Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!
Bocsi, hogy ismeretlenül írok, de szeretnélek megkérni benneteket, hogy írjátok le légyszíves, hogy a fertility hogy működik. Mit hova kell beírni. Sajna nem tudok angolul. Régen csak papiron vezettem a hőmet, de most szeretném kipróbálni.
Köszönöm előre is.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!
Bocsi hogy csak most válaszolok, de a munkahelyemről nem tudok írni, most értem haza.
Tontica!::IIIGGEEENNNN! szeretnék benne lenni.
Zsazsóka!: Igen elkezdtem szedni és a pé-től számított 10.napon vagyok, és folyamatosan 37.0 a hőm, és nagyon izgulok!!Egy hét múlva tesztelek, (ha nem jön Piroska.)
Hú jó sokat írtatok megyek olvasgatok.

KépKép
eszterke80

Bali: Kép
Tenyleg nem volt ertheto hogy mivel nem ertek egyet de nem akartam errol irni mert biztosan nayon faj Krisztinek.
Az orvosokkal nem ertek egyet akik azt mondjak hogy az anya konyebben fel tudja dolgozni a gyermeke halalat ha nem latja, szerintem viszont el kellene koszonniuk egymastol es szerintem egyutt kellene tolteniuk azt a kis idot amig egyutt lehetnek. Szerintem ebben nem a doktoroknak kellene donteniuk, semmi kozuk hozza! Kép
Az Elevittel kapcs. termeszetesen egyetertek, en is szedtem.

Angyal: Kép
En pedig hivatalosan nem probalkozok megis itt vagyok, mert jo a tarsasag. Kép

B.Gyongyi: Kép
Megprobalok segiteni de most mennem kell, majd este. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Angel!

Ne haragudj, hogy megint ezzel zargatlak: ezt a doki meg tudja csinálni, vagy az sztk-ba kell időpontot kérni, stb..

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Köszi Tücsök a telefonszámokat. Te melyik dokihoz jársz?

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Moni! Mennyire "biztos" a férjed eredménye?Hányszor nézték a kiskatonákat? Képzeld , a nővéremnek 2 lombikja volt , mindkettő ICSI-vel, előfordult olyan a sógorom vizsgálatakor hogy azt mondák donor sperma kell , annyira rossz az eredmény, aztán megismételték a vizsgálatot 1 hét múlva, meg még egy hét múlva és az utolsó két eredmény jó volt.
Bali!! Olyan gyönyörű ez a teszt!GRATULA!!
Kriszti77! A DM-ben láttam Medi-Preg-et.

KépKép
eszterke80

Tücsök,
az átjárhatóságit? a nőgyogyi utal be, és valszeg a kórházban fogja csinálni, ahol dolgozik, mert magánrendelésen sztem nem művelnek ilyesmit...
de tudod, nekem sem volt még...

Ha erre jár Moni, kérdezd meg tőle, mert neki már volt ilyen!

angel37

SZia Gyöngyi!

Én sajnos nem tudok segíteni, nem használom a fertilityt...

angel37

Erre járok.

Bali!
Nem történt semmi, nem értjük mi sem.

Tücsök!
Semmi extra. Nőgyógyász utal be, nekem a sajátom csinálta. Inkább kellemetlen, mint fájdalmas. Feszítő érzés, amikor akontraszt anyagot felnyomják. Én nagyon féltem tőle, de semmi az egész.

moni

Moni, köszi Kép

Neked nem is volt semmi gond, igaz?
Na én attól félek, hogy csillagokat fogok látni..nagyon nem bírom a fájdalmat...nekem a mensi se fáj...

Most olvastam vissza, hogy a férjed miatt nem megy spontán Kép
kevés lett a katona? nem lehet, hogy egy kövekező vizsgálatnál jobb lenne az eredmény?

angel37

Most azon vagyok, hogy nézzessük meg újra. De nem akarom erőltetni.
Velem elvileg minden rendben, de pl. most nem volt pé.-m. Bár még csak a 16. napon vagyok, de nekem 12-14 nap között szokott pé. lenni. Most a 16. napon is csak 36.5 a hőm, és nekem 36.8 szokott a magas hő lenni.

Angel!
Nem fáj, tényleg!

moni

pedig neked szép kiszámítható ciklusaid voltak...

A pasi vizsgálathoz egyébként mi kell? Úgy értem mi a menete? Úgy működik, hogy fogja magát és elmegy egy andrológushoz? Urológushoz is mehet?

