Seriff,
lehet, hogy kezdelek irigyelni
Ugyan Lili csak egyszer kelt, de azt éjféltől hajnal fél ötig, aztán meg most 8-tól negyed egyig is fent volt.
Nana,
én is vérszegény voltam, de nem kaptam semmit, doktorbácsi azt mondta, hogy ez a terhességgel jár, és természetes. Azt mondta még, hogy mivel fel van hígulva az ember vére, kevesebb benne az alakos elem, relatív, de lehet, hogy előtte se volt több, csak ugyanannyi kevesebb vérben.
Én Meridol szájvizet kaptam, elég jó volt, és a szülés utáni második napon olyan volt az ínyem, mint előtte, tényleg "csak" terhességi fogágybetegségem volt.
Bea,
és Lilla három hónapos kora után már kapott rendes kajcsit, vagy egy-két hónapig csak tápszert?
Erszényes,
ura leszel a helyzetnek, csak rajtad múlik, ha próbálod azt csinálni, amit mondanak, nem lesz semmi baj. Nem mindig fog sikerülni, az nem baj, de próbáld.
Pitypalaty,
üdv neked. Én egy hónapja szültem pont, és 37 hetes terhesen még festettem az új házunkat. Pestről költöztem, bár én eredetileg is kecskeméti vagyok, itt születtem, nőttem fel.
Mindenki nagyon aranyos volt a kórházban, maga a kórház nem egy hotel, de a nővérek... aranyosak.
Szülésznőt nem lehet választani, nekem egy idősebb volt, éppen aki ügyeletben van.
Orvosom magánrendelése 6000 Ft, szülés meg amennyit gondolsz. Amúgy nagyon rendes volt, pont szabin volt, mikor szültem, üzente, hogy este 10-re jön, addig csak tágítózselét kaptam, de bejött 6-kor szólni, hogy nem veszett ám el, és ahogy ígérte, itt lesz 10-re.
Volt olyan is, akinek a betege szült, mert véletlenül elrepesztette az ügyeletes a magzatburkát, szóltak neki, ő meg közölte, hogy du. 4-től már szabin van, és nem is jött be.
Ha van kérdésed, írd nyugodtan, elég frissek még az élményeim.
Syg,
nálunk úgy van, hogy ha már mondjuk nálam nyűglődik Lili 2,5 órája, és semmi nem használ, akkor Szláva pár perc (na jó, fél óra) alatt elaltatja, lehet, hogy én már nem úgy koncentrálok rá, mert csak azt várom, hogy aludjon már el, ha meg Szlávánál, akkor nálam nyugszik meg elég hamar.
Úgy veszem észre, hogy egyébként ha álmos, akkor szinte mindegy mi van körülötte, elalszik két perc alatt, és le is lehet tenni, ha meg nem, vagy fáj valamije, akkor meg mindegy mit csinálunk.
Ezen a szoptatási tanácsadón már gondolkodtam, mert úgy néz ki, használna a bogyó, Lili csak megnyalja a cicit, és már folyik is, még a szájába se veszi, csak tényleg feladja félúton.
Ma megpróbáltunk ülve szopizni, de nagyon hülyén állt a kezemben, csak vigyorgott, és nem tudott mit kezdeni a helyzettel, ahogy lefeküdtünk, már evett is.
Hú nem is tudom, hogy tudnám rokon nélkül. Anyu csak annyit csinált tegnap, hogy Lilivel foglalkozott, altatta..., de én megcsináltam mindent a házban. Sőt, elvileg valamelyik szombaton jön rá vigyázni, csak azért, hogy mi kettesben el tudjunk menni ebédelni, vagy vacsizni egyet, mert egymást sem szeretnénk elhanyagolni, bár néha úgy érzem, hogy szegény Szlávára már alig marad idő, erő...
Cukker,
???????????????????
Roz,
köszi a recepteket, most nincs minden hozzá itthon, ebben a hidegben meg sehova sem megyek, főleg nem babával.