Új privát üzeneted érkezett!

NikiKép
Drukkolok nagyon a spontán babóért!

TikoKép
Szerintem ezt tesztekkel már nem nagyon lehet eldönteni. A vérvétel a tuti, mert akkor aszámok fehéren-feketén mutatják, hogy fejlődik-e a Babó.

Szerintem a szombati 35 nem volt olyan alacsony, hogy alapból temetni kelljen a dolgot!
A tesztek azért lehetnek becsapósak, mert a hcg elég lassan ürül ki, DE ahhoz tényleg kevés a 35, hogy utána még napokig pozitív legyen a vizeletteszt.
Na, most jól megkavartam, ugye?
Piros azóta nem jelentkezett?
Nagyon drukkolok a holnapi naphoz!!!

SesziKép
Örülök, hogy előkerültél!!!
Stella

Kép
stella9

Stella!

Értettem mindent, nem volt megkeverve. Kép
Kicsit vérezgetek, mondtam is a drnőnek, de azt mondta, ha erősödik akkor hívjam, kis vérezgetés még bele fér. Most próbálok minél többet feküdni. SZerencsém van, mert itthon dolgozom, én osztom be az időmet. Úgyhogy ha most pár napot feküdnöm kell, simán meg tudom oldani.

Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok már a vérvétel eredményére. Remélem emelkedett a szint, mert az sem jó, ha nem csökkent, de nem is emelkedett, mert akkor nem fejlődött a babuci.

Már mindjárt holnap dérlelőtt van. Megpróbálok minél korábban menni, hogy hamarabb tudjam meg az eredményt.

Mindenképp megírom.

Tiko

tiko

Kiscsillag!
A Szabolcs utcában van a genetikai tanácsadás ha oda elmész 10 erzet kell vizetné és leveszik a vért, semmilyen papír nem kell hozzá, bár mi ugye mondtuk hogy túl vagyunk három lombikon. Elvileg ha még nem lombikoztál nem volt vetélésed és nincs a családban rendelenesség akkor nem szokták javasolni, de szerintem ha bejelentkezel akkor megcsinálják. Én is úgy vívtam ki.
Nem találom a néjegyét, de Tóth doki az biztos!!! (De genetikai tanácsadó csak ő van egyedül!) (Ja látoma többiek már informáltak)
Egyébként a Kaáliban is megcsinálják, de ott nem tudom az összeget, de Krizsa doki így, hogy még egy lombikotok sem volt úgyis azt fogja mondani nem sok értelme van. De ki fogod tundi harcolni ha minenáron szeretnétek.

Tiko!
Ha jól emlékszem Lujzikának is kevés volt a HCG-je és aztán szépen beindult, nem a mézesmadzagot akarom húzogatni az orrod előtt, de tényleg van még esély kérlek bírd ki holnapig.!!!!!!

Niki!
Drukk hegyek mennek, hogy sikerüljön végre az a hónap!

Ma én kicsit elkeseredtem most ebbe a hónapba minenből láttam hogy gyönyörű szép nagy peteérésem volt emberrel sokat voltunk együtt nem foglalkoztam a kérdéssel, de ma szomorú lettem mikor megláttam a barna foltocskát. Kép Hát ez van úgy látszik nekem a lombik van elrendelve.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!
Andornak egy jó finom krumpils hamit holnapra! A mami főztjétől tuti hamar rendbe fog jönni. Bizony bizony nagyon repül az idő. Kép

Kép Most valami hasonlóra vagyok!!!

Ja és az az egészben a haba a tortán hogy még csak a 22. napon vagyok. Szóval ki érti ezt Kép

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Lányok! Kép

Kiscsillag! Kép
Sajnos mi nem magunk akartunk genetikai vizsgálatot, hanem ahhoz kell, hogy meggyőződjünk róla: van értelme biopsziát csinálni. Vagyis, sz*rul hangzik, de olyan okokat keresnek, amik esetleg kizárhatják a hereszövet-vételt. Semmi mást nem néznek, tehát nem keresnek öröklött betegségeket, hajlamokat stb. Egyébként a Kaáliban vették le a párom vérét, de mivel az andromókusunk Szabolcs u-i, ezért Wish-sel arra tippelünk, talán oda viszik vizsgálatra.

