Új privát üzeneted érkezett!

Niki,

Nagyon drukkolunk nektek a hétvégéreKépKép Jó hancúrozást!! Előre a spontán babóért KépKépKép

Tiko,
Már épp itt az ideje egy jó kis pozitív tesztnek, ne is figyelj a kis rózsaszín cseppekre, reggel tesztelj még egyet...ÚÚÚÚgy szorítunk !!!

Borsókás,
Párodnak is mennek a megadrukkok keddre Kép Szegényt azért nem irigylem, de nagyon bízunk benne hogy segíteni fog neki a műtét...

Mka, Kagyló,
Hajrá, hajrá, növesszétek szépen a petiket Kép

Kriszta
27+6

Kép

KépKép
kriszta71

Mka,

Bocs, 5 tüszőből 5 petesejt azért nem olyan rossz, hiszen a babóhoz 1 is elég Kép Inkább ez mint a túlstimu KépCsak ügyesen !

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

KrisztaKép
Köszönöm aranyos vagy!Kép Az az igazság, hogy szegény párom még most is túlórázik. Tehát nem nagyon van ideje arra gondolni, hogy mindjárt itt a műtét. TAlán jobb is így! Elég lesz holnaptól tartani benne a lelket, különösen, hogy én is nagyon aggódom már.

Jó éjszakát!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok csajok!
régen jelentkeztem, de Kaális lettem dec. óta. És túl vagyok egy hysteron, aminek tegnap lett meg az eredménye: szabálytalan méhnyálkatártya...
ha tud vki bővebbet, esélyeket, v. találkoztatok hasonlóval, szóljatok...Kép
Mindenkinek drukkk, anna

Ja, ha visszavennétek a tábliba: 3. lombik/örökbefogadás -Győr, Kaáli, Körösi dr.

Kérdezhettek a győri intézetről is!
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran
Mit jelent az, hogy szabálytalan méhnyálkahártya?
Mka és Borsokás
Privátba nem lehetne írni?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

TikoKép
Na,volt ma tesztelés? MI újság? Ugye erősödött a halvány csíkocska!!!Nagyon drukkolok hozzá!!!!!

AnnaKép
Sajnos nem hallottam még sosem erről!Nem tudok segíteni. De szerintem majd jönnek az okosabbak, és tudni fogják mit lehet vele kezdeni.

KAgylóKép
Dehogyis nem!

Borsókás

Borsi
borsókás

Mka
Mit jelent az, hogy a suprefact visszafogja a petefészkeket?
Borsókás
Én jobban szeretem, ha olyan dolgokat ami a kezeléssel kapcsolatos privátba megírni.Majd délután írok. Köszi
Tiko
Ma van neked a teszt? Hát akkor tessék pozítivat mondani... Kép

Addig is küldöm a golyát!!!Kép

kagyló

Fanni!

Jól tudod, vizsgaidőszak volt 17-ig. Mivel a Kodolányin a pénzre mennek, ezért nem sikerültek a vizsgák. Ebből kifolyólag az évfolyam nagyrésze el sem jöttvizsgázni, már szarnak az egészre, próbálnak keresni másik sulit. Eddig kaptam két karót, most várom, hogy a 3-at is beírják. Csoda lenne, ha ez sikerülne. Pedig a 12 kérdésből 2-re nem válaszoltam.

Be is fejezem ezt a témát, ez mégiscsak Kaális topik.

A barátnődék mennyi ideig vártak babára? Ha nem titok.

Mka!
Az 5 sejt 5 tüszőből szuper. Ha túl sok van, az nem jó. Az már tényleg túlstimu.

Timi
latimi

Borsókás, Kagyló és mindenki!

Persze teszteltem ma is, de nem a reggeli első vizeletből, hanem 10 óra körül, mert nem volt itthon tesztem. Szóval, erősebb lett a csíkocska. Kép

Felhívtam a Kaálit is közben, hogy van két halvány csíkom, de néhányszor vmi barnás is folyik. Azt mondták, hogy menjek be vérvételre. Szerencsére 10 percre lakunk a Kaálitól, úgyhogy be is szaladtam. De amilyen szerencsém van csak holnap reggelre lesz eredmény.
Amúgy azt mondták (csak ha vki ebben a cipőben jár, vagy fog járni), hogy amíg barnás az nem baj, akkor van baj, ha piros ill. ha görcsöl a has.

