Új privát üzeneted érkezett!

Bumpy! BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!Kép

Tücsökmami,
igen, refluxa van. A Heim Pálban vizsgálták ki, röntgen, nyeletéses röntgen, ultrahang. Úgy kerültünk be a kórházba, hogy 3 hetes korában, egy vasárnap felhívtam az ügyeletet, mert két etetés közt állandóan bukott. De csak infó kellett volna, erre kiküldtek egy dokit, aki beutalta még aznapra. Ott derültek ki a dolgok.
A krém dobozán sajnos nincs név, csak az eltarthatóság. Helyben kutyulták a gyógyszertárban a doki receptjére. Sajnálom, hogy nem tudok segíteni.
Csak natúrban fuldoklik, nem tudom semmihez kötni, csak az a biztos pont, hogy mindig hanyatt fekve jön rá.
Sokat gondolok rátok, remélem, csak múló állapot! Puszild meg a babucit helyettem is!

Sajtine,
hogy kiszőkült Zsófi! Mindig így fürdetitek? Szereti Zsófi? Én is akartam venni egy ilyet, de valahogy kimaradt. Most meg már késő, lassan jön a nagykád.
Drukkolok a vizsgára!!!!!

Ilba,
jó utat nektek, érezzétek jól magatokat!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Kormi!!!!
Jó, hogy jöttél!!!!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, bocsi, félreértettelek. Azt hittem azt írod, hogy kit láttál az osztályon fiatal lányokat. Kép Én nem a szülésznőre gondoltam. Kép))

Puszi!
bumpy

Gabuska!

Nagyon kösznöm a köszöntést! Kép
bumpy

Bumpy, most ég a fejem,....most esik le ahogy Gabuska írja, hogy te névnapos vagy! Boldog névnapot neked!!!!!
Most mennem kell, kaja majd mozi.
Szép hétvégét mindenkinek!

Kép Kép
natasa1975

Helló!

Most csodálkoztok, mi? Na tipikus mi vagyunk, ha készülünk napok óta valahová ... Kép

Szóval több oka van, hogy maradtunk:
1. az egyik cicim tök üres Kép Egész éjjel alig aludtam, próbáltam masszírozni, fejni, agyaltam, hogy neki merjek-e a két napnak vágni egy cickónyi kajával, mi van, ha nem lesz annyi tejcsi, amennyi Beninek kéne ...
2. András segített a döntésben: mára megbetegedett.
Szóval itthon, most jöttünk meg a sétából, András azonban mégis elment nemrég. Egyedül. Én már összecsomagoltam este, reggel mindent ki, már teljesen beletörődtem, hogy nem megyek. Meg nyugodtabb is vagyok, hogy ha kell, csak benyúlok a fagyasztóba.
Viszont nagyon szeretném, ha sikerülne Benit legalább a névnapjáig szoptatnom, ha kell egy ciciből is! Még pont 2 hónap.
Valakinek valami ötlete, hogy hogyan varázsoljam vissza a tejet a bal mellembe? Tudom, az elején a nem rendes szopit sínylette meg, de azért valamennyi mindig volt benne.

Ági!
Boldog névnapot!!! Kép
Azért nem úszod ám meg a találkát velünk, most ezt csak elnapoltuk, megyünk hamarosan Kecskemétre!!!!
Ne haragudj, muszáj magamat rendbe tenni, jó lett volna talizni. De ami késik nem múlik!
Gratula a vizsgákhoz, az az egy UV tuti meglesz.
Benit ebben a tuti új szerkóban ismerhetted volna meg, nem baj, legközelebb is csinik leszünk. Kép
Kép
Kép

Sajtine,
nagyon jó a lavóros kép! Kép Milyen nagy Zsófi!
Orsi írta ezt tegnap, vagy 2 napja, hogy ők így gyakorolnak. Egy takarót csavartam fel.

Tücsökmami,
drukkolok nektek, hogy minden ok legyen! Puszi Gergőnek!

