Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Sokaig tunodtem, hogy hova jelentkezzem be. Ugy latom a 2006 nyariban szinte csak tavaszi kismamak vannak, es ok mar nagyon elol jarnak. (miert jo ez?)Igy mereszkedtem ide. Szoval aug 17-re varom a babamat. Remelem nem, de ugyis lesz aki hamarabb szul es latom vannak meg augusztusiak. Magamrol annyit (Evee) mi is hamar terveztuk a kistesot, de csak most jott ossze. Mar van egy 'nagyfiam' 16 honapos, vele kezdtem babanetezni, a 2004 oszi topicnak vagyok torzstagja.

Sajnos en tipikusan az a kismama vagyok, akinel a terhessegi tunetek ezerszeresen jonnek elo. NEkem nem kellett tesztet vennem, mert egyfolytaban hanyok, emelygek (aludni is alig tudok tole), feszul es faj a hasam, omlik a ver a szambol, ha netalantan tudok fogat mosni a hanyingertol...NA nem nyavalygok, csak en az elsovel is igy voltam es egeszen a 18. hetig.

Csutortokon voltam eloszor dokinal. MEg a vedonot nem leptem megKép

Tablazatba csak a 13. het utan irnam meg az adatokat. De az nem titok, hogy a Margit korhazban szultem az elso babamat es most is ott szeretnem.

Udv mindenkinek:
csengo 10+3
Vendég

Sziasztok!

Csengő!
Üdv közöttünk! Én ismerlek, azaz rendszeresen olvaslak Titeket, a 2004 őszieket. Én a Friss kismamákhoz írok, ahol lényegében a 2004/2005 téli babák vannak. Olvastam, hogy mennyire vacakul vagy Kép Az a minusz 5 kilót is a terhesség beköszönte óta szedted össze? Nem semmi, hogy a 18. hétig produkáltad az első Babával is ezeket a szörnyű tüneteket. Szorítok, hogy most hamarabb elmúljanak.
Én is augusztusban fogok szülni (ha az Égiek is úgy akarják), de én is úgy láttam, hogy a nyáriak már annyira összeszoktak...
A 13. hétig nem is szeretnél bekerülni a táblába?

Rokica!
Minden tiszteletem a Tiéd, hogy már bele mertek vágni a következő babaprojectbe! Én visszagondolva, Marci 4,5 hónapos korában sírva fejtem a tejcsit, mert a kiskukacos nem volt hajlandó szopizni. Kép Most meg nem tudjuk abbahagyni Kép
Szorítok, hogy minél hamarabb a köreinkben köszönthessünk! Kép

Evee!
Sajnálom rókakomát, de utána legalább megkönnyebbültél, nem?! Mert néha nekem jól esne, de nem jön...
Párom is horkolgat, de nem vészes, én olyankor, ha elkezdi, mindig cuppogok Neki (na nem puszit kap, hanem a cuppogást utánzom Kép), és ilyenkor mindig abbahagyva Kép
Klassz, hogy bejött az Eszter név!

Csajszik!
Van valakinek olyan érzése, mintha feszülne a hasa? Kifejezetten a méhe környékén? Nekem Marcinál nem volt ilyen (ha jól emlékszem) és most olyan fura. Képzeljétek, kezd becsípődni a bal derekamban egy ideg, amit az előző terhesség kb. 34. hete után produkáltam. Akkor alig bírtam mozogni, de most itt van egy közel 12 kilós kiscsomagom, amit azért néha cipelnem kell. Egy kicsit parázok mi lesz ebből.

Megyek mosogatni Kép
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Jó, hogy sokaknak tetszik az Eszter név!Kép Ha nem ilyen mosolygós, kukacos Petim lenne, nekem is Eszternek hívnák a lányom! Kép
Kép

Viki+Petike 18+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hahó csajok!

Rokica! Köszönöm a bíztatást. Nálunk Ákos 5 hónapos koráig hallani sem mertem volna kistestvérről, mert napi 6! (nem viccelek) órát aludt. Beleszámítva az éjszakát. Amint abbahagyta a szopizást, azóta 10-12 egy éjszaka alatt, + napközben 4. Érdekes. Azóta csak a fogzás viselte meg, de már kint van mind a 6. Nem tudom mi lesz az új jövevénnyel. Az biztos, hogy tapasztaltabb leszek. Nagyon szorítok, hogy összejöjjön a baby.

Melinda!

Nakem is feszül a hasam, és a derekem is hasonló helyzetben van. Ákos 10 kiló, próbálom nem cipelgetni de néha elkerülhetetlen. Én beszéltem erről a dokimmal, de nem sokat tudott segíteni, pedig nagyon profi. Masszőrt el lehet most felejteni, pedig anyukám azzal is foglalkozik, és normál esetben biztos segítene. Remélem azért jobbra fordul a dolog. Ez van.
Én most jelenleg ezzel az elviselhetetlen hányingerrel szenvedek. Egyébként hiába van eredmény, nem könnyebbülök meg. Én meg ezen aggódok. Tudtok valami jó kis boszorkányságot erre a problémára?

Viki! Nagyon tündérke a csemetéd!!!! Küldjön képeket, aki tud! Szívesen látnám mindenki gyermekét. Megpróbálok én is.

Mit szóltok a Gertrúd névhez? Nakem tetszik. Ma olvastam valahol. Gertiként pedig még jobban hangzik. Ha kisfiam lesz, Olivérre kereszteljük.

Csengő! Mit jelent az, hogy ömlik a vér a szádból? Durván hangzik. Ilyen tünetről még nem is hallottam. Vagy félre olvastam valamit? Jobbulást kívánok Neked.
evee

Sziasztok!

Viki!
Peti nagyon édes és egészséges pufók arcocskája van Kép

Evee!
A hányinger elkerülésére, csökkentésére nálam egész jól bevált, ha valamit ettem, nem sokat, de valami került a gyomromba. Mondjuk általában azonnal jött a hányinger, amint éreztem, hogy éhes vagyok. Így lényegében úgy éreztem, hogy egész nap eszek Kép Viszont nem híztam Kép Reggel semmiképp nem lépek ki éhgyomorral az ágyból: már este elkészítek valami harapnivalót és még Marci ébredése előtt kelek, így az Õ ébresztője előtt befalatozok. Tanácsolják még a Magne B6-ot is vagy magában a B6 vitamint. A gyömbérről is jókat hallottam, de fogalmam sincs, hogy azt milyen formában veheted magadhoz.
Nekem a Gertrúd nagyon szigorú névnek hangzik, hirtelen egy szigorú óvónéni jut róla eszembe. Bocsi! Remélem nem haragszol Kép Olivér név klassz Kép, a másik topikba ahová írok van egy kiskrapek, aki Olivér és nagyon édes Kép
Amit Csengő ír tényleg megdöbbentő az ínyvérzésről, mert terhesség alatt az ínysorvadás gyakran előfordul, de azt hittem, hogy csak később.

