Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm jól vagyunk!

Még nem tudtam mindent elolvasni. Kép
A szülinapomra apa elvitt vacsizni. Kép (Romantikusan a Danussal) aztán én elmentem a barátnőimmel moziba. "Csak szex.."-et nézni. Kép Nagyon jó volt. Nekünk nagyon tetszett. Kép

Azután amikor hazaértem apa itt várt egy nagy csokor virággal és tortával. Kép

Pénteken felmentünk Pestre. Apának vásároltunk outlet-ben. És voltunk a Mega Toys-ban babakocsit nézni. Nagyon meglepődtem mert minden jóval olcsóbb volt mint eddig. Kicsit kérdezősködtem és kiderült a mega toys a kifutó és utolsó darabok áruháza lesz, ezért minden jóval olcsóbb. most még vannak "új" darabok is, de nem sokáig. Ha vkinek kell vmi, csak odamenjen.

Seriff, mailt megkaptam. nagyon köszönöm. Ne haragudj ha tolakodó voltam. Ezt a mailt címet direkt erre kreáltad???

Ja éjszaka jó kis buli volt a lépcsőházunkban, vmi fiatal bandánál buli volt, bár mi semmit nem hallottunk belőle. Annál inkább a lépcsőházban való rohangálásból, a szomszéd ordibálásából és kergetőzéséből. A végén vki kihivta a rendőröket, akik egy egész hadsereggel kivonultak Kép 4 vagy 5 rendőrautó tele rendőrrel.
...

Seriff, nálatok milyen buli volt?? Most olvasom

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes én is Happy névnapot kívánok!!! Anyukám is Ágnes. Kép

Cukker, nagyon szorítok én is és tegnap este is gondoltam rád, mi lehet veletek. Kép

Pille,
Jó hogy végre írtál. Vigyázz nagyon magagadra! A mhelyen pedig kíméld magad!!

roz,
4. gyerek apa volt? hol csavargott?

KépKép
KépKép
nana09

seriff
elhiszem hogy fárasztó
ez cicifüggőség hát nem tudom miért ne ehetna ha éhes szerintem ez a 3 órás cici simán bele fér még az ő korában 1 éves kora körül már jobban aggódnaék Kép adrinál nekm is akkor kellt volna kökeménynek lennem de látod én is gyenge vagyok mert ma este is adtam neki 2 szer enni egyébként is az utóbbi rengeteg fogyott mások szerint is nagyon vékonyodik niki is kb ilyen korában kezdte el cérna szindrómát

nana
igen apa volt 4. gyerek Képelment az este focizni aztán bilárdozni haverokkal későn jött haza de regelmár ment korán piacra
de remélem ma már itthon is lesz ( vagyis ajánlom neki Kép Kép )

Kép

Kép

Kép
roz23

nana
ez film engem is nagyon érdekelt volna apa nem szert moziba járni minidg elalszik Kép
de nagyon aranyos férjed hogy el vitt vacsizni Kép hova szoktatot menni ilyenkor ?
danusnak hogy tetszzett ??

Kép

Kép

Kép
roz23

o csajok olyan szomorú vagyok tegnap elveszttem a fülbevalómmég apától kaptam anno egy karkötövel sé egy nyakláncl együtt most reméltem ha porszívozok meglesz már az udvart és átnéztem és sehol ninics Kép pedig ugy szerettem igazánnem zért mert arany avy ilyesmi hanem mert apától kaptam ő olyan földhözragatt ember nem tud meglepiket venni meg semmit és ezt anno tökl egyedül ment el és vett emg nekm és ugyhogy egyáltalán nem tudtam róla szóval ez nekem olyen sokat jelentett

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
jó éjszakánk volt, ahogy így olvasom az éjszakai alvás történeteket, Lilike nagyon ügyes kislány. 8-kor evett, 10-kor aludt el, aztán csak fél 2-kor kelt fel. Cicizett, aztán bealudt rajta, aztán megint rájött, hogy éhes..., teázott is, és ezt játszottuk negyed négyig, akkor már nem bírtam, és mondtam, hogy jöjjön a tápi. Csináltam neki egy kicsit, három perc alatt megevett még 20 g-ot és beájult. Egyszerűen nem tudom, hogy meddig küzdött volna még az álmossággal, ha nem adom oda neki. Aztán fél 8-kor kelt újra.

Tejcsi több van, de ezek szerint még nem elég. Annyi, hogy eddig 50-70 g-okat szopizott gond nélkül, utána már berágott, mert nem jött rendesen, most már 100-110 körül, szerintem ez is haladás, hogy azóta csak 20-30 g tápit eszik, és nem 60-80-at.
Sajnálom a fülbevalódat, én is úgy tudok kötődni a dolgaimhoz.

Nana,
ezt az "apának vásároltunk az outletben"-t kihagyhattad volna, megkaptam, hogy ilyet mi is gyakran csinálhatnánkKép
Ja ugyanis a Szláva titokban, munkának álcázva babanetet olvasKép

Cukker,
jól vagy, minden ok?

