Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vera:hogy Te miket nem tudsz!!!! Valóban vasárnap töltöm a 35-öt.Kép Szép kerek,de olyan furi kimondani.Család szervezkedik ezerrel,kíváncsi vagyok mi lesz a meglepi.KépMajd beszámolok.Kép
Babaügyben,remélem nem haragszol,ha leírom,nem akarom fájdítani a szívedet.Amikor nekem elment a baba Bence előtt,elmentem egy kineziológushoz,mert sehogy sem akart összejönni.Mondott ott valamit,ami egy kicsit megnyugtatott,és tényleg nemsokára jelentkezett Bencebaba.Kép Azt mondta,hogy van olyan,hogy a baba beteg,de amikor elmegy,akkor meggyógyul,és megint Õ költözik a pocakba.De van,hogy más.Gergőt nagyon megviselte akkor,és azóta is sokszor beszélünk erről,hogy Bence vajon ugyanaz a baba-e.Mindenesetre akkor nyugtatólag hatott Rá és rám is.Egyszer talán kíváncsiságból elmegyek megint ehhez a csajhoz,és megkérdezem Tőle.Nincs olyan nap,hogy ne jutna eszembe,de hiszem,hogy valami oka volt annak,hogy így történt,és Bencénél tökéletesebbet el sem tudok képzelni.Kép Remélem nem bántottalak,hogy ezt így leírtam!!!
Még egy kérdés:altattak? Mert nekem is esedékes lenne egy altatásos valami,de a szopi miatt állítólag nem lehet.Kép
Édesek lehettek a gyerkők,ahogy kézenfogva sétálnak.KépHaramia: ez jó!!! Kép Kép Kép
Bence továbbra is nagyon szarul alszik.Kép Kép Kép
Nagyoknak jól megy a suli,kíváncsi vagyok a bizire már nagyon.Kata is jól érzi már magát,szívesen tanul.Kép

Mese:miért adsz tápszert Levinek? Most már lehet tejet is,nem?
Vizsgára drukk megy.Kép

Orsi:De jól néz ki ez a naptár!!! Kép
Szopi:én nagyon örülök,hogy még megy,nem tartom undorítónak!!!!,bár néha már nagyon fárasztó.Azért 17 hónaposan kicsit soknak tarom a napi 6-8 alkalmat,de Bence nagyon ragszkodik hozzá,és nincs szívem megvonni Tőle.Egy reggeli,esti egy-eggyel kiegyeznék bármeddig.Egyszerűen imádok szoptatni,és mivel már nem tervezünk több babát,ki akarom élvezni minden percét.Kép

Rita:gratula a kicsi lányhoz! Kép Nevek?

Szöszi:köszi a címeket! Kép

Andi:BOLDOG NÉVNAPOT VERONIKÁNAK! Kép
Szemölcsök Kép Jó,hogy túl vagytok rajta.Kép

Eszter:üdv itthon.Kép Én sem tudom,hogy hol voltatokKép Várjuk a beszámolót!!! Hagymácska hogy bírta? Mi volt a gond Olivérrel?

Huh,most ennyi jutott eszembe,puszi:

Anikó
vakili

VERA, Nagyon Boldog Névnapot!!!Kép
Andi, Veronikájának isKép

Orsi, naggyon szép amit csinálsz!Annyira ügyes vagyKépKép Biztos fog tetszeni MókuskánakKép
Most csak ennyire tudtam jönni, puszi, és jó hétvégét mindenkinek!
manó
manóci

Manó!

Köszi Kép Bár nem most tartom de pár rokonom is ilyenkor köszöntKép

Anikó!

Ez a kis történet olyan megható és nem bántottál meg Sőt Kép Kép Hiszek ezekben a dolgokban csajnak telefonszámát meg tudod adni?
35!? Tizet nyugodtan le tagadhatnál Kép
VAlamilyen kábító nyugtató szurit kaptam,amitől úgy szédültem mintha túl sokat ittam volnaKép

Lejárt az időm.
Pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!
Kicsit pihentebben beszámoló. Képek vannk dögivel, de még méreteznem kell őket.
Nos, undoríííííítóóóóan szép helyen, Mauritiuson voltunk. de a képek majd úgy is önmagukért beszélnek.
Kicsi Manóm az út viselte meg, de ez igaz ránk is. A repülőút kb 13 óra volt. plusz két köztes leszállás tankolás végett.
Azt kell mondanom, most aztán igazán szadista anyukának volt alaklamam érezni magam. Kép
indulásunk napján az itthoni alvások jól sikerültek. reggel 6kor keltünk Pocokkal, majd 10kor alvás, aztán fél tizen kettő körül keltés, du 4kor fürdés fekvés, magától kelt este nyolckor.
Fél tízre repülőtér, fél tizenkettőkor első felszállás. Gond nélkül.
Minden jól ment, bár iszonyú sokára tudott elaludni Olivér, és sajnos nem okra rá megkezdtük a leszállást. persze fülére ébredt szegénykém, és csak sírt, sírt, sírrt....magunkat és a hülye ötleteinket pedig nagyon sok helyre kívántam minde e közben. Kép
Az út többi része már ment. Ugyan csemete minimális mennyiséget aludt, de nézelődött, játszott, elvolt mint befőtt. le és felszálláskor hol lámpákat, hol felhőket fújtunk, így nem is volt semmi sírás.
kb ottani idő szerint hatkor szálltunk le, de a beléptetésnél már látszott csmetén, hogy majd össze esik, de csak ment, ment. Mire buszra tettek minket, olyan volt, mint egy kis zombi. Két percel a busz indulása után viszont el is aludt. Kb egy óra alatt értünk a szaállodába, valamivel nyolc után kerültünk a szobánkba.
Vacsora, ágy, de Manó csak nem tudott 11ig nyughadni, így csak akkor aludt el.
Másnap reggel viszonylag jó hangulatban keltünk, reggeli, majd a tengerpart. gyönyörű volt. Olivér akkorákat homokozott, hogy még sosem. jól bekenegettem 50 faktorral, így semmi bajunk nem lett szerencsére.
Szép nyugisan telt a nap.
ez így is ment egy ideig, míg a harmadik nap reggel hőemelkedésel kelt, aztán semmi nem lett. Másnap reggelre viszont 38,4 lett, kapott germicid kúpot, de semmi haszn nem volt. Szállodai orvos. Panadol kúp. Ez sem vitte le a lázát. Este bevettem magam mellé az ágyba, mert nem bírtam aludni. addig is negyed óránként cserélgettem a homlokán a zsepiket, aztán úgy döntöttem én leszek a legjobb lázfigyelő a sajűát testemmel. Még sosem aludtam így együtt Pocokkal. Amilyen jó volt, annyira kétségbeejtő is. gy fél órán át zokogtam, aztán elaludtam.
Reggel még volt láza, de nem volt rossz kedve, bár az előző nap sem volt.
Azt hiszem a "szokásos" háromnapos fogláz támadott ránk, mert semmi egyébb baj nm volt Olivérnek. Az étvágya már itthon is csapnivaló volt az utóbbi időben, csak az zavart, hogy inni is nagyon keveset ivott, alig fél litert naponta. Ezért igyekeztünk minnél több coco smilet itatni vele, mert a kókusztej azért táplál is és ital is egyben.
Maga a szállás és ellátás csodás volt, pedig ritkán dícsérem meg dolgokat, de itt tényleg nagon jó volt minden. rengeteg gyerekes és kisgyerekes család volt, és aszálloda is úgy állt a dolgokhoz, ahogy eddig még sehol sem tapasztaltam. No mintha sok szállodában lettem volna, főleg gyerekkel... Kép Volt etetőszék, olyan amit be is lehetett tolni az asztalhoz, de nagyobbacskáknak volt ülésmagasító is. Külön pulton voltak gyerekkják, 2éves kortól Kids Club, bébiszitter, greco utazóágy a szobában, pelenkázók, miegymás. Szóval minden.
A kaja is finom volt, főleg indii ízvilággal, de a legfinomabb az igazi érett ananász volt.
Apával voltunk egy hajókiránduláson, ami fantasztikus volt, de az az igazság, hogy a sok fris élmény miatt még nem rendszereződtek bennem a dolgok, így csak csapongok, tehát az lesz a legjobb, ha megcsinlom a képeket, majd azok beszélnek helyettem.
A hazaút már nem sikerült olyan jól. Nem sikerült délelőtt korán letenni aludni, délben pedig el kellett hagyni a szobát. Ezután kb 2 és 1/2 órát tébláboltunk, Olivér nem tudott elaludni, így végső elkeseredésemben adta neki a panadol szirupból, amitől fél óra múlva elaludt. Jó egy órát pihizett az egik fotelban. A reptéren kiderült késik a gépünk két órát. Így csak 8 óra körül indultunk, ráadásul a szárny fölé ültettek minket így még a lámpákat sem tudtam mutogatni babámnak. Ezzel meg is pecsételődött minden leszállásunk sorsa. Sírt szegénykém végig. Két leszállás közben aludt végig, szintén panadollal, de amint kezdett változni a légnyomás, már potyogtak is a könnyei. Majd belepusztultam.
Szinte végig az én ölmben volt, mert olyan anyás lett ez aléatt az egy hét alatt, mint még sosem. Egyszerűen nem lehet elszakadni tőle, bár ha elmegyek, hamar megnyugszik, de amíg lát senki és semmi nem kell. Így egy kicsit meg is eröltettem magam, de ma megnézettem magam dokival és szerencsére minden rendben, és Marci is remekül van. Igaz ma nem volt már olyan egyértelmű a marci, de azért maradjunk ebbena hitben! Kép
Az út utózöngéje, hogy Olivér nagyon nyafka lett, bújós, és fél, ha pelenkázom, mert azt hiszi megint hőmérőzni akarom szegényt. Utálja, hogy cipőt és zoknit kell venni, hát még amikor az anorákot próbálom rászuszakolni.
Konklúzió, megtudtuk szegény Olivérnél hol a határ. Autóval a világ végére is, de repülni... Akár csak én.
Most mindannyian beszereztünk egy kis megfázást torokfájásal és orrfolyásal, feltételezem a légkondinak a gépen és az itthoni száraz levegőnek köszönhetően. Így fluimarral és sok lábos felforralt sós vízzel igyekszem javítani a helyzeten.
Röviden és semmitmondóan ennyi.
Igyekszem az illusztrációval!