Csengő!
Az ínyvérzésre nem használtál eddig szájöblögetőt? Én még az első terhességnél beszereztem egyet, amit direkte a terhesség alatti panaszokra javasoltak, de szerencsére nem kellett. Most nem jut eszembe a neve, de utánanézek, hátha...

KépKép

KépKép
bujka

Evee!

Kérésed parancs Kép Íme Marci! Kép

1 éves lettem én! Kép

Kép

Fagyoskodok a kertben Kép

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok lányok!
Üdv mindenkitKépKépKép

Rókakoma még nálunk lakik... lehet, hogy meg is ijjednék, ha most elköltözne...KépKép
Vendég

hahó!

üdv az újaknak is! Evee, ez tényleg nem semmi, 4 hónapos baba még nagyon pici. mondjuk, ahogy olvastam, már nem szoptatod, úgy egy kicsit talán könnyebb terheskedni meletteKép

nekem továbbra is nagyon fáj a hasam és a derekam. a dokim ellépett amerikába így új orvos után kellett néznem, aki egylőre 30-ra adott időpontot. azt tervezem, h holnap egyszerűen bemegyek hozzá a kórházba, h vizsgáljon meg, mert tartok tőle, h vmi komoly gyulladásom van, amivel nem szeretnék viccelődni. remélem, nem lesz semmi baj, de most kicsit beparáztam.

Gigaboszi, te honnan tudod, h Petid lesz?
mirmurr

sziasztok!

Viki, Melinda, gyönyörűek a babáitok! azok a szemek...
nem fértem ma a bőrömbe, csináltam megint egy tesztet, a terhességi vonal tripla olyan erős, mint a kontroll...Én hülye, meg elolvastam a teszt papírját, ami azt mondja, hogy cisztától is lehet pozitív...mondanom sem kell,ezen jár az agyam.
lányok, ez életem leghosszabb hete....megtudom, hogy poz. a teszt jan. 14.én, és csak holnap jutok el dokihoz...beleőszülök, nem is az aggódásba, hanem a kíváncsiságba.

Évi, Melinda, köszönöm a drukkot, meg a vigasztaló szavakat is. A hányinger továbbra is elkerül, mondjuk annyira nem hiányzik..

nálam most a kedvenc lánynév a Noémi. azt jelenti: én gyönyörűségem

Puszi nektek, és üdv az újonnan érkezetteknek!Kép
Vendég

Evee:

Húha... akkor én hálát adok az égnek, hogy Zsuzsa ilyen jó alvó. Kép Most is alszik. Este általában 8 körül elalszik, véglegesen olyan reggel 6 körül szokott ébredni, de közben van szopi, hol több, hol kevesebb. Volt egy olyan áldott jó periódus kb 1 hónapig tartott, hogy egyáltalán nem ébredt fel éjjel!!! Hajj, a régi szép idők... Kép

Bujka: Kép

Zsuzsa is megcsinálta egyszer, 7 hetes korában, hogy neki a cumisüveg jobban kell mint a mellem... mivel sokat olvastam a szoptatásról terhességem alatt, tudtam, hogy ezt cumizavarnak hívják, és kellően rettegtem is tőle, mert nekem muszáj volt cumisüveget adni Zsuzsának már 5 hetes korától, mert tanfolyamra járok, és azon az 1 napon apukájával van, meg a lefejt tejjel. A szívem megszakadt mikor nem akarta elfogadni a mellem, csak sírt keservesen a szájában a mellemmel, és a cumiból meg szívta a tejet. De megkeményítettem a szívem, nem kapott se cumisüveget, se játszócumit, és egy egész napot ágyban töltöttünk vele, szinte meztelenül, mert a bőrkontaktust ajánlják az okosok, és lestem mikor csinál szopó mozdulatokat álmában, és tömtem a mellem a szájába... mert félálomban/álomban sokkal könnyebben elfogadta. De megszenvedtünk már mi is a szopival szinte minden módon: lapos mellbimbómat nem tudta bekapni, aztán mikor be tudta kapni, akkor nem volt tejem, mert későn lövellt be, pedig nem császárral szültem, aztán sebes lett a mellbimbóm, fájt a szoptatás, utána meg túl sok tejem volt, baba fuldoklott és hányt és sírt, aztán cumizavaros lett... egyedül a mellgyulladást úsztam meg, lekopogom... De azóta is szoptatok, sőt, most már normalizálódott a helyzet olyannyira, hogy le tudok fejni heti plussz 1 litert amit elvisznek tőlem tejtestvérnek. Kép Igaz, a mostani gebasz hogy most meg már a cumisüveget nem akarja elfogadni. :-/

Íme egy kép:

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mirmurr

Peti=Petra/Péter KépKépKép

Gigi 9+3
Vendég

Sziasztok lányok, asszonyok!

Melinda!

Marci gyönyörű! Látszik, hogy nagyon kiegyensúlyozott kisbaba. Tényleg nagyon aranyos. Én is feltettem Ákost. Remélem sikerült.
Ma is elég szarul vagyok. Ráadásul annyira hideg van kint, hogy nem szívesen megyümk sehova. Pedig a friss levegő segít.

Rokica!

Nagyon aranyos a kisbabád. Milyen idős?
evee

Nem sikerül képet feltennem. Mit csinálok rosszul? Esetleg túl nagy a kép? Mekkora a maximális méret?
Vagy csak egyszerűen bénázok.
evee

Sziasztok!
Igen a terhesseg egyik jele lehet hogy iszonyuan verzik a foginy fogmosaskor.Mivel nagyon hanyingerem van mindentol, igy altalam hasznalt szajoblitoktol is hanyok....

Most ott tartok, hogy orulok, ha napi 1 pohar viz megmarad bennem.

Szepek a nagytesok, majd rakok fel en is kepet a fiamrol.

A 13. hetet csak azert szeretnem kivarni, mert volt mar vetelesem.

Eve: a meret miatt nem engedi, mentsd el kisebbe. Sajnos fejbol nem tudom mekkorat enged...

csengo
10+4
Vendég

Sziasztok, lányok, kösz mindenkinek a gratulációkat.

Angel
Nekem egyáltalán nincs hányingerem, pedig utro-t is szedek. Úgyhogy nem általános az émelygés-hányás, hidd el... Drukkolok az ikrekhez :-)))

Gigaboszi, Napraforgó
Most elbizonytalanodtam :-))) Nekem az UH-s orvos tök egyértelműen mondta, hogy kétpetéjűek, de voltaképp tökmindegy, csak egészségesek legyenek. Én eddig úgy gondoltam (a férjemmel együtt), hogy nem kérdezzük meg majd a nemét. Így viszont, hogy ketten vannak, igen kíváncsi vagyok...