Na szóval holnap reggelig izgulhatok. De csak nem tréfál meg 2 teszt is, ráadásul 2 különboző? Hát remélem. De mindenesetre nektek nagyon köszönöm az érdeklődést és a drukkolást! Kép

Latimi!

Hát a párom is ilyen fizetős főiskolába jár (GDF) és sajnos ugyan azok a tapasztalatai, mint neked. Hiába tanulsz, a kérdések és feladatok direkt úgy vannak kitalálva,hogy nehogy sikerüljön, mert akkor ki fog többször fizetni a vizsgáért. Szóval nagy szemétség az egész. Õ már igazából kijárta a sulit, csak vizsgái lennének hátra, de nem igazán van hozzá lelki ereje. Úgyhogy teljesen megértelek, de sajna jó megoldás nem tudom,hogy létezik-e erre. Kép

Tiko

tiko

Tiko Kép
ezek szuper hírek!! az, hogy erősödik a csík nagyon-nagyon szuper!!!!
barnás cucc tényleg nem gond, bár ha piros sem kell azonnal pánikolni, mert még az is belefér!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!

Köszi Kép

Folyamatosan pánikolok, de igyekszem visszafogni magam. A holnapi eredmény azért már kicsit meg fog nyugtatni. Vagy nem. Kép
Aztán majd hétfőn beszélek a drnővel, hogy hagyan tovább.

Tiko

tiko

hogyan lenne tovább? UH 2 hét múlva Kép más meg se forduljon a fejesben.
barnás folyásom nekem 2szer volt a pasikkal, mindig amikor épp esedékes lett volna a menstruáció. az 5.hét és a 9. hét elején.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!

Reméljük. Neked az utro-t meddig kellett használni?

Tiko

tiko

TikoKép
ÉLJEN,ÉLJEN,ÉLJEN,ÉLJEN!!!!!!
Itt most már biztosan baba van a dologban!KépKépKép
Kép
Drukkolok nagyon, hogy ezt a vérvétel is megerősítse. Hánykor lesz meg az eredmény? GYere rögtön a hírekkel majd, mert nagyon izgulok érted/értetekKép!

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!

Azt mondta a csajszi, aki a vért vette, hgy 9 körül már telefonálhatok. Mindenképp jelentkezem, igérem. Kép

Tiko

tiko

Kedves Tiko!
Én is gratulálok, innen a háttérből Kép
Meg persze mindenkit puszilok, és üdvözlök és drukkolok akinek kell!!!
leona

Leona Kép

Nagyaon köszi. Kép Kép

Miért vagy háttérben???

Tiko

tiko

Tiko
Hurrá!!!! KépKépKép Gratulálok!!!KépKép

kagyló

Tiko!

Ez szuper! Igyál egy kis vörösbort és pihengess!
Várunk holnap!
reno
26+1
renoka

Kagyló, Renoka!

Köszi mindent! Kép

Miért kell vörösbort inni???

Tiko

tiko

Tiko Kép
utrot a 12. hétig kell használni, mert akkor veszi át a méhlepény a progeszterontermelési funkciót. Mivel leszívták a tüszőket, így nincs ami sárgatestté alakuljon, ezért kell a külső pótlás. Majd szépen, fokozatosan kell elhagyni.
A vörösbor meg alapvetően hasznos a terhesség alatt, az alkohol izmlazító Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

VKOrsi
Te ezt csak akkor ittad amikor vissza helyezték a fiúkat, vagy lehet előtte is inni? És minden nap? Mennyit?

kagyló

TikoKép
Gratula az újabb csíkhoz és várjuk a véreredményt!!!

A vörösbort én is ajánlani akartam, de a lányok már megelőztek.
Elég esténként, vagy ha görcsöl a pocid 1-1 dl.
És persze pihi, semmi megerőltetés, takarítás és egyebek!
Nagyon drukkolok!!!

MkaKép
Nem a mennyiség, hanem a minőség számít!!!
Az 5 tüsző jó!!

Stella

Kép
stella9

Az 5 petesejt önmagában tényleg nem kevés, de mivel az ötből csak egy indult el az előző körben, azért ez elég necces. Nálunk nagyon kevesen voltak a katonák (egyetlen mozgó spermiumot találtak a felengedett mintában Kép)
Ezért most friss mintából fog történni a megtermékenyítés, vagyis ugyanaznap műtik a férjemet, mint ahogy a punkció lesz. Jó lenne ha több petesejt lenne, reméljük most nagyobb arányban tudnak elindulni, netán fagyasztóba is juthat belőlük. Szóval azt hiszem ezért keveselte dokibácsi az 5 petesejtet, talán mostmár érthetőbb nektek is. Egyébként azt mondta ez az alsó határ igazából.