Natasa,
nyugi!!!! Gabinak is megfordult Livi! Kép Azt hiszem Tankcsapda segített neki, de ezt majd ő leírja. Lényeg az egészséges babó!!!! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bumpy, én is boldog névnapot kívánok!
Tényleg, mennyi a sansz arra, hogy a faros babát simán megszülje valaki? Dokifüggő, vagy baba-mamafüggő?
A szuloszoba.hu-n a minap letöltöttem egy faros sima szülést, és csodák csodájára pont az Istvánban volt. Szóval ez sem ritkaság. Natasa, azért én még szorítok, hogy megforduljon. Kép

Én szerdán megyek CTG-re, kár, pedig jó lett volna esetleg találkozni. Kép

Bubek, olyan édi Marci!
Sajtine, tiéd gyerek is imádnivaló? Tényleg, ez sima lavór, vagy az a vödörjellegű spéci fürdős? (bocs, nem tudom a pontos nevét)

Tényleg, csajok, az én februárban születendő babámnak vastag hálózsákot vegyek? Mert eddig vettem egy vékonyat (nem plüss...). Ti miben altatjátok így télen? Nálunk viszonylag meleg van a lakásban, és mivel nagyon jók az ablakok, így még csak minimális levegőátjárás sincs (ezért kell sűrűbben szellőztetni).

Jó hétvégét nektek! Gyönyörű idő van kint, lehet nagyokat sétálni! Kép

Eszti
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a köszöntést!
Nagyon aranyosak vagytok!

Ilba!

Semmi baj, majd legközelebb.
Most úgyis kicsit szomi vagyok, legalább nem kisírt szemmel ismertek meg. Talán legközelebb mosolyogva tudlak Titeket fogadni.
De amúgy ha egyszer délután ráértek, találkozhatunk. Hétköznap délután én is Budapesten szoktam lenni!

Puszi!
Ági
bumpy

Eszti!

Doki-szülésznő+baba-mama függő. Baba-mama függő, hogy mennyire erős, és bátor, el meri-e vállalni a nehezebb szülést.Doki és szülésznő függő, mert az orvosnak fel kell vállania, hogy esetleg a faros babát nehezebb világra segíteni, esetleg nagyobb gátmetszés kell, több időbe tellik, nehezebb a gátvarrás, és oda kell hívni még 2-3 kollégát, hogy segítsen. A faros szülés ugyanis komplikációnak minősül.

Natasa!

Te vagy a Bábinszky doktornőé, ugye?
Nyugi, a doktornő jó orvos, és szükség esetén minimum 1 orvost azonnal oda tud hívni. Nem is akárkit, hanem a férjét. Kép
Nyugi!!

Puszi: Ági
bumpy

Ilba,
sajnálom, hogy nem tudtok utazni.
Lehet, hogy hülyeség, de mi lenne, ha szopi ügyben felhívnád az Istiben a csecsemősöket?

Már akartam régebben kérdezni, hogy a hálózsák az amolyan elhagyhatatlan kellék? Mert mi egyáltalán nem használunk. Fürdés után felöltöztetjük Lívit, alváskor meg betakarjuk. És mit adtok alá? Teljes ruházatot vagy csak egy kisinget vagy bodyt?

Esztipeszti,
attól függ, hogy mekkora a baba, amit a szülés beindulásakor az orvos megmér uh-n, csak az a baj, hogy azok az értékek sosem pontosak. Szóval ezt az értéket összevetik az anya medencéjének a méretével és ha passzol, akkor engedik a sima szülést. Nekem egy kolléganőm saját felelősségére nem engedte a császárt, szerencsére megszületett a kisfia baj nélkül. Bár alig volt 3 kiló, szóval kifért.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba!

Szopi ügyben hívdd fel Vagy Dr. Baksay Andreát, aki az István neonatológusa, vagy Boros Judit doktornőt, aki Tücsökmami orvosa, és laktációs tanácsadó. Ha akarod, küldök mail-ben elérhetőséget.