Bujka
Nekem is szokott néha feszülni oldalt, a petefészkemnél. A doki szerint a sárgatest-hormon termelődése miatt. Jól emléxem, te írtad korábban, hogy érdi vagy? (Én az vagyok...) Köszönöm, hogy belevettél a táblázatba :-))

Kata
(Ha most a 8. hét legelején vagyok, az azt jelenti, hogy 7+1?)

Kép
Ákata

Sziasztok!

Üdv az újaknak!
Nagy felfordulás volt nálunk a hétvégén!
Angyal
Mi volt a dokinál?
Melinda
Ha költözünk, ez egyre biztosabb, akkor Kecskemétre. Már nagyon várom. Az albérletünk, megint elkezdett penészedni. Kibírhatatlan.

Képzeljétek ma voltam a védőnőnél. Azt mondta, veszélyeztetett terhes vagyok!!! A tavalyi spontán vetélés miatt. Azt mondta, ilyenkor ez a gyakorlat, hogy a kismama vezélyeztetett lesz, de azért ez nem véletlenül van így, és vegyem nagyon komolyan. A vetélés kiahathat erre a terhességre.

Hát, mit mondjak. Nem dobott fel. Sőt.
Mostmár tutira meg fogom mondani a mhelyemen. Főleg mert tanítok. Leadom a csoportoknak min. a felét, és az egyetemen is felmentetem magam az óralátogatás alól.
(Mindent összevetve eléggé betojtam. Nem tudom mit tehetnék a pici biztonsága érdekében. Bár mikor megkérdeztem a vetélés után, hogy mit tehettem volna, akkor azt válaszolták "semmit." Hát, nam tudom mi lesz.)

puszi mindnekinek
pitypalatty
7+4
pitypalatty

<!--attachment: DSCN1342-341134.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*62.3**DSCN1342%2eJPGkk --><center><pre>
Kép
DSCN1342.JPGkk (62.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Újra próbáltam a képet. Remélem ezúttal sikerrel járok.

Pusz mindenkinek.
Evee+Áki
evee

Sziasztok!

Délben már megírtam egy jó hosszú levelet, de elveszett. Kép Sajnos nem tudtam újraírni, mert Marcit ebéltetnem kellett. De most pótlok.
Köszönöm a bókokat Marci nevében is Kép

Gigaboszi!
További részvétem a hányinger/hányás miatt Kép De ha ez Téged megnyugtat, akkor ne múljon Kép

Mirmurr!
Hogy fáj a hasad? Feszít, görcsöl? Remélem nem lesz semmi gond. Holnapra szorítok!

Rokica!
Akkor jól emlékesztem Rád, hogy Neked van jó sok tejed. Régebben beleolvastam a 2005 őszi topikba. Gratulálok hozzá!
Sajnos nagyon hasonló dolgot történtek velünk is, Marci kb. 3 hónapos lehetett, amikor Párom pár napra külföldre ment és szerintem pszichés okokból hirtelen eltűnt a tejem. Rémülten fejtem, amit cumisüvegből kapott Marci, majd beköszöntött a cumizavar és a szopisztrájk, ami kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel 2,5-3 hónapon át tartott. De szerencsére most már minden rendben. Viszont Ketteském nagyon "elszippantotta" a tejet Marcitól, a jobb cici teljesen leállt, a bal meg bírja, ameddig bírja.
Zsuzsa babád nagyon édes, mosolygós csöppség Kép

Evee!
Nálunk is nagyon hideg volt ma, épp hogy kikukkantottam a kertbe, de húztam is be.
Megcsodáltam Ákoskádat, nagyon édes! Füligérő mosoly és a csodálatos szempár Kép

Csengő!
Szörnyű, hogy örülsz, ha 1 pohár víz benned marad Kép A szájvíz neve azóta sem jutott eszembe, de ahogy látom, sokat nem is érnél vele...

Kata!
Igen, érdi vagyok! A Botond utcában lakunk, ami a Csaba utcából nyílik (ez az Ürmös folytatása). Ti merre laktok?
A petefészkem feszít nekem is rendesen. Viszont de. volt pár olyan erős késszúrásszerű fájdalmam a méhemben, hogy nagyon megijedtem. Magnéziumot gyorsan bevettem és vízszintesbe dobtam magam.
Jól írtad, a 7+1, az a 8. hét kezdete Kép Majd belejösz Kép

Angel!
Dokinál mi történt ma? Írj!

Pitypalatty!
Akkor az nem is lesz kis költözés, Esztergomból Kecskemétre. Sok sikert hozzá Kép
Milyen felfordulás volt Nálatok a hétvégén?
Az természetes, hogy egy vetélés után jobban figyel az ember, de ez Te meg is teszed. Viszont teljesen megijedni, görcsölni sem szabad. Ha a dokid nem rémisztgetett, akkor a védőnőnek semmi oka rá. Sajnos a védőnők szeretik néha nagyon fontosnak érezni/éreztetni magukat. Mindez az én szerény vélemény. A lényeg, hogy szép lassan éld a mindennapjaidat, ne idegeskedj, ne hajtsd túl magad. Bocsi, ha anyáskodónak tűnök, de nem bírtam magamban tartani. Én már csak ilyen vagyok Kép

Mindenkinek sok puszi, megyek valamit enni. Viszont a húsra rá sem tudok nézni Kép

KépKép

KépKép
bujka

Pitypalatty
Én is veszélyeztetett terhes vagyok (volt 2 méhenkívülim és most lombikoztunk...) már hetek óta itthon tanyázom... Munkahely veszélyessége miatt terhesen egyébként sem dolgozhatnék...

Olyan hideg van itt, hogy ki sem dugom az orromat... a végén még Peti megy a fagyis tesókákhozKépKépKépKép
Vendég

Szia, Bujka!

Mi tusculanumiak vagyunk (Szt. László térnél), úgyhogy annyira nem lakunk távol egymástól.
Én megfigyeltem, hogy akkor fájdogál a hasam, ha ideges/fáradt vagyok. Nagyon sokat fexem és alszom, és nekem ez beválik hasfájás ellen. Tudom, kisgyerekkel ez nagyon nehéz...
Gondolom, Te is Pestre jársz orvoshoz. Igaz, ez nem babás, hanem inkább helyspecifikus probléma, de nem dühítő, hogy egy megyei jogú városban csak bev.központok épülnek, kórház meg nem?!

Gigaboszi,

én is itthon tanyázom, jobban mondva itthonról dolgozgatok. És főleg alszom... Én az ikerterhesség, a korom és némi hormonális eltérés miatt vagyok veszélyeztetett. Míg doloztam, rendre elbóbiskoltam a munkahelyemen :-)))

Kép
Ákata

Sziasztok!

