Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gigi!
Szűkítőt én is akarok venni és nagyon szeretném ha majd hamar megtanulna állva pislantani a lelkem, hogy ha rátör az utcán a pisilhetnék, akkor csak könnyedén elő kelljen kapni......

Melinda!
Ez többnyire normális második gyereknél, hogy nem tudsz annyira befelé fordulni, mint ahogy szeretnéd, de ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hogy most minden figyelmed Marcié, hisz ha kint lesz a kistesó, akkor meg Marcika fog egy cseppet a háttérbe szorúlni, úgyhogy nyugi!
Na azért nehogy azt képzeld, hogy Norbi hosszú perceket rajzolgat, gyurmázik! Ez úgy néz ki, hogy gondol egyet, akkor leül a kisasztalához, mutatja, hogy rajzolni akar, elkezd firkálni, meg adja az utasításokat, hogy mit rajzoljak, aztán felpattan és szalad a dolgára, majd újra gondol egyet, akkor előpakoljuk a gyurmát, gyúr egyet-kettőt, megkostolja a gyurmát, majd mindent széthajigál és újra megy a dolgára, anya összepakol, két perc mulva kezdődik minden előről, úgyhogy néha nagyon utálok pl. gyurmázni!Kép
beszéd: tényleg nem érdemes aggódni, sok olyan gyereket tudok, aki három éves koráig csak halandzsált, mutogatott, vagy épp csendben volt és figyelt, na de azóta be nem áll a szája!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Tegnap eljutottam a tornára,nagy nehezen,mert Ruszlán különböző kifogásokkal rukkolt elő indulás előtt.KépNem hagytam magam meggyőzni és nem bántam meg.
Azt mondta a szomszédasszony,hogy idősebbek járnak ide,mert ez olyan tingli-tangli tornácska.Jól el lehetek tunyulva,mert ma alig bírtam kimászni az ágyból.KépDe jól esett nagyon!

Györesz!
Nagyon örülök Neked!!!Kép
Norbika nagyon ügyes és okos nagyfiú lett,mióta nem hallottam Róla.Azért Márti súgott ám néha Rólatok!Kép
Apának és Neked drukkolok,hogy az a csoda Rátok találjon!

Gigi!
Boldog Névnapot!Kép
A motoros képek is nagyon tetszenek,de a fülhallgatós!Nagyon-nagyon puszilnivaló Olid összegyűrött kis pofija!Kép
Egy bringára én is nagyon vágyom!

Dia!
Patrik még csak 8 fogú,de kettő most nagyon beindult.Éjszakáink is határozottan romlanak.Kép
Nagyon jó kis konyhát kapott Domi!Egy szavad sem lehet,még kávét is kapsz!Kép

Melinda!
Patrikhoz ugyanannyit beszélek,mint Raulhoz,mindent magyarázok,mutatok.Raul ilyen idősen már szépen beszélt(mondjuk egy hetes volt,mikor felvágták a nyelvét.Kép).Patriknak is vannak érthető szavai,de nem túl sok.Szóval nem izgulok emiatt,minden gyerek különböző.

Judit!
Jó nagy már Lackó!Kép
VédőnőKép.Pilisen is van egy olyan,hogy feláll a szőr a hátamon,ha ránézek.Még jó,hogy nem hozzá tartozunk.

Évi!
Jó,hogy írtál!Kép
Patrik is csüng rajtam,nehezen enged el maga mellől.Ez a tegnapi torna volt 14 hónapja szinte az első kikapcsolódásom a gyerekek nélkül.Én sem aludtam át Patrik születése óta egy éjszakát sem.KépDe most már nem ébred olyan sokszor.Kép
Köszönöm,amúgy jól vagyok,bár ennél a hétvégénél azért jobbat is el tudnék képzelni:Ruszlán ma 24-ezni ment,holnap de. alszik,du.lovardázik estig.Holnap után este pedig polgárőrködik...

Saxi!
Édesek a picuris képek!KépIlyen képek láttán sajog picit a szívem,bevallom.KépOlyan gyorsan megnőnek!
Hogy vagytok?Válasz érkezett?

Szilvi!
Hallottam erről a homeós szerről,megvárom,mennyire lesz jó a Multitabs,aztán lehet,hogy egyszer kipróbálom.
Picuri Gergő is nagyon aranyos!Kép
Reni köhög még?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Lányok!
Domikám benyelt egy kis vírust,fél 6-óta fosizik és hány.KépDe szerencsére a kedve kitűnő.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Sajnálom szegény Domit! Remélem hamar túl lesz rajta és a kedve továbbra is jó marad! Akartam is kérdezni, hogy mivel ennyit viszed gyerekek közé nem lett-e betegesebb? De ha jól látom ez az első nyavajátok azóta, ugye? Te adsz Neki valami vitamint?

Kata!
Örülök, hogy nem hagytad magad és eljutottál tornázi, szerintem is tök jó kikapcsolódás!Kép Sajnálom, hogy megint ilyen sokat egyedül leszel a fiúkkal, biztos rossz lehet, hogy ennyit melózik a férjed!Kép

