Jó reggelt!
Sajnos elég izgi lesz nekünk ez a finish, mert Bence hát nem igaz, de már megint beteg. Mi lesz szegénykémmel? Teljesen kivagyok miatta, ha ma megint antibiot kap.
Mi azt gyanítjuk, hogy homloküreggyulladása van, a neten is utánaolvastam, passzolnak rá a tünetek. Mindig fáj a feje. Én persze jól vagyok, csoda, hogy nem kaptam el tőle semmit. (lekopogom)
Roz
Hát most már az éjszakai alvásról lemondtam, így baba nélkül még bírom is, amúgy is rossz alvó vagyok. 2-3 órát alszok agyfolytában. Tegnap annyira szúrt éjszaka a hasam két oldalt, eléggé fájt, de nem görcsölt. Nappal nincs semmi gond.
Az utazás is jól sikerült, a lány jól viselkedett, pedig amúgy nem szereti az autózást. Apósoméknél olyan de olyan jóízűt ettem, felesége istenien főz.
Én kb. 7. osztályos lehettem, amikor kilőtték a fülem és kaptam anyutól egy szép arany fülbevalót. De nem bírta a fülem és kivettem, természetesen a lukas zsebembe raktam. Azóta sem felejtem el, mert anyukám összekuporgatta nekem nagy nehezen és így jártunk. Én is nagyon ragaszkodok minden holminkhoz. Bence semmit sem tett tönkre, csak a zsúrján pusztítottak a gyerekek régebben, sírt is miatta rendesen.
Nana
Sajnálom, hogy így görcsölgetsz, nekem még most is alig görcsöl. Nem tudom, hogy mikor szülök, mert nem nagyon érzem jelét, amiket általában ilyenkor hallok kismamáktól. Viszont már nagyon feszülök, néha úgy érzem kipukkadok.
Lina
Akartam neked írni, hogy nekem Kecskeruta fűt javasolt a védőnő tejcsihez, de, ha a bogyó beválik, akkor mindegy. Ebbe az Outletbe már én is elnéznék. Nemsokára felvehetem már a ruháim, de várom.
Lili
Én is úgy várom a tavaszt, hogy lehessen sétálni. Nekem is jó, a babák is szeretik általában. Igaz Bence olvasni nem hagyott, ha leállt a kocsi rögtön felébredt a kis bestia.
Seriff
Milyen buliban voltál? Olyan táncikás, vagy beülős beszélgetős?
Syg
Debreceni vagy eredetileg?
Erszényes
Vigyázz magadra, ráérsz szép lassan megcsinálni a dolgokat. Ment az email, remélem jó lesz. Én köszönöm nem kérem az ingyen újságot, mert, ha kell férjem tud hozni.
Férjem már nagyon jönne haza, úgyhogy csütörtöktől szabira jön. Reméli, hogy hétvégén meglesz a bébi. Hú ez a hideg! A férjem kabátját kell már felvennem, mert az enyém nem ér be, de ez meg kicsit nagy rám, na de sebaj, kibírom ezt a pár napot. Holnap megyek ctg-re. Múltkor mondta a dokim, hogy negatív. Ez azt jelenti, hogy nem mmutat fájásokat?