Orsi!
Nagyon klassz az új mintád! Nagyon tetszik!
Szopi!
Ha Olivér akarta volna, akkor én is hagytam volna. Most amikor nem akart inni, vagy a repülőn érezte a fülét, hatalmas áldás lett volna mindannyiunknak! De ez van.

Vera!
Sokat ondó, amit Anikó írt, remélem, nektek is segít. Mielőbbi gyógyulást a lelketeknek! Addig is puszi rá!Kép
Jó fej lehet a kissrác, akiről írtál!Kép

Meske!
Drukka vizsgákhoz, no meg az albérlethez!
Tápszer. Ha használ hajrá, de nem lenne elég a vacsi vag tej? Bár szopiról lehet, hogy tényleg gyors átállás lenne.

Kostyika!
Boldog névnapot a hős kislányodnak!
Remélem tényleg ez volt az utolsó tortúrátok, de legalább ne legyen ilyen sok legközelebb.

Rita!
Hogy vagytok? Lányka! Na majd jól mennek a srácaim háztűznézőbe!Kép

Tandrea!
Nem is kell több három szónál. ÉN sokszor úgy látom Olivér csak azért nem mond többet, mert tudja, hogy úgyis megértem. Lásd tea, mit eddig mondott, de most már csak akkor, h mástól kéri. Nekem csak "höömm". Kép

Szöszi!
Tudom mit értesz az indulás latt! Olivér is egy rémálom néha!

Ennyit belőlem!
Sziasztok!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Lányok, köszönöm mindenkinek a jókívánságot. Tegnap még vizsgázni voltam délután, aztán adtunk magunknak egy este kimenőt, manó anyukámnál aludt. Most hagytam ott először úgy h én nem aludtam ott és nagyon furcsa volt otthagyni. Valahol tudat alatt azt vártam h sírjon és jelezze h ne menjek el de nem így volt. Mondta h puszi és játszott tovább a gombjaival. Persze tudom h ez a jó csak hát nagyon nehéz tőle elszakadni. Mi Robival 2 után elöször kettesben elmentünk moziba. Megnéztük a Csak szex, más semmi filmet ami nekem nagyon tetszett. Tök furcsa volt amikor hazajöttünk h manó nincs itthon. De nagyon jó volt ma reggel 9-ig aludni Kép

Eszter,
MauritiusKép Bátor vagy h bele mertél vágni Kép

Vera,
Ez a kézenfogva sétálás nálunk is olyan aranyos, múltkor a tornán is egy idegen kislány kézenfogta a lányomat és úgy sétáltak. Azt hittem h megeszem őket.

Orsi,
Ismételten csak azt tudom mondani h nagyon ügyes vagy!

Szemölcsök: hát nagyon reménykedem h nem jön ki újabb de nem hiszek benne. Még az a szerencse h ezek a kis sebek szépen begyógyultak és nem maradt meg a helye.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Orsikám!

ha net közelben vagy véletlenül, csak egy gyyors kérdés: hol lehet kapni ilyen Micimackós keresztszemeseket? Anyukám ilyet rendelt magának, és ma meg is kéne vennem..
Rémlik, hogy Duna Plasa kézműves bolt, de mintha praktikerben is láttam volna..

hátha tudsz v.mi jót nekem
köszi
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Anikó,
boldog szülinapot!! Azért 35 felé is van még élet Kép
Alkalmasint összefuthatnánk...

Andrea,
szia! Az én férjem volt, akivel találkoztál pelenka ügyben...

Meske,
Orsi úgy látom nincs most erre, az a Micimacis cserebere minta úgy tudom. Nekem is megvan Kép
Egyébként a Westendben lehet venni Micimacis (és még sok egyéb szebbnél szebb) mintát fonallal, anyaggal együtt. Éva kézimunka a neve Kép
nalika

Sziasztok!