Puszi!
bumpy

Ilba!

Megyek be a városközpontba. Megnézzem Neked azt a kis hálózsákot?
Ha akarod, akkor meg is veszem, és ha Bp-en összefutunk valamikor, akkor odaadom. Jó?
bumpy

Jaj, Bumpy köszi, de Anyós ma vett egyet. Kép Itt a Kenguruban, állítólag tegnap érkezett. Ha nem felejtem el, dobok fel képet este róla.

Akkor ha lehet, kérek szépen elérhetőséget. Csak úgy felhívhatom őket? Lehet, hogy tök hülye vagyok, mi is az a neonatológus és laktációs tanácsadó?
Szerinted lehet 1 ciciből szoptatni? Lehetni lehet, csak lesz így is neki elég? 3 napja ez a helyzet. Ma 20 és 25 között tud a balból szopizni.

Gabi,
nálunk igen. Kép Én imádom a hálózsákot, Beni annyit rúgkapál, hogy a takaró vagy nincsen rajta, vagy a fejére húzza.
Adok alá bodyt és egy vékony pamut rugit, nemrég tettem fel egy ilyen képet. Nálunk éjjel 23-24 fok van. Én néha fázom, bár én elég fagyos vagyok.

Kép
Kép
Kép
ilba

Bumpy,
az LLL-en megtaláltam Boros doktornőt, írtam neki, remélem működik ez az e-mailes tanácsadás.
Találtam több olyan hozzászólást is, hogy igen, lehetséges az 1 mellből való szoptatás. (Ikrek esetében ez általában így van!)

Kép
Kép
Kép
ilba

Figyuzzatok ide!

Kép

Kimostam a pihenő huzatát (rajta volt az egész heti menűKép), és amíg megszárad, beletettem a vázba a hordozót. Gondoltam megmutizom, hátha jól jön valakinek a "találmány".

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
nagy feltaláló vagy ám! Kép Tök jó ötlet! Olyan, mintha pont passzolna bele. Kép

Íme a hálózsák, 74-80-as Kép:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

ez egy snassz mezei lavor.
Csak már nem volt kedvem behozni megint a kádját.
Mi még mindig a szobában fürdetjük.
Egyébként van ilyen kád a bébiknek úgy hívják, hogy Tommy Tub.Átlátszó és azt hiszem 5000 Ft.De szerintem pár hétig lehet használni, mert kinövik hamar.

Esztipeszti, én a C&A-ban vettem hálózsákot. Le lehet cipzározni az ujját.
Szerintem már le is vannak értékelve.

Gabuska köszi a drukkot, majd szükségem is lesz rá nagyonKép

Ilba, így nem lehet baja a kezének?
Jó a hálózsákotokKép

Nekünk egy új overált kellett venni, mert kínőtte a régit. Most 80-ast!!!!! vettem. Remélem ezt a telet már kihúzzuk. Persze ez még nagy neki, de jó könnyű ráadniKép

unokatesója megnyunyurgattaKép
Kép
Kép

overál
Kép

Kép

Kép
sajtine

találtam képet a Tommy Tub-ról

Kép

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
szuperek a képek, Zsófi hasonlít az uncsitesóra.
És az anorák is szupi! Beninek is akkora van, hogy azt beszéltük, lehet, hogy még ősszel is jó lesz. Persze az is lehet, hogy nem. Kép

Még mi is a szobában fürdetünk, a héten volt pont Andrásnak egy kiakadása ezen, mikor 2x ki kellett önteni a vizet, mert ahogy beletettük, jött a pisi. Harmadjára csak puki volt, ebben már megfürdettem. Kép

Már agyaltam azon korábban, hogy ez a Tommy Tub jó a gerincnek? Mert hisz ül benne, nem? Mikor meg ülhetne már nem fér bele. Vagy én gondolom rosszul? (BiztosKép)

Ja! Nekünk is van egy C&A-s hálózsákunk, aminek le lehet az ujját cipzározni, de nem tudom használni, mert olyan nagy a kivágása, hogy nagyon felcsúszik, lóg rajta és zavarja.

