Új privát üzeneted érkezett!

A hízás a múlt hét óta 1.5 kg!!! Kicsit sok!
És csak 1cm-t nőtt a pocikerület! Most 106cm!

KépKép
nicika

Sziasztok Csajok!!!

Ma jöttünk haza a kórházból, minden rendben velünk. Beindult a tejcsi is, így tud szopizni a pici lány. Nagyon boldogok vagyunk, nem is hinné az ember mit is jelent ez, amíg a karjaiban nem tartja a babáját.

Gratulálok Reninek, majdnem összejött az egyszerre szülés. Úgy látszik, a múlt heti frontok megtették hatásukat itt is, ott is.

Nici, Nadin, kszi hogy meglátogattatok, nagyon édes az ajándék is. Köszönjük szépen mindnyájatoknak.

Rengeteget írtatok, próbálok majd visszaolvasni, meg leírom milyen volt a szülés.

Nici, beindult az NST-n a baba???

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Fentebb van az NST leletem bescennelve! Kukk rá! Azon láthatod hogy nem igazán erőltette meg magát! Bezzeg ahogy levettek a gépről már rumlizott! Kép

KépKép
nicika

Vero,
megpróbáltam a szalagot, azt hiszem sikerült..
Kép

Gabi,
gondolom édes látvány lehetett a lét szeretett pasi! Gondold el, milyen jól néztek volna ki, ha mindketten aludtak volna... Kép

Nici,
nekem lövésem sincs az NST-dről, de jól néz ki, az tuti! Kép
Szép a pocifotó is, és jól látom, hogy elkészült a mű?? Kép Naaagyon szép, naaagyon ügyes a Patrik! Kép

Erika,
örülök, hogy beindult a tejci és így hazajöhettetek! Csak így tovább! Kép Jajj, olyan jó nektek! Kép Bár már mi is ott tartanánk... Kép
De még 87 nap! Kép

Nadine81

nadine81

Nadin! Még csak egy része van készen a szobának! De nagyon jó lett!

Erika! Én is nagyon irigyellek! Meg aztán te már túl vagy a nehezén! Kép

KépKép
nicika

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 20:13-kor.

katus78

Sziasztok!

Katus,
én április 20-ra vagyok kiírva, lánykánk lesz az UH szerint, és Dorka lesz a neve. Kép

Én viszont arra nem emlékszem (bocsi), hogy azon kívül, hogy szigorú fekvésre voltál ítélve, és görcsök is voltak, ezek olyan nagyon-nagyon fájdalmasak is voltak? Nekem még nem volt, remélem nem is lesz vagy nem sok, de így, hogy azt írtad rossz emlék a terhesség, elég ijesztőnek tűnik...

Erika,
ha lesz erőd és időd, akkor én olyan dolgokra lennék kíváncsi, hogy mi az, amit adtak a kórházban? Pl. pelenka, törlőkendő? Vagy mondjuk ruha. Alíznak. Adtak azt is? Vagy vinni kellett? Mi a szokás? Mi az, amit feltétlen vigyünk, mert nem adnak?

Nici,
meg tudod adni Patrik honlapjának a címét? Érdekelnek a munkái.. Kép Elképzelhető, hogy kell majd valami. Kép Ha vállal. Ez a munkája vagy a hobbija?

Köszike!

Viol Kép

nadine81

Szia Viol!