Köszi a biztatást! Kép
de én tényleg cukorból vagyok, fájdalomküszöb a béka segge alatt Kép

angel37

Sziasztok!Kép
Angel pont ezt akartam én is kérdezni!
Szóval mi kell a pasivizsgálathoz? És hol csinálják?

Tontica!
Nagyon klassz, hogy csinálod a táblát!
A Closty-tól lehetnek ikrek. Ráadásul nálunk volt is a családban spontán.
Én nagyon szeretnék. De majd ahogyan sikerül!Kép

Eszterke!
5.naptól szedtem a Closty-t, de addig folyamatosan fenn volt a hőm. Majd mikor elfogyott, kicsit lejjebb ment. Utána úgy tűnik volt pé és azóta fenn van a hő.
Tőlem kérdezte a doki, hogy érzem-e, hogy szépen dolgoznak a petefészkeim. Én nem tudom, hogy ez az-e, de hol jobbról, hol balról kis szurkálásokat érzek.
Nálad is van ilyen?

Kép
Kép
zsazsóka73

Bali!
Igen, szerdán kérek időpontot a dokitól. Azért is sietek ennyire vele, mert októberig terhesnek kell lennem, mert 2007.júliusban lejár a gyedem, a gyesből meg nem élnénk meg...

Moni!
Köszi, hogy leírtad. Remélem, nem fog a doki hülyének nézni, hogy előhozakodok ilyenekkel, hogy felmerült bennem ennek a lehetősége.

Kriszti!
Az én dokim száma nincs a listában, de aki mellé megjegyzést írtam, ő mind jó. Ha kell az én dokimé is, szólj! Õ azért maradt ki, mert régebben gépeltem be a listát egy lánynak egy másik topikból, és akkor nem találtam a cetlit, amire az ő száma is fel van írva.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

B.Gyongyi: Kép
Regisztraltal mar a fertyn?
Miben kell segiteni?

Eszterke: Kép
Add meg az adataidat legyszi es ha van kedved kuldj kepet. Kép
Van gorbed? Ez a 37 nagyon jol hangzik. Kép

En fiam megint lebetegedett, hanyos, hasmenos Kép Kép Kép
Egy hetet volt bolcsiben a legutobbi betegsege ota. Kép

Vajon mi van Anyapoccal? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tucsok: Kép
Nem szeretnel Te is felrakni ilyen kepet a kisfiadrol meg rolad?

KépKép
KépKép
tontica

Zsazsóka! Nálam is volt szúrkálás hol jobb hol bal oldalt, viszont van PG/53 -am és azon nem volt páfrány ! De a görbémből ítélve v.színű volt peteérésem.
Tontica!Az adataim:.2005.szeptember óta próbálkozunk, 25 éves vagyok, ciklusnap :24,ciklushossz:30,lakhely :Miskolc,még nincs gyerkőc, és képnek kérek szépen egy cicát.köszi,ja és jobbulást a kisfiadnak!

KépKép
eszterke80

Ja a pasivizsgálat , beutaló nálkül is lehet menni az urológiára, de nálunk 3 hetet kellett volna rá várni ,(az pedig pont az én félidőmre esett volna,) ezért ajánlotta az urológus a Kaálit, meg azért is mert szerinte az alaposabb vizsgálat mint a kórházban. 30 perc alatt meg volt az eredmény, és tökéletesen diszkrét. Igaz 8.000 Ft.-ba került, de van egészségpénztárunk így az árát visszakapjuk.

KépKép
eszterke80

Sziasztok!
Még nem regisztráltam. Úgy az egészben kellene a segítség, hogy mit hova kell beírni, mit kell kitölteni stb. Bocs, ha egy kicsit értetlen vagyok.
Köszike

Kép
Kép
bgyöngyi

Gyöngyi!Úgy látom én vagyok itt egyedül, megpróbálok segíteni. Ott kell kezdeni hogy jobb oldalt látod: Join now it's free (regisztráció) aztán choose a nickname (beírsz egy felhasználónevet) aztán E-mail adress (a mail-cimed írod) next és nemsokára megérkezik a címre a bejelentkező kód , amivel bejelentkezel + a felh. neveddel.
Mint a babanet-en.
Aztán készítesz egy ciklust: a menüből kiválasztod a Start a new cycle. Innentől már csak az adatokat kell beírni hogy mikor jött meg , hány napőos a ciklus stb.Remélem menni fog ! Angol szótár jól jön! Puszi!
Írjál ha sikerült!!!!

KépKép
eszterke80

Tontica!
Hova küldjem a képe neked a táblához?

Mit csináljak, ha a párom nem hajlandó kivizsgáltatni magát?

Ma nem tudok jönni többet, mert holnap vizsgázom és tanulnom kell(ene).

