Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Előre is bocs az off miatt:
On:
Vero-írnál nekem egy mailt? A címedet kerestem a profilodban, de nincs ott. Írnék egy pár sort. És kösziKép

UFF-Off!

Sziasztok:
Verus

Kép
verus

Vero! 35+4 hets vagyok! Kép

KépKép
nicika

Szóval én leszek a következő akihez jöhettek látogatóba! Persze csak ha van kedvetek! Kép

KépKép
nicika

Nici,
igaz, hogy megyünk, de nem mostanában, csak hónap végén, 29-én. Viszont igaza van Veronak, valószínű sokat nem használnám, sőt, lehet, hogy abszolút nem. Pláne, ha 56-os. Csak olyan jó volt olvasni, hogy egy ezres volt! Kép

Szülés-indításra én sem konkrétan gondoltam, csak ma hallottam, hogy "elintézhető"... De nem. Kíváncsi én is vagyok, épp ma mondtam Gábornak, hogy már várom. Azt is, hogy itt bömböljön a szobában, de azt is, hogy milyen lesz a szülés. Jöhetne már... De a félelem attól még hatalmas. És én sem pont Erika beszámolójától paráztam be jobban, csak magától a ténytől, hogy nem nagyon hajlanak a fájdalomcsillapításra...

nadine81

Nadin,
én a kettőnél sem kaptam semmi fájdalomcsillapítót, szó sem volt róla, úgy emlékszem csak nyöszörögtem...
A második hamarabb jött, a férjem nem volt itthon, az elsőnél bent volt.
Nekem mindkétszer a varrás volt a legkellemetlenebb, de van aki jól bírja.Kép
Most az utófájásoktól tartok kicsit, ez harmadszorra már nagyon durva, de itt vagyok, növesztem a pocakomKép

Nem féltem a szüléstől, Nicika, jó is, hogy így indulsz nekiKépKépKép

Jól látom, hogy kint lehetett veletek Alíz? Mér 2003-ban is csak ablak mögött mutatták meg a gyerekeket, be kellett osztanom, hogy mikor ki jöhet arra a napi egy nézegetésre...

Örülök, hogy jól sikerült a találkozóKép!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Katus,
te kérdezted feljebb, hogy félek-e a szüléstől... Hát, igen tartok tőle, hogy így fejezzem ki magam. És igen, én is be vagyok sz...a! Kép Fent ki is fejtettem... Kép