Három hetes!!!! Még csak petezsák látszik, az 5 mm. 3 órát vártunk a rendelőben, most vergődtünk haza, teljesen ki vagyok ütve.
ahhoz képest, hogy én 7 hetesnek számoltam, érdekes ez a három hét. Ez azt jelenti, hogy a ciklusomnak kb. a 31. napján jött össze. Járt még valaki így közületek? A nagysga kb. ennek felel meg, nem?
Három hét múlva megyek újra, akkor a doki igérete szerint sokkal többet látunk majd.
Addig is: boldogság!!!
Köszönöm a drukkot mindenkinek!!!
Mostantól nem parázok, innentől a szervezetemé a döntő szó, én csak megtámogatni tudom.
Szülési időpont még szóba sem került, én szept. 18.-okt. 8. közé teszem, aztán majd pontosítok. Vszínüleg István Kórház, a nevek...hát az örömtől erre még gondolni sem tudtunk ma.

Puszi mindenkinek!

Kriszti/Angel
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!
Gratulálok! JAjj, de jó! Kép

Képzeljétek!
Tegnap miután a védőnő (akire Melinda kedvéért még lejjebb kitérek Kép ) rámripakodott, megmondtam a munkahelyemen. Teljesen kedvesen, jól fogadtak. Illetve hát mit lehetett volna mondani.
Úgy volt, hogy egy nyelvsuliba dolgoztam, aminek Eszetrgom -Bpest vonalon több tanyája is van, így a nem esztergomi csoportjaimat le kellett adnom. (főleg, mert napi 2 óra buszozás volt, hazafelé ált. este 9 körül, és hiddeg van a pilisben).
Úgyhogy mindent elintéztem, a tanítványok szomorkodtak, meg örültek. Olyan kedves volt mindenki. Kép
Igaz, nem volt szerződésem, és találtam is magam helyett nyomban új embert.

A férjem is felmondott, hogy mihamarabb költözhessünk. Sajnos ő jó rabszolgája a cégnek, nem nagyon akarták elengedni, mert ő hajlandó volt 2 hétig egyfolytában napi 16 órát dolgozni, és több ember munkáját felvállalni. Mondjuk megfizették, de ezért nem lehet sztem eleget fizetni! Szóval 30 nap múlva a portán visszaválthatja lelkét. Egyébként fizuemelést is ajánlottak neki, csak maradjunk. De kemény volt, és tudott nemet mondani.
Úgyhogy kb 1 hónap múlva áttelepszünk Kecskemétre. És aztán kezdünk felújítani.
(
OFF
Azt tudom, hogy van 450 ezer Ft-unk rá, de azt, hogy hogyan is fogjuk csinálni, hajjaj... ha egy bölcsész hézaspár ilyesmivel konfrontálódik Kép )
Szóval ha bárkinek bármi tapasztalata van, akkor szívesen várunk minden ötletet, tanácsot, javaslatot.)

Melinda
Utólag én is nagyon felhúztam magam a védőnőn. Egyébként a maga egyszerúségében egy nagyon kedves csajszi. De ezeket az egészségügyi dolgozókat egy-két pszichológia órára is el lehetne küldeni, az biztos. Én tanár vagyok, és ha védőnő feladatát pl nevelésnek tekintetnénk, akkor min 4 hatalmas farkashibát követett el.
Na mindegy.
És megtiltotta a szexuális érintkezést. Pusztán a 16. hétig, aztán óvatosan lehet a félidőig, utána meg inkább ne. (A szülés utánig.) Ha hallgatnék rá, szegény férjemnek nagyon sanyarú lenne ez a 2006-os év. Ti hallottatok már ilyet? (Az orvos nem tiltotta meg soha, sőt.)

Majd még jövök
puszi mindankinek
Piró (kiléptem az inkognitóból Kép )
pitypalatty

És vmit elfelejtettem.
Melinda
Nagy felfordulás: nálunk aludt anyukám meg öcsém, akik ünnepelni jöttek, névnapot, meg a babát. A férjem az öcsémmel jónéhány pálinkát leguratott, néhány sör mellett. Hát felfordulás volt. Vasárnap meg nyögés. Kép
Keveset aludtam.
pitypalatty

Pitypalatty (Piró)
Sok sikert az új élethez!
Sex: mi is le vagyunk tiltva... vetélést okozhat...

Védőnő: lehet, hogy ő ellógta az órákat... elvileg szigorlatozott pszichológiából...

Gigi 9+4
Vendég

Szia Gigi!

Jó, mi sem most foguk végigpróbálni a Káma szutra legextrémebb pozícióit, de ez a nő, nem a szeretkezéstől tiltott el, hanem sztem az orgazmustól. (Legalábbis úgy tűnt. Vagy csak homályosan beszélt, de én így értettem. Kép )
Szigorlatozott pszichológiából? Sztem bent volt az összes órán, csak lepergett róla. (Olyan fajta. Kép )
pitypalatty

Piró
Orgazmus vérbőséget okoz... KépKépKépKép ez vezethet vetéléshez...
Vendég

Gigi,
ebben én nem hiszek.
Ha elmegy egy orgazmustól, akkor magától is elment volna sztem.
Hiszen közben nekük is élnünk kell. A baba nem egy befőttesüvegben fejlődik, hanem egy másik élőlényben, akit szintén érnek külső ingerek - elkerülhetetlenül.
Viszont sportolni lehetne sőt kellene. Szeritnem az sokkal veszélyesebb. Ott az ember mindig próbálgatja a határait. A paplan alatt meg csak azt csinál és annyira amit jól esik, és amit kíván.
Hű de pirulós lett ez a téma.
p
pitypalatty

Kedves Gigi és Piró!

Engem is letiltottak orvosilag a házaséletről az első hetekben. Én is asszem, hogy az orgazmussal és a méhösszehúzódással van a gond. (Sovány vigasz ugyan, de azt mondják, hogy a terhes nők a második harmadban kívánják a legjobban a szexet. Akkor pedig szabad a vásár :-)))) Piró, beszélj az orvosoddal, és mondd el neki, miket mondott a védőnő. Majd ő eligazít. Tényleg, ha Kecskemétre költöztök, orvost is váltasz? Védőnőt biztos - ennek gondolom előre örülsz...