Mka! Kép
Nahát, annyira örülök, hogy ott látlak a tábli tetején! Kérhetek egy rövid Mka-összefoglalót? Mikor kezdtek/kezdtetek? Megy már a stimu?
Elfogult volnék? Kép - sebaj, én extra-nagggyon szurkolok nektek! Kép

Puszi:
Seszi
seszi

Tiko Kép
Nagyon, de nagyon izgulok és várom a jó híreket!!! Kép Drukkok folyamatosan mennek!!! Kép

Zsebi Kép
Köszi szépen a segítséget! Sajnos nem önszántunkból akarjuk a vizsgálatot hanem kell! Kép Krizsa doki küldött oda minket, de mindegy most megoldódni látszik. Legalábbis remélem!!!

Seszi Kép
Neked is köszi szépen!

Mindenkinek szép Kép-ot!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Seszi,
Nagyon aranyos vagy. Azt hiszem én is pont így érzek felőletek Kép
Long protokollal megyünk, péntek óta szurkál a párom suprefacttal, hogy a saját hormon termelést leállítsák. Ez megy egész héten, szombatra várom a mikulást, akkor fel kell hívni a dokit, mikor menjek vérvételre. A vérvétel eredménye szerint kezdődik a stimu valamikor a cikuls 3-6. napján. A punkció valamikor február közepe felé lesz. Ezúttal friss mintából történik a megtermékenyítés. A Szabolcs utcában fogják műteni a páromat a punkció napján. Nagyjából ennyi.
Remélem nem haragszanak ránk a többiek Kép
A genetikai viszgálat eredményére kíváncsi vagyok nagyon.

Tiko,
Szurkolok!

Zsebi,
Ne keseredj el a mikulás láttán. Nem olyan rossz út ez a miénk, de fontos, hogy elfogadjuk a helyzetet. De ezt Te magadtól is tudod. Fel a fejjel Kép

Mka
Vendég

Tiko : ???? Mi újság, csináltál reggel tesztet ?

Zsebikém : sajnálom, hogy csalódtál, ez mindig úgy tud fájni Kép

Tegnap az Aktívban hallottam, hogy a Tatoo egyik énekesnőjének van egy 1 éves gyereke. Felháborító volt, ahogy nyilatkozott. Õ annyira elfoglalt, amikor otthon van, hogy még akkor is dadák vigyáznak rá, de azért minden nap át szokott menni megnézni a gyerekét. GRRRRR! Még a műsorvezető is megjegyezte, hogy akkor minek neki gyerek..

mniki

Tiko????!!!!!

Mniki,
még jó, hogy nem láttam Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Mniki Kép
Én láttam és szörnyülködve, elhűlve hallgattam!! Szörnyű tényleg, hogy egyes nők milyen könnyen veszik ezt és nem is törődnek a gyerekükkel!! Ez borzalom!!! Ja és pont egyszerre mondtam a műsorvezetővel, hogy minek neki a gyerek!!! Kép

És Anettkához mit szóltok??? Õ is anyai örömök elé néz!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok
Icsilya
nem értettem félre, minden oké.
köszi a választ
monyo

Tiko Kép
Rendesen izgulok! Bárcsak, bárcsak!

Zsebike Kép
Barna foltocska a 22. napon? Szerintem az nem is biztos, hogy rossz jel!?

Lányok Kép
A genetikai vizsgálat pontosan mire jó? Mit állapít meg, vagy mit zár ki?
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tiko????

Mka
Bocsi a kérdésért, de a párodból csak műtéti úton lehet mintát nyerni? Miért? Lehet, hogy olvastam már korábban rólatok, de nem emlékszem, hogy nálatok konkrétan mi a baj. Veled nincs is semmi gond?
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuszi,
A páromnak nincsenek ondóvezetői, nem tudnak kijönni az ebihalak, egyéb iránt rendesen működik a berendezés. Ez egyébként veleszületett dolog, hibás géneket örökölt a szentem.
Velem minden rendben, bár ősszel volt laparoszkópiám, ahol találtak endometriozis gyanús képleteket, de ezt a szövettan nem támasztotta alá, így nem csinálnak vele semmit.
Vendég

Sziasztok!

Kép

Gondolom ez mindent elmond.
Nem csináltam tesztet, nem voltam vérvételen, mert éjjel megjött, nagyon görcsölt a hasam, azt hittem meghalok. Beszéltem a drnővel, áprilisban kell mennem UH-ra és kezdődik a 2. lombik. De azért holnap be kell mennem egy vérvételre, hogy csökken-e a szint.

Az Aktívban én is hallottam a Tatu-s lányt, azt hittem rosszul hallom. Legalább ne mondaná el! Felháborító!!!

Zsebi!