Nem görcsölt, nem volt fájdalom.
Kis nyuszi hozza a babát?
Apukám 16- én született.
Kos lesz, apukám tipikus kos, hiszel a csillagjegyekben?
Kép

katus78

Katus,
nemtom nyuszi hozza-e, de remélem azért nem tojásból fog kibújni! Kép Kép
Nálunk is van áprilisi a családban. Anyu és a bátyám 25-én és 27-én születtek, ők már bikák. Én mérleg vagyok, de igazából mindig csak kíváncsiságból olvasok el egy-két horoszkópot! Valami biztos lehet bennük, de én inkább azokat hiszem el, amik nem annyira részletesen mennek bele a dolgokba. Hülyeségnek tartom pl. hogy valamelyik magazin azt írja egyes napokra, hogy pl. ma baleset ér, vagy bosszúság a munkahelyemen, stb. Nem hiszem, hogy minden mérleget aznap baleset ér, vagy bosszúság a munkahelyén. Viszont olvastam már egy-két olyat is, amikben magamra ismertem. Volt benne olyan is, ami nem volt jellemző rám, de akadt köztük hátborzongatóan valódi dolog is. Szóval biztos van benne valami, hogy meghatározza a személyiségünket és az életünket egy bizonyos mértékben a születésünk ideje, a csillagok állása...
Te hiszel benne?

nadine81

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 20:14-kor.

katus78

Katus! Én most 36+1 hetes terhes vagyok és 6.5 kg plussz kilónál tartok eddig! Február 24-re vagyok kiírva a mensi alapján, de az UH alapján ez az idő lehet akár március 2 is, szóval lehet hogy ráhúzok! És igazán örülök hogy tetszik a szobarészlet! Kép

Nadin! Patrik honlapjának a címe: bpatric.gportal.hu Igazából ez a párom hobbija, mármint hogy fest (grafika, portré, karikatúra, olajfestés, pasztell, falfestés kültérre és beltérre, gyerekszoba festés), de igazából jelenleg ez a munkája is!

Nercsi! Tényleg! Kaptatok ajándékcsomagot?

KépKép
nicika

Nicika!

Nagyon ügyes vagy, gondolom, csak a hasadra híztál, nekem olyan az alkatom (sajnos), hogy mindenhová, főleg a combomra, fenekemre, csípőmre híztam, szét is repedt rendesen, pedig már pár hetes terhesen kentem, kipróbáltam minden, de nem használt, úgy hallottam alkati dolog, ha jön, nem lehet kivédeni.
58 kgról indultam, jelenleg 60van vagyok.
Nagyon hamar lement, a szoptatás viszi a kgkat.

Na akkor már nem sok van vissza, én még 2 napot bírtam ilyenkor, és innentől kezdve nem tudom milyen, de a barátnőim szerint egyre nehezebb a nagy hassal (azért már neked is jó nagy a pocakod)
Lesz majd segítséged? Anyukádék a közelben laknak?

katus78

Sziasztok!

Nercsi, jó hogy otthon vagytok, nagyon szép a kis Alíz!!

Katus,
Összehozhatunk valamit nyáron, én benne vagyok!!
Hol lehet eldobható bugyit venni?? Mennyi kell belőle?

Nadine,
Lehet, hogy könnyebb lenne ha tojásból bújnának ki...

Nicika,
Tök szép a fal! Nem híztál sokat (az elsővel én sem, a szülés napján(!) lement mind a tíz kilo, szédültem is rendesen olyan giznya voltam a szoptatás alatt.)
Most 73 kilo vagyok. Nem zavar, mert jól érzem magam. Majd ha kibújt leadom!

Sziasztok:
Vero
Vendég

Katus,
köszönöm a tippeket, ki is jegyzeteltem magamnak, hogy mit mire érdemes... Kép
Tenánál a normál az a nedvszívóképességre utal, vagy a méretre? Pl. ha nekem átlagosan nagy seggem van Kép, akkor arra Tena normál kell?

Nici,
köszi a címet, meg is fogom nézni hamarosan! Kép

Vero,
megnézném én azt a tojást! Kép De valószínű azt is nekünk kellenne kipottyantani, szóval úgy érzem sehogy sem ússzuk meg a dolgot! Kép

Hízás: én azt hiszem, szóval úgy néz ki, hogy mindenhova híztam... Kép Has, fenék, comb, csípő, mell, stb. 61-ről indultam, most vagyok 66 körül.