Kagyló ginger14 (kukac) freemail.hu címre írhatsz privát, ha úgy gondolod. Köszi.
Visszafogja a petefészket: kb. azt jelenti, hogy a saját hormontermelést gátolják, ezzel biztosítva majd a stimu alatt az egyenletes tuszőérést, amit ugye szintén bevitt hormonnal érnek el.

Ma már majdnem beadtam reggel a szurit magamnak, de végül csak odahívtam a párom. Holnap újra próbálkozom egyedül. Kép

Szép estét mindenkinek!
Mka
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Kép

TikoKép
Már biztos nagyon izgulsz! Gyere minél előbb, veled szeretnénk örülni!

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Hát sajna nincs minek örülni Kép
Ugyanis nagyon alacsony a HCG szint, 35 és azt mondta a doki, hogy legalább 100-nak kéne lennie. Kedden kell mennem újra vérvételre, addigra kb. háromszorosának kéne lenni, mint most. Ha nem változik, akkor abba kell hagynom az utro-t. Vagy rossz helyre ágyazódott be, vagy nem tudott fejlődni. Kép

Sok jóra nem számítok, de köszi a drukkolást.

Tiko

tiko

Tiko Kép Kép Kép

Kagyló Kép
alapvetően szoktunk bort inni, így nálam ebben nem volt semmi külön odafigyelés.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

TikoKép
Õszintén sajnálom! NEm is tudom mit írjak most. NApok óta úgy érzem, hogy neked most sikerülnie kell!
Hátha belehúz még! VAgy erre már nem nagyon van esély? A doki mit mondott?
Legyetek erősek, és ne adjátok fel keddig a reményt, bármilyen nehéz is!!!!!

Borsókás

Borsi
borsókás

Tiko,
Szerintem ne add fel keddig. A HCG tényleg kevés, de a csík erősödött a teszten nem? Ez nem azt jelenti, hogy fejlődés van? Nem értek hozzá, de mi van ha csak későn ágyazódott be...
Ne add fel a reményt!
Mka
Vendég

Timi Kép
Látom érzékeny témára tapintottam...
Én is hallottam a fizetős sulik szemétségeiről...
A barátnőmék a bölcső alapítványtól kapták a babát és nem tudom mennyit vártak pontosan, de fél évnél kevesebbet...! Máshol is vártak babára, de ott már több, mint 1 éve vártak, mikor a bölcső alapítványhoz fordultak!

Tiko Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csajok!

MOst már kicsit jobban vagyok. Szerintem az, hogy még lehet belőle baba, annak az esélye kb.1%. Ugyanis a barna cucc kezd piros lenni.
Arra gondolok, hogy ha már az elején nem stimmel valami talán jobb is,ha nem jön össze, nehogy később legyen baj. Igazából a doki sem bíztatott, azt mondta előfordulhat, hogy minden rendben lesz, de abból, ahogy mondta úgy éreztem,hogy ne nagyon reménykedjek.
Majd most belehúzunk a párommal, hátha spontán összejön. Kép

De persze nem tűnök el, jövök minden nap, olvasgatok, hozzászólok, ha tudok.

Köszi mégegyszer a sok bátorítást!!!!

Tiko

tiko

Tiko! én is nagyon szoritottam, sajnálom. Lehet hogy mégis nö a HCG szint!! Nekem is volt hogy kicsit volt magas, engem is azzal vigasztaltak ha ilyenkor nem marad meg a baba, akkor annak nagy valoszinüséggel genetikai oka van. De remélem mégis jo lesz a vérvétel eredményed!!

Madaran! erröl még nem hallottam, ennek mi lehet a következménye és operációval lehet rajta segiteni?