Syg,
ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy ha csak nagyon nem muszáj, nem fogok tejcsit fejni.
Most Lili alvás előtt épp csak annyit cicizett, hogy bealudjon, éreztem, hogy még nagyon tele van, nagy örömmel nekiálltam, hogy most aztán biztos jó sok kijön, erre vagy 5 ml-t sikerült kipréselni. Õ még vagy 50-et tudna belőle enni, azt tuti. Majd ha felkel kiszlopálja a maradékotKép
Csak már unom, hogy mindenki ezzel a fejéssel csesztet, orvos, védőnő...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Tegnapi nap jól sikerült, Manó odafelé is aludt egy kicsit, visszafelé meg végig. Ott is nagyon jól viselkedett.
Én csak 1 osztálytársamat nem ismertem megKépKép

Lina,
lehet már több a 3 urticától is. Ha fejsz egy ideje, akkor könnyebben jön már a tej, mert hozzászokik a cici a fejéshez. Én nem vagyok fejéspárti, de ha nem teszed gyakran cicire Lilit, akkor inkább fejj egy kicsit, ha érzed, hogy tele a cici. Eleinte nem fog menni, de aztán igen. Ez később is így van, velem legalábbis így volt, van. Most is, ha kajcsijába akarok fejni, nehezen jön, pedig tele a cici. Nincs hozzászokva a fejéshez. Egyébként fejni nagyon unalmas, én inkább cicztettem.

Seriff,
én is ebbe a hibába estem. Mindig cicit adtam neki, hogy egyen csak, hízzon, aztán látod, mi lett belőle. Bár az is igaz, hogy ők éjjel híznak, nőnek. De most van egy kis cicibolondom, akit éppen az éjjeli cicizésekről szoktatgatok le. Persze, könnyebb 10 perc alatt visszaszopiztatni, de hosszútávon gondolkozva nem az igazi.

Roz,
mit is akartam neked? Ja igen! Nem tudom még, hogy bekavart-e a tegnapi nap az éjszakába, mert negyed 1-re értünk haza, úgyhogy a tegnapi éjszakát nem lehet értékelni. Majd ma kiderül.

Erszényes,
boldog névnapot utólag is.

Kép
sygnum

Erszényes,
mail ment, 3 ember nevében.

Kép
sygnum

sziasztok.

Mégegyszer köszönöm a névnapi köszöntéseket és a segítséget is. Nagyon rendes csajok vagytok!!!!! Kép

Cukker: én is gondoltam rád hogy mi lehet veletek. Olyan izgi hogy nemsokára már te is babázhatsz! Kép

Nana, Pille jó hllani rólatok!! Kép

Roz: sajnáloma fülbevalót. Egyszer 3 éve én is pont így jártam az apától karácsonyra kapott fülbevalóval, ami egyszer volt rajtam. Kép

Lina: örülök, hogy jó éjszakátok volt Kép, különben már nemsokára ideér a nagyon hideg levegő. Nem tudom az mit tesz majd a csöpségekkel?! Kép

Nálunk teljes a káosz Kép, ha tegnap nekem vki azt mondja, hogy ma fel lesz fordítva az egész ház akkor azt mondom neki hogy soha!!!
Történt uis hogy betettük a kiságyat Janikának a hálóba de annyi hely sem maradt hogy normálisan közlekedjünk mert beépített volt az egész hálónk, hatalmas franciaággyal. Úgyhoy most megszabadultunk az egésztől és mivel ebbe volt minden bepakolva igy az egész ház egy szemétdombra hasonlít. Kép Szóval tegnp is és ma is egész nap ez ment meg még fog is. Én meg fájok mindenol. Kép
De nemsokára itt lesz az öcsém és segít meg persze apa is egyfolytában dolgozik.
Bocs hogy ilyen hosszú voltam de most szusszantam egyet, megyek folytatom.

Szép napot!!

KépKép
erszényes

Erszényes,
csak aztán nehogy túl sok legyen! Vigyázz magadra, néha pihenj is!

Roz, tudom, mit akartam még.Én is ilyen vagyok, h amit aputól kaptam, kapok, azok szent dolgok. Múltkor kapott tőle leona játékot, természetesen még aznap este földhözvágta és elromlott a zenélője. Én olyan szomorú lettem, h rögtön sírva fakadtam. Addig nem higgadtam le, amíg nem sikerült megcsinálni, és ez nem a játék miatt, ahnem azért, mert tőle kapta.
Remélem, megtalálod a fülbevalód!

Kép
sygnum

sziasztok

Lina! örülök, hogy kevés a tápiKép ügyi vagy nagyon...fejéssel egyetértek syggel nekem is nehéz volt elején (nem fejek most se nem nagyon van +) de aztán 2-3 hónapos korára már 100-130ml is lejött (ha kimaradt egy kajcsi vagy valami más miatt)
SOkat ciciztesd (nappal amikor amúgy is ébren van) be fog indulni és NAGY NAGY önbizalom!!!nekem a teák nagyon beváltak (ha elfogy 1 napig nem iszok rögtön észreveszem)
Hogy alszik el Lili (magától, ringatva, cicin?)

Roz! keresd fémdetektort sajna nem tudok küldeni de drukkolok, hogy meglegye...

Magunk közt mondom: apa 4 napja beteg és használhatatlan, így mindent én csinálok (na jó tegnap segített egy picit, de babócához hozzá se ér: ezt megértem és ez ok) már kezdek kilenni Roz, hogy a fenébe bírod ????Olyan jó anya vagy és feleség és sokkal fiatalabb is vagy nálam, én meg kész csőd vagyok...
na megyek, mert emailt is kell olvasi és Benőkém bármikor kelhet Kép

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
Lili elég ügyesen elalszik, ha álmos.
Szopi közben látom már rajta, hogy utána elalszik-e vagy kukorékolni fog. Ha álmos, akkor elég néhány percre a mellkasomra rakni, és már alszik is, kb 5-10 perc múlva le is lehet tenni az ágyába.
Ha meg nem álmos, akkor próbálkozhatunk mi mindennel, szopival, cumival, mellkassal, akkor csak vigyorog. Kb. 2-3 óra ébrenlét után lehet próbálkozni, akkor szoktam neki kicsi cicit adni, aztán jöhet a pocakomra aludni.
Viszont éjszaka is csak akkor ébred fel, ha éhes, csak cici-anya hiányból nem. Tegnap is csak egyszer keltünk, viszont akkor a kukorékolós felkelés jutottKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!!!