Van egy bátyám, de nem igazán tartjuk a kapcsolatot. Egy ideig itt élt velünk )jó pár éve), megnősült, elköltözött, elvált, újranősült. Ami még nem is lenne gond, de egy nála tíz évvel idősebb nőt vett el, három gyerekkel (megismerkedéskor voltak 18, 16 évesek, a pici 3 hónapos), és mióta őt ismeri, elindult lefelé a lejtőn. A nő hirdetést adott fel, hogy ismerkedne. Az élettársa kitette, mert hogy nem is biztos, hogy övé a gyerek, és addig szüleihez költözött. És aki egy három hónapos gyerekkel hirdetést ad fel, azt tuti azért teszi, hogy eltartassa magukat. És tesómat sikerült bepaliznia. Erről persze ő is tehet. Még eddig sem lenne hatalmas gond, mert ilyen mással is előfordul, de a lejtő alatt azt értettem, hogy ismerkedésük óta adósságból adósságba keverednek. Bátyámnak volt egy jól fizető munkahelye, kocsija. Most tartozások hegye (telefonszámla, személyi kölcsön, stb.), a kocsik egymást váltják, mert a havikat nem tudják fizetni, de azért újra és újra belevágnak egy másikba. És a legnagyobb gond ott volt, hogy elkezdtek jönni a fizetési, később a bírósági felszólítások erre a címre, ahol mi is lakunk. Hiszen ketten voltunk a tulajdonosai a háznak, ahol mi és szüleim most élünk. Ha elcseszi az életét, tegye. De ne azzal az ingatlannal próbálja meg fedezni magát, ahol a családja is él! Szüleim felépülték ezt a házat nekünk, a nevünkre íratták, nem volt rajt se jelzálog, se semmi. A miénk volt és kész. És azért, hogy legalább ezt a házat ne kockáztassa, úgy döntöttünk (szüleim és én), hogy megveszem az ő részét is, és ezután köze nem lesz a házhoz. A saját életét elcseszte, a miénket nem fogja. Mert jöttek már olyan levelek is, hogy ha nem fizet, megnézik milyen ingatlan van a nevén és... Így felvettünk 5 milliót, kifizettük, és ezzel együtt belevágtunk egy húsz éves törlesztésbe, havi 40.000-es részletekkel. Igaz, így megterhelték a házat jelzáloggal is, ami eddig nem volt rajt, de lagalább magunknak fizetjük, nem pedig ismeretlen bankoknak, ismeretlen tartozások miatt. Mert már nem kis összegekről volt szó. Nekik tulajdonképpen az volt a fontos, hogy a kezükbe kapjanak 5 milliót és elkölthessék. Meg is tették. Vettek egy romos házat Ivánban 3 millióért, a többit pedig elköltötték. Nem ám a korábbi adósságokat rendezték! Plazma TV, kocsi, dig. videokamera, dvd, sarokkád, egyebek...
Most ott tartanak, hogy az a ház sem jó, a pénzük is elfogyott, és épp Svédország szerepel a terveik között, mert egyik szomszédjuk is odakészül, mert hogy ott mennyi lehetőség van! Ja, korábban Kanada volt az úticél, de lett belőle Svédország! Kép Szóval felkerekednek és belevágnak a nagy semmibe... Itthon, ha elfogyott a pénzük, könnyen jött kérni anyuékhoz (sajnos néha még most is adnak valamennyit), de ott kint, nem tudom mi lesz... Apu Ausztriában dolgozik egy pékségben. Bátyámék egy korábbi kocsijánál ők (szüleim) vállalták a kezességet, amit már nagyon megbántak. De ez még nagyon az elején volt, nem gondolták, hogy ilyen rosszul sülnek majd el a dolgok. A kocsit nem tudták fizetni, a banknak viszont kellet a pénz... Így szüleim Ausztriában vettek fel kölcsönt (kint valamivel jobbak voltak a fiz. feltételek), amit egy évig apu fizetéséből vontak le. Ez lassan letelik. De ugye nem volt mindegy, hogy egy évig havi 200 Euroval kevesebbet tudott hazahozni... Bátyám felesége azóta sem dolgozik, pedig a gyes már rég lejárt, mert hogy állómunkát nem tud végezni, mert fáj a lába, ülőmunkánál pedig a dereka. Szóval büdös a munka na, ez van. Kép Hogy bátyám megbánta-e már mindezt, nem tudom. Ha így lenne, sem ismerné be. A pici gyereket a nevére is vette...
De nekünk már nyugodtabb az életünk, van egy kétlakásos, pár éves házunk, szüleim itt élnek a közelben, és a kiadások ellenére elmondhatom, hogy jól élünk. Megvan mindenünk, nem hiányzik semmi. Lehet, hogy megtehetném, de nekem nem hiányzik a plazma TV, jó a 70 cm-res is. Elférek egy sima kádban is, nem kell, hogy sarok legyen. Kamerát még nem tudnánk használni, mert még nincs mire. Jön a baba, ha már mászik, játszik, produkálja magát, akkor is vehetünk egyet. Most másra kell, más a fontosabb. Én a magam 24 évemmel éretteb gondolkodásúnak érzem magam, mint a bátyám a 29 évével.
Bocsi, hogy hosszúra nyúlt és hogy panaszkodtam magam, de ha csak annyit írok, hogy nem tartjuk a kapcsolatot, az sokat nem árul el. Inkább leírtam mindent, mert összetetteb dologról volt szó.
De én már túlvagyok rajt, szüleimnek azért még nem mindegy. De ez az unoka talán eltereli valamennyire a gondolataikat! Kép

nadine81

Amica,
azt én is hallottam, hogy valaki a varrásra jobban panaszkodott, mint magára a szülésre... Ja, és azt is, hogy Berkes szeret "matyóhímzést" csinálni, sokáig el bíbelődik vele! Kép Szomszédom már majdnem elküldte a p.....a, hogy hagyja már békén, had szálljon le onnan! Kép

nadine81

Nadine!