Ami a felújítást illeti: mintha albérletről írtál volna múltkoriban. Szerintem azt csak úgy érdemes jobban felújítani, ha a tulajdonos beleegyezik, hogy lelakhassátok az árát. Nem írtad, mekkora lesz a lakás, de szerintem közel félmillióba &#8211; egy ötven négyzetméteres lakást véve alapul &#8211; belefér a festés, mázolás (kábé 200 000 forint), a parkettacsiszolás (100 000) és talán a hidegburkolatok cseréje (100 000). Ha viszont ezen a pénzen bútort is akartok, akkor meg kell elégednetek egy tisztasági festéssel. Én mondjuk albérletbe többet nem is feccölnék. Saját kéró nincs kilátásban? Tán ezzel a kis tőkével és némi családi/banki segítséggel sikerülne valamit - például Kecskemét környékén egy kis házat... Amit most kifizettek albérletre, azt fizetnétek a banknak, és mégis saját lenne... (Nem vagyok bankos, csak van némi tapasztalatom a lakásfronton, most estünk át egy építkezésen, és volt részem már több lakásfelújításban.) Bocs, ha úgy érzed, túlságosan beleszóltam.

Kata

Kép
Ákata

Sziasztok!

Kriszti!
Gratulálok az 5mm-es csöppséghez Kép Örülök, hogy ennyire boldog vagy és megkönnyebbültél Kép
3 óra várakozás, az nem semmi. Marcikám is valahogy a ciklus vége felé sikeredett, megérzésem szerintem március 11-én (még 2004-ben Kép) és március 15-én kellett volna megjönnie.
Az adataidat módosítom, a nevekkel úgyis ráérsz még Kép

Ákata!
Tényleg nem lakunk egymástól messze. Szent László teret nem tudom pontosan, hol van, de megnézem egy térképen Kép
Marcival ma sem könnyű, ha nem figyelek Rá, akkor csimpaszkodik a nadrágomba, amit meg is próbál lehúzni Kép Kép
Nekem nem is kórház hiányozna Érden, Budapest közelsége miatt. Meg a magyar eü. a jelenleg meglévő kórházakat, SZTK-kat sem tudja fenntartani, karbantartani, nem hogy egy újat építeni... Szerintem elsősorban óvodákra, bölcsődékre, iskolákra lenne szükség, na meg sorolhatnám az utak, csatornák hiányát. Sajnos ebben a városban több tíz év lemaradását kellene bepótolni, ami nem könnyű. Az állapotokat elnézve, mi szeretnénk elköltözni, de sajnos eddig sikertelenül áruljuk a házunkat Kép

Pitypalatty!
Szerintem amíg a doki engedélyez bármit is (munka, szex), addig a védőnő ne tiltson semmit. Legalábbis én így gondolom. Tegnap már leírtam, mi a véleményem a védőnőkről, amivel nem mindegyiküket akarom leírni, mert tényleg vannak teljesen normálisak, de vannak tapasztalataim és hallottam egy-két cifra történetet róluk. Az tök jó, ha kedves csajszinak tartod. Tudni kell szelektálni az általa mondottakból...
Amíg jó a szex, amíg nem érzed, hogy görcsölsz utána, vagy bármi probléma merülne fel, hát hajrá Kép Örülök, hogy a munkahelyen jól fogadták, bár ilyenkor tényleg nem tudnak mást tenni. Nekem is mosolyogtak, de közben már láttam rajtuk, hogy agyalnak, hogy fognak pótolni. Persze nem mintha pótolhatatlan lennék Kép
Milyen tapasztalatra gondolsz? Költözködés? Más városba költözés? Lakásfelújítás? Nekünk csak az utolsóból van, de nem kevés Kép
Hétvégi felfordulás Kép

Gigaboszi!
Az igazat megvallva, mi nem vagyunk letiltva a szexről, de én annyira, de annyira nem kívánom Kép Párom jól tűri. Mostanság estére jön elő a hányingerem és még mindig szörnyen köhögök, persze ez is estére jön elő. Úgyhogy bízok benne, hogy előbb-utóbb a körülményeink is javulnak Kép
A szex lehet tilos, ha azt a doki is úgy látja. De szerintem egy vetélés (ami a legelején általában genetikai okokra vezethető vissza és a természet így oldja meg a problémát) nem vezet automatikus szextilalomhoz. Szerintem.

Megyek, mert Marci egy (lakásfelújításból fennmaradó Kép) parketta szegélyléccel rohangászik Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szaisztok!

Kata
Köszi a tippeket, de rosszul írtam vmit, mégegyszer:
Úgy van ez, hogy nekünk egy saját lakásunk van Kecskeméten, és albérletben lakunk Esztergomban. Most hogy jön a babó, és én nem tudok már annyi munkát vállalni, mint korábban, felszámoljuk az albérletet és Kecskemétre költözünk, a sajátunkba. Eredetileg el akartuk adni, csak ha most hirtelen tennénk, akkor elherdálnánk, mert rosszul áll a piac. Így inkább odakölötzünk. És azt kell majd újítani.
Igazából a padlót kell mindnehol megcsinálni - folyósó konyha járólap, a szobákba parketta + tisztasági festés 2 szobában, a 3-at már kitapétáztuk korábban. A konyha is csak félig van kész. Ajtókat ablakokat le kell festeni. 64nm, panel.
ilyesmi
A külsejével nem kell foglalkozni.
Így szerinted mit és milyen sorrendben kellene csinálni?

Melinda
Ja, szerintem is. Annyi mindent mond mindneki. pl ugyanez a védőnő tavaly még elevitet ajánlott, mostmeg azt már kifejezetten nem, mert nem szívódik fel, hanem vmi teljesen mást.
Úgyhogy innentől a magam feje után megyek.

Tényleg mennyire tartjátok be azt, hogy nem szabad elvileg kolbászt, meg parízert enni?
(Én betartom, de nem kellemes.)

puszi
Piró
pitypalatty

Sziasztok!

Nalunk is szerintem kesobbi a baba. Mert nekem meg decemberben is megjott, csak kb masfel napig tartott. Ekkor arra gondoltam, hogy biztosan lesz kisteso. Vettem a teszteket mindennap egy hetig, de egy sem mutatott semmit. Akkor megfogadtam hogy nem veszek tesztet, hanem kivarok. RA egy hetre mar elkezdtem okadni, ami azota is tart. Ugyhogy vegulis most nekem meg nincs pozitiv tesztem, helyette elmentem a dokihoz, aki nagysagra 10 hetesre taktalta a babot. Mivel rendes doki es ha tovabb hordom, nem inditja meg a szulest igy nem ragaszkodom, az augusztus vegi kiirashoz. Ha nem szuletik meg aug17-ig akkor majd mondom hogy eleve mas volt az elozmeny.

Mi keteve ujitottuk fel a hazat. A padlolappal kezdtuk, aztan jott a festes es aztan a parketta. De ez nem jo. Vagyis merlegelni kell, azaz hogy ha elobb parkettazol akkor a parketta lesz festekes, amit csak azonnal lehet lemosni. Ennel rosszabb amit mi csinaltunk, hogy a csiszolastol sargas lett a feher fal.

