Kiscsillag!
Már csak egyet nem értek engem is Krizsa küldött és adott beutalót is és adott névjegykártyát, ha azt felhívtad ott elhajtottak????????
Miért kell mennetek???
Tiko!
Nem írtom hogy sajnálom, mert közhely, tudom min mész keresztül és örülök, hoy már előre tudsz nézni kívánok sok erőt.
Nekem nincs semmi bajom már mindent megnéztek amit lehetett a párom kiskatonái vannak kevesebben mint annak lenni kéne. Végülis "ennyi" a bajunk.
Igazából túl vagyok ezen a megjött dolgon, ez van már komolyan azon lepődnék meg ha nem jönne meg, bár valahol mégis reménykedek. De szeritnem ez a kettős érzés már mindannyiunkba kialakult.
Mka, Seszi!
Miért haragudnánk, szereitnem akarva akaratlan x ember között könnyebben kialakul egy szimpátia amit nem is biztos meg tud magyarázni. Bár sokszor azért mert ugyan az a baja, vagy azért mert együtt kezdtek, vagy csak úgy.
Stella!
Látod ez egy baromi jó ötlet. Sztrájkoljon már a miku.
Hogy vagytok? Hogy telnek az első otthon töltött napok?
Beuka!
Üdv a csapatban.
Én is csak este tudok jönni, igaz sok idő elmegy a visszaolvasással, de megéri jó kis csapat. Ha van kérdésed kérdezz nyugodtan.
Mka!
A transzfer után kapod majd a fenékbe az olajos progi szurit???? Én végigcsináltam egy a lényeg beadás után próbáld masszírozni enyhén a helyét hogy ne alakuljanak ki göbök és borogasd!!!! Ez fontos mert ha megmarad a terhesség akkor a 12. hétig kell kapni és hát nem leányálom, de mindent a sikerért!!!! Drukkolok!!!!!!!!
Borsókás!
Az összes drukkom és energiám a tiétek! Meglátod minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lara!
Biztos nagyon izlett neki!
Zsebi