Nekünk ismét egy szörnyű éjszakánk volt! Este fél11-től, éjjel 2-ig hatszor kellett bemennem Norbihoz, ebből négyszer ki is kellett vennem az ágyából, mert csak úgy hagyta abba a sírást. Aztán háromnegyed 5-kor, amikor már hetedszerre kelt akkor átvittem magamhoz és ott aludtunk 8-ig! Tudom, hogy közrejátszik a fognövesztése is ezekben az éjszakákban, de tuti, hogy el is lett kapatva és már tudatosan is addig sír míg ki nem veszem, de képtelen vagyok sokáig sírni hagyni, próbálom csitítani, simogatni, énekelni, de Õ feláll az ágyba, nyújtja felém a kis karját és torkaszakadtából sír, sokszor egész öklendezésig, hát ilyenkor kiveszem. Azzal nyugtatom magamat, hogy egyszer ez az időszak is elmúlik, egyszer Õ is felnő, de azért az elég gázos lesz, ha ilyen éjszakáink lesznek akkor is amikor reggel mennem kell dolgozni! Na mindegy majd csak túlélem!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok, majd később mindenkinek külön is.
Annyira összejöttek a dolgok, hogy nuku időm volt, írni és olvasni. Még a gépet sem kapcsoltam be napok óta.
Amiket kérdeztetek..
A tejet nem higítom, úgy, ahogy van odaadom neki. A védőnő mondta, hogy forraljam, de én nem szoktam. Már csak a vizet forralom neki.
Na és Bence. Nuku beszéd, csak a halandzsa megy, de az nagyon. Persze ilyenek, hogy mammama, bumbum, nye, deee (ez talán de, vagy ide...akkor szokta mondani, ha azt akarja, hogy odavigyem valahova.) Illetve nyínyí-enni, va-vau, szóval ilyenek, de semmi apa, anya, vagy más különösen értelmes szó. De nem érdekel. Nekem is mondta a védőnő, hogy beszéljek hozzá sokat. Nem tudom, mit gondolnak, hogy a gyerek egyedül van itthon, és senki nincs, aki hozzá szóljon. De azért nem fogom egész nap azt mondogatni neki, hogy pl. apa, vagy virág... még hülyének néz. Akkor mondom, ha éppen arról van szó. Ja, és mostanában már a könyveiben is szagolgatja a virágokat, nem csak a lakásban. Kép Kép Nagyon édi!
Ja és az akaratosság...maradjunk annyiban, hogy próbálkozik. Kép De nálam süket fülekre talál. Mindig közlöm vele, hogy ez a stílus egyáltalán nem illik hozzá, szóval hagyja abba. Kép Egy kicsit még rinyázik, aztán talál más elfoglaltságot. Ha minden úgy történne, ahogy ő akarná, akkor meg is őrülnék. De tényleg nem vészes. Van, hogy a végén, már saját magán is röhög. Ui. ha úgy hisztizik, hogy rázza a lábát, én mindig kinevetem...ilyenkor egy darabig néz döbbenten, aztán ő is elkezd vigyorogni. És már be is fejezte. Szóval ennyi. Kép

Tegnap voltunk anyuékkal Dobogókőn, annyira jó volt. Tök jó nagy hó volt, Bence szánkózott és havazot. Jó volt egy kicsit feltöltődni.
Majd feltöltöm a képeket és akkor ide is felteszem.

Puszi, még később jövök!
nmzsx

Sziasztok!

Csak pár sor erejéig jövök, mert mindjárt rábukok a klaviatúrára.

Dia!
Dominak jobbulást! Szegénykém ennél a hányás-fosinál semmi nem lehet rosszabb. Remélem azért javulgatott Kép

Másnak most nem írok, bocsi!

Az elmúlt napokban elkezdtem visszanézegetni az archívumot és töltögetem le, amiket írogattam, azért hogy lássam miket is művelt Marci anno. Írogatom (pótolgatom) a babanaplóját Kép Most olvastam a műtétünk körüli időszakot és egy kiadósat pityeregtem. Amellett, hogy újra átéltem azt a pár napot, olyan jó volt látni, hogy milyen kedvesek voltak akkor is, bátorítottatok, drukkoltatok és szomorkodtatok velünk együtt. Mégegyszer köszönöm! (Megjegyzem azért mostanság egy kissé szentimentálisabb vagyok...)

Millió puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

Csak gyorsan beköszönök mert takarítanom kell.

DiaKép
Domi, hogy van?? Láza nincs már?

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Köszi,hogy érdeklődsz!Éjjel 39,4 volt a láza és nagyon lassan ment le.Most 38,8 valamikor jön a dokinő.A kubun kívül semmit nem fogad el.De legalább táncol mint a fene.KépÉn még nem láttam embert így táncolni majdnem 39 fokos lázzal,csúcs.KépNa,most megyek puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Lányok!

Szeretnék segítséget kérni, mert a neten semmit sem találtam a kérdéssemmel kapcsolatban.
Valakinek van tapasztalata, hogy a vírusos bélhurut, hasmenés okozhat -e kárt a terhességben. Konkrétan a beágyazódás környékén. Mert lehet, hogy a 2 eset egy időben történt.
Esetleg valaki tud erről valamit? Megköszönném!
Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Dia!
Hát tényleg nem semmi Domi, hogy ilyen lázasan ennyire eleven! Akkor biztos nincs nagy baj, erős kis szervezete van, ha ilyen jól tűri azt a csúnya vírust! Remélem hamar meggyógyul! Puszi Nektek!!!

Koda!
Sajna nem tudok segíteni ez ügyben, de talán ha a nőgyógyászodat megkérdezed erről Õ biztos tud válaszolni a kérdésedre!

Kicsit jobb éjszakánk volt, Norbi csak háromszor kelt, de változatlanul mellettem kötött ki!

Majd még jövök!
Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Gyorsan beugrottam.Domi alszik a dokinő még sehol:KépKép
Györesz!
Hát igen az jó,hogy jó kedve van,csak engem esz meg az ideg."Bár legalább lefogyok.Kép"Mert a lázza nem akar lemenni.PL.10 kor 38,8 volt a láza adtam neki kúpot.11.30-kor ismét megmértem már 39 volt,irány hűtőfürdő 10 perc.Megint megmértem 39,1 volt.KépNem,hogy lefelé menne inkább emelkedik.KépAnnyira karikás a kis szeme,sápadt úgy sajnálom.De nem biztos ám,hogy a játszóban kapta el.Mert a babakocsi kerekeit és előszeretettel fogdossa,és ugye pisi,kaka mindenbe bele mehet az ember az utcán.KépAztán az utcai cipőt is volt,hogy már rendezgette.Õ pedig "sajnos"mindent a szájába vesz.Persze így utólag nehéz kideríteni mitől is kapta el ezt a nyavaját....Na este jövök,hogy változott e a helyzet,remélem nem lesz kórház belőle.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Csak gyorsan, es foleg Dianak:
Ne aggodj, ez a mostani jarvany (mert van) ilyen, magas lazzal jaro hanyos-hasmenos. A laz minket egesz jol elkerult, csak kicsi volt Zolcsinak, de a virus meg megvolt 2 napja, mert sajnos, 1 het kihagyas utan vasarnap hajnalban ismet hanyt. Mondjuk lehet mas oka is (delutan elesett, felszakadt belul a szajaban az inye es eleg sok vert nyelt, nameg alig evett egesz nap..), de en meg a virust gyanitom a csaladban (penteken nagyifam is itthon maradt, o is lazas volt es volt egy kis hasmenese, mostmar jol van, csak oviba meg nem mehet).
Ami a lenyeg: igyon sokat, ha birja, es nem jon ki belole! A laz es a tobbi nagyon kiveszi belole a folyadekot, ugyhogy az jo, ha iszik. Remelem, hogy hamar meggyogyul Domi!