Mi az hogy nem szabad kolbaszt enni? Szabad! Nyers hust es pasztorozetlen tejbol keszult sajtot meg tengeri kutyuket tilos enni. Ezeket is csak a liszteria meg mas bacik miatt, mert karosithatjak a magzatot. De ha parizert nem eszel, akkor semmitKép

Vedono, nalunk semleges, de csak azert mert en nem foglalkozom veleKép

A fiam szuletese elott nekem is volt egy vetelesem. Minket csak azert tiltottak el a sextol, mert barnasoztam. Ha nincs negativ reakcio, akkor nem tilos. Persze ha sorozatos vetelese volt valakinek, akkor javasolni szoktak az elso 12 hetben, de ilyenkor minden olyan tevekenyseget ami mehosszehuzodast kelt. Pl akkor eltiltanak a szoptatastol is.

Szep napot
csengo
Vendég

Sziasztok lányok!

Most voltam terhesgondozáson és egy kicsit csalódtam. Azt hittem majd mindent megnéznek megint UH-val, meg ilyesmi, aztán semmi nem volt. Csak azt a rengeteg papírt nyomták a kezembe. Beutalók. Belgyógy. Fogászat, Vérvétel stb.
UH csak a 12-13. héten lesz.Kép(

Piró!
Én abszolút azt eszek ami jól esik. Van úgy, hogy semmit, mert nincs étvágyam, néha meg szalonnát, kolbászt meg ilyesmit friss kenyérrel. Mi a baj tulajdonképpen a kolbásszal?
Úgyis azt kívánod meg amilyen tápanyagra a szervezetednek szüksége van!!!
És nem is hánytam még eddig!! ( kopp, kopp, kopp)
lekopogom!

Timi (napraforgo)
8-9 Ezt mondták ma)

KépKép
napraforgo13

Sziasztok!

Piró!
Ilyet én még nem is hallottam, hogy no kolbász, párizsi. Én ha kívánom, simán eszem, sőt most kezdtem kívánni a párizsit és ma is fogunk venni Kép Miért ne lehetne?
Szerintem az ajtófestést és a festést kellene előre venni, mert ezek a legkoszosabbak, aztán padlólapozás, parkettalerakás. Ja én a parkettánál laminált lerakására gondoltam. Mi legalábbis ezt a sorrendet követtük Kép

Csengő!
Ti merre laktok?

Timi!
Uh nincs minden alkalommal Kép Sajnos, mert én is mindig kiváncsi voltam Marcira. Kötelezően: a terhesség megállapításakor, a 12. héten, a 20. héten, 30. hét környékén, majd a 36.-on van UH. Persze ha valami közbe jön (amit senkinek sem kívánok), akkor lehet még kukucskálni. Sajnos nekem voltak gubancok és többet láttuk Marcit.
Most hogy írod, megkívántam a szalonnát Kép Van itthon egy kis császár Kép Köszike a tippet!

KépKép

KépKép
bujka

Piró
Én most éppen kolbászt eszem...KépKép
Persze, megbízható helyről beszerezve...

Egyébként van egy oldal, ahol jól leírják, mit miért nem lehet enni...
Megkeresem...
Vendég

Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 21:46-kor.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Nagyon örülök, gratulálok. Drukkoltam neked.Az én kisfiam is a ciklus végén jött össze, úgyhogy soxor bukik a biológia.

Pitypalatty! Mi most vagyunk túl egy építkezésen. (Nam családi ház, hanem félig kész lakás volt). Azt kell mondanom, hogy mindenki más sorrendben csinálja. Mi egyébként amikor már minden a helyén volt - kád, mosdó, WC stb... - festettünk és a legvégén parkettáztunk.
Én sem hiszem, hogy egy laza kis sex gondot okozhat. Én nagyon kívántam akkor, most az állandó rosszullét miatt annál kevésbé. Szegény férjuram. Nagyon hősies eddig. Egyébként ő is rengeteget dolgozik. Te hogy viseled? Én néha rosszul. Pláne ha megszületik a kistesó... Kép(

Úgy látszik, hogy országszerte gond van egyes védőnőkkel. A miénk is elég fura, nem is tárgyalok vele, igaz, ő sem velem. Egyszer hívtam ki Ákos alvásproblémája miatt(egyébként kötelessége lenne kijönni), akkor is azt mondta a problémámra, hogy tegyek rendet a fejembe. Ráadásul azzal nyugtatott, hogy az ő lánya 10 éves koráig nem aludt... No comment.

A kolbász tilalmáról én is hallottam, de bizonyított tényeket nem. Az első terhességemmel állandóan a parízert kívántam, meg is ettem van 10 kg-ot! Mondjuk én a penészes sajtok tilalmáról olvasta, nem is ettem, pedig imádom őket.

Szia Simigabi!

Gratula neked is. Bár én is új vagyok, de atöbbiek nevében is üdvözöllek.

Csajok!

Ti híztok már? A mérleg szerint egy deka sem jött rám, de feszülnek a ruháim. Megőrülök.....
evee

Sziasztok!

Már jó régen jártam itt, aminek az volt az oka, hogy én is beléptem a rókázók sorába, olyannyira, hogy 3 napot kórházban is töltöttem, mert az orvosom nagyon megijedt a folyamatos rókától, és inkább beutalt. Azt sikerült elérni, hogy azóta nincs róka, de a nap 24 órájában émelygek. Az esték és az éjszakák a legborzasztóbbak. Szedem a Magne B6-ot, meg kétfajta homeopátiás bogyót. Kb. 2 óránként eszem valamit (kivéve éjszaka), hogy ne legyen üres a gyomrom. Egyébként a "folyamatos" evés ellenére fogytam két kilót. Persze sokszor eszem keveset...

A szextől minket is eltiltott az orvos az első 12 hétben, nehogy vetélés legyen belőle. A mi orvosunk - mivel családi ismerős - azt hiszem, nagyon óvatos mindenben, valószínűleg ezért utalt be a kórházba is. Több helyütt is olvastam, hogy az első 12 hétben sem tilos. Mindenestere a folyamatos émelygés miatt én egyáltalán nem kívánom, a férjem pedig szolidáris, de azért 9 hónap szünet túlzás lenne!

Egyelőre betegállományban vagyok otthon; nem tudom, mikor tudok jönni megint, mert otthon nincs net.

Cupicica
cupicica

Kedves Melinda és Piró!

Du. írtam egy hosszú-hosszú levelet, ami küldésnél elszállt, mint a pinty. Most röviden összefoglalom :-)))

Melinda:
mi csak most költöztünk, és egyelőre élvezzük a házat (lakásból jöttünk).
Hallottam, hogy óvoda/bölcsöde gondot jelent. Azt hiszem, ez nemcsak itt van így. Merre költöznétek? Nekem egyébként a közlekedés tűnik itt horrornak.