Sehol senki?

KépKép
KépKép
nana09

sziazstok Kép

hu ez a hideg rettenetes Kép meg ez szél is Kép

nana
én vagyok csk már 3 szor irtam üzit de mind elszált remélem ez nem Kép
danus ment oviba?? hogy vagy ma reggel pocak?

Kép

Kép

Kép
roz23

Halló, mi ittvagyunkKép!

Syg, nagyon ügyi Leona, h így bírta a kiruccanást! Tudom, h elrontom ezzel az éjjel is rögtön cicit a szájába dologgal, azt hiszem helyre kell tenni magamban, h ettől sem fog jobban hízniKép. Mindenesetre tegnap még nem bírtam magam rászánni a "nevelésre", avagy tanításra.....

Bepa, Apa gyógyuljon meg gyorsan, ez sajna ilyen, ha ők betegek, akkor nagyon....

Roz, ha majd nem keresed annyira fülbevalót, biztosan meglesz!Kép

Kép
seriff

Szia Roz!

Danus ment oviba. Pocakbaby úgy érzem jól van. Kép Nagyon édes egy gyerek amikor már izgulok mert rég nem éreztem a mocorgását, akkor megbeszélem vele hogy "csak egyet, hogy anya megnyugodjon" és ő rögtön jól odarúg egyet. Kép

Tegnap délutántól viszont rengeteget görcsölt a pocim és a baby is nagyon passzív volt, biztos a nagy front.
Gondoltam is rá hogy szegény Cukker, ő hogy lehet. Lehet hogy beindulnak az események a nagy hidegre. Kép

És ti hogy vagytok? Gyerköcök? Éjszakátok milyen volt?

KépKép
KépKép
nana09

Mino,

de jó, hogy jelentkeztél! Nagyon sajnálom az éjszakászásokat. Csak annyit tudok írni , bár tudom, hogy ez most nem vigasztal, hogy egyszer vége lesz. Ez most még kicsit hihetetlen, de így lesz. Az én kicsi Milánom két és fél éves koráig nyafizott éjjel. Volt, hogy csak egyszer- kétszer, de volt, hogy tízszer kellett bemennem hozzá Kép. Nálunk valamennyire bevált a cumisüveg, amibe vizet tettem, ezt éjjel megtalálta, ivott és visszaaludt. Lehet, hogy enélkül még többet ébredt volna. Én is nagyon kivoltam, de elmúlt Kép. Nagyon sajnálom, hogy így rosszul lettél, próbálj pihenni napközben, csak ezt tudom mondani.

Syg, Mino a babik csudajó pofik. És a mamik is, hogy örülnek a fiatalok egymásra találásának Kép.

Mrege, sajnos az tény, hogy mire egy babánál kialakítasz egy rendszert már tuti, hogy változik és megint újat kell kitalálni. És az is valószínű, hogy ami az egyiknél bejön, az a másiknál nem.

Roz, lehet, hogy Nikinél van a fülbevalód? Annyira szeretne már, hogy beszerzett magának egyet Kép. Én úgy voltam vele, hogy most túl leszünk ezen a lyukasztáson, nagyobb korában jobban emlékezik majd a fájdalomra. És tényleg elég jól viselte Kép.

Bepa, jobbulást!

Lina, nagyon ügyes ez a kicsi lány, nem lehet rá semmi panasz Kép.
balim

nana
de édes lehet a baby de jó is pocakosnak lenni Kép szeded rendeszeressn a magnéziumot vagy csak ha görcsölsz ?
nálunk mindn eoks niki elment oviba nekem kellne magam összvakarni hogy csináljak valmi mert semmi kedvem
éjszakánk egész jó volt bár adri már 11 kor mászott ki a szobájából és viszsa kellet altatni de ez apa feladata volt mert miatta ébredt fel Kép ugyhogy én horkoltam tovább Kép
áki ma egyszer sem ébredt ugyhogy nagyon jó kis éjszakánk volt
mától kezdek ey ujabb gyötrő fogyókúrát ha ez is sikertelen lesz már nem tudom mit csináljak pedig már tornázom is
lehet hogy tényleg más az oka hízásomank és nem az evés nem tudom de már nagyon útálom magam miatta

seriff Kép
igazán énis azt érzem hogy meg lesz vagys remélem bár nem vagyok nagy ékszer függö igazán ahogy elgonodlkofdtam nem is biztos hoy szombaton veszet el lehet hoy már régebben cska nem vettem észre
a multkor irtad kenyérsütöt hát nem is tudom biztos jó de náluk annyira nem jött be tibor nem szerti annyira meg nem is minidg sikerül hiába receptben leirva hogy milyen kallsz is lesz de mire az ember kitapsztalja el megy kedve tőle Kép nekünk idáig kettő sikerült olyanra hogy el is fogyon bár leht hogy azért is mert ugye sok olyan reci van ami kell sajt meg tej meg tejföl kefir... és azokat mi nem probáltuk
szilikonos muffin forma , nekem az van én pennybe vagy auchanba szoktam venni már van mindn efjat kuglóf torta karika muffin meg gyümi keyér sütőú is ott akciósak szoktak lenni olyan 1000 ft darbja bár nem tudom a teflonos mennyibe kerül
miylen volt az éjszakát ?? hancihogy aludt ??

syg
na éjszaka ????? mindn erendben ment ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

syg, örülök, h. jól bírta Leo az utat. Kép Most hogy aludtatok?