Szerintem még ne keseredj el, ez még tényleg nem jelent semmit. Nem tudok annyit visszaolvasni, ezért megkérdezem, hogy nektek sincs semmi bajotok?

Köszi mindenkinek a drukkolást és érdeklődést! Kép

Tiko

tiko

Tiko
Annyira, de annyira sajnálom!!! Kép
Fel a fejjel a 2. biztosan sikerülni fog!!! Kép

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko : KépKépKép Most azért drukkolok, hogy a HCG-d valóban csökkenjen !

Lányok, a Jónás-napjait szokta valaki nézni ? Érdekelne, hogy akinek spontán összejött a baba, egybeesik-e a Jónás-napokkal.

mniki

Mniki Kép
Miért kell a HCG-nek csökkeni?? Ha úgy marad az rossz??
És mi az a Jónás napjai, Jónás napok???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag
a HCG szint normál állapotban 0. A terhesség alatt folyamatosan emelkedik és több százezres értékeket ér el. Ha a terhesség valamilyen okból megszakad ez az érték nagyon lassan csökkeni kezd több hét, esetleg több hónap alatt áll vissza a normális 0 értékre.

HCG (humán choriongonadotropin): A méhlepényben képzõdõ hormon; vérszintje a terhesség ideje alatt másodnaponként megkétszerezõdik. A hCG-t terápiás célból ovuláció kiváltására és eközben a petesejt érésének elõsegítésére, továbbá in vitro megtermékenyítési (IVF) ciklusok során alkalmazzák.
monyo

Tiko, én is drukkolok, hogy csökkenjen. Nem rémisztgetésképpen mondja sem Mniki, sem én, de ha már megjött, akkor menjen is le a HCG, különben csak baj van belőle... Kép
Sajnálom, hogy így alakult, de ha már egyszer elindult egy terhesség, az jó jel, az ilyen lányok hamarabb babásak lesznek!

Norka (19+3)
s_norka

Mka, Kép
Én is remélem, hogy nem haragszanak a többiek. Kép
Viszont akkor már egy hét múlva kb. kezdődik is a stimu! Jaj, már én is annyira szeretném azt hallani, hogy mikor indulhatunk neki az első lombiknak!!! Nagyon durva egyébként ez a műtét? Én ettől féltem legjobban a páromat. Hallottam olyat is, hogy pár nap, meg olyat is, hogy pár hét a felépülés - kit mennyire visel meg. (?)
Suprefactot tényleg a párod szúrja? Õ egy hős! Hát nem tudom, hogy magamat meg merem-e majd szúrni, apunak az inzulint szemrebbenés nélkül benyomtam Kép, de hogy magamnak? Kép

Tiko,
Kép igazán sajnálom.

puszi
Seszi
seszi

Sziasztok!

Köszi az együttérzést! Kép
Most már én is azért drukkolok, hogy a HCG lemenjen, de szerintem nem lesz vele gond, mert nagyon erős a mensim, sose szokott ilyen lenni. Bár lehet, hogy nincs közte összefüggés.

Seszi!

Hát amikor az első szurit beadtam magamnak, eltelt vagy fél óra. Többször nekiálltam, de mindig pont a szúrás előtt megtorpantam. Jót szórakoztunk a párommal. Aztán meguntam és beleszúrtam. Nekem csak az első volt nehéz, mert igazából nem fáj, csak a tudat rossz, hogy meg kell szúrni magát az embernek.

Tiko

tiko

Sezsi,
Szerintem a felépülés attól függ milyen a biopszia. Van olyan, hogy a mellékheréből egy speciális tűvel szívják ki a spermiumokat és azokat juttatják a petesejbe (MESA ICSI) és van olyan, hogy hereszövetet vesznek ki (TESA ICSI). Nálunk ez utóbbi lesz. A párom azt mondja maga a beavatkozás nem veszélyes, pedig nála mindezt csak helyi érzéstelenítéssel tudják csinálni, mert nem altatható (normálisan mindenkit altatnak a múvelethez, ami kb, 10 perc). Utána egy napig nem engedék felkelni, nem is nagyon tudott volna...másnap már hazaengedték. A felépülés nálunk kb. két hét volt áprilisban, most is erre számítunk.
Én is sokkal jobban aggódom érte, mint magamért Kép

Az összes bőr alá adós szurkát eddig a párom adta be, nekem nem volt hozzá bátorságom, bár többször próbáltam. Én előkészítek mindent, ő meg belémdöfi Kép Végül is közös munka ez is Kép

De most lesz majd progeszteron injekció is, azzal mindennap el fogok sétálni a rendelőintézetbe, mert az izomba adós olajos injekció, a párom nem vállalta. Nem bánom, legalább minden nap sétálni fogok egy nagyot.