Piró:
Szerintem azt kéne eldöntenetek, hogy mi a legfontosabb, -elengedhetetlenebb munka, mert közel fél milából nem hiszem, hogy mindenre futja. Asszem, a hidegburkolással kéne kezdeni. Tanács: nem érdemes az ötcsillagos kopás- és fagyásállóságú burkolatot venni a falra, mert ott nem használódik annyira. A burkolás Pesten és környékén 1800-2200 forint körül mozog /nm. Arról nem írtál, kádat-ilyesmit akartok-e cserélni - ha csempéztek, érdemes, annyira nem drága - feltéve, hogy nem kell kicserélni az összes csövet. Új parketta heroinárban van, a laminát meg - ahogy én hallottam - nem a legszuperebb megoldás, de legalább olcsó. Padlólapot is szoktak rakni nappaliba, de az szerintem csak padlófűtéssel jó. Festésnél a mázolás a legdrágább. Ajtókon nem jó spórolni, mert a sárgult ajtó rondán mutat a fehér fal mellet, de az ablakkal lehet "csalni" egy széles függönnyel :-))). Én a festést hagynám utoljára. És még egy: nézessétek meg a villanyvezetékeket. Én már jártam úgy, hogy két konnektort kellett volna csinálni, ehelyett újra kellett huzalozni a lakást... Még jó, hogy ez időben kiderült. Bár asszem, paneloknál nem olyan régiek a kábelek...
Ja, mégegy: a radiátorokat ne festessétek le, mert rosszabb lesz a hőleadásuk (erre egy közös képviselő hívta fel anno a figyelmemet).

No, ez majdnem olyan hosszú lett, mint a délutáni.

Még hozzászólnék a kolbász-témához: én ilyenről nem is hallottam. Én azt eszem, ami jól esik - és ez kábé ugyanaz, mint eddig. Sok főzelék, kevés hús. Viszont kevesebbet nassolok, ami jó. Cukrot azért eszem, de megpróbálok visszafogni... Most megyek, csinálok egy kis salátát, este dögéhes vagyok.

Jó éjt mindenkinek
Kata

Kép
Ákata

Evee
Rám föl se jönnek a gatyáim... Biztos azért, mert ikreket várok. (7+2) Ma pont azon tűnődtem, ne ajándékozzam-e el őket (mármint a nadrágokat), de bízom benne, hogy jövő télre ismét rám jönnek :-)))) Megfordult már a fejemben a férjem farmerja is, de asszem inkább irány a bolt és a gumírozott derék.

Kata

Kép
Ákata

Sziasztok!

Gabi!
Üdvözöllek én is! Nagyon sok gratula a babához! Tetszik ez az időegyezőség a nagyobb tesóval Kép Beraktalak a táblázatba!

Gigaboszi!
Egészségedre váljék a kolbi Kép Én is jót szalonnáztam, na nem sokat Kép
Köszi a linket, majd átvizslatom, de eddig nem aggasztottam eddig magam. Talán a máj, amire emlékszem, hogy nem ettem, mert abban sok a méreganyag.

Cupicica!
Örülök, hogy újra itt vagy és valamivel jobb a helyzet. Nálam is mostanság az esték (éjszaka szerencsére nem tudom mi a helyzet, mert szinte fel sem ébredek) a rosszak, szerintem akkor áll bennünk össze a napi kaja és elkezd bizgálni. Legalábbis én már nem tudok másra gondolni.
Sajnálom, hogy nem tudsz mostanság jönni, de a legfontosabb az otthoni pihi!

Kata!
Élvezzétek is a házat, az a lényeg, hogy Ti jól érzitek magatokat. Én 4 éve élek itt, Páromhoz költöztem ki. Ennyi idő alatt felmértem a terepet és sajnos nincsenek illúzióm Kép Anyukámék közelébe szeretnénk költözni, Dunakeszi környékére (ők Sződligeten laknak, Vác mellett), szóba jöhet Fót, Veresegyház. Még nem nézegettünk, mert először a miénket kéne eladni. A közlekedésnél mire gondolsz? Autóval, vagy tömegközlekedéssel? Autóval Pestre tök jó be lehet jutni, több alternatíva is van. A buszos közlekedést még első pocakosságom alatt gyakoroltam, de babakocsival féltem elindulni. Vonat is sok van szerintem, mert állandóan a sorompók állandóan le van engedve, és a város bedugul. Kép Lehet, hogy a városon belüli autós közelekedésre gondolsz? Mert az tényleg gáz.

Evee!
Megnyugtatlak, én sem híztam egy dekát sem, viszont a farmerom ülésnél már nem az igazi. A rossz emésztés miatt van, ezt olvastam. Nekem mindegy, hogy mitől, de elég rossz. És mi lesz még később! Vissza fogjuk mi ezt még sírni Kép

Mirmurr!
Voltál dokinál tegnap? Mi volt nála? Mesélj!

KépKép

KépKép
bujka

A táblicskut sem felejtem!

Kép

M

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Köszönöm a gratulákat, tegnep óta vigyorgok, mint a vadalma... A hasam időnként elég brutális, ma vagy 5x azt mondtam, hogy kész, megjött, annyi, de nem, csak a méhszalagok dorbézolnak.
Ezek szerint általános, hogy aciklus legváltozatosabb napjain jönnek össze a babbákKép
Viszont ha az én apróságom még tényleg csak ekkora, akkor még nem is érezhettem tüneteket eddig. Azt mondza vki, hogy a hatodik hét után kezdődik. Én most nem tudom, hány hetes vagyok, mert maga a terhesség létezik három hete, de az előtte lévő időszak nincs beszámítva.

Piró!
Mi 1,5 éve költöztünk meg újítottunk fel, kb. nekünk is ennyi volt rá.
fürészporos festékkel csináltuk a falakat (olcsó, dekoratív, nem látszott, hogy amatőr festi...Kép)Sztem előbb falat kellene festeni, aztán a padló, mert felvakarni a padlóról a festéket tök horror...egyszerűen nem tudod úgy leragasztani, hogy ne legyen festékes..
Padlóból én a lamináltra voksolok, meleg, könnyű lerakni és olcsó. Sokféle van, ha nagy szőnyegetek van, nem érdemes a legdrágábbat letenni, mert nem sok látszik belőle.
Nekünk a hálóban kő van, iszonyú hideg, alig lehet felfűteni. Lam. padlót fogunk lerakni tavasszal, de olcsót, mert a szoba szinte faltól-falig szőnyeg, kb. egy 20 cm-es csík fog kilátszani. sok sikert a felújításhoz!
Ezeket olvastam vhol:
A penészes sajtok azért nem jók, mert a baba penicilin-bombaként éli meg.
A fogak kialakulásának időszakában nem lehet sok narancsot, répát, sütőtököt enni, mert elszinezi a fogakat.

