít hozzá! Kép

Elleptek minket a muslincák! Már kidobtam a hagymát és a krumplit, ami tele volt velük. Hogy lehet tőlük megszabadulni? Már kiraktam egy edénybe cukros vizet, hogy majd csak belefulladnak, de több eszük van. Nem repülnek bele. Kép
Benedeknek nagyon tetszenek. Azt mondja rájuk kismadarak. És kergeti őket, mint ahogy a galambokat szokta. "Huss!" És nagyokat kacarászik.
Olyan aranyos, nem is tudom mi lenne velünk nélküle!!!!Kép

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Anyapoc, Beni még nem szobatiszta. Ez kizáró ok az oviban.
A bölcsiben telített a létszám, max. várólistára kerülhetünk...
Még meditálunk hogy oldjuk meg Beni elhelyezését. Majd megírom mire jutottunk, vagy hogy hozta az élet. Kép

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Kriszti,
sajnálom Kép, úgy lászik mégis jól érezted.

Gigi, szia! Kép
ha adsz egy emilcímet küldök erről egy kis anyagot! egyébként én is itt találtam a babaneten! Kép

angel37

Gigi

Ugyan már,itt mindig jól jön egy kezdőKépKépKép!
A lényeg:mindegy,milyen hőmérővel(normál,digit),10 percig kell a belső hődet mérni közvetlen ébredés után.A belső hő lehetőleg hüvely legyen,ez adja a legpontosabb adatot...De ált. jó szokott lenni a szájban nyelv alatt is,de ha pl. nyitott szájjal alszol,akkor már akadhatnak eltérések.ébredés után,vagyis még ki sem szállsz az ágyból(még pisi sem!!!Kép),mert már változhat a hőd és lehetőleg minden reggel uabban az időben....Asszem ez lenne a lényeg.Mensi első napján kezdd,akkor elég alacsony lesz,vagy esik lefelé.A ciklus első felében alacsony a hő,pontos adatot nem lehet mondani,mert mindenkkinek más az alaphője.Peteérés előtt a hő leesik láthatóan,majd felugrik magasra.Utána lehet még egy kisebb visszaesés,ez adja a peteérés napját a legpontosabban.Ha rendben van a ciklusod,akkor a PÉ után a második szakaszban magasnak kell lennie a hőnek,vagyis fent kell maradnia.Közvetlen mensi előtt leesik.Ha baba van a dologban,akkor fent marad.Természetesen vannak eltérések,ha megnézed majd a lányok görbéit,de nagyjából ez a tankönyvKép.
A többit szt majd kérdezd,mert más nem jutott eszembeKép!És majd jönnek a többiek és kiegészítenekKép...
Most szedsz vmilyen gyógyszert,Lehet,hogy írtad,de már nem tudom visszaolvasni....
Egyébként én kíváncsi vagyok midenre,nyugodtan írd le!Ha túl hosszú,akkor privibenKép!

Kriszti

Most olvasom,hogy akkor sajna tényleg lőttek a hónapnak...KépSajnálomKép...

Anyapoc

anyapoc

Tontica

Akartam küldeni képet,nem működik a freemail..KépKépKép
Majd küldöm...Milyen adat kell még?Kép

Anyapoc

anyapoc

Kriszti

Mikor tölti Beni a 3-at?hátha addig szobatiszta lesz...Mert az én fiam is egyik napról a másikra lett az:9...
És a bölcsi is elég szomorú...ilyenkor mit tud tenni az ember??,Elkpézelésem sincs,hogyan fogjátok megoldani,de negyon drukkolok és midenképpen írd meg!!!!
Munkahelyeden nagyon pedzegetik,hogy gáz lesz?

Anyapoc

anyapoc

angel,
gigi83kukacgalambpontnet
és köszi
Vendég

Anyapoc,

még nem beszéltem a munkahelyen senkivel sem a visszatérésemmel kapcsolatban. Tegnap vetette fel a férjecském, hogy hogy tervezem/tervezzük megyek dolgozni, vagy sem??
Igazság szerint félek egy kicsit a munkahelytől. 3 év hosszú idő! Időközben megváltoztak a kollégák, a viszonyok, új igazgató van. Görcsölök egy kicsit tőle. Nem a munkától félek, inkább attól, hogy nem lesznek velem megelégedve, felesleges kolonc leszek és kiraknak. Kép

Beni márciusban lesz 3!

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Gigi!