Tobbieknek is puszi, de most idom irni sajnos nincs, mert 2 lurko+melo nem egy babanetezesre idot hagyo felallasKép Talan esteKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok,

Most csak Diának, és pár kép a hétvégéről.

Dia
Kitartást, és Domikának sok gyógypuszit! Szorítok, hogy hamar kilábaljatok ebből a vírusból. Írtam emilt.

Puszi

KépKép
KépKép
nmzsx

Sziasztok!

Dia!
Hú, ez tényleg szörnyen hangzik, de abban igazad van, hogy bárhol benyalhatta a vírust Kép Dokinéni remélem azóta megnézte Domit. Mit mondott?
Mi az idei dokinéni látogatásunkkor már lázra nem kizárólag a Germicidet ajánlotta, hanem ha az nem segítene, akkor a Suppositorium antipyreticum pro parvulo nevezetűt (dobozról írtam most le). Lehet, hogy ez Nálatok is hatásosabb lenne.
Jobbulást kívánok Neki, Nektek pedig kitartást és sok erőt!

Saxi!
Izgulok ám Érted! Ha engednek a Lányok, akkor írd meg légyszíves, hogy mi volt ma a vizsgálaton! Köszönöm!

Kata!
Torna Kép Azt hiszem, én a nyugdíjastornán is kipurcannék. De azt hiszem, idén sem lesz belőlem Rubint Réka Kép

Györesz!
Örülök, hogy most jobban sikerült az éjszakátok! A rágófogacskái jönnek Norbikának, ugye?

Zsófi!
Klasszak a képek! Bence piros nózija nagyon édi Kép

Gigi!
Jól kitakarítottad a lakást? Én tegnap szaladtam át gyorsan rajta, de azért dicsekedni nem akarok vele Kép

Mica!
Újbóli hányás Kép Azóta jól van Zolika? Remélem, ha végig is megy a családon a vírus, gyorsan túl lesztek rajta. Sajnos ezeket az átfertőzéseket tényleg nagyon nehezen lehet kivédeni Kép
Ínyfelharapás Kép
Energiád ne hagyjon el Kép

Koda!
Sajnos én sem tudok segíteni, de nődoki biztos tud valami okosat mondani Neked! Szorítok, hogy ne legyen semmi gond!

Ma érdekesen alakul az ebédem: 1 banán és 2 narancs. Egyszerűen rosszul leszek, ha húst kell ennem. Pedig ma is főztem husit, de nem tudtam belőle enni. Kép

Képzeljétek Marcikám kis egyszarvú lett Kép Szombat este elesett a parkettán és lefejelte a nappalit elkerítő rácsot, amit általában szépen átlép. De sajna most épp a fejecséje útjába került. Először szörnyen sírt, majd ölbe kaptam és kb. fél perc múlva már feszített le az ölemből és röhögve rohangászott tovább. Persze én már totálra be voltam tojva, nehogy valami baja legyen. Szegényemnek a két szeme közé nőtt egy pukli, ami be is lilult és gondolom a szívárvány minden színében fog majd pompázni.

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia!

Szorítok,hogy ne legyen gond Domival.
Remélem hamar rendbejön.
Sok sok gyógypuszit küldök neki.

Melinda!

Köszönöm szépen a bátorítást,nagyon jól esett.
Megcsinálták a vizsgálatot,hát azt hittem betojok annyira fájt.
Utána csináltak még egy Uh.-t,is.
Az eredményt is megkaptam de nem értek semmit belőle,csupa latin meg rövidítések.
Egyedül annyit tudtam kihámozni,hogy a bal mellemben lévő csomó mérete 5*8 mm.
Akkor fogok többet tudni ha a nőgyógyászomhoz elviszem az eredményt.
Holnap kérek időpontot,nem tudom mikor mehetek.
Azt hittem nyugodtabb leszek ha a vizsgálatnak vége de tévedtem.Kép

A prof. még nem válaszolt a levelemre,ezért holnap telefonálok és megkérdezek valakit,biztosan tudnak segíteni.

Annyira hideg van nálunk,hogy nem vittem oviba Bogit,mert messze van és nem akartam hibernálni a gyerkőcöket.
Az előbb néztem meg a hőmérőt -16c,van nálunk.

Hétvégén a Balatonon voltunk,nővéreméknél.
Nagyon szuper volt,a Balcsi befagyva gyönyörű és a gyerekek is élvezték.
Teszek fel képeket a kiruccanásról.

Most megyek mert Liliána itt rángatja a nadrágomat.

Puszi mindenkinek,Saxi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
saxi

Saxi!

Örülök, hogy írtál. Sajnálom, hogy elsőre nem nyugtatott meg a dolog, de átgondolva a helyzetedet, én sem lennék nyugodtabb egy latin szavakkal teletűzdelt papírossal. Ott semmit nem mondtak Neked? Gondolom nem, hisz a magyar eü. sajnos még mindig a béka se..e alatt van Kép
Drukkolok, hogy minél előbb el tudj menni a nődokidhoz és megnyugtasson.

A csupasz popsik nagyon édesek Kép Na és ez a sok csajszi a kádban Kép Balaton biztos nagyon szép lehet, nekem nem volt hozzá szerencsém élőben. De képen már engem is megfogott.

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!

Nem mondtak semmit csak annyit,hogy konzultáljak a nőgyógyászommal.
Olyan nagyüzem van ott,hogy nincs idejük arra,hogy informálják a beteget a bajáról.
Ez egy központi kórház Esztergomban és az összes környék beli településről ide küldik a betegeket.

Tényleg gyönyörű a Balaton,annyira jó volt egy kicsit kikapcsolódni,és sétálni a jó levegőn.
Arról nem is beszélve,hogy a nővéremmel is jókat dumcsiztunk.

Puszi,Saxi
saxi

Szia Saxi!

Igen, valahogy így gondoltam, hogy sajnos futószalagon haladnak a betegek és az orvosoknak semmi idejük. Vácon is ez van (régen ugye oda jártam), mert oda is tömérdek ember jár. Kép

Mi most hétvégén megyünk a húgomékhoz Debrecenbe. Már én is nagyon várom, hogy egy kicsit kikerüljek innen a négy fal közül, a környezetváltozás nagyon sokat tud jelenteni. Remélem az időjárás sem húzza keresztbe a számításainkat.