Én voltam végre UH, halogattam mert féltem mit mondanak, de endonak nyoma sincs! Igy már csak a hormonprofil van hátra meg a férjem vizsgálata hogy eldöljön kell-e megint lombik v. spontán probálkozzunk.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tiko,
nagyon sajnálom, siettem ma, hogy lássam, mi van veled, de nem írtál jó hírt. Kép

Niki, Borsókás, Mka,

köszönöm, hogy válaszoltatok.
Nekem nagyjából úgy volt az első, mint ahogy Mka írta. Suprefact a menszi első napjától, majd a 3. naptól gonal 8 napon keresztül. A 3-4-5-6 napon menopur is.
jan 28-án lesz peteérésem. A múltkor is ilyenkor kellett mennem UH-ra, megnézték, hogy van-e peteérérésem. Rendben volt minden, így a menszi napján kezdődött a suprefact.
Niki, remélem nekem nem a következő menszi napján kezdődik a fogigátló, mert akkor egy ciklust csúszik az egész.
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Én is benéztem... Tiko Kép
leona

Szerettem volna jó hírt közölni, elhihetitek. Kép

tiko

Sziasztok Lányok!

Visszaolvasásra esélyem sincs, de egy táblát kerestem.

Almondo
nagyon gratulálok!Kép

Tiko
Mi még nem találkoztunk, de hidd el sajnálom nagyon, hogy nem sikerült!Kép
Ez már tuti?

Icsilya
Veled mi újság? Hogy vagy?

Lányok nem tudok sűrűn jönni, mert az otthoni internet bekrepált.Meg bajok voltak otthon is, amik szerencsére rendeződtek.De már a válás is megfordult a fejemben, ami azóta elröppent.Szerencsére!

Majd megpróbálok legalább hetente jönni.
Nagyon szorítok mindenkinek akinek csak szüksége van rá!!!

Hajrá lányok!!!!Kép

Puszi mindenkinek!

A kicsiknek külön!

Edina
dedina

Tiko!
Nagyon sajnálom. Eddig csak olvasgattam, de végig szorítottam mindannyiotoknak.

Végre nálunk is megindultak a dolgok. A ciklus 2. napjától szedtem a fogamzásgátlót 20 napig, ma vettem be az utolsót. 27-től megy a Suprefact, 28-tól napi 150 ml Gonal, aztán 30-án UH. Közben a ciklus 3. napján hormonszint ellenőrzés, mert a változatosság kedvéért megint elfelejtették, csakúgy, mint 4 éve, az első lombiknál.

Szorítsatok nekünk!
Judit
cjud

Dedina!

Ismeretlenül is köszi Kép
Biztosnak nem biztos, de én már annak veszem. Holnap reggel is csinálok egy tesztet, csak kiváncsiságból, aztán felhívom a drnőt és vele is megbeszélem a dolgokat, meghallgatom, hogy ő mit mond. Aztán majd jelentkezem.

Én nem tudok rólad még annyit sem, mint te rólam. Kép
Örülök,hogy legalább az otthoni gondok megoldódtak. Kép

Cjud!

Köszi a szorítást! Én is drukkolok nektek!!! Kép

Tiko

tiko

Tiko,

Sajnos ez nem jó hír KépKép Azért egy icipicit mégis reménykedjünk keddig Kép

Cjud,
Szorítunk KépKépKép

Kriszta
28+1

Kép

KépKép
kriszta71

VKOrsi
Ha egy kicsit lázas vagyok, akkor vehetek be algopyrint??

kagyló

Tiko,
tudom, hogy nem nagyon bizakodsz, de azért nagyon halkan megsúgom, hogy Andor bébi a 11. napon 50 körüli HCG-t produkált, utána barnáztam, majd meg is jött jó pirosan, nem is bíztatott a doki, aztán a HCG mégis elkezdett emelkedni, most meg itt csuklik mellettem. Szóval azért teljesen ne add fel!

Lányok,
abszolút nem tudom követni az eseményeket, Andorral tegnap megint kórházba kerültünk, mert hányt, 40 fokos láza volt. Kiderült, hogy az antibio ellenére vesemedence gyulladása lett. Most másik gyogyit kap, jól is lett tőle, este hazajöhettünk és minden nap be kell vinnem injekcióra, de már nincs semmi gáz vele. Szóval nincs igazán energiám, most is csak az utolsó pár hsz-t futottam át.

Valaki írja meg nekem légyszi mail-ben, hogy hol tart a tali szervezése! Előre is köszi!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Fanni!

Mindegyik alapítványnál max. 2 évet mondanak. 9 hónap eleve a baba kihordása. De Itt a Gólyahír Egyesületnél sem kell kivárni a két évet, ezt még senkitől nem hallottam. Eddig mindenki jóval előbb kapott babát.

A Bölcső Alapítványnak pedig nincs is engedélye az örökbeadásra.