Hű-ha, hát ez elég komoly! Én is tudnék egy-két cifrát mesélni, de most nem teszem majd egyszer, talán...
Lényeg, hogy boldogok vagytok, most már hárman!Ugye a szüleid ott élnek a házba veletek? Vagy a szomszédban? Nagyon közel ugye, azt mesélted...

Amica!
2003-ban?
Én '96-ban szültem és velem volt a pici, kihozhattam a folyosóra is meg minden...
Hallottam olyat, hogy egy rövid időre visszavezették a régi rendszert, ezek szerint pont 2003-ban?

Mindenesetre furcsa...
Vendég

Vero,
ugyanabban a házban, ők lent, mi fent, de teljesen külön van a két lakás, utcáról nyíló külön bejárattal. Mert azért hiába az anyukám Kép, azért vannak hátrányai is a közelségnek! Kép Néha, mint egy rossz anyós... Kép De tudom, hogy csak jót akar, sokszor baromi türelmetlen tudok lenni és odamondom... De ő is ilyen!

Majd egyszer teszek fel képeket is a házról meg a lakásról, Erikának korábban már úgyis ígértem! Kép

nadine81

No, mégis... Kép

Ez a ház. Nem nagy, de nagyon szeretjük! Kép

Kép

nadine81

No, mégis... Kép

Ez a ház. Nem nagy, de nagyon szeretjük! Kép

nadine81

De jó, elküldtem másfélszer! Kép

Sziasztok, legyetek jók, kellemes hétvégét Mindenkinek!

Azért lehet, hogy jövök hétvégén is! Kép

Nadine és Dorka 27+1 Kép

nadine81

Nagyon szép házikó!
Lehet, hogy nem nagy, de a miénl még kisebb!!
Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Én győri vagyok, de egy programról szeretnélek értesíteni benneteket, a Napvilág Születésház doula-képzőjéről.
Talán valakit megérint...<!--attachment: Doulak_pz__2006-339348.rtf*mime_msword.gif*text/richtext*2.3*febru%e1ri+doula%2dk%e9pz%26amp%3botilde%3b*Doulak%e9pz%f5+2006%2ertf --><center><pre>
Képfebruári doula-képz&otilde;
Doulaképző 2006.rtf (2.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
ráhel

Amica, mit szólsz a nyári babás topikban folyó
hisztériához?
??
Mi értelme ennek?
Vendég

Hello!Nagyon-nagyon gyönyörű Aliz.Csodaszép kiscsaj nem tudok vele betelni.Jól láttam,hogy ki lehet tolni a folyosó a babát?Remélem ha majd haza jönnek lesz egy kis ideje Erikának leírni mi volt bent.Jaj,de édes eza picur!Milyen régen volt levi ilyen pici!
Nadine!Elolvastam a kis történetedet és nagyon szomorú a maga nemében.Azért szörnyű,hogy a családnak végigi kellett nézni ahogy tesót lezúg a mélybe.De persze aki ennyire befolyásolható annak ez valahol megjár.Jól tettétek,hogy inkább kifizettétek így semmi köze nincs semmihez.Valahogy kicsit ismerős amit írtál,mert a bátyám is volt hasonló helyzetben adósságok anyuékhoz járt a végrehajtó összeszedett egy gyerekes kurvát aki ahol csak tudta lehúzta lóvéval.De hál isten azt mondhatom,hogy mára rendbe jött az élete ami remélem tartós lesz,mert nagyon nehezen találja meg a helyét ebben a világban.Most vett egy házat Nagycenken persze kölcsönből van egy jó állása igaz hétfőtöl-vasárnapig dolgozik reggeltől késő estig.Szóval talán 28-sen rendbe jön nála minden.Át tudom érezni amit írtál.De reméljük a legjobbakatigaz?!A házatok pedig egyenesen gyönyörű.Nagyon tetszik.Valami ilyesmiben én is el tudnám képzelni az életem hátralévő részét.Talán nekünk is sikerül majd valami szépet kifogni.

Nicika!Nagyon tetszik az overál amit vettél.Egyépként most a Tescoba a babrészen a ruháknál nagyon nagy leárazások vannak.Gondolom akkor otthon is.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:42-kor.

katus78

Katus! Tündéri a Kismanód! Kép Nagyon tetszik ez a kép!

KépKép
nicika

:o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:43-kor.

katus78

Katus!
Tündéri gyerek, igazán édes!!!!!!!!!!!!!!
Kép
csak rakjátok a szép babákat, azt kell nekünk kismamáknak nézegetni!!
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:44-kor.

katus78

Szia Katus,

Orfű egy nyaralóhely, igaz? (Van ott egy tó, a nagybátyámék mindig ott nyaraltak) Egyszer megnézem, lehet, hogy a picivel. Bababarát hely?

A hotel neve Mediterrán. Picike volt nagyon, de nekünk tetszett. Szó szerint az erdőben volt, egy csomó szelíd kiscica volt amiket az ablakból etettünk! Meg volt egy biliárdasztal, és este azzal bénáztunk ketten a Lacival Kép)
Sétáltunk a városban esténként, annyira szép volt!
Valamint egy kisbabával jöttünk haza, aki akkor még csak lapított, nem tudtunk Róla!!!

Én nem bánom a terhesség alatti panaszokat hallgatni, a szülésről szólók paráztatnak be.
Valahogy még mindig az a bajom az egésszel, hogy annyira kontrollálhatatlan, elemi erővel működő dolog, amit semmi esélyem befolyásolni.
Na jó, az érzelmi hozzáállás sokat segíthet, hogy megpróbálunk tényleg arra figyelni, és azt mondogatni (nekem ez jött be a szülés alatt), hogy ez akkor is az én testem és nem fog cserbenhagyni, hanem szépen kisegíti a babámat a világba. Próbáltam a fájdalmat mindig a tágulással társítani, arra gondolni hogy minden fájdalommal közelebb van ahhoz, hogy kinnt lehessen velünk. Nekem ez segített.

Áron nagyon örül a kistestvérnek. Tulajdonképpen nem érte váratlanul, sajnos volt egy vetélésem áprilisban méghozzá ikerterhesség! Talán azért is vetéltem el, kockázatosabb az ikerterhesség mint a "sima". Szóval, mikor megint terhes lettem a tesztet együtt csináltuk (Áron és én, pontosabban ő csak nézte van-e csík). Tehát először ő tudta meg és ő mondhatta el a Lacinak. (Megkérdezte tőle van-e pénze babakocsira! Kép))))
Azt is mondta, nagyon örül a kistestvérnek reméli fiú lesz, de ha lány az sem baj. Puszilgatja a hasamat, és olvasgatja a kis könyvét amit vettem neki (direkt kisiskolásoknak szól) a gyerekvárásról. Azt hiszem ő már olyan nagyfiú, hogy nem érzi magát veszélyeztetve egy kis "csipszli" által, és biztos a szeretetemben. Aztán meglátjuk mi lesz ha megszületik...

Angolul nem beszéltem vele, akkoriban a pedagógia azt tanította, hogy csak azon a nyelven beszéljünk a gyerekhez, ami az anyanyelvünk mert megérzi a hezitálást bármilyen apró legyen is, és ez összezavarhatja. Persze kis gyerekdalokat tanítottam neki. Õ egyébként nagyon "nehezen kezelhető" volt kiskorában kábé ötéves koráig, most annál jobb gyerek. Hisztis volt, és dacos soha nem akart egyedül lenni, üvöltött mindenért. Most jól tanul, udvarias, kedves. Én sem értem...

De lehet hogy a picinél megpróbálom az angolra tanítást, de ha nem tetszik neki nem erőltetem.
Az Áron azóta érdeklődik az angol iránt, amióta számítógépezik meg egykét mesét angolul néz. Nagyon fogékony,és szép a kiejtése is, suliban is jó angolos. Lehet, hogy azért számított az is hogy angol dalokat tanítottam neki, nem tudom...
Az egyik kolléganőm csak németül beszét a gyerekekhez, és mind a kettő beszél, a másiknak amerikai a férje és a gyerekek meg nem szólalnának! (Igaz, hogy mindent értenek viszont)
Nehéz ebben a témában állást foglalni, főleg nekünk akik elvileg tudjuk mit kéne csinálni.
De valójában nagyon keveset tud a tudomány a gyerekek nyelvi fejlődéséről, inkább teóriák vannak.

Hát ez jó hosszúra sikerült!

üdv:
Vero
Vendég

:oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:46-kor.

katus78

:cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:46-kor.

katus78

:shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:47-kor.

katus78

Amica!

Te hogy vagy? Rosszullét? Különbözik a terhességed a többitől? Hogy bírod a két kicsi gyerekkel, van segítséged?
Le a kalappal mindenki előtt, aki 3 kisgyerekkel van otthon.

katus78

Katus! Valóban imádom a teákat, de az email címemnek igazából semmi köze hozzá! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Gabi,
akkor jól gondoltam, hogy bátyám nem az egyetlen hasonló problémájú ember a világon... Már csak anyámnak kéne erre rájönnie és nem egyedüli, személyes tragédiaként felfognia ezt az egészet... Majd kiheveri. Már most is jobb.
A házunk nekem is tetszik (Kép), tök jó itt lenni. Persze először nem akartam jönni, de hát akkor voltam 16-17 éves, akkor pláne nem akar egy kamasz eljönni a városból "falura"! Kép De mostanra nagyon megszoktunk itt, nem mennék vissza. Néha jó bemenni a nyüzsibe, de teljesen más, mint ott élni.

Katus,
nagyon édes a Gyerkőc, látom nálatok idén ő volt a Mikulás! Kép Várjuk ám a további képeket! Lehet, hogy ő lesz a húsvéti Nyuszi is? Kép

Igen, mi lakunk Hegykőn, most már kb. 7 éve. A fürdő pedig már több, mint 30 éves. A mostani üzemeltető 4 éve vette át, és azóta próbál rajt mindig valamicskét fejleszteni. Tulajdonképpen egész jól haladnak, mert azóta felújította a vizesblokk épületét, a kempinget, a panziót, lett egy új szolgáltatóház éttermekkel, büfékkel a felső szinten pedig apartmanokkal. Kibővítette a gyógyászatot, lett egy belső, fedett, vízforgatós termálmedence is, tavaly nyáron készült el a felújított, vízforgatós úszómedence, és most már az újjabb bővítés terveit láttam az asztalán a főnöknek. Na jó, nem fényezni akarom ám itt őket Kép, de az tény, hogy mióta ők átvették, azóta alakulgat valami a hely. Ha van kedvetek, nézzétek meg a honlapunkat! Kép

www.saratermal.hu

Nem tudom milyen régi árak vannak rajt (remélem frissítették már..), de most a felnőtt belépő 800,- a nyugdíjas és diák (gyerek) 600,- Ezek egész napos jegyárak. Olyan nincs, hogy mittomén délelőtt jövök és csak egy órát maradok, viszont zárás előtt 2 órával minden jegy egységesen 400,- Ft. Mivel most, téli időszakban 5-ig vannak nyitva, azt jelenti 3-tól van ez a jegy. Április hónapban lesznek hatig, május 1-től pedig hétig. Még mindig nem vagyunk egy Sárvár, Zalaegerszeg, vagy Kehida, de nem is ez a cél. Velük fel sem lehet venni a versenyt. Mi vagyunk a: "Nagy hatású kis gyógyfürdő"! Kép

nadine81

Az új úszómedencéről nincs fent friss kép... Brühühűűű... Kép Ami fent van (az a zöld), az még a régi. Nem baj, tessék egyszer elmenni és úszni benne! Kép

nadine81

Nadin! Én még sosem jártam ebben a fürdőben, de egyszer szívesen kipróbálnám! Kép

KépKép
nicika

Katus!Haláli aranyos a babád.Nagyon szép gyermek.De tényleg!Kijött a szemfoga!!!Állítólag az a legfájdalmasabb lehet,hogy azért annyira nyűgös.És melyik foga van még kint?Hát még túl sokáig is voltam türtelmes.amióta megvan Levi ő is mint álltalában minden nagyi próbál beleszólni,hogy neveljem a gyerekem mit csináljak vele mivel etessem hogy altassam stb.Egyik fülemen be másikon ki.nem kell velük foglalkozni.Én mindíg a páromnak panaszkodom,mert sajnos van egy olyan rossz tulajdonságom,hogy nem osztok ki senkit nem szeretek haragban lenni senkivel inkább nyelek ami a lehető legrosszabb.De nem tehetek róla ilyen vagyok.Sajnos.Itt nálunk a várostól 5-km-re van jobboldalt meg baloldalt nagy domboldal amit az itteniek hegynek neveznek itt vannak a bírtokok.A párom idevalósi csak ő Sopronba dolgozott ott ismerkedtünk meg és 2-év együttlét után döntöttünk úgy,hogy ide költözünk.otthon biztos nem tudtunk volna házat venni havi 60-ért meg nem akartunk albérletbe menni.Itt az anyósnál voltunk havi 12-fizettünk neki télen 15-t.Neki van itt hegye amin van egy 80m2-es ház.Most már majdnem 4-éve,hogy kint lakunk,de remélem nyáron elköltözünk.Mivel az övé nem érzem magyam itt jól nem érzem az otthonomnak.Most lesz pénzünk,hogy elköltözzünk bár a Balázs nagyon itt akar maradni velem ellentétben,de remélem megtudom győzni,hogy vegyünk magunknak egy sajátot.Itt elég olcsón lehet házet kapni és az albérlet is 30,000 körül van.Olcsóbb város mint Sopron,de nagyon unalmas.Hát ezért jöttünk ide.

Nadine!Az anyukáknak mindíg nehezebb.Az enyém sokat sírt a Krisz miatt,de mondtam neki,hogy nem az ő hibája,hogy nem tud mit kezdeni az életével.De ugye az ember hiába próbálja őket nyugtatni úgyis reménytelen.Mindig is az ő kudarcainak fogják vélni.Talán majd idővel enyhülnek.
Vendég

:P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:49-kor.

katus78

Katus! Kicsit korai de összességében tényleg gyors szülésed volt! Irigyellek! Remélem én is hamar túl leszek rajta!

KépKép
nicika

Jaj lányok borzasztó hideg van.Ki se dugom az orromat sem amíg nem lesz jobb idő.Nem tudom itt milyen hideg lehetett éjjel,de folytonos tüzelés mellett is reggelre 16-fok volt a szobában.Útálom!Fújj!!!!!!!!
Katus!Szerencsés vagy a szüléssel kapcsolatban,de azért az a 3-hónap nem lehetett semmi.
Vendég

Szió Mindenkinek!

Hááát, tényleg nagyon hideg van! Amikor Apa reggel elment dolgozni, kérdeztem nem kell-e neki a kesztyűje addig, míg a garázsban matat a kocsinál és amíg a kaput nyitja-csukja. Azt mondta, á nem, a keze nem szokott fázni... Elköszönt, lefeküdtem, 2 perc múlva jön vissza, hogy kéri a kesztyűjét, mert "nem embernek való idő van kint" és hogy "nem lehet megmaradni" és hogy "ki ne mozduljak szerinte itthonról". Házidokihoz mentem volna táppénzes papírért és ezen a héten nincs itthon a kocsi, mert ugye Apa a soros... De mivel múltkor a doki azt mondta, hogy bármikor mehetek a héten, úgy gondolom jó lesz az holnap is, akkor legalább már a szél nem fúj. Ja, mert itt még az is van! Brrr...

Kép

nadine81

Most voltam kint fát hoztam be amíg aludt a picur és nagyon hideg van.Beszéltem a sógornőmmel 10-kor volt -14.A pici karácsonyra kapott plüss jó meleg rugdalózót az van rajta nehogy megfázzon.A szél itt is nagyon fúj.Ne is menj sehova nehogy megfázz.
Vendég

Sziasztok!
Állítólag ma van a tél leghidegebb napja!
Később írok bővebben mindenkinek!
vero
Vendég

Kép
Vendég

Vero,
ezt hol találtad? Már egy másik topikban is láttam ilyet! Kép

nadine81

:evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:50-kor.

katus78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:51-kor.

katus78

Na már megint sikerült duplán küldenem.

katus78

Nadine!

A nyári bbák topikból kiutáltak egy pár embert, és ezért nem a bbneten beszélgetek velük tovább, hanem máshol. És ott leltem rá. Igaz, hogy angol oldal, de aranyos a kis mérce, és elvileg számol magától visszafele.
Bár ide egy képet raktam, mert a babanet nem engedi web-ről letölteni mellékletet, ezért lementettem képnek.

www.lilypie.com
Fent írja: Create Baby Days
Arra ráklikkelsz, és beírod a szülés várható időpontját. Meg ki kell jelülni,hogy milyen dizájnt szeretnél.
A végén:

Create ticker

És akkor megjelenik.

Én lementettem képnek is meg visszaszámlálónk is.
De ha ide akarod tenni akkor jobb egér kép mentése más néven, stb. És elvileg ha bármikor oda visszamész, az aktuális nap és hétszámmal újra lementheted! Kicsit bonyi, de olyan édi!
Ráadásul ezek szerint én rosszul számoltam a napokat!!!

Katus!
Minden babának máskor jön és valamelyiknek más foga, mint amikor/ami kéne! Kis vámpír! Ez aranyos!
Kérdeztem a Lacit Orfűről, azt mondta ő már volt és hogy gyönyörű! Azt is mondta ha tudunk (és lesz rá pénzünk, neki szabija stb) lehet hogy nyáron elmegyünk oda pár napra. Juhééé!
Neveken mi még harcolunk, neki más tetszik mint nekem!
Áron szerint legyen Áron!!!! Kép Kép Kép
Áron & Laci nagyon szeretik egymást, jól kijönnek, szerencsés vagyok.
Persze tudni szeretném, hogy mi. Eleinte nagyon kislányos voltam, de mivel nem mutatta magát szép lassan rákészültem mind a kettőre. Most meg már nem izgat hogy mi lesz, és ez így sokkal jobb mint szoríani a lányért.

Szülésed szerintem nem annyira horror, nekem is szakadt minden, én hülye nem is tudtam. De mivel megtaláltam a szülés zárójelentését, és elolvastam, most már tudom! Én hülye, én hülye...
Nembaj, most nem fog repedni semmi Kép

Nercsiék vajon már hazamehetnek?
Nem tudjátok?
Gabóca!
16 fok! Te se nagyon dugd ki az orrod, inkább dobáld a fát hogy meleg legyen! Kép
Vendég

Sziasztok! Megjöttünk az NST-ről! Babócával minden rendben, bár nagyon kellett noszogatni hogy mozogjon!
Nercsivel is találkoztam, beindult a tejci, már talán otthon is vannak. Amikor láttam már fel volt öltözve!
Ha felteszem az NST-met tud valaki valami okosat mondani róla?
Kép

KépKép
nicika

Hát képzeljétek másfél órája próbálom Levit altatni sikertelenül nagyon megviseli ez a hideg közben megjött apja most őt küldtem be,hogy próbálja meg elaltatni addig én csinálom a gyümitortát.Nagy csend benézek,hogy alszik-e és mit látok az apa alszik a gyerek meg az ölében nézi a tv-t.Szuper.Most apa itthon lesz amíg ilyen hideg van,mert nem tudnak dolgozni így megint nem sokat tudok majd jönni,mert ilyenkor ő uralja a gépet.Na mennem kell hátha most elalszik.
Vendég

Gabó! Mi 8-kor indultunk a kórházba és akkor minusz 16 fok volt kint! Azt hittem szétfagyok! A hideg csípte az arcom!

KépKép
nicika

Ami alul van és hegyes azok a fájásokat mutatják.De nálunk olyan az NST,hogy amikor van fájásod nem mutat semmit amikor nincs akkor meg igen.

Vero!Miért utálták ki őket?
Vendég

Gabó! És lehet olyan fájásom amit észre sem veszek?

KépKép
nicika

Gabó!

Igazából hosszú sztori, meg uncsi is, ha gondolod nézd majd meg a 2006 nyári babák topik archívumban. Kb. egy hete megy a cirkusz.
Azért jó ha apa otthon van néha, még ha el is foglalja a gépet (meg gondolom a távirányítót Kép)
,nem?

Nicika!
Nagyon szép cikk-cakkok, nem értek hozzá, én is annyit tudok hogy az alsó a fájás, és elvileg akkor van ha szép hegyecskéket ír le. A sajátomnál se értettem soha...
Vendég

Na lányok mutatok nektek 36 hetes pocakfotókat! Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?