Na, ez jó hosszúra sikeredett...bocsiKépKép!

Puszi mindenkinek, Kriszti
3+?
Vendég

Tök jó már a táblázat! Érdekes, szept 1-ből 3 (4) is van, szept 10. viszont csak én, de duplán :-)))

Gigaboszi - a szülinapomra várod a babádat :-)))

Melinda - közlekedésileg azzal van bajom, hogy tőlünk a vasút igen messze, a helyi járat pedig nagyon ritkán jár, hogy kivigyen odáig. Távolabb van ugyan egy megálló, ahonnan napi három busz megy Pestre, de odáig nem szívesen kutyagolnék. Inkább gyakorlom a vezetést. Csak kéne még egy kocsi is... Autóval egyébként Pest tényleg nagyon közel van.

Én nem hiszem, hogy nálam az emésztéstől lenne a gatyadolog, szerintem a két baba miatt nem jönnek rám a nadrágjaim. De azért igyexem majd odafigyelni, hogy mit eszem. Illetve hogy mennyit :-)))

Kép
Ákata

sziasztok megint!
Ennyi helyesírási hibát csinálni...bocs...Kép

Szent István Kórház, nem a Szent Imre van tervbe véve. A dokinőm tegnap kérdés nélkül mondta, hogy nyugodtan szexeljek. meg is lepődtem. Az orgazmus lehet gond, nem maga az aktus, mert a méhösszehúzódásoktól lelökődhet a baba, azt hiszem. Más kérdés, hogy a hasfájástól nem annyira kívánom...szegény férjem is még jól tűri.
azért ez tiszteletreméltó, nem? olyan jól bírják...egy darabig, legalábbis. de akkor is.
Piró, te hol végeztél? Én PPKe-n, piliscsabán, 2003-ban.

Puszi mindenkinek,
Kriszti 3+?
Vendég

Sziasztok!

Melinda!
Te az én szülinapomra várod a babádat! Sok szerencsét!KépKépKép

Mindenkinek további jó pocakosodást!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Mindenki!
Szeretnék csatlakozni Hozzátok, hogy együtt örülhessünk, ill. jó ennyi tapasztalatot, élményt megtudni, megosztani. A héten keveset leszek, nagyon sok a meló, de olvasgatlak Titeket!
"Stádiumom": saját számításom szerint holnap leszek 6 hetes, dokihoz csak jövő héten jutok el. Tüneteket tekintve melleim leszakadnak, a hasam múlt hét végéig szinte naponta görcsölgetett, főleg éjjel és hajnalban, de csak rövidebb időkre. (kb. olyan érzéssel, mint amikor hasmars előtt csavarja az ember hasát...)
Ezen kívül semmi... Első babás leszek, bár nekem is volt már egy vetélésem korábban.
Most nagyon optimista és bizakodó vagyok, minden nap tudatosítom magamban, hogy semmi gond nem lesz, és szeptemberben szülni fogok!!! A kalkulátor szerint kb. szept. 14
A neveket illetően a lista elég hosszú, a legkedveltebbek Kamilla, Borbála, Cecília, Zsombor és Barnabás.
Ez még képlékeny.
Amit még elhatároztam: meglepit szeretnék, nem szeretném előre tudni a nemét, persze erre nem vennék mérget, nagyon kíváncsi és akarnok tudok lenni...
"Dióhéjban" ennyi.
Még benézek, szép hetet minden kedves kismamának!!!

Kép
kriszkrosz

Szia KriszkroszKép

Szülinap... Anita majdnem az én szülinapomra várja a babáját KépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Kriszkrosz
Egy cipőben járunk! /De én pár neppal előtted./
Nekem is anygalka lett a babám.
De én azt érzem, hogy ez most bivalyerős, élni akar és fog is!! Legalábbis az én erőmet nagyon elszívja! Kép

Mindenkinek köszönöm a tippeket! TEljesen jókat írtatok. Most fel is megyek a praktiker meg a baumax honlapjára és megnézem az árakat.

Angel Kriszti
Igen, Pázmányos voltam/vagyok. Az olaszt befejezetem 2 éve, de most államvizsgáztam dékáni engedéllyel (de már tanítok egy jó ideje), és a németből még van egy fél évem.
és én 1999-ben kezdtem. (Te 1998-ban ugye? ÉS befejezted 5 év alatt? -úgy hogy az egyik szakod angol volt, le a kalappal!!! Kép Kép ügyes vagy)
Nekem is 5 éven belül lett, mindkét szakom, csak közben váltottam, és emiatt csúsztam el.
De most lehet, hogy nem lesze rőm megírni még a német szakdogát is áprilisig. Kizárt!!

Képzeljétek, a munkámat folytatni fogom KEcskemétről is, internetes tanár leszek!
Úgy örülök, hogy mégsem vágom el magam teljesen a munkától.

Gigaboszi, Kata
Jól vagytok?
Képzeljétek túl vagyok az első rókán.

Cupicica
REmélem hamarosan jobban leszel!

puszi mindenkinek
Piró
pitypalatty

Sziasztok, lányok!

Piró
Velem minden OK, leszámítva az állandó alvásingert. Nekem nincs hányingerem, csak az ólmos fáradtság a nap zömében. Ha fitt vagyok, végzek némi házimunkát, és közben nem is vagyok fáradt, de utána rámtör az álomkór... Délelőttönként itthonról dolgozom, a neten keresztül. Milyen az az internetes tanár? Úgy értem, hogy működik ez a gyakorlatban? Ich spreche Deutsch ein biBchen :-))) Németből érettségiztem, igencsak anno... Tudjátok már, mikor költöztök?

Nézz körül az OBI-ban is, ha van a közeletekben, szerintem az olcsóbb, mint a másik kettő. Persze ez attól is függ, milyen akciók vannak, de mi a Baumaxx-szal nagyon megjártuk, mikor a konnektorainkat vettük. Sokkal-sokkal drágább volt leértékelve ott, mint az OBI-ban, ahol nem is volt akciós. Ráadásul hirdettek egy üvegmosdót (ezzel a szóval), amiről kiderült - mikor megnéztük -, hogy nem is üveg, hanem fém (olyan, mint a mosogató), csak a tartója üveg... Szóval érdemes több helyen körülnézni. Ha van nálatok ingyenes hirdetési újság, amiben vannak építős cégek, érdemes felhívni őket is, mi így fogtunk ki csempét féláron.

Melinda
mi van veled? Nagyon hallgatag vagy...

Kriszkrosz
örülünk neked! Pihenj sokat, és gyere gyakran :-)))

Üdv mindenkinek!

Kép
Ákata

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?