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Az LLL-en lévő e-mail cím működik, de elégsokára kapsz választ rá. Mailben megírom az elérhetőségüket.
Igen, lehet 1 ciciből szoptatni. Kép

A Kengurú Goldban találtam hálózsákot, de hosszú ujjút nem, így nem vettem. Bocsesz! Kép

bumpy

Sziasztok!
Csak egy rövid időre kukkantok be,mert mindjárt itt vannak a vendégek!

Ilba:

Látom nem sikerült a kirándulás!De ne szomorkodj,jobb,hogy itthon maradtál a szopi probléma miatt!
Hogy alakul a dolog?Igy,hogy sűrűn fejsz változott valami?Szoptatsz is az üres cicidből?Szerintem az mindenképp segit,ha a melled ingerelve van!Connie muntha a forró zuhanyt is irta volna!

Ági:
Igy utólag is kivánok neked boldog névnapot!Kép

Sajtine:
Végre jelentkeztél!
A vizsga bizti sikerülni fog másodszor!
Zsófi már nagyon nagylány és szép is.

Hálózsákunk nekünk is volt,de mióta tud forogni állandóan beakadt neki,vagy a teste alá szorult igy mindig nyügősködött.Igy viszont folyton kitakaródzik.

Kép

Kép
novum

Novum!

Köszönöm szépen. Kép
bumpy

Szia Mindenki!

Bumpy,
az előttünk szólókhoz csatlakozva, és egy kicsit késve - de BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!! Kép

Marci egyre jobban viseli a pocakfájást, viszont ezzel párhuzamosan egyre hisztisebb a kézbenlét illetve a nem tudom hogy mi miatt. A lényege a hiszti, és a sértődés. Nagy kópé lesz belőle, az már most látszik. Nem egy gyenge akaratú kölyök, az már szent igaz. De ez szerintem jó. Mondjuk az apja is, meg én is eléggé erős egyéniségek vagyunk, szóval nem hiszem hogy Marci ki fog lógni ebből a sorból...KépKép
A legújabb trükk, hogy úgy csinál mintha hasfájása lenne, de nincsen, mert időnként elárulja magát ám KépKép, és olyankor az ember leteszi valahová, és nem kézben van, akkor mindjárt legörbül a szája, és gyenge oázással induló sírás, aztán ez kezd átmenni nem gyenge oá-zásos hisztibe, és pár perc elteltével - amikor elfárad, akkor csend lesz, és Marci baba perceken belül alszik... Mi lesz még itt később???!!! Hát hogy fogom én elaltatni ezt a gyereket???!!! KépKép

Köszönjük a pihenőszék dícséretét.

Tücsökmami,

nem vettük a pihenőszéket, Anyósoméktól kaptuk ajándékba! A Tescoban lehet venni 7000 Ft-ért. De tényleg tök jó. Csak meg kell Marcinak is szokni még. Bár lehet, hogy nem lesz egy nyugtonülő baba....A pelenkázón hason, ha a lábait megtámasztom, akkor elmászik a végéig. Időnként meg kell állítanom, mert különben lekoccolja a falat.Kép Meg ha félig fekszünk, én vagy a férjem, és ő az ölünkben van, akkor is felfele elmászik annyira amennyire a vállunkba még tud kapaszkodni. Ez normális dolog 5 hetes korban???
Persze ezt leginkább akkor szokta, amikor nyekereg is hozzá, tehát nem azért mert tetszik neki, hanem inkább azért mert nem. Mármint az, hogy hason van. Bár lehet az is, hogy más nem tetszik neki olyankor. Ezt még nem sikerült kitapasztalnom. A lényeg, hogy közben mindig nykereg. Nem sír, csak nyekereg.

Sajtine,
Nem csak Marci nő ám, Zsófi már szinte nagylány Marcihoz képest!!! KépKép

Bumpy, Sajtine, hajrá az UV-khoz!