Mka
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 15:08-kor.
seszi

Monyo Kép
Köszi, kezdem érteni! Képki

Mka Kép
Én sose felejtem el. 2004 nyarán eltört a lábam és 6 hétig feküdnöm kellett. Kép Emiatt meg szúrkálni magam trombózis ellenni injekcióval. Kép 4 héten keresztül. Kép Azt hiszed én be mertem adni? Én sose merném megszúrni magam! Kép De még megvan a védőnéni száma, aki járt hozzám nap, mint nap és beadta a szurit. Kép Veled érzek!

Csajok Kép
Ma megyek beutalókért, aztán (remélem) irány a terheléses cukor. Jaaaaaaaaj! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Seszi!

Jó, hogy sokat cincogsz, asszem még nem is beszéltünk eddig. Kép
Egyikünknél sem találtak semmit, túl vagyunk 6 inszemen és most ezen az első lombikon.

Én sem tudok rólad semmit. Kép

Kiscsillag!

Gondolunk rád, minden rendben lesz!!! Kép

Tiko

tiko

Tiko

Tényleg, nálatok "össz-vissz" annyi a baj, hogy kicsit magas a prolaktinod? (nekem annak idején az endokrinológus azt mondta a 34-es prolaktinomra, hogy ettől még simán lehetnék terhes, ha csak ennyi bajom lenne)
Mennyi ideig tartott a spontán próbálkozás, ami az első inszemet megelőzte?

Kép
zsuzsi73

TikoKép
Drukkok átcsoportosítva áprilisra!
Addig pedig kitartás!

ZsebiKép
Igazán sztrájkolhatna már a mikulás!

Kép
stella9

Zsuzsi!

Igen, össz-vissz annyi a baj, asszem a legmagasabb 29 volt, de előtte jól felidegesített a Szmatona dr. Úgy tudom, hogy a prolaktin szint attól is lehet magasabb, hogy ha ideges vagy. Szóval most 1,5 bromo-t szedek naponta.
Kb. 1,5 éve próbálkoztunk, mielőtt a Kaáliba kerültünk. Igaz, voltam előtte több helyen, de ott nem csináltak semmit, csak chlostilbegitet szedettek velem.
Veletek mi a helyzet?

Stella!

A drukkot inkább felhasználnám előbb, én nagyon bízom benne, hogy már nem kell mennem áprilisban a 2. lombikra.

Zsebi!

Mikulás tényleg elkerülhetne téged, nálam úgyis megjelent. Kép

Tiko

tiko

1.5 bromo 29es prolatinra??? az marha sok!
nekem is annyi szokott lenni, és Kr. doki szerint arra még gyógyszer sem kell. Egysuer még 3 éve szedtem 0.5eket kb 30as prolaktinra.
A 29es prolaktin még nem gátolja meg a terhesség létrejöttét. És igen, jól tudod, hogy a prolaktin nagyban összefügg a stresszel. Érdemes lenne megint megnézni.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

TikoKép
Milyen igazad van!!!
Bocsi, akkor szurkolok rendületlenül tovább!!
Stella

Kép
stella9

Icsilya!

Hát most bogarat ültettél a fülembe. Holnap úgyis kell mennem vérvételre, megnézetem azt is. Először 1-t kellett szednem, akkor 26 volt a prolaktinom (25 a felső határ), aztán amikor ideges voltam lett 29 és akkor mondta a Szmatona dr. hogy reggel is vegyek be egy felet.
Mindenesetre érdekes, hogy egy intézményen belül is ekkora eltérések vannak az orvosok módszerei között.

Stella!

Köszi Kép Kép Kép

Tiko

tiko

Sziasztok lányok!

Újra "bepróbálkozom" nálatok.
Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha befogadtok.
Egyenlőre még a vizsgálódás szakaszában vagyunk, február 21-én megyünk első konzultáciióra a Kaáliba (Szeged).
Szivesen dumálnék Veletek, mert (SAJNOS) nektek ebben van tapasztalatotok.

Megpróbálok lépést tartani, bár csak esténként tudok jönni.
25 éves vagyok. másfél éve próbálkozunk.

TIKO!
Nagyon sajnálom Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Köszi Kép

Én sem régóta vagyok itt, 2. hete.
Semmilyen vizsgálaton nem voltatok még? Párod hány éves?