Én még annyit tennék hozzá ahhoz, amit Anyapoc írt (jólKépKép), hogy igaziból nincs "jó" meg "rossz" görbe, szóval mérés közben felesleges azon aggódni, hogy mennyi az érték (a mérés körülményei fontosak, talán amin. 3 óra alvás után kell mérnit hagyta csak ki Anyapoc). Van, hogy egy látszólag "jó" görbéből sincs bana és egy "rossz" görbe mellett mégis van.
Szerintem most már a leginkább egy jó görbekövető programra érdemes hagyatkozni (www.fertilityfriend.com (angolul) v. www.wunschkinder.net (németül)). Ezek jelzik a peteérés lehetséges időpontját. Ill. sokat segít, ha te is figyeled magadat (méhnyak, méhnyaknyák).

Junko!

Sajnálom!

Kriszti!

Neked sincs könnyű dolgod.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kriszti!

Még egy: énúgy tudom, ha szobatiszta, akkor 3 évesen fel kell vegyék oviba. A szomszédunk kislánya tavaly áprilisban töltötte a 3-at és ápr. elejétől ovis volt. Nátánt is felvették volna (ő júliusi), sőt "beszoktatás" címén még hamarabb is, de végül más okok miatt csak szeptemberbe kezdte. Az ovi a munkahelyednél is lehet, sőt a párod munkahelyénél is, oda is kötelesek felvenni!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

anyapoc,
de ari vagy.köszönöm,kijegyzeteltem magamnakKép
gyerkőc ha alszik írok mailtKép

cupp
Vendég

Beszti,
BENI MÉG NEM SZOBATISZTA! Kép Kép

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Kriszti!
Hasonlo cipoben jarok mint te,csak nekem annyibol rosszabb,hogy oktoberben volt Marci 3eves,december 14.ig szabin voltam,amit kikell adni!En is nagyon remenykedtem hogy hatha sikerul addig teherbe esnem!Nem sikerult ugy hogy kileptem!Mi sem adtuk Marcit oviba hogy hat ugy is lesz kisteso es akkor maradhat o is!Mostmar ugye januar 25 van!Meg a munkanelkulibe sem mertem bejelentkezni,mert ha kikuldenek egy allast akkor mit csinalok a gyerekkel!En is teljesen remenytelennek latok mindet!

Kép
Kép
ancsa81

Nekem is csak 2hete szobatiszta Marci!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Lányok!

Tontica! Krisztivel (OKR) vagyok fej-fej mellett, úgyhogy a 25 cn. ma. Majd lécci írd át.

Látom, nagy dilemma ez a munkába állás, (mert olvaslak ám Titeket) szóval, hát igen az, nekem is ez az utsó év, úgyhogy én is félek tőle. Nekem még annyival is nehezebb, hogy ez lesz az első úgymond igazi munkahelyem (leszámítva ugye a gyakorlatokat). Így szerintem még nehezebb. Én úgy gondoltam, hogy szeptember körül kezdek állást keresni és akkor leállunk a projektel egy fél évre amíg találok munkát meg beilleszekdek, meg betanulok meg ilyenek. Persze ez lehet, h hosszabb idő lesz, attól függ, hogy találok állást. Aztán majd, ha már betanultam, akkor talán nyugisabb lesz az élet és újra belekezdünk a babaprojekbe. Persze addig még van idő és ha ezalatt nem jön össze akkor valszínű komolyabb a gond, mint azt gonolnánk úgyhogy akkor sztm már meseterséges dologk (lombik, Icsi, remélem pontosan írom őket) szóval akkor már ilyenekre is szükség lesz. Addig meg megpróbálok nyugton maradni. Most még megy is, hogy sok az elfoglaltságom, de ha megint jön a szorgalmi időszak akkor lesz több szabadidőm és már látom, hogy megint ezen a butaságon fogom törni a fejem. Én azt mondom el kell, helyezkedni és egy kicsit akkor félrerakni ezt a baba dolgot, aztán majd egy kis idő múlva elővenni. Persze most még könnyen beszélek. Hát majd meglátjuk mi lesz szeptemberbe.
Vendég

Ja még annyit, nem biztos, hogy jó, ha valaki otthon van mert nagyon begubózik és akkor ráparázik erre a baba dologra. Persze, nekem is a férjem azt szeretné, ha itthon lennék. De higgyétek el szerintem nem felétlenül jó. (Tudjátok a munka 3 dologtól szabadít meg). Nem azt mondom mert van itthon is munka. Dehát kell egy kis kimozdulás. Na most nagyon bölcs dolgokat mondok, hát kíváncsi vagyok hogy tartom majd be.
Vendég

Lányok! Ilyen a görbém:
Kép
(Totál idegbeteg vagyok!!!!!)

