Borsókás, Kagyló és mindenki!
Persze teszteltem ma is, de nem a reggeli első vizeletből, hanem 10 óra körül, mert nem volt itthon tesztem. Szóval, erősebb lett a csíkocska.
Felhívtam a Kaálit is közben, hogy van két halvány csíkom, de néhányszor vmi barnás is folyik. Azt mondták, hogy menjek be vérvételre. Szerencsére 10 percre lakunk a Kaálitól, úgyhogy be is szaladtam. De amilyen szerencsém van csak holnap reggelre lesz eredmény.
Amúgy azt mondták (csak ha vki ebben a cipőben jár, vagy fog járni), hogy amíg barnás az nem baj, akkor van baj, ha piros ill. ha görcsöl a has.
Na szóval holnap reggelig izgulhatok. De csak nem tréfál meg 2 teszt is, ráadásul 2 különboző? Hát remélem. De mindenesetre nektek nagyon köszönöm az érdeklődést és a drukkolást!
Latimi!
Hát a párom is ilyen fizetős főiskolába jár (GDF) és sajnos ugyan azok a tapasztalatai, mint neked. Hiába tanulsz, a kérdések és feladatok direkt úgy vannak kitalálva,hogy nehogy sikerüljön, mert akkor ki fog többször fizetni a vizsgáért. Szóval nagy szemétség az egész. Õ már igazából kijárta a sulit, csak vizsgái lennének hátra, de nem igazán van hozzá lelki ereje. Úgyhogy teljesen megértelek, de sajna jó megoldás nem tudom,hogy létezik-e erre.
Tiko