Ha van valami kérdésed szerintem nyugodtan tedd fel, itt mindenki szívesen segít, ha tud.

Tiko

tiko

Tiko!
köszi Kép
A párom 31 éves. október elején kevés spermaszámot állapítottak meg nála, Õ kapott rá gyógyszert.
Nekem eddig csak hormonvizsgálat (23.napi) és citológia volt. Szedtem már clostyt és Norcolutot.
Más vizsgálatunk nem volt.
A Kaáliba kértek most szűréseket (HIV, Hepa B,C), nekem 2-3. napi hormonprofilt (ezek hétfőn megvoltak) + nekem kell majd még mennem hüvelyváladék tenyésztést nézetni.
Na ezt nem tudom hogy mi fán terem. Ha valaki tudja légyszi segítsen!

Nálatok mennyi idő után merült fel, hogy lombikra lesz szükség? Ez volt az első próbálkozásotok? Előtte volt inszem?

Kép
Kép
beuka

Seszi,

Igen, itthon volt a párom a lábadozás 2 hete alatt. Az első héten nem nagyon szerette a felkelést, csak feküdni volt jó neki, utána már jobb volt. De pl. nem bicózhatott a műtét után 6 hétig, ami elég rosszul esett szegénynek.

Ugyan már nem dolgozom bő két hete, de most ez azért van, mert pihenni szeretnék, nagyon nagy a a hajtás a munkahelyemen, és nem akartam a nyakamba az extra stresszt.
A beültetés után is itthon leszek, a progeszteron szuri egyébként majd csak a punkciótól lesz esedékes.

Mka
Vendég

Beuka!

Miután minden vizsgálaton átestünk és minden rendben volt elkezdtük az inszemeket, 6-on vagyunk túl. Most meg az első lombikon. Nem tudom láttad-e hogy jártunk. Péntek óta pozitív volt a teszt, szombaton voltam vérvételen. Annak az eredménye az volt, hogy alacsonyabb a HCG szint, mint kéne. Még tegnap is pozitív volt a teszt, erre éjjel megjött. Kép

Téged nem is küldenek petevezeték átjárhatósági vizsgálatra? Vagy már voltál?
A párod a gyógyszer óta volt vizsgálaton?

Nekünk pl. a hepa b, hiv csak a lombik előtt kellett.

Tiko

tiko

Beuka Kép
a hüvelyváladéktenyésztés olyan, mint a rákszűrés, megnézik, hogy nincs-e káros baci, gomba a hüvelyedben. Semmi extra.
a megfelelő hüvely ill. méhállapot nagyon fontos a sikeres lombikhoz.
Mennyire alacsony a párod eredménye? Neked miért kellett closty ill. noculot? volt valami peteérési gondod?

Tiko Kép
nem akartalak én bogarassá tenni Kép csak kicsit sokallom a gyógyszert, mert ez a prolaktin még bőven normális ill. úgy gondolom, hogy feleslegesen senki se szedjen semmit.
szerintem 30-35 alatt nem kell gyógyszer, utána sem ennyi.

Mka Kép
minden tiszteletem a tiéd ezért a progiszuriért.

pusszancs. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!

Akkor is ott a bogárka Kép és holnap meg is nézetem, remélem szó nélkül megnézik. Hát én sem akarom feleslegesen szedni, bár szerencsére már nem okoz semmi panaszt, eleinte nagyon szenvedtem.

Tiko

tiko

Tiko,
Kép

Zsebi,
végül banán lett, de csak 3 pici falat. Holnap egy picivel többel próbálkozunk. Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!

Ezek szerint jól van Andor baba Kép
Örülök!

Tiko

tiko

Sziasztok!

TikoKép
Én ezt nem értem! Én annyira biztos voltam a zebrádban!!! NAgyon együttérzek veled, de fel a fejjel és tovább előre!!!!!Kép

Én most jöttem haza a kórházból, a párom ma feküdt be. Hát mit mondjak, a kórházról, és a nővérekről talán nem is mesélnék.
Holnap 10 óra magasságában lesz a varicokele műtét.
Kép
Akinek van szabad kapacitása, annak kérném a drukkjait.NAgyon jól tudnánk hasznosítani.