Gabi,
mi a helyzet? Tudtál beszélni dokinénivel kivizsgálás ügyben? Hogy van Livi?

Ilba, mi a helyzet cici ügyben? Nem írtál róla, hogy változott-e a helyszet valamit tegnap óta?
Én, amikor kevesebbnek tűnt a tejci, (50-60 g egy cicben), akkor újra elkezdtem inni a Laktoherb teát. Van egy kb 4 dl-es bögrém, abba csináltam meg (2 filterrel), és nem egyszerre iszom meg, hanem kb a felét egyszerre, és ebből a bögréből napi kétszer csinálok, reggel és este. Tehát 4x iszom belőle egy nap. És már majdnem egy hete megit 90-110g - okat tud Marci egy cicből szopizni. Nekem ez segít. És most hála az égnek Marci hasa sem fáj annyira tőle. Lehet, megszokta, vagy nem tudom...
Ja és amit Novum is ír, a forró zuhany. Forró zuhany után úgy jön a tejci a cicimből, hogy ihaj! Próbáld ki. Én kb 15-20 percig zuhanyoztam, és maszíroztam a ciciket. Hátha segít.

Na jó, megyek, mert kajaidő van Marcinak. Pussz mindenkinek, legyetek jók. Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Nálunk szopi: KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
írok mailt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Köszi Bubek!Kép
Ilba, ne szomorkodj, majd visszaáll, ne félj!
bumpy

Ákosnak boldog 9 hónapos szülinapot és Fanninak boldog hónap fordulót!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek,
jól van Lívi, azóta egyszer volt, de csak "kicsi". A dokinőt akkor hívom fel, ha nem javul a helyzet.
Tök jó a pihenő! (Vagy írtam már?)

Sajtine,
az uncsitesó annyira hasonlít, hogy simán lehetne a tesója is!
80-as overáll? Dzsíííííííííízösssssssssssssz! A miénk 68-as és nagy!Kép
Már akartam írni, hogy nem semmi szemei vannak Zsófinak!Kép

Ilba,
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
csak a 2. leveled jött meg.

Kép
Kép
Kép
ilba

Nemáááááááááá!
Akkor mégeccccccccer.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Íme a cumi rendeltetés szerű használata nálunk:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sziasztok,

Köszi BubekKép
Mondanom se kell negyed annyi időm sincs tanulni, mint Zsófi előtt.
Nem baj, küzdömKépKépKép

Ilba, úgy sajnálom, hogy fogytán a tejcsiKép
Fejni már én sem tudok plusszba. Pont annyi van amennyit kiszopizik.
Szerintem se jó ötlet ez a tommy tub a gerincnek.

Gabuska, vszleg a 74 is nagy lett volna még, de azért vettem 80-ast, mert utálom mikor úgy kell belegyömöszkölni. Tegnap bealudt az anyunál és már pont indultunk volna. Rá tudtam adni úgy, hogy fel sem ébredt.
Meg ki tudja meddig tart ez a hideg.
Úgy voltam vele ha még egy overált kell venni, mert elhúzódik a tél, kiharapom az artériámatKép
Most lemértem a kisasszonyt és 66cm. Gondolom nem az én mélységemet örökölte(162cm) hanem az apukájától a magasságátKép Azért remélem nem lesz
2 M.
Livi nagyon édi a kis dundi kezével ahogy fogja a cumit.

szia Novum, jól vagytok?Kép

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
én is mindig nevetek Lívi hurkás ujjain.Kép
Én azért nem szeretem a nagyobb overállt, mert nem lehet benne megfogni a gyereket, meg csúszkál. Viszont amit a feladásáról írtál az tök igaz.
Lívi 68 centi, és egy ideje nem mozdulunk el az 5,8 kilóról.Kép (Legalább fel tudom még emelni... )

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Gabuska!

Nagyon édes a kicsi Livi keze! Kép

Itt ülök az informatika órán, és Rátok gondoltam.
Puszi Mindenkinek!