Katus,
tök jó, hogy most van rajtad csak 2 kg, az is hipp-hopp lemegy!
Vero,
szerintem meg neked nem is sok az a 73, hisz van hozzá magasságod is! Kép
Én vagyok csak ilyen tökmag! Kép Szerintem még 160 sem vagyok... No de majd ma megmérem! Kép

nadine81

:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 10:28-kor.

katus78

Nadine, Katus,

Kicsi a bors, de erős! Kép

Megkaptuk a félévi bizit! (Mármint Áron)
Csupa ötös, meg egy tesi 4-es!
Olyan boldog vagyok, madarat lehetne fogatni velem!!!
Vendég

Gratulálok!!!!

katus78

Köszönöm! Kép
Kép
Vendég

Katus,
és egy ilyen csomagban hány db van? Hány csomaggal érdemes venni? Tudom, hogy eltart a vérzés egy darabig, és hogy ez is egyéntől függ, de kb hány nap az, amikor olyan erős lehet a vérzés, hogy egy nagy méretű intim betét sem tudja felfogni?

Vero,
gratula Áronnak! Kép Ez tök jó, mert a fiúk nem szoktak nagyon jó tanulók lenni! Kép
A tesi meg majd alakul, amikor anyával sportol, amikor anya le akarja adni a terhesség alatt felszedett kilókat! Kép

nadine81

Viol!

Én egy csomaggal használtam el az extrából és a normálból is pedig nem volt szerintem extrém vérzésem, sőt elég hamar elmúlt egy hét nekem csak a folyás volt inkább. De szerintem sokkal jobb, mint egy hagyományos betét, de ezt mindenki maga tudja megmondani neki mi a jobb.
Fú én ilyenkor már tiszta para voltam.
De amennyire féltem annál jobban sikerült. Mindig hall ezt azt az ember aztán jól beparázik.
Pl. cukros víz, mondták ilyen olyan rossz, aztán a végén meg szerintem semmi extra nem volt benne, de hát ez is olyan mint a szülés.
Nagyon örülök, hogy rátok találtam.

Vero!

Nagyon büszke lehetsz a fiadra, neki is gratulálok!!!!
Kép

katus78

Sziasztok!

Ezeket a kis sárga bigyokákat hol töltitek le?

katus78

Voltunk szülőszobát látogatni! Itt Sopronban nagyon szuperek! 3 szoba van és mindegyik teljesen felszerelt! Viszont csak az egyikben van bordásfal! Amelyikben mi voltunk ott csak labda volt! A szülésznő engem rá is ültetett a labdára, apát meg mögém ültette! Kép Szóval tetszett! Meg a szülésznő elmondott mindent!

Katus! Valóban csak pocira híztam, minden máshonnan pedig fogytam! Úgyhogy amit hónapokig nem sikerült lefogyni azt a babóca 9 hónap alatt elintézte! Kép
A szülés után anyu jön pár napra meg anyós is itt lesz velem szabin! Úgyhogy segítség lesz bőven!

Vero! Én most 69.5 kg vagyok! 63 kilóval indultam, de csak 165cm magas vagyok!

Nadin! Neked is tökéletes lesz a Tena normál! És egyáltalán nincs nagy segged! Kép Amúgy nekem azt mondták hogy a Tena extra nagyon széles!

Vero! Én 2db-os Tena bugyit vettem! De van aki azt mondja hogy 4 sem árt! Viszont ebben ugye az a jó hogy ha kimosod 5 perc alatt száraz! Amúgy a 2db nem volt 500ft! Grat a fiadnak a félévihez!

KépKép
nicika

Katus!
A sárga bigyók:
a mosolygós: kettőspont-jobb oldali zárójel Kép
a szomorú: kettőspont-bal oldali zárójel Kép
a vicsorgós nevetős: kettőspont-nagy O betű! Kép

KépKép
nicika

Áron üzenete:

Áron vagyok. Köszönöm a gratut, tök jók a táncoló pingvinek!