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!

Az én férjem volt andrológia vizsgálaton. Elküldtem a házi orvoshoz ő adott beutalót.
Andrólógoára bejelentkezés nélkül ment rendelési időben. Sokan nem voltak...nem a legnépszerübb doki. Kép
Bent kicsit megtapogatta a doki,majd adott neki egy kis ibriket és beküldte egy kis szobácskába. Ott stílusosan volt egy ágy, kis félhomály, és egy-két újság...
Én nagyon paráztam, hogy fogja a párom ezt abszolválni, de megoldotta, (bár nem beszélt róla órák hosszat, az élménybeszámolója 10 mp ha volt). Elvégre minden férfi volt kamasz.
Az eredményekér 10 nap mulva lehetett menni, és ezt én elvittem a nőgyogyimhoz kielemzésre, mert az andrológián azt se mondták bakfitty.
Szóval így volt.
Urológiára akkor kell menni, ha valami gubanc van, oda utalnak tovább.

Tontica!
Jobbulást, a gyerkőcnek!
Adatok: Szeged, 26 év, 2004 jan óta, 26-29 ciklushossz, 12 cn. azt hiszem.

Bali
NA mi újság? Szép a két csíkod. Férjed?

Eszterke!
37 körüli hő az igen jó!

KEDITKE!
Mi van veled, remélem nincs semmi baj.

Beszti, Tlidi?

Ja velem semmi, hőmet csak hébe-hóba mérem, mindig elfelejtem.
Most aktív időszakunkban vagyunk.
j.
Vendég

Sziasztok!

Tontica
Azért kék, mert asszem kék, de a rózsaszínnek is örülnék.
Milyen jó lesz a fiadnak, hogy rögtön 2 anyanyelve van. Egy ideig lehetnek belőle nehézségek, de szuperül bele fog jönni. Az én unokahugaim/öcséim is ilyenek lesznek (német magyar párosítással)
Ez olyan izgi, írd majd le, hogy miket mond még!

Várom, hogy legyen még vki kismama innen. Nektek szorítok mindig!!!

Képzeljétek, a munkahelyemen leadtam tegnap azokat acsoportjaimat, amiket csak busszal tudok megközelíteni. Ez jó. Kis megkönnyebbülés.
1 hónap múlva pedig tuti biztos elköltözünk Kecskemétre (ahol senkit sem ismerek, és ahol a szülészetnek nincs a legjobb híre szemben az esztergomival - ez az én formám), de va ott egy lakásunk, ami nagy fényes, magasföldszinti csendes központhoz közeli ideális, csak még barkácsolni kell rajta ezt-azt.
Olyan izgi most minden. A férjem is felmondott, és 30 nap múlva kiléphet.

Most Kecskeméten keresünk neki vmi új munkát. Filozófus és esztéta, de mindenhez ért. Most épp egy szállítmányozási cégnél volt csoportvezető.
Hát, szorítsatok, hogy találjunk neki másik melóhelyet.

puszi mindnekinek
Piró (már tudnak a mhelyemen, úgyhogy kiléptem az inkognitóból)
pitypalatty

SZiasztok!

Eszterke, Junko, köszi az infókat!
Akkor szerintetek ha egy ismerős urológushoz megy, akkor az meg tudja oldani, igaz? Mármint a vizsgálatot...Kép

Pittypalatty,
hűha, nagy változások következnek nálatok! Kép

Kriszta??? Merre vagy?

Anyapoc???

Editke? Minden rendben? Jelentkezz, légyszi! Kép

angel37

Beirtam az adataidat, cicat keresek Neked egy szepet. Kép

BGyongyi: Kép
Sikerult regisztralnod a fertyn?

Tucsok: Kép
Az e-mail cimem: tontica@freemail.hu

Junko: Kép
Te adataidat is beirtam, kepet nem szeretnel?