Beáék, mi kell úszáshoz? Vszínű, h. most szombaton kezdünk. Mikor mentek? 2-re?

Rozi, nektek tényleg van felesleges úszópelusotok? Mekkora? Jó lenne Zsófira? És megvehetnénk tőletek? Kép Bocs a sok kérdésért. Kép

Ser, én is mindig ciciztetem, amikor felébred, én is apa miatt is....de ma este kicsit hagytam, meg cumit adtam neki, de nem tetszett a kisasszonynak....9-kor aludt el, és már fél1-kor fent volt. Egy ekkora kis pufigépnek Kép bírnia kellene már 6órát kaja nélkül...ő meg mindig enne Kép ....múltkor bezzeg 8- fél 3-ig húzta. Ha egyszer kibírja, máskor miért nem? Nem értem én őt. Kis bélpoklós, vagy cicifüggő???? Kép Kép

Roz, sajnálom a fülbevalódat, biztosan meglesz, ha nem keresed, úgy szokott lenni. Kép

Nana, tessék pihenni! És jó Neked, h. fodrásznál voltál, én is mennék.

Mi lesz velünk ilyen hidegben? Kép Zsófi csak kint alszik nagyokat...bent csak fél órácskákat.....na, majd vhogy lesz.

Mino, gyere sűrűbben, és bocsánat, h. múltkor olyan keveset tudtunk beszélni, de siettünk. Kép
birolili

lili
Kép már nincs meg egyébként dehogy is pénzér akartam csak ugy odadtam volna de közben mér odatam egy ismerősnek nekik is pont kellett Kép de hatudtam volna szívessebben adtam volna nektek a mindegy
ne izgulj ez hideg állitólag csak 2-3 napig tart Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Sajnos elég izgi lesz nekünk ez a finish, mert Bence hát nem igaz, de már megint beteg. Mi lesz szegénykémmel? Teljesen kivagyok miatta, ha ma megint antibiot kap. Kép Mi azt gyanítjuk, hogy homloküreggyulladása van, a neten is utánaolvastam, passzolnak rá a tünetek. Mindig fáj a feje. Én persze jól vagyok, csoda, hogy nem kaptam el tőle semmit. (lekopogom)

Roz

Hát most már az éjszakai alvásról lemondtam, így baba nélkül még bírom is, amúgy is rossz alvó vagyok. 2-3 órát alszok agyfolytában. Tegnap annyira szúrt éjszaka a hasam két oldalt, eléggé fájt, de nem görcsölt. Nappal nincs semmi gond.
Az utazás is jól sikerült, a lány jól viselkedett, pedig amúgy nem szereti az autózást. Apósoméknél olyan de olyan jóízűt ettem, felesége istenien főz.

Én kb. 7. osztályos lehettem, amikor kilőtték a fülem és kaptam anyutól egy szép arany fülbevalót. De nem bírta a fülem és kivettem, természetesen a lukas zsebembe raktam. Azóta sem felejtem el, mert anyukám összekuporgatta nekem nagy nehezen és így jártunk. Én is nagyon ragaszkodok minden holminkhoz. Bence semmit sem tett tönkre, csak a zsúrján pusztítottak a gyerekek régebben, sírt is miatta rendesen.

Nana

Sajnálom, hogy így görcsölgetsz, nekem még most is alig görcsöl. Nem tudom, hogy mikor szülök, mert nem nagyon érzem jelét, amiket általában ilyenkor hallok kismamáktól. Viszont már nagyon feszülök, néha úgy érzem kipukkadok.

Lina

Akartam neked írni, hogy nekem Kecskeruta fűt javasolt a védőnő tejcsihez, de, ha a bogyó beválik, akkor mindegy. Ebbe az Outletbe már én is elnéznék. Nemsokára felvehetem már a ruháim, de várom.

Lili

Én is úgy várom a tavaszt, hogy lehessen sétálni. Nekem is jó, a babák is szeretik általában. Igaz Bence olvasni nem hagyott, ha leállt a kocsi rögtön felébredt a kis bestia.

Seriff

Milyen buliban voltál? Olyan táncikás, vagy beülős beszélgetős?

Syg

Debreceni vagy eredetileg?

Erszényes

Vigyázz magadra, ráérsz szép lassan megcsinálni a dolgokat. Ment az email, remélem jó lesz. Én köszönöm nem kérem az ingyen újságot, mert, ha kell férjem tud hozni.

Férjem már nagyon jönne haza, úgyhogy csütörtöktől szabira jön. Reméli, hogy hétvégén meglesz a bébi. Hú ez a hideg! A férjem kabátját kell már felvennem, mert az enyém nem ér be, de ez meg kicsit nagy rám, na de sebaj, kibírom ezt a pár napot. Holnap megyek ctg-re. Múltkor mondta a dokim, hogy negatív. Ez azt jelenti, hogy nem mmutat fájásokat?