Katus?
Szmájlikat? Írj egy kettőspontot és egy zárójelet és meglátod! Kép
Vendég

Nicika!
Pont együtt írtunk (na jó majdnem)
Vendég

Vero! Bizony! Kép

KépKép
nicika

Képzeljétek el Sopronból haza felé minek voltam a szemtanúja! Pár méterre az úttol egy őzike vergődött. Gondolom meglőtte a vadász és rosszul találta el, nem tudott felállni. Kértem magamban hogy lőjön már újra mert szegény ott szenved! Erre még egyet belelőtt! És még szegény utána is vergődött! Aztán többet nem láttam, de majd megszakadt a szívem...

KépKép
nicika

Nici,
tök jó, hogy voltatok a szülőszobán! Most hirtelen nem jut eszembe kérdés, de tuti lesz. Ja, és Apa nem gondolta még magát a mai élmények hatására? Kép
Apukám is vadász... De nem ő volt a tettes, ő most ért haza munkából! Kép

nadine81

Nadin! Apa még nem igazán gondolta magát, de most már látta hogy nem egy mészárszékről volt szó! Ma egy csomót beszéltünk bátyjával hármasban a szülésről, mert ugye ő bent volt a lánya születésénél. Nagyon nehéz szülés volt, de mégis pozitív élményként emlékezik rá. Az elején ő sem akart bemenni, aztán mégis ott maradt, nem bírta ott hagyni a párját! Szóval úgy érzem talán egy kicsit már hajlik rá apa is hogy bejöjjön. Na de ezt csak én érzem, szóval nem akarom elkiabálni! Csak reménykedek! Annyira szükségem lesz ott rá! Legalábbis most így érzem! Nekem óriási erőt adna ha magam mellett tudnám, ha megfoghatnám a kezét, ha masszírozna meg ilyesmi!

KépKép
nicika

Helloka!
Feldobok egy ma esti pocakfotót, és egy párosítást a 2 héttel azelőttivel!

Kép
27+5

KépKép
25+5.........................27+5

Jó éjt!

Nadine és Dorka Kép

nadine81

Sziasztok lányok.
Bocsi hogy csak most írok, de nem volt egyszerű az elmúlt pár nap. Ma éjszaka tudtam aludni valamit végre, mert a kórházban semmi esély nem volt rá, mivel négyen voltunk a szobába, és valameik baba mindig bőgött. Kislányom itthon az első éjszakát itthon végigüvöltötte, de most éjjel aludt!!!!!!!
Olyan kis édes volt. Nagyon türelmes pelenkázáskor, és fürdetéskor is, megkönnyíti a dolgom. De már én is kezdek egyre profibb lenni.

Lányok!!! Nagyon kösznjük a jókívánságokat, és az ajándékokat. Nagyon örültem neki, nagyon aranyosak vagytok!!!!! Kép Kép
Nadine, Nicika, köszönöm a látogatást. Remélem majd én is be tudok ugrani hozzátok.
A kórházba szerintem fontos hogy minden nap új hálóing legyen, mert én legalábbis minden éjjel baromira leizadtam.
A babának pelenkát vigyetek, az nincs ott, ill. popsitörlőt, mert sokszor kifogyott az ottani dobozból.
Én Always éjszai betét használtam, nekem bevált.
Amúgy adnak mindent.

És ha lehet, valaki legyen mellettetek a szülőszobán. Én nagyon rendes szülésznőket fogtam ki, hárman is ott sürgölődtek, de a férjem jelentette az igazi támaszt. Hősiesen viselte a dolgokat. Kép

Nici, igen jó a babaszoba. Gratulálok Patriknak.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Kép

KépKép
Kép

Ezek a képek a szülőszobán, ill. a kórházban készültek.

