Szia Erika Anyuka!!
)
Semmi baj, hogy nem jelentkeztél, úgy értem természetesen megértjük, hogy most első Alíz!
Szuper, hogy tudtál már aludni, gondolom, hogy nem volt egyszerű négy babával, akiknek tuti más a "ritmusuk". Nekem is mondták, hogy most pihenjem ki magam, amíg "egyedül" vagyok, mert utána nem fogok...
És az is jó, hogy Alíz is tudott aludni. Lehet, hogy szokatlan volt neki az új hely első éljszaka? Most már talán marad így.
De azon az este, amit végigaludt, azt úgy kell érteni, hogy nem is kelt fel szopizni?
Nem emlékszem, bocsi, de ti végül vettetek légzésfigyelőt? Én totál be lennék parázva, hogy én is meg a baba is alszunk, mint a tej...
Hálóinggel kapcsolatban nekem is az volt a bajom elsősorban, míg most bent voltam, hogy baromira melegem volt éjjelente. Kíváncsi vagyok mi lesz április végén. Remélem azért kánikula nem fenyeget!
jaj és amit még kérdezni akartam: a rugi, ami akkor éppen volt Alízon, az is a tiétek volt? Vagy a hálózsák? Ezekből is van "kórházi"? Vagy vigyünk? Nehogy pucéran legyen ott szegényke...
Nálunk Apa még mindig nem jön be, illetve, úgy mondja, hogy meglátja, de eddig még nem. Valahol megértem, mert szerintem aki nem akar bejönni, az nem csak úgy van vele, hogy "Nincs kedvem bemenni." Mert ha fontos neki a párja és azt is tudja, hogy esetleg neki jó lenne, ha bent lenne, de még ennek ellenére sem ugrál az ötletért, akkor annak komolyabb indoka van annál, mint hogy nem akar. Valószínű ez erősebb. És én ezért nem is akarom erőltetni. Azt szerintem tudja, hogy én szeretném, de így most azt is mondom, hogy valószínű egyedül is megcsinálom. Persze tudom, hogy nem ugyanolyan, de mivel nem tudom mi vár rám... Meglátjuk. Én akkor sem fogom soha a szemére vetni, hogy miért nem volt akkor velem.
Képzeljétek, lehet, hogy már most hétvégén meglesz a kiságyunk! Unokatesómák adják. Korábban úgy volt, hogy nem biztos, hogy oda tudják adni, mert akkor szabadulna fel, ha a nagyobbik gyerkőc felmegy az emeletes ágy felső szintjére és így átadja helyét az öccsének az alsó szinten. De eddig nem akart felmászni. Tegnapelőtt telefonált unokatesóm, hogy még várjunk két-három hetet az ágyvásárlással, mert a Bence felment és ott aludt, meglátja mi lesz belőle. Ma pedig azt mondta, hogy ha megyünk hétvégén, elvihetjük, mert azóta fent alszik. Szóval sanszos, hogy meglesz. És tök szép, átalakítható gyerekággyá és utána is megtarthatjuk, mert nekik útban is lenne. Mert ahol eddig állt, oda ruhásszekrényt akarnak a gyerekeknek, mert már kettejük ruhatárára kicsi az eddigi szekrény. Szóval lesz kiságy!
Na jó, amúgy is lett volna
, de így nem kell venni, és már most itt állhat a szobában!
Szép napot nektek, még jövök valamikor!
Nadine és Dorka 27+6