Sziasztok!
Délben már megírtam egy jó hosszú levelet, de elveszett.
Sajnos nem tudtam újraírni, mert Marcit ebéltetnem kellett. De most pótlok.
Köszönöm a bókokat Marci nevében is
Gigaboszi!
További részvétem a hányinger/hányás miatt
De ha ez Téged megnyugtat, akkor ne múljon
Mirmurr!
Hogy fáj a hasad? Feszít, görcsöl? Remélem nem lesz semmi gond. Holnapra szorítok!
Rokica!
Akkor jól emlékesztem Rád, hogy Neked van jó sok tejed. Régebben beleolvastam a 2005 őszi topikba. Gratulálok hozzá!
Sajnos nagyon hasonló dolgot történtek velünk is, Marci kb. 3 hónapos lehetett, amikor Párom pár napra külföldre ment és szerintem pszichés okokból hirtelen eltűnt a tejem. Rémülten fejtem, amit cumisüvegből kapott Marci, majd beköszöntött a cumizavar és a szopisztrájk, ami kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel 2,5-3 hónapon át tartott. De szerencsére most már minden rendben. Viszont Ketteském nagyon "elszippantotta" a tejet Marcitól, a jobb cici teljesen leállt, a bal meg bírja, ameddig bírja.
Zsuzsa babád nagyon édes, mosolygós csöppség
Evee!
Nálunk is nagyon hideg volt ma, épp hogy kikukkantottam a kertbe, de húztam is be.
Megcsodáltam Ákoskádat, nagyon édes! Füligérő mosoly és a csodálatos szempár
Csengő!
Szörnyű, hogy örülsz, ha 1 pohár víz benned marad
A szájvíz neve azóta sem jutott eszembe, de ahogy látom, sokat nem is érnél vele...
Kata!
Igen, érdi vagyok! A Botond utcában lakunk, ami a Csaba utcából nyílik (ez az Ürmös folytatása). Ti merre laktok?
A petefészkem feszít nekem is rendesen. Viszont de. volt pár olyan erős késszúrásszerű fájdalmam a méhemben, hogy nagyon megijedtem. Magnéziumot gyorsan bevettem és vízszintesbe dobtam magam.
Jól írtad, a 7+1, az a 8. hét kezdete
Majd belejösz
Angel!
Dokinál mi történt ma? Írj!
Pitypalatty!
Akkor az nem is lesz kis költözés, Esztergomból Kecskemétre. Sok sikert hozzá
Milyen felfordulás volt Nálatok a hétvégén?
Az természetes, hogy egy vetélés után jobban figyel az ember, de ez Te meg is teszed. Viszont teljesen megijedni, görcsölni sem szabad. Ha a dokid nem rémisztgetett, akkor a védőnőnek semmi oka rá. Sajnos a védőnők szeretik néha nagyon fontosnak érezni/éreztetni magukat. Mindez az én szerény vélemény. A lényeg, hogy szép lassan éld a mindennapjaidat, ne idegeskedj, ne hajtsd túl magad. Bocsi, ha anyáskodónak tűnök, de nem bírtam magamban tartani. Én már csak ilyen vagyok
Mindenkinek sok puszi, megyek valamit enni. Viszont a húsra rá sem tudok nézni
Pusz: Melinda