Erika és Alíz, aki ma, 10.45-kor lesz 1 hetes. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nem 10.45-kor, hanem 10.15-kor. Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Erika Anyuka!! Kép)

Semmi baj, hogy nem jelentkeztél, úgy értem természetesen megértjük, hogy most első Alíz! Kép
Szuper, hogy tudtál már aludni, gondolom, hogy nem volt egyszerű négy babával, akiknek tuti más a "ritmusuk". Nekem is mondták, hogy most pihenjem ki magam, amíg "egyedül" vagyok, mert utána nem fogok... Kép
És az is jó, hogy Alíz is tudott aludni. Lehet, hogy szokatlan volt neki az új hely első éljszaka? Most már talán marad így. Kép De azon az este, amit végigaludt, azt úgy kell érteni, hogy nem is kelt fel szopizni?
Nem emlékszem, bocsi, de ti végül vettetek légzésfigyelőt? Én totál be lennék parázva, hogy én is meg a baba is alszunk, mint a tej...
Hálóinggel kapcsolatban nekem is az volt a bajom elsősorban, míg most bent voltam, hogy baromira melegem volt éjjelente. Kíváncsi vagyok mi lesz április végén. Remélem azért kánikula nem fenyeget! Kép
jaj és amit még kérdezni akartam: a rugi, ami akkor éppen volt Alízon, az is a tiétek volt? Vagy a hálózsák? Ezekből is van "kórházi"? Vagy vigyünk? Nehogy pucéran legyen ott szegényke... Kép
Nálunk Apa még mindig nem jön be, illetve, úgy mondja, hogy meglátja, de eddig még nem. Valahol megértem, mert szerintem aki nem akar bejönni, az nem csak úgy van vele, hogy "Nincs kedvem bemenni." Mert ha fontos neki a párja és azt is tudja, hogy esetleg neki jó lenne, ha bent lenne, de még ennek ellenére sem ugrál az ötletért, akkor annak komolyabb indoka van annál, mint hogy nem akar. Valószínű ez erősebb. És én ezért nem is akarom erőltetni. Azt szerintem tudja, hogy én szeretném, de így most azt is mondom, hogy valószínű egyedül is megcsinálom. Persze tudom, hogy nem ugyanolyan, de mivel nem tudom mi vár rám... Meglátjuk. Én akkor sem fogom soha a szemére vetni, hogy miért nem volt akkor velem.

Képzeljétek, lehet, hogy már most hétvégén meglesz a kiságyunk! Unokatesómák adják. Korábban úgy volt, hogy nem biztos, hogy oda tudják adni, mert akkor szabadulna fel, ha a nagyobbik gyerkőc felmegy az emeletes ágy felső szintjére és így átadja helyét az öccsének az alsó szinten. De eddig nem akart felmászni. Tegnapelőtt telefonált unokatesóm, hogy még várjunk két-három hetet az ágyvásárlással, mert a Bence felment és ott aludt, meglátja mi lesz belőle. Ma pedig azt mondta, hogy ha megyünk hétvégén, elvihetjük, mert azóta fent alszik. Szóval sanszos, hogy meglesz. És tök szép, átalakítható gyerekággyá és utána is megtarthatjuk, mert nekik útban is lenne. Mert ahol eddig állt, oda ruhásszekrényt akarnak a gyerekeknek, mert már kettejük ruhatárára kicsi az eddigi szekrény. Szóval lesz kiságy! Kép Na jó, amúgy is lett volna Kép, de így nem kell venni, és már most itt állhat a szobában! Kép

Szép napot nektek, még jövök valamikor!

Nadine és Dorka 27+6 Kép

Kép

nadine81

Ááááááááá, nagyon jók a képek!!! Szép a kis család!! Kép Kép Kép

nadine81

Próbáltam visszaolvasni.
Katus, örülök hogy csatlakoztál hozzánk! Merre laktok itt Sopronban?? Mi is csak 3 éveköltöztünk ide, tudom én is miyen egy tök új környezetben élni. Nagyon édes Máté, javítod a fiús mamik táborát. Tök jó, hogy tudunk majd veletek is tapasztalatokat cserélni. Vagyis te tudsz a te tapasztalataidból.