Kriszti77:Sajnálom!
Tontica: Bal oldal fölülről a második cica a nyerő. Köszönöm.
Eszter

KépKép
eszterke80

Ancsa81,

nálatok hogy sikerült a bilire rászoktatni a kicsit? A kisfiam hihetetlenül kényelmes egy kisember. Amíg nincs rákényszerítve nem csinál semmi megerőltetőt. Kép
Így vagyunk a bilivel is. Minek az, ha van pelus is?!
Szóval a munkahelyen két hónap szabit ki lehet venni folyamatosan? Az elég jó.
Tudom, hogy nem jó rágörcsölni a témára, és a teljesítménykényszer, ha lehet még rosszabb, de nagyon-nagyon-nagyon szeretném, ha a következő hónap az én hónapom lenne!!!

Tildi,
igazad van a begubózással kapcsolatban. Alig megyek valahova a kisfiam nélkül. A barátaimmal is inkább csak telefonon tartom a kapcsolatot. Nagyon nehéz a váltás a nyugiból a nyüzsibe.

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

anyapoc.

reggel 8kor csorog az ora.huvelyben merek.bedugom es beszundizom(ez lehet a baj)
10 perc mulva mintha belulrol csorogne a biologiai oram kipattan a szemem.megnezem mennyi a hom es ujra bealszok.hat ennyi.

mai hom 36,1 rosszabb mint egy vizihullanak.(

szerintetek baj az ha elalszom meres kozben?

Kép
monyoka

Szia Tlidi! Kép Kép

Azért jó, hogy így megvannak a közpétávú terveitek! Kép Aztán lehet, hogy az élet fog rendezni! Szereti a dupla vagy semmit osztani! Kép Majd egyszerre lesz munkahely és baba! Kép

angel37

Monyó,
szerintem nem... úgyse mér többet, mint amennyi! Kép

angel37

Kriszti!

Olvastam.Kép De az is igaz, hogy hamar lehet és akkor fel kell venniük. Kérdezd meg a munkahelyeden, hogy az elmúlt időben (amíg a gyerekkel otthon voltál) mennyi szabid gyűlt össze (a munkáltatók amúgy is szeretik, ha rögtön kiveszi az ember). Nekem Beni után 43 napom volt. Az azért elég sok idő.
Azalatt Beni szobatiszta lehet, ill. legalább van időd még dönteni.
Ill. ebben jártass embertől azt is, hogy a szabi után rögtön el tudnál-e menni veszélyeztetett terhesnek, ha addig összejön.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kriszti!
Nalunk a bili nem jott be!Jatekszernek jobban tetszett mint amire kitalaltak!Vettunk a Wc-re uloket es ez bevalt!Ugy kezdtuk hogy amikor reggel felkelt levettem rola a pelust,es gatyot adtam ra!Nehezen indult,mert altalaban vagy bepisilt,vagy mar egy kicsi bement mire szolt!Aztan amikor napkozben mar eleg jol ment akkor a deli alvashoz sem adtam ra!Egyszer-ketszer volt baleset!Mostmar ejszakara sincs pelus!
Nekem oktober 18-an jart le a gyes,es azt mondtak a munkahelyemen hogy meg dec.14-ig van szabadsagom!Hogy hogy van ez azt nem tudom!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!!

Gyors bekuk,alig van idöm képzeljétek ma reggel csináltam még egy tesztet (de a 2.csikot alig lehet látniKép)csak a fénynél.De elöször mind a 2 csik erös volt és egy idö után a 2. csikot alig lehet látniKép!!
Nem isfotoztam le mert ugy se lehet látni a 2.csikot"azért nem teszem fel" nektek!!
Hétvégére elutazunk rokonokhoz ,kicsit elterelem a figyelmemet!!
Sziasztok!!
Majd hétfön irok ,h mi volt a dokinál!!!
Puszika!!
Vendég

Monyoka,
én is gyakran elalszom hőmérőzés közben. Így lesz az 5 percből (Czeizel doki mondta, hogy elég annyi) 10, meg 15 perc.
Beszti,
feltétlen megérdeklődöm ezt a szabadság dolgot. Így nagyobb esélyem van az "időbeni" babásodásra. De hülyén hangzik "időbeni babásodás"!!!