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Roz,a szokásos éjjelünk volt, 2-4-6-os ébredéssel.
Óh,majd akkor jobban figyelem az akciós újságokat,mert én még csak drága szilikonos muffinformát láttam, 5ezerért. JA, a recepteket megkaptam, köszi, egyszer régen már elküdted nekemKép. Nekünk nincs kenyérsütőnk, most pedig megerősítettél, h nem is kérek azt a szülinapomra. Igazából nem is férne már el a konyhában a pulton, a szekrényből meg tutira nem venném elő, még levihetném a pincébe,h ott zúgjon-és akkor ott lenne a pékségKép! Tesóméknál is a kalácsok szoktak finik lenni, de azt meg csak azzal dagasztja-én meg kézzel, és úgy is jóKép!

Balim, a helyzet az,h délután 2től már ügyelet van, ezért nem írtak Neked rögtön leletet, és úgy látszik az ügyeletesnek át kellett mennie az Izsákira (merthogy egy ember ügyel). Sajnálom, h ennyiszer kell járkálnod, de legalább negatív a lelet.

Csajok, én nem buliban voltam. Volt osztálytárs barátnőimmel itt a babaneten egy másik topicban levelezünk öten-hatan, és 2-3 havonta valamelyikünknél találkozunk gyerekestől, férjestől délután (6kor már itthon voltunk). Nem tudnék én táncolni menni,vagy este bárhová az én kis cicibolondomtólKép!

Cukker, szorítunk mindennap. A negatív ctg igen azt jelenti, h nem mutat méhösszehúzódásokat, és a baba is rendben van-merthogy mikor nyomod, h rúg, a szíve kalimpál "ezerrel".

Kép
seriff

cukker
mi baja van bencének nátha vagy valmi komolyabb
nem probáltad még citrom fű teát vagy azt terhessen nem lehet ?? ezt syg bizti tudja probáld azt meg nálunk ténlyeg bejött

seriff
pont most volt kb 1 hója akcio pennyen akkor volt mindn fajta na majd én is figyelem és ha látok szólok
náluk dédi az akció hajhász Kép már nyitáskor ott toporog és mindn e felvásárol Kép uyg szoktam ha valmi olyan van amiért m tudom elmeni vag ynagyon jó áron vakkor küdöm őt Kép
de jó hogy igy összejártok a barátokkal Kép
egyébként én is mindig kézzel dagasztok mindnet van turmixomnak si dasztó funkciója de én uy szerttem csinálni a pizza tésztát is ugy szoktam csinálni meg keneret is ugy csináltam régen sütöben jó kis hagymás zsemit az naggyon fini Kép

lina
én is kecskerutát ittam kb 80 ft egy zacsival bár az ize... brrr....Kép

többiek merre vagytok ????

Kép

Kép

Kép
roz23

Cukker, én nem is merek álmodni róla hogy beleférek majd a régi ruháimba. Kép

Megkérdezhetem hogy mennyit hiztál?

És mindenkitől aki nem érzi túl személyeskedőnek a kérdést szeretném megkérdezni hogy mennyit hízott és hogy kb. milyen ugrásokkal? Kép

Kecskeruta??? Soha nem hallotam még. Ez vmi tea?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Leona is 3* ébredt, de este meg nem akart elaludni. Megint kezdi a rajtamalvást és ha leteszem, 5 perc múlva felébred. Vagy azonnal.

A barackra szoktak allergiások lenni a babák? Manónak vmi ekcémaszerű lett a pofiján és nem tudom, mitől.

Cukker,
nem debreceni, hanem nógrád megyei vagyok eredetileg.
Azt már régen akartam írni neked, hogy a caulot ha szeded majd, inkább csak óránként vedd be, az előző császár miatt. Nehogy túl gyors legyen.

Nana,
én igazából nem híztam, csak Leona és tartozékai voltak "rajtam". De én ilyen vagyok. Most is mindig zabálok, nassolok és csak fogyok és fogyok.

Seriff,
nagyon nehéz ez a tanításKép Én állandóan visszaesek és engedek. Azt bezzeg rögtön megjegyzi, megtanuljaKép De sokat fogunk mi még kínlódni egymással. Én és Leona.

Kép
sygnum

nana
én nikivel 12,5 vagy 13 már nem elékszem Képaz eljén semmit mert renget hánytam
adrival nagyon odafigyeltem semmi szénhidrátot nem ettem szinte és csak 3 kilót
ákival rengeteget 17 et
nálam az baj hogy mindig a szülések után hizok mint az őrült mikor megszültem gyerköcöket adrial az eredti súllyomnál 10 kg voltam kveebb anno nikivel mikor terhes lettem 71 v 72 voltam végén tehát az eredeti súllyom olyna 58 kg körül volt hu de rég volt Kép Kép most kbvagy 30 kg kéne fogynom Kép sajna hogy ujra ennyi legyek utáálom

syg

sajnálom hogy leo ujra kel tudom mondnani könnyi de most tarts ki és legyél erős ha már elkeztétek a tanitst probáld végig vinni hogy tudj pihenni te is Kép nagyon szurkolok nektek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lili4
Mi most nem leszünk, mert debrecenbe megyünk, ha az idő engedi, de jövő héten megyünk. Mi kettőre szoktunk általában járni. Majd oda kérjük magunkat, ahol ti is lesztek. Úszáshoz csak a elus kell, meg utána a fürdetés utáni felszerelés. Mi már nem szoktuk este külön is fürdetni Lillát, mert klasszul le lehet szuhanyozni, és az felér egy fürdéssel. Majd meglátjátok mekkorákat fog aludni utána Zsófi. Nálunk volt egyszer, hogy fürdés után elaludt Lilla és csak reggel kelt fel. Annyira kimerült.

Erszényes!
Mindjárt küldjük a kérdőívet. Utólag is Boldog Névnapot !!