A -16 fok tényleg nem semmi Nálatok kora este. Sajna nekünk nincs kinti hőmérőnk, de itt sincs túl meleg Kép

Többiek!
Merre vagytok?

Dia!
Domikával mi van? Remélem azért tényleg nem kellett kórházba mennetek.

Puszi: Melina

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Rubint Melinda Kép
Hát igen, a kiskukac növekedése, és ebből fakadó terebélyesedésed ellen nem tudsz tenni Kép Kép, de a szemeidet még kipeckelheted, és akkor legalább a szemed hasonló lesz az övéhez. Kép Kép
Szegény Marci! Kép Remélem hamar elmúlik a puklija. Bence sem nagyon hagyja esések után sajnálni magát, én még tiszta frász vagyok, neki meg már nyoma sincs. Kép
Ha ennyit eszel, akkor egyébként még lehetsz R.R. Kép Tessék összeszedni magad! Kép Kép

Saxi
Ne már, azt hittem vége lesz ma a kálváriádnak, és persze pozitív vége. Kép Ilyen szemét dokikat, hogy nem mondanak semmit. Ezt vajon miért csinálják? Nem akarom elhinni, hogy nem jut egy emberre plussz 2 percük, amíg elmondják, hogy mi a fene lett az eredmény. Hát sajnállak nagyon, és akkor szorítok továbbra is neked!

Györesz
Tök jó, hogy újra van neted, így azért már más! Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

SziasztokKép

SaxiKép
Azt hittem, hogy a magyar egészségügy már nem tud meglepni. De ez hihetetlen!!!! Nagyon erős csaj vagy, hogy így bírod. Szuper lehetett a hétvégétek. Irigykedem isKép

MelindaKép
Olivér ma a radiátort fejelte le, igaz neki nem nőtt pukli a fejére. Debrecenre is irigy vagyokKép

ZsófiKép
Bence nagyon édes a képeken. Te vagy a fiad élvezte jobban a szánkózást??Kép Szerencsére minket még elkerült az a tipikus hiszti (asszem annak az ideje még nem jött el) Persze ha nem sikerül neki valami akkor ő is mérges lesz. De én soha nem nevetem ki, inkább elterelem a figyelmét. Én sem örülnék ha kinevetnének ha épp úgyérezném, hogy összedől a világKépKép

DiaKép
Nagyon eltüntél! Mi van DOmival?

Igaz nálunk nem volt -15 fok, de azért itt is elég húzós az idő. Na persze a tyúk eszemmel ilyenkor kell kocsit mosni. ELmentem a benzinkútra és nekiálltam a nagynyomásúval. Én még ilyet nem láttam, hogy a meleg víz egyből ráfagyott az autóra!!!!!!! Asszem egy ideig inkább piszkos kocsival fogok járni.Kép

Képzeljétek, pénteken viszem Olivért a Gekko foglalkoztatóba egy felmérésre. Abból ahogy játszik és viselkedik meg tudják állapítani, hogy le van e maradva valamivel és ha igen akkor megmondják, hogy hogyan lehet fejleszteni. Olyan kiváncsi vagyok, hogy mit fognak mondani rá!

Mentem, puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Na persze van internetünk, csak épp folyton ledobott, nem tudtam csatlakozni, már épp feladni készültem amikor sikerült, úgyhogy itt vagyok!

Dia!
Jajjjjj szegény Domi! Olyan iszonyú tud lenni ez a láz! Remélem mostanra jobb a helyzet, amint tudsz írjál! Nekünk is azt a fajta kúpot írta a dokinéni amit Melindáéknak, bár addigra már nem kellett használnunk!

Mica!
Remélem mostmár nem ólálkodik vissza hozzátok az a csúnya vírus!
Hogy történt Zolikával a baleset?

Melinda!
Igen a rágófogak jönnek, pont ma fedeztem fel a tizedik csücskét!
Norbinak nem puklija nő, hanem behorpad a feje! Egyszer már írtam, hogy van egy horpadás a fején, na azóta egyszer nekiesett az ajtófélfának és az előző horpadás eltünt és lett helyette másik! Még egy párszor beüti a fejét és talán kisimul!Kép

Zsófi!
Édi Bence a képeken! Biztos nagyon jó lehetett a kis kiruccanás, én is nagyon vágyok hasonlóra!

Saxi!
Drukkolok, hogy semmi komoly bajod ne legyen!
A Ti kirándulásotokra is irigy vagyok, főleg a korcsolyázásra!

Gigi!
Csak puszta kiváncsiságból viszed Olit a Gekkó foglalkoztatóba???
Nem néztek furcsán Rád az autómosóba?Kép

Kata!
Tudsz már mozogni? Enyhült az izomláz?Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép
Igen csak kiváncsiságból. Megyünk a veresi barátnőhöz és ha már ott vagyunk akkor megnézik a bébikét. Nagyon kiváncsi vagyok! Mosóban nem csak én voltam, hanem még sorbaállás is volt! Ha látom, hogy senki nincs, én sem állok neki!Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Gekko klub Kép Úgyis megállapítják, hogy milyen okoska Oli Kép
Kocsimosás: mi is ma tervezzük, mert a só úgy ráállt a kocsira, féltjük, nehogy megkezdje a fényezést. Te nyitott mosóban próbálkoztál? A Cora-nál, ha működik, azért megpróbálkozunk vele, aztán a garázsban majd leolvad róla a jég Kép
Radiátor lefejelés Kép

Györesz!
10. fogacska Kép Át is törte az ínyét? Marcinál is tervezek egy újabb vizsgálódást, hogy a 11. tényleg rendesen áttört-e és esetleg van-e már 12. is.
Horpadás Kép Előbb-utóbb csak kisimul a kislegény Kép De a fiúknál jól állnak ezek a sebecskék, olyan kis rosszcsontnak néznek ki velük Kép Ja és Marcinak az orrán van már régóta és szerintem örökre egy fura horpadás féle valami. Akkor látszik, ahogy ráesik a fény, hogy ott laposabb az orra. De aranyos Kép

Zsófi!
RR. szemek Kép A vigyorgásomat is alakíthatom még Rékásra, mondjuk ahhoz szerintem új fogsorra van szükségem Kép

Dia!
Jelentkezz, legalább egy sor erejéig. Izgulunk!