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Monyó!
Persze, hogy nem fog többet mérni. Én is annyin vagyok szertem még mindíg( 2x mértem ebben a ciklusban ma vagyok a 25 napon, de mind a 2* 36.2 volt. Sza...ok rá. Látod ezért nem mérem, mi a fenének idegesítsem magam) Egyébként lehet, h nem jó az ilyen alacsony. Mert azt hallottam, h a closti az ilyen hőket megemeli. Namármost a következtetésem az, hogy nem véletlenül emeli meg. Valszínű a jó hőre emeli fel. Úgyhogy nem akarlak elkeseríteni,de sztm nem jó ez a hőnk.

Bilitémába nem tudok beleszólni. Csak pislogok. Majd egy pár év múlva visszalapozok, hogy hogy is volt ez. (remélem)

Kriszti! Ez a szabi dolog tuti, h van mert én is hallottam róla. Úgyhogy maradsz itthon még egy darabig. És ne parázz.

Editke! Majd meglátjuk mi lesz. Jó, hogy jelentkeztél. Már nagyon hiányoltalak. Lécc gyere, ahogy tudsz. Mert nem hagyhatsz minket kétségben. Lehet, h képernyőn keresztül nem érzed, de mi is aggódunk érted.
Nem helyeseltem egyébként, amit a dokid csinált. Egyáltalán nem.!!! Már a barnázásodra adnia kellett volna Duph. vagy Ung... -ot. Felháborítónak tartom,h nem adott. Sajnos a mai világban nekünk kell résen lenni és tájékozódni, mert különben senki nem áll ki értünk a szüleinken meg a párunkon kívül.
Vendég

Szia Ildi!!

Jaj de ari vagy,teljessen meghatodtam,a párom lelépett pár percre Kép kicsit itt tudok lenniKép!!
Vendég

Sziasztok!
Bocs, hogy így eltűntem, de ránkszakadt a NAGYBETÛS ÉLET! Temetést intézni, hamvasztást, virágokat stb. Ja, holnap lesz a temetés... Apukámmal kórházba menni, mivel itt kapja majd a sugárkezelést Pesten (ők vidéken laknak), nekünk kellett elkisérni stb. Hát, nem egyszerű! És mindemellett még dolgozni is kell.
Még nem tudok visszaolvasni, esetleg nem tudná valaki röviden összefoglalni, hogy kivel mi van?
Van új kismamink?
Azt láttam, hogy lesz táblázat, én is bekerülhetek? (még akkor is, ha ilyen rendetlentopiclátogatóvagyok?)
Milyen adatok kellenek?
Megmutatom a görbém... elég gáz...Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Editke! A tesztek elhalványodnak egy idő után állítólag. Mondjuk nekem még nem volt minek elhalványodni. Szerintem ne aggódjál, majd a dokinál kiderül minden. Én a helyedben, amikor voltál nála mondtam volna neki a progi erősítést, mert azzal ártani nem árthat. A hődet egyébként nézted, csak úgy kíváncsiságból, (én tuti megnéztem volna egyszer)
Vendég

Lanyok, szerintem eltunk egy vagy tobb oldal mert nem talalom a cicaimat. Kép
De ha jol gondolom akkor ez lehet az amit Eszterke akar:
Kép
Szolj ha nem ez az! Sajnalom! Kép
Eddig szupi a gorbed, drukkolok!!!

Gigi: Kép
Isten hozott, szerintem ne aggodj, vagyunk egy paran ujak. Kép
Ha segitseg kell csak szolj, bar Anyapoc es Beszti tok jol elmagyaraztak mindent. Szolj ha benne szeretnel lenni a tablazatban.
Miert csak nyaron akarjatok kezdeni a babagyartast?

Anyapoc: Kép
Elarulod nekem hogy hogyan jott ossze Villo homerozes mellett? Hatha lopok egy-ket otletet. Kép
Szopizik mar rendesen es alszik este?
Megjott a keped, az adataid benne vannak a profilodban csak a korod nem, titkos? Kép
Sok csokit eszem csak sugar free-t. Kép
Az ugyeskedesem annyibol all hogy remenykedem hogy elobb lesz pe-m. Kép

Kriszti: Kép
Sajnalom hogy megjott de majd legkozelebb! Kép
Isten ments hogy megmond a munkahelyeden mire keszultok, ok is ott szurnak ki Veled ahol tudnak, legalabbis nekem ez a tapasztalatom a munkaadokkal. Kép
Tok edi lehet a kisfiad ahogy hajkurassza a muslincakat, rakjal fel rola kepet. Kép

Szobatisztasagrol meg halvany lila fingom sincs de ezen a nyaron szeretnem elkezdeni. Tenyleg ilyen nehez? Kép

Tlidi: Kép
Szeptember meg igen, igen messze van! Kép
Addig remeljuk a legjobbakat!!!
En vagyok az elo pelda, beguboztam es majd beleorulok az itthon ulesbe! /de azert masodikat akarok, de hulye vagyok!/ Kép A kulonbseg koztem es minden normalis no kozott hogy nekem eszem agaban sincs dolgozni menni, en csak tanulni akarok. Tul kenyelmes volnek? Kép

Monyoka: Kép
Mint a vizihullak? Kép Kép Kép
Majd meglatjuk mi sul ki ebbol a ciklus vegere. Kép
Addig ne aggodj!!!