Nana!
Bea majdnem 18 kg-ot hjzott, és szinte nem maradt rajta semmiKép nagyon csini. (Õ is olvassa Kép)

Cukker!
Bea a debreceni.

Sajno mostanában nálunk is megszokott dolog lett az esti ébredés. Szinte percre pontosan ébred Lilla este 10-kor, meg hajnali 3-kor. 10-kor még könnyen visszalehet altani egy kis vízzel vagy teával, de 3-kor általában 1-1,5 órát fent bohóckodik. az nem jóKép Most arra jöttünk rá, hogy azóta csinálja mióta bevezettük az új takarót Nála. Túl nagy és nagyon "zizeg" ahogy forgolódik benne. Utána jött a hálózsák, de azt megint rühelli. Mától visszaáll a kedvenc kistakarója. Maximum többször kelünk fel betakarni. Még mindig jobb így, mintha Õ kelne fel.

KépKép
KépKép
sbea

zsolti
lilácska szobájábn nincs konvektor és ha kicsit melegebbet álitanátok az ő szobájába be akor elég lenne kis takaró is talán ha lerúgja akko sem fázik meg bá rez csak egy emlélet Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, én 12.5 kg-t, és az első 4 hónapban 2-kg-t, a többit utána, ahogy nézem a kiskönyvemben, és kb 1-2 kgmaradt, a gatyáimat kb 2 hónap múlva tudtam felvenni újra, mondjuk szerencsém volt, mert addig elvoltam abban a 2-3 szoknyában-és nyár volt, de Neked is az lesz.

Syg, most a nappali alvás cici és ringatás nélkül c project van porondon, mától, szóval eddig d.e volt, és sikerült, félóra alatt, letesz, simiz, feláll, sírdogál, simiz, ölel-lel végül 2 órányira bealudni, ha ez megy, majd jön az éjszaka.Kép Nem könnyű, de most elszánt vagyok.(mégKép)

Kép
seriff

sziasztok...ez az alvásmizéria olyan vicces (na nem mintha nálunk minden ok lenne, sőt) de én most még nem vagyok felkészülveKépbocsi, de olyan jót kacagok, milyenek vagyunk...tényleg bocs és nem akarok senkit megbántani...

Nana! én 60kg-78kg lettem azóta 10-es lement iagz én elég magas vagyok de olyan karom elttKép mint egy díjbírkózónak..na és Benedek cipelése csak rátesz egy lapáttalKép
Nincs képed mostani állapotodról?szívesen megnézném...

puszkó lányok (barátnők)

KépKép
KépKép
bepa77

Köszönöm hogy leírtátok! Kép

Bea, tényleg nagyon csini és terhesen is az volt. Kép Hihetetlen hol volt rajta 18 kg???

Syg, vannak ilyen "mázlisták" mint te. persze tudom te ezt lehet hogy nem annak éled meg. Kép Kép
És kitartás, olvasom hogy "megszorítások" vannak szegény kis Leonál.

Hú Roz! 3 kg az nem semmi! Hogy csináltad? Akkor most már biztos vagyok "új elméletemben", a fiús mamik többet híznak! Kép Kép

Bepa,
Hát én is magas vagyok és lassan már most 78 kg. Kép
Mondjuk óriási a pocakom. Danussal is az volt, de most...!!! Komolyan a bababoltban, amikor mondták egy babakocsira hogy 6-8 hét, hozzátették: "az már Önnek késő, annyi ideje nincs" Kép

Én egyébként rengeteget híztam a Danussal a terhesség alatt és PLUSZ még a szülés után is híztam. Hogy, hogy csináltam???

Nem értem én ezt, hisz szinte ugyanannyit eszek mint elötte, most már nem eszek pékárút pékárúval mint az elején és mégis. Kép

Azt hiszem mindenkinek igaza van hogy ez kódolt! Azt hiszem megpróbálok belenyugodni, hogy ez van és kész. Megint bálna leszek egy ideig. Kép Kép

A babócák nem alszanak ma többet mint egyébként??? Én (pedig nem szoktam) most keltem fel és alig bírtam ki hogy ne aludjak még egy órát.

KépKép
KépKép
nana09

Szerintem az éjszaka itatással nem árt vigyázzni. nagyon-nagyon rá tud szokni egy baba és nagyon sokáig ezért nem alszik majd nyugodtan.

Valószínű hogy nem azért ébred fel, mert szomjas és nagyon hozzá fog szokni. Én soha nem adtam inni Daninak és átesett ezen a 10 hó körül jelentkező "éjjel ébredek pedig előtte átaludtam az éjszakát" korszakon. Én cumit adtam neki. És persze "szuszi", simi...ezt úgyis tudja mindenki. Tudom nem jó megoldás!! Sőt! De vmi kellett. Az újszopi nem ment (persze azért az újszopás is nagyon káros tud lenni) cici pedig nem volt. Kép Ez maradt, de simán le lehetett szoktatni.

KépKép
KépKép
nana09

meg találtam fülbevalóm Kép Kép Kép Kép

nana

hogy csinéltam nagyon figyeltem hogy mit eszek nem ettem semmi édességet vagy csak nagyon ritkán és nem ettem este 6 után csak párolt dolgokat ettem nemettem ilyne rántottakat... ( éredkes mégis adri után lett epekövem )

az itatás részével egyet értek mostmár átlátom hoy adrit én csesztem el mostmár nem tudom leszoktatani az éjszaki evésről még most is eszik éjjel pedig 2 éves nem tudom hogy hogy és mikor tudnám leszokattani az evésről

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
Hurrá! Hol volt?