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
A 9. rágófogának a fele kint van, a 10.-nek pedig egy kicsi hegye csak! Norbinak is annyira nehéz megnézni a fogait, általába ha belenyulok a szájába, akkor elkapja a kezemet és megharap!

Képzeljétek! Ebéd után akartam altatni Norbit, de Õ nem akart aludni és lemászott az ölemből, elkezdett játszani, aztán egyszercsak hozta a bilijét és mutatta, hogy kakilnia kell (ilyenkor olyan erőlködős arcot vág és hangot is ad hozzá), gondoltam csak azért mutatja, hogy jelzi, hogy tudja mire való a bili. Mivel nem erőltette, hogy rá akar ülni, ezért én is annyiba hagytam mivel előtte raktam tisztába és nem volt kedvem kicsomagolni. Erre a következő pillanatba látom, hogy élesbe megy az erőlködés és kakilt egy nagyot! Akkor kaptam észbe, hogy az én fiacskám tényleg jelezte, hogy kakilnia kell és ráülne a bilire, de hát a hülye anyja nem kapcsolt!Kép

Na majd még benézek!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Jaj Dia!
Veled akartam kezdeni, erre elfelejtettem!
Én is sokat gondolok Rátok! Remélem nem azért nem jelentkezel, mert valami baj van!!!!!!
Puszi

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép
Te vagy az első anya aki megakadályozza, hogy a gyereke szobatiszta legyenKépKépKépKépKépKép

MelindaKép
Jó az a mosó a Coránál, ha arra járunk akkor mi is leszoktuk mosatni az autót. Eddig mindig gépi mosóba jártam, csak ott elég hosszú volt a sor és már nem volt időm. Úgyhogy nekiálltam magam. De ezentúl is oda fogok járni mert sokkal gyorsabb. Igaz, megvárom, hogy ne -20 fok legyenKép Légysz-légyszi ne legyél RR, mert én így szeretlekKépKép Ha már nagyon fenyeget a veszély, hogy úgy nézz ki, akkor gondolj erreKépKépKép

DOmiról annyit tudok (a keresztanyukája mondta), hogy még fosizik és kakit vittek be az ANTSZ-nek.

TEgnapi képKép
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Gigi,
Jot nevettem a sztorin, de csak azert, mert majdnem en is igy jartam, de idoben eszbe kaptam, es tovabbhajtottam az automosotolKép
Csinos a fiatalemberedKép

Dia,
Remelem javultok! Gyogypuszik mennek!Kép

Gyoresz,
A baleset ugy tortent, hogy felborult az imadott muanyag lavorjaval (ruhateregetes utan), es a cumival szakitotta szet a felso ajka alatti hartyas reszt. Azota (kop-kop) nem volt rosszul, sot az etvagya is visszatert, vegre eszik bebikajat is normalisan!Kép
Az altalatok emlitett antipyretikus kup az un. nyugtatos kup! Laz- es fajdalomcsillapito, es nyugtato is van benne, nalunk oltasoknal ezt adatjak a babaknak.

Melinda,
Pupokat, lila foltokat mar nem szamolokKép Mindket lurkom imad tarka lenniKép
Mostanaban Zolcsi is iszonyatosan gyorsa hangulatvalto, es nagyon hisztis. Most delutan is az mentett meg az orulettol, hogy felebredt Gyuszko a delutani alvasabol, es egybol jatszani kezdtek, labdaztak, autoztak, birkoztak, es azota egy nyafit se hallottam Zolikatol.

Zsofi,
Nagyon jok a kepekKép Bence keze nem fazott? O se szereti a kesztyut?Kép

Saxi,
Csajszik edesekKép
Na igen, az egeszsegugy nem a legjobb idehaza, mondjuk nekem annyiban van mazlim, hogy tanultam latint, van szotaram, es nagyjabol osszerakom a dolgokat, nameg a neten rakeresek a latin szovegekre, es igy osszeall a kepKép

Holnap le"szaladok" Anyukamekhoz, rendeltem nekik upcdirect-et, de mivel en vagyok a szlafizeto, igy ott kell lennem alairni. Legalabb latja a csalad, hogy mennyit fejlodott karacsony ota a legkisebb unokajukKép

Most puszi mindenkinek, a mostanaban ritkabban iroknak is, megyek, befejezem a melomat (ha mar a delelotti munkaidomet el-TescoztamKép)

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok

Sajnos nincsenek jó hírem DomirólKép Elöbb beszéltem Diával. Délután bevitték a kórházba mert még mindig kijött belőle minden. Kiszáradt szegényke. Most infúziót kap, de sír egyfolytában mert kiakarja tépni. Még nem tudni, hogy meddig kell bent maradnia. Lehet egy nap, vagy egy hét. Annyira sajnálom szegény törpét. Holnap bemegyek hozzájuk, majd átadom a jókívánságaitokat.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!

Jaj,ez tényleg nem jó hír.KépKép
Nagyon sajnálom szegénykét.
Ha bemész,mond meg légyszi,hogy sok sok gyógypuszit küldök,és gyorsan gyógyuljon meg.
Bogika és Lilike is puszikálja.

Puszi,Saxi
saxi

Diának kitartás,szorítok neki,és Õt is puszilom.

Saxi
saxi

Sziasztok!

Gigi!
Szegény Domi Kép Nagyon sajnálom szegénykémet. Holnap a mi gyógypuszijainkat és jókívánságainkat is add át légyszíves. Dia gondolom benn lehet Vele éjszaka, ugye?! A Szent Lászlóban vannak?

Más:
Oli igazi nagyfiúvá érett, hogy már fodrásznál is járt Kép Anyukád fogja Olit? Mert kedves arca van Kép
A kedvedért nem leszek RR, de nagyon össze kell ám szednem magamat, hogy eleget tegyek a kérésednek Kép Kép Kép

Mica!
Jó, hogy a Fiúk ilyen klasszul elvannak és Gyuszkó is bébiszittert játszhat már nálatok Kép Ezt az időszakot már én is várom, amikor két kölkec majd egymást szórakoztatja, de ugye addig el kell telnie még jó pár évnek.
Tetszik ez a "leszaladás", mintha a spejzba mennél, úgy beszélsz arról a nem kevés km-ről Kép

Saxi!
Mikor fogad a dokkerod? Tudod már? Remélem jól vagy Kép

Györesz!
Nekem Marci keservesen sír, ha mégvizslatom a fogait Kép, de legalább nem harap Kép A 11. óta nincs új termésünk.
Nem semmi Norbikád Kép Legközelebb már fogsz hinni Neki! Jó bilizést! Kakilás után azért hajlandó volt aludni Norbika?

Ma vettünk Marcinak zsírkrétát és most este ki is próbáltuk. Tetszett Neki, de egyenlőre abban leli legnagyobb örömét, hogy minél többet a kezébe markol Kép Már vittük volna fürdeni, erre visszament a szobába, ahol az asztalkájánál rajzoltunk (itt szinte sosem tartózkodunk Vele) és újra elkezdett firkálni és markolni, majd ahogy felhoztunk keservesen sírt. És szinte alig akarta bekapni, talán csak a végét nyalogatta meg egy picit. Azt hiszem, holnap jól el leszek Vele Kép Köszi Györesz, jó ötlet volt! Kép Más is próbálja ki, tuti!

Jelentem autó lemosva és semmi gáz! Nem fagytunk le és csillogunk-villogunk Kép Kép Kép
Gigi! A Corás autómosó tényleg tuti! Ott nem fogsz lefagyni Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!
Holnap a mi gyógypuszijainkat is add át Dominak és Diának kitartást! Szegény kicsi fiú, biztos nem érti, hogy mi történik vele, miért lóg a kezéből az a vacak és miért nem lehet otthon! Remélem hamar túl lesznek rajta!!!!!!
Nagyon édes Oli ahogy tűri a hajvágást! Erről jut eszembe, hogy három hete mi is levágtuk Norbinak fél centisre és Õ is végig türte és annyira édes lett kopaszon, majd valamikor teszek fel képet Róla!

Melinda!
Kaka után volt alvás!Kép Na ná, megfogadtam, hogy ezután még ha csak viccel akkor is ráültetem a bilire, de mindig csak akkor ha Õ akarja!
Örülök, hogy Nálatok is így bejött a zsírkréta, ha megunja akkor próbáljátok ki a gyurmát is, hát az is egy nagy sláger. Norbi kapott olyan gyurmát, amiben figurák vannak, pl. a kisfiúnak hajat lehet csinálni stb., na hát az napjában százszor előkerül.
Amúgy én is várom az ötleteket, amivel le lehet kötni a gyereket! Ami még bejött nálunk az a kisseprű!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Dia
Szegény Domi! Kép Pedig már azt hittem, hogy jobban van. Akkor nagyon szorítok nektek!

Gigi
Olyan nagyfiú már Oli! Kép Szupi a fodrászkodós kép. Én nem igen tudom elképzelni, hogy Bence így ülve maradna, de lehet, hogy a meglepetés ereje őt is az ölembe szögezné. Kép Kinevetni én sem szoktam, kivéve, ha már rugdusódik...de szerintem ilyenkor ő is érzi, hogy már nagyon gáz, amit csinál, mert ő is mindig elneveti magát. Szóval ezt már nem is igen csinálja. Azért nem vagyok én lelketlen, de ilyenkor viccesen néz ki. Kép

Rubint Melinda
Nem emlékszem a fogsorodra, de ha kipeckeled a szemed, és vicsorogva "mosolyogsz", akkor már fél siker. Kép Kép
De jó ez a zsírkrétás ötlet, én még gondoltam, hogy várok, mert Norbi azért idősebb Bencénél, de ha Marcinál így bejött, akkor hamarosan mi is megpróbáljuk.

Mica
Bence bírja / bírná a kesztyűt, csak a kisebb kesztyűje otthon maradt, ez meg mindig leesett róla. De nem fázott a keze. De veszek már valami normális kesztyüt, csak még nem tom hol. Olyan kéne, ami meleg és nem ázik át.

Képzeljétek, ma voltunk lent itt nálunk az erdőben, és Bence csomót gyalogolt, meg tolta a babakocsit. Eleinte még párszor hasra esett, mert a hó alatt jeges volt az út, de ez sem vette el a kedvét, a végén pedig már nagyon ügyesen jött-ment. Szerencsére fagyott volt minden, így koszos sem lett. Kép Kép Múltkor ui. belehasalt a sárba, és amikor felállt, csak úgy csöpögött róla. Kép Jó látvány lehettünk.

Puszi
nmzsx

Jaj györesz, te kimaradtál, pedig nem akartam. Kép

Te, ne törd le a kicsi fiad lelkesedését bili ügyben. Kép Kép Hogy kezted el rászoktatni. Anyu is piszkál engem már, hogy lassan el kéne kezdeni, de Bence még nem jelez, csak a könnybe lábadt szemein látom, hogy dolgozik. Kép Kép
Aranyos lehet Norbika kopaszkás fejjel, tegyél majd fel képet.

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Kitörni készül rajtam a takonykór,Patrik is gyanúsan nyűgös volt egész nap.
Most csak azért írok,mert láttam mi van Diáékkal.Kép
Gigi!
Kérlek add át Diának,hogy puszilom Õket.Nagyon sajnálom Domit,remélem nem kell sokáig az infúzió!!

Megyek,kúrálom magam.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!
Jobbulás Neked!!!!!!

Zsófi!
Én egyáltalán nem akartam még biliztetni Norbi, csak anyu egyik nap azzal állított haza, hogy vett egyet, hogy ha majd kell akkor legyen és mivel azelőtt újságban már mutattam Norbinak a bilit és meséltem róla, hogy mire való (Norbi imádja a babás újságokat, könyveket nézegetni), ezért egyből felismerte amikor meglátta és rá akart ülni, akkor még ruhában ültettük rá, de aztán gondoltam egyet és amikor rá akart ülni, akkor levettem róla a pelust, de azon kívül, hogy csücsül rajta még nem termelt bele (talán most sikerült volna előszőr ha az anyja nem áll az útjábaKép), ül rajta, feláll, belenéz és megállapítja, hogy nincs benne semmi!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

MelindaKép
Igen, anyu fogja az imádott unokáját. Végülis nem én fagytam le a mosóba, hanem a kocsiKép Zsírkréta! Jó ötlet!

GyöreszKép
Tegnap vettem gyurmát. Eddig még nagyon nem jött be. Nem szereti ha valami hozzáragad a kezéhez. Én nagyo menglepődtem, hogy ez már teljesen más gyurma mint a mi időnkben volt. Takarító szett nekünk is van de sokkal izgibb a nagy seprűvel jönni-menni mert azzal jó sok mindent le lehet verni. Nálunk a kisautók a sztárok. Minden mennyiségben. Imádja őket, csak az egész ház ezzel van tele. És még a könyvek kötik le egy ideig. Szinte egész nap szól a zene, nagyon szuper cd-ket vettem neki.

Zsófi, te szívtelenKépKép
Ma mi is elvittük a kutyut sétálni. Mire mi kikászálódunk a kocsiból (sapka, kesztyű, sál föl) addigra Kevin megsétáltatja magát. Vittem a szánkót de hamar ráunt, úgyhogy ő is inkább gyalogolt. Én állandóan elhagyom a kesztyűjét úgyhogy mindig felemás van rajtaKép Ja és minden kesztyűben lefagy a keze! Olyan anorákás bundás kéne, de abban meg nem tudna semmit megfogni. Én a piacon szoktam neki venni. Sajnálok többet kiadni érte, ha egyszer úgyis elhagyom mindig.

Dia bent marad éjszaka DOmival. Holnap megyek és aztán megírom, hogy mi van velük.

Jó éjt, puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Autó az nálunk is van dögivel, imádja is Õket, könyvünk is van nagyon sok és azt is szereti, meg állandóan az Õ fényképalbumait kell nézegetnünk, amin elsorolja, hogy kit lát, úgyhogy ezen felül várom az ötleteket!Kép

kesztyű: én Norbinak belefűzöm a kabátjába és így nem tudjuk elhagyni, gondolom értitek, hogy hogy!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Sehol senki?????

Gigi!
Mikor még Diáékhoz vagy már voltál bent náluk? Mi van Velük?????

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Köszönöm,hogy szorítotok Nekünk!Most haza ugrottam egy pár órára,mert nagyon nehéz a kórházban.Szinte semmit nem aludtam az éjszaka,folyton azt néztem csöpög e az infúzió és,hogy Domi ne forogjon.Mondjuk nehéz is lett volna aludni egy kerti műanyag széken.KépEgész éjszaka hozták a fosizós,hányós gyerekeket.KépDomi reggelre javult,le is vették az infúzióról,aztán megint rosszabodott így újból rákötötték.KépSzegénykém csak sír,éhes,szomjas de minden ki jön belőle.Ne tudjátok meg tegnap,hogy nézett ki!Mint egy élő halott.A szeme karikás,beesett a szája lila.Szörnyű volt.Mind a ketten elég nehezen viseljük a kórházat.Én hulla vagyok,ő pedig nem tud aludni mint más gyerek csak sír,sír.KépÁááááááááááááááááááááá nem is részletezem tovább!!Most megyek iszok még egy kávét és felváltom Tamást.Ja,apropó pisilve fosizok én is:KépPuszi Mindenkinek,nem tom mikor jövünk haza...Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Kitartás és sok-sok gyógypuszi Domikának!

Puszi
Szilvi
sys

Szia Dia!
Nagyon szorítok Nektek, hogy hamar meggyógyuljatok! Jajjjj annyira szörnyű lehet ilyen kis betegen látni a fiacskádat! Kitartás!!!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Dia!
Minden erőmmel szorítok Nektek! Tudom, nagyon nehéz ott benn, látni szegény Domit, ahogy nem érti mi van körülötte, de mindent megtesznek Érte biztosan és meggyógyul a kisfiad. Kitartást Nektek! Domikának pedig sok-sok puszit!

Lányok!
Most igazán nincs is kedvem írni, annyira szörnyű, ami Domival van Kép
A lényeg, hogy voltam ma laborban és tök jó a vérképem. Marci mostanság nem kíméli kismama anyukáját, rossz, mint az ördög, én pedig mint a kicsavart citrom.

Ennyi negatívság szerintem elég volt mára belőlem. Bocsi!

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Lányok!

Dia, ezúton is küldöm a sok-sok gyógypuszit, én is tiszta szívemből drukkolok értetek!!!

Valóban nagyon sokat gondolok erre a mindig vigyori kicsimanóra, igazán megviselt ami vele történ! Kép Olyan furcsa, hogy mennyit panaszkodunk a "rosszcsont" manóinkra, ilyenkor meg, amikor ott állunk a szemünkfényének betegágyánál, annyira eltörpülnek ezek a dolgok, az ember mindent, de mindent megtenne, hogy segítsen!
Dia, ha bármiben tudok neked segíteni, csak szólj!!

Melinda! Örülök, hogy jó lett a vérképed az is jó, hogy nem ájultál el utána! Marcika rosszcsont volt? Biztos a front. Persze én is elkiabáltam, Rolcsi is olyan volt ma megint mint az ördög, dobott is egy szaltót (szó szerint megfordult a levegőben) a fotelról, eszméletlenül pörgött.

Gigi! Nagyon hasonlítasz anyudra! Õ is nagyon szimpatikus, kedves arca van, és lerí róla, hogy odavan a kis szőke hercegedért! Kép Édes Oli ahogy tűri a fodrászolást!
Gondolom, téged is megviselt a kórház, rendes vagy, hogy bementél hozzájuk, biztosan nagyon jól esett Diának!!!

Györesz! A februári kismamában most a kicsik alvásával, illetve nem alvásával foglalkoznak, van benne egy két érdekes dolog, és megnyugató, hogy teljes normális dolog az is, ha egy törpi többször felébred még! De ügyes nagyfiad van, mindjárt szobatiszta lesz!

Most én sem tudok többet írni. Kép

Puszi mindenkinek!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Dia!
Úgy reméltem,hogy jó híreket olvasok,egész nap gondoltam Rátok.Sajnálom,hogy még bent kell lennetek!KépNem is tudom mit mondjak,annyira rossz lehet ez mindenkinek,hogy beleborzongok,ha rágondolok!Kívánom,hogy minél hamarabb újra otthon legyetek!!!Kép

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

Reggel beszéltem Diával. Szerencsére Domi már jobban vanKép Éjszaka már nem kapott infúziót. Most várják a pisi eredményét, hogy kell e még kapnia. Ma már evett is és egyfolytába nyomta a szöveget míg beszéltünk a telefonon. Úgyhogy a gyógyulás útjára lépett! Kép

ÉviKép
Jól mondod, engem is megviselt a beteg kicsik látványa.

Na ezalatt a két óra alatt miközben írtam a hsz-t hívott a Dia, hogy mennek haza!Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia!
Nagyon örülök, hogy jobban van Domi! Annyit gondoltunk Rátok (anyukámmal együtt)! Akkor mostmár meggyógyult, vagy még csak gyógyulgat? Mindenesetre további gyógypuszikat küldök!!!!!

Évi!
Ezek szerint megjelent már a februári Kismama?
Hát úgy tűnik Norbi teljesen odaszokott mellém! Éjjel 2-3 vagy hajnal 4-5 körül már nem marad meg az ágyába, ha vissza is tudom altatni a karomba, akkor ahogy betenném az ágyába már sír is torkaszakadtából egész addig míg át nem viszem magam mellé, akkor egyből elhalgat és már alszik is reggelig! Szerinted ez nagy baj? Tulajdonképpen engem nem zavar, mert többnyire jól alszok, ha mellettem alszik Õ is, csak néha mégis félek, hogy ha teljesen odaszokik, akkor meddig fogja velem tölteni az esti alvása felét???

NOrbi ma csak úgy volt hajlandó ebédelni, hogy egyedül evett a kanalával! Nagyon kis ügyes, de mondanom se kell, hogy hogy néz ki utánna!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

HURRRRÁ! Ez aztán a jó hír! Most itthon egy-kettőre meggyógyul ez a nagyfiú!
Dia nyugodj meg, most már próbálj te is minél többet pihenniKép

GigiKép Hogy vagytok? Mi volt a GEKKO-ban?

GyöreszKép Igen, megjelent. Ez az együttalvás dolog nem egyszerű! Szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy belefér-e! Van aki nem tudja elképzelni, hogy a kicsivel aludjon, másnak pedig ez a természetes. Nálunk mindhárom csemete hálótársunk volt. Martin emlékezetem szerint hamar kikéreckedett a közös ágyból, Vivi tovább igényelte, de kb. 2 éves korában kapta meg az első igazi heverőjét, akkor szokott át, mondván ő már olyan nagy lány! Kép Én (és a párom isKép) nagyon szeretem, hogy ott szuszog a picur mellettem, olyan jó odabújni hozzá! Nálunk úgy alakult ki, hogy az esti fürdés, szopi után beteszem a kiságyába és éjszaka (sajnos még legalább 2-3x felkel Kép) odaveszem magunkhoz. Bízom benne, hogy egyszer csak átalussza majd az éjszakát és akkor nem is kell már odavenni, addig pedig élvezem, hogy két pasival alszom Kép

Melinda! Jól vagy? Remélem Marcikád ma már jobb fiú lesz! Akaratlanul is eszembejutott amikor Marcikáért izgultam, az is olyan szörnyű volt, de jó hogy ez már a múltté! Azóta minden rendben van vele?

Kata! Kép
Remélem végül megúsztátok a betegséget! Ti hogy alszotok mostanság?

Puszi mindenkinek!
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Most csak gyorsan. Lackó jól lefárasztott az elmúlt pár napban, még a gépet bekapcsolni sem volt erőm. Szegénykémnek 3 foga is előtörni készül, úgyhogy szegénykém nagyon szenved, nyűgizik egész nap. Kép

Dia!
Én most olvastam mi van (volt) Domival. Kép Jó, hogy már jobban van. Mi is küldjük a gyógypuszikat!

Györesz!
A rajzolás nagyon jó ötlet volt, Lackó is nagyon szeret firkálni, és egész sokáig leköti őt. Kép

Évi!
Nem is tudtam, hogy Imrén laktok. Ott merre felé?
Én is olvastam a Kismamában az együttalvásról szóló cikket.
Lackóm csak a saját ágyában hajlandó aludni. Bevallom kicsit bánatomra, olyan jó lenne néha összebújva aludni. Kép

Melinda!
Remélem jól vagytok, Marci kicsit "angyalodott". Kép

Kata!
Jobbulást neked is!

Kicsit visszatérve a beszéd témára, el vagyok ájulva a fiamtól. Amióta voltunk a védőnőnél, mintha kinyitották volna a beszélőkéjét. Egész nap be nem áll a szája. Párbeszédet folytat az utca összes kutyájával, folyamatosan mutogat, és kérdezgeti, hogy mie,mie? Huzza a kezemet, hogy jeje (gyere). Úgyhogy teljesen kész vagyok tőle!:D

Este még próbálok jönni, képekkel is.

Akinek nem írtam külön, annak is sok puszi!

Sziasztok!

Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok,

Dia,
Remelem, hogy mostmar minden jol alakul, tovabbi jobbulast es kitartast!Kép Gyogypuszik es +++++++ energia uton hozzatok!Kép

Gyoresz,
Szerintem nincs gond belole, ha most hagyod melletted aludni. Most ert abba a korba, amikor mar tudja, hogy mi az a felelem az anyatol valo elvalastol. En sem eroltetem Zolcsit, hogy egyedul aludjon, hiszen most erre van szuksege, hogy ott erezzen maga mellett. Kesobb ugyis leszoknak rola, meg simogatni is alig lehet majd oketKép

Evi,
Ismeros a ket pasival alvasKép Enis imadomKép
Foleg az a jo benne, hogyha felsir felalomba, csak megsimizem, es mar csend is van, nem kell koborolni az agyahozKép Hiszen te is tapasztaltad mar, hogy ugyis leszoknak az egyutt-alvasrolKép

Melinda,
Jah, hat most megereztem ezt a leszaladastKép A 240km nem is lett volna sok, csak az zavart, hogy delelott odafele, delutan meg visszafele vegig szembe sutott a nap. Mar ragom magam joideje, hogy venni kene napszemuveget a vezeteshez, de a tegnapi nap megerositett ebben, ugyhogy fizukor befektetek egybeKép Nameg vegre szereltetek riasztot a kocsiba, nem mintha itt veszelybe lenne, de elegem van a kulccsal valo nyitogatasbol 2szatyor+Zolcsi a kezemben szituacio mellettKép
Ez is a fizura varKép

Jah, ma megmertek a sracaimat:
Gyuszko 22kg es 114cm
Zolcsi 11,65kg es 79cm (5/3foggal)

Most rohanok, mert Zolcsi elmaszott, es meg felveri a batyjat!Kép

Mica
mica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?