Sziasztok lányok,
Kata: a klinikán mindenkivel ott van a baba, akár akarja akár nem. (Kivéve persze a beteg babákat, meg császárosoknál az elsõ éjszakát. Utána mindig veled van.) Vagyis minden szoba baba-mama szoba, és ez nagyon jó. Persze ezt azért olyan szigorúqn nem veszik, pl. volt egy nagyon gyenge császáros kismama, õ bármikor beadta a babát, mindig segítettek neki, meg egy ikres anyukának is stb. De akin látják, hogy "lusta" (volt ilyen) az melett ott marad a baba. SAzerintem ez nagyon jó (máérmint a baba-mama szoba), és nagyon-nagyon örülök annak, hogy a lányom majdnem az elsõ pillanattól velem volt (a mûtét után négy-öt órával behozták 30 percre, de ottfelejtették
három órára. De akkor az elsõ éjszaka még elvitték.) Sajnos anno a fiammal nem lehettem így együtt, csak a negyeidk naptól voltam vele baba.-mama szobában a Schöpf-Méreiben. A gyerekágyas szoba egyébként azt jelenti, hohgy a már megszült kismamák vannak ott. Külön osztály van a terheseknek, vagyis azoknak, akik még nem szültek.
Sára,
a barátnõmnek nagyon jó volt a benyomása, sõt nerkem is ajánlotta a dokinõt. Neki azért tetszett, mert olyan "stramm" (a barátnõm szavait használom) volt a Gávay drnõ, figyelmes, kedves, belevaló. Viszont ahogy halottam, õ is "szeret" kézzel tágítani (sokról hallottam ezt a klinikán), szóval nekem ez negatívum volt. Én igazából egy vizit alkalmával találkoztam vele csak, szimpatikus volt, így igazából szemáélyes tapasztalatról nagyon beszámolni nem tudok. Az már magánügy, hogy én abortuszellenes vagyok (lásd abortusz topic), és õ ott az ov. orvos. Ebbõl a szempontból elég furákat hallottam róla...
üdv
Zsóka