Pittypalaty: Kép
Nekem azt mondtak annak idejen hogy kb. 2 eves korukig tanulnak meg a gyerekek beszelni, vagyis az alapokat, tehat a legfontosabb hogy ket eves korukig mindenki a sajat anyanyelven beszeljen hozzajuk, en magyarul, ferjem spanyolul igy anyanyelvi szinten fogjak beszelni mindkettot. Bar meg van ra az esely hogy a fiam mivel itt el, spanyol akcentussal fogja beszelni a magyart de nem banom mert dogleni fognak majd erte a magyar csajok. Kép Kép Kép
Azert is fontos hogy mindenki a sajat anyanyelven beszeljen a gyerekehez mert igy tudja megfeleloen kifejezni az erzelmeit.
Nekem van egy unokanoverem aki Becsben el a ferjevel es van egy 5 eves kisfiuk.
Mivel a parja annak idejen azt mondta eloszor tanitsuk meg a gyereket nemetul aztan ha mar rendesen beszel akkor lehet tanitgatni magyarul is a fiucska nem beszel magyarul es nem is akar. Ez egy nagy hiba volt, bar az unokanoverem azt mondta az o fia Osztrak es nem magyar, nemetul kell beszelnie, hat nem tudom az en fiam felig spanyol felig magyar es mind a ket nyelven beszelni fog!!!
Bocsi hogy ilyen hosszu voltam. Kép
Megis elkoltoztok Kecskemetre? Nem ugy volt hogy eladjatok a lakast? Szerintem tok jo, nagy valtozas de majd talaltok munkat ott is, vagyis a ferjed Te meg pihenj!!! Kép

A tobbiek eltuntek a szigeten? (LOST) Kép

Krisztinek irtam egy e-mailt de nem valaszolt, vagy elutaztak, vagy nincs netjuk. Remelem nincs semmi baj!
Editkevel sem tudom mi lehet, lehet hogy veszelyeztetett terhes es otthon pihen mint Manka. Kép
Anyapoccot meg gondolom lefoglalja a ket pici. Kép

Mi 1-re egyunk dokihoz fiammal, hasmars es hanyas. Kép Most szunyizik.

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok.

nem akarja feltolteni a gep a gorbamet meg lassan semmi mast sem.Nem mukodik a kepfeltoltes.Nalatok is elofordulkt mar ilyen?

tontika.Ha nem bantalak meg kerdeznek valamit.Az hogy lehet hogy te akarsz babat a ferje meg nem?Es akkor most abban remenykedsz hatha besikerul?nem vedekeztek?
bocsi a kerdesekert de en ilyen kivancsi fancsi vagyokKép

Kép
monyoka

OFF
Ez Tontica-nak a gyerekek nyelvtanulásáról szól

Igen, tudom. Mivel dupla nyelv szakos tanár vagyok, nagyon sok tanulmányt olvastam már erről a kérdésről. És megnyugtathatlak, hogy az a jó, ahogy Ti csináljátok!
(Persze, hogy lesz egy kis akcentusa, és imádni fogják a csajok... )
Képzeld láttam egyszer olyat a vonaton, hogy egy nő vezette a kis totyogós csemetéjét, és 4 méteren belül 3 különböző nyelven szólt hozzá.
Na ez az, amit nem szabad csinálni!!!
A gyerek egy szülőtől 1 nyelvet fogad el, így van programozva pszichikailag.
És attól, hogy az anyuka szeretett volna fiatalkorában kevesebb időt nyelvtanulásra szánni, még nem kellene teljesen önkényesen elrontani a gyerek esélyét arra, hogy legalább magyarul jól megtanuljon.
Az első 2 évben főként a nyelvek hangtani sajátosságaira a legérzékenyebbek, aztán jön a szókincs - már az ovitól bővül, a nyelvtan pedig az általános iskola alatt szilárdul meg.
(Jó példa erre egy volt osztálytársam, akinek az anyukája egy Rómába szakadt hölgyemény volt. A gyerekkel olaszul beszélt - úgyhogy ő maga is csak hallás után tanulta, nem tudott olvasni és írni, de a csajszi 1-2 éves korában a nagymamánál élt, ahol a magyarhoz magára szedte azt a falusi jó ízes tájszólást, de a nyelvtan - ált iskolás korában nem foglalkozott magyarral - totál kimaradt. Ígyaztán sehogy sem tudott szegényke magyarul, és a "rómából jöttem" affektáló stílust előadta dunántúli parasztos nyelvjárásban a tárgyeset és egyéb grammatikai szerkezetek mellőzésével. "kinyitom az ablak" - gondolom a tárgynak nincs ragja a spanyolban sem. KATASZTRÓFA!) Szóval teljesen jól csináljátok.

Tehát ha megszületik a babóm nem fogok vele se németül, se olaszul beszélni. Az más, hogy gondoskodok majd vmi közegről, ahol sok nyelvet hallhat, hogy megtanulhassa kiejteni a hangokat. Aztán majd meglátjuk. És nem én fogom nekki diktálni, hogy mit tanulunk...
És még azt is olvastam a statisztikákban, hogy azok a gyerekek, akiknek az első az angol, mint idegen nyelv kis számban tanulnak meg más idegen nyelveket. (Hát, igen, az angol után mindne más nyelv nehéz. Nekem a 3. idegen nyelv volt az angol - sosem szerelmesedtem belé. Kép )

Lányok bocsi a hatalmas OFFF-ért!