Ági
bumpy

Sziasztok!

ILba:

Köszi a köszöntést Fanni nevében!Kép
Ne szomorkodj!!!Tudom,hogy nincs sok kedved velünk foglalkozni,de irjál nekünk és ha mást nem is tudunk segiteni,de drukkolunk neked!KépAz idegeskedés se segit,tudod!!

Gabi:

Livi úgy használja a cumit mintha a te kezed lenne és ezért fogja igyKép

Bumpy:

Aztán a tanár nehogy észrevegye!!Kép

Sajtine:

Köszi mi jól vagyunk,csak ez az állandó felébredés ne lenne éjszakánként többször is!

Kép

Kép
novum

Ilba,
Drukkolok, hogy a szopi rendbe jöjjön. Láttam neked hálózsákot a Kikában, de látom, már nem aktuális.

Rácsoságy: Az interneten végigkutattam mindent. Megnéztük a KIKA-ban 30 ezer a görgős 100x100-as járóka.
Két helyet találtam, ami nekem tetszett: Az egyik a babacenter.hu-n. Lehet interneten is rendelni és ingyen házhoz viszik. (ezt rendeltem meg: 110x110-es, emelhető fekvőfelületű 2 magasságban, fa.18 ezer)
Van egy másik, ami még sztem jó, a babmbino.hu-n. Ott 100x100-as,3 magassággba állítható, görgős, fa. 19 ezer+ 1300 a házhozszállítás.
Használtan főleg hálós járókákat és nem állítható magasságúakat találtam. ha mégis árulnak használtan, akkor az elég drága. Pl. találtam 22 ezerért használtan, mert ők 30-éert vették. Érdemes körülnézni azért a babaapro.hu-n.
Remélem, tudtam segíteni.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok,

eddig nem engedett be a topicba....Kép
Szerdán megyek először CTG-re....tök izgi. Ma felhívtam a szülésznőnket, nagyon kedves volt (Spiesz Anna), fél hétre megyünk hozzá majd, mert 7-ig dolgozik, de akkor előtte megcsinálja. Kép Így tuti nem kell várni sem.
Bumpy, te bent leszel szerdán?
CTG után dokival UH. Kép

Puszi

Eszti
35+5
Vendég

Esztipeszti,

A dokival is megbeszélted, hogy utána uh? Mert nekem volt olyan, hogy azt hittem, az Anna megbeszélte a dokival. (Az én hibám nem kérdeztem rá) Csak azér mert a doki 8-ra jár és akkor egy órát várnod kell valószínűleg. Nem akarok okoskodni, csak én így jártam egyszer.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Orsi, köszi, hogy szóltál, de most meg van beszélve a dokival az UH utána. Igazából a dokival volt először megbeszélve az UH, és a CTG-t, meg a kenetet már ehhez egyeztettem ma Annával. Kép
De azért majd a jövőre nézve figyelek, hogy ne szervezzenek keresztbe! Kép
Vendég

Szia Sajtine!Kép
Jó, hogy jöttél!
Kép
Gratulálok a vizsgákhoz, minden csodálatom azoké a mamáké, akik pici gyerek mellett tanulnak.
Mekkora már Zsófi! És milyen világos a haja. Nagyon ari!Kép

Ilba,
Mi újság szopi ügyben?

Tücsökmami,
És nálatok a bukikkal?
Minket nem vizsgáltak ki, csak sűrítő gélt írtak, azt adom Boginak kaja előtt, sokat használ.

Ma voltunk megint csípőszűrésen + UH-n, terpeszpelust kell hordanunk éjjel-nappal. Kép Van esetleg ezzel kapcsolatban valami tapasztalatotok?

Jucus
jucus73

Kép

Itt vagyok megint, eddig is voltam, olvasgattam, de nem nagyon volt kedvem írni, mert nem tudok mit. A napjaim teljes dilemmában telnek, a szopi körül forog minden.