Mi bízunk benne, hogy karácsonyra kapunk babát, babákat.
remélem ez az év is olyan gyorsan eltelik, mint a tavalyi. hipp-hopp itt az év vége, és csörög a telcsi, hogy mehetünk a babánkért. Most igyekszünk szétmozizni az agyunkat, mert akkor úgy sem lesz rá lehetőségünk. A közelünkben nem lakik egy rokon sem.

Timi
latimi

Lara!

Köszi a bíztatást, legalább tudom, hogy vannak még csodák. Kép
Persze picit titkon még reménykedem.

És neked hányadik napon kezdett emelkedni a HCG?

Andor babuci gyógyuljon már meg,drukkolok neki/nektek.

Tiko

tiko

Lara Kép
remélem, most már hipp-hopp meggyógyultok. Gyógypuszikat küldök Andornak.

Tiko Kép
a HCGnek folyamatosan emelkednie kell, nincs benne csökkenés, vagy visszaesés. Laránál valószínűleg az volt, hogy Andor kicsit később ágyazódott be, mint a tankönyvben kellett volna Kép

Kagyló Kép
nyugodtan.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!

Nagyon kiváncsi leszek, mi lesz a végeredmény. Holnap talán már okosabb leszek kicsit, mondjuk ha negatív a teszt.
Majd megírom reggel.

Jóccakát mindenkinek! Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Azért én is még nagyon bízom, drukkolok nagyon neked és a kis törpéntek hogy igenis nőjön tovább. Kép

Wish!
Neked külön extra drukkot küldök!!!!!

Madaran!
Természtesen visszatettelek a táblába. És meg lehet kérdezni hogy hogyhogy eljöttél a Dévaitól, vagy egyszerűen csak a távolság miatt?

Lara!
Remélem mostmár minden rendben lesz Andorral!!! drukkolok nagyon.

Latimi, Sünirenóca!
Nyitottam nektek egy külön táblarészt, amiből rólatok is hasznos információkat tudhatunk meg mindig. Mivel annyira nem vagyok járas az öribaba témában, ha van ötletetek milyen rublika lenne jó ezeken kívül, vagy ezek helyett akkor azt örömmel venném ha megírnátok,illetve ha jó ez így kérem szépen az adatokat. Kép

Almodo!
Holnap uh és megtudjuk mi is van odabent úgy izgulok gyere és mesélj majd.

Limib!
Veletek mi a helyzet????

Edina!
Annak örülök, hogy otthon rendezőtek a dolgaitaok, annak viszont nem hogy ritkán fogsz tudni jönni. Kép

Timi!
A páromat pont ilyen kevés a pénzte az iskolának című törétnet miatt vágták meg. Az osztályba járnak 25-en és csak kettőnek sikerült a szigorlat és a többi szépen befizeti az uv csekket tök bunkóság. Szegényt rendesen meg is viselte hogy tanult és mégsem sikerült, mondtam neki ne izgulj a pénzre ment a második sikerülni fog. Kép

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko,
ahogy Orsi írta Kép

Lara

KépKép
lara77

Zsebi!

Tetszik a táblázat. A babát a Gólyahír Egyesület segítségével kapjuk majd. A sorszámunkról pontos információt márciusban tudok adni. Ha minden igaz, 174-ikek lehetünk.
2005.dec 16-tól várunk hivatalosan az Egyesületnél babára.

Timi
latimi

Timi!
Köszi!

Lányok!
Most hogy megjártuk Borsod megyét hát mit mondjak nincs arra valami barátságos idő. CSak úgy sörpi a havat a szél és olyan hideg van hogy az ember azt hiszi meg fog fagyni, remélem azért jön valami barátságosabb idő, mert ez senkinek sem lesz jó. Kép Kép

Magamról annyit, hogy jól vagyok a terápiám egyenlőre nagyon nagyon jól bevált most le tudomkötni magam a munkával és egyébb teendőimmel nem jár minden percben az agyam a babán. A kezdésen még nem gondolkodom majd ha úgy ézrem megint van bennem az a hatalmas vágy és akarat hogy igen meg tudom csinálni.

Szép hetet mindenkinek! Addig is még van egy éjszakánk azt használjuk ki alvásra!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko Kép

Annyira sajnálom én is nagyon-nagyon drukkoltam egész hétvégén rád gondoltam és biztos voltam a jó hírben, de még nincs veszve semmi!! Drukkolok továbbra is a keddhez is!!! Sok szeretettel!!

Vigasztalásúl neked
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?