Lelőttem magam. De ha van ilyen kérdésetek, szívesen válaszolok, vagy keresek rá választ. Ezek sztem nagyon érdekes kérdések.
pitypalatty

Monyoka:
A kisfiunk 16 honapos, meg eleg pici es nehez vele, a parom eppen ezert es mert egyaltalan nincs segitsegunk varni szeretne a masodikkal amig a fiunk 3-4 eves nem lesz.
Egyet is ertek vele ebbol a szempontbol viszont en mindig kis korkulonbseget akartam a gyerekeim kozott mert igy szinte egyutt nonenek fel.
Igy sajnos nem egyezik a velemenyunk es nem is tudjuk megbeszelni vagyis megbeszeltuk hogy varuk es vedekezunk a ciklus 10. es a 20. napja kozott gumival.
Megfogadtam hogy ebben az evben egy szot sem szolok errol a temarol de nem is mondok le rola, tehat ha veletlenul par nappal elobb van pe-m es teherbeesek akkor ez van. Kép
Tudom hogy ez igy nem tisztesseges de szerintem az sem az hogy o igy kijelentette hogy meg nem, es nekem ebbe beleszolasom nincs.
Haragszom ra de nem akarom tonkretenni a kapcsolatunkat igy hallgatok es ezentul okosan jatszom. Kép
Ebben a ciklusban meg homerozok aztan elutazok haza egy honapra anyuekhoz, es utana meglatjuk mit lepek, lehet hogy elkezdem a gyogyszert megint, nem tudom.
Nem szeretnem becsapni a parom de a szivem melyen nem tudok nem babara gondolni. Ertesz?

Nagyon lassu a babanet, probald meg kesobb.

KépKép
KépKép
tontica

Pittpypalaty:
Na latod errol megfeledkeztem hogy Te nyelvtanar vagy, de hulye vagyok!
Mi megbeszeltuk a parommal hogy amikor a fiunk majd nagyonbbacska lesz es szeretne fel-egy evet Mo.-on tanulni akkor uccu neki. Igy megtanulna a nyelvtant rendesen, a magyar tortenelmet, irodalmat. stb.

Most megyunk keszulodni.

KépKép
KépKép
tontica

Képez a gorbem.

Kép
monyoka

Sziasztok!
Anita, Eszter köszönöm a segítségeteket. Próbáltam regisztrálni, vissza is jött az emil, de utána mikor beírtam az oldalon onnan teljesen leálltam, mivel angolul van és nem értem szótárból meg elég nehézkesen ment a fordítás. Utána pedig a fertility oldalról eltünt az a rész ahová a kódot kell beírnom. Úgyhogy feladtam.
De azért köszönöm a segítséget.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Gyöngyi!

Írd be a www.fertilityfried.com címet megint, akkor a főlapra fogsz jutni, ahol megint be tudsz jelentkezni.
Ha sikerült, akkor kijön a saját oldaladdal. Lehet, hogy először kérdezi, hogy miben szeretnél adatokat beírni, válaszd a Celsius-fokot.
Az oldaladon van egy "Menu", ez mindig látszik, tehát ha valahol eltévednél, akkor a Main/Front Page gombbal a saját főlapodra tudsz bármikor visszajutni. Ha mégsem, akkor használd a böngésződ Vissza v Back gombját fölül.
A Cycles / Start a new cycle -nél tudsz új ciklust nyitni. Beírod a ciklus első napját és rányomsz a "Create Chart" gombra. Kiírja, hogy "Done. Chart Created." azaz elkészítette.
Következő lépés a menünél: Data / Enter Data.Ekkor kinyitja azt a részt, ahol adatokat tudsz írni. A listából kiválasztod a dátumot, rányomsz az "Go" gombra. Ekkor odamegy.
Az adatok:
Primay (elsődleges)
Temperature: hő. Tizesedesponttal kell beírni.
Time: mérés ideje
Cervical Fluid: nyák. Ezen belül: Dry (száraz), Sticky (nyúlós, ragadós), Creamy (krémes), Watery (átlátszó, vizes), Eggwhite (tojásfehérje). Ha peteérésed van, ez utóbbi kettőt kell használni.
Menses/Spotting: menzesz/pecsételés. Ezen belül: Spotting (pecsételés, ezt nem veszi menzesznek, mert pé környékén is lehet), Light (gyenge), Medium (közepes), Heavy (erős)
Intercourse/Insemination: Együttlét/Inszemináció.Ezen belül: Yes (igen), AM (délelőtt), PM (délután, este), Both (mindkettő), No (nem), IUI(inszem), IVF Retrieval (lombik, ha jól gondolom a transzfer, azaz a visszaültetés)
A következő füleken még egy csomómindent meg lehetne adni, pl. a méhnyak helyzetét, a különböző tesztekét (LH, PG53), de túl sok lenne beírni.
Ha kész vagy, ne felejtsd el elmenteni a Save v. Save & Next gombbal. Ez utóbbi rögtön a következő napra ugrat a mentés után.
Dióhéjban ennyi, ha valami kérdésed van, írj!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Pitypalatty!
...az én kismamaságomnak nem is örülsz...? Kép