Kérdezted melyik dokihoz járunk.
Éna Tiboldinál szültem, és nem bántam meg. Nagyon rendes volt, türelmes a szülésnél, még viccelődni is volt idő.

Olvastam milyen komoly problémád volt, örülök hogy szerencsésen végződött. Kép

Lányok, nyithattok egy saját bababoltot. Gyönyörű dolgokat vásároltatok!!! Kép

Vero, gratula Áronnak!! Kép Ügyes kissrác!

Remélem Reniék is jól vannak, és mihamarabb jelentkezik.

Olyan jó ám újra itt közöttetek!!! Kép Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nadine!
Úgy aludt, hogy evett 9-kor, aztán 10-ig sírdogált. Akkor evett újra, aztán fél 3-ig durmolt. Evett, és 8-ig megint aludt. És most is alszik. Kép
Mire hazajöttünk, apa beállította a légzésfigyelőt. Meglepi volt, de én is akartam, mert külön szobában alszunk.
A ruhát a babának ott adják. Nem kell vinni.

Szerintem se erőltesd a párod, mert még balul sül el. Ha van egy olyan barátnőd, hívd őt.

Jól jártatok a kisággyal, ez így nagyon praktikus. Kép
Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Megjött a vérkép leletem! Tök jó, mert most már a vérvételkor adhatsz felbélyegzett megcímzett borítékot és kiküldik postán! Ja amúgy a vérképem egész jó! A vasam is oké! Bár 80 a minimum és nekem pont 80 lett!

Képzeljétek! Ugye múltkor már volt a hasam bal oldalán egy halvány repedés, na tegnap felfedeztünk még 3 halványat a másik oldalon! Szóval most már négyen vannak! Nem igazán lilák, inkább nagyon fényesek! Gyorsan be is kenegettem! Kép Szóval én sem usztam meg a repedést, pedig nincs olyan hú de hatalmas hasam!

Nadin! Nagyot nőtt a pocakod a két hét alatt! De azért megnyugodhatsz, mert szerintem nem lesz olyan óriási a hasad a végére! Örülök hogy meglesz a kiságyatok! Tök jó hogy nem kell venni!

Nercsi! Jaj de jó hogy volt pici időd felnézni hozzánk! Úgy örülök! Reméljük hogy Alíznak több lesz a nyugodt estéje, mint a sírós! Remélem te is hamarosan erőre kapsz és kicsit ki tudod pihenni magadat! Szerintem nagyon hamar belejössz az anyaságba, mert ügyes csajszi vagy! Köszönjük a tanácsokat a kórházat illetően! Én is úgy gondoltam hogy pelust viszek, meg popsitörlőt is! Tegnap voltunk párommal szülőszobát látogatni! Nagyon remélem hogy pozitívan hatott rá! Írtó jó lenne ha bejönne velem, de sajna egyenlőre még nem akar! Ja és köszönjük a babaszoba dícséretet! Gratula az egy hetes Alízkához is! Nagyon szuperek a képek! Tündéri kisbabád van!

KépKép
nicika

Gratula egyhetes anyuka, és egyhetes kisbaba!!

Örülünk, hogy visszatértetek!!
Szerencséd van az alvással, az enyém 8 hónaposan is szopott éjjel!
Jók a képek is tündéri kislányka!

És mindenkinek köszi a gratulációt Áron nevében is!
Később még jövök, bővebben írogatni.

