Szia Mindenki!
Bumpy,
az előttünk szólókhoz csatlakozva, és egy kicsit késve - de BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Marci egyre jobban viseli a pocakfájást, viszont ezzel párhuzamosan egyre hisztisebb a kézbenlét illetve a nem tudom hogy mi miatt. A lényege a hiszti, és a sértődés. Nagy kópé lesz belőle, az már most látszik. Nem egy gyenge akaratú kölyök, az már szent igaz. De ez szerintem jó. Mondjuk az apja is, meg én is eléggé erős egyéniségek vagyunk, szóval nem hiszem hogy Marci ki fog lógni ebből a sorból...
A legújabb trükk, hogy úgy csinál mintha hasfájása lenne, de nincsen, mert időnként elárulja magát ám
, és olyankor az ember leteszi valahová, és nem kézben van, akkor mindjárt legörbül a szája, és gyenge oázással induló sírás, aztán ez kezd átmenni nem gyenge oá-zásos hisztibe, és pár perc elteltével - amikor elfárad, akkor csend lesz, és Marci baba perceken belül alszik... Mi lesz még itt később???!!! Hát hogy fogom én elaltatni ezt a gyereket???!!!
Köszönjük a pihenőszék dícséretét.
Tücsökmami,
nem vettük a pihenőszéket, Anyósoméktól kaptuk ajándékba! A Tescoban lehet venni 7000 Ft-ért. De tényleg tök jó. Csak meg kell Marcinak is szokni még. Bár lehet, hogy nem lesz egy nyugtonülő baba....A pelenkázón hason, ha a lábait megtámasztom, akkor elmászik a végéig. Időnként meg kell állítanom, mert különben lekoccolja a falat.
Meg ha félig fekszünk, én vagy a férjem, és ő az ölünkben van, akkor is felfele elmászik annyira amennyire a vállunkba még tud kapaszkodni. Ez normális dolog 5 hetes korban???
Persze ezt leginkább akkor szokta, amikor nyekereg is hozzá, tehát nem azért mert tetszik neki, hanem inkább azért mert nem. Mármint az, hogy hason van. Bár lehet az is, hogy más nem tetszik neki olyankor. Ezt még nem sikerült kitapasztalnom. A lényeg, hogy közben mindig nykereg. Nem sír, csak nyekereg.
Sajtine,
Nem csak Marci nő ám, Zsófi már szinte nagylány Marcihoz képest!!!
Bumpy, Sajtine, hajrá az UV-khoz!
Gabi,
mi a helyzet? Tudtál beszélni dokinénivel kivizsgálás ügyben? Hogy van Livi?
Ilba, mi a helyzet cici ügyben? Nem írtál róla, hogy változott-e a helyszet valamit tegnap óta?
Én, amikor kevesebbnek tűnt a tejci, (50-60 g egy cicben), akkor újra elkezdtem inni a Laktoherb teát. Van egy kb 4 dl-es bögrém, abba csináltam meg (2 filterrel), és nem egyszerre iszom meg, hanem kb a felét egyszerre, és ebből a bögréből napi kétszer csinálok, reggel és este. Tehát 4x iszom belőle egy nap. És már majdnem egy hete megit 90-110g - okat tud Marci egy cicből szopizni. Nekem ez segít. És most hála az égnek Marci hasa sem fáj annyira tőle. Lehet, megszokta, vagy nem tudom...
Ja és amit Novum is ír, a forró zuhany. Forró zuhany után úgy jön a tejci a cicimből, hogy ihaj! Próbáld ki. Én kb 15-20 percig zuhanyoztam, és maszíroztam a ciciket. Hátha segít.
Na jó, megyek, mert kajaidő van Marcinak. Pussz mindenkinek, legyetek jók.