Mindenkinek köszi az érdeklődést, hát nem is tudom mi van.
Ma beszéltem egy szopis tanácsadóval, többet nem fogok. Nincsen kedvem leírni mégegyszer, hogy mit mondott, a tápis topikban már megtettem, de Tőletek itt több hasznos dolgot olvastam már, mint hallottam 20 percben a "szakembertől".

Beni állandóan cicin van, napi 600-700 körül eszik, illetve tud enni. Fogalmam sincsen már, hogy elég-e neki, vagy sem.
Tegnap pótoltam neki összesen 100milit, ennek nagy részét azonban kihányta, szerintem azért, mert most evett életében először kanállal, és túl mohó volt.
Ma még nem pótoltam. Bár már 3x kivettem tejet, de vissza is tettem.
Szóval tényleg tanácstalan vagyok, néha sírok egyet, ne ítáljetek el, de néha úgy gondolom, hogy francba az egész szoptatással, de persze IMÁDOK szoptatni és nézni a kis szuszogómat és annál nincsen jobb érzés, mikor a cicin elalszik és mosolyog.
Na most befejezem, mert megint nem látok már a könnyeimtől.

Bocsi, hogy másra nem reagálok most ....

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Novum!

Nem volt gáz, megengedte a netelést. Kép

Esztipeszti!

Bent leszek, és ha jól tudom, éppen szülőszobán. Fél 7 körülre én is felmegyek. Kép Fehér hosszú köpeny, fehér farmer és fehér scholl papucs lesz rajtam! Meg fogsz ismerni!
Sikíts rám! Kép

Jön még valaki szerdán?

bumpy

Ilba,
nekem a férjem rágta a fülem, hogy miért kínlódsz még mindig, hagyd a fenébe, de én még azért próbálkoztam hetekig. Aztán hallgattam rá, mert már teljesen tropa voltam, azt sem tudtam hogy hívnak. Így pedig nem lehet ellátni egy gyereket. Sztem Te sokkal erősebb vagy mint én, neked sikerülni fog!Kép
Ígérem, most jövök ezzel utoljára, de Lívia napi adagja 5 hónaposan 800 mili, pontosabban annyi lenne, ha nem főzelékeznénk. Beni 2 és fél hós! (Ha nem tudnád.Kép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Connie,
benézel néha hozzánk? Hiányzol!

Hányinger az a csaj, aki a Babafalvát pocskondiázza a tavasziban! Tudod hány bicska nyílt ki a zsebemben?! 1000000000000000000000000!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Jucus, szegény Boginak terpesz pelust kell hordania? Most megilyesztettél. Nekem azt mondta a doki nénink, hogy minden rendben nem kell csípőszűrésre menni. De ha jön február elején akkor kérek beutalót mindenképpen.
Anno nekem is kellet ilyen terpesz pelust használnom, de arra már nem emlékszemKép

Ilba, nagyon sajnálom a tejcsit.
Én úgy voltam vele ha elapadna a tejcsi akkor is az a legfontosabb, hogy 1 hónapos koráig kapott.
Mert ugye az a legfontosabb az első hónap.
Olyan kár, hogy nem tudok tanácsot adniKép

Kép

Kép
sajtine

Bumpy,

ok, majd vizslatlak. Én pedig az urammal leszek, de nem erről fogsz minket felismerni....Kép
Én fekete kabciban leszek, és nagy a pocim Kép

Ilba, én még csak pocisként is veled érzek, pedig még közelében sem vagyok a szopinak. Kitartást nektek! Kép
Vendég

Gabi, hát nem semmi vagy, most olvastam odaát! KépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
lehet, hogy nincs igazam, de majd szét robbanok még mindig!

Sajna mindig a védelmére kelek a nekem kedves embereknek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

én is elolvastam Gabuska KépKépKép

Ilba, eddig nekem se jött be az oldal csak most
nagyon szuper szerintem
El se tudom képzelni mennyi munka lehetett vele.

Kép

Kép
sajtine

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?