Borsókás

Borsi
borsókás

ZSuzsiKép
Még tegnap kérdeztél a diétámról, csak azóta nem jutottam hozzá az íráshoz. Szóval én most egy bő tizessel vagyok több a versenysúlyomnál. Ez azt jelenti, hogy 2 éve még 58-59 kg voltam, ehhez képest most 70. Tehát régen sem voltam vékony (170 cm vagyok), de a mostani már tényleg túlzás. Szeretnék legalább 8-10 kg-t fogyni. Még sosem szántam rá magam a diétára, ez az első. Remélem sikerül valamennyit leadni.
Miért veszélyes a gyüminap? Egyébként én mindig elég sokat iszom, ezeken a napokon is.

Kicsit lemaradtam veletek kapcsolatban. LAssan indul a következő lombik, ugye? MIkor?

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!

Természetes,hogy drukkolok!!!!
Egész délelőtt rátok fogok gondolni. Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz.
Mindenképp jelentkezz, ha tudsz!

Hát én este sejtettem már, hgy ebből nem lesz zebra, fájdogált már a hasam. Kép
Köszi a bíztatást!Kép

tiko

TikoKép
Köszönjük szépen. Majd csak késő este tudok jönni, mert egész nap rohanni fogok. Munka, kórház,kiállítás-megnyitó. Ez most egy elég zűrös és stresszes nap lesz.
Én kicsit félek mostmár a műtéttől, és úgy látom a párom is. Jó lenne már néhány nappal öregebbnek lenni!!!

Borsi
borsókás

Borsókás!

Teljesen természetes, hogy aggódtok, szerintem mindenki aggódna a helyetekben.

Mind1, ha késő este jössz, akkor késő este jössz, de írd meg, hogy jól van a férjed.

A mikulás egész éjjel és reggel teljes erőbedobással velem volt, most meg már majdnem elhagyott. Fura.

Tiko

tiko

Kiscsillag!
Már csak egyet nem értek engem is Krizsa küldött és adott beutalót is és adott névjegykártyát, ha azt felhívtad ott elhajtottak????????
Miért kell mennetek???

Tiko!
Nem írtom hogy sajnálom, mert közhely, tudom min mész keresztül és örülök, hoy már előre tudsz nézni kívánok sok erőt.
Nekem nincs semmi bajom már mindent megnéztek amit lehetett a párom kiskatonái vannak kevesebben mint annak lenni kéne. Végülis "ennyi" a bajunk.
Igazából túl vagyok ezen a megjött dolgon, ez van már komolyan azon lepődnék meg ha nem jönne meg, bár valahol mégis reménykedek. De szeritnem ez a kettős érzés már mindannyiunkba kialakult. Kép

Mka, Seszi!
Miért haragudnánk, szereitnem akarva akaratlan x ember között könnyebben kialakul egy szimpátia amit nem is biztos meg tud magyarázni. Bár sokszor azért mert ugyan az a baja, vagy azért mert együtt kezdtek, vagy csak úgy.

Stella!
Látod ez egy baromi jó ötlet. Sztrájkoljon már a miku. Kép
Hogy vagytok? Hogy telnek az első otthon töltött napok?

Beuka!
Üdv a csapatban. Kép Én is csak este tudok jönni, igaz sok idő elmegy a visszaolvasással, de megéri jó kis csapat. Ha van kérdésed kérdezz nyugodtan. Kép

Mka!
A transzfer után kapod majd a fenékbe az olajos progi szurit???? Én végigcsináltam egy a lényeg beadás után próbáld masszírozni enyhén a helyét hogy ne alakuljanak ki göbök és borogasd!!!! Ez fontos mert ha megmarad a terhesség akkor a 12. hétig kell kapni és hát nem leányálom, de mindent a sikerért!!!! Drukkolok!!!!!!!!

Borsókás!
Az összes drukkom és energiám a tiétek! Meglátod minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Lara!
Biztos nagyon izlett neki! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

TikoKép
Szerintem meg ez a természetes. (A másik ügyes-bajos dolga mindig "természetes", neked az enyém, nekem a tiéd.HIHI!Kép)
Biztos beindult ott a pociban egy babóca, csak valami miatt mégsem fejlődött tovább. Szerintem emiatt nem normális, megszokott mensi ez most neked.
MIkortól mész dolgozni?

Borsókás

Borsi
borsókás

Kép
Kép
Kép

Zsebi (ma is fájjó szívvel kellett javítani a táblát Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás,

Megadrukkok mennek a műtéthez holnap KépKépKép Reméljük rengeteg sok fiukát nyernek majd, amelyek közül egy segítségével 'megszületik' Manócska Kép

Zsebi,
Az a csúnya barnázás...emlékszem én is hogy utáltam....de legyen ez az utolsó Kép

Kriszta
28+3

Kép

KépKép
kriszta71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?