Beszti!

Mindig lenyűgöz, ha valaki értelmesen el tud magyarzáni valamit... Nekem nem menne...Kép Mi a foglalkozásod?

Tontica!
Végül is be kell hódolnod a férjed akarátának? Kép Na de végül is Te vagy Õ fog otthon ülni a kölkökkel? ...most valszeg a páromnak szóló agresszió beszél belőlemKép

Junko!

Így meg is válaszoltam a kérdést... továbbra sincs itthon jó hangulat, bár tegnap este azt mondta: "néha utálja magát, hogy ilyen gerinctelen..." Na látod, már ketten vagyunk... Na jó néha, megsajnálom... És tudod, miért? Mert nem sajnálja a kaját!!!!!!! Nem néz rám úúúúgy, amikor a 4. tányér tésztát tömöm magamba......Kép Érted?!
Az élet melyik területén vagytok "aktív időszakban"? Kép

Angel!
Most akkor elküldöd apust vizsgálatra? Te voltál? Csak azt írtad körbelövögetitek a megfelelő napokat... És aztán? Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Beszti!

...már látom, mi a foglalkozásod!KépKépKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Monyoka: Kép
Hat eddig nem sok minden olvashato ki a gorbedbol. Kép
En meg csak a 7. napon vagyok ugyhogy fol sem teszem, meg nem erdemes.
Na, mar erted hogy mi helyzet nalunk. Kép
Elfogadom am a negativ kritikat is, tudom hogy nem tunik jonak amit muvelek de merges vagyok az az igazsag. Kép

Beszti: Kép
Nalad mi a helyzet? Nem akarsz benne lenni a tablaban?

Bali: Kép
Na latod ez az amit nem tudok elfogadni, behodolni, mi az hogy nincs beleszolasom? Kép
Utalom ha nem az tortenik amit en akarok!!!!!!!!!! Kép
Ez az, en vagyok a gyerekkel, mindent en csinalok, o egesz nap jar-kel, ugyeket intez, es meg azt hiszi hogy o hozza az aldozatot! Kép ha-ha-ha
De sok siras-rivas, beszelgetes utan rajottem semmi ertelme gyozkodni, inkabb kussolok. Kép Ugyis az lesz amit en akarok! Kép
Hat nem igy tortent a hugomnal is? Kép
Majd megnyugszik a ferjed es imadni fogja a babajat! Kép

Pittypalaty: Kép
Akkor ezek utan ha valaki magyarul tanul meg elsonek, mivel ez egy nehez nyelv jo nyelvkeszsege lesz? Remelem! Bar ha a fiam csak ezt a ket nyelvet beszeli majd akkor sem panaszkodhatom! Kép
Kid el kulfoldon? Testvered?

KépKép
KépKép
tontica

Basszus, egész nap munka volt...

Bali,
én már voltam hormonvizsgálaton, átjárhatóságin még nem... eredetileg úgy terveztem, hogy most februárban megnézetem, de lehet, hogy adok egy kis esélyt az aviva tornának (most ismerkedem vele Kép)
A drága már felajánlotta, hogy elmegy pasi-vizsgálatra, de nagyon erőszakoskodni nem akarok még most... majd az átjárhatóságival párhuzamosan! Kép

Tontica,
teljesen érhető!
azért néha, gondolom, van gumimentes akció, és azért azt ő is tudja, hogy abból mi sülhet ki! Kép

Mai tábla? Kép

angel37

"Utalom ha nem az tortenik amit en akarok!!!!!!!!!!"
aha! ismerős! Kép

Ha más nem okosan, de nem orvul! Kép Igaz? Kép

angel37

tontika.ha a helyedben lenek en is ezt tennem.Egyaltalan nem tartom tisztesegtelennek,nem tudom mert erzed ezt.Az lenne tisztesegtelen ha mondjuk te gyogyszert szednel.na az tisztesegtelen lenne a parod reszerol.Szerintem ez amolyan koztes megoldas.A parod is joljar mert ugye vedekeztek viszont neked is ott a remeny hogy hatha.
bizti hogyha besikerulne akkor a parod is nagyon orulne neki.)