Sziasztok!
vero
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 10:32-kor.

katus78

Nici,
gratu a vérképedhez! A csíkok meg majd csak halványodnak! Kép És most már úgysincs sok hátra! Kép

Katus,
a fenekem hátulról borzasztó! Kép Így oldalról tényleg nem vészes. Kép Elvonja a figyelmet a pocak! Kép

nadine81

Mielőtt Anya lettem

Mielőtt Anya lettem
Főzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,
Addig aludtam amíg akartam
És nem izgultam milyen későn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játekokban és
nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielőtt Anya lettem
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek-e.
Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem
Nem hányt le senki
Nem lettem kakis
Nem köptek le
Nem rágcsáltak meg
Nem pisiltek le
Vagy nem csípkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak
Testemnek
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt Anya lettem
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam
Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.
Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielőtt Anya lettem
Nem tartottam kezemben egy alvó bébit mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szivem apró darabokra törik
Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kivül van.
Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem
Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén
Minden 10 percben, hogy megnézzem minden rendben van-e.
Sosem ismertem a melegséget
Az örömöt
A szeretetet
A szívfájdalmat
A csodát
Vagy az Anyaság elvezetét.
Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielőtt Anya lettem.
Vendég

Katus, azért ezt az alvás dolgot nem merem elkiabálni, de azért remélem az éjszakák nyugisak lesznek. árcsak apa miis, hiszzgény 4-kor kel. Õ Felixdorfban dolgozik. 4-kor megy, és 3 körül jön haza. Már hozzászokott, elég jól bírja. Én a Deák Téri suliban dolgoztam, napköziben. Így csak délelőttönlént voltam egyedül, akkor meg volt mit tenni. De szeptembertől már itthon voltam, elég nyugis időszak volt.
A József A. lakótelepen lakunk.
Te hol dolgozol???

Tegnap volt a védőnő, ma várom az orvost. Azt bírom, hogy a kórházi csecsmősnővér mást mond, és mást a védőnő. Én meg válogassam ki mi a jó.
De majd a tapasztalat!!!! Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Egyáltalán nem adnak a kórházban eldobhatós nadrágpelenkát, vagy csak keveset? Ajándékcsomagot kaptatok? Abban van pelus?

KépKép
nicika

Nicika, reggelente, mikor megfürdették őket, akkor adtak rájuk, meg a szülőszobán egyet, de aztán ennyi. Az első ejszaka bennt volt a csecsemőosztályon, ott is abba pelenkázták. Úgyhogy vigyél eleget, mert kell majd. Nekem egyszer elfogyott, és csak ímmel-ámmal hozott a nővér.
Ajándékot kaptam, abba volt, de azt csak az uccsó nap adták.
Két csomag volt, az egyikben tisztítószerek: Domestos, mosópor, öblítő, babavíz, újságok...., a másikban fürdető, pelusok, popsitörlő, újságok, teaminták, kiskanál....
Szóval sokminden volt benne.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vero, annyira igaz ez a vers. Bár még nincs sok tapasztalatom, de az anyaság érzése csodálatos. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Köszi a választ! Akkor az a csomi tök jó! Kár hogy csak a utolsó nap adják!

KépKép
nicika

:roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 10:36-kor.

katus78

Vero!

Köszönöm, én elsírtam magam......

katus78

Katus,
én is!

Nercsi,
gondoltam, hogy tetszeni fog már az első naptól ilyasmi érzés, és ez olyan széééééép!
Én a József A-n nőttem fel!

És most a Pócsi u-ban lakunk, Katushoz nagyon közel (egy utca választ el)
Amúgy Uh legközelebb a 30 héten lesz, még nem néztem meg dátumilag hogy mikor is lesz, de még 7 hét! Kép

Nadine!
Abszolút nincs nagy segged, és helyes a pocid!

Nicika,
Ne aggódj a csíkokon, ha majd visszamegy a hasad, a csíkocskák is kisebbek lesznek. Nekem a cicimen lett néhány, most már gyöngyházszínű, nem vészes.
Ez legyen a legnagyobb bajunk!!

vero
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?