KépKép
KépKép
nana09

Becét most vitte apa dokihoz, én nem akartam ebben a hidegben, és a ruháim is mosás alatt vannak.

Zsolt
Tudom, hogy Bea debreceni, de vhogy úgy emlékeztem, hogy Syg is.

Syg

Még nem is volt időnk bemenni caulóért, hát nem tudom, hogy kapok -e. Én már egyedül nem merek messzebbre menni.

Nana

Én 13 kg-ot híztam eddig. Én úgy vagyok, hogy most nasizok rendesen, de szerencsére nem rakódott le. Persze majd utána derül ki és én sem gondoltam, hogy rögtön feljönnek a ruháim, de a felsőim azok igen. Sok van belőle, nagyon szeretem őket. Először még az eslő kismama farmerem fogom használni, aminek pamut betétje van. Ha esetleg újra császárra kerülne sor, akkor ez a seb miatt is jó lesz.

Seriff

Klassz lehet az a csapat is. Persze hosszabb időre csak az tud elmenni, aki nem szoptat, igazad van.

Azt akartam még írni nektek, hogy Bence, amikor már nagyobb volt (3 éves körül), én nem takargattam állandóan. Szerintem megszokta, így aztán soha nem rúgta le magáról, vagy pedig önállóan betakarózott.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana,
hízás. Én 81-ről lettem 3 hét alatt 75, utána 84-gyel szültem és most vagyok 71, de már szülés után 6 nappal ennyi voltam kb.

Cukker,
kecskerutafűt én is ittam, van is itthon, csak a Laktoherb egyszerűbb a filter miatt. Amúgy bogyesz akkor nagyon használt, aztán ma meg már semmi. Alig tud valamennyit kiszopizni Lili, nem tudom, mit csináljak, hogy több legyen.

Tényleg, ez a tejcsi kérdés genetikailag nem meghatározott? Anyu engem három hétig tudott szoptatni, a huga a lányát szinte egyátalán nem.

Lili úgy néz ki, gyógyul, reggel kellett utoljára szívni az orrát, azóta csak párat köhécselt, de nem olyan durván, mint tegnap. Este nem fürdttük meg, nehogy megfázzon jobban, mert nagyon jött be a hideg az ablakokon. Most jöttünk rá, hogy a pelenkázó az ablak mellett volt, ahol jött be a hideg, de ezt csak ebben a nagy szélben éreztük, gyorsan át is toltuk másik sarokba.

Roz,
fülbevalóKép

Seriff,
le tudnád nekem írni még egyszer azt az egyszerű muffin receptet, amit úgy két hónapja egyszer már leírtál? Valahol Pesten van a cetli, amire kiírtam, és apa szeretne enni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz, ez tök jó, h megtaláltad, na ugyeKép!

Bepa, arra gondoltál, h eddig mind azt mondtuk, h nem hagyjuk sírni, stb, stb? Most sem hagyjuk, nem arról van szóKép! És sztem nem sértődünk meg, én legalábbis biztos nem.Kép

Nana, végül melyik babakocsi mellett döntöttetek?

Kép
seriff

Még ezt akartam:
a kép kimondottan Mino kérésére készült, de megosztom veletek isKép
Õ beteg Lili baba

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nana

adri szpbájában lett meg a kisasztal lába mellett ahoyg elhúztam ott lett meg

lina
nagyon édes lili Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina, bocs, csak most olvastam!

10 dkg tej/étcsoki apróra vágva
15 dkg puha vaj/margarin
15 dkg cukor (kevesebb is elég sztem)
2 teáskanál avnília aroma
2 tojás
3-4 evőkanál tejszín ( a tej uolyan jó)
15 dkg liszt
1 teáskanál sütőpor

175-ra előmelegítjük a sütőt, a muffintepsi horpadásait kibéllejük papírral. Az apróra vágott csokit, a lisztet, a sütőport összekeverem, félreteszem.
A vajat a cukorral és a vaníliaaromával, robotgéppel felhabosítjuk, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, ezeket is jól eldolgozzuk. Kevés tejszínnel a amsszát fellazítjuk, és ezután fakanállal hozzáadjuk a lisztes csokit. A tepsibe kanalazzuk a amsszát, és be a sütőbe, kb 30 perc alatt kész is.

Tudod, sztem ez nem törvényszerű, h Anyukád is rövid ideig bírt csak szoptatni, a nők 2%-nak nincs mirigyállomány a mellében, na ők nem tudnak. Az én Anyukám a nővéremet 8 hónapig szoptatta, utána engem csak 4-ig tudott. Sztem ne parázz a tejcsin, én semmit sem szedtem, nem ittam csak amennyit kívántam. Sztem nyugodj meg, amikor kéri add oda a cicit, ha még a két cici után is éhesnek találod kínáld meg a pótlással. Ennyi. De a legfontosabb a nyugalom, mármint, h ne aggódd túl ezt a tejcsi dolgot!

Kép
seriff

Lina,
sztem is a legfontosabb a nyugalom. csinálhatsz bármit, ha ideges vagy a tej miatt vagy csak sokat foglalkozol vele, az már nem tesz jót neki.
Sztem sem "családi vonás", hogy kinek van és kinek nincs teje. Az már lehet, h valakinek nagyon sok van, de elméletileg elégnek kell lennie a többieknek is, kivéve azt a 2%-ot. Az én tapasztalatom szerint a pszichés állapototn múlik, h van, nincs, elég-e. A fizikai fáradtság sokkal-sokkal kevésbé befolyásolja.
Lilin azért látszik, h beteg volt, de nagyon jó, h már jobban van.