Anikó!!!!
Boldog születésnapot! Azt hiszem te vagy az az irigylésreméltó a szememben, akire ugyan szeretnék hasonlítani, de nem fogok! Azért megcélzom, hátha mégis ilyen formában leszek majd én is 35 évesen!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Látom nem tétlenkedtetek, amióta nem tudtam jönni! De jó is ez!Kép

Vera
Igen keresztszemes. Van Micimackós centim is, az lesz a következő.Kép
Édes, amit írtál! A kézenfogva sétálás!Kép
Gergő meg néha zsebredugja a kezét, valami hihetetlen cuki! Tök vagány kiscsávó olyankor!Kép
2 hónap nagyon hamar elmegy!Kép

Anikó
Kép
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!Kép
Remélem nagyon klassz napod lesz holnap!Kép Bencus alhatna ma éjjel, ajándék gyanánt!Kép

Andi
Boldog névnapot manócskádnak!Kép

Eszter
Élvezet volt olvasni az útileírásodat, még ha csapongott is kicsit! Nagyon irígy vagyok!Kép Szuper lehetett, leszámítva az apró gondokat.
Bizony a cici nagyon jó szolgálatot tesz le és felszálláskor! Amúgy én még biztos nem mernék vállalkozni repülőútra, még rövidebbre sem! Csodállak érte, hogy főleg pocakosan bevállaltátok!Kép Tuti életre szóló élmény lesz!Kép

Minta ügyben mindenkinek köszönöm a dícsérő szavakat! Ha kész lesz és keretben lóg a falon, akkor lefotózóm nektek!

Mese
Van egy kézimunka bolt a Pólustól nem messze is, ott is vannak kész, fonallal elátott minták. De a Westendben is.
Ha nem sikerül venned, akkor én szívesen elküldöm mailben!

Nalika
Sziaa!Kép köszi, hogy beugrottál helyettesíteni, tényleg csak most jutottam ide! Remélem Mesének sikerült vennie mintát!
amúgy jól vagytok? Puszi!Kép

Na, le is merültek az elemeim.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Anikó, boldog születésnapot!

Andi, Veronikának boldog névnapot!

Andrea
tandrea

Jaj lányok,nagyon aranyosak vagytok,köszönöm a köszöntéseket! Kép
Megvolt a meglepi is,apa elvitt a Trófeába,és ott volt az egész nagy család az összes gyerekkel együtt,virágokkal,tortával,nagyon-nagyon jó volt.Annyira édes ez a pasi,imádom!!!!Kép
Tegnap volt egy plusz ajándékom is,elmentünk a kedvenc üzletembe,és 36-os!!! gatyát és hozzá kabátot vettünk.Tuti,hogy el volt számozva,mert 38-as a méretem,ráadásul most híztam is rendesen Kép,de akkor is jól esett.Kép Kép Kép

Eszter:én azt hiszem Téged felíratlak az orvossal magamnak önbizalomnövelőnek.Gyere gyakran!!!!!Kép
Utatok nem semmi volt,irigyellek is meg nem is.Gyönyörű hely lehet,de ezt a tortúrát én nem biztos,hogy elviselném.Képeket nagyon várom,hagy csorogjon a nyálunk! Kép

Orsi:hát Bencus nem ajándékozott meg az éjszakával.Kép Lehet,hogy ma fog? Kép A nap viszont nagyon jól sikerült.Nagyon várom,hogy gyertek!Azért közben a nagyokkal tanulnom is kell majd egy kicsit,nem baj?

Nalika:összefutás ügyben jelentkezem!!!! Kép Te még nem vagy 35,ugye?

Vera:telcsiszámot keresem...... Áruld már el,honnan tudtad a szülinapomat? KépTe is nagyon aranyosan hízelegsz.Kép Kép Kép

Bocsi,mennem kell fürdetni,az élet nem állt meg Kép

Puszi:Anikó
vakili

Hali,

Anikó,
Én még kimaradtam úgyhogy gyorsan én is Boldog Születésnapot kívánok neked! Melyik a kedvenc üzleted? Hátha rám is rámjön egy kisebb gatya Kép

Manó kapott névnapjára a Fakoppáncsból egy ilyen kis kalapáccsal üthető dóhöngőt, nagyon élvezi, kalapál ezerrel csak néha rávág a saját ujjára isKép Na megyek mert manó már fürdött és értem kiabál

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Ugy erzem ezer eve nem irtam. Kép Nagyon hianyoztatok. Kép Arra gondoltam, hogy ha vege a vizsgaimnak, ujbol talalkozhatnank nalunk. Kép
Szombaton hazivizsga kiertekeles volt a suliban, amiert keservesen megdolgoztam ejjel-nappal, mert nagyon sok volt. De sikeres lettem. Kép Mindharom ktegoriaban (tervezes, kivitelezes es prezentacio) 5-os lettem. Kép Erre kulonosoen buszke vagyok, mert egyreszt nem szamitottam ra, masreszt csak 5-en kaptunk a 22 tanulobol szinotost es az 5 kozul csak en vagyok az egyetlen aki aquarell ceruzaval rajzol. A tobbiek festekkel es filccel, amivel szebbet lehet csinalni.

Veranak es Veronikanak sok Boldog Nevnapot kivanok! Anikonak meg Sok Boldog Szuletesnapot kivanok igy utolag is.

Most mennem kell, Lili itt hivogat mellettem, hogy menjek vele. Nemsoakara visszajovok es irok reszletesebben.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Anikó!

Valamikor nyáron volt szó róla és valamiért beugrottKép Kép Bolt címét én is kérnémKép
Trófeát imádom,olyan jókat lehet ott enniKép

Eszter!
Nem semmi volt az utatokKépÍrigyKép Kép
Képeket kérünk.
Én meg pénteken elmentem bulizni az öcsémmel.Tök jó volt megittam 2 üveg barna sört és kissé becsicsentettemKépHazaértünk valamikor 1körül gyerek onnantól kezdve tök szarul aludt és 6-kor meg már felkeltKépNem hagyott pihizniKép
megyek mert ma nagyon nyügi
pusz Vera

KépKép
viranka

Andi,Rita:Nektek is köszönöm! Kép

Rita:gratula a szép eredményekhez! Kép Pocaklakó hogy van?

Vera:Jó a memóriád.Kép Kedvenc boltom a Time Out.Én a Pólusba szoktam menni,az van a legközelebb.Inkább sportos cuccaik vannak,női és férfi is,de nem csak melegítők,hanem tök jó utcai ruhák.Majd teszek fel képet,ha sikerül az új szerzeményemről.
Buli Kép irigy-irigy,én már az idejét sem tudom.Kép
Trófeában most voltam először,apa járt már ott párszor,és nagyon tetszett nekem is.Ami még szuper a kaján kívül,hogy vasárnap a földszinten van gyerek játszószoba,2 óvó nénivel.Mivel 7 gyerek volt,ez nem jött rosszul.Kép

vakili

Helló!
A fr@nc!
Írtam szép kis levelet nektek, erre sehol egy kukk belőle?!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Hiszti-hiszti!
Na mind1. Most már nyügi vagyok
képeket sikeresen felküzdöttem a www.kep.tar.hu/ironram -ra. Jó sok! kellemes nézelődést!

eszter és a takonykór

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Jo sokat irtatok! Kép
Eszter: Megneztem a kepeket. Kép Gyonyoru utakon jartatok. Kép Vegul is hogy jott ossze Mauritius? Regota terveztetek? Nagyon jo volt az utleiras. Annak ellenere, hogy nem volt egyszeru. Mi marciusban megyunk harmasban egy hetre Parizsba. Igaz ez nem tengerpart, de en imadom Parizst, es mar regota vagyom oda. Igy meg a szules elott elmegyunk. Kép Mar alig varom, remelem nem lesz semmi akadalya.

Aniko: Koszi. A baba jol van. Sokat rugdos es jelzi idonkent, hogy elege volt a tanulasbol. Kép Hat nekem is. Kép

Vera: Buli. Kép En februar 11-en megyek egy szuletesnapi partira. Es csak lanyok lesznek. Kép

Andi: Szemolcsok. Kép nem lehetett konnyu. Remeljuk, hogy nem jon ki tobb, most mar eleg volt a torturabol.

Orsi: Kivancsi vagyok milyen lesz a himzesed ha keszen lesz. A kep utan csak jo lehet. Kép

Mi jol vagyunk. Lilike nagyon sokat fejlodik. Mar kinyitja es be is csukja az ajtokat a kilincsel. Nagyon sokat beszel es enekel is. A karacsonyi dalbol a "jaj de szep a karacsonyfa, ragyog rajta a sok gyertya" mondatokat kivulrol fujja es mikor enekli, mindig ezzel kezdi, utana dudolja tovabb. Rengeteget beszel, mar le se tudom irni miket mond. Nem csak szavakat, hanem osszekoti azokat. Nagyon jol felismer konyvekbol, ujsagokbol barmit es mondja is azokat. Hihetetlenul vag az agya, mint az apjanak. Kép Ugyesen eszik mar egyedul, nem is kell segitseg neki. Naponta setalunk 2-4 orat es ilyenkor o szaguldozik a motorjan. nagyon bevallt neki. Kép Igaz lejton felfele inkabb tolni kell, vagy inkabb odaadja a motort, de lefele kacagva szaguldozik. En meg futok mellette. Kép
Ejszakak hol jok, hol felsir. De latom az egyik hatso ragofoga eleg csunya. Valoszinuleg az az oka. Nagyon apas. Le se lehet az apjarol vakarni. Csak o kell neki, ha itthon van. Kép Ennek en kulonosen orulok. Kép Kutyamania meg mindig megvan. nem bir nekik ellenallni. Imadja oket. nem beszelve a cicakrol. Kép Es amit en imadok a legjobban, hogy egesz nap mosolyog es mindenkihez kedves, mindenkire mosolyog. Kép

Na, megyek is, hiv a Lili.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Eszter! Jobbulást!!!! Kép Olivér is beteg?Tegnap sokat szarakodott a Babanet.Kép
Most megyek megnézni a képeket,utána aludni,hátha legalább álmomban járok ilyen helyen.Kép

Rita:Örülök,hogy jól vagytok.Kép Te még futkosol Lili mellett? Akkor jól bírod.KépNem semmi,hogy miket mond már,Bence még nagyon keveset,de azt nagyon édesen.KépEgyedül evés nekünk még biztos messze van,mert ha valami a kezében van,akkor csak szétszórja és nem a szájába teszi.Kép Azért Lili sokkal fejlettebb a koránál szerintem.Kép Kíváncsi vagyok a tesóra.KépTaláltatok már nevet Neki?
Taliban benne vagyok,ha esetleg Bori megint erre jön.

vakili

Eszter! nem engedi megnézni a képeket,hogy Privát Galéria!!!!!Kép

Anikó Kép
vakili

SziasztokKép

Este írtam Nektek és sehol nincs.Kép Vagy a babanet szúrt ki velem, vagy valamit elbénázhattam az elküldéssel.Kép

Most sajnos Gergőtől nem tudok írni, de majd megpróbrálom pótolni a nap folyamán.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

JA!

Ma vagyunk 17 hónaposak!Kép Már olyan rég írtam le, most muszáj volt!Kép 1 hónap és másfél éves Mókuska!

Tegnap mérték és 14,45 kg, 86,5 cm.

PusssszKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Eszter!
Én sem tudtam megnézni a képeketKép

Mírával történt valami mert hétfő óta megint alszik napközbenKépEz tök jó,én is tudok pihizni egy kicsit napközbenKép

megyek is varrógépeket nézegetniKép Kép

Pusz vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Gyors leszek, mert csak addig van időm, amig Mókuska szunyál.

Vera
Kép Használd ki!Kép
Varrógépet akarsz venni? Az klassz!Kép

Eszter
Náthát tessék jó messzire űzni! Jobbulást!Kép Homeós bogyikat próbáltál már?

Rita
Olyan kis okos ez a Lili!Kép Gergő is kezd egyre többet dumálni a mi nyelvünkön is, mert eddig csak Õ értette, amit mondott.Kép Sokszor ismétli, amit mondunk és már csomó mindent mond amúgy is.Kép Néha meg is lepődünk!Kép
Pocakos futásKép

Andi
KalapálásKép Gergő is imádja, de főleg az igazi kalapáccsal szeretné.Kép

Anikó
Puszika!

Timiről tudtok valamit? Olyan rég volt, csak nincs valami baj?

Na, mennem kell, holnapig tuti nem jövök.

PusziKép

Orsi

avocado

Igy alszik most Lilike. Kép
Puszi nektek Rita
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Jó rég voltam én isKép

Eszter, nagyon szépek a képekKépgyönyörű helyen voltatok!De szerintem a te bátorságodat kellene kitüntetni. Én naggyon parás vagyok ilyen utazás ügyileg kisgyerekkelKépTuti nem mertem volna elmenni, és főleg ilyen messze.
De fő, hogy a kisebb problémák ellenére is azért minden okés voltKép

Anikó, utólag is Boldog Szülinapot KívánokKép

Vera, bocsi, én nem tudtam, hogy van még Vera napKépnekem is van 1 Vera barátnőm aki viszont aznap tartotta, amikor te nemKép
De remélem azért jólesett egy kis potya jókívánságKép

Rita, LiliKépKépcsodaszép, mint a kisherceg olyan a hajszerkezeteKépKép
Csomó dolgot amit írtál, hogy csinál hasonló, dolgokat művel Eszti isKépBár sokmindent nem.Pl: Lili már akkora, hogy eléri a kilincseket?Mert Eszti is piszkálgatja, de nem éri még fölKépÍgy csak becsukogatni tudja az ajtókatKép
Nálunk duma ügyileg viszont még a halandzsa inkább a mérvadó, de sokat mondogat már, és legfőképp utánoz szavakatKépMost azt találta ki, hogy engem is és apát is a nevén hív!Mónimóni, móni, meg Peti, peti így szaladgálKépKép
Ja, a vizsgáidhoz gratulaKép
Ha lesz megint tali, megpróbáljuk, hogy mi is mehessünk??Mármint az egyeztetésre értettem.Úgy szeretnék már találkozni veletek, és a gyerekekkelKép
manóci

Sziasztok!

Bocsi a kis blokkért a képeknél, de Apai utasítsásra át kellett rendeznem a személyes képeket. ha egyszer valaki elmegy munkahelyre dolgozni.... sosem lehet tudni.
No. Most meg tudjátok nézni az általános képeket. Ha a személyes is érdekel, akkor egy e-mail címért cserébe be tudlak titeket engedni a privát galériába is. (jaj de utálom az ilyesmit!!!! de valohl Emberemnek igaza van. Sajnos.)
Ugyanúgy a fizetős verzió sem érvényes rátok, csak ahhoz is kell egy kis egyeztetés. Macera ja, de állítólag jobb ha van.

Kostyika!
Lánykád hogy van?
Ugye sehol egy újabb bibi?!

Rita!
Gratula a vizsgáidhoz! Nagyon stram egy anyuci vagy! Én szerintem rég kidőltem volna, de legalábbis nagggggyon kéne akarnom, ami jelen helyzetemben elképzelhetetlen, mert egy kis csendes döglésen kívűl szinte semmi sem vonz. Kép

Vera!
helyes! Tessék kifújni magad, a sör vitamintartalma meg rád fér. Csemeték meg mánnn csak illlllenek. Sosem akkor alszanak jól, amikor nekünk is jól esne. Kép
Hol nézegetsz varrógépet? Milyennek kell lennie? Énisénisénis....!

Orsi!
Nagyon tetszik az új mintád! Bár azt hiszem én hamarabb fogom rávenni magam egy gyufahajó összerakására egy konyakos üvegben, mint hímezzek, de minden elismerésem a tiéd. Jó kis türelemjáték!
Méreteitek magukért beszélnek! Olivér még mindig és azt hiszem végleg kukac is marad! Olyan kis i fazon. Apja le se tagadhatja! Kép
Tornaórák?

Vakili!
fennt írtam... Bocsi!
Ott lenni tényleg jó, de oda eljutni! Ha rajtam múlt volna, akkor akármeddig is tart, de előbb indultam volna akár teveháton keresztül a Szaharán, mint repülőn.
Olivér ellenben tántoríthatatlanul felkapja még mindig a fejét minden egyes repülő zajára, pedig azt hittem egy életre megutáltattuk vele. Kép

Manóci!
Para van bennem is, de úgy vagyok vele, gebasz mindig van. Itt is ott is ugyanúgy utolér, nagy bajra meg inkább nem is gondolok. Bedumálom magamnak, hogy velünk olyan nincs. Azért többet nem megyek ilyen messzire babával. Kép Csak amíg az autó elvisz minket!

Megjött Emberem! Megyek üdvözölni!

Majd később!

Helló!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter !

Qrva jók a képekKép Kép

A varrógép overlock amit szeretnék és remélhetőleg február elején már megleszKép
http://www.varrogepek.hu/toyota/lockok.html
Ez a kiválasztottKép

Vera

KépKép
viranka

Helló!
Csak gyorsan egy kicsit még....Kép

Vera!
Akkor ez nem valami sima háztartásbeli kütyü ugye? No majd mindjárt meglesem.
Köszi! Szerintem is vannak jó képek, de a nagy számok törvénye alapján kellett olyannak is sikerülni!

Amit még nem is újságoltam!
Tegnap beépítették Olivér új szobáját! Szinte minden stimmel, akár meg is simizhetném a vállam, de majd a színes ajtókkal lesz teljes a kép, az meg még kb egy hét. Addig nem is mutatom meg bibib! Már csak a szép fokoztatos átszoktatás van hátra lassan! Kép

Na mennnnek!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Eszter,
Köszönöm kérdésed, egyenlőre még nincs új (kop-kop-kop) Mármint apa ment új munkahelyre? Az egyik képen Olivér nagyon aranyos, úgy fekszik mint a nagyok Kép(én még meg tudtam nézni a képeket)

Örömmel újságolom én is hogy befejeztem ezt a félévet 4-es átlaggal Kép Nagyon büszke vagyok magamra mert manó mellett nem könnyű tanulni.

Rita,
Hihetetlen h milyen okos LiliKép Beszéltél már neki a babáról? Manó is mond már meglepő dolgokat, kedvencem az alszik a baba meg az elment a ... verzió (ide mindent berak amit csak ismer) Ezért a sok sétáért irigy Kép Manó mostanában megmakacsolja magát és két lépés után már felvetetti magát. Kép Küzdünk rendesen, mostanában nem vagyok túl türelmes, ő meg a szokottnál is makacsabb és minden kis dologban direkt ellentmond nekem.

Orsi,
Honnan van ennyi türelmed?! Nagyon kis ügyi vagy! Életem nagy alkotása egy szimpla kötött sál volt évekkel ezelőtt a húgomnak.

Vera,
Jó ez a gép, csak én nem tudok varrni.

Mindenkinek üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Mano: Lili eppen eleri a kilincset. A kozepso es mutatosujjat beleakasztja, lehuzza, majd ugy fogja meg az egesz kezevel es nyitja vagy csukja az ajtot. Jo lenne ha te is el tudnal majd jonni a talira. Majd egyeztetunk idopontot mindenkivel. Megprobaljuk ugy, hogy mindenkinek jo legyen.

Eszter: ne tudd meg milyen nehez nekem is ellenallni a puha agy csabitasanak tanulas kozben. Kép Nagyon aluszekony vagyok. Volt olyan este is, hogy fel hetkor kidoltem. Kép Elaludtam a kanapen. Kép Nagyon kivancsi vagyok Oliver szobajara. Mi aprilisban kezdjuk Lili uj szobajat megcsinalni. Festes, butorok stb..

vera: Mit szeretnel varni? Es tudsz varni egyebkent? Nekem mindent edesanyam csinal meg, meg azt is, ha az ujonnan vett nadrag egy kicsit hosszu es fel kell varni. Nagyon bena vagyok ebben es nem is szeretem. Meg hat turelmem se lenne hozza.

Andi: gratulalok az iskolahoz. Tenyleg nem konnyu gyerek mellett tanulni es a 4-es atlag csodalatos. Kép Lili nagyon jol tudja, mi van a pocimban. Kép Sokszor meselek neki rola, es probalom valamennyire felkesziteni ra. Kisbaba-nak hivja. Kép Mikor jatek kozben veletlenul raut a pocakomra, akkor visszarantja a kezet, ramnez a nagy kek szemeivel es azt mondja "Faj, kisbaba?". Kép Mondom neki, igen ez fajt a kisbabanak, akkor Lili felhuzza a polomat, lehuzza a nadragomat a hasamrol es elkezdi puszilgatni a pocimat. Kép Bar a puszilgatas eme modszere naponta tobbszor zajlik le, annelkul, hogy megkernem. Kép remelem a szules utan is ilyen fog maradni a kistesoval. Kép

Meserol tud valaki valamit? Sokan eltuntek a forumrol. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Csak gyorsan, mert mindjárt fürdés van!

Eszter
Most még irígyebb vagyok! Fantasztikusak a fotók, szuper lehetett! Úúúúúgy elmennék én is, akár a jövő héten! Komolyan, eddig azt gondoltam, hogy nem mernék bevállalni egy ilyen hosszú utat, de egy ilyen helyre bevállalnám!Kép A szállodátok csúcsszuper volt, annyira hangulatos ezekkel a vidám színekkel! És a tengerpart!!!Kép Annyit ér kérdezni, hogy nagyszülőkkel voltatok?

Anikó
Szuper volt nálatok, remélem hamarosan megismételjük!

Puszi mindenkinek, de most csak ennyire futotta.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi:én is nagyon örültem,hogy itt voltatok!!!! Kép
Itt maradt a sálad és Mókuska nadrágja.Kép Képeket majd küldöm.

Eszter:nagyon szépek a képek.KépGyerekszobára kíváncsi vagyok,várjuk a képeket.

Andi:gratula a vizsgákhoz! Kép

Manó:köszi Neked is! Kép

vakili

Sziasztok!

Levizsgáztam végre ma, remélhetőéeg az utcsó volt. Bár volt a héten üzleti jog vizsgám, semmit nem tudtam tanulni, és sanszom van rá hogy a kettest nem kapartam össsze. De csak nem küldik azt a hülye sms-t.. talán hétfőn kiderül hogy lezártam-e a félévet.
jövök, visszaolvasok, de előtte kialszom magam..

Levi, vizsga, tanulás, ház.. kicsit sok lett igy egyben.. kivagyok, mint a nyavalya. vagy mi.

Rita, mééég élek!!!! jól értem, vége is az össsz. vizsgáidnak?!

na mentemaludni
puszi

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Rita!

Ruhaipari szakközépbe jártam érettségiztem+modellező technikus is vagyok(de már elfeljtettem).Elméletileg tudok varrni utoljára kismamagatyót varrtam ami már kicsit rég voltKép

Eszter!

Ez is háztartási kütyü,ilyenre vágyom már régótaKép

Mese!
Most már pihizzél ám Kép Kép

Maccs hol vagy???????????

Pusz Vera

KépKép
viranka

Hali,

Maccsról olvastam az őszi topicban h szintén vizsgázik és sok a dolga. Én annyira élvezem hogy már nem kell tanulnom Kép

Rita,
Aranyos lehet Lili pocaksimogatás közben Kép Ennyi tanulás mellett hogy tudtok olyan sokat sétálni amit írtál? Adhatnál nekem időbeosztási tanácsot mert én folyton csak futok a dolgaim után Kép A tali jó ötlet, mi szívesen mennénk.

Mese,
Gratulálok neked is a vizsgákhoz.

Többieknek pusz

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Már megint mi ez a pangás?
Orsi miért nem írsz??
Rita!
Főleg MÍrának akűarok varrni,de ezzel a géppel szinte mindent lehetKép
Andi!
NAgyon ügyi vagy,nem semmi szerintem sem 4sel zárni a félévetKép

Nálunk épp a tetőn dolgoznak cserépcsere folyik ,mondjuk már "csak" a kúpokat rakják.
Néha olyan mintha földrengés lenne,úgy mozog a csillár.
Új dilije MÍrának:mindent ki akar dobni a kukábaKép

Valaki rendelt már a pelenkafutártól?Tapasztalatok?
Ilyen hidegben ki lehet menni sétálni?
Pusz mindenkinek
Vera

KépKép
viranka

Szia VeraKép

Sajna nem nagyon jutok a géphez, este meg sokszor csak olvasni van erőm, írni már nem.Kép Pedig tudom, hogy nekem kéne tartani a frontot.Kép
Kukába dobálásKép Gergő is imádja, szombaton kidobálta az összes újonnan vett zokniját.Kép Még jó, hogy észrevettük!Kép Amúgy már meg lehet kérni, hogy ha van valami szemét, akkor azt kidobja.
CserépcsereKép De ha kész lesz, akkor szép lesz!Kép
Varrás: hú, az engem is nagyon izgat, de szerintem majd csak később próbálkozom, ha a gyerkőcök nagyobbak lesznek.
Hideg: én sem mertem ma kivinni Gergőt.Kép Nem tudom, de valahogy féltem ettől a nagy hidegtől. Lehet, hogy hülyeség.

Amúgy nálunk minden ok, a hajnalokat leszámítva, mert valamiért Gergő hajnalban ritka sz..ul alszik, egyfolytában cicin lóg és 6-kor fel is kel.Kép Jöhetne már a jó idő!

Na, most ennyire futotta.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Vera, kuka dolog ismerősKépEsztinek már tüntek el játékai, és gyanítjuk, hogy elvitte már a kukásKép
De a pelusokat tisztába tétel után rendszeresen ő dobja már kiKépBüszke olyankor magára.
Most hallom, hogy ébredt már kiabálja a szokásos indulót:anana,ana,ana, apa,apapaKép

Rita, már értem, hogy Lili hogyan éri el a kilincseket:oAz én és apa nagy, nagy öröméreKépKép
Ugyanis a 7vége óta nyitja, csukja az ajtókatKépLábújjhegyen kaszkadörködik, és éppen hogy eléri a kis újjai végével. De most ez a menőKépViszont azt néztük, hogy már zárni is akarjaKépígy a kulcsokat lehet, hogy el kéne rakni?!Lili is piszkálja a kulcsot?

Kimenni mi se mertünk ma, de holnap kéne, mert elfogyott a popsikenőcs, és kéne receptKépKép
De egyébként fáj a szívem, mert innen bentről olyan szép idő lenne,csak ez a hideg....brrrrrKép

Ti milyen fogkrémet használtok?
Csak mert mi a Nenedent tanulót, de a fogkrémje elég kicsi és lassan elfogy. Viszont azt csak szettben lehet kapni,fogkefével együtt és nem vennék még1-et 1500-ért ha egy mód van ráKépKép

manó
manóci

sziasztok!

Mi még nem érjük el a kilincseket, csak próbálkozgatunk..

Viszont a dvd használata odáig fajult, hogy kihúzom a konnektorból inkább. Kezdi megérteni ugyan, de mindig kis visszaeső bűnöző lesz. Már tönkretette több cd-jét, és ha megint zenét akar, és a play gombra nem reagál az a csúnya gép, akkor hozza kézben a cd-t (amit előtte szépen kivett, hogy csináljak zenét. Ilyenkor a sokk kerülget.

szédületesen fejlődik, minden nap új szavak, teganp annyi minden történt, hogy páromat is lesokkolta már, közölte: 1 nap alatt 100%- ot fejlődött a gyerek. DE tényleg Levi elég nyugis volt, a többiekhez képest na persze csak átlagban, nem mindig. Hirtelen meg a feje tetejére állt. :-) Hétvégén voltunk vendégségben ahol 2 fiúgyermek volt (9,11 éves)+1 11éves kisbarát. Levi teljesen fel volt pörögve, a fiúk tök jól eljátszottak vele, ő meg teljesen bezsongott. A végén akkora sikoltozások voltak, hogy hű meg ha.

Miért nem mentetek ki csajok?? Délben itt sütött a nap, kellemes idő volt, mi mentünk a szokásos friss kiflinkért, na csak 20 percig voltunk kinnt, nem is kell több ilyen időben. De azért ez még nem a zord tél. Persze Borsod megyében nem mondanám ezt :-( szegények.

Fogrém: Manó, mi nem használunk még, nem nagyon köp, csak szív (szivószál pl) igy meg nem akartam fogkrémmel etetni :-) hamarosan. De amit vettem ilyen célra, sima elmex gyerekeknek (drága, de nem annyira) meg v.mi izeset rózsaszinű, talán valdemecum. Sztem nézz körbe egy hipermarketben mik vannak. 1500 kicsit sok :-) fogkefét meg a MAM félét vettem, imádja.

Kulcsok, most hallottam rémsztorikat, a hétvégi vendégeskedéseben, mit műveltek a srácok kicsi korukban. Sztem vedd ki a kulcsokat, míg nem késő!!! A legdurvább az volt, mikor anyukát zárta be a kisebbik gyermek a fürdőbe. A kulcs kinnt, apa dolgozik, másik gyerek az oviban. Szevasz :-) Mire elrimánkodta anyuka mit csináljon..
ennyit a kulcsokról!

Rita, manód nagyon fejlett kiscsaj! Miket nem mond..
Ja, Orsi, meg többiek, sose felejtsétek el, a csajok sokkal hamarabb kezdenek el beszélni, mint a fiúk!!! És többet is.. és folytatják ezt később is- legalábbis a himnemű egyedek szerint :-)

na befejezem..

Eszter tegnap megnéztem a képeket, jó kis helyen voltatok. Végülis mi is mehettünk volna- ezzel nyugtatom magam: de mi építkezünk, nem érünk rá menni :-)
Azért pocakkal merész voltál! de ha belegondolok, nyáron már nem tudtok menni, ugye?!

na tényleg stop nekem

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Helló!

Vera!
No akkor ennyire nem értek a varráshoz. Van esetleg valami tipped, hogy magánszorgalomból hogy tanuljam ki az alapszintet? Pl függönyvarrás, ágynemű korrigálás... No és hogy mit kell hogy tudjon az a drága varrógép ahhoz, hogy azért egy jó ideig kiszolgáljon!
Kuka nálunk még nem sláger, de tudja hol van.
Most az új szoba bejáratása a menő, de még csak játszani szoktunk ott, már ha nem szundikálok el az ágyában. Ez ugyanis súlyos hiba, komoly retorziókkal jár. Ha becsuktam a szemem, biztos, hogy valamelyik játék "véletlenül" leesik hangos csörrenéssel! Kép

Orsi!
Én sem voltam kinn, bár elsősorban magam miatt. Egész nap olyan voltam mint egy mormota. Bárhol bármelyik pillanatban el tudtam aludni, pedig nem volt semmi extra éjszaka.
Én már most el akarom kezdeni a varrósdit, mert formába kell jönnöm az ovis farsangok idejére! Kép
Jobb hajnalokat!

Manóci!
nekem még csak mumusom a kilincs, még nem éri el, de én már frászban vagyok. És persze most nincs a nyamvadt Ikeában védőrács. Kép Pedig már kitaláltam mit hogyan csináljak, hogy oda is lehessen rakni. Épp ezért nem is merem még átszoktatni az új ágyba, így addig marad a rácsosban. Szerencsére még eddig egyszer sem akart kimászni!
Nekünk sima Colgate (ha így írják...) gyerek kiadás van, de csak megijesztem vele a fogkefét. Nincs is rajta, csak az íze, így nem gond, hogy még nem öblít.

Meske!
Szerintem sokkal élvezetesebb ez a korszak, mint amikor a kezüket és lábukat tanulják! Minden nap egy meglepetés!
Jól gondolod, épp azért nyaraltuk ki magunkat jó előre. Ez az év nem rólunk fog szólni! Kép

Olivér mesélt ma nekem! Látta, hogy henetrgek az ágyában, felült mellém, elővett egy mesekönyvet és a maga kis nyelvén, de nagyon izgis hangsúklyozással elmesélt valamit! Azt hiszem valami rémtörénet lehetett, de úgy nevettem... így persze méginkább rájátszott. Szóval gyerekem meséjére nem lehet elaludni!Kép

Ami még nekünk már nem új, de még nem írtam, hogy Olivér úgy fejezi ki, ha valami nem úgy van, ahogyan ő szeretné, hogy odaveri a fejét valamihez. Ha éppen nem a földet fejeli le. Van amikor tényleg jól odakoccan, de egyszer majdcsak elunja! vagy neeeeem????

Na meygek!
Sziasztok!

Eszter 25hét Xnap

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Milyen jól belendültetek! mit tesz a rossz idő Kép
Ma mi is csak a postára merészkedtünk,de nem volt annyira hideg mint ahogy beharangozták.
Láttátok itt a babaneten az ovuláció kalkulátort? Most megnéztem csak kíváncsiságból hogy mikor aktuális hogy tudjam mikor legyek nagyon aktív ha majd babát szeretnénk Kép Kuka: szerintem nálunk is így tünt el az orrszívó mert már 5x átkutattam a lakás minden zugát de nem találtam. Fogkrém: nálunk is epres Vademecum van. Manó szereti megenniKép Kulcsok: nálunk még nem éri el a kilincset de én már elraktam, mert anyu mesélte hogy én kiskoromban bezártam magam a wc-be. Szerencsére volt akkora rés az alján h nagy nehezen ki tudták húzni a kulcsot. Nálunk viszont nincs rés, így elraktam. Ja meg az egyik ismerősömet a lánya szintén bezárta a wc-be miközben forrt a víz a gázon Kép

Eszter,
Olivér meséje Kép Nem fáj a feje utána? Biztos elunja egy idő után. Egy könyvben olvastam h egy gyerek elalvás előtt ütögette a fejét a rácshoz mert az megnyugtatta.

Mese,
Én is így vagyok manóval h nap mint nap csinál valami meglepőt. Ma este pl én mosogattam ,ő meg levette az asztalról az üres tejesdobozt, lerakta a földre, rálépett( a kis környezetvédő) és utána bedobta a kukába majd mondta h ügyes és megtapsolta magát Kép Azt is ma vettem észre h már fel tud mászni a konyhaszékre pedig eddig nem tudott.

Nagy poén: kedves lányom kiszolgálta magát, egyik este nagy csönd volt a szobájában, megyek be, erre ott ült az egyik játék kosarán és belekakilt Kép

Vera,
Nekem sem ártana valami alap varrási ismeret mert szégyenszemre varrónőhöz viszem a nadrágokat felvarratni. Néha már egy gomb felvarrásához sincs türelmem.

Orsi,
Kitartás a hajnalokhoz, lehet h a szél bántja?

Puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Most csak röviden, visszaolvasás nélkül:
Meg vagyok a vizsgákkal!! juhu-juhu! Kép

Mese! Boldog névnapot kívánok! Kép

Macs
maccs

SziasztokKép

Manó
Mi Elmex gyerekfogkrémet használunk, Gergő simán lenyeli.Kép Igaz, csak este mossuk fogkrémmel, reggel csak simán.

Fogmosás:mi már 1 éves kora óta mossuk Vele és nagyon szereti, ki is követeli, ha véletlenül elfelejtenénk! Egy darabig fogkrém nélkül mostuk, de 2-3 hónapja már azzal is.

Ajtónyitogatás: Gergő is nyitná, hisz eléri, olyan magas, de mivel nekünk gömbkilincseink vannak, azt még nem tudja elfordítani. Szerencsére! Különben 1 perc nyugtom nem lenne, tuti állandóan a wc-ben túrkálna!Kép Viszont a gömbkilincsben van 1 pöcök, azzal lehet bezárni az ajtót és azt már sikerül Neki! A folyosó ajtónk zárható és azt szereti bezárni, de mondtam neki kintről, hogy fordítsa el újra és simán megcsinálta.Kép Amúgy ebben a zárban az a jó, hogy a külső oldalán van egy lyuk és ha be is zárná magát a gyerek, akkor is ki lehet nyitni kívülről egy hurkapálcával.

Andi
Kakis sztoriKép Óriásit nevettünk Karcsival!Kép Vizuális típus vagyok, elképzeltem, ahogy
ott csücsül...Kép

Macs
Gratula! Azért gyere néhanapján!Kép

Anikó, Vera, Rita, Eszter
Puszika!Kép

Lányok
Timiről senki nem tud? Annyira eltűnt! Csak nincs valami gond?

Most megyek picit pihizni, amíg még Mókuska alszik.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi!

Édes vagy, hogy "keresel"! Megvagyok ám, olvasgatlak Titeket, csak nagyon be vagyok havazva. Vizsgaidőszak van nálam is, és ezzel küzdöm. Már "csak" három van (összesen volt 19, bár nekem volt pár mentességem), de az mind a három csütörtökön. Ha azon túl vagyok, akkor talán fellélegzem. Vagy mégsem?! Akkor jön a család, a lakás...stb. Mert szegény családom kissé el van hanyagolva. Nem a szó legszorosabb értelmében, de azért türelmetlen vagyok velük néha, és ezt szégyellem nagyon.

Kicsilányom jól van. Nagyon édes mostanában. (mindig az, de most különösen élvezem. Kép ) Délben lefekteti saját magát. Kép Ebéd után beküldöm aludni. Lefexik, majd felkel, játszik, lefexik...sbt. Így elvan fél- egy órát. Aztán bevágja a szunyát.
Dumál, nagyon sok szót megismétel, bármire meg lehet kérni. Pl. "a pelenkát ne a szemetesbe dobd, hanem a zsákba!". Vagy "anyáék szobájában az ágyon van a fogkeféd, hozd ide légyszíves..." és még sorolhatnám. Kép Készségfejlesztő játékok nem okoznak neki gondot. Imád rajzolni, építeni. A szánkózás még nem tartozik a kedvencei közé, de azt is szokja lassacskán. Kép Legutóbb 10 kg 97 dkg volt és 86 cm.

Kicsit szomorú vagyok mostanában. EGy haláleset árnyékolta be életünket. Nem szűk család, de nagyon megvisel. Most küzdök vele. Nyílvánosan nem akarok sírni, szégyellem, így csak harcolok...

Megyek is! Ígérem, írok még, csak legyen vége ennek a rémálomnak!

Puszi mindenkinek!

Timi és LIlla

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Szia Timi!

Végre!!!Kép Örülök, hogy jöttél!
A hátralévő vizsgáidhoz nagy kalappal, a lelki bajokra meg majd az idő hoz enyhülést.

Lillád tündér lehet!Kép És jó magas, majdnem mint Gergő, csak éppen 3 kilóval kevesebb.Kép

Puszi és majd gyere!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok lányok!

Itt Hajni-Maci és Bence jelentkezik. Jó régen nem jártam felétek, de 2 napja van újból gépem, az előző már 3 hónapja kinyúvadt.
Látom sok új mama-baba van nálunk, legalábbis nekem.

Anikó- te is januári vagy? ...én jan. 13!
Jó hogy láttalak a börzén, csak sajnos az alkalom nem volt túl jó dumcsizni.

Sziasztok!
maci2

Hali,

Timi,
Sok sikert a vizsgákhozKép Jól láttam h 19 vizsga? Hát az iszonyúan sok !!! Hogy tudsz ennyit tanulni? A lelkiekre visszatérve átérzem a helyzetedet, a papám nekem is kórházban van, 80 felett és most sajnos tüdőgyulladást kapott. Félek h már nem fog meggyógyulni Kép

Anikó,
Képzeld a tavaszi börzére már megint nem fogok tudni elmenni mert akkor lesz az utolsó konzultációm amit nem kéne kihagynom. Talán majd ősszel eljutok Kép

Orsi,
Anyuék is jót nevettek ezen, vettem is neki egy bilit h hátha abba kakil, de nem hajlandó ráülni egyáltalán. Úgy látszik már annyira megszokta a wc-t, h a bili nem jó.

Na megyek tornázni, puszi mindenkinek.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Andi:én is épp ma láttam a börzéről a hírt,már jeleztem is anyunak,hogy ne csináljanak arra a napra programot.KépViszont elképesztően drága lett az asztaljegy!!!!!Ez már gusztustalan.KépEgy évvel ezelőtt 1800 volt,ősszel már 2600,és most 3200.Mi csak vásárolni megyünk.
Kaki-sztory Kép
Papádnak jobbulást! Kép
Gatyákat én is varrónőhöz viszem,úgyhogy szégyenkezzünk együtt! Kép

Timi:de jó,hogy jelentkeztél!!!!! KépSok sikert a vizsgákhoz!
Lelki bajhoz sok erőt kívánok! Kép
Szép nagy lányka lett a Te pici babádból Kép
Én is sokszor vagyok türelmetlen a családdal,pedig nem is tanulok.Kép

Hajnimaci: Kép Akkor boldog szülinapot Neked utólag! Kép Voltál már azóta a dokinál? Egy képet Bencéről????? gyere gyakrabban!
Börzén én mindig rohanok,ott nem tudok dumálni,szegény Borit és Szöszit is gyorsan otthagytam.Kép Erre valók a talik.Kép

Macs:ez naggggyon rövid volt,tessék jönni!!!!! KépGrat.a vizsgákhoz! Kép

Eszter:de édes lehetett ,ahogy mesél Olivér! Kép Szobája hogy áll? Már nagyon kíváncsi vagyok.
Olyan jó olvasni,hogy 25 hét,x nap.Irigy vagyok!!!!!!! Most olyan furcsa,hogy mikor utoljára ilyet olvasgattam,akkor még én is írhattam.Kép
Ez a fejbeverés borzasztó,tesómék lánya is csinálja.Kép Csak leszoknak róla?!!!!
Képek csodaszépek,megnéztem.Kép

Manó:üdv itt is! Kép

Vera:Andrea már rendelt a pelenkafutártól.Én nem szívesen viszem ki Bencét ebben a hidegben,de muszáj a nagyokért mennem a suliba.Kép Pedig taknyos,és az én arcom is megfázott.

Orsi:puszika!!!! Kép

Most mennem kell,Bence felébredt:

Anikó
vakili

Sziasztok lanyok!

Csak gyors es rovid leszek. Ejjel nappal tanulok, anyos van Lilivel, ugyhogy minden rendben van. Kép Bar mar izgulok, mert mar lassan ket oraja setalnak. Kép De hat Lilivel nehez hazajonni. KépSzombaton van az utolso szobeli vizsgam, utana fellelegezhetek. En jol vagyok, nagyon sokat not a pocakom, nagyon eleven benne a baba. Kép
Mindenkit puszilok. A vizzga utan jovok bovebben. Azert drukkoljatok! Kép
Most csak a nagy kerdesem, hogy mikor lesz pontosan a tavaszi bababorze?

Puszi mindenkinek Rita
21+5 Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Hú de sokat írtatokKépTök jó volt olvasniKép
Fogkrémből mi is elmexet veszünk,használunk mióta mossa MÍra a fogát.

Timi!
Előszőr azt hittem roszul látok a 19 vizsgát látván.Ez már egész évre elegendő lenne,nem csak félévre.

Ma jó sokat voltunk kint mert hugit elkísértük dokinénihez és szerintem ez meg is tette a hatását mert alszik a csajszi KépRitkán csinál az utóbbi időben ilyet.Legalább én is pihizhetekKép

Eszter!

A varrás tök egyszerű dolog szerintem,pillanatok alatt meg lehet tanulni.HA kell keresek neked régi tankönyveket és kölcsön adom.De akár személyes oktatásban is részesíthetlek Kép MOst hogy az albérlőnk elköltözik akár talizhatunk ott és megtanulhatsz pár dolgotKépMAjd beüzemelem az egyik gépetKép Olivér szobájára én is kíváncsi vagyok,képeket kérünk!!!!!hAGYMÁCSKÁD HOGY VAN?
Anikó!
Akkor én is beállok szégyenkezni mert én is szoktam vinni gatyát varrónőhöz varratniKép Nincs a családban senki aki megvarrnáKépDe remélhetőleg ez változni fogKép

Rita!
Majd drukkolok neked szombaton,bár tuti hogy sikerülni fog mert te mindent tudszKép
Alig várom már a talit,kíváncsi vagyok már mindenkireKép

Nálunk is elkezdődött a hisztikorszak,tegnap bodyban és zokniban rohangált,nadrágot nem volt hajlandó felvenni.Mikor feladtam rá üvőltött és leszedte magáról.NAgy nehezen sikerült ráadni,cserébe az egyszervolt.hu-n kellett pintyet-pontyot és kárókatonát nézni.Mellesleg a pinytesen elaludt és fürdés után egyfolytában pontyot akart nézniKép

Pusz mindenkinek
Vera

KépKép
viranka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?