angel.Mi az az aiva torna.bocsi tudatlan vagyokKép

bali,en ugy gondolom hogy nehez dolog ez a ferfiaknak.Ki tudja mi jar ilyenkor a fejukben(ha jar egyaltalan valami)KépMivel ok mindig maskent elik meg a dolgokat.Lehet hogy a ferjed keptelen felfogni a dolgot.Neki biztos tobb ido kell.Nem lehet az hogy nem mond el neked valamit,ami bantja?
valahol olvastam hogy ilyenkor a ferfiaknak rogton az jut az eszukbe hogy mar nem ok az elsok az asszony eleteben,meg mar nem fontosak stb.ez csak egy lehetoseg...

pitypalaty nagyon vigyazz magadraKép

lanyok aze tettem fel a gorbem,mert kivancsi voltam hogy masnak is ilyen e az eleje.Ez az elso gorbem es nem tudom hogy jo e.Nem tul ugralos?nem tul alacsony a hom?nekem olyan fura.

Kép
monyoka

Bali
Ne haragudj!!!
De hülye vagyok, nem vettelek észre.

Gratulálok!
Gyere át a topikba (2006 öszi babák)!!!

Naná, hogy örülök!!! Kép Kép

puszi
Piró
pitypalatty

Sziasztok4

bocsika,nem tűntem el,csak pár napja pici lányom bojkottálta az alvást és a szopit egyszerre,baromi fáradt voltam,vagyok,meg persze iedges is (voltam) a szopi miatt...már jobb a helyzet,így nagyjából vissza is tudtam olvasni,de reagálni...KépÚgy írtok,mint a gép!!!KépKépKép

Bali

nem tudom,írtam-e,de ha nem,akkor gartulálok!!!Szép a teszted,imádok ilyet látni,ilyenkor mindig meghatódokKép!
Remélem,otthon már minden ok!!!.)

Tontica

Akkor én hova kerülök a táblában? KépKépKép
Viszont örömmel olavstam,hogy hugodéknál megoldódtak a problémák!!!Kép

Pitypalatty

Jól emlékszem,hogy Te írtad,hogy veszélyeztetett vagy?Hát igen, aha volt már vetélés,akkor automatikusan az leszel,pedig egyáltalán nem biztos,hogy bmi fenyeget.Szóval nyugodj meg és élvezd,hogy végre pihizhetsz...úgysem vagy vmi jól,ahogy olvasomKép!

Üdv az újaknak a fedélzeten és továbbra is mindenkinek gyors babásodást,eltűnteknek meg TESSÉK JÖNNI!!!

Én is igyekszem gyakrabban bekukkantani... Kép

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Az elozo gorbem nekem is ilyen ugralosan indult, hol mered a hod? En a huvelyemben es ott szerintem mindig magasabbat mutat egy kicsit mint szajban merve. Te tutti szajban mered.
Kép
Holnap a 8. napon leszek, akkor majd felrakom az aktualis gorbemet.
Hat igen, igy mind a ketten nyugodtak vagyunk mert a parom vedekezik es igy tenyleg nincs sok eselyem de nekem meg az a kicsi is valami. Kép
Ha veletlenul besikerulne akkor elfogadna, ezt mondta, szerintem csak eleinte lenne merges aztan megnyugodna. Kép
Ebben a ciklusban kulonosen bizakodom mert a ferty szerint 11.-en kell megjonnie es en 15.-en elutazom, igy nem kellene szemtol-szembe megmondanom hogy babas vagyok es amire ujra talalkoznank mar lenyugodna. Kép
Tudom, tudom, de szep dolog almodozni, nem? Kép

Angyal: Kép
Tenyleg, mi az az Aviva torna? Miben segit?
A 10.-20. napig nincs gumimentes akcio de mivel nekem rovidek a ciklusaim van nemi eselyem hogy egyszer a 10. 11. napon legyen pe-m. Kép

Tablanak ma mar nincs ertelme, holnap de. felteszem. Kép

Jo ejszakat mindenkinek!!!

Valaki meg tudja mondani pontosan mit jelentenek a zold kockak?!

KépKép
KépKép
tontica

Szia Anyapoc!!!

De jo hogy itt vagy!!!
Sajnalom hogy kislanyod igy kifaraszt! Nem adsz neki tapszert? Az en fiam egesz addig "rosz" alvo volt es max. ket orat hagyott aludni amig el nem kezdtem ejszakara tapszert adni neki, onnantol szep lassan leszokott az esti kelesekrol, gondolom a tapszertol jollakott meg lassabban is emeszti meg mint az anyatejet, de gondolom ezt Te is tudod.

