Szia Halacska!
Remélem jól esett a torna!
A 3D uh-ról annyit mondott, hogy majd beszél a kolléganõjével, aki csinálja és akkor majd egyeztetünk idõpontot. Lehetne csak úgy bejelentkezni is, de jobban szeretnénk, hogy a doki is tudjon róla, nem pedig egyszer csak odaállítani egy lelettel, hogy tessék ez a 3D uh eredménye, amit mellesleg itt csináltattunk a kórházban.
A miénk kisfiú lesz, eddig már elég sokszor megmutatta a kis kukkerját
, a neve pedig Dani lesz. A doki is mondta szombaton, hogy erõteljesen fiúnevekben gondolkodjunk. Az t tudod, hogy neki 1 hónappal ezelõtt született meg a kislánya?
A memeóriám nekem sem valami szuper mostanában, talán mert mindig a pocakom körül kalandozik.
A vércukorvizsgálatnál elõször levették éhgyomorra a vért, aztán kint szépen megeszegettem az 1 zsemlét és 2dl tejet, ezt úgy vittemmagammal, meg nagyon jól is esett, mert már majdnem éhen haltam. Aztán a megevés után 1 órát kell rászámolni és utána megint vesznek vért. Ennyi az egész, nem vészes. Ha elõtte nem volt cukorproblémád, akkor zsemle tej, ha esetleg igen akkor cukros víz. Mondta a doki, hogy nem a drazstikusabbra küld, mert eddig mindeneredményem szuper volt. Vittem egy könyvet olvasgatni, meg a volt osztálytársnõm a fogászaton dolgozik és addig lementem hozzá beszélgetni, így 1/2 9-re mentem és 1/2 11 -kor már végeztem is.
Én június közepéig szeretnék dolgozni, ha minden jól megy, így szülés elõtt lenne 2 hét pihi otthon. Az elõkészületek most már folyamatosan zajlanak, lassan meglesz minden, ami kell.
Hogy bírtátok ki, hogy nem kérdeztétek meg a nemét? Én mondjuk kezdettõl fogva mindig kisfiúnak éreztem, mikor még látni sem lehetett, és az is lett. Te érzel valami hasonlót?
Miko rmentek szülésfelkészítõre? Nekem azt mondta a doki, hogy a szülés elõtti hetekben minden ilyen dolgot megbeszélünk, csak már olyan kíváncsi vagyok!!!
Na én most elbúcsúzom, mert vár még a munka!
Üdv:
gumicukor
UI:
Amit kifelejtettem: mikor a kezelõben vizsgált a doki, akkor kérdezte, hogy ismerjük egymást veled, mire énmondtam, hogy most ismerkedtünk meg személyesen,eddig egy fórumon beszélgettünk. Erre nagy rötyögés, aztán meg kérdezte, hogy róla mit írnak és majd lehet õ is elolvassa ezt a fórumot. Szóval nagyon kíváncsi volt!! De megnyugtattam, hogy eddig szinte csak jókat írtak róla, viszont sokan panaszkodnak, hogy miért csak róla meg a Vida doktorról írnak, a többiekrõl meg alig. ezen jót nevetett ismét. Hát csak ennyi!
Vigyázzatok magatokra!