Hát sziasztok Mamák, Babók, Mindenki!
Nem egy egyszerű eset jönnöm egy kicsit netezni. Olvasni még csak - csak, (azt lehet úgy is, hogy közben Marci a kezemben van
) - na de írni!!!! Ma Marci megint nyűgi volt, és alig aludt napközben. ha összesen aludt másfél órát, akkor sokat mondok. De sebaj, legalább éjjel is alszik majd. Képzeljétek most este egy 2 órás alvás és 4 órás nem evés után csúcsot döntött, és 150-et szopizott egy ciciből. Nem akartam hinni a mérlegnek!!! Kétszer is megnéztem, de ugyanannyit mutatott...
Itt látszik milyen kis vasgyúró lett már.
4,22 kg volt tegnap. (csak emlékeztetőül: a kórházból 3,05-ttel jöttünk haza négy és fél hete)
Connie, a babafalva egy csúcs!!!!
Már azon tanakodtam, hogy kellene vennem babanaplót. Hát nem veszek, inkább majd Babafalván lesz Marci naplója!
Addig még nem jutottam, hogy beregisztráljak, de Marcinak egy alvósabb napján majd megcsinálom, és elkezdem a naplóját is. Már annyi mindent kellene leírnom.
És a többi részbe is beleolvasgattam, nagyon kircsi!!!
Le a kalappal a munkátok előtt. Tényleg, komolyan mondom, hogy nagyon jó weblap!!! És ezt nem azért mondom, mert te vagy Connie (bár ezért is mondanám ám!!!
) de tényleg tetszik.
A bablábak nagyon édik. Nem hiszitek el, de anélkül, hogy tudtam volna, hogy lábszépségverseny zajlik itt, én is csináltam egy képet Marci tappancsáról, csak ez zoknis. Apa kedvenc prérifarkasos zoknijában!
Ilba,
csak annyit mondok HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Annyit gondoltam ám rátok! Mindig mikor szopiztunk, mondtam Marcinak, hogy gondolatban küldjön egy kis tejcit Beninek is!!!
Tök cuki Beni bebugyolálva is!!!
Vuka,
én is 3 nappal később szültem meg Marcit, és a lányok a megmondhatói, hogy pont akkor szültünk, amikorra éreztem. Ilba vasárnapra 18-ára érezte, (és akkor el is indult!!!
) én meg mondtam a lányoknak, hétfőn szülünk. És hétfő reggel 8,42-kor bújt ki Marci.
Szóval, nálunk bejött az amit én éreztem, hogy mikor születik meg Marci. És én is írtam a csajoknak a 8 perces fájásoknál, hogy lassan készülődünk szülni. És így tudtak nekem szurkolni, és ez tők jól esett!!! Mindenképp írjátok meg, ha mentek! És ügyesek legyetek! Ne felejts el sokat beszélgetni Petrával a vajúdás alatt! Kell, hogy sokat hallja a hangodat, és nyugtasd meg!!!
Drukkolunk, és szép szülést kívánunk!!!
Novum,
Szilvi tényleg olyan egyemmegaszívét, ahogy sírdogál, ahogy Gabi írta. Az ember úgy meg tudná ölelni ilyenkor! Nagyon édi baba!!!!
Gabi,
Livi hátulról is egy cukibébi!!!
És íme egy pár mai kép a pihenőszék hasznosításáról:
Anya, te mindig engem nézel???!!!
De jófej kis állatok vannak itt ezen a zsinóron....!!!!
A képeken látszik, Marci kopaszodik elöl! Kezd olyan lenni, mint egy vén róka!
Puszi mindenkinek, majd egyszer csak jövünk megint! (de olvasok ám sokat, csak kevesebb időm jut írásra
)