Gondolkodtam mar hogy hova kerulj a tablaban, megvalasztunk tiszteletbeli tagnak. Kép Kép Kép
Te leszel a fo fo tanacsado! Kép
Amugy homerozol?

En is nagyon orulok a hugomeknak, rajottem hogy a fiu maximalista, azert nem akart meg babat mert mindennel kesz akart lenni (fel lakas meg romokban all) viszont igy hogy mar megvan igyekszik a legjobb formajat hozni. Kép

Te sem tudsz semmit Krisztirol?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Lányok!

Nagyon sokat írtok mostanában.(alig tudom követni). Azért olvaslak Benneteket, csak nem nagyon tudok hozzászólni, mert nem történik velem semmi+még vizsgaid. van. Mindenkinek nagyon drukkolok. Kriszti van amikor elmegy egy pár napra Kép.
Vendég

Valassz: Kép Kép Kép
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
En nem is tudnak valasztani, mindegyik olyan edes!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tlidi: Kép
Neked sincs meg keped fenn a tablan! Kép
Csak tanulj es okosodj! Kép

Kriszti amikor majd visszajon nagyon fog orulni hogy mindenki igy hianyolja! Kép

KépKép
KépKép
tontica

TONTIKA.huvelyben meremKépnagyon alacsony ugye?

Kép
monyoka

Tontica! Majd gondolkodom rajta, hogy mit rakjál.
Olvaslak, ám csak nem tudok reagálni, egyelőre annyi, hogy nagyon örülök tesódéknak. Neked meg drukkolok, hogy maradjank a katonák sokáig életben, hogy elérjék a petécskédet.

Monyóka! Hát én eddig úgy gondoltam, hogy nem gond,mert vannak eleve hideg" emerek, a lényeg, h ugrás legyen. Én is ilyen hőn mozgok az elején. És a legmagasabb 36,8 a végén. Hát eddig nem sok sikerrel. Nézz körül a Chart Galery-ben.
Vendég

Bali!

Kép

Tontica!

Azért én ezt az egész gyerekvállalásban igazságtalannak érzem, hogy egyoldalúan lehet nemet mondani. Főleg, hogy nem az ötödiketKép szeretnéd, csak egy tesót. Nem a kényelmükért, kiszolgáltságukért aggódnak ilyenkor a férfiak?
Mi egyébként megbeszéltük a gyerekszámot az elején, sőt még az ütemezést is. Igaz, ez azért borult.
Tábla: nem, azt hiszem nem. Nem akarok senkit bántani azzal, hogy ilyen sokszor lássa azt, hogy nekünk már van, nem is egy.

Angel!

Pasivizsgálat mihamrabb legyen! Én, ha orvos lennék, nem is kezdeném el a nő vizsgálatát addig, amíg nincs pasieredmény. Náluk egy nagyon rövid macera. Ha jól tudom, meddőségi centrumokban is ez az első az alapszűréseken kívül.

Monyoka!

Nekem is volt ilyen alacsony hő, sőt 36,0 is a ciklus első felében. Most vagyok a 28. napon (8 nappal az ov. után a fertility szerint), és ma 37,0 volt. Ezzel e görbével semmi gond, csak mérd szép szorgalmasan.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

37 az jóó!!
Lányok, 10-re megyek nődokihoz, utána megpróbálok jönni.

j.
Vendég

Jo reggelt!

Kép
Egyhangu gorbem van eddig. Kép

Vannak alacsonyabb homersekletu emberek es magasabb homersekletuek, szerintem ez normalis, a lenyeg az amit Ildi mond hogy legyen ugras es lesz is majd biztosan. Kép
Turelem! Kép

Beszti: Kép
Szerintem senkit sem zavar hogy Neked mar van 3 gyereked de Te tudod, kivaszlek a tablabol ha nem akarsz benne lenni. Nem vagy Te babas? Milyen a gorbed?
Mi is megbeszeltuk hogy min. 2 (mert egy gyerek nem gyerek) es max. 3 mondjuk nekem megfelelne az 5-6 is. Kép
Az utemet azt nem beszeltuk meg mert az en parom az ilyen dolgokra csak azt mondja hogy majd amikor lehetseges. Kép De le van ...

Kamilla: Kép
Mizujs? Megjott?

Anyapoc: Kép
Keresd meg magad a tablaban, tetszeni fog! Kép

Mai tablazat:

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás