Sziasztok!
Tegnap eljutottam a tornára,nagy nehezen,mert Ruszlán különböző kifogásokkal rukkolt elő indulás előtt.
Nem hagytam magam meggyőzni és nem bántam meg.
Azt mondta a szomszédasszony,hogy idősebbek járnak ide,mert ez olyan tingli-tangli tornácska.Jól el lehetek tunyulva,mert ma alig bírtam kimászni az ágyból.
De jól esett nagyon!
Györesz!
Nagyon örülök Neked!!!
Norbika nagyon ügyes és okos nagyfiú lett,mióta nem hallottam Róla.Azért Márti súgott ám néha Rólatok!
Apának és Neked drukkolok,hogy az a csoda Rátok találjon!
Gigi!
Boldog Névnapot!
A motoros képek is nagyon tetszenek,de a fülhallgatós!Nagyon-nagyon puszilnivaló Olid összegyűrött kis pofija!
Egy bringára én is nagyon vágyom!
Dia!
Patrik még csak 8 fogú,de kettő most nagyon beindult.Éjszakáink is határozottan romlanak.
Nagyon jó kis konyhát kapott Domi!Egy szavad sem lehet,még kávét is kapsz!
Melinda!
Patrikhoz ugyanannyit beszélek,mint Raulhoz,mindent magyarázok,mutatok.Raul ilyen idősen már szépen beszélt(mondjuk egy hetes volt,mikor felvágták a nyelvét.
).Patriknak is vannak érthető szavai,de nem túl sok.Szóval nem izgulok emiatt,minden gyerek különböző.
Judit!
Jó nagy már Lackó!
Védőnő
.Pilisen is van egy olyan,hogy feláll a szőr a hátamon,ha ránézek.Még jó,hogy nem hozzá tartozunk.
Évi!
Jó,hogy írtál!
Patrik is csüng rajtam,nehezen enged el maga mellől.Ez a tegnapi torna volt 14 hónapja szinte az első kikapcsolódásom a gyerekek nélkül.Én sem aludtam át Patrik születése óta egy éjszakát sem.
De most már nem ébred olyan sokszor.
Köszönöm,amúgy jól vagyok,bár ennél a hétvégénél azért jobbat is el tudnék képzelni:Ruszlán ma 24-ezni ment,holnap de. alszik,du.lovardázik estig.Holnap után este pedig polgárőrködik...
Saxi!
Édesek a picuris képek!
Ilyen képek láttán sajog picit a szívem,bevallom.
Olyan gyorsan megnőnek!
Hogy vagytok?Válasz érkezett?
Szilvi!
Hallottam erről a homeós szerről,megvárom,mennyire lesz jó a Multitabs,aztán lehet,hogy egyszer kipróbálom.
Picuri Gergő is nagyon aranyos!
Reni köhög még?
Puszi mindenkinek!
Kata