Keditke: Kép
De jo hogy jelentkeztel, tenyleg aggodtunk erted!!!
De nem igazan ertem a dolgot, a verzessel nem mentel dokihoz? Elmult? Annak a 2. csiknak ennyi ido utan nem erosnek kellene lennie? Hogy birod ki hogy nem mesz dokihoz rogton?!

Mesi: Kép
Legyszives kuld el megegyszer a fotot mert valami hiba miatt nem nyitja meg. Koszike!

KépKép
KépKép
tontica

Szia Timocska!

De jo hogy vagy!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy van apukad?

Az adatok:
Miota probalkoztok?
Ciklusnap
Ciklus hossza
Lakhely
Eletkor
Gyerekek
Es ha szeretnel kepet felrakatni, kuld el az e-mail cimemre, ha nem kepet akkor valami figurat, cicat, kutyat, kisbabat amit akarsz. Kép
Kismamik egyenlore: Bali, Keditke, Manka, Pittypalaty

KépKép
KépKép
tontica

A vérzés csak (1 napig volt) ,de nagyon kevés,ma már barnázás sincs!!Szerintem is erössebnek kellenne lenniea 2. csiknak,amugy nincs tünetem ,csak a hátam fáj,és puffadok!!De több tesztett már nem veszek(eddig már 4-et csináltam) abból 3 teszt erös +!Most hiába mennék dokihoz (itt nincs hüvelyi uh és még nem lát semmit)vhogy kibirom már ezt a pár napot!!Már csak azon aggodom h méhen belüli baba legyen!!Na puszika!!

Sziasztok!!

Ja szép a táblázatKép
Vendég

tontica,
mert én is ilyen elvetemült vagyok és időre szeretném a babátKépKépKépna jó,nem is csak én tavasszal vagy nyáron szeretnék szülni,fiam junius elején született és bejöttKépígy aztán a következőt is vhogy így időzítenénk.és köszi a kedves fogadtatást,bár nem tom maradok eKép

angel,
köszi amit küldtél,megkaptam és nagyjából semmit nem értekKépde vhogy olyan érzésem van hogy ezzel"csak" a kedélyeimet borzolnám és idegeskednék rajta hogy milyen......úgyhogy valszeg nem fogom most sem csinálniKép

de azért benéznék ha maradhatok úgy is hogy nem hőmérőzökKép

gigi
Vendég

Szia Gigi!
Bocsika, még nem is üdvözöltelek.

Akkor üdv. és mielőbbi babásodást! Ja, nem akartalak elijeszteni a hőmérőzéstől. Egyébként nagyon jó dolog, csak nekem nem normális a ciklusom, meg most nem is tudnám pontosan mérni.
Vendég

Keditke!

Pedig nagyon jó lenne egy doki és hüvelyi UH! Nincs sehol a közelben?

Monyo!

Én is szoktam tovább mérni, de ami alacsony volt, az alacsony is maradt.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Timocska! szomorú .... (olvasgatlak titeket kb 2 hónapja nagyjából tudom az előzményeket) Kitartás!
Tontica!Ezaz a kép , aranyos képeket találtál!Mióta vagy Spanyolo.-ban? És hogy ismertétek meg egymást a férjeddel?Egyépként a gyerektémában egyetértek!
Zsazsóka! hol vagy? Hanyadik napon tartasz?
Keditke ne izgulj, bár én is ilyen vagyok . Múlt hónapban én is 3 tesztet vettem legalább.
Hajrá bilisek! Le a pelenkával!!
Gigi küldtem privit ugye megkaptad ? sz@r eza citromail......
sziasztok : Eszter

KépKép
eszterke80

tlidi,
nem ijeszttél el,dehogyis!!!!!!!csak eszembe jutott miért is nem csináltam a fiam elött semKépKépKép

eszter,
még nemKépde nézem folyamatosan és visítok ha megjöttKépenyim mail is döglődikKép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?