Roz,
de jó, h meglett! Gondolom, nagyon örültél neki.
Nagyon nehéz ez az egész, amit elkezdtem, ma sincs jó napom. Egész nap csak kiabáltam veleKép

Nana,
Leona délben aludt fél órát, azóta meg most aludt el. Egyáltalán nem akar ma aludni, csak nyűgös és rajtam akar lógni.

Seriff,
én is elszánt voltam 3 hete, mostanra elfogyott a türelmem és kitartásom. A legszívesebben kiszaladnék a világból, annyira elegem van.

Kép
sygnum

Syg, ne kiabáljKép!És ne szaldgáljál sehova, de a világból ki meg úgyse tudsz!Kép

Kép
seriff

Dehogyisnem, SeriffKép Arra is van lehetőség.

Kép
sygnum

találtam még veszélyes növényeket:

Szanzavéra (Sansaveria trifascata)
Tarkalevél (Caladium bicolor)
Diffenbachia (Dieffenbachia hoffmanni/imperialis/maculata)
Flamingó virág (Anthuruim)
Rákvirág (Aglaonema)
Yukka (Yucca Aloigfolia)
Mikulás virág (Euphorbia pulcherrima)
Arália (Fatsia japonica)
Kála (Zantedeschia)
Veszélyes szabadföldi növények

Borostyán (Hedera helix)
Tiszafa (Taxus Baccata)
Bürök (Conium maculatum)
Aranyeső (Laburnum anagyroides)
Õszi kikerics (Colchicum autumnale)
Hortenzia (Hydrangea)
Leander ( Netrium oleander)
Rododendron (Rhododendron-varieties)
Fekete csucsor (Solanum nigrum)
Nadragulya (Atropa belladonna)
Kutyatejfélék (Euphorbia-varieties)

Kép
sygnum

Seriff,
az a múltkori muffin sokkal egyszerűbb volt, vagy négy dolog kellett hozzá, és az egyik sárgabaracklekvár volt. Erre emlékszem.

Syg,
tejcsiügyileg még mindig azt látom, hogy lehet, hogy lenne elég, csak Lilinek nincs türelme kiszopizni. Úgy be tud rágni, hogy a cici a szájában, ő meg üvölt, és nem zárja össze a száját, pedig látom, hogy még jön, csak gondolom már nem olyan könnyen. Ezt üvöltés nélkül is megteszi, hogy csak tátog, ott van a szájában, és már csak össze kellene csuknia, de nem. Máskor meg tök ügyes.

Biztos, hogy sokkal jobban van amúgy, ma még nem kellett orrot szívni, és már másodszor alszik anyu hasán egy hatalmasat. Délelőtt 3,5 órát, most meg már 2,5-nél jár, de még bírja. Olyan aranyos. Anyu meg mozdulatlanul ül a székben, de legalább ő is pihen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

még mérgező növények, olvassátok el, én meglepődtem:
http://www.tuja.hu/mergezo_novenyek.htm

Kép
sygnum

Sziasztok!

Syg, nagyon sajnálom. Kép

Roz, hurrá, hurrá! Kép

Ja, és nem is meséltem, h. találkoztunk Erszényessel! KépItt volt nálunk, és Zsófi babát is meglátogatta. Kép Minijanika is nagyon mocorgott. Kép

Beáék, sajnálom, h. pont most nem lesztek. Kép

Nana, én mindig küzdöttem a súlyommal, most is, mert én sajnos nem v agyok olyan szerencsés alkat, mint Syg. Én akármit eszem, meglátszik....Kép De hát ez van. Szóval nekem 18 volt a vége, és most is van még 10. Kép de én csak hízom, és hízom. Éhesebb vagyok, most, hogy szoptatok. Nem érdekel, néha igen, amikor belenézek a tükörbe, meg alig jönnek rám a régi gatyáim, de majd lemegy, még fiatal vagyok, lesz időm fogyókúrázni....1-2év alatt le lehet kondizni. Már egyszer bebizonyítottam magamnak, majd újból be fogom. Kép Szerintem Neked is le fog menni, most örülj a pocakodnak. ne rontsd el a hangulatod ezzel, én sajnos rosszul tettem, h. mindig a súlyomon aggódtam....nem kellett volna. Úgy sem tudsz tenni ellene....én tettem, gyümölcsnapoztam, aztán at hittem, hogy meg fog állni a hízás, és nem. Kép Hát, ez tényleg kódolt.

Lina, jó kislányod van nagyon! Kép Aranyos a képen. Kép
birolili

Lina,
mit csinál, ha elveszed a cicit, amikor elkezd üvölteni és nem adsz neki tápit? Üvölt tovább? Nem lehet megvígasztalni? Nem lehet, h csak jóllakott és nem kér többet?
Ha nem üvölt nagyon, én megpróbálnám elterelni a figyelmét és nem adni tápit. Nem hiszem, h az a 20 g tápi nagyon hiányzik neki. De így legközelebb talán éhesebb lesz és hajlandó lesz kiszopizni, ami kell neki.
Vagy az is lehet, hogy már túl éhes és nincsen türelme kiszopizni,hogy jóllakjon, az üvegből könnyebben jön. Lehet, h elfelejt "szólni", hogy már éhes és későn teszed cicire?
Csak találgatok. Milyen gyakran szopizik?

Kép
sygnum

Azért látjátok, hogy nem érdekel a súly téma? ........ Kép Kép Kép Kép Kép
birolili

Nálunk már itt a kánikula:

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X